Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Még az afrikai újságban megjelent cikk is Rogánt cáfolja köt
  2016-11-11 23:13:04, péntek
 
  2016. november. 10. 18:05 2016. november. 10. 20:10 ITTHON



Még az afrikai újságban megjelent cikk is Rogánt cáfolja kötvény-ügyben




szerző:
hvg.hu


Emlékszik még arra a cikkekre, ami egy afrikai magazinban népszerűsítette a magyar letelepedési kötvényeket? Na, az abban leírtak totál ellentmondanak Rogán és Lázár legutóbbi kijelentéseinek. De legalább az afrikaiak jól tudják, hogy kell-e állandó lakcím a tartózkodási engedélyhez.

Rogán Antal propagandaminiszter után Lázár János is azt állította, hogy a letelepedési kötvényt vásárlóknak kötelező lakást venniük, illetve rendelkezniük kell állandó lakcímmel. Rogán az ATV-nek adott interjúban annyiban módosította kijelentését, hogy "lakcímet kell létesíteniük, ahhoz pedig előbb-utóbb ingatlant is kell valamilyen formában vásárolniuk".

Rogánék kijelentése azért is érdekes, mert a New African című magazinban megjelent cikkben fekete-fehéren le van írva, hogy a magyar letelepedési kötvényekhez nem kell se lakcím, se ingatlan. “Address card no longer required. The other programmes generally require a real estate investment which is both risky and the procedures are also longer" - olvasható abban a cikkben, amelyben egyébként az a Garamvölgyi Balázs mesél a magyar konstrukció előnyeiről, aki jelen volt Orbán Ráhel és Tiborcz István bahreini látogatásánál, majd később ő magyarázta a sajtónak, hogy miért került közös képre Orbán Viktor lánya és annak férje a bahreini energiaügyi miniszterrel. A cikk szerint még azt sem szabják meg, hogy a kötvényvásárlóknak hány napot kell az országban tölteniük.


© hvg.hu
A lakcímre vonatkozó szabályozás egyébként július óta van érvényben, az eredeti konstrukciót még maga Rogán nyújtotta be a parlamentnek 2012-ben (a pillanatnyilag érvényes szabályozás ebben a törvényben található).

Közép- és felsőosztálybeliek számára vonzó

Garamvölgyi az újságnak arról is beszélt, hogy a magyar letelepedés kötvények elsősorban a közép- és felsőosztálybeliek számára lehet vonzó lehetőség. Az előnyök között említi, hogy nemcsak maguk a kötvényvásárlók, hanem családtagjaik is állandó tartózkodási engedélyhez juthatnak. Ezenkívül gyors: a jelentkezők mindössze egy hónapon belül hozzájuthatnak állandó tartózkodási engedélyükhöz Ehhez még azt sem kell kivárniuk, hogy előbb megkapják a hat hónapra szóló átmeneti engedélyt, ami korábban kötelező volt

A New African cikke azt is megemlíti, hogy a 300 ezer eurós magyar letelepedési kötvényeket három éve árulják, és eddig 4000-en vásároltak belőlük. Korábban főleg kínaiak és közel-keletiek éltek a lehetőséggel, de már Afrika-szerte elérhetőek a magyar kötvények.

“Mehet mindenki, amerre lát"

Másban is tévedett Rogán, állítása szerint a kötvényesek öt évre kapnak tartózkodási engedélyt, és utána “mehet mindenki, amerre lát". Ezzel szemben az igazság az, hogy a külföldiek véglegesnek tekinthető letelepedési engedélyt kap, amely csak erős indokkal, például bűncselekmény elkövetése esetén vonható vissza. A szabályozás július óta rendelkezik így.

Előtte is jogosultak voltak a letelepedési engedélyre, bár csak két etapban szerezhették azt meg a külföldiek: először tartózkodási engedélyt kaptak, majd fél év után folyamodhattak a letelepedésiért.


© Túry Gergely
Kósa Lajos frakcióvezető is hasonlókról beszélt a sikertelen alkotmánymódosítás után tartott sajtótájékoztatóján. Kósa szerint megtévesztő a letelepedési kötvény neve, mert senki sem telepedhet le Magyarországon, a kötvényesek csak tartózkodási engedélyt kapnak. Azt is mondta, hogy a kötvényvásárlóknak a kötvény lejárta után el kell hagyniuk az országot.

Mondanunk sem kell, ez ugyanúgy nem igaz, mint amit Rogán mondott kötvényügyben.


http://hvg.hu/itthon/20161110_letelepedesi_kotveny_garamvolgyi_balazs_rogan_antal _lazar_janos
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Benczúr-kert: a kommunisták, sőt a szovjetek sem tudták elpu
  2016-11-11 23:09:48, péntek
 
  A fák termelnek ellopható pénzt ezért fideszes szemmel nézve fölöslegesen foglalják az egyébként jól ellopható területeket.
csalhatatlan érzékük van megtalálni bármit, ami (még) jól működik, és aztán szétkúrni
Majd azért ne felejtsenek el a fideszre szavazni legközelebb is, mert nincs alternatíva.
Az emberek csak a baloldalt tudják szívből utálni. Merthogy most nemzeti munkások nemzeti munkagépeken nemzeti láncfűrészekkel, a helyi fideszes méltóságok áldásával végzik el nemzeti küldetésüket, nem pedig nokiásdobozos liberálkomenisták, akik má Trianont se akarják visszacsinyányi.
Fideszes vélemény a lakosságról: hülye vén picsák!
Tessenek majd a szavazófülke magányában ismételgetni: Hülye vén picsa vagyok, hogy újra ezekre szavazok.
A 3-as metró a föld alatt rohad, de az a föld alatt van nem látszik.
A fakivágosokkal viszont megvan az illúzió, h gecire épül az ország.
Olimpiát, meg minden.
Felkészül Pénztáros Lőrinc, self made man, gázszerelő kisiparos tájépítész és kertészeti vállalkozása, ahol a frissen telepített szomorúfűz darabja 13millió forint+áfa.




******************************


Benczúr-kert: a kommunisták, sőt a szovjetek sem tudták elpusztítani, de a fideszes önkormányzatnak most sikerülhet

Szily László BELFÖLD ma 14:46 245 1691

A magyar történelem szinte összes kártevőjével meg kellett már küzdenie annak a néhány Liget-közeli, Benczúr utcai ház lakóinak, akik Budapest egyik legkülönlegesebb hangulatú játszótere mellett laknak.


Ez maradt a dombból. Fotó: Botos Tamás
A Benczúr-kertnek nevezett, az utcáról észre se vehető, szinte titkos játszótér eleve úgy keletkezett, hogy a múltban valaki megcsonkította, majd egybenyitotta néhány Benczúr ucai ház fákkal telenőtt hátsó kertjét. Egy idő múlva játszótér létesült a különleges hangulatú parkban, aminek a bukéját a nagyvárosi dzsungelhangulaton felül egy fákkal benőtt, favárral megkoronázott mesterséges domb adta.

Ilyen volt a domb fénykorában.
A tér és a lakóközösség élete évtizedeken át szorosan összekapcsolódott. A kommunizmus idején egyszer szovjet iskolát akartak építeni a területen, de a lakóközösség lobbizásának köszönhetően maradt a park. Ezek után szintén a lakóközösség harcolta ki a tér felújítását, ami a ma annyira divatos közösségi tervezés előképe volt. Egy földmérő lakó mérte föl a területet, egy apuka rajzolta a terveket, sőt kivitelezőt is a lakók találtak, miután mindehhez sikerült némi pénzt kisajtolniuk a helyi tanácsból.

Ezután egy mutyi majdnem elvitte az egészet: a teret a rendszerváltás után valami telekkönyvi trükkel átjátszották a bányászszakszervezetnek, akik pedig kijátszották onnan egy külsős ingatlanos céghez. A teret négy évre be is zárták, úgy tűnt, irodaház lesz a helyén. A lakók pert indítottak, elvesztették, de nem csüggedtek, és addig gyűjtötték az aláírásokat, míg a harc évek alatt sikerrel járt: az önkormányzat visszavásárolta a területet és némi felújítás után újra megnyitotta a játszóteret.

Ennyi történelmi sorscsapás után 2016. november elején arra eszméltek a lakók, hogy egy kora reggelen láncfűrész vijjog, és mire kettőt tudtak volna pislogni, a felvonult munkások már kivágtak egy szép nagy gesztenyefát és utána még legalább hat további darabot, teljesen lekopaszítva a játszótér középső, eddig árnyas részét. Hogy a következő napokban a kiérkező munkások félig lerombolják a legendás dombot, ráadásul úgy, hogy az abból kinövő fák gyökereivel és vastag ágaival is brutálisan bántak. A lassan ocsúdó lakók ekkor kezdtek szervezkedni.
A kiindulópontjuk és fő sérelmük az, hogy az önkormányzat - szerintük törvénysértő módon - nem értesítette ki külön a szomszédos ingatlanok tulajdonosait, hogy azok ügyfélként vehessenek részt a folyamatban, pedig erre törvény kötelezné őket. Pedig ennek a különösen aktív lakóközösségnek lettek volna, sőt vannak is ötletei arról, hogy milyen lenne itt az ideális játszótér. Jártam a helyszínen, beszélgettem lakókkal, és ez alapján úgy tűnt, semmiképp sem olyant képzelnének el, mint ami a mostani tervekben szerepel.
Egy rakás elemet nem értenek a tervből: miért kellett kivágni a hely specialitását adó, a tér közepét kellemesen árnyassá tevő fákat? Miért rombolták le félig a védjegynek számító dombot? Miért szállították el azonnal a kivágott egészséges fákat és miért maradt tovább egy beteg példány? A felnőtteknek szánt ülőhelyeket a játékok közeléből miért telepítették egy nagy, távolabbi fa köré, mintha a tervező életében nem használt volna játszóteret? Minek egy hatalmas, 50 négyzeteméteres fedett épület, benne foglalkoztató helyiséggel? Miért telepítik tele a játszóteret fa szobrokkal, miközben a játékok száma jelentősen csökken? Miért lesz kisebb a favár és miért kerül le logikus helyéről, a domb tetejéről?
A lakók egy része Facebook-csoportot hozott létre, ahová beküldik az önkormányzattól végre megszerzett dokumentumokat. Ezekból derült ki, hogy nem stimmelnek a fakataszter számai és úgy tűnik, jóval kevesebb fát hagytak meg, mint ahánynak itt még állnia kellene.

Belovai Zsuzsanna
Az ügyben aktív egyik lakó, Belovai Zsuzsanna szerint az önkormányzat illetékesei az első jelentkezései alkalmával megtagadták a betekintést a vonatkozó iratokba, Amikor már 90 tiltakozó aláírással érkezett, komolyabban vették, az önkormányzat pedig, észlelve a felháborodást, péntek délutánra lakossági fórumot hívott össze. Ott leszünk, kiváncsian várva, mennyit ér a halott fának a csók.
Nagy kár az egészért, a lakók kisemmizéséért, mert máris sikerült a város egyik legbűbájosabb terének jó részét tarra vágni, és rossz hangulatot teremteni egy olyan térfelújítás körül, ami akár jól is elsülhetett volna, hiszen a fajátékokat és szobrokat a Zöld Péter játszótér óta igazi sztárrá vált Kő Boldizsár csinálja.
Az ügyben csütörtökön egy rakás kérdést küldtem az önkormányzatnak, de eddig nem válaszoltak. A lakossági fórum után ismét jelentkezünk!



http://444.hu/2016/11/11/benczur-kert-a-kommunistak-sot-a-szovjetek-sem-tudtak-el pusztitani-de-a-fideszes-onkormanyzatnak-most-sikerulhet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álhír:
  2016-11-11 22:44:05, péntek
 
  Álhír:
A mai napon a Fidesz ,,etikai" bizottsága rendkívüli ülést tartott Szalay Ferenc vénkurvázó polgármester ügyében. Rövid megbeszélés után egyhangú döntés született, melyben kötelezik Szalay Ferencet arra, hogy azonnal cserélje le mikrofonját.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Trump ke­mé­nyen be­szólt Mer­kel­ék­nek: kap­já­tok össze m
  2016-11-11 22:38:04, péntek
 
  Trump ke­mé­nyen be­szólt Mer­kel­ék­nek: kap­já­tok össze ma­ga­to­kat!

A kö­vet­kező ame­ri­kai elnök nincs túl jó vé­le­ménnyel az eu­ró­pai po­li­ti­ku­sok­ról. El­mondta, hogy miért.


Donald Trump szerint a legtöbb európai politikus cserbenhagyta a hazáját, mivel a vezetők nem védték meg a saját népüket a migrációs áradattól. Az amerikai elnök különösen rossz véleménnyel van a német és francia vezetésről. Tump egy interjúban úgy fogalmazott:

A brexit is megmutatta, hogy az emberek határokat akarnak...
- írja a krone.at. Trump úgy véli, hogy az emberek vissza akarják kapni az országukat, a saját valutájukat, és hallani sem akarnak nyitott határokon át beáramló ellenőrizetlen migránsokról.


A megválasztott republikánus elnök szerint a sajtó félreérti a kapcsolatát Putyinnal. Az orosz elnököt sem ellenségnek, sem barátnak nem tekinti, azonban abban biztos, hogy katonai együttműködés szükséges a két ország között, hogy stabilizálni tudják az arab térséget.



Trump szerint elég feladat van az Egyesült Államokon belül, fel kell hagynia Amerikának a "világ rendőre" szerepével.


http://ripost.hu/cikk-trump-merkel-migracio-europa/?source=hirkereso
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
AfDí: szégyenteljes, ahogy a német politika fősodrata reagál
  2016-11-11 22:29:50, péntek
 
  AfDí: szégyenteljes, ahogy a német politika fősodrata reagált Trumpra
2016. november 11. 20:44

Hunhír.info
Alexander Gauland, az Alternatíva Németországnak (AfD) alelnöke nyilatkozatában kiosztotta a német nagypolitikát, amiért "hisztérikusan" reagáltak Donald Trump választási győzelmére, írja a Kurier.

A parlamenten kívüli párt politikusa szerint "szégyenteljes", ahogy a német politika fősodrata reagált a leendő elnök személyére. Különösen Ursula Von der Leyen védelmi minisztert és Frank-Walter Steinmeier külügyminisztert állította pellengérre megnyilvánulásaik miatt.

"Pártállástól függetlenül arra szólítom föl a német politikusokat, hogy legyenek visszafogottak és körültekintőek ebben az ügyben" - fogalmazott Gauland.

Az alelnök külön kitért Steinmeier szerdai nyilatkozatára, melyben a külügyér azt hangoztatta, hogy "a németek többsége nem ilyen végeredményt szeretett volna", és kifejtette: "Fel kell készülnünk rá, hogy az amerikai külpolitika kevésbé lesz kiszámítható a közeljövőben."

Gauland szerint a külügyminiszter mondatai "aljas érzelmekből és személyes ellenérzésekből fakadnak".
Hozzátette: "Roppant megalázó, hogy a kormányzat többi része is mennyire hisztérikus." Ezzel Ursula Von der Leyen védelmi miniszter megnyilvánulására utalt, aki "hatalmas sokként" jellemezte az amerikai választások végeredményét, és aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy milyen irányba viheti ez az Egyesült Államokat.

Az AfD alelnöke erre így reagált:"Nem azt várom a német védelmi minisztertől, hogy lesokkolódjon, hanem, hogy elfogadható transzatlanti biztonsági együttműködésre törekedjen az új amerikai kabinettel."

Gauland azt is hozzátette: "Németországnak önállóbban kell cselekednie", amivel Trump korábbi beszédeire utalt, melyekben a republikánus jelölt azt fejtegette, hogy az európai államoknak szerinte többet kellene invesztálniuk a NATO-ba, és nem várhatják el, hogy az Egyesült Államok álljon minden cechet.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=98849
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Trumpra szavaztál!” - Lincselő NÉGEREK vadásznak fehé
  2016-11-11 22:23:27, péntek
 
  "Trumpra szavaztál!" - Lincselő NÉGEREK vadásznak fehérekre Amerikában

2016. november 11. 14:51

Hunhír.info
Chicagóban fiatal fekete férfiak agyba-főbe vertek egy idős fehér férfit csak azért, mert szerintük Trumpra szavazott Kirángatták a kocsijából, ütötték, ahol érték, végigvonszolták az utcán - számolt be az esetről a Breitbart. Chicago rendőrségi szóvivője azt nyilatkozta, hogy kivizsgálják az esetet.

Magyar Menedék - Badiny
A vezető hírügynökségek, illetve tévék természetesen nem számolnak be a hasonló esetekről.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=98840
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
“Mindent értetek!” ÉRTITEK?
  2016-11-11 10:03:42, péntek
 
  “Mindent értetek!" ÉRTITEK?

Közzétéve 2016-11-11

Bolhás — Hiába a rengeteg megosztás, hiába a segítségkérés - a bolhási Kiss család sorsa megpecsételődni látszik: a famíliát napokon belül kirakják otthonából. A mai nappal ugyanis lejár a banki törlesztés határideje, a hitelintézet pedig nem ad több haladékot nekik: azaz a család napokon belül utcára kerülhet.





Mint megírtuk Norbinál pár évvel ezelőtt, egy fogászati beavatkozás után diagnosztizálták az agydaganatot. Az akkor tizenéves fiatalember hősiesen helytállt. Norbi mostanra kigyógyult a rákból. Ám a betegség, a kezelések és a rehabilitáció minden vagyonukat felemésztette. A család az otthonukra felvett hitelt sem tudta törleszteni. Bár a 370 ezer forintos elmaradás egy részét, 200 ezret sikerült összegyűjteniük, a maradék összegre azonban a bank nem biztosít több türelmi időt, de kedvezményt sem adnak a bajbajutott családnak.

bh1
- Kértük a bankot, hogy engedje el a tartozást vagy legalább annak egy részét, hiszen a fiunk gyógyíttatására ment el a pénz, erről pedig igazolásként minden papírt elküldtünk, de hiába. Azt írták a kérelemre válaszul, hogy nem áll módjukban elengedni vagy csökkenteni a tartozást - mondta csalódottan Kiss Zita, Norbert édesanyja, aki felkészült a legrosszabbra, hogy a család hamarosan utcára kerül.
Megkeresésünkre a szóban forgó bank lapzártánkig nem reagált.
(blikk)
Bal-Rad komm: A döbrögista horda emberminisztériumnak nevezett vetítőtermének államtitkári rangra emelt mozigépésze-Novák Katalin-tegnap új filmet fűzött a vetítőgépbe a Pest megyei Üllőre kitelepült matinévetítésen. Akár az is lehetne a címe, hogy “Mindent értetek..."


“...Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság - és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára, Novák Katalin a Pest megyei Üllőn Kovács Antallal, az OTP Bank vezérigazgató-helyettesével közösen köszöntötte a pénzintézet 10 ezredik csok-igénylőjét. A háromgyerekes házaspár új üllői házához 10 milliós vissza nem térítendő támogatást (csokot) és 10 milliós kedvezményes hitelt kért és kapott. JÖVŐRE 211 MILLIÁRD JUT A KÖLTSÉGVETÉSBŐL OTTHONTEREMTÉSRE...A családok életét, illetve otthonteremtését jelentősen megkönnyítő csokot a kormány adja..."
-Kissék! Ott Bolháson! Tessék majd a fenti idézetre gondolni az út szélén, a híd alá ballagtukban! “A KORMÁNY ADJA...!" Mindjárt jobb lesz a család hangulata. A KILAKOLTATÁS UTÁN!
De milyen érdekes! A pesti Duna-parti Nagy Cirkuszpalotában ilyesmiről politikai maffiabandáink mélyen hallgatnak! Ezek szerint nagy az egyetértés 150 ezer MAGYAR CSALÁD UTCÁRA HAJIGÁLÁSA, FÖLDÖNFUTÓVÁ TÉTELE ÜGYÉBEN!


http://www.balrad.com/2016/11/11/mindent-ertetek-ertitek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csökkentenék a közmunkások bérét az agráriumban
  2016-11-11 09:55:33, péntek
 
  Tervek

Közzétéve 2016-11-11

Csökkentenék a közmunkások bérét az agráriumban


Növelni kellene a közfoglalkoztatottak és a versenyszférában dolgozók bére közti különbséget - fejtette ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke a Világgazdaságnak.

Győrffy Balázs ezt a foglalkoztatási forma kiszorító hatásával indokolta, mondván, a programban kapható bér elmarad ugyan a minimálbértől, de nem eléggé ahhoz, hogy ne legyen vonzóbb annál a bérnél, amelyhez esetleg a nagyobb erőfeszítést igénylő mezőgazdasági munkával juthatnának hozzá az érintettek.

Képtalálat a következőre: ,,Közmunkások-kép"
Ugyanakkor azt is javasolják, hogy az állam - a közfoglalkoztatási díjnak megfelelően - részben vagy egészben vállalja át azok bérének közterheit, akiket az őket kikérő vállalkozónak kiközvetít a munkaügyi központ. Az is szerepel felvetéseik között, hogy a kézimunka-igényes mezőgazdasági műveletek idején úgy ütemezzék a közfoglalkoztatási programot, hogy az ne vegyen el munkaerőt a gazdasági szférától, illetve szükségesnek látják felülvizsgálni a szociális szövetkezetek működésével kapcsolatos pályázatok rendszerét is.
(penzcentrum)
Bal-Rad komm: “...a programban kapható bér elmarad ugyan a minimálbértől, de nem eléggé..."
-Így aztán CSÖKKENTENI KELL! Igazi döbrögista logika! NEM A VERSENYSZFÉRA BÉREIT NÖVELNI!-hanem a közmunkáét csökkenteni!

Képtalálat a következőre: ,,Közmunkások-kép"
Az agyalmány további része pedig már-már nem is tagadja a rabszolgakereskedelmet. Amelynek keretében ráadásul az állam fizesse a FOGLALKOZTATÓ FÖLDESÚR HELYETT a járulékokat!

http://www.balrad.com/2016/11/11/tervek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
“Örömködnek” a nyugdíjasok
  2016-11-11 09:53:23, péntek
 
  “Örömködnek" a nyugdíjasok

Közzétéve 2016-11-11 | Szerző: Admin

“Röhej! Szeretnék én is helikopterezni" Kiakadtak a nyugdíjasok a csekély emelésen
Jóval nagyobb drágulást prognosztizál jövőre a Magyar Nemzeti Bank, mint a kormány. Ez kihat a nyugdíjemelésre is, hiszen az emelés mértéke megegyezik a kormány által tervezett inflációval. Varga Mihály szerint a kormánynak kell mérlegelnie, hogy hozzányúl-e a jelenleg 0,9 százalékosra tervezett nyugdíjemeléshez.

https://youtu.be/GvqrOme8ZoY


Bal-Rad komm: Miként is fogalmazott Mekkmester? “A társadalmi felelősségvállalás, és a közjó érdekében...!"
Ma még a nyugdíjak “emelésének mértékéről" vitáznak az érdekeltek! Már nem sokáig! Ugyanis a téma hamarosan végleg megoldódik! NEM LESZ NYUGDÍJ! Állami legalábbis nem! Következésképpen nem lesz vita sem!

http://www.balrad.com/2016/11/11/oromkodnek-a-nyugdijasok/
Hála a 27 éve gondos gazdaság és szociálpolitikának! Köszönhetően Kórózs Lajosnak IS, meg a Maszopnak IS! És a többieknek IS!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2016.10 2016. November 2016.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 511 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3391
  • e Hét: 13658
  • e Hónap: 24769
  • e Év: 178265
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.