Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Női vízilabda magyar szuper kupa
  2017-12-22 21:21:23, péntek
 
  UVSC - BVSC 8:8 - Büntető párbajban 8:7 lett az UVSC javára
...... ........


Az UVSC csapata 8. alkalommal nyerte meg a szuperkupát.
Szuperkupa, nők
UVSE-BVSC-Zugló-Diapolo 8-8 (2-5, 2-0, 2-2, 2-1) - ötméteresekkel 8-7
Komjádi-uszoda, vezette: Birri G., Kun Gy.
UVSE: Gangl - Antal D. 1, Parkes, Szücs G. 1, Keszthelyi 1, Sevenich 3, Csabai 2. Csere: Mucsy, Gyárfás, Tóth I., Kiss E., Takács V., Pap Mónika. Vezetőedző: Benczur Márton

BVSC: Doroszlai - Hertzka 2, Farkas T., Leimeter 2, Kuna, Kele, Gyöngyössy 1. Csere: Utassy, Farkas K. 1, Takács O., Koncz, Varga V., Máté 2, Tóth E. (kapus). Vezetőedző: Petrovics Mátyás

- Benczur Márton, az UVSE vezetőedzője: ,,Körülbelül hasonlóra számítottunk. Amit nem számítottunk, hogy a mi szempontunkból nézve szerencsétlen, öt-hat blokkról, kapus kezéről, kapufáról bepattanó gólt kaptunk - ezzel nagyon nehéz mit kezdeni. De azt el kell ismerni, hogy az első negyedben nem nagyon voltunk a vízben. Gyengén kezdtük a mérkőzést, ez érthető is a hosszabb szünet, illetve a különböző válogatott elfoglaltságok miatt, négyen-öten-hatan tudtunk csak edzeni. Utána a második negyedben átvettük az irányítást, bár a mi oldalunkról pechszéria nem szűnt meg a bepattanó gólokkal, de a végén sikerült átvenni a vezetést. Aztán a BVSC tudott egyenlíteni, végül Keszthelyi Rita lőtt egy szabályos gólt, azt valamiért nem adták meg, így ötméteres párbajra kényszerültünk. Amit nagyon köszönök a csapatomnak, hogy megnyertünk - nagyon gratulálok neki, hogy a harmadikat zsinórban sikerült megnyernünk. Nagyon ránk fér a pihenő, 31. meccsünk volt ez - ebből egy fontos tétmeccset vesztettünk, nagyon köszönöm a csapatnak, hogy ilyen."

- Petrovics Mátyás, a BVSC vezetőedzője: ,,Nagyon szerettünk volna szoros meccset játszani az UVSE-vel, ehhez jobb kezdés kellett, mint az elmúlt hetek rangadóin, amit bemutattunk. Úgy gondolom, a meccs nagy értéke, hogy amire készülünk, amivel készültünk, azt meg tudtuk valósítani. Az UVE meg nyilván attól UVSE, hogy ettől nem ijedt meg. Három és fél negyedig tudtuk tartani magunkat, sajnos ott megfordult a meccs, de az meg egy nagy tartást mutat, hogy ott vissza tudtunk jönni a meccsbe. Az büntető párbajban meg tudjuk, ha valamiben egyeduralkodó az UVSE, akkor ebben biztosan, de egyelőre annak örülök, hogy olyan meccset játszottunk, amiben végig partiban voltunk."

Az SOS Gyermekfalunak gyűjtött adományt Hesz Máté és Gangl Edina adta át az ünnepélyes eredményhirdetést követően
...... ......



Budapest, 2017. december 22. Keszthelyi Rita (b), Tóth Ildikó (b2), Szűcs Gabriella (b3) és Antal Dóra, az UVSE játékosai ünnepelnek, miután csapatuk 16-15-re győzött a női vízilabda Szuperkupa döntőjében, az UVSE - BVSC-Zugló Diapolo mérkőzésen a fővárosi Komjádi Béla Sportuszodában 2017. december 22-én. - MTI Fotó: Illyés Tibor
...... ......

 
 
0 komment , kategória:  vízi sport  
Férfi vízilabda magyar szuper kupa
  2017-12-22 21:14:34, péntek
 
  Szolnok - Eger 7:4
A Szolnok győzelmét hozta az Egerrel szemben a férfi vízilabdázók pénteki Szuperkupa-mérkőzése a Komjádi uszodában.
gólszerzők: Zalánki, Prlainovic 2-2, Younger, Kis G., Jansik 1-1,
illetve Rasovic 2, Cuckovic, Vlahopulosz 1-1
Cseh Sándor: - Két nagyon jó csapat mérkőzött meg, iszonyatosan egymásnak akartak esni a felek, de ezzel a sikerrel sikerült feltenni az i-re a pontot. Mármint a pont inkább a Bajnokok Ligája-siker volt, viszont nagyon komoly ferencvárosi szurkolótábor előtt, Budapesten nyerni, ez még növelte az értékét.
- Nagy Viktor, a Szolnoki Dózsa kapusa:
,,Kedvelem a volt csapattársaimat, így biztosan nem fogom emlékeztetni őket arra, hogy mi történt a meccsen. Az elején bejöttek a lövések, jól játszottunk. Örülök a győzelemnek, örülök, hogy ilyen jó mérkőzést tudtunk vívni. Mindkét csapat nagyot harcolt, egyaránt beletette a munkát, a közönség brusztos meccset látott, azt hiszem, senki sem panaszkodhat."
Az elmúlt évi Szuperkupa-mérkőzésen ugyanez a két csapat találkozott egymással, akkor a Szolnok 14-9-re nyert.
A Szolnok az idén megnyerte a bajnokságot, a Bajnokok Ligáját, az európai Szuperkupát és a Magyar Kupát, végül pedig - az esélyeknek megfelelően - begyűjtötte a magyar Szuperkupát is. Összesen 4 kupát nyertek a 2017-es évben.
 
 
0 komment , kategória:  vízi sport  
Celine Dion: 'All By Myself'
  2017-12-22 16:09:12, péntek
 
  Videó Link

Celine: Through the Eyes of the World will bring Celine Dion's 2008-2009 Taking Chances World tour to cinemas. This special motion picture event gives Dion fans who attended the extremely popular tour - which placed Dion second only to Madonna in ticket sales in 2008 - another chance to experience the magical event, this time from a vantage point unparalled by any ticket.
Join Celine as she travels to five continents and 25 countries, putting on show-stopping performances of some of her biggest hits. However, this world tour is different as Celine is travelling with her husband, her 8-year-old son, her mother, and her extended family. Intercutting concert performances with behind the scenes footage, audiences will get the chance to really know Celine, her family , and her co-performers as well as those fans that she meets and performs for around the world. Inspirational, moving, honest and surprisingly funny, Celine: Through the Eyes of the World, is a rare look into the on-stage life of a performer and the off-stage life of a wife, mother and daughter.




Celine: A világ szemével a Celine Dion 2008-2009-es filmfelvétele a mozikba. Ez a különleges filmes rendezvény a Dion rajongóinak, akik részt vettek a rendkívül népszerű turnén - amely 2008-ban csak a Madonna-t jegyet adta 2008-ban Dionnak - egy újabb lehetőség a mágikus esemény megtapasztalására.
Csatlakozzon Celine-hez, amikor öt kontinensre és 25 országba utazik, és néhány legnagyobb slágerének bemutatóját megállítja. Azonban ez a világtúra eltér, hiszen Celine férjével, 8 éves fiával, anyjával és kiterjedt családjával utazik. A színfalak mögött fellépő koncert előadásokon át a közönség számára lehetőség nyílik arra, hogy valóban ismerje meg Celine-t, családját és társelőadóit, valamint azokat a rajongókat, akiket a világ minden tájáról találkozik és teljesít. Inspiráló, mozgó, becsületes és meglepően vicces, Celine: A világ szemével egy ritka pillantás az előadóművész életszínpadára és a feleség, anya és lánya színpadi életére.

- Celine Dion - Because You Loved Me Videó Link

- Andrea Bocelli, Céline Dion - The Prayer Videó Link



 
 
0 komment , kategória:  kedvenc videóm  
Áldott karácsonyi ünnepeket
  2017-12-22 08:22:08, péntek
 
  Mihályfalvi János videója Link  
 
0 komment , kategória:  Adventi naptáram  
Adventi áhítat a Cant' Art Ének együttese
  2017-12-22 08:12:30, péntek
 
  Idén adventben is köszönthettük templomunkban a Cant' Art Énekegyüttest, mely Müllerné Balogh Eszter vezetésével és Soós Gábor közreműködésével tartott adventi és karácsonyi tételekből összeállított zenei áhítatot advent harmadik vasárnapján templomunkban.
Videó Link
 
 
0 komment , kategória:  vallás  
2017. december 22 - avengelium - Magyar kurír
  2017-12-22 08:05:40, péntek
 
  Képen: Franz Anton Maulbertsch: Vizitáció (1771-77; váci székesegyház)
...... ........... ......


Erzsébet meglátogatása alkalmával Mária így magasztalta Istent: ,,Magasztalja lelkem az Urat, és szívem ujjong megváltó Istenemben! Mert tekintetre méltatta alázatos szolgálóleányát, lám, ezentúl boldognak hirdet engem minden nemzedék. Nagy dolgokat művelt velem a Hatalmas, szentséges az ő neve! Irgalma nemzedékről nemzedékre száll, mindazokra, akik félik őt. Nagyszerű dolgot tett karja ereje, széjjelszórta mind a gőgös szívűeket. Lesöpörte trónjukról a hatalmasokat, és felmagasztalta az alázatosakat. Az éhezőket elhalmozta minden jóval, de a gazdagokat elküldte üres kézzel. Felkarolta gyermekét, Izraelt, megemlékezve irgalmasságáról, amint atyáinknak megígérte: Ábrahámnak és utódainak mindörökre!" Mária ott maradt még körülbelül három hónapig, azután visszatért otthonába.
Magyar Kurír

Imádság
Urunk, Jézus, te azért jöttél el bűnös emberi világunkba, hogy megmutasd számunkra a bűntől való szabadulás útját. Nélküled soha nem találnánk rá a bűnbánat útjára. Nélküled nem találnánk rá a mennyei Atya szeretetére. Te adod nekünk az adventi időt a bűnbánat idejeként. Jöjj el, Urunk, és érints meg minket szereteteddel! Jöjj és bocsáss meg nekünk, akik nem halogatjuk tovább bűneink beismerését, hanem a bűnbánat egyenes útján indulunk most feléd. Születésed, jöveteled nagy változást hozott egykor a világba. Te képes vagy megváltoztatni az embert. Képes vagy a bűnösöket szentté változtatni. Hozz változást az én életembe.
 
 
0 komment , kategória:  vallás  
Adventi Áhítat a Tihanyi Bencés Apátságban
  2017-12-22 08:00:30, péntek
 
  ...... .........


2017. dec. 20 Videó Link
Gyerekek adnak énekes műsort.


 
 
0 komment , kategória:  Tihanyi Bencés apátság  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2017.11 2017. December 2018.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 498 db bejegyzés
e év: 3932 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 8520
  • e Hét: 31580
  • e Hónap: 64734
  • e Év: 298481
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.