Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A gyerekek sokszor nagyon kegyetlenek tudnak lenni.
  2013-04-29 15:09:17, hétfő
 
  Megverték Az ének iskolája kis versenyzőjét a 11 éves Lőrincz Álmost
...... ........... .......


A szomorú szemű, 11 éves Lőrincz Álmos megríkatta Az ének iskolája tanárait, amikor elmesélte nekik, sokáig mennyire magányos volt, hogy a társai csodabogárnak tartják. Szulák Andit mélyen meghatotta a kis tehetség sorsa, és hallani sem akart arról, hogy máshoz kerüljön.
A gyerekek sokszor nagyon kegyetlenek tudnak lenni. Különösen akkor, ha olyasvalakivel találkoznak, aki különbözik az átlagtól, aki nemcsak szívbemarkolóan tökéletes, ugyanakkor még gyermekien édes énekhanggal rendelkezik, hanem olyan okos, hogy egy esztendő leforgása alatt két évet végzett el a tatabányai általános iskolában, ahová jár. ,,Nincsenek barátaim, azt hiszem, én egy kicsit más vagyok, mint a többiek - mesélte elgondolkozva a fiúcska. - Egyszer például tesióra előtt az öltözőben elkezdtem énekelni, csak mert kedvem támadt, csakhogy ez a többieknek nem tetszett, ezért megvertek" - tette hozzá rögtön afféle magyarázat gyanánt, amely azon nyomban könnyeket csalt Szulák Andrea szemébe.
Lőrincz Álmos - Mit tehetnék érted
TV2 Videó Link
. A szomorú szemű kisfiú produkciója, a különleges lénye, a meg nem értettség és a magány, amely áttetszett énekén, annyira megérintette őt, hogy még a TV2 folyosóján is utánaszaladt, hogy jól megölelgesse. Andrea abban bízik, a műsorban való részvétel önbizalmat, lelkierőt ad majd Álmosnak, és ha megszeretik az emberek, az majd sokat lendít az iskolai helyzetén is. Mindenesetre, amikor Friderikusz Sándor és Andrea személyesen értesítették őt a felvételéről, az iskolájában már tapsvihar dúlt, melynek közepette Álmos csupán hitetlenkedve ingatta a fejét - alig hitte, hogy őt ünneplik, hogy mindez vele történik. Áldott szerencse, hogy a családja is hisz benne, hogy otthon nemcsak a szülei, de három idősebb testvére is várják, vigyázzák, óvják őt, amennyire csak lehet. Különleges kisugárzásával kétségkívül a kis Álmos a mezőny egyik legérdekesebb és legígéretesebb színfoltja.

TV2 videó Álmos nyilatkozik Link
 
 
1 komment , kategória:  8-14 éves korig_ének iskolája  
Címkék: szívbemarkolóan, legígéretesebb, olyasvalakivel, kisugárzásával, legérdekesebb, hitetlenkedve, elgondolkozva, csodabogárnak, felvételéről, mindenesetre, megölelgesse, értesítették, megérintette, versenyzőjét, utánaszaladt, találkoznak, kegyetlenek, iskolájában, rendelkezik, énekhanggal, kétségkívül, megszeretik, személyesen, produkciója, friderikusz, nyilatkozik, magyarázat, áttetszett, folyosóján, különbözik, gyermekien, tatabányai, meghatotta, különleges, önbizalmat, többieknek, ének iskolája, szomorú szemű, társai csodabogárnak, gyerekek sokszor, esztendő leforgása, tatabányai általános, többiek –, öltözőben elkezdtem, különleges lénye, műsorban való, majd sokat, iskolai helyzetén, fejét –, mezőny egyik, Megverték Az, Lőrincz Álmost, Lőrincz Álmos, Szulák Andit, Szulák Andrea, Friderikusz Sándor,
Antal Mária (#1)   2013-05-13 19:11:24



A nebulók közül az egyik, a tatabányai Lőrincz Álmos (11) nem csupán az éneklés terén számít zseninek, lévén kettesével végzi a tanéveket az általános iskolában, ahol színpadi sikerei ellenére mégis sok bánat éri. Az alacsony növésű fiúcskát különlegessége miatt sokat bántják az osztálytársai, sőt bevallotta, egy alkalommal a tornaterem öltözőjében meg is verték a többiek.
- Álmosban elképesztő érzékenységet, intelligenciát, tehetséget, ugyanakkor nehezen kezelhető indulatokat is érzek. Ez a kisfiú nem átlagos gyerek, neki szakember és szerető szív kell egyszerre. Elmondta nekem, milyen sokat bántják az osztálytársai. Ha valaki eltér az átlagtól, azzal nem tudnak mit kezdeni a többiek, de szerintem az ilyen gyerekek pár éven belül nagyon népszerűek lesznek. Örülök, hogy bekerült a csapatba ez a kisfiú, mert meg kell tanítani neki azt, hogy az élet bizony nem bánik velünk kesztyűs kézzel - mondta Szulák Andrea, a műsor egyik tanára, aki a kamerák előtt lágyult el Álmos történetét megismerve. A színész-énekesnő amúgy is érzékeny mostanában, de ebben szerepet játszhat kislányához, Rozinához fűződő érthetően szoros viszonya.
- Tegnap is elsírtam magam otthon, amikor arra ébredtem, hogy Rozina hatéves lett. Ősszel kezdi az iskolát, már igazi nagylány. Ha csak ránézek, uralkodni kell magamon, hogy örömömben, meghatottságomban ne potyogjanak a könnyeim, annyira egynek érzem magam vele - árulta el Andrea, aki korábban olykor még mérgében is képes volt sírva fakadni. Szulák szerint egy gyerek sohasem rossz. Úgy véli, a ,,rosszaság" a felnőttek tulajdonsága, akárcsak a mesterkéltség. Egy gyerek mindössze eleven, fecsegős vagy csibész lehet. Ezért van az, hogy ők még nem énekelnek manírosan, nem tudatosan hatásvadászok, sokkal inkább ösztönösek. Az ének iskolájában a kis osztályom négy nebulója hihetetlenül érzékeny teremtés, de mind más egyéniség, ezáltal másképpen kell velük bánni is. Nagyon igénylik az anyáskodást és a sok beszélgetést - mondta a műsor Andi nénije.
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Adakozás  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Alázat  Alvó cicák  Nem tudhatod  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Az igazi szeretetért rendszeri...  Png kislány  Png rózsa csokor  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Akarat  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Reggel van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Fehér virág  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Leonardo da Vinci gondolata  Png ház  Nem tudhatod  Varga János Veniam - Fontos sz...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Esti kép  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Soha ne kedvezz...  Garai Gábor - Takarítás  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Png cica  Bounty krémes  Png virág  Örülök, hogy látlak!  Garai Gábor - Takarítás  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Png fotel  Esti kép  Őrizkednünk kell...  Nagyon különös  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Hazára minden embernek szükség...  Nem számIt  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Julian Brass gondolata  A Megváltó szolgálatában  Leonardo da Vinci gondolata  Soha ne kedvezz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png rózsa csokor  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Rátalálsz  A jó emberek mindig szépek mar...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Adakozás  Facebookon kaptam  Png kutya  Ágai Ágnes – Csendélet  Szép estét kedves látogatóimna...  Zilahy Lajos gondolata  Tanuld meg ezt a versemet  George Gordon Lord Byron: Inez...  Erdőn  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rátalálsz 
Bejegyzés Címkék
ének iskolája, szomorú szemű, társai csodabogárnak, gyerekek sokszor, esztendő leforgása, tatabányai általános, többiek &#8211, öltözőben elkezdtem, különleges lénye, műsorban való, majd sokat, iskolai helyzetén, fejét &#8211, mezőny egyik, szívbemarkolóan, legígéretesebb, olyasvalakivel, kisugárzásával, legérdekesebb, hitetlenkedve, elgondolkozva, csodabogárnak, felvételéről, mindenesetre, megölelgesse, értesítették, megérintette, versenyzőjét, utánaszaladt, találkoznak, kegyetlenek, iskolájában, rendelkezik, énekhanggal, kétségkívül, megszeretik, személyesen, produkciója, friderikusz, nyilatkozik, magyarázat, áttetszett, folyosóján, különbözik, gyermekien, tatabányai, meghatotta, különleges, önbizalmat, többieknek, ugyanakkor, színfoltja, megríkatta, tökéletes, öltözőben, elmesélte, amennyire, megvertek, elkezdtem, vigyázzák, közepette, tapsvihar, iskolában, részvétel, nincsenek, általános, lelkierőt, leforgása, különösen, helyzetén, értettség, szerencse, könnyeket, megverték, esztendő, iskolája, családja, kerüljön, álmosnak, tanárait, műsorban, barátaim, csakhogy, tehetség, tetszett, énekelni, testvére, ünneplik, gyerekek, történik, mennyire, átlagtól, tehetnék, magányos, szomorú, például, tartják, idősebb, iskolai, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 11351
  • e Hét: 34411
  • e Hónap: 67565
  • e Év: 301312
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.