Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Kryon Budapesten - Közvetítés a Robert Coxon koncerten
  2012-02-10 22:27:07, péntek
 
  Kryon Budapesten - Közvetítés a Robert Coxon koncerten
Budapest, Magyarország - 2011. szeptember 26.


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!


Érzitek az itt lévő energiát? Mindazok, akik most itt ülnek ezekben a székekben, jó okkal érkeztek ide a Földre. Nagyon sokan vannak, akiket nem a kíváncsiság hozott ide. Néhányan ma este ide, csak a zene kedvéért jöttek, de a legtöbbeket, sokkal mélyebbről jövő dolgok vezéreltek.

Hogyha igaz az, hogy a zenének van egy kvantum jellemzője, akkor ez azt jelenti, hogy a DNS-ben lévő kvantum részeket is meg tudja érinteni. Bizonyos kísérletek kimutatták, hogy azok is képesek valamilyen módon értékelni a zenét, akik nem hallanak. Merthogy a bőrünkön is vannak olyan érzékelő egységek, amelyekkel képesek vagyunk a zenét és az akkordokat megkülönböztetni egymástól. El tudjátok ezt képzelni? A zene hatást gyakorol az emberi testre akkor is, hogyha nem is halljuk.

Hogyha ezt szélesebb összefüggésbe helyezzük, akkor ez azt jelenti, hogy az ember MerKaBa-ja is érzi, hogy mi történt körülötte. Ez teszi azt lehetővé, hogy azok az emberek, akik nem látnak, sokkal egyszerűbben jussanak el egyik helyről a másikra. Néhányan úgy nevezik ezt, hogy 6. érzék. A MerKaBa pedig nem más, mint az ember kvantum mezeje. Olyan akár egy hatalmas antenna, amely az ember rendszerének része a születésétől fogva. Képes arra, hogy kinyúljon és mindenhonnan érzékelje az energiákat. Tehát ma arra kaptatok meghívást, hogy ezt a fajta energiát érzékeljétek, hiszen Gaia hihetetlen bölcsessége is jelen van most és jelen vannak az Univerzum teremtő energiái. Nem tőled elkülönülve találhatóak ezek itt, hanem a ti MerKaBa-tokban hevernek, merthogy ti és én nagyon hasonlóak vagyunk. Az Univerzum teremtményei vagyunk. Részei vagyunk Istennek, mindannyian örökkévalók vagyunk. Még egyszer hangsúlyoznám, én most a lelkekhez beszélek, minden lélekhez.

Ma csak egy rövidebb tanítást szeretnék átadni. Egy olyan tanítást, amelyet ebben a formában még sosem osztottam meg. Ti is tudjátok, hogy hogyan zajlik a gyógyítás csodák által. Egész életetekben hallottatok ilyesmikről. Lehet, hogy valaki saját maga is tapasztalt ilyesmit. Az én társam például keresztülment ilyesmin. Hogy lehet ezt megmagyarázni? Vannak olyanok, akik szeretnének többet tudni ennek a folyamatáról. Azt kérdezik: "Meg lehet-e tudományosan magyarázni?" Istentől, mint a tudóstól, mint a Teremtőtől kérdezzük, nem mint Isten név szerint, hogy: "Mi történik ilyenkor? Mi zajlik le például egy spontán remisszió során?" Ezt a kifejezést az orvos tudomány azokra használja, akik akár egy éjszaka leforgása alatt képesek saját magukat meggyógyítani. Most el fogom magyarázni és a lehető legegyszerűbb kifejezésekkel fogom ezt tenni.

Elmondtam nektek a hétvége során, hogy a DNS-etek tele van információval. Az információ bár szakrális, de mégis 3D-s és biológiai. A DNS azonban nem tudja a kettő között a különbséget és nem választja ezt szét. Olyan időket éltek, amikor azt mondják nektek, hogy képesek vagytok aktiválni a DNS-eseteket. Tehát most hadd definiáljam ezt először a számotokra. A DNS aktiválása abból áll, hogy hozzáfértek az információhoz és ahhoz, hogy ez a sejt rendszeretekkel miféle kapcsolatban van. Ezáltal az információ sikeresebben tud együttműködni a testtel.

Az ember rendszerét úgy tervezték, hogy 100%-os hatékonysággal működjön, ebből ti körülbelül 35%-ot használtok ki. Azok a mesterek, akik eredetileg jártak ezen a bolygón, kihasználták mind a 100%-ot. Azok a mesterek, akik az idők során meglátogattak, felkerestek benneteket és csodákat tettek, szintén mind a 100%-nak a birtokában voltak.

Most rátok is egy hatalmas változás kora vár, amikor újra megtanulhatjátok aktiválni a DNS-eteket. Amikor elkezditek aktiválni a DNS-t, jobban kezd működni és minden egy sejt megújul az emberi testben. Tudtátok ezt, hogy megújítja önmagát? Meg az ideg szövetek is képesek megújulni!

Az embereknek nem is kellene öregedniük, de ez a megfiatalodási folyamat nem 100%-os. Amikor egy sejt szétválik a testetekben, akkor másolatot készít arról a sejtről, amelyről levált. Hogyha a sejt osztódás alapjául szolgáló sejt egy hibás, egy beteg sejt volt, akkor az osztódás után létrejött sejt úgyszintén hibás, beteg lesz. Aztán később a másolatról is készül egy másolat.. és már látjátok, hogy hol romlott el a folyamat? Hogy nem a DNS eredeti információját használtátok fel, azt elveszítettétek.

De most visszatérhet, merthogy egy aktivált DNS-el rendelkező emberi lény, a sejt osztódásnál újra az eredeti információt fogja használni. Az ilyen beteg sejtek kicserélődnek és a helyükre az ős sejteknek egy hibátlan másolata lép. Amely erős, tökéletes és semmiféle fertőzésnek nincs kitéve.

Az az ember, akinek aktiválódott már a DNS mezeje, akár 3-4 hónapon belül meggyógyulhat. Ez a normál sebessége a sejtek visszafiatalodásának az emberi testben. A különböző szervek, különböző időközönként újítják meg önmagukat. 8 hónapba, vagy akár 1 évbe is kerülhet az, mire észreveszitek, hogy nem öregedtek tovább. A folyamat nem tökéletes, hiszen ezzel is csak 40%-ra növelitek az eredeti 35%-os hatékonyságot. De már ez is elég ahhoz, hogy lelassítsátok az öregedés folyamatát.

Most jön, amit ma el szeretnék mondani. Mondtam már, hogy milyen a kvantum energia? Kérdezzetek meg egy fizikust! Bizonyos esetekben a kvantum energiában semmi szerepet nem játszik az idő.

Kedves emberek! Azok az öreg lelkek, akik most itt vannak a teremben. Előfordult már veletek, hogy lennetek kellett valahol és pontosan tudtátok, hogy mennyi időbe telik odamenni és késésben voltatok? Mégis odaértetek időben, sőt, talán még korábban is. Én pontosan tudom kik vannak itt! Néhányan megtapasztaltátok már ezt. Ez azért van, mert akkor túlléptetek a 3D-s idő korlátain és kitoltátok a percek határait.

Bizonyos esetekben ugyanez igaz az emberi visszafiatalodásra is. Nem feltétlen 3-4 hónapba telik, előfordulhat az is, hogy a rák, akár pillanatok alatt eltűnik. Majdnem olyan, minthogyha az ember, az energia mező kvantum természetét tökéletesen magára tudná alkalmazni. Azonnali gyógyulás következik be, a szövetek megújulnak, a betegség eltűnik.

Hadd mondjak el valamit. Isten nem így tett és az angyalok sem azért jöttek és érintettek megtegyék. A szeretet mestere nem azért jött le, hogy ezt megtegye. Az emberi lény tudja aktiválni az egyetlen dolgot, ami még hiányzik belőletek. Ez annak a megértése, hogy ti is részei vagyok a bolygón lévő teremtő energiának. Hogyha Isten bennetek van, akkor ti magatok is megteremthetitek a csodát. Tudom, hogy ezt már hallottátok, pontosan ezen a színpadon hangzott el ma este és most már a folyamatát is ismeritek. Nem a kémiáról szól csupán, hanem az elhatározásról és a kémiáról.

Egy pillanatra figyeljétek meg ennek a logikáját. Hogyha a Teremtő bennetek van és a Teremtő az, aki megtervezte a ti emberi testeteket és pedig részei vagytok a Teremtőnek, akkor egy csodának nem szabad nehéznek lennie. A csoda nem csak a sejt struktúrában következik be, hanem az elmében is.

Mi mindent hurcoltok magatokkal, ami nap mint nap legyőz benneteket? Nem szeretnétek inkább egyensúlyt? Mi az, amit nem tudtok elfelejteni? Van itt valaki, aki nagyon szenved most itt a teremben, tudom, hogy ki van itt. Azt szeretném, hogyha tökéletes állapotban sétálnátok ki ebből a helyiségből. Hogyha úgy ébrednétek fel holnap reggel, hogy minden fájdalom a múlté. Ezt nevezik gyógyulásnak és ez lehetséges! Tudjátok, hogy kihez beszélek! A szenvedésnek nem kell bénító hatásúnak lennie. Itt az ideje, hogy megszabaduljatok a sötétségtől az életetekben! Talán pontosan ezért jöttetek ma este ide. Azt szeretném, hogyha másképp távoznátok, mint ahogy eljöttetek.

A DNS-etek aktiválása abból áll, hogy felkéritek, hogy mostantól másképp működjön. Figyeljetek öreg lelkek, itt az idő, hogy megtanuljátok hogyan működik ez, mert belétek van építve. Tehát nem egy könyvben olvashatjátok, hanem belétek van építve. Értitek? Érzitek? Ez az üzenet.

Hadd végződjön ez a gyógyító összejövetel úgy ahogy kezdődött, tökéletes harmóniában az Univerzummal. Hiszen pontosan a megfelelő emberek vannak itt, olyan energiában, amely összekapcsol.

Talán sosem fogjátok elfelejteni ezt az összejövetelt. Mert én sosem fogom, sosem fogom.

És ez így van!

Kryon

Forrás:tegyukszeppeavilagot.hupont.hu
 
 
1 komment , kategória:  Kryon  
A ho'oponopono
  2012-02-10 22:00:59, péntek
 
  A ho'oponopono

,,Aki befelé néz, álmodik, aki kifelé, felébred."







Dr. Ihaleakala Hew Len ,,meggyógyított" egy egész őrültek házát Hawaii-n, csupán azzal, hogy önmagát gyógyította. Hogy csinálta? Az Ön-Azonnosság ho'oponopono-val. Amikor dolgozni kezdett az intézetben, azt mondták neki, csináljon, amit akar. Ő pedig elvonult a szobájába, és csak tisztította, tisztította önmagát...
A ho'oponopono lényege, hogy önmagunk tisztításával a világot is megtisztítjuk. Miként működik a folyamat? Egyszerűen megkérjük az Istenséget, Mindenséget, Univerzumot, hogy törölje a nekünk nem tetsző dolgokat négy egyszerű mondattal: Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm!
Te teremted a valóságod. Így ha valaki megjelenik a valóságodban, nem lehetséges, hogy te teremted magát a személyt is?
Huh...
Éppen elég megemészteni, hogy felelősek vagyunk mindazért, amik vagyunk, és most jön dr. Len, és azt mondja, mindenért felelősek vagyunk. Mi segítünk létrehozni a másik embert. A világ, amit látunk, csak kivetítés. Illúzió. Te teremtesz mindent odakint, és ebben benne van a többi ember. Nem csupán, amit látsz, hiszel, akarsz, hanem magukat a helyzeteket is az emberekkel és az ő élményeiket is!
Huh...
Szóval ez az első szint a ho'oponopono-ban: vállald a felelősséget! Mit is jelent mindez? Mit is kellene tenni? Száz százalék felelősséggel tartozol mindenért a valóságodban. Mindent te hoztál létre! Mindent! Rajtad kívül semmi nem létezik...
A második pont pedig így hangzik: ha felfedezel valamit magadban, vagy egy másik emberben, ami nem tetszik (harag, düh, szomorúság vagy akár betegség), vidd el a Mindenséghez! És kérd meg segítse törölni ezeket a dolgokat. Mondd ezekkel a szavakkal: Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm. Ha dr. Len meggyógyította az elmebeteg bűnözőket, akkor mit tehet ez a módszer értem? És mit tehet érted?
Feloldhatod a magadban lévő gátakat. És más emberek gátjait. Hisz minden benned van! Ha megváltoztatod a belső világod, megváltozik a külső világ is! És a Vonzás Törvénye egyre tökéletesebben működik számodra.
Dr. Len szerint az egyetlen dolgunk a világban: tisztítani. Semmi más, csak tisztítani! Mindent, ami zavar minket! És tisztítani, tisztítani, tisztítani... non stop.
Dr. Len úgy véli, nem mi irányítjuk az életünket. A hiedelmeink irányítanak. A tudatos elménken másodpercenként 7 bit információ halad át, míg a tudattalan elménket 55 billió bit! Nem irányíthatjuk a tudattalant, de kitisztíthatjuk. Irány a Mindenség! Töröljük a negatív programot! Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm! És a Mindenség törli neked.
Egészen egyszerű, nem? Bármikor. Bárhol. Könnyedén. Erőfeszítés nélkül.
Ha csupán annyit mondasz: szeretlek, és ezt ismételgeted a végtelenségig, megváltozik a pillanat, amiben létezel. Felejtsük el egy kicsit most a világot, a többieket, és gondolj csak arra, hogy mit tehet érted ebben a pillanatban a módszer. Most. Szeretlek.
Dr. Len megértette, hogy száz százalék felelősséggel tartozik az általa teremtett valóságért. Minden pillanatban. Amikor tisztítani kezdte önmagát, nem az embert, a helyet, vagy az eseményt tisztította, hanem a gondolatait ezekkel az emberekkel, helyekkel, vagy helyzetekkel kapcsolatban. És amikor a gondolatai megtisztultak, minden más megtisztult.
Az egyik szociális munkás, aki az intézetben dolgozott, azt mondta, dr. Len semmilyen hagyományos módszert nem csinált. Nem vezetett terápiákat, nem vizsgálta a betegeket, a konferenciákra sem járt el. Pár hónap múlva mégis látható volt az eredménye annak, amit csinált. Az egyik kezelt betegnek bíróság elé kellett állnia. Köz veszélyes őrült volt. A bíróságon pedig felállt, a bírák felé fordult, és azt mondta: ,,Felelős vagyok a tettemért. Sajnálom!" Erre senki nem számított!
Sokan vannak, akik nem akarják azt a szó mondani, hogy sajnálom. Hiszen, ezáltal ők maguk szomorúnak érzik magukat. Pedig igazából arról van szó: sajnálom, nem tudtam, mit teszek, nem tudom, honnan jött mindez, nem tudom, mik a gátjaim. Egyszerűen csak sajnálom.
Mások azt mondják, nem tettem semmit, amit sajnálnom kellene! Pedig ha látsz valakit, aki elesik a biciklivel, odamész, felsegíted, és azt mondod: sajnálom. Nem te okoztad a balesetét, mégis azt mondod, sajnálom.
Ez egy egészen új látás módhoz segít hozzá. Négy rövid mondat, ami segít kommunikálni a Mindenséggel. Nem kell, hogy vallásos légy. Csupán hidd el, hogy van valaki, egy erő, ami hatalmasabb nálad, aminek része vagy, s így nem vagy egyedül.
A mondatokat bármilyen sorrendben használhatod.
Sajnálom. Tudom, hogy ott az a valami, amit nem szeretek, ami nem tetszik. Önmagamba nézek.
Kérlek, bocsáss meg! Ezzel megkérem a Mindenséget, hogy törölje nekem, bármi legyen is az a gát, érzés... stb.
Köszönöm! Ez maga a hála. A hála felszabadító érzés. És a tudat, hogy a Mindenség meghallgat.
Szeretlek. Az egyetlen dolog, hogy felold a benned lévő blokkokat, hogy azt mondd: szeretlek.
Beszélj hát a Mindenséggel! Az életed a legnagyobb ajándék! Élj vele!
Ezt a négy mondatot nem azért kell elmondani, mert a Mindenség hallani akarja, hanem azért, mert te akarod mondani! Neked van szükséged rá, nem a Mindenségnek! Hiszen neked nem a Mindenséggel van dolgod, hanem saját magaddal. A Mindenség szeret téged, az maga a szeretet! Oldd hát fel magadban a gátakat ilyen egyszerűen: Kérlek, bocsáss meg!
Sokan azt mondják, akkor köszönöm meg, ha lesz mit. Akkor leszek boldog, ha ez vagy az összejön. Ez így nem működik! A boldogság független mindentől, amid van. Benned van. És amikor boldog vagy, mindened megvan. Köszönöm.
A ,,Szeretlek" megváltoztatja minden pillanatodat. Segít eltüntetni a kétkedést, a múlt programjait. Nem ,,kell" érezned, csak mondd! És ahogy mondod, elkezded érezni is! Hát mondd: Szeretlek! És egyre több dolgot kezdesz vonzani, amit szerethetsz.
Mi az a Zéró szint?
A ho'oponopono-val elkerüljük és eltávolítjuk a mérgező, nemkívánatos energiákat. Ez az a szint, ahova mindannyian el akarunk jutni. Ez az a szint, ahol nincsenek többé korlátok, emlékek. Egy vagy az Istennel, Mindenséggel, Univerzummal. Ahogy tetszik...
És amikor a zéró szinten vagy, nincsenek többé korlátok. Amit a Mindenség a füledbe súg, megteszed, és valósággá válik... Ez a hiányzó titok. Hiszen mindenkinek vannak korlátok az életében. A Vonzás Törvénye könnyebben dolgozik nekünk, ha nincsenek korlátaink.
A zéró szinten mindened lehet, minden lehetsz, bármit megtehetsz, amit csak akarsz!
Minden cselekedetünk, gondolatunk emlékekből vagy inspirációból származik. Az emlékek a múlt programjai, hiedelmeink. Az inspiráció a Mindenség sugallata. Tehát az emlékeinket kell megtisztítani. Ha kitisztultál, inspirációkat kapsz.
Valószínűleg még senki nem érte el a zéró szintet. Dr. Len sem. De amint ő közeledik hozzá, úgy leszünk mi is egyre közelebb.
Dr. Len azt mondja, nem az ember követte el a bűncselekményt, hanem a benne lévő program. Ő a programot tisztította nem az embert! Tehát tisztítsd a programot, közelebb kerülsz a zéró szinthez, közelebb kerülsz a Mindenséghez, inspirációkat kapsz. És ha az inspirációkat követed, az életed könnyűvé válik!
Hidd el, az inspirációkból akarsz élni! És mindez négy kis mondatot múlik!
Dr. Len úgy véli, ha azt gondolod, hogy van választásod, hogy kövesd, vagy ne kövesd az inspirációt, még nem vagy tiszta. Ha azon gondolkodsz, hogy tedd vagy ne tedd, még mindig van egy emlék vagy program, ami visszatart. Amikor tiszta vagy minden kétség nélkül cselekszel a sugallatra. Ha van választásod, még mindig van mit tisztítanod.
Hiszen az tesz boldoggá, amiért ,,jöttél". Tegyük fel, hogy az élet egy zenekar. Te játszol a hegedűn, élvezed, jól csinálod. Kipróbálhatod a nagybőgőt, kevésbé tesz majd boldoggá, és a zenekar sem szól olyan szépen. És ezzel azt akarom mondani, hogy amit valójában szeretsz csinálni, hát azt kell tenned! Kövesd az inspirációd!
És mi az amit szeretsz csinálni? Egész egyszerűen kiderítheted. mit tennél, ha megnyernéd minden idők legnagyobb lottó nyereményét? Oké, vennél dogokat, házat, autót, utazgatnál... De mit tennél utána? Mit csinálnál az időddel? Mik a valódi céljaid az életben? Írd csak le, olvasd vissza, és amit olvasol, az a te utad a siker felé! Légy őszinte magadhoz! Ne csak végy egy szelvényt, hanem dolgozz is rajta!
És megnyerheted! Akkor nyersz, ha tiszta vagy!
Tisztíts!
Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm!

Joe Vitale Missing Secret (A hiányzó titok) audio programja nyomán... :)

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezoterikus  
Ho'oponopono
  2012-02-10 21:54:38, péntek
 
  Bizonyára sokan kíváncsiak lettetek, hogy vajon mi is lehet ez az érthetetlen, de játékosságot és dallamot hordozó kifejezés. Elárulom.

Haawaii nyelven, valami olyasmit jelent, hogy a dolgokat jobbra fordítani, tökéletessé tenni valamit.

Valójában egy egészen elképesztő hatású gyógyító módszer: a megbocsátás, önmagunk szeretetének és feltétel nélküli elfogadásának művészete, melynek segítségével megtisztíthatjuk, meggyógyíthatjuk önmagunkat, ebből adódóan pedig a környezetünket, és a világot is jobbá tehetjük.

Az új tudatosságot képviselő korszak legegyszerűbb, de ugyanakkor leghatásosabb, legfelszabadítóbb gyakorlata, amely annak elismerését feltételezi, hogy minden, ami világunkban körülvesz bennünket, az valójában a mi teremtésünk, a saját gondolataink kivetülése. Ezért mindenért, amit problémaként, vagy negatívumként tapasztalunk meg életünkben, 100%-ig felelősséget vállalunk. Így képesek vagyunk felszabadítani önmagunkat és környezetünket. Ehhez nem kell mást tennünk, mint önmagunknak őszinte hittel mondogatni ezeket a szavakat:

Szeretlek. Sajnálom. Kérlek bocsáss meg. Köszönöm.

Talán hihetetlenül hangzik, de ennek a pár egyszerű szónak varázslatos ereje van, kimondásukkal helyreállíthatjuk a testünkben, vagy az életünkben megbomlott harmóniát, képesek vagyunk meggyógyítani megromlott kapcsolatainkat. Nem kell azon agyalnunk, hogy most kitől is kell bocsánatot kérni, vagy hogy engem ki bántott meg, és miért is én kérjek bocsánatot. Az ilyen gondolatokat csupán az elménk sugallja, és így az elme szintjén, nem is vagyunk képesek megoldani az ilyen jellegű problémákat. Csupán a bennünk lévő Istenhez kell fordulnunk, hogy tisztítson, és engedni kell, hogy elárasszon minket az a szeretet folyam, amit ezen rövid mondatok ismételgetésével megtapasztalhatunk.

A nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik, próbáld ki, érezd meg, tapasztald meg te is!


Link

Forrás:tegyukszeppeavilagot.hupont.hu
 
 
0 komment , kategória:  Ezoterikus  
10 milliószoros napok
  2012-02-10 21:25:05, péntek
 
  10 milliószoros napok:

Évente 4 ilyen nap van a tibetiek szerint.
A tibeti ("nagy") buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak.


A négy legjelentősebb Buddhista ünnepnap (Düchen-jeles alkalom), avagy azon napok, amikor a pozitív cselekedetre és pozitív gondolatokra való törekvés gyakorlása tízmilliószorosan hat.


Egy évben négy fő különleges-rendkívüli Buddha emléknapot tartanak, amikor ünnepség keretében emlékeznek meg Shakyamuni Buddha életének legfontosabb állomásairól.


Azt mondják, hogy ezeken a napokon a pozitív illetve negatív cselekedetek hatása tízmilliószorosára hatványozódik, ebből kifolyólag a spirituális gyakorlatok végzése erősen javallott.


Chotrul Düchen (vajmécsesek ünnepsége) - Shakyamuni Buddha követői hitének erősítése végett csodatévő cselekedeteket mutatott be.


Saka Dawa Düchen - A tibeti naptár negyedik holdhónapjának teliholdjakor (15. napján) történik, amit tibetiül Saga Dawaának neveznek. Shakyamuni Buddha megvilágosodását és a parinirvánát (önálló fény teljes kialvása - lélekben való megállapodás) ünnepli. Buddha 35 éves korában Bodhgayában megvilágosodott. Saga Dawakor Kushinagarai parinirvánájának évfordulójáról is megemlékeznek.


Chokhor Düchen (chokhor - imakerék) - A tibeti naptár hatodik holdhónapjának negyedik napja, amikor Shakyamuni Buddha először forgatja meg a Dharma kerekét - Buddha első szentbeszéde, a Négy Nemes Igazság tanítása.


Lhabab Düchen - A tibeti naptár kilencedik hónapjának 22. napja. 41 évesen Buddha a mennyekbe emelkedett, hogy az isteneknek tanításokat adjon, és édesanyjának meghálálja, hogy hozzásegítette Őt a Szamszárából való szabaduláshoz. A követői kérésére Viswakarma isten által készített különleges létrán visszatért a mennyekből.


(A tibeti naptár a hold járására épül. Egy tibeti hónap 30 napból áll, ezért minden harmadik évben egy hónappal megtoldják az évet és ezzel körülbelül behozzák az addigi naptári eltéréseket, és érik utol a külvilágot. Ez a hónap rendszerint az év legsikeresebb hónapjának a megismétlése. Mivel egy hold évben csak 354 nap van, így egyes napokat megdupláznak, másokat kihagynak. Régen Tibetben az állami főasztrológus készítette el a következő évi naptárt, ami igen fejlett matematikai és asztronómiai számításokon alapul. A tibeti hónapokat számozzák, viszont a hét napjait a napról, holdról és az öt látható bolygóról nevezték el.)


Forrás: http://www.pcddallas.org/Tibetan_Calendar_2009.htm

További jeles napokról ezen a linken olvashatsz:

http://www.szakja.hu/magyar/jelesnapok.html

Ez egy tibeti naptár linkje, ahonnan ki tudod keresni a Düchen-eket:

http://www.songtsen.org/chanteloube/EN/dres_online_cal_tibetan.php


Ezek alapján a

10 milliószoros napok 2012-ben:

Február 22.
Június 4.
Július 23.
November 6.

Ezeken a napokon minden teremtés
10 milliószoros erővel hat.
Fontos, hogy arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben.
Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel. Nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.

A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni.
Küldj fényt, szeretetet a Földnek és az emberiségnek!
Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek.
Lásd a Világ békét ünnepelni!

Tegyél meg mindent, amit szeretnél
10 milliószoros erővel hatni!

Szólj minél több embernek, hogy ők is tudatosak lehessenek ezeken, a napokon.

Forás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Meditációk  
Angyali üzenet
  2012-02-10 20:05:48, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenet Pusztai Orsitól  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2012.01 2012. Február 2012.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 157 db bejegyzés
e év: 1342 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1622
  • e Hét: 11125
  • e Hónap: 25030
  • e Év: 154737
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.