Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/112 oldal   Bejegyzések száma: 1115 
A török kormányfő davos-i félb
  2009-01-31 18:48:58, szombat
 
  A török kormányfő davos-i félbeszakított hozzászólása


Feltehetően nem hirtelen felindulásból szólalt fel, hanem készülhetett is, hogy alkalomadtán elmondja a véleményét. Alkalom pedig lett volna, hiszen az izraeli miniszterelnök ezen a fórumon is kiállt országa népirtó politikája mellett.
Azonban nem engedték, hogy elmondja véleményét.

A cikk a hazai médiaviszonyokat is tükrözi.

2009. január 16
A török kormányfő szerint Izraelt ki kellene zárni az ENSZ-ből

A török miniszterelnök szerint Izraelt ki kellene zárni az ENSZ-ből, amíg figyelmen kívül hagyja a világszervezet felhívásait gázai offenzívájának beszüntetésére.

,,Hogyan lépheti át egy ilyen ország, amely nem tartja be az ENSZ Biztonsági Tanácsának határozatait, a világszervezet kapuját?" - tette föl a kérdést Recep Tayyip Erdogan pénteken, azzal vádolva Izraelt, hogy a civil lakosságot támadja a Gázai övezetben, miközben arra hivatkozik, hogy műveletei az iszlamista Hamász ellen irányulnak.

A török kormányfő röviddel Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár ankarai látogatása előtt nyilatkozott. A dél-koreai diplomata a gázai offenzíváról fog tárgyalni vendéglátóival.

Izraelnek a muzulmán országok közül Törökországgal a legjobb a viszonya, de - mint a kormányfői nyilatkozat is jelzi - Ankara egyre inkább neheztel a zsidó államra a gázai hadműveletek miatt.

Abdullah Gül török elnök pénteken ismételten azonnali tűzszünetre szólított föl, egyúttal arra kérte Barack Obama megválasztott amerikai elnököt, hogy hivatalba lépése után keressen ,,átfogó, tartós és tisztességes" megoldást az izraeli-palesztin konfliktusra

2009.jan.30 Davos

Mivel nem engedték, hogy reagáljon Simon Peresz beszédére a török miniszterelnök elhagyta a konferencia helyszínét és hazautazott.

Az alábbi hírforrások - a stop,a propeller és a lánchídrádió - hamisan tárgyalják az eseményeket.


http://stop.hu/articles/article.php?id=4452582009.
http://www.propeller.hu/kulfold/335844-erdogan-torok-kormanyfo-kirohant-...
http://lanchidradio.hu/korm%C3%A1nyf%C5%91i_szinten_fagyott_a_t%C3%B6r%C...

Higgyünk inkább a szemünknek és a fülünknek.Érdemes megnézni a történtekről az alábbi videofelvételt.l

Hallgassátok meg , hogy mit mondott a török miniszterelnök és nézzetek meg, hogyan távozott.

http://www.hirtv.hu/?tPath=/view/videoview&videoview_id=7437

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Óh igen...Igen, igen-igen!
  2009-01-31 18:39:03, szombat
 
  Elmondom most, hogy árad a Duna,
Miért fullad vízbe a Pannon Puma
Óh igen, igen-igen!
Igen, igen-igen!

Én nem igérem hogy a könnygáz kikerül,
Ha viperával ütlek, a fogad is kirepül
Óh igen...

Az Oktogonra mentem egy sárga Combinoval,
Jobban jártam volna egy sánta pónilóval
Óh igen...

Hova süllyed Magyarország,
Meddig tűrje a lakosság?
Elemészti az adósság,
Mi lesz véled, Magyarország?

Száz vasutat, ezeret, megszüntethetek
Hogy az egyre drágább vonatjegytől megkíméljelek
Óh igen...

Demszky bizonyítványa gyenge elégséges,
Neki metróépítésből soha nem lett meg a négyes
Óh igen...

Én nem festhetem át neked az eget,
De házad falán csak a fülem három emelet
Óh igen...

Hova süllyed Magyarország,
Meddig tűrje a lakosság?
Elemészti az adósság,
Mi lesz véled, Magyarország?

Csorbát szenved az igazság
Nem ezt várta Magyarország
Nekünk tetszik ez az ország
Lehet menni, Feri, viszlát!

Dübörög a jólét, hisz megmondta a Kóka,
Örülj hogy van gazdaságos vodka a Teszkóba'
Óh igen...

Öregecskedő feleségem unalmas már énnekem,
A pedofil-törvényt módosítom, pipihúsra éhezem
igen...

A körgyűrűk ura nemsokára én leszek,
De az útelágazódásoknál gyakran eltévedek
Óh igen...

Csorbát szenved az igazság
Nem ezt várta Magyarország
Nekünk tetszik ez az ország
Lehet menni, Feri, viszlát!


http://img.index.hu/imgfrm/9/9/8/0/BIG_0005439980.jpg

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megírta Pásztor-véleményét He
  2009-01-31 18:23:25, szombat
 
  http://kuruc.info/r/35/34401/

Megírta Pásztor-véleményét Hell Libera István is...


Jó SZDSZ-es pártmunkásként és cigányfajvédőként nem volt soha sem kérdéses, hogy mindannyiunk nagy “kedvence", az SZDSZ belvárosi politikusa, Hell István (dossziéja ITT; legújabb infók & sztorik ITT), is hozzászólt a Pásztor Albert-ügyhöz a Népszabadság blog-hasábjain.

Nem is igazán kell az ITT található cikkecskéjét minősítenünk. Azt megteszi pl. az a tény, hogy Káli Sándor, nyíltan Pásztor mellett MSZP-s, politikust kifejezetten előnytelen, integetős, már-már “Sieg heil!"-ozós pozícióban készült, gyatra minősége alapján láthatóan egy videóból kiollózott képen mutatja be. (Gy.k. azért emeljük ki, hogy videóból lett lopva a kép, hogy igazoljuk, kifejezetten ilyen előnytelen képet keresett, Kálit lejáratandó. Addig keresgélt a videókban, míg egy integetős részhez nem ért. Ha nem ezt akarta volna, felhasználhatott volna egy sokkal jobb minőségűt is - van sok.)

Hanem a levezetés a végén, az nagyon tetszett. Idézzük:

"Nagyon érdekesnek tartom a sok komment közül az alábbit, amely - szándákaival ellentétben - éppen azt bizonytja be, hogy a romák többsége nem bűnöző:

Hozzászóló: madar05, 2009.01.30, 18:05

Tények!

Matematikai TÉNYEK!!!!!

Beszéljünk tényadatokkal : ma nálunk kb. 17 000-en vannak börtönben, akik kb. 75 %-a cigány, ez 12750 lakó. A maradékból ha levonjuk az ázsiai, a román, ukrán, szerb, stb. lakók létszámát, kb. 10 % marad, aki magyar, tehát 1700 fő. Vegyük a cigányság összlétszámát 800 000 főnek, ahogy az OCÖ állítja. A magyarok létszáma igy 9 200 000 fő.

Az első számból vonjuk le a 14 év alattiak létszámát, ami hatalmas jóindulattal legyen csak 25 %, a magyaroknál ez az arány legyen kb. 20 %. Marad tehát 600 000 büntethető nagykorú cigány és 7 360 000 büntethető magyar. A börtönben lévők létszámát szorozzuk meg 10-zel, ami azt jelenti, hogy benne vannak azok is, akik valaha az életük során már voltak börtönben, vagy később fognak eljutni oda.

A két szám: a cigányoknál 127 500 fő, a magyaroknál 17 000 fő.

Arányítsuk ezt a két számot az össz lakossághoz, beleértve az egynapos gyermekeket és a százéves időseket is : tehát 800 000 /127 500 = 6.27, 9 200 000 / 17 000 = 541.1.

A számítás alapján tehát minden 6. cigány, aki szembejön velünk az utcán, az börtöntöltelék, vagy volt, illetve lesz. A magyarok közül csak minden 541. ember.

Ez a cigánybűnözés.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem szeretnék a fenti komment módszertanába belemenni (túlzásnak tartom a romák 800 ezres számát, és nem tartom tudományosnak [?], ha azokat a bűnözőket is ideidézzük, akik csak ez után lesznek azok), de ha "minden 6. cigány" bűnöző - ami kb. 17% -, akkor egyértelmű, hogy a romák - javítsatok ki, ha tévednék - 83%-a nem az."

Kuruc.info: Nos, ha valakinek, hát Hellnek, mint futtatott fajvédő újságíró és politikus, aki a pénzt kifejezetten cigányvédő projektekért és cikkekért kapja, tudnia kellene, hogy sokkal-sokkal kevesebb börtön-férőhelyünk van, mint kellene. Ergó: ott a tulajdonképpeni bűnözőknek csupán egy kis része található meg, mert a nagyobb részét egyszerűen le se tudják ültetni, hisz' nincs hely. Ezen tény nem-ismerete miatt nem igazán ítélhető el az eredeti hozzászólást beküldő madar05 tévedése (az, hogy nem tízzel kellett volna szorozzon, hanem kb. ötvennel), hiszen madar05-nak nem kell főállásban cigányfajt védenie, a velük kapcsolatos irodalmat stb. kutatnia. Hellnek viszont igen; ha valakinek, hát neki tudnia kéne, hány, de hány védence van szabadlábon akkor is, amikor különben csücsülnie kéne. “Természetesen" - az ő szemszögéből érthetően - Hell nem “erőltette" a saját pozíciójának a gyengítését.

Nézzük inkább a finn adatokat, ott ugyanis nincs börtönférőhely-hiány. Az ITTENI, hivatalos (!!!) adatok szerint egy adott időpillanatban a finnországi felnőtt férfi cigányok 5%-a volt éppen börtönben. Szorozzuk ezt meg mondjuk 10-zel, hogy a volt/lesz kérdését idősíkot is belevegyük a tárgyalásba, jó? Kapásból 50%. És ez egy nagyon durva becslés - más, szintén hivatalos források egyenesen azt mondják, hogy minden második finnországi cigány börtönviselt (immár a nőket is beleértve). Ehhez, azt hiszem, nem kell kommentár.

Mivel a cigány akkor is bűnöz, ha éppenséggel nincs anyagi gondja (legfeljebb nem azért, hogy fűtsön - ha már a bőkezű segílyt elveri a kocsmában -, hanem azért, hogy drogot és hasonlókat vegyen), ezért állítható, hogy a finn és a magyar börtönviseltségi arányok kb. ugyanazok - a finn cigányok arányai egyértelműen áthozhatók a magyarokra, ha nem akarjuk azt, hogy a hiányos börtön-férőhelyek meghamisítsák a végeredményt. Még egyszer: a finnországi cigányok havi euroezreket kapnak segílykeként, amiből szépen megélnek, de bűnöznek ezerrel, mert valamiből csak fizetniük kell a drog és a hasonlók árát... Azaz: valóban kb. hasonló nagyságrendben bűnözik a finnországi és a magyarországi cigány.

Kedves fajvédők! Ott a link, össze lehet vetni a finn eredetit a fordításunkkal és lehet próbálkozni azzal, hogy “fogást" találjanak a levezetésünkön! Rajta!

***************

Aztán érdekes dolog lenne feltárni a csoportosan elkövetett garázdaság bűntetteket. Mert biz ez sem a magyarokra jellemző!
Szerintem sokan szeretnénk már tudni, mikor csattan a bilincs, és záródik be a börtönajtó a Szögi Lajost meggyilkolók kezén, és azt is titok övezi, ki erőszakolta és ölte meg H. Nórát?
Kedves Drazsé et., és kisbence, no meg Hell és gusztustalan !
Ideje lenne uszítás helyett dolgozni, és aztán távozni a közéletből! De jobbat ajánlok:: tartsák el Önöket a cigányok!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Magyar Családok Országos Sz
  2009-01-31 18:18:14, szombat
 
 
A MAGYAR CSALÁDOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGÉNEK
ÜZENETE VALAMENYI FELELŐSSÉGET VÁLLALÓ
FÜGGETLEN TÁRSADALMI SZERVEZETHEZ

T i s z t e l t T á r s a d a l m i S z e r v e z e t e k !
Megbukott a kapitalista társadalmi rendszer.
Új világgazdasági modell jön helyébe.


A Magyar Családok Országos Szövetsége képviseletében azzal a jóhiszemű kéréssel fordulok a Társadalmi Szervezetek vezetőihez, hogy a világgazdasági és pénzügyi kérdésekre nézve szíveskedjenek naprakészen a napi értesüléseket begyűjteni. E kérést azért tartom nélkülözhetetlennek, mivel számos szervezet nyilvánosságra hozza elégedetlenségét tüntetetési szándékkal, a parlamenti képviselők döntéseik ellen. E mellett a kormány lemondását is követelik. Az effajta szándékokat ez időszakban nem tartom célravezetőnek, mivel a szóban forgó szervezetek egyébként is égő parazsat tartanak a kezükben, s ha lángra lobban, kérdés tudják e kezelni. Nem szabad figyelmen kívül hagyni a világ felsorakoztatott közgazdasági mutatóit. Meg kell értenünk külön-külön is, és együttesen is, hogy hazánkban nagyon nagy a baj. A további szerencsétlenség szele is már lesben áll. A magyar nemzeti vagyont, amit a parlamenti pártok közel 20 év távlatában felelőtlenül kezeltek és (1. forintért milliárdokat stb.) osztottak el a parlamenti pártoknak, szakszervezetek egymás között (tisztelet a kevés kivételnek) azt az ország népe most nem tudja büntetlenül átvészelni.

Sajnálatra méltó, de a valósághoz tartozó tény, hogy a világgazdasággal járó zűrzavarnak kevés haszonélvezői lesznek, azonban a legfőként a nyugdíjasok és a becsületesen dolgozó emberek lesznek a legnagyobb vesztesei. Tudomásul kell venni, az ilyen és hasonló gazdaság természetű megoldásához a nép mellőzésével nincs gazdasági és pénzügyi kiigazítás. Kérdezem: ha lemond a kormány, akkor ki fogja vezetni az országot és hogyan? Továbbra is azok az országgyűlési képviselők, akiknek nincs erkölcsi fedezetük? Azt tudni kell, hogy a világgazdasági bonyodalmak még csak 30 %-os mértékében vannak jelen hazánkban. Kína, Indonézia, Japán, India, Irán, Oroszország stb. egymás között kétfordulós gazdasági megállapodást kötöttek. Kínát az USA gazdaságilag büntetni akarja. Kína jelenleg a világ legbefolyásosabb állama. Ha netán mégis bekövetkezne a két ország közötti összeütközés, úgy az USA hat hónapon belül gazdaságilag bele fog rokkanni. A gondunk az, hogy hazánk is kapunk egy "szeletet" ebből a savanyú tortából.

Eljött az idő, hogy az érintett felelősséget érző Társadalmi Szervezet képviselőinek célszerű félredobni a nem megfelelően átlátszó régi szemüveget, és gondolkodásukat, pedig magasabb sebesség fokozatra kell állítani. Hetek kérdése és el fog kezdődni a nemzetek közötti mérhetetlen, vég nélküli világgazdasági harc.

Nézzünk már keresztül a jégvirágokon, hogy milyen jövőt láthatunk magunknak a túloldalon! Legyünk bátrak és határozottak, vegyük már észre azt is, hogy megmagyarázhatatlanul magunkra hagytak bennünket a nagyérdemű közgazdasági szakemberek. A Társadalmi Szervezetek szerveződés keretében csak és kizárólag magunkra számíthatunk. A magyar nép, rövid időn belül a világ országait a magyar parlamenthez fogja hasonlítani az elátkozott elmélkedés miatt, mert megengedték maguknak a gyűlöletkeltést a hatalom megtartása vagy megszerzése végett. Már tudjuk azt is, hogy nem a Magyar Köztársaság országgyűlési képviselőiről mintázták az úriembereket (tisztelet a kevés kivételnek)

Davosban 2009. január 29-én megindult a világgazdasági képzelőerővel dúsított hadjárat. A világgazdasági és pénzügyi válság megoldását kereső egyeztetésre, több mint kétezer pénzügyi és gazdasági szakember gyűlt össze. E hatalmas méretű tanácskozás sürgőssége nem volt véletlen. Már tudjuk az előrejelzéseket: a világ államaiban az idén kb. 8-10 ezer óriás gyár fog megszűnni. Kína vezető hadurainak, szocializmusuk építéséhez, határozott törekvése a világ, gazdasági- és pénzügyi- irányításának kézbentartása. Ehhez a vezető pozícióhoz nagyon közel vannak, merthogy Kínát, Oroszország valamint Ázsiai, Afrikai országok széles köre támogatja. Az íratlan törvényt - amely egyszer mindent és mindenkit hatalmába kerít - tudomásul kell venni: lejárt a kapitalizmus szavatossági ideje! Ez a megmagyarázhatatlan szerencsétlenség most az egész világon tetten érhető. Nem most kezdődött el a nemzetközi gazdasági hanyatlás, merthogy folyamatosan, 2005-től érezzük, hogy sunyi és lopakodó módon közeledik hozzánk.
A Magyar Családok Országos Szövetsége már 2006-ban és 2007-ben is tudott ezekről a világgazdasági nyugtalanságról. Szövetségünk ebbéli véleményét 2008-ban nyilvánosság elé tárta. Éveken keresztül vártuk a közgazdász egyetemi tanárokat, tudós professzorokat, hogy e témakörben megnyilatkozzanak, és egyben készítsék fel a magyar családokat a váratlan, nem mindennapi problémákra.

A Magyar Családok Országos Szövetsége a mai napon, Magyarországon 2009. január 3o. napján közhírré teszi, hogy: 20 évvel az után, hogy megbukott a szocialista rendszer. Véget ért a kapitalista rendszer is. Egy új mintakép, egy új világ-gazdaságrendszer felépítése a várományos. Amíg a világ országai felismerik és elfogadják az új gazdasági mintakép szükségességét, évek fognak el telni. Ha a meglévő bajainkhoz még hozzá adjuk a nem várt természeti csapásokat, akkor évekre kihatóan sorsunk kilátástalanná válhat. A Társadalmi Szervezeteknek az erőteljes összefogása a fontos, nem az államforma alakítása és az eredménytelen tüntetések sorozata! Adjunk az időnek is esélyt, mivelhogy az idő nagyúr minden problémát ki tud és ki is fog igazítani!

Érdeklődés középpontjába kell helyezni azt a tényt, hogy Magyarország erdeje-mezeje parázsban van, és ha belobban, nincs az a tűzoltóság, aki a lángokat el tudná majd oltani. A remény elhagyna minket, ha most a Fidesz átvenné az ország irányítását, nem tudna kézzelfogható eredményt felmutatni. Emiatt arra kell számítani, hogy a magyar családok ugyancsak becsapottnak éreznék magukat, és végtelen csalódásba roskadnának. A magyar családok fellázadnának, és a Fideszt elkergetnék a parlamentből. Ezt követően, pedig megszűnnének a pártok, mert a múlt béli hibájukért üldözöttekké válnának.

A Magyar Családok Országos Szövetsége nem akar külföldi mulltik kiszolgálója a pártok zsoldosa lenni, nem akar anarchiát, hanem szövetségeseivel, a választás időszakában, törvényes keretek között, a parlamenti pártok mindegyik leváltásán fáradozik. Most a Társadalmi Szervezetek ésszerű és hatékony tevékenységén van a sor, mert az eredményességük mindenekelőtt abban áll, hogy túlnyomó többségük meg tudja e szerezni a közösségekhez és a felszínen lévő bajok kezeléséhez való alkalmazkodás képességét. Ezúton a Magyar Családok Országos Szövetsége meghirdeti azt az új összefogáshoz nélkülözhetetlen szellemi értéket, amely szempontjai közül száműzi a pártkatonai és pártokhoz fűződő ideológiáknak és politikai irányzatoknak való megfelelést, tevékenységének középpontjába pedig a Társadalmi Szervezetek célirányos összefogását sürgeti.

A Társadalmi Szervezeteket nem szabad a jótékonykodás tárgyának betudni, hanem egy teljes és szerves gondolkodás központi irányt adó tényezőjének kell, tekinti. A Társadalmi Szervezetek az értelemnek és a valóságos távlatnak a hitét szeretnék szétsugározni az egész társadalomban. A Családi Szövetség mindent megtesz annak érdekében, hogy ez a szellemiség a közéletbe is bekerüljön és a fent megfogalmazott célokért, hatékony közösségteremtő és életépítő társadalmi tevékenységet fejt ki.

Szigetszentmiklós, 2009. január 30. Őszinte tisztelettel:
Urbán Szabó József s.k.
A Magyar Családok Országos Szövetségének Elnöke
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Totális ellentámadás: a miskol
  2009-01-31 18:15:39, szombat
 
  Totális ellentámadás: a miskolci rendőrkapitány leváltva!
2009.01.30. 23:02

A miskolci rendőrkapitány tartott egy sajtótájékoztatót péntek délelőtt. Este 22:30-kor pedig már nem rendőrkapitány.

Mi is történt?

Ezzel kezdte Pásztor Albert:
"Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a közterületi rablások - ami ilyen erőszakos jellegű rablások - elkövetői cigány emberek." (Videó a satótájékoztatóról.)

Kérdésre válaszolva, mivel már akkor sem azzal foglalkozott a sajtó, hogy esetleg mi lehet az oka, hogy minden rabló roma, Pásztor kifejtette, hogy "Miskolcon az etnikai szembenállást nem azzal oldjuk meg, ha elhallgatjuk a mindenki által tudottan létező problémát. Ha meg sem fogalmazzuk, hogyan akarunk valamiféle kiútban gondolkodni? Mindenki hülyének nézne, ha azt állítanám, hogy nincs helyzet. (...) Meddig várunk? Amíg etnikai összecsapás lesz? Nem kellene ez ellen tenni? Nem az elhallgatás a megoldás. Én felelősséget érzek, és nem feszültséget gerjesztek, hanem rávilágítok a helyzetre, és megoldást próbálok kezdeményezni. Büszke leszek, ha valami ezáltal megindul."

És mondtott egy érdekes dolgot, ami az Index-es cikkben délután még benn volt, most viszont már nincs:
"Ez [a származás] a személyi nyilvántartásokba nem kerül bele, a büntetőeljárás során azonban figyelembe vehető egészen a büntetés kiszabásáig, hiszen a gyanúsított érdeke, hogy körülményeiről, helyzetéről beszámoljon, ami adott esetben akár enyhítheti is a cselekményének a megítélését."

Ez az én olvasatomba azt jelenti, hogy a romák enyhébb büntetést kapnak?

Nos, a rávilágítás 100%-os sikerült ...

Gusztos Péter (SZDSZ) kezdte meg a kapitány elleni támadást:
"Megmagyarázhatatlannak tartom, hogy a közrend védelméért felelős személy ilyen kijelentésekre ragadtassa magát egy olyan országban, ahol a kirekesztettség és a kisebbségvédelem továbbra is megoldatlan probléma. (...)
Adjon tájékoztatást arról, hogy miként tartja számon a bűnelkövető magyar állampolgárok nemzetiségét; hogy "a faji alapú kartotékját magáncélra vagy a rendőrség keretei között vezeti-e"; illetve hogy a származásvizsgálat alkalmazása kiterjed-e a sikkasztók és hivatali visszaélések bűnelkövetőire, vagy csak bizonyos bűncselekménytípusokra, lopásra, rablásokra." Gusztos nyílt levele erre.

A Helsinki Bizottság sem maradhatott ki:
A Magyar Helsinki Bizottság szerint a rendőrségnek nem dolga közölni a gyanúsítottak származását. "Egy ilyen kijelentés azt a benyomást kelti, hogy ezek az emberek azért követnek el rablásokat, mert cigányok" - magyarázta Kádár András Kristóf, a Magyar Helsinki bizottság társelnöke.

És jött a végén Draskovics!
"Az igazságügyi és rendészeti miniszter kezdeményezésére Dr. Bencze József rendőr altábornagy, az ORFK vezetője a miskolci városi rendőrkapitány péntek este, sajtótájékoztatón tett nyilatkozatával kapcsolatban azonnali vizsgálatot rendelt el. Ezzel egyidejűleg intézkedett a vizsgálat idejére más beosztásba történő vezénylésére."

Mellesleg az Index ismét visszatalált a régi jó formájába: "Leváltották a cigányozó rendőrkapitányt" címmel hirdeti a nagy hírt ...

Szóval lehet gyújtani az örömtüzeket, a probléma majdnem kibuggyant a szőnyeg alól, de egy villámgyors Gusztos-Helsinki-Draskovics kooperációval vissza lett tuszkolva a szőnyeg alá.

Az üzenet egyértelmű: beszélni is TILOS erről.

Pásztor hétfőtől szorgalmasan gépelheti a jelentéseket meg fénymásolhat, aztán a vizsgálat tudjuk hogy majd milyen eredménnyel fog zárulni...

Mellesleg, ha mondjuk a miskolci rablásokat MIND belső-afrikai négerek követték volna el, gondolom ezek szerint azt sem szabadott volna elmondania? Pedig fontos információ, nem?

Miért kell tovább feszíteni a húrt, kedves MSZP-SZDSZ? Volt egy ember Miskolcon, aki legalább próbált tenni valamit. Ma estig.

UPDATE:

Draskovics megszólalt a Napkeltében:

"Ez egy erkölcsi, vagy értékválasztás alapú döntés volt, amikor nem mérlegeltem azt, hogy ennek milyen következményei lesznek például a rendőrség szervezetén belül. (...) Magyarországon rendőri vezető nem tehet ilyen kijelentést, akármilyen nyomás alatt is áll"

A miniszter szerint nagyon sokan "rosszul élik" meg a rendőrkapitány áthelyezését, mert tehetséges, eredményes, jó vezetőnek tartják. - zoom

És végül egy írás Munk Veronika tollából:

"Pásztor ezzel a jól artikulált cigányozással keresztülhúzta a rendőrség utóbbi években az esélyegyenlőség és a hivatali előítéletek csökkentése terén tett erőfeszítéseit."

Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezet pedig elküldi a sunyiba Bencze és Draskovics urakat :
"Ennek többek között bizonyára az is az oka, hogy sem Ön, sem a politikai ukázt kiadó rendészeti miniszter soha nem volt klasszikus értelemben vett utcai rendőr így nincs azzal tisztában, hogy a magyarországi cigány etnikum egyes csoportjai a társadalmi együttélés minimális szabályait sem hajlandóak betartani, és ennek során a tisztességes emberek mindennapjait keserítik meg.

Ön a pártállam idején községi tanácselnökből lett rendőrkapitány, míg az MSZP rendészeti minisztere soha nem volt rendőr, hanem politikai pályafutását a kommunista rendszerben betöltött funkciók ellátásával kezdte."





423 komment • Trackback (3)

http://vastagbor.blog.hu/2009/01/30/totalis_ellentamadas_a_miskolci_rendorkapitan y_levaltva
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Olvasónk levele Pásztor Albert
  2009-01-31 17:54:38, szombat
 
  Olvasónk levele Pásztor Alberthez

Mélyen tisztelt Pásztor úr!

Elsőként is fogadja őszinte elismerésemet és tiszteletemet a történtekért! Tudatom Önnel, sok ezer és remélhetőleg sok százezer magyar lelkületű ember áll Ön mögött, aki mélyen egyetért a nagy port felvert kijentésével!
Döbbentem kísérem figyelemmel az utóbbi évek kisebbségi tevékenységeit, már többször éreztem, hogy ez a bűnügy lesz talán az utolsó csepp a pohárban, amit még magyar ember öntudata csorbulás nélkül elvisel. De NEM!! Újabbak és újabbak követik, magyarságomat megalázva és mélyen sárba tiporva érzem. Meddig kell még eltűrnünk??
Elborzasztó és félelmetes, hogy odáig jutottunk, meg kell köszönni Önnek azt, hogy a nyilvánosság előtt ki merte mondani az igazságot, a megcáfolhatatlan tényeket. Ennek természetesnek kéne lennie, aminek következtében a felsőbb vezetőknek a megoldáson kellene munkálkodniuk, és végre tudomásul venni a ránk leselkedő globális katasztrófát, aminek valamilyen formában ők is az áldozatai lehetnek. Ehelyett elborzadva értesültem áthelyezéséről. Hova fog ez vezetni?
Én csak egy nagyon átlagos, egyszerű magyar-földi halandó anyuka vagyok, kivételes és szerencsés helyzetben, mert teljesen romamentes településen élhetek. Ennek ellenére világosan átlátom a jelenlegi helyzet tarthatatlanságát, amelyből változás nélkül a magyar ember megtörve, elfogyva, elvérezve fog csak kievickélni.
Az aljasabbnál aljasabb, egyre körmönfontabb, vérlázítóbbnál is vérlázítóbb, cigányok által elkövetett bűncselekményeket olvasva, kérdem én tisztelettel: a magyar áldozatokért, a mindenéből kisemmizett, egy egész élet munkáját tönkretett, házából elkergetett, megerőszakolt, elrabolt, elhallgattatott, megfélemlített, kiskertjét, jószágait a végsőkig védelmező magyar emberért ki emel szót? Ki emeli fel a szavát Helsinkiben, a Parlamentben, vagy bárhol???? Mert aki megpróbálja, azt rögtön megpróbálják eltaposni vagy rasszistát kiáltanak!
Miért, és ki hagyta idáig elfajulni a dolgokat? Nem lehet annyira fontos az a néhány százezres szavazótábor a magyarság fennmaradása ellenében!
Lelkemből felsírva, könyörögve esdeklem, ne hagyjuk! Nem háborúért, nem forradalomért kiáltok, csak annyit kérek, követelek, lehessen már végre nevén nevezni az országot, a magyar népet fenyegető veszélyforrást! Nemsokára már késő lesz! Elfogy a magyar, terjed a kisebbség, elfojtják, eltiporják, megalázzák, ellehetetlenítik, aki ki meri mondani az igaz szót!
Kell, nagyon KELL, hogy legyenek Pásztor Albertek, akik nem adják fel, akik harcolnak, küzdenek, kiállnak a médiában értünk, magyarokért!
Köszönöm, hogy kimondta, köszönöm, hogy az Önt ért támadás után is vállalta szavainak következményét! Nagyon szépen kérem, ezután se rettenjen vissza. Tudom, könnyen beszélek, hisz nem az én állásomat fenyegeti veszély, de én nagyon jelentéktelen vagyok Önhöz képest és ennek a megalázott kis magyar népnek még sohasem kellett ennyire zászlóvivő kapitány, mint ezekben az egyre nehezebb időkben! Egy egész magyar nemzet áll Ön mögött, akiben tudom, hogy még ott szunnyad valahol a kitörni vágyó igazságérzet és közeleg az idő, mikor ki is fog törni, mint félelmetes, óriási vulkán!
Nagyon sok szerencsét, boldogabb jövőt kíván Önnek őszinte tisztelője:

Sz. A.

http://kuruc.info/r/20/34366/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Helyezzék vissza pozíciójába
  2009-01-31 17:45:13, szombat
 
 
Helyezzék vissza pozíciójába Pásztor Albert miskolci rendőrkapitányt, Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter pedig gondolja meg lemondását - írta Farkas Félix, a Mezőkövesdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke szombaton az MTI-hez eljuttatott közleményben. "Előre bocsátom, cigány vagyok, és így kívánok hozzászólni a miskolci esethez. Véleményem szerint Draskovics miniszternek azonnal le kellene mondania posztjáról, hiszen súlyos feszültséget keltett a rendőrkapitány leváltásával, amiből a tisztességesen élő cigányság is megkapja a részét" - fogalmazott a mezőkövesdi CKÖ elnöke. Pásztor Albert elmondta azt, ami, "ha tetszik, ha nem, de létezik" - írta Farkas Félix. A roma vezető példaként említette, hogy amikor "támadás ér egy cigányt, akkor a jogvédők ordítva kiáltják, hogy cigányt ért támadás, ha mondjuk jelen esetben cigány a támadó - és valaki ezt ki is mondja - akkor az rasszista. (...) Nem igazán értek vele egyet cigányként sem" - olvasható Farkas Félix közleményében.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Európába, de mindahányan?
  2009-01-31 17:33:13, szombat
 
  Európába, de mindahányan?

2009.01

Az ország, úgy látszik, a ferencvárosi időközi országgyűlési-képviselő választás hőemelkedése után már az európai parlamenti választások lázában ég. Egyelőre még csak harminchat fokos lázban égnek mint mindig, de hamarosan fel fog szökni a hőmérő higanyszála... A tét "nagy": 22 európai parlamenti képviselőnk összetétele.

Ferencvárosban reprezentatívnak is alig, de érvényesnek semmiképpen sem tekinthető időközin járulhatott a nagyérdemű választásra jogosult állampolgár az urnák elé, és adhatta le voksát kedvenc jelöltjére. A választási csalásokkal dúsan megspékelt első forduló után a pártok messzemenő konzekvenciákat vontak le ebből: a Fidesz szerint felért egy előre hozott választás iránti igény megfogalmazásával az eredmény, a Jobbik hosszú erőfeszítések és erős médiacentrikus politizálás után előlépett az éji homályból, az SZDSZ a makarenkói pofonoktól padlóra kerülés előtt még gyorsan előrukkolt a szokásos reductio ad hitlerummal (pedig pár nappal előtte még büszkén deklarálta Horn Gábor, hogy Magyarországon nincsen fasisztaveszély), az MSZP pedig a hallgatni arany formulájával is beérte. (Nyakó István azért talán levezette, hogy most egy alternatív realitás jött létre, megbomlik a tér-idő kontinuum és végsősoron Orbán Viktor időközi jelöltjének köszönhetően meg fog semmisülni az egész galaxis. Értik, Orbán Viktor, Mussolini, Hitler, pfújj).

Pártunk és kormányunk gőzerővel készül az európai megmérettetésre, ahol a Fidesz ismét előrehozott választásokról szónokolhat, az MSZP és az SZDSZ megint megválthatja a békés többséget a nyilas randalírozóktól, a Jobbik meg először az életben bizonyíthatja, hogy több is veszett Mohácsnál. Ígéretes kilátások, barátaim. Európába, de mindahányan? Csengey Dénes mottója igencsak furcsa fordulatot vett.


http://nemnemsoha.gportal.hu/gindex.php?pg=29141696&postid=5740
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kristályéjszaka Moldvában, 192
  2009-01-31 17:22:42, szombat
 
  A múlt ősköde-Kristályéjszaka Moldvában, 1922-ben...
2009.01.29. 00:07


huszadikszazad.hu 1922. március 19. A megbukott Averescu-kormány uralmának első napjaiban Moldvában és Besszarábin egyes városaiban hatósági személyek közreműködése mellett a csőcselék megrohanta a zsidó kereskedők üzleteit, azokat kifosztotta, a tulajdonosokat elhurcolta, közülük igen sokat legyilkolt.




A mozgalom élén Steré csendőrezredes és Marinescu őrnagy rémtetteinek láttára Flondor Tivadar, a jelenlegi román igazságügyminiszter felháborodással tiltakozott, az atrocitások ellen és a vérengzőkkel szemben védelmet kért Averescu miniszterelnöktől.

Averescu megtorlást igért, azonban semmit sem tett. Flondor Tivadar erre az Oroszországban tanulmányuton lévő Thomas Albert francia volt municiós minisztert hivta meg a szörnyűségek megtekintésére.

Thomas meg is jelent az atrocitások szinhelyén, mire a román kormány a gyilkosok és rablók szigoru megbüntetését helyezte kilátásba. Averescu miniszterelnök azonban háromévi uralma alatt sem váltotta be igéretét. Bár Flondor állandóan sürgette igéretének beváltását azonban eredménytelenül.

Most a liberális párt hatalomra jutásával Flondor igazságügyminiszter lett s a román közvélemény hangosan követeli, hogy a gyilkosokat büntessék meg.

Flondor, a ki a zsidók támogatásával jutott mai pozíciójába, nem mert cselekedni. E miatt a Bratianu-kormány, de különösen Flondor igazságügyminiszter erős támadásoknak van kitéve. A kamara összeülése előtt Flondor kénytelen lesz helyét olyan politikusnak átengedni, a kinek lesz erkölcsi bátorsága a gyilkosokat megbüntetni.

huszadikszazad.hu

http://nemnemsoha.gportal.hu/gindex.php?pg=27796293&nid=4868801
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nálunk is lehetne,lásd Strabag
  2009-01-31 17:20:35, szombat
 
  Nálunk is lehetne,lásd Strabag pénzek

*******************************

Zárolták Adrian Nastase egykori román kormányfő bankszámláját
2009.01.31. 13:35


A korrupcióellenes ügyosztály ügyészei zárolták Adrian Năstase volt miniszterelnök, a Szociáldemokrata Párt országos tanácsa elnökének egyik, százezer dolláros bankszámláját Az összeg a 2004-es elnökválasztási kampányra megrendelt kampánykellékek ellenértéke. A volt kormányfőt azzal vádolják az ügyészek, hogy az öt évvel ezelőtti kampányban az Állami Építészeti Felügyeletet használták fel fedőszervként illegális kampánypénz-gyűjtésre.




A vádak szerint az intézmény által szervezett egyik szeminárium résztvevőinek a részvételi díjából fedezték volna a kampány költségeit, a pénzt törvényellenes módon játszották át Năstase számlájára.

A nyomozás során kiderült, hogy az építészeti felügyelet belső ellenőrei közreműködtek a bűncselekmény eltussolásában. Az ügyészek mintegy ezer tanút hallgatnak ki, a nyomozati anyag nyolcvan kötetre rúg.

kitekintő

http://nemnemsoha.gportal.hu/gindex.php?pg=27796293&nid=4872500
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/112 oldal   Bejegyzések száma: 1115 
2008.12 2009. Január 2009.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1115 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3391
  • e Hét: 13658
  • e Hónap: 24769
  • e Év: 178265
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.