Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
Egy malajziai országos napilap
  2009-01-07 23:52:44, szerda
 
  Egy malajziai országos napilap a cionistákról és Gázáról
2009. január 7. 15:20:27

Malajziában leplezetlenül megírják Gázáról az igazságot, és bojkottálják a jenki termékeket.



Lássuk, hogy milyen kommunikációja van egy független ország médiájának. A "Utusan Malaysia" c. országos, több százezres példányszámban megjelenő napilapból szemezgetünk, mely merőben máshogy kommunikál, mint az itteni lapok...



A Cionista gonoszság változatlan (Zionis terus mengganas)



"A cionisták nem változnak! A cionista zsidó hatalom sátáni támadása újabb ártatlan életeket követelt. Két kórház, két mecset, egy óvoda és egy ENSZ-iskola lerombolása után a 'bátor' zsidó hadsereg 'sebészi pontossággal' dolgozó tűzérségének ismét sikerült telibe találnia egy ENSZ-iskolát, megölve 40 embert. Közben a Hamasz bátor Mudzsahedjei újabb 9 aljas zsidót öltek meg Dzsabalijában. A többiekkel előbb utóbb Isten végez."



"18 hónappal ezelőtt Izrael felépítette Gáza teljes makettjét Celimnél a Negev sivatagban. Ezt az Izraeli hadsereg szóvivője egy elszólásával megerősítette. Továbbá titkosszolgálati adatok is alátámasztják. A zsidók nagyon is tudják mit csinálnak, csak arra vártak, hogy mikor.."



"Nehéz idők. Az amerikai cégek ismét évvel néznek szemben (akárcsak 2002-ben és 2003-ban) Malajziában, ugyanis az amerikai termékek nem hivatalos , de a kormány által javasolt bojkottja kezdődött meg, amikor a (sátáni) zsidó cionista rezsim támadást indított Gáza ellen..."



Ugyanezen újság 2006. szeptember 20-ai címlapján Gyurcsány volt látható, a következő aláírással: "Penipu Yahudi" (Hazug zsidó).



Megjegyzésként : ez egy ottani liberális lap, mely a kormányhoz közel áll, körülbelül, mint nálunk a Népszabadság , de már a radikális hangvételű, maláj lapok beszerzése is folyamatban van, ha esetleg valakinek csalódást okoztunk volna ezen liberális hangvétellel..

Forrás: SZentkoronaradio.hu

http://www.nemenyi.org/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=Egy_malajziai_orsza gos_napilap_a_cionistakrol_es_Gazarol_53130
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Olajozottan
  2009-01-07 23:47:46, szerda
 
  http://www.gondola.hu/cikkek/62945 2009. január 7. 10:52

Olajozottan





Hogyan mennek a dolgok? Olajozottan. Súrlódásmentesen, igen kis ellenállással.

Évszázada, a technika korszakával született fenti kifejezéshez abszurd képzeteket társít a ma. Igaz, az ,,olajra lépett" - tehát eltűnt, megszökött - kifejezéssel már a tegnap is kikezdte az emberiség addigi jótevőjének, az olajnak a presztízsét.

Aztán jöttek a nem mindig rokonszenves ,,olaj bárók", majd az ,,olajkrízis" után következett az ,,olajfegyver".

Magyarán mind abszurdabb világ bontakozott ki - és egyre olajozottabban - a világ nagy része előtt. Ma pedig már egyenesen a másik szénhidrogén válságánál, a ,,gázkrízisnél" tartunk.

Mert jöhetne, de mégsem jön. Mert Ukrajna, amelyet a "híd" szerep betöltésére talált ki a nemzetközi politikai élet az Oroszország Birodalom és Európa nyugatibb fele között, mindinkább a ,,zsilip" szerepében tetszeleg. Hol átengedi az országán átáramoltatott és megcímzett gáz adagokat, hol nem. Hol csökkenti annak volumenét, hol meg elzárja a csapot.

Röviden, ez az orosz gáz közel sem áramlik olajozottan, azaz súrlódásmentesen, igen kis ellenállással az EU felé.

Tegnapi jelentések már egyenesen arról számolnak be, hogy egyes országok, így Görögország, Bulgária már alig, vagy egyáltalán nem részesül az orosz Gazprom gázából. Egy, a Balkán felé irányuló szállításokat biztosító terminál már le is állt.

Ami minket illet, itt sem megy minden olajozottan. Mára az orosz miniszterelnök legjobb tanítványának az országának - hazánknak - is komoly hiánnyal kell máris szembenéznie az elmaradt gáz-kontingensek okán. Hétfőn az EU küldöttséget indított Ukrajnába a gázszállításokban jelentkezőanomáliák tisztázására és a helyzet rendezésére.

Jelzésértékű hír, hogy az ukrán nemzeti gázvállalat illetékesei szerint nem ők, hanem éppen az orosz Gazprom moldvai egysége csapolja meg a Dél-Európa felé irányuló gázszállítmányt.

Putyin legjobb magyar tanítványa úgy informálta kormányát, hogy alapvetően ,,nincs gáz". Felkészültünk az eseményekre, és utasítást adott a tartalékok megnyitására. A lapok értesülései szerint hazánk több, mint három milliárd köbméter földgázt tárol. Ezen felül stratégiai tartalékként ötszázmillió köbméter gázkészlettel rendelkezik. Aztán a tegnap esti pofon: már éjszaka el kell rendelni ipari korlátozásokat.

Jelen állás szerint kiszámíthatatlan, mennyit kell mindezekből fel- és elhasználni, hiszen Magyarországra egyedül Ukrajnán keresztül érkezik gáz, nincs más vezetékrendszerhez kötődésünk. Igaz, már Nabucco és Déli Áramlat néven léteznek tervek a más irányból történő gázszállítást biztosító vezetékrendszer kiépítésére. Mi több, január végén nemzetközi konferencián tárgyalnak majd az érintett országok képviselői éppen a Nabucco rendszer kiépítéséről. A Fidesz szorgalmazza is az orosz elnök leghűbb magyar tanítványának a kormányánál, - mert több nap, mint kolbász! -, hogy tegye le voksát a Nabucco-projekt megvalósítása mellett.

Jelen pillanatban nem világos, hogy e krízishelyzetben hány napra, hétre, hónapra elegendőek tartalékaink. A legjobb magyar tanítvány és az orosz miniszterelnök idilli kapcsolatát tekintve egyesek abban bíznak, hogy Ukrajna ide vagy oda, az orosz fél csak odacsap, ha az ukrán végleg elzárná a magyar csapot. Úgy vélik, hogy Oroszország egyáltalán nem érdekelt egy olyan gazdasági-politikai válság kirobbantásában, mint amilyennek kirobbantásában - még Szovjetunióként - 1990 októberében része volt.

Történt, hogy a rendszerváltás első hónapjaiban, az első szabadon választott kormány még a 100. munkanapját sem jegyezhette, mikor a Szovjetunió beszüntette az olajszállítást. Ugyanakkor a világpiacon - az akkor éppen aktuális öböl-válság okán - felszöktek az olajárak. A magyar energiagazdálkodás egyik pillanatról a másikra vészhelyzetbe került.

Amikor 1990 nyarán a friss Magyar Köztársaság eső szabadon választott miniszterelnökét a Francia Köztársaság miniszterelnöke látta vendégül, óhatatlanul szóba került az olajárrobbanás kísérte vészhelyzet. Antall József súlyos műtétje után öt nappal, a ,,taxisblokád" végén a ,,pizsamás interjú" néven elhíresült tévé-beszélgetésben számolt be az eseményről. Ebben említi, hogy - idézem ,,Amikor párizsi utamon Rocard miniszterelnöknek elmondtam, hogy kilenc napra elegendő az olajkészletünk, összecsapta a kezét, visszakérdezett, hogy jól érti-e, és azt mondta, hogy az 109-110 napnál kevesebb nem lehet. Ennyi a tartalék a nyugat-európaiországokban. A mi tartalékaink 3-4 napra csökkentek, amikor a vészhelyzet előállt, s mikor döntést kellett hozni."

A kormány a radikális áremelés mellett döntött. Ideje tárgyalásokat kezdeni erről a lehetőségről már nem volt. E döntés következménye lett a ,,taxisblokád" néven elhíresült társadalmi engedetlenség, amelyet az akkor ellenzékben lévő SZDSZ és MSZP a gazdasági krízis politikai eszkalációjára használt fel. Ezzel a két párt a korabeli kommunikációs túlsúlyát kihasználva bevallottan a kormány ,,megdöntését" készítette elő.

A dolgok egészen ,,olajozottan" mentek mindaddig, míg a rendszerváltó nemzeti erők össze nem fogtak és színre nem léptek. Ennek hatásár a Nyugat-Európa is az első demokratikusan választott magyar kormány segítségére sietett. A válság ideig-óráig elmúlt, a ,,taxisblokádnak" a magyar demokrácián ütötte sebe megmaradt.

Azóta kisebb és most már nagyobb válságokkal, ha botladozva is, de halad az állam hajója. Hogy melyik kikötőbe és mikor ér be, az mind bizonytalanabb. Egy biztos, e haladás kommunikálásának az ügye egyelőre mind nagyobb apparátussal és csinnadrattával működik.

Olajozottan.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Jobbik válasza a Fidesznek
  2009-01-07 23:42:11, szerda
 
  A Jobbik válasza a Fidesznek


A Jobbik az elmúlt két évtized választási mutyizásainak kívánt véget vetni azzal, hogy alapos vizsgálatot indított a pártok ajánlószelvényeinek ügyében. A Fidesz sajnálatos módon a Jobbik segítő szándékú felvetését pártjuk elleni támadásnak értékelte. Felszólítják a Fidesz vezetését, hogy jogi és politikai fenyegetőzés helyett párton belüli, belső vizsgálatot rendeljen el az ügyben.




A Jobbik közleményére, amelyben beszámolt azokról a hamisított MIÉP-es cédulákról, amelyekre fideszesek adatai kerültek, sajnálatos módon a Fidesz csak szűkszavúan válaszolt, és alaptalanul vádolt bennünket rágalmazással. A kérdéses ajánlószelvényekkel kapcsolatban ugyanis nem illetéktelen gyűjtőkről van szó, hiszen az írásban nyilatkozók kivétel nélkül általuk ismert személynek adták ajánlószelvényüket, vagy közvetlenül a Fidesz pártirodába vitték. Valaki magának a jelöltnek a kezébe adta, mások fideszes önkormányzati képviselőnek. S mindezt írásban is tanúsítják. Tehát szabályosan bekerültek a párt rendszerébe, mégis kizárólag a MIÉP ajánlószelvényei között jelentek meg.

A Jobbik célja a kormányváltás és a valódi rendszerváltozás, valamint hogy Ferencvárost végre a magyar nemzet érdekeit szem előtt tartó párt képviselje az Országgyűlésben. Arra kérjük a Fideszt, hogy a Jobbik elleni támadás helyett energiáikat a Gyurcsány-kormány mielőbbi megbuktatására fordítsák. A Jobbik a maga részéről az ügyet lezártnak tekinti, nem kíván felesleges politikai csatározásokat folytatni. A választásig hátralévő napokat arra használjuk fel, hogy minél több ferencvárosit győzzünk meg arról, a Jobbik ,,Megtisztítjuk Budapestet" programja a valódi kiút a kerületi magyar emberek számára - áll Szegedi Csanád, a Jobbik alelnöke és IX. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje hírportálunkhoz eljuttatott közleményében.

HunHír



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gondolatok a magyarságról
  2009-01-07 23:41:00, szerda
 
  Gondolatok a magyarságról


2009-01-07 10:47 barikád.hu

Volt idő, mikor a magyart rettenthetetlen harcosként ismerték, akit erősnek és bátornak neveltek, hogy rátermett, büszke őre legyen népének. Ha nem így lett volna, ma nem létezne Magyarország! Csakhogy a Világ megváltozott és Vele együtt népünk is. Sajnos azt kell mondanom, hogy sok esetben kiábrándítóvá vált jelenünkre a magyar ember lelkiállapota és ezáltal egész életvitele is. Én nem mondom azt, hogy vissza kéne ülnünk a lovainkra íjászatot tanulni, vagy selyembrokáttal díszített ruhákat kellene újra magunkon viselni, mert a kérdés nem azon van, hogy ma mit használunk, mit viselünk magyarságunk megőrzéséhez, hanem az, hogy hogyan teszünk és gondolkodunk együtt nemzetünkért!

A magyar szellem az, amely megsínylette az évszázadok viharait, legyengült, felhígult, szétesett. Egykor a magyarok úgy döntöttek Európában való helyük megszilárdítása érdekében, hogy megnyitják életüket a kor szelleme előtt, ám ennek az lett az ára, hogy éppen az kapott halálos döfést, amelyet a magyarok megakartak menteni az eljövendő generációk számára.

Nem azt akarom sugalmazni, hogy hiba volt a kereszténység felvétele, hiszen történelmietlen lenne azon elmélkedni, hogy mi lett volna, ha a magyarság nem hódol be a keresztény dogmáknak, de nyilvánvalóan az első ismert szakadás a keresztény államalapítással következett be népünkben, amikor az ősi tradíciók szembe kerültek a kor szellemével. Ám azt is túlzás lenne állítani, hogy ez a szakadás adta volna meg a kegyelemdöfést népünk egységének, szellemének, mert az igazsághoz hozzátartozik, hogy hosszú, dicsőséggel és bukásokkal teli folyamat vezetett a történelmen keresztül a jelenlegi állapotokig!

A magyar nép évszázadokig Európa keleti bástyája volt. Önfeláldozással, vérrel fizettük meg, hogy a keresztény Európát választottuk, mégis a jutalmunk, amiért nem engedtük Ázsiát betolakodni, rabság és elnyomás lett, melyet az a Nyugat mért ránk a Habsburgok képében, amelyet hatalmas áldozatokkal védelmeztünk meg! A magyar népet nem először és nem utoljára árulták el, szakították darabokba akkor, mégis megtörni, továbbra sem tudták, mert tett, harcolt azért, hogy a magyarság, ne csak egy kihaló nép legyen a történelem viharaiban!

A magyar, egyedülálló módon az európai népek között, nem egyszer került szembe végzetével a történelme során, mégis, az tette morálisan naggyá, hogy sohasem engedett a nyomásnak, mely megpróbálta szétszakítani, beolvasztani, elpusztítani!

Manapság beleestünk abba a hibába, hogy miközben sorsunk felett siránkozunk, miközben okokat, miérteket és felelősöket keresünk, mind a múltunkban, mind pedig a jelenünkben nemzetünk demoralizáltságára, addig nem teszünk semmit sem azért, hogy a jövő már ne a múlt konfliktusairól, bukásairól szóljon, valamint a régmúlt dicsősége iránt érzett nosztalgiáról, hanem Magyarország építéséről, nagyságunk, szellemi egységünk visszaállításáról!

Nincs a Világon még egy olyan nemzet, amely annyi találmányt, tudományos felfedezést, Nobel-díjas kutatót adott volna a civilizációnak, kicsiny lélekszáma ellenére, mint a magyar, mert harciasságát és rendíthetetlen szabadságvágyát, csak az értelme múlja felül!

Jelenleg sokakat megtéveszthet, elkeseríthet az, hogy a magyarság vezetői megosztottságba hajszolták és egy kilátástalan jövőbe vezetnék az országot, ám a nemzet önmagában nem a parlament, s nem annak képviselői, akik nem a magyar szellemet képviselik, hanem annak a kornak a felfogását, amely a hatalomról, a kizsákmányolásról, önös politikai és gazdasági érdekekről szól.

Úgy érzem, hogy a magyar emberből leginkább az akarat hiányzik manapság, mert a lehetőségei és az adottságai megvannak ahhoz, hogy kemény munkával, illetve a kor dekadens jegyeinek, tüneteinek a lerázásával, önmaga változtasson élete minőségén!

Én magam is nap, mint nap szembesülök azzal, hogy mennyi butaság, irigység, gyűlölet van az emberekben, hogy a saját korosztályom és az utánam jövő generációk egy része egyre inkább elveszíti kötődését saját hazájának kulturális értékeihez, miközben eldobva magától a tanulás lehetőségét, drogokhoz, alkoholhoz menekül, a pillanatot választva a jövője ellenében. Elkeserítő állapotokról van szó, ez mégis azonban csak a felszín!

Minél többet beszélgetek emberekkel, annál inkább látom azt is, hogy a felszín alatt ébredezik annak a szellemnek a parazsa, mely lángolva adott mindig jelzőfényt, kiutat jelölve a történelem viharaiból az egész magyarság számára, hogy szembeszálljon korának konfliktusaival!

Nem a múlt díszleteire, vagy ideológiáira van szükség, abban az esetben sem, ha ezek dicső korokhoz, vagy történelmi személyekhez köthetőek! Ők belátásuk szerint adtak választ egy kor kihívásaira, Nekünk azonban saját válaszokat kell adni jelenünk és jövőnk nagy kérdéseire! A magyar szellem alatt nem eszméket, politikai felfogásokat értek, hanem azt az eredetet, azokat a kulturális gyökereket, azt a vérrel köttetett szerződést, mely egykor egységes alapot, hátteret adott a magyarságnak a közös célok érdekében, megalapozva létünket a Világban!

Hogy miért volt rettenthetetlen harcos egykor a magyar? Nem csak azért, mert bátor volt és erős, hanem mert olyan támadóharcmodort alkalmazott ügyességgel és kiváló hatékonysággal, mely kiismerhetetlenné, legyőzhetetlenné tette, még az olykor nagyszámú ellenség számára is. Ma sem lehet másképp! Mit sem ér az erő, a hangos szavak, ha azok mögött nincs ésszerűség, nincs tudás!

A magyar nép nem emelkedhet fel újra, ha adottságait nem tanulja meg felhasználni tudatosan és ésszerűen, ahogy azt tették eleink is!

Nótin Tamás
www.ellenkultura.blogspot.com

barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Venezuela kivágta az izraeli n
  2009-01-07 23:38:11, szerda
 
  Venezuela kivágta az izraeli nagykövetet Gáza miatt - Venezuela expels Israeli ambassador over Gaza
EMELJÜK MEG KALAPUNKAT EGY MÉG LÉTEZŐ GERINCES POLITIKUS ELŐTT!VALAMI HASONLÓT ILLENE HONI TALAJON IS, BÁR JELEN HELYZETBEN A TELJES KÉPTELENSÉGNEK NAGYOBB AZ ESÉLYE!
Venezuela külügyminisztériuma elrendelte Izrael állam nagykövetének és a nagykövetség teljes személyzetének kiutasítását, tiltakozásul a Gáza ellen folyó zsidó terrorháború miatt.

A dél-amerikai ország elnöke, a szocialista Hugo Chavez a napokban már gyilkosoknak nevezte a néhány nap alatt sokszáz palesztin civilt elpusztító izraelieket és felszólította a Venezuelában élő zsidókat, hogy foglaljanak állást az izraeli barbarizmus ellen.

Chavez hozzátette, hogy országa igyekszik élelmiszert és orvosi felszereléseket eljuttatni a Gázai övezetbe a palesztinoknak.


(Kuruc.info - Fox News - Associated Press nyomán)

január 7., 16:25
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Olvasó: Az a helyzet, hogy csa
  2009-01-07 23:32:08, szerda
 
  Olvasó: Az a helyzet, hogy csalnak, méghozzá pitiáner módon
2009-01-07. 21:36


11-én időközi választás lesz a Ferencvárosban. Abban a városrészben, amellyel a mai hatalom nem igazán tud mit kezdeni, mert a múltja - melynek normális körülmények között már jelenné kellett volna válnia - nem elhelyezhető számukra, mai szóhasználattal nem igazán politikailag korrekt.

Nem tudnak mit kezdeni azzal, hogy itt alakultak 1956-ban a legkomolyabb ellenállócsoportok, akik a Szovjetuniót is megállították, és innen kényszerítették (kérdezhetjük kik?) a másodosztályba azt a focicsapatot, amely minden idők legsikeresebb magyar együttese. Nagyon jól tudják azok ott fenn, hogy egy erős focicsapat a nemzeti büszkeséget jeleníti meg. Ahol jók és kemények a focisták, ott a szurkolók is jók és kemények, és valahogy máshogy járnak saját városuk saját utcáin, ha jó eredményeket produkál a csapat. Na, ezért kellett a Fradinak kiesnie, hogy még jól se érezzük magunkat.

A ferencvárosi választás igen a Fradiról is szól. A nagy pártok próbálták csuklóból, az eredményt nem igazán hangoztatva letudni január 11-et, de nevetséges csalásaikkal elég nagy zajt keltettek. Most is minden erővel azon vannak, hogy egy jó, nyugodt képünk alakuljon ki, és a csalások csak egy részét engedik a nyilvánosság elé. Az elhallgattatás falát nehéz áttörni, de hallgatásét nem lehetetlen. Lesznek mindig, akik szájalnak, és akkor is áttúrják az ajánlószelvényeket, amikor már mindenki nyugodtan ül pártirodájában a szelvények megsemmisítésére várva. Ilyen szájalós figura Novák Előd, aki lehet, hogy sokak számára infámis, de ezt nagyon ügyesen csinálta. Mi is történt?

Először is volt három olyan párt, akik egyszerűen hamisítottak. Hamisították, fénymásolták, újranyomtatták az ajánlószelvényeket, és innen-onnan szerzett nevekkel hitelesíteni próbálták azokat. Lebuktak a halott személyek neveit is tartalmazó kopogtatókkal, majd szabadkoztak, ki így, ki úgy - szánalmasan. Tomcat (ejtsd: tomket), az MDF (ejtsd: emdéef) és a MIÉP, ha azt mondjuk, méltatlanul viselkedtek, akkor csak lágyan meglegyintettük őket. Valójában megmutatták legundorítóbb arcukat: meg akarnak maradni csicskásnak annál a politikai fazéknál, amelyből ők csak hulladékot kapnak. Inkább lesznek időnként hangoskodó kispártok (és kisemberek), akiket alkalmanként ki is fizetnek a mócsinggal, mintsem valódi politikai arcéllel rendelkező (kis-)pártok, akik pontosan elkülönültségük, más pártok számára elfogadhatatlan másságuk miatt vállalnak egy-egy markánsan lehatárolható irányvonalat. Ők még kispárt mivoltukat is meghazudtolták.

Van azonban ennél komolyabb és magasabb politikai házasság is, amely viszont az egész rendszer korruptságát leplezi le. Kezdődött az egész az SZDSZ-szel. A Szadesz még nem kis párt, de teljesítménye alapján már lehetne az. Sokan sejtették, tudták, hogy a pártok vásárolják az ajánlószelvényeket. Nem érdekli őket, hogy postaládából fölfeszített, vagy a gyűjtők által is pénzzel megvásárolt ajánlót hoznak-e nekik. Ha ott van mellette az értesítő, amelyen az ,,ajánló" adatai szerepelnek, máris kitöltik és ,,meg nem engedett módon" aláírják. De még a név sem kell, produkálnak ők maguk neveket, amint erre fény is derült. Egy ilyen tranzakcióról sikerült a Hírtévének rejtett kamerás felvételt készítenie, de hogy-hogy, hogy nem, miután Novák Előd kérte a felvétel levetítését a ferencvárosi Választási Bizottság előtt, a Hírtévé technikai okokra hivatkozva nem tudta prezentálni a felvételt. Malőr? Nem, manipuláció. Aztán Novák Előd azt is kérte, hogy a HVG című hetilap egyik munkatársát is hallgassa meg a választási bizottság, mert - mint mondta - az újság legutóbbi számában olyan információk jelentek meg, amelyek megerősítik a Magyar Nemzet korábbi hírét. A bizottság elutasította Novák Előd javaslatát. Később ennek a bizottságnak az elnöke azt nyilatkozta, hogy nem is áll módjukban visszahívni az SZDSZ-es jelöltet, és utalt arra, hogy a politikai közélet és közszereplők dolga lenne erkölcsileg megítélni az SZDSZ ténykedését. Na - teszem én hozzá -, arra várhatunk!

Így a legfőbb fideszesek által is legfőbb sátánnak kikiáltott SZDSZ-nek lesz jelöltje 11-én, pedig most tényleg meg lehetett volna akadályozni, hogy Luciferék jelöltet állítsanak, és egyáltalán pár százalékkal megint és megint szerepeljenek. Mert nekik ezúttal a szereplés is elég lett volna, John Emese úgy sem kap 10 százalék fölött, de annyit szerintem igen. Összegzésképpen elmondhatjuk, hogy a kölyökképű Elődöt kivéve mindenki, az egész politikailag irányított brancs sáros az SZDSZ törvényellenes jelöltállításának engedélyezésében. A Hírtévé is, és a Fidesz is, mert megakadályozhatták volna.

De, hogy bonyolódjon a történet, mint a népmesében, kiderült a jóságos herceg Fidesz is ügyeskedni próbált. De nem azért, hogy a gonosz vasorrú Emesét örökre kizárja a mesejátékból, hanem azért, hogy az esetleges vetélytársát gyengítse. Megint a mesébe sehogyan sem illő figura, a jobbikos választási delegált volt az, aki fogta magát és végignyálazta az összes MIÉP-nek leadott cédulát és arra a meglepő következtetésre jutott, hogy ezek a cédulák nem azok, amelyeknek látszanak. Hoppá! Novák Előd felkereste azokat a személyeket, aki a cetlik alapján a MIÉP-et támogatták, és kiderült - ez a mese fordulópontja -, hogy egytől egyig Fidesz aktivista kereste meg őket, és egytől egyig a Fidesznek adták eredetileg a kopogtatócéduláikat. Azaz - következtet a mesét hallgató gyermek - a Fidesz, hogy gyengítse a nem csak vetélytársnak, hanem már valóságos ellenfélnek tekintett Jobbikot, a haldokló, de nagy mesemondó készségű főnökkel rendelkező MIÉP-nek átadta fölösleges kopogtatóit. Brávó! Nem várt fordulat a mesében, hogy a tiszta fehér herceg - Bácskai János Fidesz jelölt magát nagy környezetvédőnek állítja be - időnként összejátszik a másik mesemondóval és összefekszik a vasorrú bábával.

Ez az egész történet, mese egy nagy tanulsággal szolgál az olvasó számára: Vigyázz, csalnak! És tényleg csalnak, nem gondoltuk volna, hogy egy ilyen politikailag tulajdonképpen jelentéktelen helyzetben is. Ez pedig a legsötétebb politikai diktatúra körvonalait látszik kirajzolni, mely azért a legsötétebb, mert az egyértelműség, megbízhatóság erénye hiányzik belőle: ezek kisstílű, gyáva csalók, és egy gyávaságra tanított társadalom fél-diktatúrájában élni a legrosszabb.

A nevek mindig érdekes jelentést hordoztak. Ebben a történetben Ferencváros ugyan remélhetőleg nem válik Gyurcsányferencvárossá, de az meglepő, hogy legtöbben a Délvidékről szeretnék Ferencvárost képviselni: van egy szegedi, egy bácskai és egy bánát(h)i is. Ki tudja miért, de most így alakult. Az SZDSZ jelöltje kicsit kilóg ebből a sorból, de annyit hadd áruljak el, hogy őt is a neve indította el a liberális politika felé. Történt ugyanis, hogy közös magyartanárunk viccesen megkérdezte, hogy lehet valakit Magyarországon ilyen névvel hívni? John Emese nem értette a viccet, megsértődött és rövidesen belépett az SZDSZ-be. Emese ma sem érti a viccet, sőt, próbálja hülyének tettetni magát, és ostobának beállítani a ferencvárosi választókat. Mintha mi sem történt volna, mindent demokratikusnak állítanak be. A többieknek meg marad az ,,oszt' jónapot". Rendes körülmények között azonban az SZDSZ jelöltjének nem lenne szabad indulnia, de a Fideszesnek sem.

(F)radi Kál


http://kuruc.info/r/1/33054/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vatikán: Gáza = nagy koncentrá
  2009-01-07 23:27:38, szerda
 
  Vatikán: Gáza = nagy koncentrációs tábor - Amnesty: Izrael szándékosan öl civileket
2009-01-07. 23:12


Végre valahára a katolikus egyház is határozottabb hangot ütött meg, eltérően a szokványos, képmutató békefelhívásaitól. Egy vatikáni bíboros, Renato Martino, aki egyben a Szentszék igazságügyi felelőse (minisztere) a Reuters hírügynökség szerint szerda este közölte, hogy a Gázai övezet nem egyéb nagy koncentrációs tábornál.

Az Amnesty International nemzetközi emnerjogi szervezet pedig úgy fogalmazott: Izrael szándékosan veszélyezteti a palesztin civilek életét. Mindezt alátámasztja az is, hogy az elmúlt napokban iskolásgyerekeket, mentőst mészároltak a zsidók és tüzet nyitottak orvosokra is, illetve többek közt egy Gázában dolgozó norvég orvos beszámolója. Mads Gilberts elmondta, hogy a zsidók urániumos lövedéket is használnak, ami rákot okoznak a bombázásokat esetleg túlélőknél, iszonyatos sérüléseket okozó foszforbombákkal is operálnak, s, hogy egyáltalán, alig van Hamász-harcos a sebesültek között. Vagyis a zsidók, mint mindig, hazudnak is, miközben gyermekeket szaggatnak darabokra. A Hírszerzőben, HVG-ben, Szombatban, ATV-n uszító budapesti kaftános "újságírók" szerint ez az Izrael mérsékelt, civilizált, nyugati értékeket képvisel.

Videó: a norvég orvos leleplezi Izrael barbárságát és hazugságait

Időközben a zsidó rablógyilkosok által a Gáza elleni agresszió kezdete óta lemészárolt palesztinok száma túllépte a 700-at, nagy többségük civil, gyerek, nő.

11 zsidó terrorista sebesült meg

Az ezerszeres túlerővel még mindig hősiesen dacoló Hamász az izraeli terrorbombázás és a száérazföldi agresszió dacára még ma (szerdán) is 25 minirakétát volt képes kilőni Palesztina zsidók által megszállt településeire. Többek közt eltalálták Beer Tuviát, Kfar Azzát, a 40 kilométerre fekvő Beersevát, könnyebb sérüléseket és a szokásos sokkot okozva. A szárazföldi harctéren 11 fegyveres zsidót tettek harcképtelenné: a gyerekgyilkos terroristák valamennyien megsebesültek.

Mecsetet radíroztak le, 30 civilt öltek meg

A háborús és emberiség elleni bűnös héberek folytatták a Gázai övezet kíméletlen bombázását, ma elsősorban Rafahot és környékét támadták, lakóházak tucatjait törölve el a föld színéről. Mintegy mellékesen porrá bombáztak egy mecsetet (már az ötödiket december 27-e, a nemzetközi jogot súlyosan sértő terrortámadásuk kezdete óta) és a nap folyamán legalább 30 újabb palesztin civilt elpuszítottak.

Kuruc.info - hírügynökségek, Haarec


http://kuruc.info/r/1/33057/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kitörés emléktúra
  2009-01-07 23:25:53, szerda
 
 

Idén is megrendezésre kerül a hagyománnyá váló "Kitörés emléktúra"!
A nagy érdeklődésre való tekintettel, ezuttal két túra is lesz egy kisebb bemutatóval egybekötve.A nagy emléktúra 2009.február 7-én kerül megrendezésre(35km).Találkozó helyszíne: Budapest,Szépjuhászné(22-es busszal megközelíthető: http://www.bkv.hu/busz/22.html )
Időpont:2009.február 7. 18:00
Tervezett érkezés:Mány,Kitörés emlékmű hajnali 5óra
A szervezők gondoskodnak a Mány melletti Kitörés emlékműnél meleg teaosztásról,névre szóló emléklapok személyes átadásáról.
A kis-emléktúra 2009.február 13-án (pénteken) kerül megrendezésre.
Találkozó: 17:00-kor a Görgényi út legvégében található erdei parkolóban. Megközelíteni a 11-es busz Nagybányai úti végállomásától lehet. http://www.bkv.hu/busz/11.html (a Törökvészi út egyenes folytatása a Görgényi út)
Célállomás: Szépjuhászné, ahonnan az esti buszjáratokkal vissza lehet jutni a fővárosba: http://www.bkv.hu/busz/22.html
A felállított katonai sátorban korabeli technikai berendezések, hatástalanított fegyverek,egyenruhák és egyéb katonai felszerelések lesznek megtekinthetők.A történelem valóban "tapintható lesz".Lehetőség nyílik eredeti háborús rádiós készülék használatára is.Az emléktúra során 4 helyszínt is érintünk, ahol magyar katonasírok találhatóak.18:00-kor indulunk!Az emléktúra alatt alkohol fogyasztása tilos, minden megjelenttől elvárja a rendezőség az emléktúra szellemiségéhez hû fegyelmet.Koszorúk vagy emlékmécsesek elhelyezéséért előre köszönetet mondunk. A részvétel ingyenes, csak elszántság kell.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ki a terrorista????
  2009-01-07 23:23:45, szerda
 
  Zsidó-palesztin háború - ki kezdte? (Számok, tények)

Ki kezdte? Ki lőtt először? Ki követte el az első terrorista támadásokat? Nézzük a tényeket:

1937. márc. 17., Jaffa: Első ízben robban bomba egy kávéházban Palesztinában. Az elkövetők: cionisták.

1937. aug. 20 - szept. 26.: Első ízben robbannak bombák buszokon Palesztinában. Az elkövetők: cionisták.

1938. július 6., Haifa: Első ízben robban bomba piactéren Palesztinában. Az elkövetők: cionisták.

1946. július 22., Jeruzsálem: Első ízben robban bomba szállodákban. Az elkövetők cionisták.

1946. október 1., Róma: Első ízben követnek el bombamerényletet egy követség ellen a palesztinai konfliktusban szemben álló felek. /A brit követség a célpont./ Az elkövetők: cionisták.

1946. október 31., Petah Tikvah: Első ízben robbantanak mentőautót /!/ Palesztinában. Az elkövetők: cionisták.

1947. június: Első ízben küldenek levélbombát /a brit intézmények címére./ Az elkövetők: cionisták.

Forrás: The Arab Women's Information Committee and The Institute for Palestine Studies, Who Are the Terrorists? Aspects of Zionist and Israeli Terrorism, (Beirut: Insitute for Palestine Studies, 1972).

2008:
640 palesztin meghalt, 2800 megsebesült a 11 napja tartó mészárlás során... Ki a terrorista????


http://iwiw.hu/pages/message/messageboard.jsp?page=4
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Made in Hungary
  2009-01-07 23:22:03, szerda
 
  Made in Hungary:

Kovács János álláskereső története

Kovács Jánost pontosan reggel 6 órakor ébresztette órája (made in
China). Amíg a kávéfőzője (made in China) a reggeli kávét (product of Brasilia) csepegtette, lezuhanyozott, a hajszáritóval (made in Taiwan)megszárította a haját, a villanyborotvájával (made in China)
megborotválkozott. Egy pólót (made in India) és farmert (made in
Singapore) húzott. Lábait sportcipőbe (made in Korea) bujtatta. A
kenyérpirítójából (made in Philippines) kinyert pirítóst reggelizett, majd menedzserkalkulátorán (made in Mexico) megnézte aznapi feladatait.
Az óráját (made in Switzerland) beállította a rádió (made in China)alapján, beült autójába (made in Germany) és mint már hónapok óta,- álláskeresésbe fogott.
Az ismét eredménytelen nap végén János
hazament, papucsot (made in China) húzott, fogott egy üveg bort
made in France) és bekapcsolta tévéjét (made in Japan).
Amíg a brazil sorozatot nézte, elgondolkodott, miért nem talált ma sem egy jól fizető magyar munkahelyet...
Napi gazdaságtan, egyszerűen.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
2008.12 2009. Január 2009.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1115 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 842
  • e Hét: 11109
  • e Hónap: 22220
  • e Év: 175716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.