Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 36 
Kedves Barátaim, Címzettek!
  2009-01-17 15:40:04, szombat
 
  Kedves Barátaim, Címzettek!

A Székely Nemzeti Tanács elnöke, Izsák Balázs keresett meg, és elmondta, hogy tapasztalata
szerint a

http://www.sznt.eu/ ,
http://www.sznt.eu/
vagy http://www.sznt.ro/ ,
http://www.sznt.ro/

honlapjukat kevesen látogatják az anyaországból. (Az adatok a honlapon láthatók.)

Támogassuk érdeklődésünkkel a Székely Nemzeti Tanács törekvéseit, látogassuk honlapjukat rendszeresen!
Kérek Mindenkit, amennyiben egyetért e nemes céllal, küldjön egy körlevelet levelezési listáján
szereplő címekre.

Bizonyára sokan olvasgatnák szívesen Székelyföld híreit.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kivették az Echo tévét az erd
  2009-01-17 15:35:50, szombat
 
  Kivették az Echo tévét az erdélyi Digi Tv csomagból

Kedves Címzettek!

Fábián Tibortól, a nagyváradi Harangszó ref. egyházi lap főszerkesztőjétől
érkezett az alábbi hír! Mi folyik itt??? (A hírt megküldtem Széles Gábornak is!)



A hír annyira feldühített, hogy rögtön továbbküldöm. Tényleg? Mi folyik itt??
Meg kellene kérdezni a Freedom house-t, hol található itt a közelben a sajtó- és véleménynyílvánítási szabadság?
Az is mérhetetlenül felháborító, amikor a közpénzből élő kormánytagok nem nyilatkoznak a jobboldali sajtó,-és tv orgánumoknak!! Ez Demokrácia? Hát az meg mi?

A Diginél nem titkolt nagyon erős ellenszenv van az Echo és Hír Tv iránt! Ezt magam is tapasztaltam, amikor afelől érdeklődtem, hogy a mi utcánkban elő lehet-e fizetni az őket is tartalmazó csomagra. Lehet, de nélküle (talán az Echo nem volt benne). Kérdeztem, miért különböztetik meg, és miért rekesztik ki, amikor sokkal elfogultabb adókat simán betesznek?

Meglehetősen udvariatlanul azt mondták, hogy azt tesznek be, amit ők akarnak.
Hát igen lehangoló...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A mondandó kiüresítése
  2009-01-17 15:18:37, szombat
 
  A mondandó kiüresítése

Tegnap éjjel arra ébredtem, hogy a Kossuth Rádióban izraelieket szólaltatnak meg a háború borzalmairól.
Hogy ők mennyire félnek, hogy nem élhetnek nyugodtan, hogy örökké tartaniuk kell a palesztinoktól, hogy hozzá szoktak az óvóhelyhez, szirénákhoz, tanítási szünetekhez, és hogy a helyzeten úgy változtatnak, hogy lebombáznak mindent. Összehangolt támadás stb. stb. stb.
Egészen felébredtem.
MI LETT VOLNA, HA AZ ÁLDOZATOKAT KÉRDEZIK? LEGALÁBB IS AZOKAT, AKIK ÉLETBEN MARADTAK!

Hát nehogy már az oroszlánt sajnáljuk, hogy megette a kisegeret....

A média gőzhengere működik hatalmas erővel. De hiába, minnél erőszakosabban teszik annál többen fogják meggyűlölni őket egy egész életre. De ez is kell nekik, ha már a üzletet csinálnak a halottakból meg a nemhalottakból. Még sajnáltatják is magukat. Vajon a magyar rádióban valóban azt hiszik, hogy e műsorokkal sajnálni fogják a szerencsétleneket. Ha igaz emberi szív dobog az emberekben, mindannyian tudják azt, hogy nem ők a szenvedők, hanem ők a szenvedés és halál okozóik. Így folytatva még azokat is meggyalázzák akik valóban odavesztek a háborúban. Mert ahogyan minden nemzettel szemben, megalázóan magukat helyezik mindenki fölé, evvel a saját hatalmukat építve csak egy dologra nem számítanak, hogy ezen építés úgy összeomlik mint a kártyavár, mert hatalmas hazugságokkal van teletüzdelve. De én már úgy vagyok velük, hogy csak hagy csinálják a propagandát, ahányszor visítoznak, annyiszor mélyebben gyűlölik meg őket az emberek. A valós gyilkolásokról meg a rádió egy szót sem említ. Nos ez is aztán igazi információs eszköz és a valóságtól valóban olyan messze van mint Makótól Jeruzsálem. Ha a világ nem szól, az nem azért van, mert nincs neki mit mondani, hanem azt, hogy most már megvárjuk ennek a végét, aztán beadjuk a számlát. Mert világhatalom amely ilyesmien alapszik, nem lehet, nem maradhat meg. A szemétdombon van a helye.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A fekete lyuk
  2009-01-17 15:13:49, szombat
 
  A fekete lyuk

Esténként, miután a kemény napi munkától terheltnek érzem magam, szívesen megnézek a képernyőn egy csillagászati műsort, hogy belemerenghessek a világűr csodájába. Történt, hogy egy ilyen műsor keretében szóesett a fekete lyukról (black hole) is, amelynek oly hatalmas a mágneses vonzása, hogy mindent elnyel, ami közelébe kerül. Tömörsége, fajsúlya olyan óriási, hogy a földi halandó részére szinte felfoghatatlan. Mint legtöbb ember, magam is, már gyermekkorom óta, a nyári estéken szívesen belecsodálkoztam az ezernyi csillag által borított égboltba. Miután megtudtam, hogy világűrben léteznek fekete lyukak, még inkább felfokozódott érdeklődésem, és folyvást tüzeli képzeletem.

Elhatároztam, hogy építek magamnak egy távcsövet. Ha Galilei meg tudta építeni a bűvös szerkezetet, akkor miért ne tudnám magam is. Hozzá is fogtam késedelem nélkül. Kiderül azonban, hogy a műszer kivitelezése nem is olyan egyszerű. Már-már feladtam a tervet, amikor eszembe jutott, hogy a földi ember a tudását a Szíriusz csillagon lakóktól kapta. Felütöttem hát az Árvisurát, melyben találtam egy villámlevél címet, s nyomban levelet küldtem a mindentudás urának. Nagyon elcsodálkoztam, hogy a szükséges tudnivalót milyen gyorsan és szakszerűen megküldték. Kiderült ugyanis, hogy a Szíriuszon nemcsak okos, hanem segítőkész emberek élnek. Pontosan leírták az utasítást, és annak alapján már nem volt gond a távcső elkészítése.

Végre saját készítményemmel kémlelhettem a világmindenség rejtelmeit. Ráirányítottam távcsövemet Jupiterre, s órákig csodálkoztam a hatalmas méretű viharon, amely félelmetesen örvénylett, tombolt, mint egy orkán a hatalmas bolygón. Szaturnusz! Hát ez a bolygó egyenlő az isteni csodával. Lenyűgöző! Képzeletem messze száguldott. Talán éppen valamelyik körgyűrűn bámészkodott, mikor eszembe ötlött a Mars. Szilárd Leó ugyanis azt mondta volt egykoron, hogy a magyarok a Marsról jöttek. Ráirányítottam műszeremet e titokzatos bolygóra, és íme, mit látok!? Jókedvű fiatalok a gyönyörű rónaság szélén, mindjárt az erdő mellett, éppen a csárdást ropták. Valami majálisféle lehetett. Ekkor már biztos voltam, hogy műszerem tökéletesen működik, és a fekete lyuk is - előbb-utóbb - távcsövem végére kerül. Csak idő és türelem kérdése.

Szélesre nyitottam a lencsét, hogy minél nagyobb területet fogjak be az égboltból. Kicsit elidőztem a hadak útján, s figyeltem, mint vágtázik Csaba királyfi táltos paripáján vitéz hunjaival. Egyszer csak egy hatalmas villanás vakító fénye borította be a világmindenséget. Egy pillanatra a rémület vett erőt rajtam, de aztán felismertem, hogy a nagy robbanásnak (big bang) voltam szemtanúja. Ezen túl semmi, csak sötétség. Az történt ugyanis, hogy a semmi és sötétség felrobbant és abból keletkezett a világmindenség. Csak azt szerettem volna megtudni, hogy mi okozta a nagy robbanást. Néztem jobbra, néztem balra, nem láttam semmit. Aztán rájöttem, hogy a robbanás előtti pillanatot kellene megtalálnom. Ismét csavartam egyet műszeremen, és látom, hogy egy ószövetségi szakember, esetleg tanácsadó Havanna szivarját gyújtotta meg, és hanyagul eldobta a még égő gyufát. Micsoda felelőtlenség, gondoltam. De aztán észrevettem, hogy a felelősség Irinyit terheli, mert nem írta a gyufásdobozra a figyelmeztetés: Tilos az égő gyufát eldobni! Ez után világossá vált részemre, hogy a fekete lyukat néhány százmillió fényévvel közelebb kell keresni. Újra csavartam egyet távolbalátómon.

Figyelem, figyelem a végtelen világűrt. Óriási! Be kell vallanom, hogy a végét még az én távcsövemmel se látom, pedig a Szíriusz tudósai útmutatása alapján készítettem. Egyszer csak látom ám, hogy az északi féltekén nagy a mozgás. Oda irányítottam műszeremet. Még, hogy nagy a mozgás? Óriási sebességgel száguld minden égitest egy bizonyos körpályán, miközben pálya egyre szűkül, majd csillagok ezrei tűnnek el valami fekete mélységbe, nyomtalanul. Ez a fekete lyuk! Amint erre ráeszméltem, éppen akkor nyelte el a Göncölszekeret. Úgy, hogy ne keresse senki az elkövetkező nyári estéken, az északi égbolton. A Szíriusz még biztonságban van, legalábbis egyelőre.

A csodálkozásba a kellettnél kissé mélyebbre süllyedtem. Nem vettem észre, hogy távcsövem vége megbillent és a földre irányul. Kémlelem, kémlelem a látványt, és ugyancsak elcsodálkozok. Nem értem, földi jelenségek tárulnak elém. Házak, épületek, felhőkarcolók, emberektől nyüzsgő utcák! Mi lehet ez? Mindez az alkonyat homályban tárul elém. Beállítom távcsövemet, s akkor veszem észre, hogy itt is minden körpályán forog, egyre gyorsabban, és eltűnik a fekete lyukban. Tágabbra nyitom szemeimet. Látom, hogy ez nem egészen olyan, mint amilyent az imént láttam. Itt a lyuk mélyen egy épület van. Homlokzatán FRB felírás áll. Álmélkodom, s látom, amint felszippant $350 milliárdot az adófizetők pénzéből. Ekkor felocsúdok tétovaságomból. A földön vagyok!

Néhány hónapja Amerika népe még örömmámorban úszott. Eljött az új megváltó Barack H. Obama képében. Nagy lelkesedéssel hirdette az újvilágot, a szép jövőt. Ó, milyen mesebeli szépeket mondott. A hírszolgálat meg még szebbre, fényesebbre csiszolta. Mert hát, ezek a dolgok nem csak úgy történnek ám, hogy a nagy semmiségből feltűnik egy csodagyerek, aki e bűnös világot egyszeriben széppé, becsületessé, boldoggá varázsolja. Nem kérem! Ez még Jézus Urunknak se sikerült. Kiverte a kufárokat a templomból, s utána megfeszítették. Az új "megváltó" fogadkozott, hogy ő bizony a nép érdekeit szolgálja, s kiveri a kufárokat a bankokból, de már beiktatása előtt megígérte FRB-nek, hogy a második $350 milliárd felszabadítását is kierőszakolja az országgyűléstől. Add meg a császárnak, ami a császáré! No, de azért nem kell hinni, hogy a szenátorok és képviselők különbek a Deákné vásznánál. Nekik is kell valamit tenni, hogy a mindenható ÚR - FRB - kegyeit élvezhessék. Bizony, haszonélvezői ők is e becstelen és tolvaj világnak. Igaz, akad néhány hetvenkedők, akik szeretnék tudni, mi történt az első $350 milliárddal, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy súlyuk legyen. A hírszolgálat is eljátssza a népszédítő színjátékot, kérdezősködik, de FRB nem nyilatkozik. Ő Istentől kapta a felhatalmazást, földi halandónak, alattvalóinak nem tartozik elszámolással. Az új - új? - arculatú rabszolgaság pedig egyre terebélyesedik.

Radics Géza
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A zsidó rafinéria legújabb áll
  2009-01-17 13:30:29, szombat
 
  A zsidó rafinéria legújabb állomása: a Humanista Párt

2009. január 17. 12:15
Lajtabán - HunHír.Hu


Joggal gondolhatja úgy a Jobbik, hogy sikerült maga mögé utasítania az időközi országgyűlési választásokon az 1990 óta a magyarországi közéletet mérgező gyűlöletpártot, a Szabad Demokraták Szövetségét. Nem pihenhet viszont a babérjain, hiszen itt egy újabb ellenfél, amely más megközelítésekkel ugyan, de ugyanazoknak az érdekeit képviseli, mint korábban a rabmadarak. A szabadságra hivatkozva jelen pillanatban kevés választót lehet megszólítani, mert az emberek legfontosabb célkitűzése az életben maradás, humanistának álcázott cionista jelszavakkal viszont lehet szavazatot szerezni. Úgy tűnik, az SZDSZ romjaiból egy új olyan párt épül, amely magába olvasztja a rabmadarak kétes gyülekezetének az ifjabb nemzedékhez tartozó prominenseit is.
szolgai_naptar

Tamás Gáspár Miklós jelenléte a Humanista Párt béketüntetésén jelzésértékű lehet. Ezek a derék emberek ugyanis elmentek az izraeli nagykövetséghez, hogy úgymond a békéért fohászkodjanak. Szép finoman, az emberiességre és a humánumra hivatkozva látszólag mind a zsidó, mind a palesztin fél felé tettek gesztusokat, illetve kifejezték kritikájukat. Nem az izraeli agresszor elítélése volt a tüntetők mondanivalójának középpontjában, hanem a jelen esetben nagyon is kétszínű békevágy kifejezése. Ez pont olyan, mintha azt mondjuk, hogy magyarok-románok szeressétek egymást, hiszen a béke a legfontosabb, mert ugyan már, kit érdekel, hogy fél országunkat megkaptátok, borítsunk fátylat a múltra.

Nos, a humanisták is ebből a megközelítésből adták elő mondanivalójukat az izraeli nagykövetségnél, de a laikus számára ez egy pozitív hozzáállás lehet. Nem az, mert nem az ok és az okozat feloldását szolgálja, hanem a humánumra és a békére hivatkozva egy állapotot akar konzerválni. A zsidó állam más népek területein jött létre úgy, hogy elfoglalták ezeket. Így csak palesztin önvédelemről beszélhetünk, vagy ha ez sokak számára nem megfelelő, akkor vissza is fordíthatjuk a kérdéssorozatot, és ezáltal is nevetségessé és érvénytelenné tehetjük Trianont.

Az SZDSZ nem mondta ki a ferencvárosi választások után, hogy szavazóbázisa kit támogasson, de azt sem ajánlotta, hogy a szocialistákat. Mindösszesen az volt a kitétele, hogy ne az általa kirekesztőnek és rasszistának nevezett jobboldali jelöltre, Szegedi Csanádra adják a voksukat. Egy valaha vérbeli SZDSZ-szimpatizáns zsigerből elutasítja a szocikat, de ugyanakkor megijed a radikális oldaltól. A Munkáspárttal nem foglalkozik, mert az proli és snassz, így nem marad más hátra, mint a sunnyogó Humanista Párt. Mert milyen szép jelszavai és céljai is vannak.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Humanista Párt lesz az a kreáció, amely készül az SZDSZ szerepét átvenni a következő választásokra. Sok embert meg tudnak téveszteni jelszavaikkal és programjaikkal, akik nem veszik észre, hogy ugyanazok a cionista erők állnak mögöttük, amelyek az SZDSZ-t is életben tartották. A Jobbiknak tudomásul kell vennie, és kommunikációiban megjelenítenie: a Humanista Párt semmiben sem jobb, másabb és nemzetbarátabb, mint a parlamentet csaknem két évtizedig uraló, kirekesztő, gyűlöletkeltő és a nemzeti érzelmet, identitástudatot romboló gyűlöletpárt.

Hozzászólás


tomcat - 2009.01.17. 13:17

A Humanista Párt csak elterelés. Az igazi új SZDSZ az LMP lesz. Soros félmilliárdot nyomott nekik, vajon csak jószívűségből?


http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=15977
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ők is "felszabadultak"
  2009-01-17 13:18:56, szombat
 
  2009-01-16 21:40
Embertelen módon temették el őket

Eddigi több mint 1800 férfi, nő és gyerek maradványait ásták ki egy második világháborús tömegsírból, amit az észak-lengyelországi Malbork város egyik építkezésén fedeztek fel. Szakértők szerint lehetséges, hogy még több áldozatot rejt a föld.



Egyelőre csak annyit mondtak a helyszínen tartózkodó lengyel és német kutatók, hogy az áldozatok németek voltak, a sírban nem találtak személyes tárgyakat, ruhákat, vagyis meztelenül temették el őket. Azt már tudják a szakértők, hogy sok embert agyonlőttek, a többiek valószínűleg a szovjet tüzérségi támadásokban haltak meg. A sírt tavaly októberben fedezték fel egy luxushotel építésénél Malborkban.

,,A maradványok vizsgálata és a történelmi tények alapján azt mondhatom, hogy az áldozatok Malbork német lakói voltak." nyilatkozta Piotr Szwedowski, a város egyik vezetője.

1945 elején, amikor a Vörös Hadsereg Berlin felé nyomult, elrendelték a város kiürítését. Sokan nem akartak távozni, míg mások későn eszméltek, és már nem tudtak elmenekülni. A szovjetek folyamatosan lőtték, bombázták a várost. Miután a német csapatok visszavonultak, a helyi németek a Vörös Hadsereg kénye-kedvének lettek kiszolgáltatva.

,,Az áldozatok embertelen módon haltak meg, embertelen módon lettek elföldelve, itt az idő, hogy méltósággal temessük el őket" - mondta Piotr Szwedowski.

(FH)

http://www.hirtv.hu/kulfold/?article_hid=254193
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Visszavonulást fontolgat Izrae
  2009-01-17 13:10:01, szombat
 
  Visszavonulást fontolgat Izrael

Izrael pénteken közölte, hogy a három hetes gázai offenzíva "utolsó szakaszába léphet".

Mark Regev kormányszóvivő - utalva arra, hogy Izrael képviselői Kairóban és Washingtonban tárgyalnak a Hamász tűzszüneti ajánlatáról - kijelentette: "Remélhetőleg az utolsó felvonásban vagyunk". Bejelentette, hogy várhatóan összeül a teljes biztonsági kabinet, és ilyen értelmű döntéseket hozhat.

Mint akik jól végezték dolgukat. Végülis kipróbálták a legújabb fegyvereiket élőben, kicsit ritkítgatnak még a "palesztin nyájon", nehogy túlszaporodjanak, s igazi hősökként, héroszokként térnek haza a fegyvertelen civillakosság haláltábori megtizedelése után. Bátrak voltak, mikor az égből foszfor és csonttépő bombákat szórtak alá a védekezni képtelen gyermekekre anyákra apákra és nagyszülőkre. NE FELEDJÜK! A FÜGGETLEN OTT MARADT KÉT NORVÉG ORVOS JELENTÉSE SZERINT: az akkori adatok alapján 2500 sérült és halott emberből 2, azaz két Hamaszharcos volt. Ergo rendkívül eredményes a "munkásságuk", kérdés mi volt az eredeti céljuk?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Működésben az ÁVH
  2009-01-17 13:08:14, szombat
 
  Működésben az ÁVH

2009.01.17.-11:52:45
Bekeményítenek a budapesti rendőrök - ma a ruházatunkat is átvizsgálhatják.

Fokozott ellenőrzést rendelt el a budapesti rendőrfőkapitány a fővárosban szombaton. A rendőrség honlapján kiadott hivatalos közlemény szerint az akció célja, hogy kiszűrjék azokat a gyanús személyeket, akik bűncselekményre vagy szabálysértésre készülnek.

Budapesten bárkit igazoltathatnak, sőt, átvizsgálhatják a ruházatot és a járműveket is, lefoglalhatják továbbá a közbiztonságra veszélyes eszközöket. A BRFK későbbre ígért tájékoztatást arról, hogy pontosan mi a valódi oka a rendkívüli ellenőrzésnek. Délután egyébként szimpátiatüntetést szervezett a Magyar Gárda a Kossuth térre. Így tiltakoznak az egyesületet feloszlató elsőfokú bírósági ítélet ellen.

(hírTV, Lánchíd Rádió)

http://www.kormanyvalto.hu/index.asp?inc=blognezet&id=9041
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miazhogy! Nagyon is!
  2009-01-17 12:47:52, szombat
 
 
2009-01-17 12:27
Ismét számíthat a liberális szavazatokra a kormány?

Az SZDSZ frakcióvezetőjének szavai alapján a kormány számíthat a liberálisok szavazataira a rászorultsági elv bevezetésében. Kóka János a köztévé reggeli műsorában társadalompolitikailag igazságtalannak, gazdaságpolitikailag pedig célszerűtlennek nevezte az alanyi jogú juttatások megőrzését.



A politikus a szociális ellátórendszer átalakítását összekötné az adórendszer átalakításával. Kóka csökkentené a jómódúak adóterhét, hogy több maradjon beruházásra vagy befektetésre. A rászorulók támogatását viszont emelné, hogy a pénz érdemi segítséget jelentsen az érintetteknek.

hírTV
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyorstenderen keres 350 millió
  2009-01-17 12:43:54, szombat
 
 
Gyorstenderen keres 350 millióért ünnepségszervező céget a MeH
Péntek, 2009. január 16. 15:45
MTI
A Miniszterelnöki Hivatal bruttó 350 millió forintért keres vállalkozót a március 15-i nemzeti ünnep központi rendezvényei, valamint az első félévben további négy rendezvény megszervezésére - az egyszerűsített tárgyalásos eljárás felhívása a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A március 15-i ünnepség mellett a nyertesnek a következő országos jelentőségű rendezvényeket kell megszerveznie: április 11., május 1., Gyermeknap, Ötvenhatos Vértanúk Napja.
Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt két lezárt üzleti év egyikében a rendezvényszervezésből származó árbevétele elérte a 290 millió forintot.

Az ajánlattételi határidő január 26. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes. Az értékelésnél 60 súlyszámmal esik latba a március 15-i ünnepség minősége, míg 25 a súlyszáma az ünnepség ellenszolgáltatásának. A többi rendezvény árának súlyszáma 15.
Az eredményhirdetésre február 4-én kerül sor. A szerződés kezdő napja február 12., lejárata június 30.
Gyorstenderen keres 350 millióért ünnepségszervező céget a MeH


Virág elvtárs s k
2009. január 16.

16:37


Ez megint belső tender.
Azért kell hirtelen felindulásból keresni a vállalkozót, mert még decemberben nem bízott benne a kormány, hogy megéri március idusát....
Virág elvtárs s k
2009. január 16.

16:48


...ha egy tenderre egynél több jelentkező van, akkor az a tender rosszul van kiírva......
kakukktojás
2009. január 16.

17:28


Virág elvtárs! Te melyiket választanád szívesen? Az Ezüst Hajó Kft-t, netán joszip tot-ot, esetleg Kaya Ibrahimot?
kutyi
2009. január 16.

18:24


Egyéni ünnepi programot javasolok Tisztelt Barátaimnak, a magyar embereknek és a magyarul nem értő embereknek.
Délelött Szíjártó Úr mondana ünnepi beszédet és Nyakó Úr kommentálná, délután meg fordítva. A kormánynak meg büntiből végig kellene ülnie mindkettőt.



http://www.zoom.hu/belfold/gyorstenderen-keres-350-millioert-unnepsegszervezo-ceg et-a-meh-36796.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 36 
2008.12 2009. Január 2009.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1115 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1023
  • e Hét: 11290
  • e Hónap: 22401
  • e Év: 175897
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.