Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
a tizenkét éves cigány lányt a
  2010-12-16 19:57:35, csütörtök
 
  Döbbenet: a tizenkét éves cigány lányt az ura kíséri az iskolába
2010. december 16. 19:37
Hunhír.info

Megdöbbentette a pusztamonostoriakat, hogy a kislány már az urával jár az iskolába. Igaz, arra is van példa, hogy a kiskorú cigány gyerek rendszeresen a szüleivel tölti az időt este tíz óra után a helyi vendéglátóegységben.

Nem helyes ilyen korban, még ha kulturális különbségek eredménye is, ez az életmód. Ez még nem jár iskolán belüli napi konfliktussal vagy agresszióval, de mindenképpen hatással van a többi tanulóra — hangsúlyozta az érintett iskola igazgatónője Mint mondta a cigány szülői engedéllyel lehet a cigány kislány élettársa..

A szülők felelőssége hatalmas, ám akik este tíz óra után napi, heti rendszerességgel együtt tartózkodnak a kiskorú gyerekeikkel mondjuk a kocsmában, azok ezt nem így gondolják. Márpedig sajnos ilyen tapasztalatokat is gyűjtöttek már a településen - mondta az igazgatónő. Igaz, azt már nem merte, hogy itt is felülreprezentált a cigány kisebbség.

Hunhír.info - szoljon.hu

Hunhír.info kommentár:
Hol a gyámügy, a rendőrség, a kislány sérelmére elkövetett szexuális zaklatás miatt? A Tádé biztos nem csak a kezét fogja. Hol a kiskorú veszélyeztetése? Vagy majd milliárdokból felvilágosítunk, hogy nem használni kell egy 12 éves gyereket? Mert más kultúrkör, és ezt kell támogatni, ugye? Vérlázító! És azt is meg kell nézni, mennyit adott agyerek apja a lányért, aranyban? Mert bizony ez már a saját gyereke sérelmére elkövetett emberkereskedelem. S nem ráncigálják ki a palotából a potrohos kancigányokat a kommandósok.

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=36024
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eftásak, emlékeznek még a béke
  2010-12-16 19:45:45, csütörtök
 
  Eftásak, emlékeznek még a békebeli mondásra, hogy aki nem lop a gyárból, az a családját lopja meg?



De volt másik is, a keletnémet elvtársaknál:



"A bírót nem hatotta meg, hogy Erich Honecker pártfőtitkár egyik bölcsességével védekezett, amely szerint a szocialista üzemekből az

eddiginél többet lehet és kell kihozni."



Huszonöt Trabantot lopott ki a gyárból

2010.12.16. 14:21 - MTI
A szemfüles dolgozó kilenc év alatt huszonöt vadonatúj autót lopott ki az üzemből, majd feketén értékesítette. Egész kis vagyont szerzett az üzleten, míg az utolsó pillanatokban el nem kapták. Még két évet kellett volna kihúznia.





Az illető, akiről csak álnéven számolt be nemrég a Berliner Zeitung, lakatosként dolgozott a Trabantokat előállító zwickaui üzemben (mert, bizony, a Trabantban is volt acél). Mint utóbb bevallotta, egy szupermarketben vagy áruházban soha nem mert volna semmit elemelni; ott túl nagy volt a lebukás veszélye.

Nem úgy az egykori Trabant gyárban, ahol 1980 és 88 között tevékenykedett. A tolvaj dolgát a gyártási folyamat fura szervezése könnyítette meg. Az I-es csarnokban készültek a karosszériaelemek, amelyek ezután a III-as csarnokba kerültek festés és fényezés céljából. Az összeszerelés azután a II-es üzemcsarnokban történt. Innen a dolgozók a kész Trabantokat "lábon", azaz négy keréken vitték át az I-es üzemrészbe, amelynek közvetlen szomszédságában volt a teherpályaudvar. Innen vasúton szállították a kész Trabantokat a keletnémet autóelosztó hálózat telepeire.


A szemfüles lakatos kihasználta mind beosztását, mind pedig hogy a menetkész kocsikat csak akkor regisztrálták a gyár illetékesei, amikor az I-es üzemből átkerültek a teherpályaudvarra. P.B. munkaköri feladata az volt, hogy megvizsgálja a készre szerelt Trabantokat, nincs-e rajtuk fényezési hiba, és ha talált ilyent, kijavítsa. 1968 óta dolgozott a Sachsenringben, így kifigyelte a biztonsági rendszer kiskapuit. Mindig akkor lépett akcióba, amikor a II-es üzem udvarán különösen sok autó gyűlt össze; ilyenkor ugyanis nem tűnt fel, ha egy hiányzott közülük.

Az esti műszak vacsoraszünetében, fél és háromnegyed tíz között kiválasztott egy kocsit, amelyben - mint minden készre szerelt Trabantban - benne volt az indítókulcs. A gyári rendészek ugyan ellenőrizték a kapun kihajtókat, ám a tolvajt soha nem állították meg. Abban a hitben voltak, hogy P.B. egyike azon munkásoknak, akiknek feladata a kész autók átszállítása az I-es üzembe. A lakatos azonban nem oda vitte az elkötött járművet, hanem egy mellékutcában állította le, felhelyezve rá egy civil rendszámot. Műszakja végeztével saját autóján ment haza, hogy kifürkéssze, nem végeznek-e a rendőrök ellenőrzést az utakon. Ha tiszta volt a levegő, gyalog visszament a mellékutcába, és hazafurikázott a lopott Trabival.

Az értékesítés ugyanilyen egyszerű volt. Mivel a 80-as években már egymillió fölött volt a Trabant-előjegyzések száma, s a várakozási idő meghaladta tíz évet, könnyen talált vevőket - akik ráadásul a bolti árnál (limuzin esetében 8920 márka) többet is hajlandók voltak fizetni. Ügyfeleit öreg Trabantok tulajdonosai közül választotta ki. A vadonatúj kocsiból kivágta a vázszámot, és a régiével helyettesítette. A vevők, akik nagyjából tízezer keletnémet márkát fizettek az előnyös cseréért, attól kezdve új Trabanttal járhattak, a levetett régi autó papírjaival. Legfeljebb egy átfényezést kellett bejegyeztetni.


P.B. a huszonöt Trabant eladásával mintegy negyedmillió NDK márkára tett szert. Ez hihetetlen vagyonnak számított akkoriban, hisz' egy havi átlagkereset 800-900 márka között mozgott. A lakatos úri módon élt: élelmiszert és élvezeti cikkeket (köztük nyugati importárukat) vásárolhatott, ruhát, cipőt a borsos árairól híres Exquisit üzletekből vehetett magának és családjának. Minden évben külföldre utazott nyaralni, még ha csak a baráti szocialista országokba is.

1988-ban aztán lebukott, a karl-marx-stadti bíróság kilenc évi börtönre és 258 668,35 márka kártérítésre ítélte. A bírót nem hatotta meg, hogy Erich Honecker pártfőtitkár egyik bölcsességével védekezett, amely szerint a szocialista üzemekből az eddiginél többet lehet és kell kihozni.

http://totalcar.hu/magazin/bologatokutya/2010/12/16/huszonot_trabantot_lopott_ki_ a_gyarbol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A szocializmus 7 csodája:
  2010-12-16 19:43:21, csütörtök
 
 
A szocializmus 7 csodája:

1. Mindenkinek volt munkája.
2. Bár mindenkinek volt munkája, senki sem csinált semmit.
3. Bár senki sem csinált semmit, a terv 100% fölött teljesült.
4. Bár a terv 100% fölött teljesült, mégsem lehetett semmit kapni.
5. Bár nem lehetett semmit kapni, mindenkinek megvolt mindene.
6. Bár mindenkinek megvolt mindene, mégis mindenki lopott.
7. Bár mindenki lopott, mégsem hiányzott soha semmi.


Igaz, a mostani liberalizmus se kutya:

1. Már alig van valakinek munkája.
2. Bár már alig akad, akinek van munkája, a gazdaság mégis dübörög.
3. Bár a gazdaság dübörög, mégis egyre nő az államadósság.
4. Bár egyre nő az államadósság, egyre nagyobb a jólét.
5. Bár egyre nagyobb a jólét, mégis csak hitelből lehet megélni.
6. Bár csak hitelből lehet megélni, segélyre mindig van forrás.
7. Bár a segélyre mindig van forrás, mégis egyre többet lopnak.
8. Bár egyre többet lopnak, a bűnözés mégsem növekszik.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A terrorizmus elleni harc megg
  2010-12-16 19:00:57, csütörtök
 
  A terrorizmus elleni harc meggyorsitja a technika fejlődését.

Az Orly repülőtéren egy új szkennert szereztek be, és 2010
szeptember 1.-én lett használatba véve. Nagy sikere van! Az utazók többsége
nem is sejti, hogy mit tud. Most megláthatja.

Klikkeljen AZ alábbi web-cimre és mozgassa AZ egeret,


http://home.gethome.no/siamak.javid/etc/NewAirportSecurity.swf
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Izrael végső megoldása - Európ
  2010-12-16 18:38:02, csütörtök
 
  Izrael végső megoldása - Európa teljes megsemmisítése
2010.03.25. 13:43 Nagyító

Storico israeliano: 'Israele si potrebbe trovare costretto ad annientare l'Europa'
Scritto il 2010-03-12 in News
Izraeli történész: "Izrael rákényszerülhet Európa megsemmisítésére"

Al-Quds (Gerusalemme) - Pic. Lo storico militare israeliano Martin Karfeld ha affermato che Israele si potrebbe trovare costretto a distruggere l'intero continente europeo usando ogni tipo di armi, incluse quelle nucleari, nel caso in cui sentisse la sua fine vicina. Egli ha anche aggiunto che Israele considera l'Europa un bersaglio ostile.

Egy izraeli torténész: "Izrael abban a helyzetben találhatja magát, hogy el kelljen söpörnie Európát"

Al-Quds (Gerusalem) - az izraeli katonai történész Martin Karfeld kijelentette, hogy Izrael kényszerítve érezheti magát az egész európai kontinens megsemmisítésére; fölhasználva minden katonai lehetőséget, beleértve a nukleáris fegyvereket is azon esetben, ha úgy véli, hogy végveszélyben van. Még azt is hozzá tette, hogy Izrael Európát egy makacs ellenfélnek tartja.

Kiemelt hír:
Ha Ön már eldöntötte, hogy elmegy szavazni


Queste dichiarazioni sono state rilasciate durante un'intervista al canale 7 della radio israeliana, tradotta in arabo mercoledí scorso dal Centro studi, analisi e informazioni.

Ez a kijelentés az izraeli rádió 7-es csatornáján hangzott el, az arab fordítással, a vizsgálatokkal és az információkkal a tanulmányi center foglalkozott.

Possediamo centinaia di testate atomiche e missili che possono raggiungere differenti bersagli nel cuore del continente europeo, compresa Roma", ha detto Karfeld, aggiungendo che la maggior parte delle capitali europee diventerebbero bersagli privilegiati per l'aviazione israeliana.

"Több száz atomtöltettel és rakétával (missili) rendelkezünk, amelyek különböző célpontokat érhetnek el az európai kontinens szívében, Rómát beleértve" - mondta Karfeld, hozzátéve, hogy legnagyobb része az európai fővárosoknak kiemelt célpontjaivá válnának az izraeli légierőnek.

Lo storico israeliano ha piú volte affermato la capacitá di Israele di distruggere il mondo intero se esso si sentisse vicino alla fine.

Az izraeli történész többszörösen hangsúlyozta Izrael kapacitását, ami a világ egészének megsemmisítésére irányul, ha úgy érzi, hogy számára közeleg a vég.

Per quanto riguarda i palestinesi, lo storico Karfeld ha detto che al momento Israele persegue una specifica strategia basata sulla deportazione di massa dei palestinesi, con l'intenzione di espellerli tutti, senza eccezioni, ma sta solo aspettando il momento giusto per farlo.

Ami a palesztinokat illeti, a történész Karfeld azt mondta, hogy jelen pillanatban Izrael egy speciális stratégiát követ, ami a palesztinok tömeges deportálására alapszik, azzal a céllal, hogy mindet kitaszítsák, kivétel nélkül, csupán a kellő pillanatot várják ennek végrehajtására.

Due anni fa, solo il 7-8% degli israeliani credeva in questa soluzione per i palestinesi, ma solo due mesi fa la percentuale dei favorevoli é salita al 33%. Oggi, secondo un sondaggio dell'Istituto Gallup, tale percentuale é cresciuta fino al 55%.

Két évvel ezelőtt az izraelieknek mindössze 7-8%-a hitt ebben a palesztinokkal kapcsolatos megoldásban; de csupán két hónap alatt a százalékuk 33%-ra emelkedett. Ma a Gallup Intézet felmérése szerint, ez a százalékarány egészen 55%-ig megnőtt.

Karfeld ha affermato che Israele deve trarre vantaggio da ogni evento che potesse fornirgli un'occasione d'oro per espellere i palestinesi, esattamente come accadde nel massacro di Deyr Yasin, nel 1948.

Karfeld alátámasztotta, hogy Izrael mindenképp nyereséget akar bármiféle olyan helyzetből, ami "arany lehetőséget" nyújt a palesztinok kiszorításában; pontosan úgy, mint 1948-ban a Deyr Yasin mészárlás esetén.

Rispondendo alla domanda "Israele non teme di essere considerato uno Stato criminale se espellesse i palestinesi?", Karfeld ha replicato: "Israele é uno Stato che non si cura di quello che gli altri dicono sul suo conto. Dovete ricordarvi cosa disse l'ex ministro della Difesa Moshe Dayan: 'Israele deve sempre agire come un cane rabbioso, troppo pericoloso da importunare."

Arra a kérdésre, hogy: "Izrael nem fél, hogy egy kriminál államnak fogják nyilvánítani, ha kitaszítja a palesztinokat?", Karfeld ismételten így válaszolt: "Izrael egy olyan állam, amely nem foglalkozik azzal, hogy mit mondanak róla mások. Emlékeznetek kell mit mondott a volt miniszter a Difesa Moshe Dayan-ról: "Izrael mindig úgy kell, hogy reagáljon, mint egy veszett kutya, túlzottan veszélyes, ha terhére van valaki."

Forrás: infopal.it

Ugye Te is a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségét támogatod adód 1%-ával?...mazsihisz.hu


http://koncmester.blog.hu/2010/03/25/izrael_vegso_megoldasa_europa_teljes_megsemm isitese
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kína gazdasági protektorátusa
  2010-12-16 18:36:37, csütörtök
 
  Kína gazdasági protektorátusa Portugália felett?

Portugália nagy bajban van. Ugyanaz a problémája, mint más EU-országoknak: túlköltekezik, majd eladósodik, mert pazarló költségvetésének nagy részét önerőből már nem képes finanszírozni. Azonban jó tudni, hogy Portugália csak egy a leginkább inogó Eu-dominók közül. Az ország tagja ugyanis a találó elnevezéssel illetett PIIGS országok csoportjának, amely rövidítés az öt leginkább csőd felé tántorgó EU-tagország kezdőbetűiből áll össze: ezek pedig Portugália, Írország, Olaszország, Görögország és Spanyolország. Ennyi országnak egyszerre (vagy közvetlenül egymás után) pedig nincs EU-mentőöv. Ez képtelenség lenne, még ha Németország megfeszül is. De nem akar megfeszülni, mert már a német pénzből összehozott görög segélycsomag esetén majdnem borult a bili: ekkor hivatalos német körökben is egyre többen kezdték hangoztatni, hogy a labilis euró-övezetben Németországnak semmi keresnivalója és inkább vissza kellene térni a saját pénzre, a német márkára.

Portugália tehát egyre kevésbé számíthat európai szövetségeseinek pénzügyi támogatására. Feltűnt viszont a láthatáron Kína. A kínai államfő, Hu Csin-tao (Hu Jintao) még november elején járt Lisszabonban és már akkor felajánlotta országa pénzügyi segítségét a vergődő európai országnak. Ugyanezt az ajánlatot erősítette meg kicsit később Ven Csia-pao (Wen Jiabao), a kínai kormány feje Makaóban. Itt álljunk meg egy pillanatra: éppen Portugália volt az a korábbi gyarmattartó ország, amely 1999-ben visszaadta Kínának Makaót, amelyet az európai ország évszázadokon át megszállás alatt tartott. Most pedig éppen Kínánál kell segítségért kuncsorogni... Fordult a kocka! És még mondja valaki, hogy a történelem nem szolgáltat igazságot, elégtételt.

Egy biztos: amennyiben Portugália nem nyúl sürgősen a kínai mentőövért, hamarosan be lehet jelenteni az államcsődöt. A vész közeledtét jelzi, hogy az egyik cion-hitelminősítő, a Standard and Poor's közölte: fontolgatja a portugál adósságkockázat leminősítését. Portugáliának tehát valójában egy lehetősége van a csőd elkerülésére. A kínai pénzért pedig azért nem kaptak azonnal, mert uralkodó cion-pénzügyi köreik tudják: az ázsiai ország azt nem ingyen fogja adni. Félreértés ne essék, Kína - a cion-bankokkal ellentétben - nem az ország kamatrabszolgaságba hajtásában érdekelt. Ők befolyásos, megkerülhetetlen tényezők kívánnak lenni Európában (is), így a pénzükért cserébe beleszólást kívánnak a kisegített országok pénzügyi-gazdasági, majd később politikai életébe. Pedig ha akarnának, most elégtételt vehetnének az egykori gyarmatosítókon. De a Birodalom lehet, hogy másként gondolja majd és bosszú helyett megbocsát: ezzel példát mutathat a ,,művelt" Nyugatnak, hogy nem csak ószövetségi alapokon lehet élni és gondolkodni. Hogy mit hoz a jövő, majd meglátjuk.

Ami viszont bizonyos, hogy döntő változás előtt áll a világ: Kína ante portas!

Berényi Sebestyén - Jövőnk.info
2010. december 16

http://jovonk.info/2010/12/16/kina-gazdasagi-protektoratusa-portugalia-felett
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ténylegesen létezett az emberd
  2010-12-16 18:07:12, csütörtök
 
  Ténylegesen létezett az emberdaráló


NEM ZÖRÖG A HARASZT, HA NEM FÚJJA A SZÉL!


http://www.youtube.com/watch?v=68YjtymGCqo

Maga a gép tervezője mondja el, hogy az ÁVH által használt "húsdaráló" igenis létezhetett, mivel éppen őt bízták meg ennek megtervezésével.

A nyakam rá, hogy ott nem csak az ÁVH-s pribékek által meggyilkolt, ill. pincebörtönökben halálra kínzott emberek tetemeit darálták le, zúzták péppé (a masina ugyanis ezt tette) hanem élő embereket is ledaráltak a rohadt bitangok.

Nagyon sok mozaikból már korábban összeállt a kép, hiszen nem véletlenül keresték '56-ban az emberek a földalatti ÁVH-s létesítményeket. Egy jelenség is alapos gyanúra adott okot a Fehér ház (Széchenyi rakpart 19.) előtti Duna partszakaszon.

A horgászok ugyanis arról számoltak be, hogy ott a megszokottnál mindig sokkal jobb volt a halak kapása. Ez minden kétséget kizáróan annak lehetett oka, hogy ott a Dunába rendszeresen hús- és vérszármazék került bele. És ha az akkoriban eltűnt emberek számát vesszük alapul, akkor igen nagy mennyiségben kerülhetett a Dunába ilyen "haltáp".

(A "Fehér-ház" ma országgyűlési képviselői irodaházként funkcionál.)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Beszélt az áldozat: "Stohl egy
  2010-12-16 17:57:32, csütörtök
 
  Beszélt az áldozat: "Stohl egy szánalmas, gyenge ember"

Nem haragszik Stohl Andrásra Hesz Mirabella, aki kedden hangos vitába kezdett a színésszel, miután a baleset óta először találkoztak a tárgyalóteremben. A fiatal lány is abban az autóban utazott, amellyel a színész összeütközött, miután az árokba borította Kaincz Pál gépkocsiját.
TETSZETT A CIKK?

Ossza meg az alábbi közösségi oldalakon is:
iwiw iwiw Delicious Delicious Digg Digg Facebook Facebook GReader GReader URLGuru URLGuru StumbleUpon StumbleUpon Tumblr Tumblr Twitter Twitter dropshadow

"Én nem haragszom Stohlra. Egyszerűen csak szánalmasnak tartom azért, amit tett. Egy gyenge ember. Nem fogom beperelni, mert szeretnék mihamarabb túl lenni az egész procedúrán" - nyilatkozta Mirabella a Napi Ásznak, majd hozzátette: nem hiszi, hogy a műsorvezető bocsánatkérése őszinte volt.

"Ő egy színész, és szerintem az egész bűnbánata színpadiasra sikerült. Nem várom, hogy a szemembe nézve is megtegye, mert úgysem hinném el egy szavát sem. Az igazság az: biztos vagyok abban, hogy felmentik. Persze azt is tudom, hogy ha én vezettem volna részegen és belőve a balesetet okozó autót, már előzetesben lennék. De legalábbis nem kapnék újabb és újabb feladatokat mint közszereplő" - mondta a fiatal lány.


http://hirszerzo.hu/shake/20101216_stohl_szanalmas#utm_source=hsz_daily&utm_m edium=email&utm_campaign=newsletter2010_12_16&utm_content=normal
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
280 ezres nyugdíjat kap a 38 é
  2010-12-16 17:47:20, csütörtök
 
  280 ezres nyugdíjat kap a 38 éves szemkilövető ex-rendőr

Szerző: zero
- 2010.12.16. 13:01

2006. október 23-án a legdurvább rendőri osztagot Vágó László őrnagy vezette, a csapatban három mesterlövész is volt. Ez egyetlen parancsnok, akire rendőr terhelő vallomást tett ...

-Zajác Lászlót 2006. szeptember 20-án este, a Kossuth térről távozóban fogott el Vágó László őrnagy rebiszes rohamosztaga. Zajácz csuklója szilánkosra tört, könyöke kificamodott az őrizetbevétel közben, vallomása szerint Vágó László arcon is ütötte, beosztottai pedig a földön vonszolták, és azzal fenyegették, hogy meg fog dögleni. A tanárt még szabálysértéssel sem vádolták, mégis negyven órán keresztül tartották jogtalanul őrizetben, majd seblázas állapotban kitették az utcára. Vágó László őrnagyot és embereit ebben az ügyben sem vonták felelősségre. A Fővárosi Bíróság 1,6 millió forint kártérítést ítélt meg neki.

- Fábián Gábort 2006. október 23-án este a Dob utcánál kapták el, a hátát, a veséjét és a fejét ütötték, arcára, vállára, derekára és mindkét lábára ráálltak, gumibottal ütötték, és bakanccsal rugdosták, eközben a lába is eltört. Miután megbilincselték és a földre fektették, egy magas, parancsnokként viselkedő rendőr a férfi már bilincsben lévő bal kezének középső ujját eltörte. A megvádolt rendőr, G. Csaba Vágó Lászlóra vallot: "Te voltál az, aki odajöttél és hátrafeszítéssel eltörted az ujját, te is tudod, én is tudom."

- Síp utca Rákóczi út sarkán verték meg Révész Márius képviselőt. Az ügyészség csak a képviselőverést tétlenül szemlélő rendőröket azonosított, akik sem az ügyészségi nyomozás során, sem a bíróságon nem tudták felidézni az incidenst. Tanúként hallgatták meg a helyszínen szintén jelen volt Vágó Lászlót is, aki szintén nem emlékezett az esetre.


- Csorba Attilát 15 méterről lőtték fejbe a Rákóczi út Nyár utca sarkán. Kómába esett, egy napig lélegeztető gépen tartották. A bal szemére teljesen megvakult, az arccsontja is összetört, az agya is megsérült. A későbbiekben a sérült szemgolyót ki kellett operálni, és koponyaműtéteket is végrehajtottak rajta. Vágó László vezette osztag lőtt, de az ügyben lefolytatott nyomozás szerint itt sem lehetett megállapítani, hogy melyik lövész intézte el Csorbát, több puskás rendőr dolgozott a helyszínen.

- A Blaha sörözőbe menekült kb. 40 embert egyesével terelték ki az utcára. Az embereket egy magas, parancsnokként viselkedő rendőr (Vágó László 190 centi) lökte ki az ajtón az utcán felállt kettős rendőrsorfal közé. A szűk folyosón végigfuttatott sértetteket tonfával ütötték és bakanccsal rúgták a közhatalmat gyakorló símaszkosok, eközben Cs. Andrást közvetlen közelről, legfeljebb két méterről hátba lőtték gumilövedékkel, a 12 gumisörétet később három műtéttel távolították el a testéből. Cs. Andrásnál fehér bot volt, mivel látássérült. Nem számított. A bíróság bizonyítottság hiányában felmentette mesterlövész V. Csabát, a felettesét pedig meg sem vádolták.


View V. őrnagy rebiszes alegységének útja 2006. október 23-án este in a larger map

Vágó László őrnagy 38 évesen "csendben leszerelt" és nyugállományba vonult, de a Készenléti Rendőrség szerint "szolgálati viszonyuk megszűnése nem áll összefüggésben a 2006. október 23-i eseményekkel."

Nem kirúgták, nyugdíjba vonult.

Sőt, Vágó Lászlót a leszerelés előtt elő is léptették, és alezredesként ment nyugdíjba.

Így most, Vágó László 241 ezer forint nyugdíjat kap, amihez 37,5 ezer forint szolgálati kiegészítés is jár. Vágó László havonta 278 500 forint nyugdíjat kap (ha ez munkabér lenne, akkor ez most bruttó 510 ezer forint), emellette egy biztonsági cégnél dolgozott.

Vágó László is megkapta Orbán Viktor nyugdíjasoknak szóló levelét, biztos ő is nagyon aggódik a nyugdíjhelyzet miatt.

Végül 3,5 évvel az események után idén áprilisban sikerült meggyanúsítani és kihallgatni Vágó Lászlót, hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás és védekezésre képtelen személlyel szemben elkövetett súlyos testi sértés gyanújával.

Az eljárás még zajlik, a nyugdíjat persze minden hónapban megkapja.

http://vastagbor.blog.hu/2010/12/16/280_ezres_nyugdijat_kap_a_38_eves_szemkilovet o_ex_rendor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Igazítsuk helyre Rogán Antalt!
  2010-12-16 17:43:29, csütörtök
 
  Ceglédi Zoltán
Igazítsuk helyre Rogán Antalt!

Ne legyél nyugodt, ma már nem a pincében stencilezünk, hanem blogokat írunk, e-mailben és közösségi oldalakon üzenünk, cenzúrázhatatlan csatornákon kommunikálunk. Tudunk egymásról, látjuk és elérjük egymást - és igen, sokkal jobbak is vagyunk, mint azok a szerencsétlen, féltehetségű mamelukok, akik a ti szolgasajtótokat írják.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
2010.11 2010. December 2011.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 736 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5313
  • e Hét: 19543
  • e Hónap: 30654
  • e Év: 184150
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.