Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Csak egy dolog van, ami mindig volt,
  2013-01-08 18:33:20, kedd
 
  Csak egy dolog van, ami mindig volt,
Ami van, és ami örökké lesz.

Ez a dolog a szeretet:
A szeretet, amely teremtett,
A szeretet, amely táplál,
A szeretet, amely fenntartja
Isten világegyetemét.

A nagy szavak nem érnek semmit,
Elszállnak, mint az őszi szél
De a szeretet, ha tiszta szívből fakad,
Elkíséri az embert, amíg él.

 
 
0 komment , kategória:  Verses képek  
Magyar származású - Jakabfi Zsanett női labdarugó
  2013-01-08 13:52:09, kedd
 
  Magyar származású - Jakabfi Zsanett női labdarugó Husztinál is többre vitte a Bundesligában.
....


Jakabfi Zsanett 2008 és 2010 között háromszor is az év magyar női labdarúgója lett, az idén pedig a Bundesliga edzői gondolták úgy, hogy nélküle nem vezetné a Wolfsburg a német bajnokságot, és nem lenne nyolc között a Bajnokok Ligájában.
- A 22 éves focista már túltette magát azon, hogy itthon hazaárulónak nevezték, ezért csak a focira, a munkájára és az iskolára koncentrál. Azért, mert külföldön eredményes focista, azért még NEM hazaáruló - Maroka
2011 évben pedig kilenc góljával nyolcadik lett a Bundesliga góllövőlistáján. De aminek még jobban örül: a Frankfurtot megelőzve második lett a Wolfsburg, így kiharcolta a Bajnokok Ligája-indulást. Korábban erre így emlékezetett vissza: "A legnagyobb élményem a frankfurti meccs lefújásakor volt, amikor totál esélytelen csapatként elértük a második helyet, és a szurkolók örömkönnyekkel fogadtak minket. Nekünk sem kellett több. Sírva, nevetve, megkönnyebbülve, de igazából a sikert még fel sem fogva rohangáltunk a pályán."
A BL-ben aztán folytatódott a tündérmese: a lengyel Uniát 11-2-vel, a norvég Roát 5-2-vel búcsúztatták Jakabfiék, és jövő márciusban az orosz Rosszijanka ellen már a négy közé kerülés lesz a tét.
- 2012 évben A szakma pedig felismerte, hogy hiába van hat német válogatott játékosa a zöld-fehéreknek, a magyar légiós nélkül nemigen tartana itt a csapat: a Bundesliga edzői Jakabfit és csapattársát, Nadine Kesslert választották meg az őszi idény legjobbjának három-három szavazattal

Itthoni szereplése:
A mesterkilencestől a BL-elődöntőig
Jakabfi Zsanett még csak 22 éves, de már most könyvet lehetne írni a pályafutásáról. A női futball rajongói először akkor kapták fel a fejüket a neve hallatán, amikor az MTK úgy verte meg 20-0-ra az Angyalföld csapatát, hogy a mindössze 16 éves támadó mesterkilencest ért el. Innentől meredeken ívelt felfelé a karrierje, még csak 17 éves volt, amikor bemutatkozott a válogatottban, és 2009-ig az MTK-val két ezüst- és egy bronzérmet nyert. Ekkor jött a német sztárcsapat, a Wolfsburg ajánlata, amire nem lehetett nemet mondani.
Az első évben a csapat a hetedik helyen végzett, a somogyvári lány pedig több vasat tartott a tűzben. Miközben hetente kétszer egy gazdasági iskolába járt és jár ma is, megtanult németül, és könyvelési, irodai asszisztensi munkát vállalt a férfi csapatnál.
Közben persze focizik, nem is akárhogyan: 2008 és 2009 után 2010-ben is a legjobb magyar női labdarúgónak választották,



 
 
1 komment , kategória:  Külföldi foci  
Női labdarúgás legjobb edzője:svéd Pia Sundhage
  2013-01-08 13:38:51, kedd
 
  Női labdarúgás legjobb edzője:svéd Pia Sundhage
a jelenleg szülőhazája nemzeti együttesét irányító edző 2012-ben olimpiai aranyéremig vezette az amerikai válogatottat.
.........

 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
Így reagált Ronaldo Messi negyedik Aranylabdájára
  2013-01-08 13:10:21, kedd
 
  Így reagált Ronaldo Messi negyedik Aranylabdájára
A hétfő esti, zürici díjátadón Lionel Messi zsinórban negyedszer kapta meg az Aranylabdát. Az eredményhirdetéskor nem volt őszinte Cristiano Ronaldo mosolya.
...... ........... ............

 
 
0 komment , kategória:  Real Madrid - Cr. Ronaldo  
Lionel Messi kiemelt videói
  2013-01-08 12:43:54, kedd
 
  Messi sok emlékezetes tavalyi meccse közül érdemes kiemelni párat, február 19-én például a Valencia ellen négy góllal tette emlékezetessé 200. spanyol bajnokiját, majd március 7-én még ezt is felülmúlta, a Leverkusen elleni BL- nyolcaddöntőn ötször talált be, amire még senki nem volt képes a BL 1992-es indulás óta. A Granada ellen szerzett mesterhármasával aztán egy újabb rekordot írt át, ő lett ugyanis a Barca történetének legtöbb gólját szerző játékos, megelőzve a 232 gólnál megálló César Rodriguezt.
Videó Link

Május ötödikén az Espanyolnak is berámolt egy négyest, és végül ötven góllal zárt a Primera Divisiónban, ahol másodszor lett az övé a gólkirálynak járó Pichichi-trófea, és 16 asszisztjával a gólpasszkirály is majdnem ő lett, a realos Özil csak eggyel előzte meg. A BL-ben ugyan az elődöntőben sorsdöntő helyzetben rontott büntetőt a Chelsea ellen, így a Barca nem jutott döntőbe, de némileg vigasztalhatta, hogy 14 gólt ért el - ami előtte csak José Altafininek sikerült még az 1962/63-as szezonban -, és sorozatban negyedszer lett gólkirály.
A 2011/12-es idényben Messi összesen hetvenhárom gólt szerzett, amivel letaszította a lista éléről Gerd Müllert, aki az 1972/73-as szezonban hatvanhétig jutott. Az előző szezonban utolsó gólját a Bilbao elleni Király-kupa-döntőn lőtte, amelyet a Barca 3-0-ra nyert meg, szépen búcsúztatva a csapattal összesen 14 trófeát begyűjtő Pep Guardiolát.
Látva Messi év első felében nyújtott formáját, ősszel az volt a legnagyobb kérdés, képes lesz-e hasonló ütemben termelni a gólokat, és ezzel felülmúlni Gerd Müllert nyolcvanötgólos termését. A Barcelonát nem rengette meg az edzőváltás, a Guardiola segítőjéből vezetőedzővé előlépő Tito Vilanova is zseniális csapatot rakott össze, amely a bajnokságban tizennyolc forduló alatt mindössze két pontot vesztett, és a második Atlético előtt tizenegy, a címvédő Real előtt tizenhat pont előnyt halmozott fel. A tizennyolc meccsen jegyzett hatvanegy gólból Messi huszonhatot vállalt, ezzel természetesen vezeti a góllövőlistát, és a BL csoportkörben sem tétlenkedett, öt góllal járult hozzá csapata továbbjutásához.

Messi összes 2012-es gólja:
Videó Link

Lionel Messi - Mind a 22 gólpassz a tavalyi évből:
Videó Link
 
 
0 komment , kategória:  Lionel Messi  - Barcelona   
Lionel Messi 4. ARANYLABDÁJA
  2013-01-08 12:37:24, kedd
 
  Aranylabdára jelöltek - FIFA 2013
Az Aranylabda - szavazás pontos végeredménye:
A győztes kilétét Fabio Cannavarótól tudta meg a világ
.........


1.Lionel Messi (argentin, Barcelona) - 41,60%
2.Cristiano Ronaldo (portugál, Real Madrid) - 23,68%
3.Andrés Iniesta (spanyol, Barcelona) - 10,91%
......




A Barcelona csillaga ezzel sorozatban negyedszer lett aranylabdás, és lekörözte a Johan Cruyff, Marco van Basten, Michel Platini triót, akik anno háromszor nyerték el a díjat. 25 évesen, egészen hihetetlen teljesítmény...
...... .....






A FIFA zürichi gáláján Messi szerényen kommentálta a végeredményt, legyőzöttjei közül Iniesta széles mosollyal, míg Ronaldo komor arccal hallgatta szavait. "Őszintén szólva hihetetlen, ami történt. A negyedik Aranylabda már túl sok ahhoz, hogy szavakkal ki lehessen fejezni." Messi családjának, a barátainak, az argentin válogatottnak és a Barcelonának is megköszönte a segítséget, külön kiemelve Iniesta szerepét.
Messi az első játékos lett, aki negyedszer nyerte meg a legrangosabb egyéni díjat, ezzel megelőzte az eddig vele holtversenyben álló legendákat, Johan Cruyffot, Michel Platinit és Marco van Bastent. A Barcelona 25 éves argentin zsenije Gerd Müller negyven éve fennálló rekordját megdöntve a klubjában és a válogatottban összesen 91 gólt szerzett 2012-ben, és ezzel ellensúlyozni tudta, hogy a Barcával csak a Király-kupát sikerült begyűjtenie, a bajnoki címről és a BL-győzelemről ezúttal lemaradt.
A Messi mellett a top háromba bekerülő Cristiano Ronaldo a Reallal bajnok lett és BL-elődöntőt játszott, emellett az előző szezonban 55 tétmeccsen 60 gólig jutott klubcsapatában, az Eb-n pedig elődöntőben szerepelt a portugál válogatottal. A harmadik jelölt, Andrés Iniesta Messihez hasonlóan Király-kupát nyert a Barcával, de az Eb-ről is elhozott egy aranyat, az UEFA-nál pedig a 2011/12-es klubidény legjobb játékosa lett
Ez sem volt elég azonban Messi ellen, aki Argentína negyedik Aranylabdáját nyerte, a Barca pedig növelte előnyét, a katalán klub tizedszer adta Európa legjobb játékosát. A bajnokságokat tekintve továbbra is a Serie A áll az élen 18 elsőséggel, de a Primera División eggyel közelebb jött, és már csak kettő a hátránya.
Messi hihetetlennek minősítette a negyedik Aranylabda-győzelmét
.......

 
 
0 komment , kategória:  Lionel Messi  - Barcelona   
A férj óvatosan az ágyba bújik,
  2013-01-08 12:21:35, kedd
 
  A férj óvatosan az ágyba bújik, halkan és szenvedéllyel súgja a felesége fülébe:
.......Alsónadrág nélkül vagyok...
A feleség válaszol:
......Majd holnap mosok neked egyet!
 
 
1 komment , kategória:  Viccek  
Kalász Zsóka zenés képeslapja
  2013-01-08 10:56:41, kedd
 
  ...... ......



Klikk a linkre
Link



 
 
0 komment , kategória:  Barátaim képei és videói  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2012.12 2013. Január 2013.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 418 db bejegyzés
e év: 4484 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1083
  • e Hét: 36069
  • e Hónap: 69223
  • e Év: 302970
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.