Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
Mi a távolabbi célja a cionista háttérhatalomnak a bevándorl
  2013-08-10 22:18:23, szombat
 
 

Mi a távolabbi célja a cionista háttérhatalomnak a bevándorlókkal és a cigányokkal?


Vajon milyen szándékai vannak a hazánkat uralma alatt tartó cionista oligarchiának a cigánysággal? Azzal minden értelmes magyar ember tisztában van, hogy az úgynevezett ,,jogvédők" és ,,demokraták" orruknál fogva vezetik úgy a magyar népet, mint a világ közvéleményét. De melyek lehetnek a ,,háttérhatalom" távolabbi céljai?
Tisztában kell lennünk azzal, hogy mindaz, ami a ,,kisebbséggel" Magyarországon történik, szoros kapcsolatban áll az Európában és Amerikában elterjeszteni kívánt multikulturalizmussal. A cionista elit irányítása alatt álló globális birodalom legfőbb célja ugyanis egy kevert fajú birodalmi népesség megteremtése. Manapság gőzerővel zajlik Európa ,,amerikanizálása", amelynek az oligarchia számára két felbecsülhetetlen előnye van. Az egyik, hogy a bevándorlók és kisebbségek öntudatának, számbeli súlyának növelésével gyengíteni lehet az őshonos európai, fehér nemzetek önvédelmi ösztönét és nacionalizmusát. A másik pedig, hogy viszálykodó, egymás ellen fordítható etnikai csoportokból álló társadalmak születnek, amelyek az ,,oszd meg és uralkodj" jól ismert stratégiájának szellemében uralhatók. Hangsúlyozom: a hagyományos európai nemzetek pusztulását jelentő ,,multikulti projekt" nem pusztán Magyarországra van szabva, hanem az egész globális birodalom egyik legfőbb ,,rendező elve".

Persze az ,,oszd meg és uralkodj" módszerét alkalmazó birodalmi elitnek vékony kötélen kell egyensúlyoznia. Mert az alattvalók egységének megbontása és a viszálykodás szítása ugyan az oligarchia elemi érdeke, viszont azért azt sem szeretnék, hogy a birodalom kormányozhatatlanná váljék, polgárháború törjön ki, és a ,,plebs" tagjai az egymás elleni küzdelemben fecséreljék el energiáikat - ahelyett, hogy az elnyomóik parancsára húznák engedelmesen az igát. Helyesebb tehát azt mondani, hogy az életünk minden területét figyelemmel kísérő és szabályozni akaró, gondolat- és érzésvilágunkat meghatározni kívánó hatalom a kisebbség és többség, illetve a különböző etnikumok közötti ellentéteket erőteljesen manipulálja. Teszi ezt részben a titkosszolgálatok, részben pedig a szoros felügyelet alatt tartott politikusok és a média segítségével.
A buzik, a bevándorlók, a cigányok, a drogosok és mindenfajta deviánsok szüntelen sztárolása, a hagyományos családmodell és erkölcs elleni támadások, a nemzetek összetartó erejének szétbomlasztása mind ugyanazt a célt szolgálja: a kevert fajú, erkölcs, hagyományok és nemzeti öntudat nélküli, lebutított, ellenállásra képtelen, etnikai és egyéb más természetű viszályok révén is legyengített népesség megteremtését. Amelynek agyát alaposan át is mossák a liberalizmus, a multikulti és a holokauszt-vallás tételeinek állandó sulykolásával. Az uralkodó oligarchiának ettől a zombivá tett tömegtől aligha kell féltenie a hatalmát. Azoknak a keveseknek pedig, akik értik a folyamatok lényegét, és ellenállás leghalványabb jelét mutatják, a mindent látó ,,Nagy Testvér" figyelmének kereszttüzében kevés lehetőségük lesz bármiféle cselekvésre.
Sötét jövő előtt áll a nyugati világ majd mindegyik népe. A kétségbeejtő demográfiai helyzetben a munkaképes felnőtteknek nem csupán egyre többet és többet kell dolgozniuk egyre kevesebb pénzért, hanem szembesülniük kell a nagy ütemben szaporodó bevándorlók és más ,,kisebbségek" egyre vadabb élősködésének és bűnözésének következményeivel is. A második világháborúban végzetesen meggyengített, majd a modern média révén alapos agymosásnak alávetett európai nemzetek nem képesek kezükbe venni sorsukat. A folyamatokat a cionista birodalmi elit irányítja, amely a maga mindenkori hatalmi érdekeinek megfelelően manipulálja az etnikumok közötti kapcsolatokat: a jól megfizetett ,,jogvédők" révén egyrészt igyekszik az egyelőre még többségi nemzetet a ,,kisebbségek" szeretetére buzdítani (valójában a többséget zsarolni, megfélemlíteni és sakkban tartani), másrészt pedig a viszály magvait is elhinti. (Gondoljunk pl. az ún. romagyilkosságok bizonyos titkosszolgálati vonatkozásaira.)
Sajnos az elkövetkező években az úgynevezett cigánykérdés egyre inkább a politikai élet fókuszába fog kerülni. Nem kell hozzá sok idő, és az első számú közéleti üggyé - nemzeti sorskérdéssé - válik. De ahhoz sem kell már túl sok idő, hogy a cigányság számarányát tekintve többségre jusson. Hacsak nem omlik össze a jelenlegi világrendszer, akkor egy jó fél évszázad múlva Nyugaton a főként iszlám bevándorlók, nálunk pedig a cigányság lélekszáma megközelítheti (esetleg el is érheti) az őslakosokét. Vajon gondolnak-e a cionisták arra, hogy akkor mi fog történni? Fogas kérdés. Mivel azonban a birodalmi elitek általában kénytelenek hosszú távon gondolkodni, úgy hiszem, igenis foglalkoznak azzal, mi lesz akkor, ha a mostani imádott ,,kisebbségeik" többségbe kerülnek. Feltehetően abban bíznak, hogy egyrészt a vérkeveredés, másrészt a folyamatos liberális, fogyasztói és holokausztos agymosás (meg persze az iszlám államokra mért katonai csapások) eredményeképpen sikerül kihúzni a muszlim vallás méregfogát, és a cigók is szelídülnek valamelyest. (Legalább annyira, hogy valamilyen rabszolgamunkára alkalmasak lesznek.) Hogy ezek a számítások beválnak-e, egyelőre nem tudható. De akár beválnak, akár nem, Európa őshonos nemzeteinek - köztünk nekünk, magyaroknak - már oly mindegy lesz.


Perge Ottó - Kuruc.info


http://kuruc.info/r/7/116105/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hogyan lett az USA az új Szovjetunió
  2013-08-10 22:13:56, szombat
 
 
Hogyan lett az USA az új Szovjetunió
2013. július 26. Péntek


1961 nyarát a vasfüggöny mögött töltöttem, az akkori amerikai-szovjet diákcsere program keretében. Ez volt az amerikai külügyminisztérium fennhatósága alatt szervezett program második éve. Visszautazásunk az akkori Kelet-Németországon át nem volt éppen zökkenőmentes, mert a Berlini fal építése miatt a vonatot nem engedték át. Visszaküldtek Lengyelországba. A vágányok felügyeletét szovjet csapatok vették át, akik semmilyen nyugati kapcsolatot nem engedélyeztek.

ussr

Szerencsére azokban a napokban nem volt jellemző a neokonzervativizmus. Washington még nem erősítette meg a XXI. századra jellemző irányzatokat. A fal végül felépült és a háború elmaradt, felépülése azonban negatív következményekkel járt a szovjet hatalom számára. Kennedy és Ronald Reagan ellenben remekül felhasználta saját propaganda céljaira.

Akkoriban Amerika jelentette a szabadságot a Szovjetunió pedig az elnyomást. Bár ezeket a benyomásokat többnyire a nyugati propaganda teremtette, a kép némi igazságtartalommal is rendelkezett.

A kommunizmus fénykorában is voltak Julian Assange-k és Edward Snowden-ek. Az egyikük neve Mindszenty József volt.
Julian_Assange1A magyar katolikus egyház vezetőjeként Mindszenty felállt az akkori diktatúra ellen. Először a nácik börtönözték be, majd később a kommunisták is nemkívánatos elemnek tekintették, megkínozták és életfogytiglani börtönre ítélték.
Az 56-os szabadságharc alatt kiszabadult, majd a rövid életű szabadság után azonnal közellen- séggé nyilvánították, amikor is az Egyesült Államok budapesti nagykövetségén kért és kapott menedéket. A kommunisták azonban nem engedték ki az országból és 1971-ig a nagykövetségen maradt.

A XXI. században felcserélődtek a szerepek. Ma Washingtonban uralkodik diktatúra. Washington utasításai miatt nem engedi az Egyesült Királyság, hogy Julian Assagne Ecuadorba utazzon, ahol menedéket kaphatna. Mindszenty Józsefhez hasonlóan, Assagne Ecuador londoni nagykövetségén ragadt.
Washington nem engedi európai hűbérállamainak, hogy Edward Snowden számára lehetővé tegyék az átutazást, egyetlen számára menedéket ajánló ország irányába sem. Snowden a moszkvai repülőtéren vesztegel.

nsaWashingtonban mindkét politikai párt Snowden elfogatását és kivégzését szorgalmazza. A politikusok megtor- lást követelnek Oroszországgal szemben, mert az nem volt hajlandó a nemzetközi törvények megsértése árán lefogni Snowdent és átadni őt Washingtonnak, pedig még kiadatási megállapodás sem létezik a két ország között.

Snowden nagy szolgálatot tett az amerikai népnek. Segítségével ma már mindenki tudja, hogy Washington, az alkotmányos korlátok ellenére, felállított egy globális kémrendszert, ami minden ember megfigyelésére képes.

Szabad sajtó nélkül csak a kormány félrevezető információi maradnak számunkra. A leleplezés elkerülésére pedig megpróbálnak megszabadulni az igazság terjesztőitől. A törvény által elvileg védett közérdekű kiszivárogtatók üldözése terén az Egyesült Államok az egyik legelnyomóbb rezsim jelenleg a világon. Kitartanak álláspontjuk mellett, hogy ezek a közérdekű információkat kiszivárogtató informátorok (wistleblowers) nem a köz érdekeit szolgálják, hanem kémek, árulók és az ellenség ügynökei. Megpróbálják elhitetni a nyilvánossággal, hogy veszélyt jelentenek az ország biztonságára nézve. Azt mondják, hogy a veszélyt nem az alkotmányt sárba tipró kormány, hanem a sárba tiprásra figyelmeztetők jelentik.

obama11Az Obama rezsim végleg felszámolta a sajtószabadságot. A kormányt szolgáló fellebbviteli bíróság döntése értelmében például James Risen, a NY Times riportere köteles tanúskodni annak a CIA tisztnek a tárgyalásán, aki információkat adott át Risen számára a CIA Irán ellen tervezett összeesküvéséről. A fasiszta módszerekkel dolgozó bíróság döntése megadhatja a kegyelemdöfést a titoktartás intézményének, és ezzel megakadályozhatják a kormány számára kényelmetlen információk kiszivárgását.

A XXI. században megtanultuk, hogy az amerikai kormány minden téren hazudik és minden lehetséges törvényt megszeg. A közérdekű informátorok nélkül még kevesebb ember szerezne tudomást rabigába hajtásunk módszereiről.

A szabály egyszerű: az országot irányító csapat érdekeit szolgáló lépések és információk jogszerűek, az őket leleplezők pedig nem.

Paul Craig Roberts cikke / activistpost.com

Forrás: www.idokjelei.hu

http://komlomedia.wordpress.com/2013/07/26/hogyan-lett-az-usa-az-uj-szovjetunio/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Béremelést nem ad, de megbecsüli a kormány a nettó 71 ezret
  2013-08-10 21:54:16, szombat
 
  Béremelést nem ad, de megbecsüli a kormány a nettó 71 ezret kereső bölcsődei dolgozókat

- 2013.08.09. 09:01

A legmeghatározóbb életkorban lévő, 0-3 éves gyerekek nevelését és gondozását végző bölcsődei dolgozók 80 százaléka a legfrissebb KSH-adatok alapján havi nettó 100 ezer forintnál kevesebb fizetést visz haza, így munka közben a napi megélhetési problémáik (például a gyerek tankönyveinek vagy a villanyszámla befizetése) jár az eszükben.

A tanárokkal és orvosokkal ellentétben ők nem kapnak béremelést. Július végén ezért nyílt levéllel fordultak Balog Zoltán EMMI-miniszterhez, melyben közölték vele, hogy szervezetük a helyzetet megelégelve csatlakozik a szociális területen szerveződő érdekképviseletek béremelésért folytatott harcához, nyomásgyakorló akcióihoz.




bölcsilevél1.jpg

http://m.cdn.blog.hu/va/vastagbor/image/2013/08/b%C3%B6lcsilev%C3%A9l1.jpg

http://m.cdn.blog.hu/va/vastagbor/image/2013/08/baloglev%C3%A9l2.jpg

bölcsilevél2.jpgbölcsilevél3.jpg

Balog Zoltán nemrég válaszolt a bölcsődei dolgozóknak. Levelét a HVG-től kaptuk meg, akik részletesen fel is dolgozták, és kiegészítették Szűcs Viktória BDDSZ-elnök reagálásával, olvassátok el.
Mi csak kitesszük Balog levelét. Röviden összefoglalva: elmútnyócév, kitartás elvtársak, NER!

baloglevél1.jpgbaloglevél2.jpgbaloglevél3.jpgbaloglevél4.jpg

Mindkét levél elérhető a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének honlapján.


http://vastagbor.blog.hu/2013/08/09/beremelest_nem_ad_de_megbecsuli_a_kormany_a_n etto_71_ezret_kereso_bolcsodei_dolgozokat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Válasz egy megkésett levélre
  2013-08-10 21:44:35, szombat
 
  Válasz egy megkésett levélre

2013.08.07. 20:04


Tisztelt miniszterelnök úr! Nagyra becsült Orbán Viktor! Nagyot dobbant a szívem, amikor felfedeztem a levelét a postaládámban, amelynek bal felső sarkában (focinyelven: a bal pipában) személyesen ön volt feladóként feltüntetve. Ráadásul a küldeményét elsőbbségi kézbesítéssel passzolta át a címemre.

Vajh mi lehet az a fontos közlendő ebben a politikai uborkaszezonban, amely a miniszterelnök úr részéről nem tűrhetett halasztást, hogy még ebben a rekkenő hőségben is haladéktalanul a tudtomra adja?

Nem tudtam másra gondolni, mint arra, hogy kedves figyelmességként bizonyára esküvői meghívó lehet az ön részéről. Ugyanis, mint tudjuk, hamarosan - szeptemberben - a leánya, Ráhel, frigyére kerül sorra a Laborc, mit is beszélek, Tiborcz úrral. Persze tudjuk, ez a Tiborcz nem az a Tiborc, aki ilyképpen panaszkodott a Bánk bánban:

,,Ő cifra és márványos házakat
Építtet; és mi - csaknem megfagyunk
Kunyhónk sövényfalai közt -,,

Bár gondolom, egyetért a miniszterelnök úr azzal, hogy manapság a szövegben a házak helyett stílszerűbb lenne inkább stadionokat mondani.

Miközben találgattam, mégis mi lehet a kedves levelének tartalma, azt szinte bizonyosra vettem, hogy nem az ózdi vízpazarlók ügyét kívánja a tisztelt miniszterelnök úr többek között velem megvitatni. (Mint bizonyára tudja ön is, volt olyan elvetemült egyén állítólag, aki a kertjét locsolta a közkút vizével milliós károkat okozva a helyi önkormányzatnak. Ezért persze meg kellett büntetni az egész telepet, minden ott lakót, csecsemőktől aggastyánokig bezárólag. Így aztán amíg a világ más tájain az a szokás, tisztelt miniszterelnök úr, hogy a polgármesterek és beosztottjaik a nagy hőségben az embereknek zacskós vizet osztogatnak, Ózdon viszont a Fideszes vezetők vízcsapokat zártak. Ahelyett, hogy például a pazarlást akadályozták volna meg.)

Gondoltam még arra is, a levelének bontása közben, hogy esetleg az újabb rezsicsökkentést kívánja megvitatni, vagy esetleg arról tájékoztat, hogy ön is példásnak és jónak tartja a cigányokat legyilkolók büntetését.

De nem találgattam tovább, hanem felbontottam a kedves levelét, és nem titkolom, kissé csalódtam annak tartalmában Orbán úr.

Ön a ma, augusztus 7-én kézbesített levelében azt írta, ,,egy jó hírt" szeretne velem megosztani, és a túlzottdeficit-eljárás megszüntetéséről tájékoztatott.

,,Ez azt jelenti, hogy Magyarország egy fontos csatában győzött." - fogalmazott harciasan. (Legfeljebb azt felejtette el kifejteni, hogy ugyan kit is vertünk meg ebben az ütközetben.)

Szeretném felhívni a miniszterelnök úr figyelmét arra, hogy az eljárás megszüntetésére jó másfél hónappal ezelőtt, már 2013. június 21. napján, pénteken sor került.

Most akkor vagy az ön felfogóképességével van valami komolyabb baj vagy az apparátusáéval.

Egyébiránt az ön becses levelét valamennyi felnőtt korú családtagom úgyszintén megkapta, vagyis felteszem, ön ezt minden magyar választópolgárhoz eljuttatta.

Ami kb. hatmillió elsőbbségi levél.

Nem tudom mibe került mindez, de annyi bizonyos, valamennyi ózdi roma úszómedencét üzemeltethetne az árából, akár egész nyáron.

Tisztelettel és nagyrabecsüléssel:

egy Polgár.


http://proszektura.blog.hu/2013/08/07/valasz_egy_megkesett_levelre
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Leépít a Mal Zrt.: óriási munkanélküliség jöhet Ajkán
  2013-08-10 21:39:13, szombat
 
 
2013-08-10 15:51:00
Leépít a Mal Zrt.: óriási munkanélküliség jöhet Ajkán

A szakszervezet szerint ez vár Ajkára a Mal Zrt. csoportos létszámleépítése miatt. Az év végéig két-háromszáz dolgozót bocsáthatnak el a gyárból.

Humán katasztrófának is beillő munkanélküliség fenyegeti Ajkát és térségét a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. leépítése miatt a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VDSZ) szerint, amely ezért a kormányt teszi felelőssé.

A szakszervezet szerint az év végéig legalább ezer ott élő ember, a Mal Zrt. csaknem háromszáz alkalmazottja és kétszer ennyi beszállító veszítheti el megélhetését. A VDSZ közölte, a döntéshozók az ígéretek ellenére sem tettek semmit azért, hogy a három évvel ezelőtti vörösiszap-katasztrófa után megmentsék a világhírű hazai alumíniumgyártást, ezrek biztos megélhetését.

Székely Tamás, a VDSZ, valamint az Autonóm Szakszervezetek Szövetségének elnöke szerint a munkanélküliség lavinaként omlik majd a térségre. A szakszervezet a három évvel ezelőtti vörösiszap-katasztrófa utáni döbbenetben is, szinte az első perctől ellenezte a gyár bezárását, a termelés leállítását.

A VDSZ szerint a kormányzat és a különféle hatóságok többnyire akadályozták a cég talpon maradását." A teljesíthetetlenül és indokolatlanul magas, 135 milliárd forintos környezetvédelmi bírság, az ideiglenes új tározók kialakításának költsége és a végleges használatbavételi engedély visszatartása jelentősen hozzájárult a cég működésének megrendítéséhez. Székely Tamás szerint ez egyértelműen a kormány felelőssége.

A felszámolás alatt álló Mal Zrt. felszámolóbiztosa pénteken jelentett be csoportos létszámleépítést az üzemi tanácsnak. Két-háromszáz dolgozót bocsáthatnak el a gyárból, a végleges létszámról folytatódnak a tárgyalások. Az elbocsátások jelentős részére ütemezetten, az év végéig sor kerül, de a folyamat 2014 májusáig is elhúzódhat.

Origo / MTI

http://www.atv.hu/belfold/20130810-leepit-a-mal-zrt-oriasi-munkanelkuliseg-johet- ajkan
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az USA a tűzzel játszik
  2013-08-10 21:32:01, szombat
 
 
Az USA a tűzzel játszik

Posted on 2013/08/10


... Amerika egyik legfőbb export cikke a demokráciának nevezett államműködési forma, melynek neve ellenére a néphez van a legkevesebb köze, egy olyan államvezetési módszer, melyben senki semmiért nem vállal felelősséget, és nem is vonható felelősségre...."

A cionisták bábjaként - elsöprő többségben - működő amerikai politikusok a tűzzel játszanak.

Belföldön többfrontos hadüzenet nélküli háborút indítottak az amerikai nép és a nem zsidó fehér faj ellen. Ez többfrontos háború az erkölcsi rombolástól, a mentális és fizikai Az_USA_a_tüzzel_játszik_a_világ_csendöremegsemmisítésig mindenre kiterjed. Változatos, főként titkos eszközökkel és törvényekkel vívják.

Külföldön is pontosan ezt teszik, a katonai és zsoldos fegyveres erők alkalmazásától a titkos eszközök bevetésén át mindent felhasználnak a cionista világuralom elterjesztése és fenntartása érdekében. A dróton rángatott ,,világ csendőre" országokat, népeket igáz le, válogatott eszközökkel, becsapva és akár egymás ellen is kijátszva őket.

Az_USA_a_tüzzel_játszik_KnockKnockitsusfreedomanddemocracy

Pillantás a múltra
Az amerikai őslakosok tömeges kiirtásával és ennek legalizálásával kezdődött az ,,Újvilág" szégyenteljes történelme.
A betelepült, betelepített, és befogadott tömegek alkotta lakosság feletti uralmat és vezetést lassan megkaparintotta egy felelőtlen gátlástalan titkos szövetség, majd, mint a rák elburjánzott, és megfertőzte szinte az egész világot.
A gonosz képviselői elsőként az európai kontinenst hajtották igába, de itt nem álltak meg, az ,,Újvilág" még csábítóbb és alkalmasabb célpontjukká vált.

A hatalom fenntartása
Az USA feletti totális irányítás átvétele lehetővé tette, hogy az amerikai nép engedelmes kutyaként és igavonó baromként szolgálja fegyvereivel és gazdaságával a cionista világhódítási törekvéseket. Az_USA_a_tüzzel_játszik_tornMára az ,,amerikai álom" összeomlott, a lakosság jó része elszegényedett, munkanélkülivé és szociálisan ellátatlanná vált. A mesterséges ipari- és pszichikai mérgezéssel az amerikai nép mentális- és fizikai állapotát, egészségét és ellenálló képességét lassan nullára redukálták.
Azonban az amerikai nép szeme kinyílt, minden hazugságuk ellenére is, és egyre többen ismerik fel, micsoda átverés részesévé, és áldozatává váltak. Márpedig ennek a felismerésnek következményei vannak.
Ezeket a következményeket a cionisták nem hagyták válasz nélkül. Lépéskényszerbe kerülve, újabb és újabb törvényeket hoztak az emberek kordában tartására.
Az_USA_a_tüzzel_játszik_choiceEbbe a kategóriába tartozik az amerikai nép lefegyverzése, a mára állandósult terrorfenyegetettség sulykolása, az utcákon fegyveresen cirkáló katonai jelenlét, és az emberi jogok semmibevétele, a leleplezett ipari méretű jogtiprás, megfigyelés, a hitel rabszolgaság, - mely mára milliókat tett földönfutóvá-. De ide sorolhatjuk, a bírói ítélet nélküli bebörtönzések legalizálását is éppúgy, mint az emberekbe való mikrocsip beültetésének népszerűsítését, mely hamarosan kényszerré fog válni.
Elmondhatjuk, hogy ,,Amerika a Szabad Világ" szlogen, mára csupán egy mítosz.
A cionisták agymosó gépezete a terrorfenyegetettségre hivatkozva igyekszik elfogadtatni az amerikai néppel, hogy a külföldi országok belügyeibe akár titkosszolgálati, vagy gazdasági, akár a katonai módszerekkel történő beavatkozás indokolt és korrekt.
Ezeknek a terrorakciónak, melyeket hol fegyverrel, hol pénzügyi -, hol titkosszolgálati módszerekkel, hol pedig ezek kombinációjával hajtják végre, a főszereplője, kivitelezője maga az Egyesült Államok.
Az USA, pontosabban a CIA - mely maga is állam az államban - jókora öngólja, hogy a mostanság leginkább emlegetett terror szervezetet, az al-Kaidát ők maguk képezték ki. Mely felett időközben elveszítették az irányítást, - mint az intelligens robotok, melyek öntudatra ébrednek.

Az_USA_a_tüzzel_játszik_fallAz ,,Arab tavasz" elnevezésű terror akció, mellyel a Közel-Keleten igyekeznek átvenni a hatalmat, épp olyan aljas és tervezett bomlasztás, mint a Szovjetunió szétbombázása volt, majd pedig az utódállamok ,,narancsos" és egyéb jelzőkkel illetett konfliktusainak kirobbantása. Ám meggyőződésünk, hogy a cionisták és Izrael befolyása épp ilyen szégyenletesen visszájára sül el.
Palesztina lerombolása, a palesztinok kiirtása, már most is a világ legtöbb országában erős visszatetszést szült. Éppúgy, ahogyan a zsidó bombák, és titkos atomfegyverek, valamint a cionmédiában elhallgatott izraeli terrortámadások.

Export-demokrácia - a cionista hatalomgyakorlás eszköze
Az_USA_a_tüzzel_játszik_wealth_distribution_us_congressAmerika egyik legfőbb export cikke a demokráciának nevezett államműködési forma, melynek neve ellenére a néphez van a legkevesebb köze, egy olyan államvezetési módszer, melyben senki semmiért nem vállal felelősséget, és nem is vonható felelősségre.
Ezért nagy hiba lenne, ha általánosságban, az egész amerikai nép felett törnénk pálcát. Mivel a demokráciának csúfolt rendszerben, valójában maguknak a választóknak, éppúgy nincsen semmiféle beleszólása a politikusaik, szenátoraik és képviselőik döntésébe, mint bárhol a világon ahol ezt az export-demokráciát alkalmazzák.
Bár lehetne jól is működtetni, de erre már alig van példa a világban.
Ráadásul a ,,termék" valójában nem az amerikaiaké, hanem a háttérhatalom gyártmánya.
Az_USA_a_tüzzel_játszik_american_democracy_iraqÚgy tűnik, ez az ,,export-demokrácia" nem más, mint egy ország öngyilkosságának egy módszere.
Annál is inkább, mert a neoliberális átirat szerint a kisebbség uralmát biztosítja a többség felett.
Ezt az export-demokráciát igyekeznek ráerőltetni a Közel-Kelet, Dél- és Közép Amerika, Afrika, Ázsia, minden országára, ahol még nem erősítették meg a cionista befolyást.
Európában - egy-két kivétellel - már régóta hatékonyan működtetik és felügyelik, (pénzügyi és gazdasági terrorral) ezért amíg ezen országok népei nem gondolják meg magukat, és nem akarnak az export-demokráciáról, valódi, népi demokráciára, váltani, addig a fegyveres terrort nem alkalmazzák velük szemben.
Kétségünk nincs azonban, hogy bármilyen önállósodási, váltási kísérlet ezt váltana ki.

Az USA a cion terror módszerét alkalmazza, mely már nem tartható fenn sokáig, ezért számítani lehet arra, hogy az öntudatra ébredt nemzetek és országok fellázadnak ellene, s a tűz, mellyel most az USA játszik, lángba borítja a világot.


Szász Gerda - Szabad Riport Tudósító Iroda

http://szabadriport.wordpress.com/2013/08/10/az-usa-a-tuzzel-jatszik/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Maradj talpon!
  2013-08-10 21:26:41, szombat
 
  Maradj talpon!
Dátum: 2013. August 09. Friday, 21:13

Publicisztika

Nemrég módomban volt három politikai pártunk oktatási referenseinek vitáját meghallgatni.. Egy egyikőjük 15 évet töltött el a praxisban különféle szinteken. Az ő álláspontjával azonosulni tudtam, véleménye korrekt, megalapozott volt. A másik párt képviselője szintén 15 éve végzett, de egy percet sem dolgozott a gyakorlatban, állításai ennek megfelelően sántítottak, néha kiderült, fogalma sincs a gyakorlati oldalról. A harmadik párt szakreferense pár éve az iskolapadból a parlament padsorába ült át, s elképesztő sületlenségeket állított.


Ez egy sokak által ismert, és kedvelt műsor címe a tévében. Kezdetben felüdülés volt számomra ennek a műsorszámnak a nézése, de egy idő után már nem maga a versengés volt számomra az izgató, hanem maguk a versenyzők.

A kérdések és a rájuk megadott válaszok eleinte azért izgattak, hogy vajon miként tudnék én helytállni egy ilyen versenyben. Sikerült ,,helyére tennem" magamat, majd a versenyzők viselkedése kezdett inkább lekötni.

A mai magyar társadalom - annak is az ,,elitje" - mint tükörkép, bontakozott ki előttem a műsor nézése során. Mit értek ez alatt?

- A versenyzők jelentős része diplomás, ami logikus is, de ami meglepő, többségük vagy

pályaelhagyó, vagy egy percet sem dolgozott a választott szakmájában.

- A riválisok nagy része a szülőotthonát hátra hagyva, a fővárosban próbálja folytatni a

tevékenységét.

- Sokan, a műsorvezetőt túl licitálva, jópofáskodnak.

A tapasztalataim alapján az ezen ismérvekkel rendelkező versenyzők hamar elvéreztek. Kivételt képeztek a pályájukat el nem hagyó jogi végzettségűek, akik, jó, ha a harmadik kérdés megválaszolásáig eljutottak.

Az ősszel folytatni fogják a vetélkedő műsort, de már nem valószínű, hogy bármilyen szempontból érdekel.


Egy év sincs hátra, és jönnek a parlamenti választások. Ezt az érintett pártok és a jelenlegi-, na meg az eddig még nem ismert képviselőjelöltek is jól tudják. Mindenki talpon akar maradni.

De kik is a versenyzők?


Nézzük az ,,egyénieket"!

Módomban áll, hogy rendszeresen hallgassam a jelenlegi ,,választott" képviselőink vitáit, véleményeit, nyilatkozatait. Koromnál és képesítéseimnél fogva gyakran el tudom dönteni, hogy milyen felkészültségű az adott politikus. Ha nagyon felbosszantanak a hallottak, utána nézek az adott politikusnak, s minden esetben tetten érhető, hogy a ,,delikvensünk" miért állít sületlenségeket. Milyen okok húzódhatnak meg a háttérben azokban az esetekben, amikor a józan ésszel ellentétes állításokat hallunk.

- Ha valaki valamihez egyáltalán nem konyít semmit, bármit elhisz az adott témáról, ezekkel a hamis állításokkal azonosul, s csökönyösen ragaszkodik az álláspontjához.

- Ha valaki tett már szert valami tényleges tudásra egy adott témában, de életében még egy percet sem dolgozott az adott szakterületen, az is elképesztő utakra tévedhet.

- A legdurvább eset az, amikor a politikusunk szándékosan akarja megtéveszteni a hallgatóit.

Nemrég módomban volt három politikai pártunk oktatási referenseinek vitáját meghallgatni.. Egy egyikőjük 15 évet töltött el a praxisban különféle szinteken. Az ő álláspontjával azonosulni tudtam, véleménye korrekt, megalapozott volt. A másik párt képviselője szintén 15 éve végzett, de egy percet sem dolgozott a gyakorlatban, állításai ennek megfelelően sántítottak, néha kiderült, fogalma sincs a gyakorlati oldalról. A harmadik párt szakreferense pár éve az iskolapadból a parlament padsorába ült át, s elképesztő sületlenségeket állított.

Itt egy nagyon veszélyes következményre hívom fel a figyelmet. Az magánügy, ha valaki buta, tudatlan, képzetlen, félreinformált (a hülyeséghez mindenkinek joga van), de az már nagy veszélyt jelent, ha az illető egy párt szakreferense, mert akkor az ő téves állításai visszahatnak a pártjára, s ilyen hozzáállással nem lehet szavazókat nyerni. Ráadásul az esetek többségében olyan hamis állítások hangzanak el, amelyeknél nem kell a hallgatóknak feltétlenül szakembereknek lennie ahhoz, hogy rájöjjön a nyilatkozó politikus alkalmatlanságára, s ezért a kialakított véleményét kiterjeszti az egész pártjára.

Tekintettel arra, hogy a hülyeség párt semleges, minden pártban vannak olyan politikusok, akiknek a vitakultúrájuk a ,,csak"-ban, az ,,azért is"-ben merül ki, retorikai kultúrájuk a nullával egyenlő, gyakran beszélni sem tudnak, csak mekegnek.

Új keletű kifejezés a ,,büfé-szak" és a ,,kapunyitási pánik". A szerencsésebbek, a ,,tűzhöz" közelebb állók, ne aggódjanak. A politikai élet szívesen felszívja egy részüket, mert szüksége van a pártoknak az önálló gondolkodásra képtelen megélhetési politikusokra. Sajnos mindez vonatkozik a jelenlegi kormánypártokra is, ahol tapasztalataim szerint a ,,felezés, (fölözés)" után, a talpon maradottak szép lassan erodálják a pártjaikat, kipróbálva hogyan jutott oda az MSzP, ahol most van.



Nézzük a pártjainkat!

Az ellenzéket (MSzP, Jobbik, maradványok, csinálmányok) egyetlen közös vágya van (ami kevés egy nagykoalícióhoz), hogy megbuktassák Orbánt és a jelenlegi kormányt. Mániákusan félnek Orbántól, mint az ördög a tömjénfüsttől. Ezért támadják őt személyében és támadják a kormányt is. Persze az ellenzéknek ez is a feladata, csak a gond ott van, hogy ezek a támadások elvtelenek, mivel olyan intézkedéseket is támadnak, ami egyértelműen eredménynek tekinthető. Ha az ellenzék csak a hibás döntéseket támadná (sajnos vannak ilyenek), akkor sokkal hitelesebbek lennének. Így viszont lejáratják magukat, hiszen egy nyilvánvalóan helyes kormánydöntést is ostoroznak, a közvélemény akkor sem hisz nekik, ha éppen valamely kérdésben igazuk van. Emellett az üres- és nyilvánvalóan igaztalan vádaskodásaik csak egységbe tömörítik a kormánypártiakat.

A magvatlan állításaik során alkalmazható alternatívát általában nem tudnak felhozni, illetve a javaslataik megvalósításától, mentse meg az isten az országot.

Egyébiránt az MSzP-nek kifejezetten jót tett az ellenzékiség, mert most már tudják, mit kellene tenni (legalábbis azt állítják), mert bizony a nyolc éves regnálásuk során csak ennek az ellentétét bizonyították.

Az SzDSz szerencsére szétfröccsent (bepettyezve néhány egyéb pártot).

Az MSzP (szerencsére, egyben sajnos) képtelen megújulni. Úgy járnak, mint a légy a villanykörte körül, sem szabadulni nem tud a fény fogságából, sem leoltani nem tudja azt.

Az MSzP lényegében az MSzMP jogutódja, nemcsak jogilag és anyagilag, hanem ideológiailag is. Egyetlen markáns különbség mutatkozik az utódpártnál. Az MSzMP-nél azért akadtak szakemberek is.

Képtelenek felfogni, valószínű, hogy most nem tudják legyűrni a kormánykoalíciót, főleg úgy, hogy leülnek tárgyalni Bajnaiékkal, s később Gyurcsánnyal is. Látniuk kellene, hogy ezek a bukott politikusok csak mélyebbre húzzák le őket a mocsárban.

A Jobbiknak vannak széles-, népszerűségre jogot formáló terveik (számos oktalanság mellett), de ezek megvalósítása esetén az országunk kikerülne az Unióból, ami önmagában üdvös is lenne, de az országunkat ért retorziókba beleroppannánk.

A LMP önmagáról állított ki bizonyítványt.

A DK-ról nem érdemes említést sem tenni.


Összességében az ellenzéki pártjainknak semmi sem drága. Minden felelősség nélkül tehetnek bármi ígéretet. Ezt rendszeresen meg is teszik, de ténylegesen-, a közösség üdvére semmit nem tesznek. Kibicnek semmi sem drága.


Mire lehetne gondolni?


Van egy csodálatos asszony, a neve Hegedűs Zsuzsa. Pompásan élhetne Franciaországban, de ő fáradtságot és izzadságot nem kímélve bonyolít egy programot, amelynek a neve: ,,Minden gyermek lakjon jól!". Ismeretes ennek a hölgynek a származása, de ő nem Magyarország lejáratásán serénykedik, hanem fellendülésén.


Vajon az ellenzéki pártjaink a sok felesleges szöveg helyett miért nem tesznek valami hasznosat, ami üdvözítő lenne az ország lakosságának?

Az MSzP például országjáró előadássorozattal világosíthatná fel a lakosságot a pénzkezelési-, befektetési technikákról, vagy kiadványt adna ki a ,,Hogyan válassz szakmát?" témakörben.

A Jobbik kiadhatna-, és széles körben terjeszthetne egy olyan tanulmányt, amely témája a magyarság származásának leírása lenne. De tarthatna felvilágosítást, hogy miként kerülhetjük el, hogy áldozatokká váljunk.

A kétszer fél lábon álló LMP elől már Hegedűs Zsuzsa elvette a ,,legfinomabb falatot", de semmi nem akadályozza meg őket, hogy úgy lopják magukat a választók kegyeibe, hogy egészségügyi szaktanácsadást szerveznek meg, felhívva a lakosság figyelmét a gyógynövények fogyasztásának hasznosságára.


Nem, ellenzéki pártjaink ilyen dolgokra nem fecsérlik az idejüket. Az ellenéki pártok is főként megélhetési politikusokból állnak, akik máshoz nem értve csak a szájukat jártatják (elnézést a néhány üdítő kivételtől). Ők azért küzdenek, hogy kormányra kerülhessenek, s aztán elhozzák a kánaánt az ország lakosságának. De addig semmit! Addig csak kritizálnak, bírálnak még akkor is, ha minden alapot nélkülöz, amit állítanak, s részt vesznek az ,,ötújságírós" sajtótájékoztatókon. Mindent a népért, csak egy kicsit várni kell. Nekik győzni kell. Ők nem talpon akarnak maradni, hanem hatalomra jutni. Állítólag értünk.


Addig pedig okos, ambiciózus, bölcs, tenni akaró, szeretnivaló és előrelátó képviselőink küzdenek a talpon maradásért, természetesem a mi érdekünkben. Mégiscsak sokkal egyszerűbb süket dumával havi egy millát (meg ami még egy képviselőséggel együtt jár) összekaparni, mint visszamenni egy sokkal kevésbé fizető szakmába, ahol dolgozni kellene, már csak abban az esetben, ha ért is hozzá.


(zsoltibácsi)


http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=5042
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tanúvallomások a megélhetésről
  2013-08-10 21:22:42, szombat
 
  Tanúvallomások a megélhetésről
Dátum: 2013. July 26. Friday, 09:55

Belföld
A hatalom csak önmagát szereti?



Nem tudom, meddig lehet még nyomorban tartani az embereket. A kilátástalanság, az elutasítás, a látszatintézkedések, az empátia hiánya jön le felénk, szürke emberekhez a hatalomtól. Körülöttünk az emberek mind megértőek nehéz sorsunk iránt, a hatalom meg csak önmagát szereti? - írta a Magyar Szociális Fórumnak az egyik honfitársunk a sok közül, akik tanúvallomásukban beszámoltak a társadalmi mozgalomnak, hogyan élnek.






75 éves leszek - folytatja a levél. Évek óta nem voltam nyaralni, még egy napra sem, pedig ingyen utazom. De másra nem telik. Színházban már öt éve nem voltam. Egyetlen ,,dőzsölésem", hogy megveszem a gyógyszereket és a teákat, hogy túléljem az életemet, és élelmiszert vigyek munkanélkülivé lett tanár fiamnak - áll az asszony levelében.
Egy kis faluban élő édesanya a következőt írta: Férjemmel és 3 középiskolás lányommal élünk. A férjem közmunkás, az ÁHT-ét szüneteltetik, ezért én nem kaphatok szociális segélyt, mivel egy háztartásban csak egy jogosult rá. Akárhova írtam, mindenhol csak a linket küldték el, a törvényről, de érdemleges válasz sehonnan nem jött. Az összes jövedelmünk 49000+48000 családi pótlék! Van, hogy napokig nem tudunk venni kenyeret. Elhelyezkedni nem tudok, pedig napi szinten országosan küldözgetem az önéletrajzom. De még válaszra sem méltatnak. Az önkormányzatunk pedig elzárkózik. Rendkívüli gyermekvédelmit kaptam 6 ezer Ft-ot, ami szűkösen 3 napra elég volt. Azóta megint nincs semmi a szekrényben.

A helyzetünk kilátástalan - írja egy devizahiteles. A közművek felé rendszeres a tartozásunk, ennek következtében lassan egy éve leszerelték a gázóránkat, most a villanyszámlákkal és a vízzel küszködök. Télen nem telik tüzelőre sem. Még megpróbáljuk tartani magunkat, de már nem tudjuk sokáig.

- Elkeseredett egyedülálló édesanya vagyok, a lányomék devizahitelt vettek föl, amiből egy komfort nélküli házat vettek, azóta ők felújították, komfortosították, de már nem tudjuk fizetni a hitelt, a család minden fillérjét odaadtuk a banknak, miközben a vőm elveszítette a munkahelyét. Teljesen kilátástalannak tűnik a helyzet, félek, elveszik a házukat. Egyébként egy két szobás családi házról van szó, semmi luxus, ezt nyögjük 6 éve.

- Megszűnt a munkaviszonyom, szociális segélyen vagyok. Öcsém szakközépiskolát végzett, de nem kap munkát. Szerettük volna, hogy tovább tanuljon, de a továbbtanulásra félretett pénzünket már átutaltuk a banknak. Most már nincs miből fizetni a törlesztő részletet - írja egy másik devizahiteles.

- Az elején a törlesztő részlet 15 ezer Ft volt, ami mostanra 42 ezer Ft-ra nőtt. Ezt már nagyon nehezen tudom fizetni, mivel 90.000 Ft a fizetésem és mindent ebből kell fizetnem - számolnak be egy további levélben.

- Mivel munkanélküli vagyok, nem megy tovább. Munkát nem kapok, nem tudok többé fizetni.

- Ma megint az jár a fejemben, hogy mit adok enni a családnak? Férjem több mint fél fizetését elviszi a bank, nekem nincs munkahelyem mivel Borsodban hol is lenne, egy gimnazista gyerekkel. Lesz-e annyi sörös doboz a kukákban, hogy egy kenyérre való legyen? Ez jár a fejemben. Sajnos szégyen a kukázás, de nincs más lehetőség.

- Több évig munkanélküli voltam, feleségemnek sem volt munkája, háztartásbeli. Két kisgyermekünk van. Fél éve dolgozom,minimálbérért. Tekintve, hogy kilátástalan a helyzetünk, nincs reményünk arra, hogy a bank által soksorosan megemelt összegű törlesztést fizessük.

- Nagyon nehéz döntés után jutottam el, hogy írjak önnek! De annyira nehéz helyzetben élek beteg fiammal, aki most van leszázalékolás előtt! Én önkormányzati segélyt kapok. Ebből 15 ezer Ft hitelem van, és még a rezsi. Ha ezeket nem fizetem, hajléktalanok leszünk. Így élelemre már nem is marad pénz. Nagyon sokat éhezünk. Itt nálunk minden segítségforrást megjártam, eredménytelenül. Ez a falu hátránya. Itt sem munka, de semmi sincs, kérem.

- Adva van családunk, mint sok más több tízezer az országban. Két felnőtt, mi a párommal, és két gyermekem, akik közül már egyik nagykorú, de tavalyi érettségije óta nem talál munkát magának. A párom munkanélküli, már évek óta, mivel szakmája ács, tetőfedő, bádogos, kőműves, magasépítő technikus, így nem tud elhelyezkedni, mivel 50 éves elmúlt. Én 80%-os rokkantként rokkant ellátást kapok. Ebből kell(ene) 4 embernek megélni.

- Kézhez kaptam pontosan 980.499 FT hitelt. Ennyiért ma 4 milliót követelnek tőlem!

- Egyszerűen arra nincs pénzem a számlák és törlesztő részletek sakkozással történő fizetése után, hogy éljek, éljünk.

- Sajnos napról napra élünk, mert az első mindig a hitelek kifizetése, és a többiből, ha marad, élünk két gyermekünkkel együtt.

- Ez már uzsorakamat, kifizetni lehetetlen, még az unokáink unokái is fizetnék! Többször próbálkoztunk a banknál, hogy állítsa vissza az eredeti hitelt és fizetjük 80 ezer Forintjával, de mindig elutasítottak, semmiben sem segítőkészek! Négy kiskorú gyermekkel lakunk az ingatlanban, amit már végrehajtónak adtak át, nemsokára árverezik!

- Csak egy havi törlesztővel vagyunk elmaradva, de már nagyon nem tudjuk fizetni, illetve élni sem tudunk, mert a csekkeket sem tudom fizetni. Nyakig vagyunk az adósságban, a házat is fel kellene újítani, mert lassan ránk dől. Párom dolgozik csak, és az ő fizetését egybe viszi szinte minden hónapban a bank. Nagyon szeretnénk valami megoldást, de sajnos ügyvédet sem tudunk fogadni, mert nem tudnánk kifizetni az ügyvédi és egyéb költségeket.

- Már mindent megvonunk a családtól, hogy fizetni tudjunk. Nagyon félek, nem tudom, meddig bírunk még így élni.+++




Kiadta: MSZF SZK

http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=5040
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kazincbarcikai strandról jelentik
  2013-08-10 21:03:35, szombat
 
  A kazincbarcikai strandról jelentik

Alábbi véleményt az interneten találtuk, név nélkül közöljük.

No akkor írok egy keveset a mai,strandolásunkról,az az a MI vagyis már a Cigányok néplavórjáról,vagyis a KAZINCBARCIKAI LURA BEACH-ről!Igaz már tegnap történt,szerda,családi és segély és a fene tudja miket is kapnak ilyenkor ezek,mert a strandon az arány:fehér 20% a cigány 80%!!!Nagyon komoly volt a gyerek medencébe a mi gyerekeink nem mertek be menni,nem is tudtak volna mert ruhástól ültek a lépcsőn,a medence szélén és persze benne is,a purgyik mezítelen vagy bugyiban!!!Ettek,ittak és bagóztak a medencében,a pohos nagy fater pedig sziesztázott!!Le sza..... a járdát és a medencébe szoptatták a kicsit a 45 fok melegben!Délután 2-re már fehérek nem voltak a gyerek medencébe,sőt már a strandon sem voltunk sokan!A 4 óra utáni vendégeket már úgy fogadták a bejáratnál,hogy "Biztos be akar menni,mert rengeteg a cigány?"Bejöttek és azzal a lendülettel ki is mentek,kérve vissza a belépő árát!HÁT KÉRDEM ÉN???Miért kell ezt nekünk tűrni és meddig??Miért kell nekünk elmenni,Barcikai fehér lakosoknak a strandunkról,mi akik tudunk szocializálódni,ezáltal viselkedni is,mi akik tiszták vagyunk,nem rongálunk és nem köpjük le a másikat!Senki semmit nem tesz és mindenki fél a Cigánytól!Az erre a célra kijelöltek (úszómesterek) sem tudtak mit tenni,próbálkoztak,de kudarcot vallottak és feladták,no innentől elszabadult a pokol.......!!Igen mi is eljöttünk a 45 fokos hőségben,nem tudtunk felhőtlenül kikapcsolódni és hűsölni és a szomorú az,hogy a gyerekek sem!Én azt hallottam (és ezt már tavaly is),hogy ezek a S.KAZAI CIGÁNYOK és valami kedvezményt vagy utalványt kapnak az Önkormányzattól vagy valami ehhez hasonló.......!ITT MOSSÁK LE A RETKET MAGUKRÓL,ITT MOSSÁK KI A RUHÁJUKAT...... ...... és a többi..... és a többi olyan dolog amit Mi nem teszünk!!Ha valaki valami konkrétumot tud ezzel kapcsolatosan,erősitsen meg vagy cáfoljon rá!Mert ez ami ma történt aki nem látta el sem hiszi!!!Nagyon sokat járunk ki a strandra,de még ilyet nem tapasztaltam(tunk) a hosszú évek során!!Mi is nagy fentartással és a Szlovák is ezért az Elszaporodott,Degenerált Cigáyosodás miatt nem Fogja látogatni a VÁROSI STRANDUNKAT!!!!

forrás: internet

http://www.jovonk.info/2013/08/10/kazincbarcikai-strandrol-jelentik
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mintafalu és a Trafik Turiszt
  2013-08-10 20:59:36, szombat
 
 
2013.08.09. 12:22
Mintafalu és a Trafik Turiszt


Túristvándi egy 700 lelkes kis falu a fehérgyarmati kistérségben. Amolyan fideszes - nemzeti fórumos kis fészek a keleti végeken, ahol a polgármester mama Járási Hivatalvezetővé előléptetése után szó nélkül választották meg helyére a legalkalmasabb embert: a fiát. Végül is miért ne tették volna? Elvégre a család megteremtette az "önellátó falu" képét, amit sikersztoriként lehetett mutogatni az erre fogékonyak rétegműsorában az ECHO tévében.

Aztán egyszer csak jönnek valakik, akik gyökerestől kitépik a virágzó narancsfákat, belerondítanak a nermuskátlis idillbe rondán.

Úgy látszik idill ide, idill oda, Túristvándiban bizony vannak akik úgy gondolják, hogy ez a nemzeti dohányizé elmehet a picsába, egy önellátó falunak illik dohánytermékből is önellátónak lenni, és egy falubusznak maszkírozott járművel beintettek Lázár János dohánylobbijának cirka nyolcvanezerszer.

trafik tours.jpg

A legfrissebb dohánytermék áremelés után pár nappal mondhatnánk, hogy ugye megmondtuk, ugye előre szóltunk, hogy nem lesz ez a trafikozás és haszonemelés következmény nélküli. De ettől sokkal érdekesebbek a levelesládámban landoló, "névvel nem vállalom, de..." alapon elhullatott pletykák, amikből elég nehéz valami épkézláb képet kapni.

- Állítólag van olyan környékbeli fideszes, akinek gyerekei keveredtek már bajba ukrán cigi miatt, pártfogói felügyelet alatt is álltak egy ideig.

- Állítólag a falubuszos modellről "mindenki tud", csak senki nem beszél. Mert fél.

- Az ex-polgármester, most hivatalvezető asszony rokonságának természetesen jutott trafik, a szomszéd faluban, Kölcsén, így a cigicsempészek gyakorlatilag a rokonsággal konkurálnak és kieszik szájukból a jól megérdemelt - és megemelt - hasznot.

Na, ebből a csivitelésből kéne eldönteni, hogy ki fingotta szét a nullás lisztet. Mert a pletyka szerint éppen úgy elmélet lehet az egyszer megtévedt csemeték újrázása, mint az Esze Tamás Trafikmutyi Ellenállási Mozgalom, akik igazi kurucként harcolnak a cigilabancok ellen. Ha az utóbbi akkor baj van Hjúszton, ezek a szatmári legények már egyszer igen csúnya purparlét csaptak holmi elkobzott sószállítmány miatt.

http://varanus.blog.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2013.07 2013. Augusztus 2013.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 671 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3582
  • e Hét: 13849
  • e Hónap: 24960
  • e Év: 178456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.