Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 44 
LMP: a kapuvári húsgyár válhat a Fidesz Hajdú-Bét-ügyévé
  2013-08-26 21:49:13, hétfő
 
  LMP: a kapuvári húsgyár válhat a Fidesz Hajdú-Bét-ügyévé

Az LMP szerint a kapuvári húsgyár válhat "a Fidesz Hajdú-Bét-ügyévé" - mondta Lengyel Szilvia független országgyűlési képviselő a tavaly ősszel bezárt üzem előtt tartott sajtótájékoztatón hétfőn.

Lengyel Szilvia emlékeztetett, hogy mindeddig rendezetlen a cégtől elbocsátott négyszáz egykori dolgozó és a beszállítói számlák sorsa.

A rendszerváltás óta egyetlen kormányzat sem teremtett olyan gazdásági környezetet, amely szavatolta az élelmiszeripar hosszú távú versenyképességét, az ebből élő családok megélhetését - közölte a politikus. A magas áfa, a feketegazdaság térnyerése és a fejlesztések elmaradása miatt esélye sincs a Kapuvári Húsipari Zrt.-nek a fennmaradásra - tette hozzá.

"A magyar húsipar sajnos, nem képes önerőből talpra állni, és láthatjuk azt is, hogy az államtól sem várhat segítséget" - fogalmazott, Pápa, Gyula és Kaposvár húsgyárának esetét hozva példaként.

Szakács Gyula, az LMP Győr-Moson-Sopron megyei elnöke arról beszélt: Kapuvár térsége a Kisalföld többi részéhez hasonlóan mindig is mezőgazdasági vidék volt, de a húsgyárból elbocsátottaknak ma nincsen hová dolgozni menni.

Nem lesz újabb pályázat, különválik a két felszámolás

A két sikertelen után nem írnak ki harmadik pályázatot az üzem vagyonára az egykori kapuvári húsgyárat működtető cégek felszámolóbiztosai - közölte egyikük hétfőn az MTI megkeresésére.

"A jövőben nem befektetőt, hanem a vagyonra vevőt keresünk, de a két felszámolás esetében külön-külön" - fogalmazott Jendrolovics Péter Pál, az MTI kérdésére. Elmondta, ezzel eltűnt annak az esélye, hogy belátható időn belül újraindulhat a termelés a tavaly ősszel leállt üzemben.

Megjegyezte: különválik az ingatlanvagyonnal rendelkező Kapuvári Hús Zrt. általa irányított, illetve a modern technológiát tulajdonló Kapuvári Bacon Kft. másik biztos által felügyelt felszámolása, miután közös pályázaton kétszer sem volt érdeklődő a mintegy kétmilliárd forintra értékelt vagyonra.

Részletek közlése nélkül a felszámolóbiztos megerősítette az MTI értesülését, hogy az utóbbi hetekben mutatkozott érdeklődés egyes vagyonelemek iránt. Az értesülés szerint ebbe a körbe tartozik a városi hálózatba is hőt betápláló fűtőmű és a húsgyár víztornya is.

A tavaly ősszel leállt üzemet működtető Kapuvári Hús Zrt. és a Kapuvári Bacon Kft. vagyonát először áprilisban, majd júniusban hirdették meg, összesen mintegy kétmilliárd forintért, de egyik esetben sem érkezett érvényes pályázat.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság Cégközlönyben közzétett végzése szerint egy tavaly szeptember 17-én benyújtott kérelem alapján rendelte el a bíróság a Kapuvári Hús Zrt. felszámolását.

A december eleji hitelezői tájékoztatón az hangzott el, hogy a dolgozók járandóságának teljes kifizetésére akkor van matematikai esély, ha sikerül eladni a gyár vagyonelemeit. Ezen felül mintegy 3,5 milliárdos beszállítói és négymilliárdos egyéb követelést tartottak akkor nyilván. A határidőig mintegy 120 hitelezői bejelentés érkezett, összesen körülbelül 7,6 milliárd forint értékben.

MTI

http://www.atv.hu/belfold/20130826-lmp-a-kapuvari-husgyar-valhat-a-fidesz-hajdu-b et-ugyeve
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kormány szerint erősíti a társadalom igazságérzetét az, ho
  2013-08-26 21:13:26, hétfő
 
  2013-08-26. 17:58
A kormány szerint erősíti a társadalom igazságérzetét az, hogy a cigányokat kárpótolják, a magyarokat nem

Az ordító kettős mércére Mirkóczki Ádám kérdezett rá:


http://www.youtube.com/watch?v=qWlSa2bgo3c&feature=player_embedded



További részletek: http://kuruc.info/r/34/116849/#ixzz2d6W663tv


Szoktam nézni a parlamenti közvetítéseket (jóval 18 éves korom előtt néztem már), de ezt a pökhendiséget, lekezelőséget még az MSZP, sőt az SZDSZ politikusaitól is ritkán látható módon vette át a Fidesz.

A kétharmad miatti nyugalom miatt ezeknek a patkányoknak mindig valami halaszthatatlan dolguk van. Ha ennyi a dolguk, akkor mondjanak le miniszteri, vagy képviselői jogukról.

Erről pedig már mindenki írt itt: adjanak nekik kárpótlást, ha kapnak a magyarok is. Kapjanak, de az elkövető pénzéből, ne a miénkből.

Az állam pedig minden gyilkosságban hibázik, amit nem családon belül, vagy hirtelen felindulásból követnek el (ezek egyébként a leggyakoribbak a fehérek között), hiszen ezeknél nem tehet semmit, azonban amikor többszörösen büntetett embereket engednek el, és azok öregeznek, akkor nem hibázik a kormány? Amikor kirabolnak, mert nincs kamera, rendőr az utcán, akkor ki hibázott?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hende: „Hölgyem, ezt most kapcsolja ki!”
  2013-08-26 20:40:15, hétfő
 
  Hende: ,,Hölgyem, ezt most kapcsolja ki!"

Belföld
|
2012.09.10. 17:20

Kormánypárti képviselőket kérdeztünk arról, miért is jó az előzetes választási regisztráció.
Hende: ,,Hölgyem, ezt most kapcsolja ki!"
(hir24)

A 2014-es választásokon már új rendszerben nyilváníthatunk véleményt a politikusokról. Nem lesz kopogtatócédula, de előzetesen írásban kell nyilatkoznunk arról, hogy rész kívánunk venni a voksoláson.

Lázár János önálló képviselői indítványként adja be a parlamentnek az erről szóló tervezetet. Hétfőn már ismertette is a sajtóval annak tartalmát. E szerint jövő augusztusban minden magyar állampolgár, aki szerepel a népesség-nyilvántartásban, kap egy felhívást arra, hogy döntse el, akar-e szavazni, vagy sem, ha igen, hogyan akar részt venni a voksolásban (személyesen vagy levélben), hol akar szavazni (határon belül vagy azon kívül), majd ezt a dokumentumot visszaküldi. Ezt követően, 2013. szeptember 1-jétől kezdődik az önkéntes regisztráció, amely a választást megelőző második hétig, azaz nagyjából 2014 márciusának második feléig tart majd.

Ez az eljárás a Fidesz szerint növelni fogja a részvételt a szavazáson. Az ellenzéki pártok szerint viszont várhatóan épp hogy csökkenti azt.

Megkértünk néhány kormánypárti képviselőt arra, hogy indokolja az előzetes regisztráció szükségességét. Nem mindenki állt velünk szóba, de azért volt, aki válaszolt. Hende Csaba kikapcsoltatta a kamerát a kérdés után.


http://www.youtube.com/watch?v=EqSNOiUMzEI&feature=player_embedded

http://www.hir24.hu/belfold/2012/09/10/hende-holgyem-ezt-most-kapcsolja-ki/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Érik a botrány az iskolákban! Ez lett a fejetlenség vége
  2013-08-26 18:37:46, hétfő
 
 
Érik a botrány az iskolákban! Ez lett a fejetlenség vége

2013. augusztus 26., hétfő 5:29 Nagy Bálint


Elfogadhatatlan a tankönyvek kiszállításának színvonala. A Pénzcentrum.hu értesülései szerint előfordul, hogy a Magyar Posta által kiszállított közel féltonnás raklapok tartalmát, az előzetes egyeztetés ellenére pedagógusok, házastársaik, s nyugdíjas portások rakodják be az utcáról az iskolák megadott helyiségeibe. Ráadásul gyakorta fordul elő szállítási hiány is. Ugyanakkor az egyedi problémák, reklamációk intézése is kritikán aluli.

Érdekes levél érkezett egy, a neve elhallgatását kérő tankönyvfelelőstől a Pénzcentrum.hu szerkesztőségébe, mely a tankönyvellátás idei kezdetleges mechanizmusait kritizálja. Mint írja, a tankönyvcsomagok augusztus 13-án érkeztek meg az iskolába, a kiszállítás azonban közel sem ment zökkenőmentesen.

"Annak ellenére, hogy a szállítási időpont egyeztetéskor jeleztük, hogy személyzet híján (szünet és szabadságolások miatt) az iskola kijelölt (földszinti) helyiségébe való berakodást kérünk, a kiszállított raklapokat (közel fél tucat) a Magyar Posta szállítója az iskolán kívül az utcára rakta le. A KELLO által beígért rakodásra a Posta által alkalmazott diákszövetkezettől érkezett egy, azaz egy fiatalember. Ha neki kellett volna a több mint félezer csomagot a késő délutáni szállítást követően, eszköz nélkül, kézben az épületbe behordania estére se végzett volna vele. Végül egy pedagógus és házastársa, valamint a portás segítségével sikerült 3 óra alatt elvégeznünk a rakodást. Mindezek alapján a kiszállítás színvonalát elfogadhatatlannak minősítem" - írta levelében egy fővárosi iskola tankönyvfelelőse.

A könnyednek aligha nevezhető testmozgás után viszont még nem ér véget a tankönyvszállítás kálváriája - a csomagok tételes számbavétele után ugyanis kiderült, hogy a szállítólevélen szereplő csomagok nagyjából 4 százaléka hiányzik.

"A raklapok összeállítása során szinte egy egész osztály könyvcsomagjai kimaradtak. Ez persze nem csoda, hiszen a hírek szerint a KELLO a magának megtartott Budapesti régió tankönyvcsomagjainak határidőre történő összeállításával nehezen boldogul. A Komissiózás (kereskedelmi szakkifejezés: az egyes csomagok kiírás szerinti tartalmának összeszedése, összeállítása - a szerk.) feladatába be kellett vonnia a nem állami tulajdonú Líra és Lant Zrt.-t., melynek szakemberei - könyvszakmai értesüléseim szerint - hetek óta a tankönyveket komissiózzák még hétvégéken is" - olvasható a szerkesztőségünkbe érkezett panaszlevélben.

A szállítási hiányt természetesen azonnal jelezték a KELLO "webáruházán" (tankönyvrendelési rendszer) keresztül, de erre azóta sem kaptak semmiféle választ, ígéretet a pótlásról. "Telefonon is érdeklődtünk, de a telefonos ügyfélszolgálatot is diákszövetkezeti idénymunkások látják el, érdemben válaszolni nem tudnak, konkrét ügyekben a főnökükhöz rohangálnak. Egyébként is nehezen elérhetők az ügyfélszolgálati telefonszámok. Reklamációnk orvoslására itt sem kaptunk érdemi választ. A KELLO szakmai teljesítménye ebben az értelemben is egyenlő a nullával. Egyébként is az egyedi problémák, reklamációk intézése a KELLO tevékenységének legsilányabb része. A tankönyvfelelősök méljeire egyáltalán nem válaszolnak, a program reklamációs panelje is csak egyoldalú kommunikációra alkalmas. Tapasztalatunk szerint a szülők által írt reklamációkra is csak hetek múlva válaszolnak: eljutott hozzám egy szülői reklamáció, melyre 21 nap múlva született csak meg a KELLO válasza" - tette hozzá a tankönyvfelelős.

Ráadásul mindez csak a jéghegy csúcsa, a levélből az is kiderül, a Könyvtárellátó mennyire nem ismeri az iskolák működését, s lehetőségeit. Bár a KELLO nemrég szétküldött egy, a tankönyvcsomagok átadásáról szóló több oldalas info-anyagot, a könyvek kiosztása több okból sem valósítható meg osztály szinten.

"A pedagógusok nem rakodómunkások, és nem kötelezhetők arra, hogy több száz kilónyi tankönyvcsomagokat akár épületen belül is cipelgessenek, segédszemélyzet pedig másra sincs. A felső tagozatban szaktantermi rendszer működik, az osztályoknak nincs saját terme, ahol egy-egy osztály könyvcsomagjai akár rövid ideig is biztonsággal tárolhatók lennének. Ennyire szétosztott osztályonkénti átadási-rendszer esetén nehezen biztosítható és felügyelhető a KELLO által előírt átadási szabályok betartása" - zárta levelét a budapesti általános iskola tankönyves megbízottja.

http://www.penzcentrum.hu/vasarlas/erik_a_botrany_az_iskolakban_ez_lett_a_fejetle nseg_vege.1037451.html?utm_source=penzcentrum&utm_medium=mail&utm_campaig n=hirlevel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Na ezt legalább rühhellem annyira mint a gazdáját...
  2013-08-26 18:05:18, hétfő
 
  Lázár János eddigi életútja tökéletesen szemlélteti egy átlagos fidesz-karrier természetrajzát: milyen az, amikor a kivakarózott parasztgyerek nagyot álmodik, otthagyja a gumicsizmát és a ganajozóvillát, vesz magának egy háromrészes öltönyt és politikusnak áll.

Az újfideszes gátlástalanság legpenetránsabb alakja akkor szerzett magának országos ,,hírnevet", amikor 2006-ban kiderült: parlamenti gombnyomogatóink közül ő markolta fel a legnagyobb, 18 millió forintos költségtérítést bemondásra, számla és igazolás nélkül.

Később azzal borzolta a bérből és fizetésből tengődők idegeit, hogy havi 600 ezerért béreltetett magának egy csúcskategóriás Audi S8-ast, természetesen az általa nyakig eladósított Hódmezővásárhely számlájának terhére. (megj.: Ferenc pápa egy tízéves Ford Focust használ belföldi útjaira) Az ,,eleve gyorshajtásra tervezett" 30 milliós luxusautót a ,,honatya" a rendőrségi traffipaxok megzavarására lézerblokkolóval is felszerelte, ékes bizonyságát adva a fideszes jogfelfogás mindenütt tapasztalható esszenciájának: a törvények alatt és a törvények fölött állók éles kettéválasztásának.

2010-ben (a nagy sikerre való tekintettel?) frakcióvezetővé, majd 2012-ben miniszterelnöki államtitkárrá lépett elő és az elmúlt 3 évben tevékeny részese, sőt gyakran egyszemélyi megbízott vezetője volt a kormány jogállam-romboló és nettó tolvaj cselekedeteinek. Nehezen utánozható, dermesztő arroganciával magyarázta, miért is lesz jó a plebsznek, hogy ők ott fent teljes üzletágakat játszanak át a haveroknak, egzisztenciákat tesznek tönkre, és immár minden ellenállás nélkül a saját gazdasági érdekeikre szabják a törvényeket és a ,,gránitszilárdságú" Tákolmányukat.

A gátlásait vesztett pimasz gőg ott csúcsosodott ki igazán, amikor egy őt kritizáló komment (!) miatt beperelte a Délmagyar Online-t, hisz legalább a véleményszabadságnak legyenek határai, ha már az ő pofátlanságának nincsenek.

Ha egyszer lesz valódi igazságtétel ebben a bús országban, az ilyen sima képű tolvajokra minimum egy sötét magáncella kell várjon, teljes vagyonelkobzással. És akkor majd Lázár Jánosnak is pontosan annyija lesz, amennyit ér...

Gyökérfaktor: 10/10

(írta: Spiritual)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ötszörös áron juthatunk a fizetésünkhöz
  2013-08-26 17:45:43, hétfő
 
 


Ötszörös áron juthatunk a fizetésünkhöz


Durván megdrágul ősztől a bankolás, legyen szó készpénzfelvételről vagy utalásról. Az eddigi banki költségek többszörösét fizethetjük egy-egy tranzakciónál.

A tranzakciós illeték bevezetése előtti időkben átlagosan 103 forintba került, ha kétszer 50 ezer forintot vettünk fel a saját bankunk automatájából. Ehhez képest ősztől ugyanerre a tételre átlagban 514 forintot fizethetünk - járt utána az Azénpénzem.hu. De akár 1200 forintba is kerülhet a két tranzakció. Adatgyűjtésük szerint jócskán lecsökkent az olyan számlacsomagok száma is, ahol még elérhető az ingyenes készpénzfelvétel.

A bankon kívüli eseti internetes átutalásoknál is átrendezte az államnak fizetendő tranzakciós illeték a kínálatot. Mert míg 2012-ben többségében voltak azok a számlák, amelyeknél teljesen díjmentes volt az ilyen tranzakció, most már nagyítóval kell keresni az ilyen bankszámlacsomagot. Ráadásul ezek a csomagok többnyire feltételekhez (pl. jövedelem, stb.) kötöttek.



Az átutalásoknál átlagosan mintegy duplájára nőnek egyébként a költségek a tranzakciós illeték előtti időkhöz, azaz tavalyhoz képest.

Mint megírtuk, már a kártyás vásárlás sem feltétlenül ment meg a pluszköltségektől, hiszen már az sincs minden banknál ingyen. Ha kíváncsi rá, hogyan faraghatja le a brutális banki költségeket, olvassa el az FN24 8 tippjét!

http://fn.hir24.hu/gazdasag/2013/08/24/8-tipp-a-brutalis-bankszamlakoltsegek-csok kentesehez/

Forrás: azenpenzem.hu/FN24


http://fn.hir24.hu/gazdasag/2013/08/26/brutalisan-dragan-juthatunk-a-penzukhoz-os ztol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A BANDITÁK HASZNÁLTÁK aZ IDEGGÁZT!
  2013-08-26 17:42:52, hétfő
 
  A BANDITÁK HASZNÁLTÁK AZ IDEGGÁZT!

Tegnap még minden cionista és cion.-zsoldos média teletüdőből fújta a jerikói harsonát: Ideggázt vetett be Assad! Beavatkozni! Bombázni, rakétázni, ölni, ölni! Majd egy pillanat alatt csend lett. Nem is csend, hanem kuss. Csak nem eldugultak a harsonák, vagy mert kétezer éves ócskaságok, talán szétestek? Vagy talán a fújói kiköpték a tüdejüket a nagy erőlködéstől? Nem, ennél sokkal prózaibb a kussolás oka, ugyanis az egész világ előtt kiderült, hogy hamisan fújtak a fújók (a fújjok). Pofátlanul és aljas módon hazudtak, rágalmaztak, meg akarták téveszteni az egész világot. Az övéik, a ganajtúró kannibálok, a banditák vetették be az ideggázt.

Most pár napig még kussolnak, aztán elkezdenek brekegni, majd vartyogni, és két hét múlva visítani. Mert kell két hét, mire kiagyalnak valamit, amivel el lehet takarni ezt az óriási lebőgést. Amikor újra lehet fújni valamiért, akármiért, csak az a lényeg, hogy hazugság legyen. Hogy mindezt miért csinálják, az rejtély. Méghozzá nem is kicsi. Azt gondolnák sokan, hogy háborút akarnak. Lehetséges, mazochisták, örülnek, ha verik őket. Koreával, Kubával, Vietnammal, Kambodzsával, Afganisztánnal és még jó pár országgal a háborút a jerikói harsonák hamis hangjai nyitották meg. Cudarul el is verték őket mindenhol, méghozzá olyan szégyenletesen, mely párját ritkítja a történelemben. Figyelemre méltó az is, hogy egyre kisebb ellenfelet választanak, és egyre többen támadják azt is. De nincs győzelem sehol és soha.

De az is lehetséges, hogy tesznek a hírnévre, lecsinálják a dicsőséget, csak legyen haszon az egészből? A világkereskedelemben már nem ők a prímások, de még a kontrások sem, csak amolyan mellékszereplők, leszámítva a hadiipart, a halállal való üzletelést. Energiavámpírok, és az elszívott energiákat a halál technológiájának a fejlesztésére fordítják, és ezért létkérdés minden fellelhető energiahordozó megkaparintása. Hát ezért fúják a jerikói harsonáikat, hamisan, recsegősen, hátha leomlanak a falak, az ellenállás jelképei, és meg lehet kaparintani az energiák hordozóit.

Nem fognak leomlani, mert már nem félelmet ébresztenek ezek a hamis hangok, hanem szánalmat és megvetést. A világ nagy porondjáról kiszorulnak és egy külvárosi bérház udvarán találják magukat, ahol a hamis fújtatás után az elvárt aprópénz helyet leöntik őket az éjjeliedény tartalmával. Valahogy véget kell érnie mindennek, és ez is egy vég. Olyan, amilyent megérdemelnek.

Mi viszont teljes megelégedettséggel szemléljük ezt a folyamatot. Visszatérve a témához: megírtuk az igazat, és egyedül álltunk szemben a fújtatással. Jó érzés győzni, nagyon is jó. Győzni is meg kell tanulni, és ez jó tantárgy, a harsonások viszont nem akarnak megtanulni veszíteni. Fújni akarnak. Kapnak majd tőlünk egy szilveszteri loboncost, aztán azt fújhatják. Az eredmény ugyan az lesz, és mégiscsak jobban illik hozzájuk.

Kassai Ferenc - Hídfő.net
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Oroszországban megtiltják a véradást a buziknak
  2013-08-26 17:19:35, hétfő
 
 
Oroszországban megtiltják a véradást a buziknak


A Tudományos Bizottság elnök-helyettese, Mihail Gyegtyarjev bejelentette, hogy az orosz parlament vizsgálja a homoszexuálisok véradásának tiltásáról szóló javaslatot.

Feltételezhető, hogy a homoszexuálisok nem adhatnak vért a jövőben. A képviselő szerint, ez az intézkedés nem diszkrimináció, hiszen a homoszexuálisok 65%-a HIV fertőzött. A homoszexuálisok véradási tilalmát már korábban bevezették Oroszországban, ugyanakkor 2008-ban visszavonták azt. Hasonló tiltások több nyugati országban is érvényben voltak, miután felfedezték a HÍV vírust, később azonban a homokos lobbi nyomására visszavonták ezeket.

http://harcunk.info/index.php/bulvar/649-oroszorszagban-megtiltjak-a-veradast-a-b uziknak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A szlovák választásokon indul Bajnai Gordon
  2013-08-26 17:17:01, hétfő
 
  A szlovák választásokon indul Bajnai Gordon
2013. augusztus 26., hétfő

Kívül 2014 néven folytatja tovább az Együtt 2014, mivel elege van a magyarországi magyarokból.

slovak gordon.jpg

,,Megbízhatatlan, kicsinyes, balkáni embertömeget ismertem meg, akik ráadásul szegények is. Szlovákia méltóbb ahhoz a tehetséghez, amit az Úr adott" - feledkezett meg KISZ-es múltjáról Bajnai Gordon.

,,Az MSZP és a többi szerencsétlen politizáljon csak itt, ahol 27% az áfa. Pozsonyban még a regisztrációs adó is jobb, úgyhogy az új Skodát már ott veszem" - egészítette ki mondanivalóját az egykor érthetetlen okokból miniszterelnök.


http://hircsarda.blog.hu/2013/08/26/a_szlovak_valasztasokon_indul_bajnai_gordon
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A demokrácia mint korunk aranyborjúja
  2013-08-26 17:13:48, hétfő
 
 

A demokrácia mint korunk aranyborjúja

Egy modern bálvány, csalfa illúzió, amit szivesen használnak a szabadság, egyenlőség és emberi jogok nevében arra, hogy háborút indítsanak a pénz és hatalom érdekében .

Ópium helyett demokráciával kábítják ma az embereket !

Hamis ideológiájával ellehetetleníti az ezeréves kereszténység intézményeit, amikor szabad utat enged erkölcstelenségnek és perverzitásnak az ,,emberi jogok" nevében .

Korunk elkábított emberiségének fogva tartja agyát a média, ahol mindenki találhat magának valami olyan fogódzkodót, amivel tönkre teheti magát, s családját . A mai fiatalok beleveszik magukat e hamis világ virtuálisan eléjük helyezett játékaiba, ami átveszi az irányítást agyuk felett . Annyira belefeledkeznek ebbe a valóságnak tűnő álvilágba, hogy nem tudják azt sem, hogy mikor álmodnak .

A pornográfia intézményesített rontása egy hamis képet ideaizál, megtéveszti vele a szerencsétlen hormontúltengéstől elhomályosodott agyú fiatalokat, akik valódi kapcsolatok helyett hozzájuk fordulnak . Mondanom sem kell, hogy ezeket a perverz ágazatokat is a nemzetközi tőke pénzeli, mert tudja, hogy az erkölcsök nélküli embert, mint barmot terelgetheti kedvére .

A demokráciában mindenkinek joga van mindenhez . Sok bolondot rászabadítottak a társadalomra akkor, amikor ezt a rendszert kitalálták számunkra . A magatehetetlen cigány szavazata ugyanannyit ér, mint egy nagyműveltségű író, vagy fizikus voksa . Régebben minimális intelligencához kötötték a szavazati jogot . Ki kellett érdemelni az ország dolgainak intézéséhez illő beleszólási jogot ! Tizennégy évesen a Magyar Alkotmányból kellett vizsgáznia a diákoknak . Nyolcadikos tananyagot képeztek ezek az államigazgatással kapcsolatos elemi ismeretek . Már az elemi iskola elnevezése is ezt mutatja, amit négy év polgári követett, majd ugyanennyi gimnázium, mielőtt az egyetemes tudást elsajátították a legtehetségesebb fiatalok .

Mint a többi izmus, a demokrácia mai értelmezése is zsidó találmány, amivel az európai fehér ember hegemóniáját próbálják legyőzni . Már az elmúlt két világháború végkifejlete is megmutatta nekünk, hogy az amerikai szövetségesek nevében, zsidók itélkeztek a vesztes európai keresztényeken . Édesapám még halála előtt elmondta nekem, hogy bizony keresztes háborút vívtak a kereszténység ellenségeivel folytatott harcban . A zsidóság mint áldozat jelent meg a háború után húsz évvel, pedig ők voltak fő nyertesei ezeknek a háborúknak . Két Európán kívüli hatalmat hívtak segítségül, hogy lerombolják Európát, a nyugati civilizáció keresztény bölcsőjét .

Hitlert szapulják minden fórumon, mert csak az ő szavuk hallatszik . Minden újságot, az összes filmstudiót, a televízió csatornákat, a számítógép rendszereket, mindent megkaparintottak az utóbbi száz év alatt . Egyedül Hitler mert szemebehelyezkedni velük ! Ragyogó eredményeket ért el a helyi illetékességű szocializmus, önérdekű megvalósítása terén, nem egy idegen központból vezérelt ideológia, helytartók vezette diktatúráját élte, hanem a német nemzet érdekében dolgozott . Az volt a fő bűne, hogy saját pénzt hozott forgalomba, a birodalmi márkát, ami egészen haláláig működtette Németország gazdaságát .

Veszélyeztette a globálisan működtetett bankhálózatot ezzel a húzásával Hitler ? Biztosan, mert már annak a felvetése is megingathatja e bankrendszerben vetett hitet, ha valaki szóbeszéd tárgyává teszi ezt a világméretű pénzteremtéssel foglalkozó családi vállalkozást . A kommunizmusnak nevezett népköztársaság keretein belűl is volt egy olyan időszak, amikor takarékoskodás címén, bélyegeket gyűjtöttünk kicsi könyvecskénkbe, amit kedvünkre beválthattunk az OTP-ben . Ez a bélyeg is amolyan helyi pénz volt, amit maga a kormány hozott forgalomba .

Egyébként a KGST országok elfogadták bármelyikük fizetési eszközét a rubelen kívül, mert az oroszok megtartották maguknak a saját valutájukat, csak nagy ritkán lehetett hozzájuk utazni halandó embernek, de aki arra járt elmondta, hogy nagyon olcsó volt minden . Egy zárt társadalomban a pénz értéke állandó marad . Amikor megnyitottuk határainkat a nagytőke előtt, akkor vesztettük el a valódi rendszerváltás lehetőségét, mert mindenünket fillérekért piacra dobott a kormány, amit felemésztett a hiperinfláció . A MNB vezetői mindent megtettek azért, hogy eltünjön a nemzet vagyona, amit egyébként sem tartottak nyilván az államosításokat követően .

Minden a miénk volt, de eladták a végén mindenünket azok . Az anyag nem vész el, csak átalakul, mondták nekünk az iskolában, ami a szemünk előtt megvalósult, amikor kis batyujukkal közénk érkező galiciaiak kezébe került minden kézzel fogható érték . Aztán továbbálltak ! Majd visszajöttek kommunistaként és megalakították a második köztársaságot . Ezután már el sem mentek . Megtartották a demokráciát, de a népet kihagyták belőle, amikor kikiáltották a legújabb köztársaságot . Közös lónak túrós a háta ! Mindenki tudta, mégis belementünk ezekbe a köztársaságosdikba .

Sokan megégették magukat a svájci frankban elszámolt forinthitelekkel, melyekre rendszeresen rászámították a két valuta közötti értékkülönbözetet, amit a tőzsdecápák kedvükre befolyásolhattak . Nyolc év szocionista kormányzás alatt eladósodott az ország, sőt egy olyan világválság kerekedett, hogy majdnem belepusztult a világ . Arat a halál ! Ezek a válságok mindig jól jövedelmeznek valakiknek, akiket nem látni a színen, mert a bankárok, s egyéb részvényesek behúzódnak a kulisszák mögé .

Sokan megléptek a nyolcvanas évek elején Magyarországról, akiket azonnal mint a demokrácia menekültjeit tartották számon a különféle segélyszervezetek . Ezek a valamikori szerencsésebbek ijedten látják, hogy azért a demokráciáért küldik halálba gyermekeiket, amelyből szerencsésen elmenekülhettek korábban, amikor még létezett a Szovjetúniónak nevezett Tanácsköztársaság ! Voltak, akik meglepődtek azon a rengeteg szocialistán, akiket nyugaton is megfertőzött a korszellem . Nem értik miért menekülnek el onnan is az emberek . A modernkori népvándorlás minden háború után felgyorsul, sőt az 56-os forradalom után is negyedmillió fiatal magyar ember hagyta el az országot, s szétszóródott a világ négy tájéka felé .

Korunk végnélküli háborúi is menekülteket gyártanak, így jelennek meg Európában a kibombázott muzulmánok milliói, akik képtelenek elvegyülni a keresztény alapokra épült, de már erősen liberalizált térség országaiba . Helyi feszültségeket okoz sok helyen ez az eltérő kultúra, sőt összeütközéseket jósolnak, mivel ez az összekuszált demokrácia tarthatatlanná vált mára .

VGB


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 44 
2013.07 2013. Augusztus 2013.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 671 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 589
  • e Hét: 10856
  • e Hónap: 21967
  • e Év: 175463
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.