Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
Csuda jó dolog Magyarországon élni!
  2013-09-18 20:33:59, szerda
 
  Csuda jó dolog Magyarországon élni!

balu56 2013. szeptember 18., szerda 00:26

Ez az a hely, ahol 1990-óta sok minden megtörténhet. És meg is történik! A világon nincs még egy olyan ország, ahol köztörvényes bűncselekményeket ,,törvényesen" titkosítanak 85 évre, ahol csődbement bankokat konszolidálhatnak közpénzből, ahol büntetlenül lenyúlhatják a magánnyugdíjakat, ahol a költségvetésben 33milliárd forint van betervezve büntetési tételként, ahol a Nemzet Trafikosa nevezi ki a Nemzet Uzsorását, aki egyébként egy boxban szokott izgulni Nemzetünk Miniszterelnökével a Nemzeti Futball feltámadásáért! Úgy néz ki, izgulnak is betyárosan, mert sokmilliárd forintot fordítanak közpénzből stadionépítésekre, miközben az ország fele lassan beledöglik a devizahitelek, és az újonnan bevezetett adók teherviselésébe. Persze ez a tény egyáltalán nem érdekli sem a közpénzből fizetett Nemzet Trafikosát, sem a Nemzet Uzsorását, sem a Nemzet Miniszterelnökét, sem a Nemzetünk Zsiga Marcelljét, de még a baksai jegyzőt, sőt a lőtéri döglött kutyát sem! Nekik és pribékjeiknek, a lőtéri döglött kutyát leszámítva, semmi más nem számít, csak legyen meg közpénzből a havi minimum ötszázezer, felsőbb szinten a havi kétmillió ,,tisztán". Mellékesként jöhet a többi, de az aztán piszkosul! Közben beledadogják a kamerába, hogy havi 47ezerből is lazán meg lehet élni! Arról nem beszélve, hogy Nemzetünk Tekintete, kuszaszemünk is kivette részét a Nemzeti Ámokfutásból. Nemzetgazdasági miniszterként egy tündérmesével állt elő, amely ,,matolcsy csomag" néven a valóságban eléggé lidércessé sikeredett.

mnbNemzetünk Vezére gyorsan ki is nevezte a Nemzeti Bank elnökévé, nehogy még nagyobb őrültségeket találjon ki. Kicsit későn történt meg a dolog, mert ez a Nemzeti Balfék, időközben minden előkészítés nélkül törvénybe iktatta az on-line pénztárgépek bevezetését! Nem is lenne ezzel semmi baj, ha felkészültek volna rá, és lenne értelme.

Jut eszembe, dehogy nincs értelme! Rossz nyelvek azt mondják, Nemzetünk P.Sándora áll a dolgok hátterében, aki egyébként belügyminiszter. Aztán az is tény, hogy 117ezer pénztárgépet kell ,,ripsz-ropsz" lecserélni törvényileg az érintetteknek. Ha pénztárgépenként csak szerényen 10ezerFt üti a markát Nemzetünk P.Sándorának, illetve érdekszférájának, akkor is egymilliárd száztizenhétmilliós üzletről van szó! Így már kicsit érthetőbb a dolog?

Aztán itt az újabb, rezsicsökkentéses őrület. Ezt a Nemzeti Magyar Birka eszi, mint a nemzeti kacsa a piros fehér zöld nokedlit. Nincs is ennél jobb dolog a világon! Hurrá, havi néhányszáz Ft megtakarítás! Ennek hatására a nyugdíjasok zöme lecserélte Krisztus képét, sőt még Istenét is Viktoréra! Arra nem is gondol kisnyugdíjasunk, hogy a kézbesített nyugdíjának nagy részét a 27%- os áfát tartalmazó élelmiszerre költi. Leegyszerűsítve ez azt jelenti, ha valaki naponta ezer Ft-ért élelmiszert vásárol, az 270Ft-ot tejel az államnak. Ez havonta majdnem 10ezer Ft adó, cserébe párszáz Ft havi rezsicsökkentésért! És ezt be tudták nyalatni a többséggel? Röhej!

Akár honnan nézem, fineszesek ezek a Fideszesek, de ennek ellenére én nem fogom üvöltözni a nagyvilágba azt, hogy ,,Magyarország én így szeretlek!"

http://patacsipilvax.hu/2013/09/18/csuda-jo-dolog-magyarorszagon-elni/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lopók között szegényember
  2013-09-18 20:19:33, szerda
 
  Lopók között szegényember

2013. szeptember 18., szerda, 06:00 • Utolsó frissítés: 11 órája
Szerző: -W-


Ma szabadult Zuschlag János, hat év után. Tetszeni fog neki a rendszer: itt simán megúszta volna.

Ma szabadult a börtönből Zuschlag János. Hat évet ült. 2007-ben, szocialista kormányzat alatt vonult börtönbe, 72 millió forintot kértek számon rajta, ebből 50 milliót visszafizetett. 22 millió forintos korrupcióért járt tehát hat év a maffiabaloldal kormányzása idején.

Zuschlag természetesen kishal volt, aprócska fogaskerék az országos mutyiban, de akkor mégis úgy mentek a dolgok, hogy ha egyszer az ügy kipattan, akkor valakinek el kell vinnie a balhét.

Nagyot fog csodálkozni Zuschlag János, ha belepislog az új világba, ami ideépült, míg ő sitten volt. Nem viszi ma már senki a balhét sehova. És komoly ember nem foglalkozik olyan aprópénzekkel, mint ő.

Ma ötszázmilliárdos piacot lehet lenyúlni és szétosztani az új zuschlagoknak, de úgy, hogy amikor kiderül, hogy ez még a kétharmados buldózertörvénykezés keretein belül is bűncselekmény, akkor az ügyészség lógó nyelvvel rohan elsimítani. Úgy megy, mint egy hivatali visszaélés, úgy is hápog, mint egy hivatali visszaélés, mégsem az, hanem kacsa. Tudniillik fideszes nem kerülhet börtönbe akkor se, ha szinte maga jelentkezik oda.

És amikor felmerül a kérdés, hogy mégis személy szerint kik nyomták rá a pecsétet erre a mutyira, akkor a legfőbb tolvaj titkárnője, foglalkozását tekintve miniszter, vidáman közli, hogy az titok. Az is, hogy kik döntöttek, és hogy milyen alapon.

És ugyanígy lehet eljárni termőfölddel, takarékszövetkezettel, közadománnyal, civilszervezetek pénzeivel, bármivel, ami csillog. Gyurcsány és Bajnai kormányzása idején sorra indultak Hagyó, Hunvald és Zuschlag perei, és nem volt elég menlevélnek, hogy ez a gengszter velünk van. Ilyen amatőr volt a maffiabaloldal.

Zuschlag János keserűen fogja észlelni, hogy ő az a fiú, aki rosszkor volt rossz helyen, és egészen kicsivel vétette el. Ma megbecsült katonája lehetne a Nemzeti Együttműködés Rendszerének.


http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130918_Lopok_kozott_szegenyember
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zushlag meg 75 millióért ült 6 évet. Arányosan akkor Fülöpne
  2013-09-18 19:06:18, szerda
 
  Zushlag meg 75 millióért ült 6 évet. Arányosan akkor Fülöpnek kijár vagy hetven év.


Rákay Philip a visegrádi vár tetején
Szerző: laspalmas
- 2013.09.18. 09:01

Biztos hallottatok már róla, hogy Rákay "ex-HírTv-s, tömegbecslő" Philip egy augusztusi kormányhatározat értelmében 992,3 millió forintot kapott a költségvetési tartalékból az "Itthon vagy - Magyarország szeretlek" kulturális program lebonyolítására.

Egy múlt heti sajtótájékoztatón részletesen mesélt/ek arról, hogy mit is takar ez majd pontosan.

"Részben azért szeptember 28-án és 29-én lesz az esemény, mert ekkor lesz Szent Mihály napja, és a Szent György napján kihajtott állatokat ilyenkor hajtják vissza, ilyenkor jönnek az elszámolások" - mondta Rákay.

rakay8.jpgfotó: Botos Tamás / 444.hu

"Az iskolák szeptember közepéig pályázhattak, hogy támogatást kapjanak öregdiák-találkozók szervezésére - mondta Kovács Péter, a XVI. kerület polgármestere, a programhoz lehívható pénzek szervezésének koordinálását végző munkacsoport elnöke. A programsorozat alatt a múzeumok is ingyen látogathatók lesznek, és ,,ha ennek van költsége", a kormány megtéríti.
Kettős célt próbálunk közvetíteni. Az egyik, hogy aki Magyarországon született, de külföldre szakadt, az jöjjön haza. Nézze meg, mi minden változott Magyarországon, másrészt akik itthon élnek mutassák meg azoknak, akik hazajönnek, hogy mire büszkék azon a településen, mit értek el az elmúlt néhány évben és mi az amit meg tudnak mutatni mindannyiunknak."

"A hétvégén 481 ember fog dolgozni 28 helyen (ebből 24 külső!), és a műsorfolyam 20 óra hosszú lesz" - közölte Lencsó Rita, az MTVA kommunikációs igazgatója.

"A csúcspont a vasárnap esti Magyarország, szeretlek! vetélkedő után a 21:30-kor Ópusztaszeren gyújtott nagy tűz lesz, ilyenek a csatlakozó települések terein is lesznek." - ezt nem tudom ki mondta, de jól hangzik.

Rákay hétvégéjéhez készült már egy reklámvideó is, amiben konkrétan a visegrádi vár tetején áll az intendáns úr.

http://www.youtube.com/watch?v=Q5bS3-FV0uE&feature=player_embedded

Nagyon várjuk már a programot, de még jobban utána a tételes elszámolást arról, hogy konkrétan mire költöttek el két petőintézetnyi pénzt két nap alatt....

zero:
Az MTVA 78 milliárd forint közpénzt kapott a költségvetésből az idei évre. Rákay úrnak lehet száz meg ezer ötlete, azokat ebből az igen bőséges keretből kell(ene) megvalósítani, vagy megteremteni rájuk a bevételt. Összehasonlítva, ez a 78 milliárd forint több, mint a TV2+RTL éves költségvetése, és a közmédiában emellett vannak reklámok, állami hirdetések is, gondoljunk csak az NMHH hónapok óta futó digitális átállás kampányára. Vagyis nem az a probléma, hogy Rákay úr el szeretne verni egy hétvége alatt 1 milliárd forintot az 5-10%-os nézettsége mellett, hanem hogy ez miért nem fért be a már kapott 78 milliárdos büdzsébe, miért kellett rá KÜLÖN költségvetési támogatást kérni, és miért szaladt át ilyen könnyen és ilyen gyorsan a kormányon? Senki nem volt aki megkérdezte volna, hogy "Rákay cimborám, nektek nem elég az a rongyos 78 milliárd amit már kaptatok?!"
Másrészt meg ezután ha egy fejesnek támad egy ötlete a közmédiában, akkor tarthatja a markát a költségvetési tartalékhoz?

"Nagy tűz", hát ez roppant kreatív ...

http://vastagbor.blog.hu/2013/09/18/rakay_philip_a_visegradi_var_tetejen
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Chuck Norris-kormány újabb nagy győzelem előtt
  2013-09-18 18:58:59, szerda
 
  A Chuck Norris-kormány újabb nagy győzelem előtt

,,És ha ez a kormány harcba megy, márpedig folyton harcba megy, akkor ott nagy győzelem lesz, az is biztos. Összeszámolni sem tudnám, hány csatát, mit csatát, háborút, világháborút, armageddont nyertünk már meg az elmúlt három és fél évben.

Így együtt, mi magyarok. Legyőztük a KÜLFÖLDET, amikor puccsot szervezett ellenünk, az EU-t, amelyik gyarmati seregével készült a megszállásra, a bankokat, a multikat, a Tescót, a Spart, az Aldit, a Praktikert és a Baumaxot, legyőztük a díszbuzi hatvannyolcas vérkommer nyugati baloldalt, a bolsevik trafikosokat, vérben gázolva, különösen kegyetlen, ádáz csatában sikerült megtörni a nyugdíjkorhatárhoz közelítő bírók brutális rohamát, és legutóbb az államadósság elleni háborút is megnyertük. (Igaz, az államadósság éppen annyi, mint amennyi a nagy győzelem előtt volt, de aki ezen fönnakadna, az az ellenség szekerét tolja.)"

http://nol.hu/lap/allaspont/20130918-a_chuck_norris-kormany_ujabb_nagy_gyozelem_e lott
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elismerték: a külföldön dolgozók dobják meg a foglalkoztatás
  2013-09-18 18:50:27, szerda
 
  Elismerték: a külföldön dolgozók dobják meg a foglalkoztatási adatokat

2013. szeptember 18., szerda, 17:40 • Utolsó frissítés: 43 perce
Szerző: hvg.hu

Elismerte Orbán Gábor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) adó- és pénzügy-politikai államtitkára, hogy a foglalkoztatási statisztikákat torzítják a külföldön munkát vállaló magyarok is.

A GKI Gazdságkutató Kft. még januárban mutatott rá, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) lakossági felmérése nem tesz különbséget abban, hogy mely országban történik a jövedelemszerzés, vagyis a foglalkoztatottak számának emelkedése akár a külföldi idénymunkát végzőkből is adódhat.

Ez azt jelenti, hogy a javuló foglalkoztatási arányok valójában nem azt mutatják, hogy Magyarországon egyre többen dolgoznának.

Orbán Gábor, az NGM államtitkára szerdán egy konferencián elismerte, hogy a külföldön munkát vállalók száma is hozzájárult a foglalkoztatás növekedéséhez - írja a Portfolio.hu.

Orbán azt mondta, tendenciaszerűen emelkedik a külföldről hazautalt jövedelmek összege - 2011 kiugró volt ilyen szempontból, amiben valószínűleg a végtörlesztés is szerepet játszott.

http://hvg.hu/gazdasag/20130918_Elismertek_a_kulfoldon_dolgozok_dobjak_me
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Most akkor forradalom volt a fülkeforradalom vagy nem?
  2013-09-18 18:46:42, szerda
 
  Most akkor forradalom volt a fülkeforradalom vagy nem?

OV azt mondta 2010-ben a választások éjszakáján: forradalom zajlott le a szavazófülkében, sőt a NER szerint is:

444.hu/2013/09/18/nem-volt-forradalom-ervenytelen-a-nemzeti-egyuttmukodes-nyilatk ozata-itt-az-uj-valtozat/

Tegnap a konzuloknak meg azt mondta, hogy csak most jön!
Itt állok a legnagyobb zavarban, most akkor módosítani kell a NER-t?

Még ha csak a NER-t..
De itt a NENYI : www.kormany.hu/download/2/33/00000/Politikai_Nyilatkozat.pdf

" A magyar nemzet 2010 tavaszán újra összegyûjtötte életerejét, és a szavazófülkékben sikeres forradalmat vitt véghez"
Fidesz aktivistának látszó bérmunkások fognak körbejárni minden közintézménybe és kihúzni a forradalmat. De csak ha már végeztek az alaptörvény díszkiadásainak ötödik átjavításával. Az érettségizőknek kiosztott alaptörvények kézi átjavítása ráér a NENYI után is.
Esetleg be lehet vetni közmunkásokat is.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Danske Bank: nincs minek tapsolni a magyar gazdaságban
  2013-09-18 18:41:28, szerda
 
  AHOVA NEM ÉR EL A KORMÁNYPROPAGANDA KEZE!

Danske Bank: nincs minek tapsolni a magyar gazdaságban

http://www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/danske-bank-nincs-minek-tapsolni-a-magyar -gazdasagban-411992



2013. 9. 18. 11:40|Utolsó módosítás: 2013. 9. 18. 11:50|



Az idei 0,3 százalék után jövőre 1,2 százalékos GDP-növekedést és növekvő munkanélküliséget valószínűsítenek a Danske Bank elemzői. 2015-re a prognózis 1,7 százalékos növekedés.
Mik ezek?

A koppenhágai pénzintézet legfrissebb feltörekvő piaci összefoglalójában a Magyarországról szóló fejezetben leszögezik: 2006 óta alig volt növekedés, és nem látszanak a kilábalás egyértelmű jelei sem. Az exportnövekedés üteme lassú, a ,,politikai zaj" viszont erős.

A monetáris politika frontján a jegybank ,,bébivágásokra" tért át, amelyekkel a Danske szerint folytatni fogja a kamatcsökkentést, az év végére az irányadó ráta 3,5 százalékra csökkenhet.

Az euró/forint árfolyamot 3 hónap múlva 303 környékére, 1 év múlva pedig 306,7 magasságába várják Koppenhágában.

A munkaerőpiacon nem várnak fordulatot a Danske Bank szakemberei: az idei átlagos munkanélküliség 11,7 százalék lehet, jövőre a ráta 11,9 százalékra, 2015-re pedig 12 százalékra emelkedhet.
Szerző: Világgazdaság Online
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
balog cigányügyi népbiztos felzárkózottjai!!!!!
  2013-09-18 18:08:00, szerda
 
  balog cigányügyi népbiztos felzárkózottjai!!!!!


Felzárkózott a család: Apa és lánya rablógyilkolt 2011-ben Berentén
2013. szeptember 18. 16:38
Hunhír.info

A nyomozás adatai szerint a berentei elkövetők 2011. november 7-én behatoltak egy helyi lakásba, ahol olyan súlyosan bántalmazták az idős házigazdát, hogy az életét veszítette. Előzetes letartóztatásukat indítványozza a rendőrség.

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az 52 éves H. István és a 27 éves H. Tímea ellen. A nyomozás adatai szerint a berentei elkövetők 2011. november 7-én behatoltak egy helyi lakásba, ahol olyan súlyosan bántalmazták az idős házigazdát, hogy az életét veszítette. Az idős férfi lakását a tettesek módszeresen felforgatták, majd a megszerzett készpénzzel együtt elmenekültek a helyszínről.

A kitartó és következetes nyomozás eredményeként a rendőrség 2013. szeptember 17-én elfogta és bűnügyi őrizetbe vette a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján az apával és lányával szemben, 2013. szeptember 18-án előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelésére.

Még több program, még több milliárd, még több pozitív diszkrimináció, mert a kék hírekből kiderül, hogy rászolgálnak.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=68760
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tragikus: tovább csökkent a születések száma
  2013-09-18 17:34:43, szerda
 
 

Tragikus: tovább csökkent a születések száma
2013, szeptember 17 - 09:22

Kevesebb gyermek született az év első hét hónapjában, mint egy évvel korábban, ám a halálozások száma nagyobb mértékben csökkent ugyanebben az időszakban, így valamelyest lassult a népességfogyás üteme - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb tájékoztatójából, amelyet kedden juttattak el az MTI-hez.

Az előzetes adatok szerint 2013 első hét hónapjában 50 008 gyermek született, 3,3 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban. A 74 267 halálozás 4,6 százalékos csökkenést jelent a 2012. január-júliusi időszakhoz képest. A természetes fogyás 24 259 volt, ami 1870-nel kevesebb az egy évvel korábbinál.

A születésszám az év első öt hónapjában átlagosan 5,4 százalékkal múlta alul az előző évit, júniusban viszont 1,1, júliusban pedig 2,0 százalékkal több újszülött jött a világra, mint az előző év azonos hónapjaiban.

A halálozások száma hat hónapban mérséklődött, júniusban viszont 2,4 százalékkal emelkedett az előző év azonos hónapjához képest. Különösen a február-márciusi és a júliusi visszaesés volt jelentős, az előbbi átlagosan 7,3 százalékkal, az utóbbi több mint 10 százalékkal volt kevesebb, mint egy évvel korábban. A házasságkötések száma minden hónapban másként alakult. Az áprilisi és májusi emelkedés mellett az év többi hónapjában kevesebb házasságot anyakönyveztek, mint egy évvel korábban. A legjelentősebb visszaesés január-februárban volt, amikor átlagosan 11,6 százalékkal csökkent a házasságkötések száma az előző év azonos hónapjaihoz képest. 2013 július végéig összességében 19 074 házasságot kötöttek, 1 százalékkal kevesebbet az egy évvel korábbinál.

Ezer lakosra 8,7 élveszületés és 12,9 halálozás jutott, előbbi 0,3, utóbbi 0,6 ezrelékponttal volt alacsonyabb, mint egy évvel korábban. Az év első hét hónapjában ezer élveszületésre 5,2 csecsemőhalálozás jutott, 0,2 ezrelékponttal több az egy évvel korábbinál.

MTI - alfahir.hu

http://alfahir.hu/tragikus_tovabb_csokkent_a_szuletesek_szama
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Narancsos bohózat a bíróságon
  2013-09-18 17:26:48, szerda
 
  Narancsos bohózat a bíróságon
2013. szeptember 18. - 08:24

Tegnap, napra pontosan az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének hetedik évfordulóján, a Fővárosi Törvényszék Katonai Tanácsa előtt megkezdődött az a per, melyben Gergényi Pétert és 13 társát készülnek felelősségre vonni a 2006-os őszi események miatt.

kep

A hír első hallásra igazán szívmelengető, azonban ha kicsit jobban elmélyedünk a per irataiban, rögtön láthatjuk, hogy az egész történet nem más, mint egy hatalmas nagy átverés. Egy fideszes bírósági bohózat, ahol majd természetesen mindenről szó fog esni, de a lényeg, a jogos felelősségre vonás biztosan elmarad.

Az ügyészség ugyanis a tizennégy rendőri vezetőt - köztük Bene László volt országos főkapitányt és Dobozi Józsefet, a Rendészeti Biztonsági Szolgálat (Rebisz) egykori parancsnokát - nem az általuk elkövetett súlyos bűncselekmények miatt akarja elmarasztalni, nem a szemkilövetéseket, nem az ártatlan emberek ellen elkövetett utcai terrort kéri rajtuk számon, hanem mindösszesen elöljárói intézkedés elmulasztásával vádolja őket.

Két kivétellel az összes rendőri vezető ellen ez a vád. Az egyik kivétel M. Gábor, a Szabadság tér helyszíni parancsnoka, a negyedrendű vádlott, akit parancs iránti, jelentős hátrány veszélyével járó engedetlenség bűntettével vádolnak. Ő volt az, aki a tévészékház ostromakor az ügyészség szerint nem volt képes ellátni a feladatát, széttárta a kezét, tehetetlenkedett. ,,M. Gábor az ostrom alatt a székház épületében bolyongott, és olyan szintű utasításokat adott az embereinek, hogy oltsák el a tüzet, amit nyilvánvalóan az ő parancsa nélkül is képesek lettek volna megtenni" - áll a vádiratban.

A másik kivétel M. Zoltán, az ötödrendű vádlott, a tévészékház rendőri védelmének műveletirányítója. Ellene elöljárói gondoskodás elmulasztása a vád. Az ügyészség szerint az ő hibája az volt, hogy tudta: a tévét védő rendőrök védőfelszerelése hiányos, többeknek nem volt pajzsa, sisakja, mégsem tett semmit, nem próbálta pótolni a hiányt.

Ezek a vádpontok.

Ennek megfelelően az ügyészség többnyire felfüggesztett szabadságvesztést, esetenként pénzbüntetést indítványozott, mivel álláspontjuk szerint a parancsnokok bűnössége elsősorban intézkedések, illetve az eseményeket követő felelősségre vonások elmulasztása miatt állapítható meg.

Ennyi.

A per során tanúként fogják kihallgatni azokat, akik 2006 őszén rendőri bántalmazást szenvedtek el, és feljelentést tettek emiatt. Tanúskodni fognak az Ignácz-, az Árvai- és a Morvai-jelentések készítői. Behívják majd tanúnak a 2006 őszén hivatalban lévő kormány tagjait, az országgyűlés illetékes bizottságainak elnökeit és alelnökeit. Várhatóan az első hét vagy nyolc tárgyalási nap csak a vádlottak vallomásaival fog eltelni. A kilencedik naptól jönnek majd a tanúk. Páratlan heteken két, páros heteken egy tárgyalás lesz, így érhet véget az elsőfokú per majd 2014 végére, de a bíró szerint az sem kizárt, hogy csak 2015 elején lesz ítélet.

Jól látható, hogy a cél nem a felelősségre vonás, hanem a történtek folyamatos napirenden tartása. Ezzel az ütemezéssel az egész ügy majd kiváló lesz arra, hogy a narancsos propagandagépezet a kampány során be tudja mutatni, hogy milyen komoly elszámoltatás folyik ebben az országban. Minden hétre biztosítva lesz a híranyag, fel lehet majd idézni az akkori eseményeket, be lehet majd mutatni az akkori felvételeket.

A per végén pedig majd az összes vádlottak padján ülő szemétládának megveregetik a vállát, miközben a bíró majd kiszab valamilyen bagatell pénzbírságot. Aztán le lesz zárva az ügy.

Jobb esetben esetleg megtudhatjuk, hogy hogy hívják azt a rendőri intézkedést, amikor összeverünk valakit az utcán, majd utána megrugdosva otthagyjuk vérben fekve...
Forrás: Radical Puzzle blog



http://szebbjovo.hu/hirek/narancsos-bohozat-birosagon
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
2013.08 2013. Szeptember 2013.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 621 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2635
  • e Hét: 12902
  • e Hónap: 24013
  • e Év: 177509
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.