Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Csak hivatkozási alapnak kell a törvény, eszükben sincs alka
  2013-09-19 20:27:23, csütörtök
 
  2013-09-19. 19:27
Csak hivatkozási alapnak kell a törvény, eszükben sincs alkalmazni: ez a tanárverő cigány szuka is megúszta


Még egy-két hasonló ítélet, és ilyen jelenetek lesznek az iskolákban
Egy év hat hónap, két évre felfüggesztett börtönre ítélte a Nyíregyházi Járásbíróság azt a kéki szülőt csütörtökön, aki fiának tanárát bántalmazta a település középiskolájában - közölte a Nyíregyházi Törvényszék elnökhelyettese és sajtószóvivője.
Fellebbezés híján az ítélet jogerős.
A bíróság megállapítása szerint a cigányasszony 11. osztályos kölyke az iskolában orvosi felmentésre hivatkozva nem akart részt venni a gyakorlati oktatáson. Tanára felhívta a figyelmét arra, hogy ha hiányzása meghalad egy bizonyos óraszámot, függetlenül attól, igazolt-e vagy sem a távolléte, évet kell ismételnie.
Ennek ellenére a retek nem volt hajlandó bekapcsolódni az oktatásba, tiszteletlenül visszabeszélt tanárának, és folyamatosan zavarta az órát. Az iskolában ezért jegyzőkönyvbe vették viselkedését, fegyelmi eljárást indítottak ellene és hazaküldték.
Anyja, aki tiszta véletlenül éppen nem munkában volt, ezután az iskolában megkereste a tanárt, hangosan szidalmazta, megfenyegette, hogy kint megvárja, majd hirtelen arcul ütötte, nyolc napon belüli sérülést okozva a pedagógusnak.
A törvényszéki szóvivő szerint a bíróság súlyosító körülményként vette figyelembe, hogy sok a hasonló jellegű bűncselekmény és azt, hogy közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és könnyű testi sértés vétsége miatt halmazati büntetést kellett kiszabnia. Enyhítő körülményként a nő büntetlen előéletét, beismerő vallomását vette figyelembe a bíróság, továbbá, hogy cselekményét megbánva bocsánatot kért a tanártól - tette hozzá (mintha le lehetett volna egyáltalán tagadni, és mintha minden koszos cigány nem "bánná meg" tettét az enyhébb büntetés reményében - a jelek szerint sikerrel, most már legalább azt is tudják, hogy büntetlenül verhetik a tanárokat - a szerk.).
Mint ismeretes, korábban azzal álltatták a magyart, hogy a közfeladatot ellátó személy elleni erőszak akár öt évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető. Hát persze, elvileg... - tehetjük hozzá.
Korábban írtuk: Kulturálisan eltérő nevelés: ha a purdé pofázik az iskolában, nem őt, hanem a tanárt kell képen törölni
Gyorsított eljárásban állítanak bíróság elé egy asszonyt, aki fiának tanárát bántalmazta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kék község középiskolájában - közölte a megyei főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI érdeklődésére.
Szilágyi László a kedden történt esetről elmondta: a vádlott a helyi Rétközi Szakközépiskola és Szakiskolába járó "fiú" nem akart részt venni az egyik gyakorlati órán, zavarta a tanítást, és visszabeszélt a tanárának. Ekkor a pedagógus és a diák osztályfőnöke jegyzőkönyvet vettek fel a tanuló viselkedéséről, majd az iskola házirendjének megfelelően hazabocsátották.
Nem sokkal később a tanuló anyja és annak férje jelent meg az iskolában, akik az osztályfőnökkel és a sértett pedagógussal próbálták megbeszélni az eseményeket. A cigányasszony kérdőre vonta a tanárt gyermeke hazaküldése miatt, nem fogadta el annak a gyerek fegyelmezetlen viselkedésére való hivatkozását, majd szidalmazni és felemelt kézzel fenyegetni kezdte, és pofon ütötte. A vádlottat a férje tartotta vissza a további bántalmazástól - ismertette a szóvivő.
A verekedő cigányt még kedden őrizetbe vette a rendőrség, a Nyíregyházi Járási Ügyészség gyorsított eljárás keretében állítja bíróság elé közfeladatot ellátó személy elleni erőszak büntette és könnyű testi sértés vétsége miatt.
Szilágyi László megjegyezte, a közfeladatot ellátó személy elleni erőszak akár öt évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/117875/#ixzz2fMfFQmL5
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A megélhetési gyerekgyártást kell megállítani! Elég volt a c
  2013-09-19 20:21:40, csütörtök
 
  A megélhetési gyerekgyártást kell megállítani! Elég volt a cigányok újabb pozitív diszkriminációjából!
2013. szeptember 19. 17:49
Hunhír.info

A Gyerekesély Program által működtetett "Biztos kezdet" gyerekházak a legszegényebb családok számára biztosítják a felzárkózás lehetőségét - mondta az InfoRádiónak Csete György Eörs, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő főigazgatója. Az uniós forrásból megvalósuló Gyerekesély Projektről a Parlamentben rendeztek konferenciát, mert megint akadt pár felesleges milliárd, amelyet a cigányok pozitív diszkriminációjára akarnak fordítani.

A "Biztos kezdet" gyerekházakban a mélyszegénységbe született gyerekek ételt, játékokat és orvosi ellátást kapnak, illetve programokon vehetnek részt - ismertette Csete György Eörs. Hozzátette: ezekkel az intézményekkel a legszegényebb családok számára biztosítják a felzárkózás lehetőségét.

A pótlékképző gyerekgyártást kell megszüntetni, nem megint milliárdokkal támogatni a cigányokat, mintha magyar szegények nem is lézenének.Elég volt a parazita- tömésből, a myar szegények kirekesztésből, a kukában kotorászó magyar nyugdíjas látványából, mikor jobb esetben nem cigány rablókkal és verőlegényekkel, hanem lopott mobiltelefonokkal rohangáló, azt eladásra kínáló cigánybűnözökkel, illegális árusokkal, vagy cigány zsebtolvajokkal találkozik általában a városlakó, ha olyan környékre téved, amelyet a cigányok elfoglaltak.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=68794
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dübörög a holokausztipar - Újabb ötmilliárd a bűntudatérzés
  2013-09-19 20:16:58, csütörtök
 
  Dübörög a holokausztipar - Újabb ötmilliárd a bűntudatérzés erősítésére
2013. szeptember 19. 18:13
Kostás Roland - Hunhír.info

A Jobbik számára elfogadhatatlan egy újabb, ötmilliárd forintot fölemésztő holokauszt-emlékhely kialakítása Józsefvárosban. Tekintettel arra, hogy már létezik Holokauszt Emlékközpont, van Terror Háza Múzeum s számtalan, az állam által létrehozott, vagy támogatott holokauszt kiállítás és megemlékezés, érthetetlen, miért kell az adófizetők pénzét újra egy többmilliárdos emlékparkra fordítani.

Nem megsértve az áldozatok emlékét és tiszteletben tartva a hozzátartozók érzéseit, mégsem mehetünk el szó nélkül egy ekkora volumenű beruházás mellett. Ehhez az elképesztően magas összeghez azonban még újabb másfélmilliárdot is hozzátesz a kormány, hogy a különböző zsidó szervezetek, illetve oktatási intézmények számára anyagilag biztosítsák a helyi szinten történő holokauszt-megemlékezéseket.

A Jobbik álláspontja szerint Magyarország legnagyobb nemzeti tragédiája a trianoni országvesztés. Trianonnak a mai napig nincsen semmiféle állami emlékparkja vagy állami múzeuma, szemben a zsidósággal kapcsolatos emlékhelyek tucatjaival, amelyek a magyar költségvetésből minden évben átlagon felüli támogatást élveznek. Mindeközben vidéki települések sokasága áll a csőd szélén forráshiány miatt, amelyeknek 5 milliárd forint nagyon sokat jelentene. Az összeg közel száz kistelepülés éves költségvetését teszi ki, ahogyan több ezer devizahitel-károsult anyagi helyzetét lehetne stabilizálni ezekből az állami milliárdokból.

A Jobbik felszólítja a kormányt, válaszoljon végre, hogy a magyar társadalom ezzel az újabb sokmilliárdos holokauszt-jóvátétellel megfizette-e már egyszer s mindenkorra a zsidósággal szemben elkövetett ,,történelmi bűnét"? Ha nem, akkor meddig tart még a jóvátétel, talán az idők végezetéig? Miért akar a kormány a magyar társadalomból és a jövő generációiból bűnbakot nevelni, s miért akarják a bűnös nemzet hamis sztereotípiáját tovább erősíteni? - tette fel a kérdést Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselő, a Jobbik szóvivője.

Hunhír.info kommentár:
Maximálisan egyetértve a JObbik felvetésével kiegészítenénk a szóvivő által elmondottakat azzal, hogy az új sok milliárdos holokauszt szentély a legfogékonyabb, de ugyanakkor a legsérülékenyebb társadalmi réteget, a gyerekeket célozza meg, és hiába maszatolják el még egyelőre az intézmény valódi célját, a holokauszt gyermekáldozatairól szóló tárlat az óvodások, a kisiskolások által kötelezően látogatott intézmény kíván lenni. Ez teljes mértékben elfogadhatatlan már csak abból a megközelítésből is, amelyet pont a zsidó szervezetek hangoztatnak állandó jelleggel a múlt lezárásával kapcsolatosan.

Semmi szükség nincs arra, hogy a gyermekek szellemi fejlődését rémtörténetekkel befolyásolják, és arra meg főleg nem, hogy már gyermekkorukban valamiféle bűntudat magjait hintsék el bennük. A jelenlegi generáció semmiben sem felelős a zsidókkal történtekért, a zsidók generációkon keresztül továbbra is kapják kárpótlásaikat, ennyi legyen elég. Ne akarja meghatározni a magyar kultúrpolitikát egy pár százezres kisebbség, és főleg ne úgy, hogy ezzel további árkokat ás a magyarok és a zsidók között. Az elmúlt évtizedek történéseiből mindenki megtanulhatta: amit sulykolnak és kötelezővé tesznek, az bumerángként üt vissza.

Csak akkor valósulhat meg a normális zsidó-magyar együttélés, ha a döntéshozók és a hatalmon lévők nem a cionisták lába elé hanyatlanak, hanem normális, ésszerű és egyenrangú múltidézéssel arra a helyre helyezik el a magyarországi zsidó holokausztot, amelyet megérdemel a történelemben. Egy sajnálatos és tényleg tragikus esemény történt a 40-es években, amelyet leginkább történelmi szempontból kell feldolgozni, nem elhallgatva azt is, hogy ebben a folyamatban nem lehet egységes zsidóságról beszélni, hiszen a kisebbség saját vezetői közül is nagy számban voltak olyanok, akik az auschwitzi vonatok utaslistáját elkészítették. Akkor még nem beszéltünk arról, hogy a demokrácia nem jelenthet kötelezőséget, és az a szülő, aki nem akarja gyerekét egyoldalú történelem-szemlélettel mérgezni, természetesen megtilthatja az iskolának, hogy csemetéjét ilyen agymosásnak vessék alá, és ilyen tárlatok látogatására kötelezzék.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=68795
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csehország nem viv “rezsicsökkentő háborút!” Még
  2013-09-19 20:06:22, csütörtök
 
  Csehország nem viv “rezsicsökkentő háborút!" Mégis olcsóbb az áram!

Mintegy 11-12 százalékkal csökken jövőre a villanyáram ára Csehországban - közölte a prágai sajtó. A csehországi árcsökkentés alapvetően az egyre nagyobb konkurencia, az alternatív szolgáltatók piaci erősödése és az energetikai világpiac alakulásának következménye.

Az áramár csökkentés konkrét oka viszont az, hogy az ország legnagyobb áramtermelője és szolgáltatója, a Cseh Energetikai Művek (CEZ) a kialakult helyzet következtében a hét elején bejelentette, hogy több mint hárommillió ügyfele számára 15-20 százalékkal csökkenti az áram árát.Az alternatív szolgáltatók közölték, hogy szintén csökkentik áraikat. Az állami energetikai szabályozó hivatal (ERÚ) már korábban jelezte, hogy a maga részéről 10 százalékkal csökkenti az elosztói árakat. Mindezek következménye a végső felhasználói ár 11-12 százalékos csökkenése. Az árcsökkentés következtében a felhasználók jövőre éves összehasonlításban mintegy hétmilliárd koronát takarítanak meg. Szakértők szerint az áramár csökkentése logikus következménye az energetikai világpiacon kialakult helyzetnek, ahol a tavalyi évhez viszonyítva jelenleg átlagban 17 százalékkal alacsonyabbak az árak.
(MTI)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
KÉTFAJTA JOG VAN a VILÁGON
  2013-09-19 19:49:27, csütörtök
 
  CSAK HOGY EL NE FELEJTSÉTEK!!!!!!!!!
KÉTFAJTA JOG VAN A VILÁGON

1 = amit a világ országai betartanak
2 = amit Izrael nem tart be soha!!!!!!!!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A 7-ik évforduló kapcsán: "Zavargásokról" beszél a hazugságá
  2013-09-19 07:50:08, csütörtök
 
  A 7-ik évforduló kapcsán: "Zavargásokról" beszél a hazugságállam és a média is?
2013.09.18, 13:14 Nemzeti Hírháló

Hír: Az ügyészség Gergényi Péterre és társaira FELFÜGGESZTETT börtönbüntetést indítványozott.

Vannak esetek, amikor bizonyos cselekedeteket meg kell indokolni, az eset összes körülményeit feltárva, s a kialakult belső feszültséget is levezetve.
A néptől már rég elidegenedett politikai osztály szóhasználatában visszatért a gyakorlati népszuverenitást teljesen megtagadó "zavargás" kifejezéshez: 2006 kapcsán. Az akkori, erkölcsi alapon történt felháborodás valójában, nem csak a politikusi hazugságok okán eredményezték a Kossuth tér népmozgalmát, hanem a globális érdekeket kiszolgáló rendszer teljes és lelepleződött álságossága érlelte. Az elhíresült beszéd szándékos kiszivárogtatása, csupán a végső bizonyíték volt arra, hogy nem történt meg a megélhetési politikusok által gyakran hangoztatott: rendszerváltás. Helyette megerősödött az a bankárkaszti uralom, amelyet a mai miniszterelnök neje is elismert legutóbb, egy spontán nyilatkozatában.
Az elemző gondolkodás képességét megőrző magyaroknak azonban mindez nem jelenthett újdonságot. Csupán arra a folytatólagosan működő kettős mércére nem számítottunk, amely tovább görgeti a bolsevik berögződéseket a mai: ún. globalista kiszolgáló-személyzetnél is.

Pl. Póka Lacit a "bankzúzásos" bejelentését követő napokban letartóztatják, s terrorcselekmény tervezése okán fogva tartják. Viszont a büntetőjogilag értékelhető cselekménynek elkövetésére, 2006-ban valóban parancsot kiadó főrendőröket, egy látszatra ugyan elszámoltatás jelegű - de valójában csupán a választási kampányszínháznak minősíthető - bírósági tárgyalásokra idézték meg. S a főfelelős, Furcsán Nyerenc pedig szabadon, széles mosollyal és elvbarátnőjével érkezhetett a bíróságra. Hihetetlen, hogy a szavakért börtön, a bűntettekért pedig médiaérdeklődés, azaz kétes értékű nyilvánosság, s állítólag 100 (száz) millió forint évi jövedelem jár. (Hozzáteszem: ez abból a köztulajdonból szétlopott vagyonból származik, amely mindannyiunk boldogulását lenne hivatott szolgálni, egyesek érdeke helyett.)

Ráadásul a ma reggeli TV1 köztelevíziós adásban Völgyesi Miklós és Gaudi Nagy Tamás riportalanyoknak a 2006. október 23.-ról szóló értékelése alatt, folyamatosan a szeptember 18-i - a hatalmi arrogancia okán bekövetkezett tvszékház elleni - támadás képeit, s az akkor lángoló autókat mutogatták. Ennek az álságossága világos, hiszen Furcsán Nyerenc is ugyanezt a sajátosan bolsevik taktikát alkalmazta azokkal szemben, akik veszélyeztették az ő magánhatalmát. Sőt valószínűleg csak neki volt érdeke az autók lángolása, a "ribillió előidézése: amitől megmentheti végre a szavazóit".

Nézzük mit is tűzött ki célként a Kossuth tér, s ebből mi valósult meg?

Én csak három, 2006 őszi célkitűzést említek:

1. A hibbant Néró bevallottan csalással szerezte meg a közhatalmat, törvénytelenül lett miniszterelnök. Ezért minden tisztességes jogrendben le kell mondatni!

2. A népszuverenitás valódi birtokosai felismerték, hogy nemcsak a kormány a törvénytelen, hanem maga a rendszer is! Ezért vissza kell térni az utolsó törvényes magyar jogrendhez. Valódi és népi rendszerváltást kell végrehajtani!

3. Ennek az eléréséhez azonban erkölcsi és nem fülkeforradalomra van szükség. A jelenlegi kenőpénzrendszert, a megélhetési politikusok véleménydiktatúráját, a köpönyeget cserélő KISZ-elit vagyongyarapodásával együtt kell felszámolni!

E három pontból, sajnos nem valósult meg semmi, bár elismerem, hogy a 2/3-os többségű Fidesz nyitott pár kiskaput a nemzeti oldalnak, ám annak előnyeit is a pártvezetés közeli Fidesz tagok élvezik. S e közben a valós elszámoltatásról nincs szó, mintha le is mondott volna róla az alsóházi pártfegyelmek "fortélyos félelme".

Az egyik szemem sír, a másik meg nevet. Hiszen minden változás belülről indul el, s a magyarság igencsak változik, remélhetőleg - s én ezt tapasztalom naponta - emelkedik! Hitem szerint minden jó magyar ember meg fogja találni a saját útját és fejlődési lehetőségeit. Azonban a hagyományok ápolása és felélesztése nélkül, például a bevált magyar történelmi alkotmányosság visszaállítása és szerves fejlődésének az elősegítése nélkül mindez, csupán féloldalas, fogyasztás központú maradhat.

Szerencsére a Magyarok Szövetségének egy működő tagozata - az Alkotmányos Jogfolytonosságot Előkészítő Tagozat - egyre több aktív személlyel bővül, akik komoly munkát végeznek, s egyre több szellemi muníciót állítunk elő. Viszont ma - nem csak az AJET tagjaként, hanem magyarként is - egy igen kényes helyzetbe kerültem, de inkább nem is részletezem: úgyis megtudjátok időben. Nem mosakodni kívánok és nem bocsánatot kérni, hanem csupán indokolni.

A tehetetlenség és végső kétségbeesés vitt rá egy primitív cselekedetre, hiszen Furcsán Nyerenc a szemkilövető terrorista felbujtó és "kézi-vezérlő", nemhogy örülne, hogy egy ilyen türelmes és megbocsátó nép a magyar, hanem inkább provokál minket. Röhögcsélve a nemzet kínjain és terrorizmusuk áldozatait még jobban lenéző és megalázó módon, még kampányt is kerekített magának a katonai bíróságon. Abban a szerepben tetszelgett a közhatalmat magánérdekű hatalommá süllyesztő politikai és gazdasági gengszter - aki a "magyarságot legjobban megosztó" minősítést már 2004-ben megszerezte - hogy ő bátran kiáll a köztársaság védői mellett. Holott az illegitim köztársaság első - saját maga által is bevallottan - csalással, félrevezetéssel miniszterelnöki székbe jutó politikusa ő. Aki a saját hatalmát törvénytelenül is biztosító, néhány főrendőrt kívánt "erkölcsi" (?) támogatásban részesíteni most. Azokat, akiknek köszönhetően a hatalmát egészen a bankárkaszti lemondatásáig - pontosan Szövetsé günk országos zászlóbontásáig - megtarthatta. S bár a jelenlegi hatalom csupán "ellenőrzés elmulasztása és szakszerűtlen oszlatás" miatt kívánja a bíróság elé állítani ezeket a jogérzékről és igazságosságról megfeledkező főrendőröket, mindez nem az igazságosság jegyében történik, hanem háttéralkuk és lobbi érdekek, vagy rosszabb esetben a teljes állami irányítás bankárkaszti vezénylése okán. (Ráadásul szerencsétlenségemre még egy névrokonom is ott szerepel köztük, Bene László néven.) De láthatóan nem felelősségre akarja vonni a "független" ügyészség őket, s még nem is a valóban elkövetett terrorcselekményeik miatt, hanem egyszerű kampányfogásként rendezi meg a tervezett legalább 100 pernapot. (Amely természetesen el fog húzódni a választásokig, sőt még annál is tovább.) De azt már előre tudjuk, hogy felfüggesztik a büntetésüket Ez pedig egy jogi nonszensz, hiszen mi van akkor, ha új bizonyítékok, tanúk kerülnek elő? Szinte vicces lenne a helyzet, ha nem emberi drámák, életminőség ro mlás, egzisztencia tönkretétel és megalázások lennének az ügy hátterében. Csak megint a kettősmérce munkálkodik a háttérben

Ilyen nyilvánvaló népellenes bűncselekmény, amely a magyar nép 1956-os szabadságharcára való évfordulós megemlékezésének és a bolsevizmussal való reménytelen szembeszállásának arcátlanul pimasz és vihogó lekezelése, még nem történt a rövid XXI. század során. Furcsán Nyerenc és elvbarátnője átlépte azt a lélektani határt ott a bíróság épületében, amit erkölcsös magyar ember soha nem tudna átlépni: az általa "kézi-vezérelt" rendszerben meggyalázottakon és egy életre nyomorékká tett embereken vihogtak provokatív módon. Sőt odáig merészkedett, hogy lenácizta az ott lévő magyarokat. Egy "nemzetellenes szocialista" merte "nemzeti szocialistának" nevezni azokat, akik soha nem voltak és nem is lesznek szocialisták! Sokszor leírtam már, hogy bár nem vagyok fasiszta, de azt a jelzőt egy szocialistától még el tudom viselni, mert bár Salazár, Franco és Mussolini is kritizálható, de akkor a szocialistákkal szemben értékrendet ké pviseltek mindhárman. A bármely színű szocialisták viszont már régóta az embervadászat és a gyilkolás hívei. (Mégha manapság csak gazdasági eszközökkel folytatják azt, amit Kun (Kohn) Béla, Rákosi (Rosenfeld) Mátyás, Kádár (Csermanek) János, kötéllel, golyóval, kínzásokkal, vagy mint 2006-ban Furcsán Nyerenc, az állami terrorizmus hazai kialakításával, a közhatalom magánosításával cselekedett.)
Sajnos jól látható, hogy az ügyészi álságosság eredményeként - s valószínűleg a bankárkaszt védenceként - a valódi főbűnös teljesen, a kollaboráns kiszolgáló-személyzete pedig részben, meg fogja úszni e szörnyű bűntettet. (legalábbis egy időre.) Én azonban sűrűn imádkozom az igazságért, s ha módomban áll, majd teszek is azért, hogy soha ne leljen nyugalmat, s nyerje el igazságos büntetését az Isten és az emberi igazságszolgáltatás által is.

Én ma is azt tettem, amit a lelkembe égetett igazság diktált. S ez szerintem kötelessége is minden magyarnak, mert magyarnak nem születni kell, hanem azzá emelkedni, azzá nemesedni lehet csupán.

S néha talán nem is a legelfogadottabb módon. De a Furcsán Nyerenc által kitagadott székelyek és más határon-túli magyarok, illetve az embervadászat áldozatai, a Rádió udvarán megkínzott fiatal lányok, a sérültek és a kilőtt szeműek, s azóta is megalázott, megnyomorított magyarok talán jobban megértik tetteimet.

Várom az ellenlépéseket, s felszólítok minden magyart, hogy ne tűrjük tovább a nácizást, a legmocskosabb szocialisták képviselőitől!

(Mert szerintem a törvénytelen állammal és azok törvénytelen működtetőivel szembeni ellenállás nem jog, hanem szent kötelesség!)

Az őszödi lelepleződés 7.-ik évfordulóján: Dr. Bene Gábor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Aki nem segíti a cigókat, bűnhődjön!
  2013-09-19 07:48:02, csütörtök
 
  Aki nem segíti a cigókat, bűnhődjön!

Járóka Lívia legújabb agymenése.

A tagállamok szigorúbb elszámoltatását követeli az Európai Bizottságtól a cigányok felesleges felzárkóztatása terén Járóka Lívia.

Az Európai Parlament (EP) egyetlen cigány képviselője magyar újságíróknak szerdán kifejtette: bár minden országnak kötelező évente jelentést tennie az eredményekről, a megvalósítás terén "döcögés van", ezért arra kéri (de inkább követeli) az európai bizottságot, hogy bátrabban lépjen fel, és "nagyon keményen" ítélje el a nem teljesítő tagállamokat. Magyarul aki hajlandó a bűnöző cigányság pártjára állni, az kajon nagyon kemény dorgálásokat.

A követelőző szutyok szerint a tagállami akciótervek egy szót sem ejtenek például a kassai vagy a görög nagyvárosok melletti cigánytelepeken uralkodó állapotokról, ahol azonnali cselekvésre lenne szükség, amiben teljesen egyetértünk. Azonnal fel kellene számolni a telepeket, amilyenre már számos példa volt még a nagy Nyugaton is.

Járóka Lívia csütörtökön egy képviselőtársával Horvátországba, majd azt követően Magyarországra utazik tényfeltáró misszióra.

Járóka arra is rámutatott, hogy a bizottság szigorúbban ellenőrizhetné, hogy hova tűnik el például az a pénz, amelynek a cigányság felzárkóztatását kellene szolgálnia, mégsem jut el azokhoz, akikhez kellene. Erról talán érdemes volna megkérdezni a saját fajtáját is, tudjuk ajánlani első körben a hírhedt sikkasztót, a törpe cigányt, Kolompár Orbánt.

"Miért nem jut oda? Miért nem ítélik el ezeket a tagállamokat? Miért nem keresik meg azokat a civil szervezeteket, amelyek nem megfelelően használják fel a pénzt?" - dühöngött a retkes, aki az igazságügyi eredménytáblához hasonlóan azt is elképzelhetőnek tartaná, hogy létrejöjjön egy cigány integrációs eredménytábla, amelyen mérhető lenne, hogy melyik tagállam hogyan teljesítette a cigány integrációs célokat. Mi pedig javasoljuk egy cigánybűnőzős eredménytábla létrehozását, ahol figyelemmel lehetne követni, hogy a retkesek éppen mennyi bűncselekményt követnek el a befogadó ország lakosságának a sérelmére.

A Fidesz házi cigány luvnyája a retkes közösségek problémáinak megoldására komplex megoldásokat, összetett stratégiákat sürgetett a tagállamok részéről. Munkahelyeket teremtő vállalkozók, a családokat megszólító szakemberek, megfelelő oktatás, bérlakásprogram, tömbrehabilitáció - sorolta a hihetetlen követeléseket, elfelejtve azt az aprócska tényt, hogy a drágalátos cigányai még az általános iskolát sem képesek elvégezni, nem hogy egy szakmát szerezzenek maguknak.

"Ezek a telepek nem fognak az egyik napról a másikra megszűnni" - szögezte le a sajnálatos hírt Járóka, aki szerint a munkahelyteremtés révén a gazdaságfejlesztés és az agrárberuházások is segíthetik a cigány közösségek integrációját. A politikus a probléma összetettségét érzékeltetendő elmondta, hogy a kormosok körében kétszer annyi a daganatos megbetegedés, a nők pedig jóval nagyobb eséllyel válnak bűncselekmények, emberkereskedők vagy családon belüli erőszak áldozatává, mint a nem cigányok.

Akkor itt álljunk meg egy szóra! Az, hogy a cigányok körében magasabb a megbetegedések száma, arról csakis ők tehetnek, mivel képtelenek egy mentálhigiénés, civilizált környezet kialakítására, amit nem lehet a szegénységre sem fogni, mert magyar családok ezrei is ugyanolyan szegénységben élnek, mégis odafigyelnek a környezetükre. Az pedig, hogy a cigány kurvák többet esnének bűncselekmény áldozataivá, arról számos fehér nyugdíjast (akit életben hagytak) meg lehet kérdezni, illetve arról ne a magyar lakosság tehessen már, hogy a saját családjukban ki mennyire rőszakos.

Járóka! Jobban teszed, ha befogod a szádat, mert akik miatt a cigányok úgy élnek, ahogy, arról csakis a saját fajtád tehet.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hunhír olvasó: Olaszországban nem polkorrektkednek a körözöt
  2013-09-19 07:16:43, csütörtök
 
  Hunhír olvasó: Olaszországban nem polkorrektkednek a körözött bűnözőkkel
2013. szeptember 18. 18:06
Hunhír.info-információ

ciganyok-vasvillaval-lead.jpgHírportálunk egy konkrét bűncselekm ény kapcsán feltette a kérdést: ha a magyar származású bűnözőket lehe teljes nevük alapján, jól beazonosítható képekkel körözni, a cigánybűnözők estében miért nem alkalmazzák ezt a módszert. Olvasónk bizonyítja, hogy az uniós Olaszországban ennek nincs semmi akadálya.

Üdv a hunoknak!
A cigány bűnelkövetők esetében is hasonló elvárásokat várunk el című íráshoz: Én sokkal inkább az alábbi módszert ajánlom. A letartóztatottak, nem elítéltek(!), teljes neve, születési helye, ideje. Így egészen könnyen azonosíthatóak. Nem?

Lehet, hogy Olaszország nem Európában van? Név, születési hely, idő. Nincs nekik adatvédelmi ombudsmanjuk? Íme:
[Aumenta la dimensione del testo] [Diminuisci la dimensione del testo]

COLPO AI CLAN DEL LITORALE, 51 ARRESTI Un blitz della polizia, con l'impiego di 500 uomini tra reparti speciali, elicotteri, unità cinofile e marittimi, ha portato all'arresto da parte della Squadra mobile di 51 persone, membri di spicco di clan mafiosi che da anni avevano il controllo delle attività illecite sul litorale della Capitale. Colpiti i clan Fasciani, Triassi e D'Agati, che da anni si sono spartiti il malaffare, soprattutto nella zona di Ostia. *ECCO I NOMI DEGLI ARRESTATI*

1. TRIASSI Vito, nato a Siculiana (AG) il 21 aprile 1957
2. TRIASSI Vincenzo, nato a Cattolica Eraclea (AG) il 3 dicembre 1951
3. CALDARELLA Felicia, nata a Siculiana (AG) il 16 settembre 1958
4. CALDARELLA Nunziata, nata a Siculiana (AG) il 3 gennaio 1960
5. PIGNATARO Alessandro, nato ad Adelaide (Australia) il 28 agosto 1969
6. DI FRANCESCO FABIO, nato a Roma il 12.5.1969
7. GIORGI EMILIANO, nato a Roma il 16.5.1978
8. COLACI ALFREDO, nato a Roma il 1.6.1980
9. D'AGATI Francesco, nato a Villabate (PA) l'1 gennaio 1936
10. DI MARIA CLETO, nato a Roma il 30.12.1965
11. FASCIANI Carmine, nato a Capistrello (AQ) l'11 maggio 1949
12. FASCIANI Nazzareno, nato a Roma il 13 gennaio 1958
13. FASCIANI Giuseppe, nato a Capistrello (AQ) il 22 febbraio 1951
14. FASCIANI Terenzio, nato a Capistrello (AQ) il 21 marzo 1954
15. FASCIANI Sabrina di Carmine, nata a Roma il 8 maggio 1974
16. FASCIANI Azzurra di Carmine, nata a Roma il 18 maggio 1984
17. FASCIANI Alessandro, nato a Roma il 29 agosto 1986
18. BARTOLI Silvia Franca, nata a Olgiate Comasco (Como), il 28 maggio 1952
19. ROSSI DIEGO, nato a Roma il 27 maggio 1981
20. SIBIO Riccardo, nato a Roma il 1 marzo 1962
21. COLABELLA JOHN GILBERTO, nato a Roma il 3 settembre 1984
22. BITTI LUCIANO, nato a Roma il 17.5.1940
23. INNO GILBERTO, nato a Roma il 22.4.1966
24. GIORGIO BENEDETTO, nato a Roma il 29.9.1968
25. BASCO ANTONIO, nato a Roma il 21.4.1957
26. DI SALVO GABRIELE, nato a Narni il 7.5.1959
27. GUARINO FABIO, nato a Siena il 22.9.1964
28. CASANO AURORA, nata a Trapani il 19.6.1969
29. GERMANO' GIANLUCA, nato a Roma il 27.6.1970
30. CARBONE DANIELE, nata a Roma 16 aprile 1970
31. BASCO GIOVANNA, nata a Roma il 26.11.1979
32. PISELLI MARIA LUISA, nata a Roma il 17.3.1958
33. BONDANINI DANIELE, nato a Velletri il 11.11.1984
34. CALANDRELLI Domenico, nato a Roma il 12.6.1974
35. CASTIELLO MANUEL, nato a Roma il 31.7.1986
36. POLLARI STEFANO, nato a Roma il 10.2.1988
37. FERRERI ROSARIO, nato a Palermo il 29.9.1959
38. LOBOZZO FABIO, nato a Roma il il 6.11.1975
39. COCI EMANUELE, nato a Roma il 2.8.1982
40. CIOLLI ENNIO, nato a Roma il 14.6.1939
41. CIOLLI ANDREA, nato a Roma il 31.8.1970
42. MAZZONI MIRKO, nato a Roma il 14 giugno 1980
43. SANGUINETTI Gabriele, nato a Roma il 12 maggio 1990
44. ANSELMI DANILO, nato a Roma il 29.10.1976
45. FERRERI CHRISTIAN, nato a Roma 11.8.1984
46. LONGO SASCIA, nato a Roma il 18.2.1975
47. FERRAMO EUGENIO, nato a Budrio (BO) il 27.10.1984
48. DI CINTIO ANDREA, nato a Roma il 15.7.1979
49. KOWALSKI FABIO, nato a Roma il 9.9.1967
50. MARTINELLI TOMMASO, nato a Roma il 12.11.1957
51. BOSCO ALESSANDRO, nato a Roma l'8.10.1973
52. EL AZIZ ABDELMOULA, nato in Marocco il 21.5.1969


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=68764
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Pető Intézetisek menjenek focizni
  2013-09-19 07:14:47, csütörtök
 
 
2013.09.18. 05:32 Fabius
A Pető Intézetisek menjenek focizni


Van mikor az ember agya eldobja a szíjat, és csak annyit kíván mondani: menjetek ti a büdös picsába mind! Igen, ti, mindannyian, a magyarázkodó Hoffmann Rózsával és a szavazástól tartózkodó jobbikosokkal együtt. Igen, ti, akik állítólag megvéditek a Pető Intézetet, aztán most mégsem.

fidesz-pető-intézet.gif

Ha szerintetek annyi a keresztény konzervatív értékrend (muhaha), hogy a zsíros nyakú parasztnak odavetitek a 400 milliót, hogy neszebazmeg, jáccoggyál futballcérárosat, - elvégre győzött a focialista forradalom, virágzik a fogadási csalás üzletág, úgyhogy ki ne maradjál - de a súlyosan sérülteket ellátó intézmény anyagi gondjaira magasról tesztek, akkor azt mi tudomásul vesszük és feltesszük ezt is a vakkomondoros polcra.

Végül is vannak fontosabb és nagyobb dolgok, mint a hátrányos helyzetűekkel piszmogás. 9,6 milliárd nyugat-magyarországi stadionra, 6,9 milliárd a Fradinak, 400 millió Tállainak, 4 milliárd az egyházaknak, 2 milliárd elbaszni való Navrának, 1,2 milliárd a Magyar Turizmus Rt-nek marketingre (muhaha), 752 millió játszani Rákay Kálmánnak, mert neki fasza ötletei vannak. Vagyis a kirakatot rendezitek és abban bíztok, a stadionok árnyéka majd jótékonyan kitakarja a kilátást a mögötte rohadó való világról. Tulajdonképpen még méltányosak is voltatok, hisz a támogatás leszavazásával párhuzamosan törvénybe foglalhattátok volna azt is, a Pető Intézetisek menjenek focizni, mert a sport egészséges és nemesít, vagy no pain, no gain, mert ezt tanultátok meg Plagi bától.


http://varanus.blog.hu/2013/09/18/a_peto_intezetisek_menjenek_focizni
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már fűrészelni sem hagyják a dolgozni vágyó romákat ebben a
  2013-09-19 07:13:16, csütörtök
 
  2013-09-18. 13:54
Már fűrészelni sem hagyják a dolgozni vágyó romákat ebben a rasszista országban

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 46 éves Sz. Péter, az 55 éves P. János, valamint a 46 éves T. László ellen. A nyomozás adatai szerint 2013. május 10-én Miskolcon a Kerpely Antal utcát és az Andrássy utcát összekötő gyalogos híd vaskorlátjának több elemét lefűrészelték az elkövetők, hogy azt majd értékesíthessék.
A tetteseket a helyszín közelében járőröző rendőrök tetten érték, majd elfogásukat követően előállították a rendőrkapitányságra.
A Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a három miskolci gyanúsítottal szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást lezárta, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Miskolci Járási Ügyészségnek.
(Police.hu)


https://kuruc.info/r/35/117844/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2013.08 2013. Szeptember 2013.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 621 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2820
  • e Hét: 13087
  • e Hónap: 24198
  • e Év: 177694
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.