Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
NEMZETI PUCa
  2014-06-17 19:53:29, kedd
 
 
2014. június 17., kedd

NEMZETI PUCA

Megnyilatkozott a Nemzet Pucája, annak alkalmából, hogy negyedszázaddal ezelőtt beszédet mondott a Hősök terén, 56 mártírjainak ravatalánál.
Csicskása, a hajdan jobb sorsra érdemes Navracsics azt volt képes mondani, hogy ,,1989. június 16. az igazság születésnapja volt Magyarországon.
Az igazságé, amely nélkül szabadság nem születhet.
Hiszen igazság nélkül nincs szabadság, tudtuk ezt akkor is."

Csak ma nem tudjuk, úgy látszik, mert ha tudnánk, akkor nem rendeznénk ekkora cécót csak azért, hogy Orbánt a történelem középpontjába tudják tolni azok, akiknek ehhez erős anyagi érdekeik fűződnek.
Azért, hogy a nép elhiggye, hogy a rendszerváltozás a honi hősök, és a Hősök Leghősebbikének múlhatatlan érdeme, aki toppantott egyet arany lábával, s erre összeomlott a szocialista világrendszer, a Varsói Szerződés és a Szovjetunió.

Lószart Mama, hogy klasszikust idézzek - amikor a Mi Pucánk odaállt a koporsó mellé, már csak a sír körüli gereblyézés volt hátra, a halott már a sírban feküdt, és itt nem Nagy Imrére gondolok, hanem a szocializmus magyar változatának hullájára, élt vagy harminc szép és termékeny évet, isten nyugosztalja.
Viszont mi szeretjük megadni a módját politikai balfogásaink méltó temetésének, mi október hatodikát és június tizenhatodikát ünneplünk, március tizenötödikét és október huszonharmadikát tettük nemzeti ünnepünkké, népünk nagyjaiként pedig tehetségtelen politikusok tucatjait emeltük piedesztálra, akik eszement politikájukkal magyar emberek ezreit gyilkolták meg - nem vonva persze kétségbe jószándékukat.

Ebbe a sorba illeszkedett a Hősök terén felállított ravatal is, mely a társadalom egy részének megnyugvást adott, a kivégzett mártírok hozzátartozóinak erkölcsi elégtételt, mert ugyan Kádár rendszere soha nem tett róluk említést negatív kontextusban, de azért azt sem mondta soha, hogy igazuk volt.
Ez a ceremónia viszont azt jelképezte, hogy a mártíroknak igazuk volt.
Nem volt igazuk, de ettől még mártírok voltak, áldozatai saját irracionális politikájuknak, ami csak azért fájdalmas, mert nem csak ők viselték ennek sokszor halált hozó következményeit, hanem még sokezren, az egyszerű emberek közül is.

De persze egy ilyen eseményen nem várható el, hogy a történész reális értékelése legyen a beszédek vázlata, a hangsúlyt nem a politikusi tévedésekre kell helyezni, hanem az egyén hősi helytállására, példamutatására, mégha a mutatott példa nem is volt a legszerencsésebb.
A ravatalhoz odaengedett Orbán rendes ripacshoz méltón nagyot alakított, a párttitkár fia, a KISZ-titkár olyan virtigli kommunistafaló beszédet mondott, hogy maga Prónay Pál vagy Héjjas Iván is megnyalhatta volna minden ujját utána.
Nagy kockázatot vállalt a beszéddel a Mi Pucánk, neki és már akkor is haszonleső bandájának háta mögött ott állt Stumpf Istvánnak, a Hazafias Népfront akkori alelnökének apósa, a kommunista belügyminiszter, ember nem volt a kor hivatalosságai között, aki komolyabban nekik mert volna menni.

Na, és persze ekkor már elkezdődött a Nagy Helyezkedés, melynek során kialakultak azok a személyi viszonyok, melyek a következő évek, évtizedek tulajdonviszonyait maghatározták.
Nem volt itt kockázat már egy szál se, a szovjet csapatok kivonulása már folyamatban volt, az állampárt is elfogadta már a többpártrendszert, Orbán ehhez képest olyan lelkesen csépelte a döglött lovat, hogy aki csak nézte, mosolygott - milyen kis kekec a fiú, mondták, és nem gondolta senki, hogy egy mítosz megteremtését szemlélhette.

Ma az a hivatalosan elfogadott nézet, hogy a szocializmus bukását epedve várta a nép, és már mindenki elfeledkezett a másik ravatalról, ahová az egyszerű emberek százezrei vitték el - igen türelmesen kivárva a sorukat - a maguk szál virágát, hogy aztán a temetés szervezői a gyászkocsit a koporsóval olyan tempóban hajtsák keresztül Budapesten, melyre utoljára 1918-ban, Tisza István koporsójának hazalopásakor volt példa.
Igaz, Tisza esetében attól tartottak, hogy a nép felborogatja a kocsit (ez a szobron nem került ábrázolásra) míg utóbbi esetben inkább a rokonszenv megnyilatkozásaitól tartott a helyezkedő új hatalom, az újkeresztény Németh Miklóssal az élen.

Orbán ma azt mondja, hogy kockázatot vállalt, de ez a kockázat elméleti volt, a mi szabadságunk, mellyel élni természetesen nem tudtunk, ugyanúgy dőlt el, mint annak idején a rabságunk Jaltában - egy odavetett félmondattal mondott le rólunk az SZKP Mesterházy Attilája.
A hősök születése ez után kezdődött, így jött világra a Fidesz, eleinte, mint az SZDSZ ifjúsági tagozata, de aki beleharapott a neki eledelt adó kézbe, az már Orbán Viktor volt, személyesen.

,,Ha Moszkvában akkor egy negatív fordulat történik, akkor itt mindenkit elvisznek. Tehát utóbb azt mondani, hogy radikálisabban kellett volna, meg forradalmat kellett volna csinálni, ezt én megértem, de ott és akkor ennyi bátorság, ennyi vér volt a magyar nép pucájában". - mondta a Mi Pucánk, aki akkor és ott hihetetlen bátorsággal kivetette magát a földszinti ablakból.

De arra azért gondja van, hogy emlékezetessé tegye ezt a napot.
Szokásosan jó stílusérzékkel a hajdani ravatal színterére a kivégzettek hozzátartozóinak határozott tiltakozása ellenére ma koncertet szerveztek - éppencsak az hiányzott, hogy - mint a vonatkozó rendőrviccben a körzeti meghízott - Orbán felkérje az özvegyeket egy táncra.
Hja, kérem, megy az idő, ma már nincs szükség mártírokra, okvetetlenkedő hozzátartozókra, a viszonyok tisztulnak - ha ma lenne a temetés, a ravatalt és a dekorációt a KÖZGÉP építené, a beszédet Navracsics mondaná, a fiatalokra emlékeztető szimbolikus koporsót pedig eltakarná az előtte pöffeszkedő, kis félmosollyal a hajdani szép napokra emlékező Nemzeti Puca...

http://www.pupublogja.hu/2014/06/nemzeti-puca.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az államadósság margójára !! Mert ugye Magyarország jobban t
  2014-06-17 19:52:40, kedd
 
  Az államadósság margójára !! Mert ugye Magyarország jobban teljesít !!

Mondja ezt a nemzet patkánya a takonyorrú barom !!
24 673 000 000000 forint. Ha pedig ezt elosztjuk tiz millióval-Banditisztán feltételezett lélekszámával-az fejenként 2 467 3000 ft. Adósság/fő! A most született csecsemőtől kezdve az éppen most meghaló aggastyánig.
Ha pedig ez a tizmillió ember MIND CSAK DOLGOZIK, és mindegyik NETTO 200 000 forintot keres havonta, és EZT MIND BEFIZETI ÁLLAMADÓSSÁG TÖRLESZTÉSRE, egy év múlva már CSAK 67 300 forint lesz az adósság/fő! (De közben senki semmit nem pocsékol. Nem eszik, nem iszik, stb. stb. stb.)
Namármost! Országrablóink-a RENDSZERVÁLTÓ BANDITAHAD-tegnap ünnepelte a szocializmus legyőzését, a RENDSZERVÁLTÁST!
Mit is ünnepeltek?
1989-ben az adósságunk volt legfeljebb-mai árfolyamon- EZER MILLIÁRD forint.
Az állami vagyon volt 100 %!
Ma az államadósság TÖBB MINT HUSZONNÉÁGYSZERESE a '89-esnek!
Ma az állami vagyon a '89-esnek LEGFELJEBB 5 %-a!
A VESZTESÉG TEHÁT MINIMUM SZÁZSZOROS!
Tényleg volt tegnap oka az ünneplésre a hazaáruló banditaseregnek! DEMOKRATÁINK az elmúlt negyedszázadban TOTÁLISAN FELSZÁMOLTÁK MAGYARORSZÁGOT!

FEL MAGYAR! INDULJ ÚJABB BIRKAMENETRE!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az elcsalt rendszerváltás óta hazaáruló posztkommunisták vez
  2014-06-17 19:47:51, kedd
 
  Nemzeti Hírháló

Az elcsalt rendszerváltás óta hazaáruló posztkommunisták vezetik az országot - félre

Élükön Orbán Viktorral, aki a legnagyobb áruló, hiszen nemzeti színekben, nemzeti érzelműekkel vértezi magát. A többi ex-kormányfő kismiska hozzá képest. Így Antall, Horn, Medgyessy, Gyurcsány(i), Bajnai. Orbán mindenről tudott és tud, benne van a keze minden népellenes aljasságban, de a pártszócsöveivel az ellenkezőjét hangoztatja.
Tudott, mert benne volt a rendszerváltók paktumában, tudott az újabb titkosítások tartalmáról, a titkosszolgálatokról, ezeknek újbóli titkosításával 2019-ig, tudott és segédkezett a módszeres kirablásunkban privatizáció, bankhiteles ellehetetlenítésről, kormányzása alatt dolgozták ki a devizacsapdát, tudott és segédkezett a 2006-os rendőri vérengzésről, vele az őszödi beszéd forgatókönyvéről, hazánk elárulásról és nemzetünk felszámolási tervéről! Asszisztál, amióta a "ruszkik haza" szöveggel bemutatkozott és azóta benne vakon hívő hasznos-idiótáknak. Segédkezik az ország további felszámolásában, felosztásában, cionista zsidó megszállásában!

Jómagam is beleestem csapdájába, néhány társammal megalapítottuk Tolnán a Fidesz alapszervezetet, rendes képviselőket juttatunk be az önkormányzatba és becsületes polgármestert is jelöltünk, aki később 8 évre meg is kapta a posztot. Polgári kört alapítottam, de már láttam a vakvágányt, így független hírszerkesztésbe és terjesztésbe fogtam. Megalakítottuk a Nemzeti Hírhálót 2003 decemberében, aminek minden munkája rám maradt. Válogatási filozófiámat gyakran támadták fideszes aktivisták, majd kizártak soraikból. Ettől kezdve teljesen függetlenül működik, lassan 11 éve és ezen nem változtatok. Sokan úgy gondolják, a Hírháló egy stáb, egy sajtóiroda vagy minimum több emberből álló szerkesztőség. Az a helyzet, hogy egymagam alapítottam, fejles ztettem, szerkesztek, terjesztek, adminisztrálok, kapcsolatot tartok és segítek akinek tudok. Köszönöm az eddigi sok támogató levelet, elismerést és híranyagot, valamint a sajtódíjakat, ami erőt ad a további folytatáshoz!

Kovács János
Hírháló mindenes
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha egy cigány bűnözőt megvernek a kiraboltak, egyből rasszis
  2014-06-17 19:36:34, kedd
 
  A FRANCIÁK NEM TÖKÖLTEK A BALOG KEDVENCCEL!

Ha egy cigány bűnözőt megvernek a kiraboltak, egyből rasszisták lesznek
2014. június 17. 13:25
Hunhír.info

Egy betörés miatt tucatnyi ember meglincselt egy roma bűnözőt Párizs közelében, egy lakótelepen, az áldozat kómába esett - közölték kedden rendőrségi források.

A 16 éves bűnöző a családjával és más cigányokkal élt együtt Pierrefitte-sur-Seine egyik kiürített házában. Péntek este eszméletlen állapotban találtak rá egy bevásárlókocsiban a helyi lakótelep közelében, egy út mentén.

Az első rendőrségi vizsgálatok szerint a fiút mintegy tucatnyi ember megverte, mert a lakótelep egyik lakásában néhány órával korábban elkövetett betöréssel őt gyanúsították.

A hatóság szerint egy több emberből álló csoport elment érte a cigánytelepre, és erővel elhurcolták, majd bezárták egy pincébe, ahol ütni kezdték. A rendőrséget az áldozat anyja riasztotta, jelezve, hogy fiát elrabolták.

Az életveszélyesen megsérült fiút egy párizsi kórházba vitték, ahol azóta kómában fekszik.

Michel Fourcade, a kisváros szocialista polgármestere szerint a roma fiút június eleje óta többször is előállították lopás gyanúja miatt. A polgármester azt is elmondta, hogy a városban az elmúlt hetekben több olyan gépkocsifeltörés és betörés történt, amelyekről a helyiek azt gyanítják, hogy romák követték el.

A lincselés miatt a rendőrség mintegy harminc embert kihallgatott, de egyelőre senkit nem vett őrizetbe. A polgármester szerint a városban a lincselést követően sem alakult ki feszültség.

Az SOS Racisme (Rasszizmus) nevű jogvédő szervezet szerint "ez a súlyos cselekmény a roma vagy romának feltételezett állampolgárokról kialakult kép riasztó romlását mutatja társadalmunkban, valamint azoknak a feszült viszonyoknak a látható eredményét, amelyek között a franciák élnek". Benjamin Abtan, az EGAM nevű antirasszista európai mozgalom elnöke szerint "radikális beszédmódváltásra" és "a romákat érintő erőszak egyértelmű elítélésére" van szükség.

A romák jogait védő egyesületek szerint a cigányokkal szembeni erőszak növekedő tendenciát mutat. A dél-franciaországi Marseille-ben 2012 októberében helyiek felgyújtottak egy romatelepet, hogy elűzzék a cigányokat, 2013 májusban pedig az északi Hellemmes-ben rátámadtak egy útszéli pihenőhelyen tábort vert romaközösségre.

Hunhír.info - MTI

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=76055
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meddig lehet így bánni Magyarországon a dolgozókkal? - egy k
  2014-06-17 19:26:51, kedd
 
  2014-06-15. 15:56
Meddig lehet így bánni Magyarországon a dolgozókkal? - egy kizsákmányolt olvasónk levele

Olvasónk levele:
A Kőröstej Kft. üzemeiben a legtöbb munkajogi szabályzatot megszegve dolgoztatják az embereket. Ez különösen érvényes a barcsi üzemre, a Dráva Tejre.
A legtöbb dolgozónak - mikor nem tudott munkát biztosítani a cég -, a szabadságát vette el. Így sok dolgozónak már csak pár nap szabadsága maradt. A melósok (mint az jellemező Magyarországon) minimálbért keresnek. Ezért a nevetséges összegért szinte gyermekként bánnak velük. Sokszor wc-re sem engedik ki őket. A túlórákat és a hétvégi pótlékokat nem fizetik ki, vagy ha kifizetik, több havi csúszással. A bérpapírok átláthatatlanok.
A cégcsoport tulajdonosa Riad Naboulsi jó kapcsolatot ápol a kormány bizonyos képviselőivel, ezért tud ilyen gyalázatos módon bánni az emberekkel. Hiába volt számtalan feljelentés a cégcsoport ellen, semmi változás nem történt. A kizsákmányolás felett szemet huny a munkafelügyelet.
Meddig lehet így bánni Magyarországon a dolgozókkal, akik megtermelik a hasznot a cégeknek, és akik megtermelik az élelmiszert az országnak, és biztosítják az exportot külföldre? Azt kell hogy lássam, kis hazánkban rabszolgaként bánnak a munkásosztály képviselőivel.
Önökhöz azért fordulok, hátha foglalkoznak az üggyel, és napvilágot látva megváltoznak a munkakörülmények sok magyar munkahelyen, köztük a Kőröstej cégcsoportjaiban.
Nevemet nem merem leírni, mert félek a megtorlástól és a munkahelyem elvesztésétől!
Tisztelettel:
Egy magyar kizsákmányolt

További részletek: http://kuruc.info/r/20/129211/#ixzz34v0TeJiB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Így imádják az ukránok az européer liberális demokráciát - m
  2014-06-17 19:23:56, kedd
 
  Így imádják az ukránok az européer liberális demokráciát - már 100 ezer ember menekült át Oroszországba -
2014. június 17. 18:49
Hunhír.info

szabadkomuvesseg250.jpgOroszország új határozattervezetével az ENSZ Biztonsági Tanácsához (ENSZ BT) fordult, mert romlik a humanitárius helyzet, és eszkalálódik a fegyveres konfliktus az ország keleti régióiban. Vitalij Csurkin, Oroszország ENSZ-megbízottja azt mondta, hogy az új határozattervezetet tartalmazza két korábban benyújtott tervezetek, amely magában foglalja a humanitárius segélyt, a tűzszünet, és a nemzeti párbeszédet Ukrajnában.

Csurkin kijelentette: Moszkva hajlandó együttműködni az ukrán hatóságokkal segélynyújtás terén. Javaslatát azonban már elutasították Kijevben. Továbbá Csurkin kommentálta a helyzetet Kelet-Ukrajnában, mondván, több mint 100.000 ezer ember menekült át a határon, hogy elkerülje az erőszak a régióban.

Az orosz nagykövet azt mondta, hogy a kelet-ukrán városokat és falvakat támadnak naponta a kormányerők ágyúkkal, harckocsikkal és repülőgépekkel, valamint azt is közölte, hogy sok városban nincs ivóvíz, mert az energia-és vízellátás központjait is célzottan támadják a kormányerők.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=76062
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
17,7 millióért üzent Orbán az új magyar EP-képviselőknek
  2014-06-17 19:20:37, kedd
 
  2014-06-17

Írta ErdélyiK
17,7 millióért üzent Orbán az új magyar EP-képviselőknek

Néhány nappal az EP-választás után, május 30-án egész oldalas újsághirdetésekben üzent Orbán Viktor a 21 magyar képviselőnek.

ovep

Közadatigénylésben kértük ki a Miniszterelnökségtől, hogy pontosan mely újságokban, hány alkalommal, és mekkora költségen jelent meg ez a hirdetés. Sajnos beigazolódott a gyanúnk: 21 darab ajánlott levél sokkal kevesebb közpénzbe került volna.

A miniszterelnökség válasza szerint 1-1 darab hirdetés jelent meg a Magyar Nemzetben, Magyar Hírlapban, Metropolban, Napi Gazdaságban, Népszabadságban, Nők Lapjában, Blikkben, Heti Válaszban, Nemzeti Sportban, továbbá az origo.hu-n egy címlapbanner.

A megrendelés értéke összesen bruttó 17.728.259 forint volt. A 21 magyar EP-képviselő diszkrét, ajánlott levélben való köszöntése ennél sokkal olcsóbb lett volna, körülbelül 8 ezer forint.

(fotó: HVG)

http://blog.atlatszo.hu/2014/06/177-millioert-uzent-orban-az-uj-magyar-ep-kepvise loknek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
idézet
  2014-06-17 12:14:51, kedd
 
 

Felhívással fordul a CÖF-CÖKA vezetősége a nemzeti elkötelezettségű civilekhez, a szellemi honvédőkhöz, arra kérve őket, hogy a magyarságot, a magyar civil társadalmat érő aljas és szélsőséges politikai- és médiatámadásokra válaszul vegyenek részt a médiafigyelésben, annak érdekében, hogy a CÖF-CÖKA felállíthassa gyors reagálású ,,hadtestét".

polgárportál 2014. június 12.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb fajtárs siet Porosenko-Walzman segítségére: Soros szá
  2014-06-17 10:48:53, kedd
 
  2014-06-17. 08:25
Újabb fajtárs siet Porosenko-Walzman segítségére: Soros szárnyai alá veszi az ukrajnai vezetést

George Soros kész segíteni a válság sújtotta Ukrajnának - a zsidó (az MTI szerint "magyar származású") spekuláns (az MTI szerint "pénzügyi befektető") Petro Porosenko (Walzman) államfővel hétfőn tartott kijevi megbeszélésen közölte ezzel kapcsolatos terveit.

Ezt a gyenge minőségű fényképet tette közzé az ukrán elnöki hivatal
Az UNIAN hírügynökség idézte késő este az elnöki hivatal közleményét, amely szerint Soros tájékoztatta Porosenkót egy "stratégiai konzultatív csoport" létrehozásáról, amely segíteni fogja a kijevi kormányt a "reformok végrehajtásában".
"Létrehoztunk egy stratégiai konzultatív csoportot a felmerülő kihívásokra való gyors reagálás végett" - mondta Soros.
Az elnöki hivatal közleménye szerint Porosenko hangsúlyozta, hogy szükség van a reformok végrehajtására irányuló erőfeszítések összehangolására. Határozott támogatásáról biztosította Soros kezdeményezését, amely szerint ingyenes biztosítást kapjanak a politikai kockázatokra azok, akik befektetnek az ukrán gazdaságba vagy együttműködnek Ukrajnával.
Az UNIAN emlékeztet arra, hogy Soros február végén, a mintegy 80 halálos áldozatot követelő kijevi zavargások után felszólította az Európai Unió vezetőit, hogy sürgősen dolgozzanak ki egy tervet Ukrajna megsegítésére, hasonlót ahhoz, mint amilyen második világháború utáni Marshall-terv volt, amellyel az Egyesült Államok segítette a nyugat-európai országok talpra állását.
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/129274/#ixzz34stpkjuW
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ukrajnát örökbe fogadja az Európai Unió
  2014-06-17 07:53:59, kedd
 
 
Ukrajnát örökbe fogadja az Európai Unió
2014. június 16.

Ukrajna hosszú évek óta nem fizeti ki a gáz árát a Gazpromnak. Az Európai Unió bejelentette, hogy egymilliárd eurót kifizet Ukrajna helyett, ezt azonban a Gazprom nem fogadta el, mert ennél jóval többen tartozik Ukrajna nekik. Tegnap reggel 8 órakor elzárta a Gazprom az Ukrajnának szállító gáz csapját, és csak akkor szállít, ha előre fizet. Az unió és Amerika kitalálta, hogy Magyarország és Szlovákia fordítsa vissza az általa vásárolt és neki szállított gázt Ukrajna számára. A Gazprom bejelentette, ha ez megtörténik, leállítja felénk és Szlovákia felé is a szállítást. Hogy Ukrajna hogy gondolta mégis, hogy nem fizet a gázért, az nem derült ki!

A 47 milliós Ukrajnát az oligarchák jócskán leszegényítették, de sajnos mi is ezen az úton bandukolunk!! A problémáink nagy része nálunk is miattuk van. Megszabadítottak bennünket a nemzeti vagyon nagy részétől, és továbbra sem adóznak! Bár az egykulcsos adónak köszönhetően a hatalom és népes holdudvara, valamint a magas jövedelműek is alig adóznak.

Méltányos lesz-e az, hogy az Európai Unió örökbe fogadja a 47 milliós Ukrajnát? Vámmentesen fog beszállítani az unióba, főként mezőgazdasági termékeket. A minőségi követelmények egyelőre rájuk valószínűleg nem fog vonatkozni. A magyar gabona- és a tojás piac lesz elsősorban veszélybe.

Tagdíjat az unióba se fognak fizetni, és nem fizetnek semmiért!

Elképesztő módon többezer ukrajnai ukránnak fizetünk nyugdíjat egy 1962-es szociális szerződés alapján, amelyet a Magyar Népköztársaság kötött a Szovjetunióval... Fizetünk nyugdíjakat ugyanezen szerződés alapján bőven Romániába is. És ingyen látjuk el a betegeiket... A magyar beteg meg megy várólistára! Ez a büntetés azért, mert dolgozik, mert adót és járulékot fizet a saját hazájába. A magyar társadalom mindezt egyelőre egész jól tűri. Miért nem figyel oda a nemzetinek mondott hatalom a saját eltartóira?? Emberileg is, jövedelmileg is jócskán elszakadtak tőlünk...

SVPSZ


Forgó Irén
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2014.05 2014. Június 2014.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 465 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3010
  • e Hét: 13277
  • e Hónap: 24388
  • e Év: 177884
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.