Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Az ingyenes laptoposztás fő kezdeményezettjei a tanulni, bei
  2014-07-02 14:41:10, szerda
 
  Az ingyenes laptoposztás fő kezdeményezettjei a tanulni, beilleszkedni vágyók, a paraszt meg a kapáljon, ne a billentyűzetet csapkodja
2014. július 02. 12:04
Hunhír.info

Tizenhétezren kaptak ingyenes laptopot Miskolcon és környékén a Digitális Közösség Program keretében - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kedden. sok hátrányos helyzetű általános és középiskolai diák is eszközhöz jutott - írja az NFM, hozzátéve: a program ezen kívül ingyenes oktatással is támogatja a számítógépes készségek fejlesztését.

A közlemény által idézett felmérés szerint mintegy 3,5 millió magyar állampolgár digitálisan írástudatlannak számít. A kormány ezért indította el tavaly novemberben a Digitális Közösség Programot, amelyet ősztől Salgótarjánban folytatnak. Később akár országos szintre is emelhetik a kezdeményezést - tájékoztatott a minisztérium.

A digitális írástudatlanság felszámolására a 2014-2020 közötti uniós pénzügyi időszakban mintegy 30 milliárd forint forrás áll Magyarország rendelkezésére - olvasható az NFM közleményében.

Azok a szülök, akik éjt nappallá téve gürcölnek, hogy gyereküknek egy kicsit jobb lehessen meg mehetnek a laptopboltba, mert nekik nem jár úgy minden, mint a hátrányosoknak. Most már elég legyen a kátrányosok állandó pozitív diszkriminációjából.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=76438
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már megint kioktattak minket, amiért nem holocaustozunk eleg
  2014-07-02 14:21:13, szerda
 
  Már megint kioktattak minket, amiért nem holocaustozunk eleget
2014. július 02. 13:29
Ifj. Tompó László - Hunhír.info


Alighanem a Guinness-féle Rekordok Könyvébe illő lenne annak adatolása, hány holocaustemlékezés folyik hazánkban évente, s erre mennyi támogatást kapnak a benne érintettek - tőlünk. Mégis, mást sem hallunk tőlük, minthogy nem áldozunk ezekre eleget. Mert ugyebár hibás az ,,emlékezetpolitikai gyakorlat"-unk.

Így összegezhetjük tömören a vasárnapi és hétfői jeruzsálemi holocaustszeánszon elhangzottakat. Amin, olvassuk a Mazsihisz honlapja tegnapi hírcikkében, ,,Heisler András hangsúlyozta, hogy a magyar kormány nem antiszemita, de hibásnak tartja a magyarországi emlékezetpolitikai gyakorlatot".

Nézőpont kérdése, mondhatnók. Mert ha arra gondolunk, hány megemlékezés történik nálunk évente magyar hőseinkre és tetteikre, igazat kell adnunk neki. Igen, hibás az emlékezetpolitikai gyakorlatunk, élünkön kormányunkkal, amiért nem állítunk több kopjafát hadviselő eleinknek, amiért nem rendezünk tudományos konferenciákat például a Székely Hadosztály, a Rongyos Gárda, vagy az 1945-ös budavári kitörés honvédőinek emlékére.

Persze Heisler ezt nem így értette. Ezúttal is kevesellte a holocaustra való megemlékezéseket. Mert az ,,emlékezetpolitika" csak belőlük állhat, minthogy, toldotta meg szavait a konferencián Nagy Andor, hazánk Tel Aviv-i nagykövete, mi magyarok kollektívan felelősek vagyunk minden őket ér veszteségért, amiért is ideje a tettek mezejére lépnünk:

,,A magyar holokauszt a magyar nemzet tragédiája volt, magyar bűn, felelősség és fájdalom. Nekünk, mai magyaroknak önmagunkkal is szembe kell néznünk, a magyar állam nem szegült szembe a németek akaratával, sőt annak kiszolgálójává vált, annak szolgálatába szegődött. Közös veszteség, fájdalom és gyász ez a ma élő magyaroknak, és az utánunk jövő generációknak. Idejében kell tenni az antiszemitizmus ellen, mert ez a zsidóságnak, a magyaroknak és Európának is csapást hozott."

Szóval már megint kioktattak minket, amiért nem holocaustozunk eleget. Nos anélkül, hogy újra Hunhír-ötpercet tartanánk nekik arról, miért, hogy ,,magyar zsidó" csak álomképekben létezik, mi is azt javasoljuk nekik, lépjenek a tettek mezejére. Vagyis csak berkeiken belül és saját költségükön holocaustozzanak. Azt pedig, milyen legyen a mi emlékezetpolitikánk, bízzák reánk. Ugyanis ez mégiscsak a MI hazánk.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=76442
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi a különbség a lengyel és a magyar MTV között?
  2014-07-02 14:19:40, szerda
 
  Mi a különbség a lengyel és a magyar MTV között?
A lengyel tv-ben a munkatársak fele zsidó fele lengyel.
A magyarban nincs lengyel.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Valakik megöltek hat romát.
  2014-07-02 14:14:41, szerda
 
  Magyarország:

Valakik megöltek hat romát. Ezt még ezer év múlva is felhozzák, és az áldozatok családtagjainak a kormány 70 millió forint kártérítést fizetett. A megélhetési jogvédők elég sok külföldi újságban is megjelentették ezt a hírt, és magyarellenes film is készült az esetekről.

A romák megöltek nagyon sok magyar embert, többek között Szögi Lajos tanár urat a két kiskorú gyermeke szeme láttára. A Tanár úr leszármazottainak nem jár kárpótlás. És soha nem kerül be hírként ez a gyalázatos lincselés a nemzetközi sajtóba. Róluk nem készült film.

Ciszjordánia (palesztin terület a béketárgyalások döntése alapján!)

Három izraeli fiatalembert megöltek a palesztinok. A leszámolás már beindult, nagyon sok embert zártak börtönbe. A rengeteg palesztin áldozat szóba se kerül. Egy palesztin fiatalembert a jeruzsálemi erdőben holtan találtak. Ő sem hír. És az sem, hogy több ezer palesztin sínylődik izraeli börtönökben, sokan közülük föld alatti börtönökben. Nagyon sok kődobáló kisfiú (nincs más védekezési módjuk!!) is börtönben van. A világ becsukja felette az összes szemét. Az ENSZ BT elítélte az izraeli fiatalemberek sérelmére elkövetett gyilkosságot. Nem ez a megoldás. Egyetlen emberélet is sok!!! De a palesztin emberélet miért nem fáj a világnak?

A kettős mércés jó nagynénikétek térde kalácsát!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Intelem a Fidesznek: zsidó segget nyalni csak pontosan, szép
  2014-07-02 08:17:27, szerda
 
  2014-07-01. 21:33
Intelem a Fidesznek: zsidó segget nyalni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen... úgy sem érdemes

Portálunk exkluzív értesülésével megspékelve

Ami fertályunkon kormányzati zsidóseggnyalásban történik, már rég átlépte a filoszemita perverzió sárga határvonalát. És az, ami állami - értsd: adófizetői - támogatásban kifolyik a bennünket gyűlölő hangadó zsidók egyrészt felesleges, másrészt kontraproduktív kiengesztelési kísérleteire, az ugyancsak határtalan.

Itt van például egy héttel korábbi külföldi tudósítás: ,,Több mint ezer magyar vett részt Budapesten mintegy 160 olyan eseményen, amelyeket a holokauszt emlékének és annak szenteltek, hogy most van 70-ik évfordulója annak, amikor a II. világháború idején sárgacsillagos házakba kényszerítették a zsidókat".
Most pedig vegyük elő abakuszunkat, és osszuk el a 160 eseményt ,,a több mint ezer magyarral". Amit az egyszerűség kedvéért ezernek veszünk. Ez azt jelenti, hogy átlagban egy eseményen 6,25 zsidó vett részt. Hogy ez mennyibe került az adófizetőknek, arról nem szól a híradás és így mi sem tudjuk. Csak azt, hogy az iszonyatosan drága lehetett, miközben az események iránti érdeklődés majdnem egyenlő volt a nullával.
A kérdés azonnal felmerül: mi lett volna, ha nem 160 eseményt, hanem 16-ot rendeznek, amikor is eseményenként legalább 62 és fél zsidó verődhetett volna össze rajtuk? Netán 1,6 eseményt, hogy azon 625 zsidó követelje Orbán fejét és farkát?
A zsidó szervezetek közben a feneküket kinyaló Fidesz-kormányt kül- és belföldön ezerrel áztatják. Június közepén meglehetősen sok angol nyelvű zsidó honlapon (amelyeket csak azért nem lehet szagukról felismerni, mert az internet a bűzt - vagy a jó illatot - még nem közvetíti, de képzeljük el, milyen lehet, ha egy ablaktalan szobában izzad Zentai Péter, Vásárhelyi Mária, Vadai Ágnes és Dési János) jelent meg az a hír, hogy ,,A magyar zsidók bojkottálják az állami soá megemlékezést". Ebben Heisler András, a Mazsihisz nevű zsidó pénzkövetelő szervezet elnöke azt állítja, hogy a zsidó szervezetek ,,csaknem egymillió dollár" összegű állami szubvenciót (pénzügyi támogatást) utasítottak vissza, hogy tiltakozzanak, amiért államilag akarják elfedni azt a bűnt, hogy a magyarok részesei voltak a holokausztnak. Egy héttel később azután a franciaországi zsidó média is átvette ezt a dupla pofátlanságot. Vagyis azt, hogy míg e zsidó szervezetek egyrészt két kézzel lapátolták be az állami pénzt az idei holobulira, másrészt kifelé még gerincesnek is játsszák magukat, vagyis atipikus zsidó jellemvonást lopnak maguknak. Vagyis azt akarják elhitetni, hogy egy zsidó képes visszautasítani (vagy visszaadni) bármilyen megkapott vagy beígért összeget. Egy Karsai. Egy György Péter. És folytathatjuk a sort.
Az Orbán-kormány teljesítményét nem egy téren ellentétesen ítélik meg. De az kétségtelen, hogy néhány területen világrekorder. Nincs például olyan kormány a világon, amelyet ilyen intenzív zsidóseggnyalás (és nem ,,zsidó seggnyalás") eredményeként antiszemitának bélyegeznek meg.
E cikk nem tudományos munka, vagyis olvasóink kevés rendszerességre számítsanak benne. Inkább csapkodásra, amikor ennek alátámasztására példákat hozunk fel.
Mint azt a példát, hogy az Orbán-kormány tagjai között hemzsegnek a zsidók. De tanácsadói között is. És itt nem csak a világ legrondább nője nevű versenyen többször győztesnek kihirdetett Hegedűs Zsuzsára gondolunk, vagy a holokausztluvnya Schmidt Máriára, Pannónia egyik legenyveskezűbb tolvajára, de még a zsidó gyilkosoknak a Fidesz-éreabeli érinthetetlenségére is. Néhány hónapja egyetlen bíráló hang nem hallatszott vezető bírósági testületekben, amiért az SZDSZ-szolga Cserni János bíró NEM VOLT HAJLANDÓ meghallgatni Gyárfás Tamás multimilliárdost, a ,,közszolgálati" Nap-kelte volt tulajdonosát és főszerkesztőjét, miután Tasnádi Péter zsidó gyilkos kerek-perec közölte, őt bízta meg Gyárfás, az úszószövetség mai elnöke médiabeli riválisa, Fenyő Miklós likvidálására. Ilyen bíróság még Romániában is nagyítóval keresendő.
Mivel egy cikk olvasottságának egyik vélhető jellemzője annak rövidsége, említsünk gyorsan és befejezésként egy másik példát, amely exkluzív értesülésünk. Arról, hogy a Fidesz-zsidóknak és holdudvaruknak miként áramlanak szinte számolatlanul a pénzek. És hogy e holdudvarban kik foglalnak helyet.
Washingtonban Fellegi Tamás - a második Orbán-kormány fejlesztési minisztere, stb. - irányítása alatt működő lobbi iroda, a Hungary Initiatives Foundation, amelyről most a ballib sajtó június 27-én azt írta, több mint 800 000 dollár (kétszázmillió forint) értékű támogatást juttatott amerikai civil szervezeteknek. (Az csupán merő véletlen, hogy e ,,leleplező" írások elfelejtették megemlíteni, hogy ennek az ,,alapítványnak" a vérzsidó és ultrasimlis Fellegi a vezetője.)
Na de most jön az igazi csavar. És kiket alkalmaz ez a fantasztikus ,,foundation" és zsidrák vezetője? Nem mást, mint például a román titkosszolgálatnak, a Securitaténak ,,Hegel" fedőnéven dolgozó Heltai Pétert, a holokausztluvnya Schmidt Mária révén az első és második Orbán-kormánynak is több funkcióban dolgozó ügynököt.
A Fidesz-kormány nagyon ideges, amikor a nyugati sajtóban azt állítják róla, hogy együttműködik a Jobbikkal. Holott akaratlanul is azt teszi. Zsidó seggeket ilyen intenzitással, ilyen szolgai módon, ekkora adófizetői pénzek elpocsékolásával csak az tud nyalni, aki azt szeretné, hogy a Jobbik megerősödjön, és 2018-ra riválisa legyen a világ első antiszemitának kikiáltott filoszemita kormányának.
Abruzzo

További részletek: http://kuruc.info/r/7/129896/#ixzz36HzoLgh5
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
L. Simon, leülhet
  2014-07-02 08:13:55, szerda
 
  L. Simon, leülhet

2014. július 02., szerda, 04:00 Utolsó frissítés: 4 órája

Szerző: -W-


Munkájához hülye és lusta, strómannak alkalmatlan, egy elsős kötelességtudatával sem bír. L. Simon László minek van?

Kedves államtitkár úr, ideje van az összegzésnek. A modoroskodásnak nincs, használjuk nyugodtan a modern költészet szókincsét.

Ön, alulírott L. Simon László, kétséget kizáróan segghülye a munkájához, halovány segédfingja sincs például arról, hogy mit tartalmaz a törvénymódosítás, amit a saját neve alatt nyújtott be. Ez tudományos tény, a segghülyeségnek precízebb bizonyítéka nincs is, mint az a habogás, amit tegnap látott az ország.

Természetesen eddig is tudtuk, hogy az egyéni képviselői indítványokat nem az aláírók szövegezik, csak arra való az egész eljárás, hogy ne kelljen vitatkozni, azt ugyanis segghülyék nem szeretnek, nem áll jól nekik, meg fárasztó is. Az viszont igazán nem túlzó elvárás ilyen esetekben sem, hogy a zoknibáb, akit kitolnak képviselni az aktuális aljaskodást, legalább felkészüljön abból, amit aláírt. Ön tehát egyben felesleges is; az eddig sem volt kérdés, hogy a nemzet nyakán éktelen daganat, de a pártja is okosabban tenné, ha az apanázsából megfizetne tíz csinos gyakornoklányt. Azok még arra is hajlandóak lennének, hogy elolvassanak tíz oldalt másnapra.

De azért álljunk meg egy percre a jóízű röhögésben. Van itt néhány halálkomoly probléma.

Az egyik, hogy ha bármely magyar polgár céget alapít, tulajdont szerez vagy szerződést köt, esetleg adót vall be, akkor kénytelen átrágni magát egy csomó söralátéten folyószövegen, és ha valamit félreért, akkor megnézheti magát. Nyilván a magától növő luxuslakás kivétel, de egyébként így élünk mi, magyarok.
Mi a felelőssége ezzel szemben Önnek?

A gyerekem tudja, hogy meg kell tanulnia az anyagot - az erkölcstant is! -, és hogy baj lesz, ha nem teszi. Van egy egyéni képviselőnek, a Miniszterelnökség államtitkárának annyi felelősségtudata, mint egy elsősnek? És mindezt azzal próbálja megúszni, hogy letiltatja a félrebeszélését? Tulajdonképpen mit képzel magáról, hogy nem takarodott el a bús kurva adta vissza a mandátumát még tegnap délután?

A másik még ennél is súlyosabb. Ki írta ezt a javaslatot? Ki számolta ki a következményeit, kit lehet számon kérni, ha akkora sötét ostobaságnak bizonyul, mint amilyennek az előzményekből, a nyilvánvaló motivációból és az Ön bánatos tekintetéből látszik? Kinek falaz Ön, és vajon ki az, aki egy ilyen tökfejjel védi a saját seggét? Kit kell lecsukni, ha kiderül, hogy ez az egész aljas indokból elkövetett haszonszerzés? Önt esetleg?

Végül én kérek elnézést, hogy ilyen pimf semmiséget egyáltalán szóba hozok; tudom, hogy nincs jelentősége, mert a szőlőt megművelik a rabok, és a haveroknak megvan a trafikjuk. Csak megjegyzem, hogy ennek az eposzi küzdelemnek szenvedő alanyai bizonyos színmagyar vállalkozók, akik, bármennyire szeretnék, nem tehetik meg, hogy olyan magasról szarjanak bele a jogszabályokba, mint ahogy azt Ön teszi, nemzetes uram. Tudniillik attól függ a megélhetésük, szorongva könyvelgetik a kis bevételeiket hónapról hónapra, és nekik nem annyira mindegy, hogy mi a stájsz a facebookos hirdetésekkel, mert onnan van a forgalmuk, nem pedig közbeszerzésből. Nem annyira egyszerű az életük, mint Önnek. Igaz, eszük is több van hozzá.

Ki kéne szállni ebből a szartaposásból, jó uram. Nem kell aggódni a hazáért: amit eddig teljesített, azt rá lehet bízni a rabokra. Bármelyik köztörvényes ügyesebben hamukázik. És kevesebb a vesztenivalója is.


http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140702_L_Simon_leulhet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szegfűk a Rózsadombon
  2014-07-02 07:53:19, szerda
 
  Szegfűk a Rózsadombon
2014. július 2.



,,Apró Piroskát (Gyurcsány Ferenc anyósa) hallatlan sokoldalúsága alkalmassá tette az előbbieken túl kereskedelmi miniszterhelyettesnek is 1988-90-ig, aztán Videoton vezérigazgató-helyettesnek (a tulajdonos Széles Gábor!), 1994-ben Horn Gyula miniszterelnöki kabinet irodavezetőnek, címzetes államtitkárnak, végül 1995-97 között a Magyar Hitelbank Rt igazgatótanácsi elnökének, továbbá a Hungexpo Rt., a Magyar Export-Import Bank Rt, és a Magyar Exporthitel-Biztosító Rt. igazgatótanácsi elnökének is. Egy ilyen ezermester csak természetes, hogy a repüléshez is ért, hiszen a Malév Rt. elnöke 2003-ig.

Ha a beosztásokat és az időpontokat rávetítjük Gyurcsány cégalapításainak és erősen vitatható gazdagodásainak évszámaira, akkor gyanúsan sok az egybeesés. Például a balatonőszödi kormányüdülőt (ahol később a hírhedt őszödi beszéd elhangzott) akkor veszi meg Gyurcsány, amikor anyósa Horn Gyula kormányfő címzetes államtitkára 1994-ben. A szerződést az a Kiss Péter miniszter íja alá, aki a Demisz elnökeként félmilliárd forintot és több milliárdos KISZ-vagyont ,,örökölt" 1989-ben, amikor Nagy Imre (aki a többszöri kérés ellenére sem volt hajlandó legalább egy betűvel kiegészíteni a nevét a miniszterelnök nevével azonos név miatt!) távozott az elnöki székből. Állítólag az ugyancsak Kiss Péter vezette BIT ilyen pénzekkel is támogatta az MSZP, azaz Horn Gyula 1994-es választási győzelmét.

Ráadásul Gyurcsány mohó vásárlásai idején a Horn-kancellária gazdasági és közbeszerzési főigazgatója nem más, mint Gyurcsány Ferenc egykori KISZ-es barátja, Tunyogi László. De államtitkárként tevékenykedik a másik KISZ-es pajtás, Szilvásy György is, aki a Gyurcsányféle Perfekt vezérigazgatója volt, amíg Gyurcsány el nem adta a céget a másik pécsi havernak, a tizenötmilliárdos Erdős Ákosnak (ez a tulajdonosa az Állami Nyomdának. Attól függetlenül viseli a nyomda az állami nevet, hogy régen magántulajdonban van!). Egyáltalán lehet ezt követni?
Amikor Apró Piroska a Hitelbank igazgatósági elnöke, abban az időszakban veszi meg Gyurcsány a Gép- és Technológiaszerelő Rt.-t, aztán a magyaróvári Timföldgyárat (a Motim-ot), és szerez többségi tulajdont a Perfektben. Lehet, a véletlen műve, hogy az ugyancsak mindenhez értő Szabó Pál éppen akkor irányítja a t az Alu-Tröszt egykori székházában.

Persze, Apró Piroska nemcsak a vején, de Medgyessy Péteren, akihez forró kapcsolatok is fűzték, meg Horn Gyulán is sokat segített, az ország leggazdagabb emberéről, az MDF-es Széles Gáborról nem is beszélve. Utóbbi amikor már nyíltan is nép-nemzetinek vallotta magát, még akkor is, azaz 1991-ben Apró Piroskát alkalmazta a Videoton Holding vezérigazgató-helyetteseként. Vajon miért ,,mutyizik" Széles a rovott múltú szovjetbérenc Apró Antal szintén kommunista elkötelezettségű lányával a rendszer bukása után? A pénz mindent felülírt: a tisztességet, az ideológiát csakúgy, mint a bűnözők felelősségre vonását, vagy rabolt javaik elkobzását. Ez van.

Eközben felcseperedett Dobrev Klárika (Gyurcsány felesége), aki a család közeli ismerősei szerint magasságát tekintve sokkal inkább hasonlít Medgyessy Péterre, mint Peter Dobrevre. Nos Klárika is önállósulhatott a csaknem 600 négyzetméteres Apró-villában (a Szemlőhegyi úti zsidó villa). Számára az első emeletből meg a padlástérből nem kevesebb mint 159 négyzetméteres lakást alakítottak ki, szigorú kétkezi munkával, éjt-nappallá tévő szorgalommal ,,munkás" szülei, Péter és Piroska."

Részlet Franka Tibor: Szegfűk a Rózsadombon (Rákositól Gyurcsányig) című könyvéből - 49-50. oldal.

SVPSZ
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A fakír egy új mutatványt ad elő a színpadon. A közönség fes
  2014-07-02 07:51:35, szerda
 
  A fakír egy új mutatványt ad elő a színpadon. A közönség feszülten figyeli, miközben előveszi a nemiszervét, és beleteszi egy krokodil szájába, majd egy erőteljeset rácsap a krokodil fejére. A nézők közül mindenki elhűlten szemléli az eseményeket. A fakír körbenéz, kinyitja a krokodil száját, és körbemutogatja a sértetetlen szervet. Ezután a közönséghez fordul:
- Jelentkezőt várok, aki megpróbálkozik a mutatvánnyal!
A színpadon síri csend. Hirtelen egy fiatal, szőke hölgy pattan fel:
- Én megcsinálom!
- Maga? - ráncolja a szemöldökét a fakír.
- Igen, csak ne tessék nagyot ütni a fejemre!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 589 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2635
  • e Hét: 12902
  • e Hónap: 24013
  • e Év: 177509
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.