Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Bosnyák Zoltán: Végső harc órájában (1944)
  2012-10-19 21:49:36, péntek
 
 

Bosnyák Zoltán: Végső harc órájában (1944)

Az immár ötödik éve dúló nagy világégés a zsidókérdés történetében is új korszakot fog megnyitni. A világ népeinek harca a közéjük nyomuló zsidóság ellen több ezer éves múltra tekint vissza. Mióta a zsidók felbukkantak a történelem homályából, azóta tart ez a végzetes viaskodás. A faji alkat, a fajtaösszetétel mélyén gyökerező örök ellentét állította szembe egymással a zsidókat és a többi népeket. ? De bármily nagy veszélyt jelentett is a zsidóság a többi népekre, mindaddig, amíg a káros és veszélyes hatások ellen ösztönösen vagy tudatosan védekeztek, nem kellett súlyosabb következményektől tartani. A gettóba bezárkózott zsidóság, bármennyire káros gazdasági és társadalmi tevékenységet fejtett ki, mégiscsak elkülönített életet élt, és állandóan ellenőrzés alatt állott.
Az igazi veszedelem akkor jelentkezett, amikor mintegy száz-százötven esztendővel ezelőtt a liberalizmus máról-holnapra kinyitotta a gettó kapuit, és a zsidókat teljesen egyenjogúvá tette az őket befogadó népekkel.
A zsidók megsemmisítették a társadalmi élet erkölcsi törvényeit és alapelveit, kíméletlenül kisajátították és birtokba vették a gazdasági élet összes vezető intézményeit és irányító pozícióit, és a hasznot és a profitot tették meg az új gazdasági rend egyetlen céljává. Ennek jegyében ment végbe az egyik oldalon a plutokraták jogtalan és igazságtalan tőke- és aranyhalmozása, a másik oldalon a dolgozók millióinak vergődése és nyomorúsága. Ugyancsak a zsidók voltak azok, akik az elégedetlen tömegek felhasználásával az egész országot lángba borítani akaró társadalmi forradalom megszervezésére vállalkoztak. A plutokrata és bolsevista zsidók, bár két különböző irányból, de egy közös cél, a zsidó világuralom elérésére törekedtek.
A népi ébredés, amely az első világháború után indult el hódító útjára, leküzdve minden gátlást és nehézséget, lépésről-lépésre győzelmesen haladt előre, nem utolsó sorban a zsidóság türelmetlen és fékezhetetlen előretörésére adott válasz volt. A világzsidóságnak kétségbeesve kellett látnia, hogy minden siker és eredmény, amit az utolsó másfél században a liberalizmus jóvoltából elért, veszélyben forog. A zsidóság látta, bogy egy hatalmas erejű népi világ van keletkezőben, amely kártyavárként sodorja el a liberalizmus alapépítményét, amelyre a maga egész hatalmi rendszere felépült. Ekkor és ezért szánta rá magát a zsidóság arra, hogy mindenáron egy új világháborút zúdít rá a kultúremberiségre. A zsidóság úgy érezte, hogy már csak egy ilyen nagy világégésben elért esetleges győzelem mentheti meg őt a katasztrófától. A háborút azoknak a népeknek segítségével és felhasználásával akarta megvívni, amelyek még hatalmában voltak, még nem tudtak kiszabadulni befolyása alól. Így alakult ki egy hatalmas érdekszövetség a világzsidóság, a két plutokrácia ? az Unió és Nagy Britannia ?, valamint a Szovjetunió között. Így vonult fel egymással szemben a döntő és végső küzdelemre, egyik oldalon a világzsidóság, a zsidó cél, a zsidó érdek és akarat, a másik oldalon a zsidó járom alól felszabadulni akaró faji öntudatra ébredt népek közös, egységes arcvonala. ? Európa legtöbb országában már vége a zsidó aranykorszaknak. Vége annak az időszaknak, amikor a zsidók döntő módon beleszólhattak az államügyekbe, miniszterek, pártvezérek lehettek, rátehették kezüket a pénz és hiteléletre, uralkodhattak a magyar ipar és az egész termelés felett, döntő szavuk lehetett a sajtóban és az egész szellemi életben.
A zsidóság ellen folytatott évszázados harcunkban az elmúlt hetekben nálunk is döntő fordulat állott be. A zsidókérdés megoldását célzó rendelkezések szelleme és tartalma nem hagy kétséget aziránt, hogy ezúttal nemcsak látszólagos intézkedésekről van szó, hanem olyan rendelkezésekről, amelyek ha végleg talán nem is oldják meg a zsidókérdést, mélyrehatóan megváltoztatják a zsidóság eddig fennállott társadalmi, gazdasági helyzetét. Véget vetnek a magyarság rovására mutatkozó kirívó aránytalanságoknak és a zsidóság előnyös, sok tekintetben szinte kiváltságos helyzetének. Az eddig megjelent és az ezután sorra kerülő rendelkezések nyilván a zsidókérdés végleges megoldását készítik elő ugyan, de súlyos hiba volna, ha hamis illúziókba ringatnánk magunkat.
Egy pillanatra sem szabad elfelednünk, hogy sem a zsidóság elleni világharcnak, sem a külön harcnak nincsen még vége. Ellenkezőleg, ez a küzdelem végső elszántsággal folyik tovább. A zsidóság nem az az ellenfél, amelyiket egykönnyen térdre lehet kényszeríteni és meg lehet törni. A zsidóság szívós és makacs ellenfél, gyorsan alkalmazkodik a változott helyzethez, jól ismeri a társadalmi létharc különféle formáit és módozatait. Vele szemben csak következetesen a cél felé törő harcmodor vezethet eredményre. A törvények és rendszabályok a zsidó veszedelem leküzdésére magukban véve még nem elégségesek. A társadalomnak is cselekvő módon kell kivennie részét ebből a küzdelemből.
Az egész magyar közvéleménynek ismerni kell a zsidóság elleni önvédelmi harcnak igazi okát, értelmét és célját. Ismernie kell a zsidóságot, mint a kultúra, az erkölcs, a hit, az építés örök ellenségét. Ismernie kell a zsidóság természetét, a zsidó szellemiségét, a zsidóság életformáját. Tudnia kell, hogy a bomlasztás és az élősdiség, a zsidó magatartás, a zsidó karakter e két legjellegzetesebb megnyilvánulása állandó veszélyt és fenyegetettséget jelent minden egészséges társadalomra. A zsidó bomlasztás mindenütt a belső társadalmi összhang és egyensúly széteséséhez vezet. Párt- és osztályellentétek tagolják szét a társadalmat. Felszabadulnak a káosz és a zűrzavar lappangó erői. A gazdasági és szellemi életben a súlyos válság tünetei jelentkeznek. A nyomor és nélkülözés az egyik oldalon, a másikon az esztelen fényűzés és kihívó jólét állanak szemben egymással. A kultúra különböző területein bizarr, értelmetlen, torz törekvések jelentkeznek. Mindezek mögött a zsidóság bomlasztó szándéka és akarata fedezhető fel. A zsidó élősdiség viszont a társadalom életerejének és életképességének megsemmisüléséhez vezet.
Bármilyen sok szó esett is nálunk különösen az utóbbi években a zsidóságról és a zsidókérdésről, mégse mondhatjuk azt, hogy a társadalom túlnyomó többsége már teljesen tisztában van a zsidóság elleni világharc és a külön magyar harc igazi értelmével, szükségével és történelmi jelentőségével, még kevésbé a zsidóság sajátságos harcmodorával, taktikájával és harci eszközeivel. Csak kevesen ismerik azokat a faji, vallási, népi, erkölcsi eszméket és rögeszméket, amelyek a zsidóság magatartását és törekvéseit meghatározzák. Arról nem is szólva, hogy mily kevéssé ismert a közvélemény előtt a zsidóságnak az egész magyar nemzeti életre ránehezedett végzetes túlsúlya. Hallottunk számokat, méginkább szólamokat, ismerünk néhány hiteles megállapítást, egy-két hivatalos közlést a zsidóság roppant hatalmáról, mindenüvé elérő befolyásáról. A zsidóság valóságos hatalma azonban mindezeket, még a legszélsőségesebb elképzeléseket is messze felülmúlta.
A nemzeti társadalomtól csak akkor várhatunk következetes helytállást és harcos magatartást, ha mindezzel tökéletesen tisztában van, ha feltártuk előtte ezeket a dolgokat, ha betekintést kapott a zsidókérdés és a zsidóveszély igazi mélységeibe. A Zsidókérdéskutató Intézet ezt a feladatot vállalta magára. Egyik legfőbb kötelességének tartja a közvélemény rendszeres és nagyvonalú tájékoztatását a zsidókérdésről és a zsidóveszélyről. Az intézet szellemi fellegvára akar lenni a zsidóság elleni harcnak. A széleskörű, szervezett és módszeres gyűjtőmunkával összehordott és feldolgozott anyagot az Intézet haladéktalanul kiviszi a legnagyobb nyilvánosság elé. Ennek a társadalomfelvilágosító törekvésnek szolgálatába áll az Intézet hivatalos lapja, a Harc is. Teljes mértékben átérezzük a felelősséget, amely az új lap útnak inditásával ránk nehezedik. Tudjuk, hogy egészen új utakon, töretlen csapásokon járunk. A magyar sajtó életében most történik meg először, hogy egy lap egyedül és kizárólag a zsidókérdésnek szenteli hasábjait. Nem szeretnők, ha bárki is félreértene bennünket. A mi szemhatárunk sem áll meg a zsidókérdésnél. Mi is nagyon jól tudjuk, hogy nemzeti életünkben sok-sok nem kevésbé fontos kérdés vár sürgős és gyökeres megoldásra. De ugyanakkor szilárd meggyőződéssel valljuk, hogy új országépítő munkát mindaddig nem végezhetünk, amíg a zsidókérdést teljesen ki nem küszöböljük nemzeti életünkből. Ezért állítottuk a Harcot kifejezetten a zsidóveszély elleni küzdelem szolgálatába. A feladat és a kötelesség világosan áll előttünk. Megállás és megalkuvás nélküli harc mindaddig, amíg a magyarság végleg le nem győzte belső ellenségét, a zsidóságot. A tudás, a felvilágosítás és a meggyőzés tiszta és becsületes fegyvereivel akarunk harcolni mindig a legelső vonalban. Előttünk állanak a példák, az Istóiczyak, a Simányiak és Verhovayak nagyszerű, áldozatos és magasztos példái. Az ő útjukon akarunk haladni. Azt a harcot akarjuk tovább folytatni és győzelmes befejezéshez juttatni, amelyet félévszázaddal előbb kegyetlen és keserű körülmények között ők indítottak el. Emlékük előtt fogadalmat teszünk, hogy addig ki nem adjuk kezünkből a fegyvert, amíg nem értük el a végső győzelmet.
Harcot hirdetünk, de nemcsak a zsidóság ellen, hanem a közöny, a fásultság, a tunyaság, a szalmaláng és a megalkuvás ellen is. Harcot hirdetünk az önzés, a haszonlesés, az álszent, szemforgató humanizmus megrögzöttjei ellen.
Mialatt túl a Kárpálok gerincein katonáink vívnak kemény csatákat a megsemmisítésünkre törő bolsevista áradat ellen, mi idehaza az arcvonal mögött állunk csatasorba, hogy amikor a vérzivatarból hazatérnek, itthon már egy új, tiszta, minden zsidó hatalomtól és befolyástól mentes Magyarországot találjanak.
Ehhez a harchoz hívunk és várunk minden jó és igaz magyart!
(Harc, 1944. május 20.)

(Kuruc.info)

http://kuruc.info/r/9/102408/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mit kaptunk eddig a Nyugattól? A buzikat ? - így vall a vil
  2012-10-19 21:48:22, péntek
 
 
Mit kaptunk eddig a Nyugattól? A buzikat ? - így vall a világbajnoki ezüstérmes magyar

2012. október 08. 15:55
Hunhír.info

novak-elod.jpgA Texas állambeli Killeenben péntekre virradóra az erőemelők masters világbajnokságán ezüstérmes lett Fábri János, a Gyulai Atlas versenyzője. A Szarvason élő 67 éves sportember megrögzött Jobbik-hívő, Novák Előd-rajongó és markáns véleménye van a kormány ígérgetéseiről...

A 83 kg-osok mezőnyében Fábri János guggolásban 220 kg-mal a harmadik helyet szerezte meg. Fekvenyomásban három jó gyakorlatot mutatott be, és 137,5 kg-mal szintén harmadik lett. Felhúzásban 260 kg-ig jutott, ezzel ebben a számban másodikként zárt. Összetettben Fábri János 617,5 kg-mal ezüstérmet nyert, az első helyet a nála hat évvel fiatalabb kanadai Delaney Ron szerezte meg 637,5 kg-os összteljesítménnyel. A sikeres sportember politikai nézeteiről is vallott a szarvasi ellenvélemény blognak.

Hogy látja az ország jelenlegi helyzetét egy élsportoló?

- Ha az ember szegény családba születik, nagyon nehéz érvényesülni, ha az ember nem kisebbségi vagy egy pártkatona fia, akkor mehet külföldre szállodát takarítani, pincérnek valami hajóra, sorolhatnám. A miniszterelnök sem azt csinálja, hogy az eddig ellopott vagyont visszaveszi, hanem a könnyebb utat választja, megsarcolja az embereket. A kétharmaddal elvileg mindent megtehetnének, de még mindig ott vigyorog Gyurcsány,
Draskovics, Kóka, Veres Jancsi vagy Bajnai? A Fidesznek volt ideje rendet rakni, ez már a második 4 éve, és még mindig nem volt elszámoltatás.

Én azért is szimpatizálok a Jobbikkal mert fiatalok, szeretem Novák Elődöt, mert amikor felszólal, szívéből mondja, hogy hazaárulók. Mi még tudtuk azt hogy kitől kell félni, akik a kommunizmusban éltünk, ők már szerencsére nem.

- Hogyan látja a város helyzetét, jó irányba mennek a dolgok Szarvason?

- Én ezektől semmit sem kaptam, az utcámba saját költségen vezettük be a vizet, az áramot, a szennyvízelvezetést, a gázt, a kövesutat. Megint emelték az építményadót. Ingyenes szemétszállítást is ígértek, abból sem lett semmi. Bezzeg jutalomra mindig van pénz?

- A Jobbik elkötelezett híve a keleti nyitásnak, Önnek mi a véleménye róla?

- Nagyon jó ötletnek tartom, gondoljunk csak bele, mindig is keletről kaptuk az olajat, a gázt, a villamos energiát és mi is eltudtuk kelet felé adni az áruinkat. Nyugatról pedig mit kaptunk?

- Nem tudom, mit?

- A buzikat?

Hunhír.info - beol.hu - ellenvélemény

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=58213
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A birodalom tovább él
  2012-10-19 21:45:33, péntek
 
 

A birodalom tovább él

Amikor Jézust keresztrefeszítették 33 körül a rómaiak a zsidók parancsára, akkor lett vége a Római Birodalomnak is . Még közel félezer évig vajúdott, míg új formájában megjelent előttünk Atilla hun király győzelmével . Az ostor megtette kötelességét, mint korábban Jézus, amikor kiverte korbácsával a kufárokat Isten házából . Ma ezek a kufárok egyezkednek a Birodalommal, sőt ideológiai kapcsolatot kötöttek a Vatikán vezetésével, akikre ügyel a világhatalom fegyveres serege . Így egyesülhetett a City of London, a Vatikán és Washington DC . Mindhárom városállam a francia forradalom jelszavait követve, létrehozta a szabadság nevében a globális bankrendszert, amit ideológiailag a judeo kereszténység garantál neki, amit a Hit gyülekezete képvisel a Mormon, Scientológia egyházakkal karöltve a vallásszabadság egyenlőségét követve, a NATO testvériségével együtt, amit páholyokból vezérelnek . Mindegyik államocska központjában emelkedik egy-egy obeliszk . Ez az Egyiptomból származó régi jelkép a nagy demokráciákban központi helyet foglal el, beleértve a budapesti szovjet emlékművet .

Erre a globalizálódásra csak egyetlen ellenszer maradt, mégpedig a nyilvánosság . Egy más rendszer leleplező nyilvánossága . Amikor államosítottak a kékcédulás gazemberek hazánkban orosz fegyverek árnyékában, őket is ez a háttérhatalom védte . Ahogyan a kommunizmus intézményrendszere működött, megoldást jelentene most is, nemzetiszocialista, keresztényszocialista fordulat esetén . Egyetlen bank működött az országban, ez képviselte nyugat felé hazánk pénzügyeit, amit jóformán csak azok vehettek igénybe, akik a rendszer kiszolgálói voltak . Ők utaztak kedvükre bárhová, s annyi valutát vettek ki a közösből, amennyit csak akartak . Ők voltak a kommunizmus kiválasztottjai, hazánk ideológiai megbízottjai . Működtek a takarékpénztárak, ahol mindenki szorgalmasan rejtegette fillérjeit . Az elértéktelenedett pengőt egy csapásra felváltotta az erős forint, amit elismertek azonnal világszerte .

Infláció nélkül működött ekkor ez a pénzügyi rendszer, mert munkára és megtermelt árúra alapozta a forint értékét . Mi magunk állítottuk elő saját pénznemünket szükség szerint . A leggazdagabbak és a legszegényebbek között jóval kissebb különbség volt, mint napjainkban, ami megtízszereződött azóta . Mindenkinek volt munkahelye, a közveszélyes munkakerülőknek börtönbüntetés jutott . Itt véget is ér a nemzeti, és a nemzetközi szocializmus eszméinek párosítása, mert az előbbi kizárólag a sajátjaiért cselekedett, törvényeit is ennek az érdekében hozta, és a közpénzek mellől elzavarta a weimari köztársaság korábbi csirkefogóit . A szocializmus zsidó arculatát hazánkban sem lehet letagadni, hiszen a Birodalom egyik korábbi megnyilvánulása volt az, hogy megegyeztek a szovjettel Jaltában az amerikaiak és az angolok . Churchill köztudottan a Rotschild ház ügynöke, sőt családi kapcsolatban is állt velük . Ennyi .

Ez a Birodalom mára elérte végső stádiumát teljes titoktartás mellett, láthatatlanul, önmagát tagadva valósította meg azt, amivel Hitlert vádolták korábban . Ma a holokauszt vallás téziseit a megváltó Jézus szenvedéseihez hasonlítják, sőt köteleznek bennünket az elfogadására, amit az emberek értetlenül szemlélnek . Rengeteg egyéb keresztény egyház szolgálja a zsidókat világszerte, ezek a cionisták fegyverhordozói, akiket ráuszítottak a muzulmánokra, tőlük várják a harmadik világháború, mindent eldöntő végkifejletét . Ekkor jelenik meg majd előttünk a pénzbirodalom, és királyt választ számunkra az övéi közül . Minden ország működne a többivel együtt, ha elszámolását kamatmentesen, elektronikusan végezné . Kiknek tartoznak ezek az eladósított államok ? Hát ennek a globális rákfenének, akik egységesülve, saját elszámolási rendszerüket kölcsönzik ki nekünk kamatra !

Egyre nagyobb összegekkel tartozik a világ ennek a kisgömböcnek ! Mindent felfal idővel természete szerint, mivel földünk lakható felülete véges ! Ezért igyekszenek mindent felvásárolni, a maguk nevére íratni, mielőtt még megszűnnek . Bányákat, gyárakat, iparágakat, földrészeket, vallásokat, államokat kaparintanak meg . Minden az övék már jogilag, de igazságtalanul ! Hamarosan visszatér majd a régi elszámolási rendszer, s a békediktátumok érvényüket vesztik olyan hamar, ahogyan kihirdették azokat korábban . Nemzetközi jog szerint is semmisek ezek a döntések, mert kényszer hatására fogadtatták el velünk . Visszakerülnek a hegyeink, folyóink és műveljük továbbra is a földet úgy, ahogyan ezer évek során tesszük . Elpusztulnak a gyengék, nem marad hely a számukra . Erkölcs lép majd a kérészéletű züllés helyébe . Aki nem tud ezzel lépni, az elveszik azonnal, amikor magukramaradnak a városok .

Varga István, Drábik János, Bogár László, Lóránt Károly és még egypáran mernek csak ehhez a problémához hozzányúlni, de nagyon kevesen nyitották meg fülüket a változás lehetőségére . Nem mehet ez így tovább, mert egyes államok eladósodottsága olyan mértéket ölt, ami visszafordíthatatlanul meghatározza a rendszer bukását . Azok az érdekeltségek, akik a pénznyomtatás jogát magukhoz ragadták világunkban sokszáz trillió dollár értéket tudnak magukénak, pontosan annyit, amennyi az államok adósságának az összege . Mindenki benne van, aki valaha is hitelezett bárkinek, mert nevükön van az adósság, amit a közösből hiteleztek . Vége ! Nincs tovább . Változás kell, de nem háború árán . Európába becsődítették már a muzulmánokat azok, akik maguk is Európán kívüli kultúrát képviselnek, sőt különféle jogokat biztosítanak számukra az európai nemzetek kárára .

Ez a láthatatlan birodalom annyira láthatóvá vált mára, mint a meztelen király ruhakészítőinek a hazugságai . Amikor a kommunisták vérvörös szemmel reánk rohantak, elkábítva az eszme követőit, gazdagságot, hatalmat igértek nekik a titkos társaságok köreiben, nem is gondoltak arra, hogy vajjon kit szolgálnak ők, az egész emberiség ellenében . Mindannyiunknak egy időben meg kell tagadni a bénító adósságok visszafizetését, és a kamatszolgálatot nem létezőnek nyilvánítani . Higgyük el, nem fog történni semmi ! Ugyanúgy feljön reggel majd a nap, és este lenyugszik megint földünk bármely pontján, de lehet felhő, vihar, vagy szárazság is közben, de fölötte ott ragyog a nap . Minden elmúlik egyszer . Előbújik a nap is a felhők mögül, s felmelegíti a fázó embereket . Csak hinni kell Isten törvényeiben . Államosítani kell végre a palotákat, a pénz hatalmát, és el kell venni a fegyvert azoktól, akik visszaéltek hatalmukkal évszázadokon keresztül . Ha képtelenek velünk együtt élni békességben, akkor el kell különíteni őket örökre tőlünk, nehogy eszükbe jusson mégegyszer megkörnyékezni valakit közülünk . Mindannyian testvérek vagyunk, egy népcsoport kivételével, akik magukat fölöttünkvalónak tartják .



VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Országunk felvásárlói hangosan imádkoznak és némán csalnak
  2012-10-19 21:16:02, péntek
 
  Országunk felvásárlói hangosan imádkoznak és némán csalnak

2012. október 19. 12:06
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

euro_kicsi.jpgTévednek, akik szerint az országok, különösen is a mienk kamatorientáltak általi felvásárlása új jelenség, ugyanis ez volt a helyzet nálunk már egy évszázaddal ezelőtt is, amint erről a százhét éve, 1905. október 19-én elhunyt újságíró, Bartha Miklós elhallgattatott remekműve, a ,,Kazár földön" ijesztő időszerűséggel tanúskodik, amelyben leírta, hogy az ezt űzők hangosan imádkoznak és némán csalnak.

1901-ben megjelent, napok alatt általuk felvásárolt könyvében a népnyelvben ,,kazárok"-nak elnevezett, a cári Oroszországból Galíciába, onnan 1867 után hazánkba tömegesen bevándorolt ortodox zsidókat jellemezte (akárcsak Dövényi Nagy Lajos a ,,Tarnopolból indult el..." című regényében), így egy öreg, ,,elvagyonosodása következtében ,,báró"-nak" elkeresztelt" kereskedőjüket, akivel nem sokáig beszélgethetett, hiszen

,,amit kerestem: a hazafias érzésnek legkisebb nyomát sem födözhettem föl. Ennek mindegy. Orosz invázió, osztrák uralom, magyar alkotmányosság - mindegy. Lelki világába nincs belekapcsolódva a Haza fogalma. Három ismeretlenű egyenletről éppen úgy beszélhettem volna vele, mint hazaszeretetről. Hetvennégy évet töltött el a nélkül, hogy szíve egyetlenegyszer is megdobbant volna azért a hazáért, amelyben született, ahol élt, vagyont gyűjtött, oltalmat nyert. Szakálla megnőtt, meg is őszült, teste elhízott, zsebe megtelt. Gyermekeit kiházasította, unokáit fölnevelte, vidékét kizsarolta. Fináncnak, zsandárnak, bíróságnak nem vétett. Hatósággal pörbe nem szállott. Űzte a szeszcsempészetet, az áruuzsorát, a pénzuzsorát, a gabonauzsorát és a feles marha uzsorát. Így élt."

Kénytelen volt szembesülni velük való találkozásai során, hogy jóformán mindnyájan ilyenek:

,,A többi is így él. Nem tanul, nem művelődik, nem mosdik. Csinálja az üzletet és a gyermeket. Esküszik hamisan. Sokszor gyújtogat. Megcsonkítja ellensége barmát. Vádaskodik alaptalanul. Veszteget, a hol, lehet. Korrumpál mindenütt. Pénteken este gyertyát gyújt és megfürdik a rituális lében. Hangosan imádkozik és némán csal. A földről lenyúzza a termőréteget, a népről a bőrt."

Nem is bocsátották meg neki igazmondását, ugyanis, amint László Dezső írta könyvében (Magyar önismeret, 1944), azonnal megbélyegezték a közismert jelzővel:

,,Ezt a könyvet még születése közben - mialatt az Ellenzék hasábjain cikksorozatban futott - úgy fogadták, mint a magyar antiszemitizmus úttörőjét. Pedig írójának felfogása szerint egyáltalán nem az. Öntudatosan nevezi a Galíciából beszivárgott, a rutén nép vérét szívó szörnyű zsidókat kazároknak, hogy még az árnyékát is elkerülje annak, hogy ő egy vallás hívei ellen izgat. Könyvében ismét és ismét kéri a magyar nyelven beszélő zsidókat - akiket ő magyaroknak tart - hogy álljanak a mellé a mentő mozgalom mellé, amely a ruténul beszélő magyarokat a kazárok kizsákmányolásától akarja megmenteni. Ő azért tárja fel a kazár veszedelmet, mivel abban olyan gazdasági és társadalmi törekvést lát, amelynek folytán az ország legszegényebb népe, a rutén, teljes gazdasági és erkölcsi megsemmisülésbe süllyed. A kazároknak nem az a bűnük, hogy zsidók, hanem az, hogy szörnyű eszközökkel, vérszopó élősdiek módjára szegény embereket pusztítanak el. A könyv azonban Bartha Miklós igyekezete ellenére is megmutatja, hogy milyen erős összeköttetés van a kazárok és a magyarul beszélő zsidók között."

Erős bizony, hiszen mindegyikük űzi az uzsorát, amiért, tegyük hozzá, már a középkorban is közbotrányok sorozatát indították el, ugyanis a pénzkölcsönzéssel mindenütt kegyetlenül visszaéltek, így például (amint Miskolczy István írja könyvében (A középkori kereskedelem története,1926)) megtörtént, hogy Mainz tanácsa 1000 forintot vett fel négy zsidótól s 52 % kamatot fizetett, de máshol az is megesett, hogy 174 %-ot, olyannyira meggazdagodva, hogy (amint Rigord francia krónikás írta a tizenkettedik század végén) majdnem a fél Párizs az övék lett, kiváltva ezzel (Pierre de Froissart feljegyzése szerint) Németországban az általános gyűlöletet önmaguk ellen.

Igen, tévednek tehát, akik szerint az országok, különösen is a mienk kamatorientáltak általi felvásárlása új jelenség, ugyanis ez volt a helyzet nálunk már egy évszázaddal ezelőtt is, amint erről a százhét éve, 1905. október 19-én elhunyt újságíró, Bartha Miklós elhallgattatott remekműve, a ,,Kazár földön" ijesztő időszerűséggel tanúskodik, amelyben leírta, hogy az ezt űzők hangosan imádkoznak és némán csalnak.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=58556
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Volner: Az EU által kért újabb megszorításokat is szolgai m
  2012-10-19 20:35:48, péntek
 
  2012-10-19. 18:20
Volner: Az EU által kért újabb megszorításokat is szolgai módon teljesíti a kormány

A Jobbik felháborodással értesült arról, hogy a kormány által nemrég beígért két új megszorító csomag után egy harmadik Matolcsy-csomag elkészítésére is ígéretet tett Orbán Viktor Brüsszelben - áll a párt közleményében.
A kormány szemlátomást képtelen megérteni, hogy a szocialisták által megkezdett restrikciós gazdaságpolitika folytatásával csak fokozódni fog a magyar emberek milliónak elszegényedése és a magyar gazdaság még inkább leszakad a régió államaitól. A korábban szabadságharcos retorikát hangoztató Orbán-kormány jelenleg a brüsszeli bürokraták előtt megalázkodva várja, hogy megmondják neki, mekkora megszorításokkal kell sújtani a magyar embereket. Egyre több ember számára válik nyilvánvalóvá, hogy a külföldről pénzelt baloldali pártok mellett a Fidesz által vezetett kormánykoalíció is alkalmatlan a magyar nemzeti érdekek képviseletére. Akinek Brüsszelből diktálnak, az ugyanúgy idegen érdekek gátlástalan kiszolgálója, mint azok, akik korábban Moszkvából várták az utasításokat - állapítja meg Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

További részletek: http://kuruc.info/r/2/102924/#ixzz29ltIINHs
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak a vécépapír nem drágul MÉG
  2012-10-19 18:30:12, péntek
 
  Csak a vécépapír nem drágul

2012. október 19., péntek, 6:46


A sarki boltban a napi bevásárláskor, a telefonszámla befizetésekor, a bankban és a postán is érezni fogja mindenki az új adócsomag hatását, kikerülni nehéz lesz. A kormány egyedül a rezsiköltségeknél nem tehetetlen, mert ott befagyasztotta az árakat, de a bankokkal, az üzletekkel és a távközlési cégekkel szemben eszköztelen. Bízhat a versenyben, de az eddig sem gátolta az áremeléseket.


Nem a lakosság, hanem a bankok és a multinacionális vállalatok terhei emelkednek majd a szerdán bejelentett 367 milliárdos kiigazító csomaggal - állította Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője szerdán este a több új extra adót bevezető csomag hatásaival kapcsolatban.

A hivatalos kommunikáció ebben a kérdésben teljesen egységes (Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter szerint sem fogják tudni a fogyasztókra hárítani az új adókat a szolgáltatók az erős verseny miatt), de ha az egyes adónemeket külön megvizsgáljuk, akkor minden esetben borítékolható, hogy az valamilyen formában meg fog jelenni az árakban.

Az iparűzési adó a boltban

Amilyen kicsinek és technikainak látszik, olyan alattomosan kúszik majd be a mindennapokba az iparűzési adó számításának a változása. Ezt az adót a vállalkozások fizetik meg, de jövőre jóval magasabb adóalap után, mint eddig tették. (A számításról itt olvashat részletesebben.) Egy-egy vállalkozásnak több mint 50, de akár 80 százalékkal is emelkedhet így az adóterhe, és ez elsősorban a kereskedelemben, kisebb részben pedig az energiaágazatban érdekelt vállalkozásokat érinti.

Matolcsy György a csomag bejelentésekor közölte, hogy a többletterhelés a nagykereskedelmi cégeknél jelentkezik majd. Az [origo]-nak korábban nyilatkozó adószakértők szerint - bár a részletes szabályok majd a törvényből derülnek ki - egyértelműen sújtja a kiskereskedőket is, és csak az lesz a kérdés, hogy az adóváltozás után ki milyen mértékben tudja majd áthárítani azt a vásárlókra.

A boltok közötti verseny ellensúlyozhatja az adóemelés drágító hatását, de a korábbi adóemelések tapasztalatai alapján ez legfeljebb néhány nagyon gyorsan forgó, nagy tömegben fogyasztott élelmiszernél van így. Körülbelül nyolc ilyen árucikk van (a hipermarketek és más bolthálózatok üzletvezetőinek valós forgalom alapján kimutatott adatai szerint): a kenyér, a cukor, a tej, a vécépapír, a liszt, a tojás, az étolaj és a margarin. Ezeknél nehezebb érvényesíteni az áremelést, mert a vevők gyorsan észreveszik azt, és könnyen kivédik úgy, hogy tíz méterrel odébb sétálnak a következő kisboltba.

A ritkábban vásárolt, kevésbé mindennapos áruknál, a tartós fogyasztási cikkeknél, ruháknál és gyakorlatilag minden más terméktípusnál könnyebb szétteríteni egy adóemelés hatását, így nagyon valószínű, hogy a kereskedők ezt meg is fogják tenni, csak egyelőre nehéz belőni, hogy pusztán ettől a változástól mi mennyivel drágul.

A tranzakciós illeték mindenhol

Százezer forintonként legalább 200 forintot (2 ezrelék) visz majd el jövőre a pénzügyi tranzakciós illeték, de ha valaki jellemzően nem banki átutalással fizet vagy bankkártyával vásárol, hanem inkább készpénzzel fizet (használja az ATM-eket vagy bankfiókban veszi fel a pénzt a számlájáról), akkor a forgalmának 3 ezrelékét (100 ezer forintonként 300 forintot) vonja el az állam január elsejétől. (A tervek szerint lesz egy 6000 forintos felső plafon, ehhez legalább 3 millió forintot kell átutalni vagy 2 millió forintot felvenni készpénzben.) A csekkadó néven is ismert tranzakciós illeték egyenként nem jelent majd nagy érvágást, viszont a sok kicsi ügylet is tuti bevételt hoz az állam konyhájára, mivel gyakorlatilag kikerülhetetlen.

Az országban 8 millió embernek van saját bankszámlája, 7,5 millió betéti kártya van forgalomban, a mintegy 4 millió magyar háztartás közül pedig talán nincs is olyan, amelyikbe ne vinne ki havonta néhány sárga csekket a postás. Az adó tehát minden olyan tranzakciót érint, amikor az ember megkapja a fizetését, a számlájáról készpénzt vesz fel egy bankfiókban vagy egy automatánál, elutal bizonyos összegeket, hogy a rezsiszámláit kiegyenlítse, befizeti a sárga csekkjeit vagy használja a netbanki szolgáltatásokat, és bármilyen üzletben vásárol a bankkártyájával.

A kérdés csak az, hogy az ügyfelek fizetik-e meg ezt az illetéket, vagy a bankok - Matolcsy György biztos benne, hogy az utóbbiak. "Mert óriási verseny lesz" - indokolta véleményét a csomag bejelentésekor, és közölte azt is, hogy ezt "az egyik nagy magyar bank vezetője" is mondta neki egy minapi beszélgetésük során. Verseny valóban van a pénzügyi intézmények között, de mivel egyszersmind keményen veszteséges is a hazai bankszektor, mégsem életszerű azt várni, hogy gálánsan lenyelik majd a bankok a plusz terhet. (Erre Patai Mihály is tett nemrégiben utalást az [origo]-nak adott interjújában.)

Az is igaz ugyanakkor, hogy például az ingyenes pénzfelvétel jó reklám volt az utóbbi időben a bankoknak, ezért az illeték áthárítása nem látványosan fog megtörténni. A pluszterhet más díjakban is elrejthetik a bankok, erre rengeteg lehetőség van úgy, hogy a banki ügyfelek azt szinte észre se vegyék. "Még ha csak fillérekkel is, de drágulhatnak a hitelek, lecsíphetnek a betéti kamatokból, megemelhetnek egyet-kettőt a különféle díjakból" - mondta el az [origo] kérdésére Gergely Péter, a banki termékeket elemző BankRáció.hu oldal szakértője még a két héttel ezelőtti Matolcsy-csomag bejelentése után.

A közműadó a rezsiben

A közműadó részleteiről tudni egyelőre a legkevesebbet, pusztán annyit, hogy azt a helyi építményadó kiegészítéseként a villany-, gáz-, víz-, csatorna-, távközlési (telefon, kábeltévé, internet) vezetékek nyomvonala után vetnék ki azok tulajdonosára méterenként 100 forint értékben. A nemzetgazdasági miniszter ezzel kapcsolatban is azt ígérte, hogy az adót majd nem családoknak kell megfizetniük, mert a kormány odafigyel, hogy a szolgáltatók ne hárítsák át a pluszterhet. A kormányzati szándék tehát az, hogy a sok helyen külföldi tulajdonban lévő szolgáltatók fizessenek, és mint Matolcsy elmondta, nem is fogják tudni áthárítani a pluszterhet a lakosságra, mert a kormány a rezsiköltségeket befagyasztotta.

A gáz, a távhő, a villany, a víz- és a csatornadíjak mértékét az állam szabályozza, így ezeken a területeken valóban nehéz dolguk lesz a szolgáltatóknak, ha ki akarnának bújni az adó tényleges megfizetése alól. Rogán Antal a csomag ismertetésének napján bejelentette, hogy a kormány garantálja, hogy a közműdíjak az infláció mértékénél jobban ne nőjenek.

A telefon-, kábeltévé- és internetszolgáltatások azonban drágulhatnak az új adó nyomán, a távközlési vezetékek adójának továbbhárítását ugyanis semmilyen hatósági korlát nem gátolja. Legfeljebb a verseny szólhat közbe, de az már a júliusban bevezetett telefonadónál is látszott, hogy a távközlési cégek nem szívesen fizetik meg a plusz terhet. Akkor a szolgáltatók egyre-másra jelentették be, hogy az ügyfelekre hárítják az adót, és beépítik majd az áraikba. Az áremelkedések el is indultak a nyár vége felé.






A cikket az alábbi címen találja:
http://www.origo.hu/gazdasag/20121018-mindenki-megerzi-majd-az-adocsomagot.html

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Svájc mozgósítja a haderejét "eurómenekültektől" tartva
  2012-10-19 17:46:30, péntek
 
 
Svájc mozgósítja a haderejét "eurómenekültektől" tartva
2012.10.18. 20:01 idokjelei.hu - NemzetHír

Civilek zavargásától és az eurótagállamokból érkező menekülthullámoktól tartva felkészül Svájc hadserege.

Bár Svájc méretét s lakosságának lélekszámát nézve nem nagy ország, de haderejét, hadseregének létszámát tekintve más nagyhatalmi ország lakosságához viszonyított arányában meghaladja még még az USA-ét is. Az elmúlt hónapban mintegy kétezer tartalékos katona bevonásával tartottak hadgyakorlatot. A svájciak képesek azonnal egy 200.000 főből álló kiképzett haderő felállítására, mely a svájci népesség számához viszonyítva Európában jelenleg a legnagyobb. A mostani csak egyharmada a húsz évvel ezelőtti állománynak, mert Svájc is csökkentette hadserege létszámát a szovjet blokk szétesését követően. Svájcban minden férfi kötelező katonai kékipzést kap, így akár 1milliós létszámú haderőt is képes felállítani. Bár ezt a jelenlegi aktív és készenléti ill. tartalékos állományt Eu-s nyomásra majdnem sikerült szétzüllesztetni, de remélhetőleg idejében észheztértek és lefújják a népszavazát a kötelező katonai szolgálatról.

A szeptemberben tartott Stabilo Due kódnevű svájci hadgyakorlat főtémája az EU bizonytalanság eluralkodásának kezelése volt. Ueli Maurer, svájci védelmi miniszter visszafogott nyilatkozatokat tett az európai válság eldurvulásáról. "Nem kizárt, hogy a pénzügyi válság következményei Svájcban tüntetésekhez és erőszakhoz vezetnek" - közölte a svájci védelmi minisztérium szóvivője a CNBC-nek, hozzátéve: "A hadseregnek készen kell állnia, amikor a rendőrség ilyen esetekben segítséget kér." "Nem tudom kizárni, hogy az elkövetkezendő években szükségünk lehet a hadseregre"

Kantonok karakán katonái

A svájciak közhellyé csontosodott imázsához (a napjainkra már teljességgel nemzetközivé silányult lila tehénen, meg azon a fogrohasztó másik csokoládén kívül) a banktitok és a kiváló minőségű órák, esetleg az olvasztott sajt (katonailag eléggé hervasztó) fogalma kapcsolódik; a helvét államszövetség képéhez (már ha eltekintünk a svájci bicskától) különleges katonai erényeket valahogy nem társítunk. Kevesen tudják (és addig jó nekik), hogy Európa közepén, az Alpok völgyeiben földrészünk talán legmilitarizáltabb nemzete él.

Az opera (és a magyar kártya) rajongói persze eddig is hallottak Tell Vilmosról, akinek - hozzánk, magyarokhoz hasonlóan - úgy hétszáz évvel ezelőtt ugyancsak azokkal a furcsa homlokrajzolatú Habsburgokkal gyűlt meg a baja, a Svájci Gárda színpompás díszegyenruhája pedig számos vatikáni zarándoklat vagy turistaút során készült fotón felbukkan. Ennek ellenére hajlamosak vagyunk a svájciakat egy pacifista mintatársadalomnak elkönyvelni. Ha ezt tesszük, óriásit hibázunk - persze nem először és nem utoljára.

A svájciak - a nagyszerű magyar film betétdalával és fő mondanivalójával ellentétben - idestova kétszáz éve azon iparkodnak, hogy bebizonyítsák: egyedül is megy, méghozzá köszi szépen, egészen jól. Utoljára egy bizonyos Bonaparte nevű, francia császár foglalkozású korzikai próbálta kívülről, és a saját elképzelései szerint igazgatni a kantonok politikai és társadalmi életét, mérsékelt (és rövid életű) sikerrel. 1815-ben a napóleoni háborúkat lezáró bécsi kongresszus résztvevői aláírják a Svájc örökös semlegességéről szóló cikkelyt, amelyet (az európai nagypolitikától elég szokatlan módon) az elmúlt közel két évszázadban senki sem kérdőjelezett meg.


Legalábbis komolyan vehető módon nem tette; persze mindkét világháborúban (és mindkét oldalon) fel-felmerültek kósza bekebelezési és elfoglalási ötletek, de a józan ész (valamint a svájci területvédelmi erők eltökéltsége, továbbá a nem kifejezetten lerohanás elősegítésére termett domborzat) végül diadalmaskodott: a konföderációt (megbízható pénzintézeteivel, dús füvű legelőivel és müzlis reggelijével egyetemben) békében hagyták. A két világháború között és a második alatt a kémek hírszerzők, továbbá a felfedésükre specializálódott elhárítók kedvenc terepe volt, na meg a napidíj sem lehetett alacsony; 1930 és 1944 között Bern, Zürich vagy Genf szerintem egyenként is több államtitkot látott, mint Washington, Berlin és London összesen, hogy az érte (mármint az államtitkokért) fizetett, általában aranyban, esetleg drágakövekben kiegyenlített árról végképp ne is beszéljünk

A semlegességnek nagyon komoly ára van - erről az alapigazságról a svájciak tudnának igazán mesélni, ha szófosó népek lennének. De nem azok, úgyhogy megtesszük helyettük mi. Az alpesi köztársaságban minden férfi állampolgár a 17. születésnapján kap egy udvarias hangú tájékoztató levelet, amelyben részletesen felvilágosítják arról, hogy az elkövetkezendő években hogyan kell fegyveresen szolgálnia a hazáját.

18-19 éves korában részt vesz a kötelező sorozáson, majd ezt követően (32 éves koráig) minden évben pár hetet a lakóhelyéhez közeli egyik laktanyában fog eltölteni, ahol megkapja a szükséges katonai kiképzést, és ellátják a (máskülönben világszínvonalú) helvét haditechnikával és a négyfunkciós alapbicskával (ez utóbbi 122 éve a katonai felszerelés része a konföderációban!).

A sorállománynak összesen 260 napot kell leszolgálnia, ami a négy és fél hónapos alapkiképzést követő tíz éven belül még hét alkalommal egy-egy három hetes összevonást jelent lövészetekkel, menetgyakorlattal, hajnali jódlizással. Az előmeneteli rendszer roppant gondosan felépített (már-már svájci precizitásúnak is mondhatnánk); az ambíciózusabb, militaristább rekrutából pár év alatt főtörzs vagy akár hadnagy is lehet, ami legalább olyan jól mutat a szakmai önéletrajzokban, mint a zürichi egyetemen megszerzett MBA-diploma. (...)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Célpont: a Kárpát-medence - avagy a tétlenség ára
  2012-10-19 17:45:34, péntek
 
 
Célpont: a Kárpát-medence - avagy a tétlenség ára
2009. július 30. 20:37 HunHír.Hu

Az ország sorsával senki sem foglalkozik, mert nem őrá tartozik, neki dolgoznia, megélnie vagy éppen akármit csinálnia kell, úgy általában hagyjuk őt békén... Választott (senki sem választotta őket) elitünk (még a szótól is kiráz a hideg: patkányaink a szó igazi jelentése) a saját végtelen jólétük értelmében, máshoz nem értvén, az országuk kiárulásával keresik meg mindennapi milliárdjaikat....

A lakosság a televízió bűvöletében él. Ostobán bámul és nézi mások hogyan élnek. Csak néz... A gyerekek iskolába járnak vagy éppen mellé... A fiatalok a tanulással, a munkahelykereséssel vagy személyes vágyaik megvalósításával foglalkoznak... A középkorúak az élet igáját húzzák, megalkuvásokkal és reményeikkel, hogy megélni tudjanak... A családok kialakulnak, elválnak vagy éppen szétesnek napi szinten... Az öregek örülnek, hogy éppen nincsenek kórházban, az élet dolgai a fiatalokra tartoznak, szorulásuk van... A halottak elégedetten mosolyognak a temetőben, ők már tudják, hogy végig rosszul csinálták, de lám az élők sem jobban...

Az ország sorsával senki sem foglalkozik, mert nem őrá tartozik, neki dolgoznia, megélnie vagy éppen akármit csinálnia kell, úgy általában hagyjuk őt békén... Választott (senki sem választotta őket) elitünk (még a szótól is kiráz a hideg: patkányaink a szó igazi jelentése) a saját végtelen jólétük értelmében, máshoz nem értvén, az országuk kiárulásával keresik meg mindennapi milliárdjaikat.... A Föld forog, nem kell irányítani...úgysem tudnánk, ez a sok hülye meg hadd higgye...

Mindenkit befolyásol, de senki sem foglalkozik vele igazán - mi lehet az? Ez az országunk, a hétköznapjaink küzdőtere és annak a ránk erőltetett játékszabályai, amitől függünk!

Nem számít az, hogy mennyien vagyunk, ha sokan, nem teszünk semmit, ellentétben egy szűknek most már egyáltalán nem nevezhető élősködő réteggel, akik a szándékosan csonttá soványított hazánk vérét isszák, de vödör szám és számolatlanul. Persze jönnek még, van belőle!

Ez az állapot sokáig nem tartható fenn, de mindenki úgy tesz és tervez, mintha ez az abnormális zsidó világ egy örökkévalóság alapja lenne, amire érdemes építeni. Szép lakóparkok készülnek minden luxussal és kényelemmel, persze nem nekünk.. Szép hatalmas bevásárlóközpontok tehénkednek el a valamikori élettel teli zöldövezeteken. Szép hatalmas luxus városi-terepjárók búgnak felsőbbrendűségük tudatában - az aszfalton. Terepre már nem alkalmasak, viszont kiválóan ellensúlyozza a benne lévő ürességet.

Szép hatalmas Disneyland épül valamikori országunk földjén, golfpályákkal, kaszinókkal, ahogyan az meg van írva a zsidó jólétnek és értékrendnek megfelelően. Dolgozik is rajta szorgalmasan a magyar, tudva, keseregve, hogy kár ezért a földért, a tönkretett élővilágért és a saját életterünkért, mert igazi életre már nem alkalmasak.

Szépen özönlenek ide, a befizetett járulékainkból visszaforgatva a világ minden részéről idecsalogatott és kedvező hitelekkel megtámogatott dögkeselyűk, látva és érezve a könnyű konc lehetőségét, a rablás, a fosztogatás és az élősködés biztonságát, "felemelő érzését"!

Ezt kellene most lefesteni a Feszty-körkép újkori honfoglalásaként, bár az eredeti sem volt mentes a történelmi demagógiától...de legalább nem pajeszos zsidók meneteltek rajta. A nap szépen süt, mindenki végzi a maga feladatát, lop, rabol, csal, üzérkedik, hazudik vagy éppen fenyeget a szép új világ elvárásainak megfelelően, vagy komor gondolataiba merülve robotol és sopánkodik az élet értelmetlenségéről.

Béke van. Áldott és magasztos béke, amelybe hamarosan belehalunk. Mindnyájan! Katonapolitika... (a zsidónak ez nem tetszik...erőt sugall, és ezt nem szereti...lehet, hogy rasszista?) Ez nem az, amiről szó van a hétköznapi életben. Itt nem számítanak a sirámok, itt a tények, a rideg tények és csakis azok számítanak. Nincsenek jóindulatú és naiv anyókák, apókák, a nagyszerű és magasztos élettapasztalatukkal, erőtől duzzadó és vágyakkal teli fiatalok és játszó gyermekek.....itt célpontok vannak!

A célpont a Kárpát-medence!

Az Izraelnek hazudott életképtelen pénzmosóhelynek hamarosan lőttek - nem csak képletesen, hanem valóságosan is. Tudja ezt már mindenki, akinek egy nagy piros gomb van a keze ügyében... nem számít ki ez, milyen nyelven beszél és hogyan fog imádkozni, amikor ezt a gombot - meggyőződésből! - lenyomja.
Meg kell tennie! A világon a leghatalmasabb és legjóságosabb nép a szétszóródott magyarság, ezt már mindenki tudja rajtunk kívül. Nyomaink megtalálhatók az Andok gerincén, az óceánok mélyén, a piramisok falában, Dél-Amerika őserdeiben és alagútjaiban, és az Antarktisz három kilométer vastag (!) jege alatt is!
Made in Hungary!

Jóságunk szinte vonzza a parazitákat, élősködőket és egyéb, nemzetnek sem nevezhető söpredéket és fattyaikat, kik nálunk kóstolnak bele a jólétbe és felhőtlen életélvezetbe. Ideális helyre jöttek. A bégetésen és némi népi hagyományőrzésen kívül -, amit most már akár a sajátjuknak is tekinthetnének - mástól nem kell tartaniuk. Nekünk viszont igen! Miattuk válik célponttá a Kárpát-medence és benne mi is, hogy még halálunkban se szabaduljunk meg tőlük!

Izrael és a zsidóság nem csak az emberiség, hanem az országok pestise is. Egyenesen ragályos és fertőz mindent, amihez csak hozzáér vagy vele kapcsolatba kerül. Ha nem lennénk a zsidó média fojtogatásában, erről tudnánk. A harmadik világháború küszöbén egy helyzetkép:

Izrael feladja "államiságát" és Palesztinát, ahol nem bír az elszánt és hittel felvértezett hősszívű lakossággal!

(Akiknek gyakorlatilag a hitükön kívül (!) nincs semmijük, a "tökös" zsidó hadsereggel szemben...)
Persze ezt nyíltan nem teheti, de ha már szükséges, "akkor bosszuljuk meg úgy, hogy akit csak lehet pusztítsunk el, dögöljön meg (ahogyan ezt a történelemben mindig is tették, ha a kiűzetésükre sor került!), de járjunk is jól!"

Egy újabb "áldozat" szerepkörébe akarja magát helyezni a mindenkori agresszor, tömeggyilkos és kollektív bűnös - mert ez a legjobb álca, az emberiség barom, gondolkozni úgysem tud...az ott maradt zsidók meg még halálukkal is hasznot hajtanak... Ez lesz ám az igazi hollókunszt a világuralomért!

"Irán a mi megmentőnk! Belerángatjuk egy atomháborúba (túl régóta és rendszeresen vádoljuk azzal, amit mi szeretnénk vele elkövetni...), és a speciálisan az angoloktól megrendelt, de az erre a célra átalakított német tervezésű, partvédelmre kifejlesztett tengeralattjárónkkal Irán közelébe lopakodunk, mintegy "részeivé" válunk a területüknek. Csak várnunk kell... Ezek a bolond irániak azt hiszik, hogy megvédhetik magukat velünk szemben. Persze mi - mint mindig - sunyin játszunk és alattomosan. Ez a büszke perzsák (nem arabok!) gyengéje. (És a miénk is, teszem azt hozzá...)

Egy szép napon csak elkészülnek végre azzal az atomfegyverrel és akkor mi résen leszünk. Szép okosan a felségvizeiken belülről, a part közeléből kilövünk két atomtöltetet -, amelyet a dimóniai nukleáris telepen őrizgettünk és lassan lejár a szavatossága... - bevezetőként. Egyet a kiürített és most már csak jelképesen lakott Tel Aviv-ra, a másikat az amerikaiakra a Perzsa-öbölben, lehetőleg egy zsíros célpontra, mondjuk egy hordozó csapásmérő kötelékre, hogy biztosan felébredjenek!

(Csak nem fogja azt hinni a világ, hogy mi, az emberiség "kiválasztott" és "jóságos" népe, aki azt a drága jó Jézus Krisztust adtuk a világnak - lám, még a neve is zsidó, a többi meg nem számít... - a saját országunkra és a szeretett amerikai barátainkra lövünk! Aki ezt még csak feltételezi is, az egy...rasszista!)

És bizony az emberiség a hétköznapi dolgaival lesz elfoglalva, eszébe sem fog jutni gondolkodni ( amúgy sem tud....). Majd mi sugalmazzuk gyorshírben a "szörnyű és embertelen csapást" és azt, hogy a világ "demokratikus és békeszerető erői" a béke védelmében csapást mérnek az agresszorra, a választási csaló és vallási fanatikus (ami ugye az őrültséggel egyenértékű...) Ahmadinezsádra és Iránra!"
Szegény iráni nép és szegény testvéri magyar nép!

Az irániak látva és megtapasztalva népük rettenetes pusztulását, jogos (!) haragjukban, bosszútól vezérelve a világ legnagyobb (!) zsidó beltenyészetét fogják célba venni, ami nem más, mint a Kárpát-medence!

NE HIGGYÜK, HOGY AZ ITT LEÍRTAK EGY FIKCIÓ RÉSZEI! EZ A MEGJÓSOLT (Nyirkai Jóslat) ÉS VALÓRA VÁLT VÉGZETÜNK! NEM MUTATTUK MEG A VILÁGNAK, HOGY EZ NEM IZRAEL!

A lakosság a televízió bűvöletében él...csak néz és néz, de nem lát...
A gyerekek az iskolában kinéznek az ablakon...
A fiatalok megállnak a munkahelyükön, az iskolában...és kinéznek az ablakon...
A családok abbahagyják a marakodást, a civakodást a pénzért és kinéznek az ablakon...
Az öregek a kórházakban és az otthonaikban kinéznek az ablakon...
A halottak csontarcába fény villan...
A halál pillanatában egy kissé merengővé válik az ember...álljunk csak meg egy pillanatra!

A valóság köszöntött be, a zsidó hála és jó szándék megnyilvánulásaként, "büszke melegség" öntötte el hazánkat és sorra szöknek szárba a "demokratikus" és "humánus" zsidó értékrend jól megérdemelt gombaalakú virágai...

A zsidó együttlét ára: a nemzethalál!

Gondolj erre amikor nap, mint nap munkába mész és pergeted le életed homokszemeit és tartod fenn a zsidómókuskereket! Ők intellektus és morál nélkül (igen "kedves" zsidóolvasó, ez így van, mielőtt reflexből tagadnád, mert "szívhelyen" ütött...) nem érzékelik a veszélyt! Csak velünk együtt életképesek! Valakinek megkell termelnie azokat a javakat, amikért érdemes idejönni és lopni, gyalázni minket!

A zsidók önálló életre, a társadalom és civilizáció adta keretek nélkül, nem alkalmasak!
Mindig is csak egy dologra voltak alkalmasak: az élősködésre, a bomlasztásra és az erőszakos bosszúra minden ellen, ami nem az övéké!

A perzsák harcos nép, sokkal jobban, mint az irakiak és a palesztinok... Ők eszközökben nem lesznek válogatósak, ha az életüket kell megvédeni, mert pontosan tudják, kikkel állnak szemben! Egy percig sem fognak habozni! Ők fogják innen kitakarítani a leülepedett és birodalmat építgető zsidókat - velünk együtt!

Feszültségfeloldás:

Nem úgy van az - ki tudja?! -, a jövő nem olyan sötét - ki ez a pali, valami jós? -, az biztos, hogy rasszista, őrült, agyára ment a jólét, mit dolgozhat ez, hogy van ideje gondolkozni...és ezért kap fizetést is?!

Epilógus:

A Föld lassan forogva halad a Nap körüli pályáján... Sóhajt, és a Hold tükrében magára tekint: mióta százötven millió éve (!) a testvérbolygójáról (........) idejöttek az első emberek, azóta ilyen elmebeteg és velejéig rohadt társulatot még nem hordott a hátán. Feltekint és a szeme megakad a távoli vörös folton.... "Nagytakarítás! - ideje már találkoznunk! - és megrázza magát.

Lent a földön egy nagy seggű, szeplős földlakó csipszet rágcsálva nézi a lapos tévéjét, felülmúlhatatlansága és kiválasztottsága teljes tudatában: "valahol megint földrengés volt..." - böfögve átkapcsol egy show műsorra - "Ki a szart érdekel"...

Kint egy kismadár elgondolkozva felnéz és elrugaszkodik - csak messze innen, és vissza sem néz!

Bajtársi üdvözlettel: Gyula

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Átvert gazdák, fura győztesek
  2012-10-19 17:43:38, péntek
 
 
Átvert gazdák, fura győztesek

Az oligarcha arathat, a parasztember nem felejt
Rab László - Népszabadság 2012. július 18.

Kajászón megvolt az aratás, a gazdák nem túlságosan elégedettek, kevés eső áztatta a búzát márciusban, gyér a terméseredmény. A Fejér megyei ezerlelkes településen hét-nyolc helybéli család él hivatásszerűen mezőgazdaságból. Többen ott voltak tavasszal azon a tüntetésen, amelyet Ángyán József vidékfejlesztési minisztériumi államtitkár oligarchák miatti lemondása után tartottak. A dühös kajászóiak azt ígérték, Péter-Pálkor lángolni fognak a környékben a búzatáblák.


Böcsödi Gergely családi gazdálkodó - A helyiek szerint nem dől össze a világ, de nem felejtenek
Népszabadság - Kurucz Árpád

Természetesen nem lángolt egyetlen tábla sem. Gyújtogatásra a parasztember nem vállalkozhat. A fölhorgadás oka az volt, hogy a 430 hektár fölhaszonbérletre kijelölt kajászói terület egyetlen darabjához sem jutott hozzá kajászói gazda. A felcsúti új földesúr, Mészáros Lőrinc nyerte az itteni földeket rokonain, érdekeltségein keresztül, illetve az a kápolnásnyéki Kiss Árpád, akit Kajászón csak "nádarató barátunkként" titulálnak. S a helyiek meggyőződése, hogy a mezőgazdaságot eddig hírből ismerő vállalkozó azért jutott hozzá a 284 hektárhoz, mert a szomszédja egy ideig Farkas Imre, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) földügyekért felelős államtitkára volt (aki a Fidesz-kormány színre lépése után az állami termőföldek évi másfél milliárdért való légi fotózását egyengette).

A nádarató-tetőfedő vállalkozó úgy vitte el a két legnagyobb kajászói birtok bérletét a helyiek elől (a másik hármat a felcsúti polgármester és felesége nyerte), hogy egy agárdi vállalkozóval kénytelen műveltetni az elnyert területeket. Amikor ezt az origo megpiszkálta, az agárdi vállalkozó, Dörömbözi József azt mondta: csak erre a szezonra kötöttek megállapodást, "majd ha lesznek eszközei", később Kiss maga műveli a földeket.

- Amikor mindezt szóvá tettük, L. Simon László képviselő (kultúráért felelős államtitkár) kikelt ellenünk, miért piszkáljuk ezt a pompás embert - idézte fel budapesti élményét Böcsödiné Csányi Zsuzsa kajászói gazdálkodó. - Kissé elcsodálkoztunk, mitől ilyen ingerült a képviselő úr. Egyébként nemrég egy környékbeli pályázatot megsemmisítettek, mert kiderült, hogy a pályázó több aranykorona-értékben nyert, mint amennyiben szabad lett volna. Kiss Sándor esetében - aki szintén túlnyerte magát - ilyen probléma természetesen fel sem merült.

Böcsödiék voltak különben azok, akiket "Ángyán József rokonaiként" aposztrofált a rövid életű, eddig egyetlen, ám annál nagyobb visszhangot kiváltó bejegyzést produkáló napraforgoblog, amely május 2-án az MTI hathatós segítségével tette széles körben elérhetővé a Kinek a zsoldosa Ángyán József? című örökbecsű cikket. "És végül a kajászói földek ügyében sem az a zavaró, hogy az államtitkár nem tesz említést a faluban élő rokonairól, hanem az, hogy nem írja meg az igazat a Kajászó határában lévő földek lényegéről - írta a blog szerzője, napraforgo966 a kacifántos szöveget. S mindezt kiegészítette a helyi politikai viszonyokra vonatkozó szubjektív ismereteivel: - A köztudottan Jobbik-aktivista négy család a választási kampányban nyíltan megfenyegette a választókerületi fideszeseket az alábbi remekbe szabott módon: "Kis buzi fideszesek, jön a Jobbik, és le lesztek nyomva".

Az MTI és a jobbmédia támogatását élvező ismeretlen szerző így fejezte be a veretes közleményt: "Hiába, bolond világ ez, ha még a szabadságharcosok élete is ilyen bonyolult. De meddig tűri ezt a miniszterelnök?!"

Kajászón érdekes, de véletlen egybeesésnek tartották a blog 66-os jelzéssel való ellátását. S csak néhányan jegyezték meg, hogy Mészáros cége, a Búzakalász 66 is azért viseli ezt a nevet, mert Orbán Viktor jobbkeze, a felcsúti Puskás Akadémia vezetője 1966-ban született. A nádas ember mellett ő volt a másik nagy befutó Kajászón. Noha a felcsúti polgármester mezőgazdasági cége csak 2011 tavaszán kezdte áldásos tevékenységét. Mészáros családja addig építőiparral foglalkozott. De a mindenhez értő Mészáros valamit nagyon tudhat, mert több mint 1200 hektárt nyerni olyan területeken, amelyeken idősebb Orbán Győző és Lévai Anikó is "telekszomszéd", nem lebecsülendő teljesítmény. Mészáros Lőrinc (akit a népnyelv "Magyarország második emberének" nevez) a Fejérben kiosztott földek 23,7 százalékát szerezte meg érdekeltségein, illetve családtagjain keresztül: a Búzakalász 66 Kft. 984 hektárnyi kajászói, óbaroki, valamint váli földre nyert bérleti jogot. Ehhez nyert még 94 hektárt a felesége, Mészáros Beatrix és 145-öt testvére, Mészáros János, ami azt jelenti, hogy az összes birtokot számítva a Mészáros család esetében sem tartották be a kiírás egyik fő szabályaként húzott 1200 hektáros limitet.

Magyarország miniszterelnökének korábban a Herceghalmi Állami Gazdaság vezetőségébe deponált tagja (Lévai Anikó tulajdonostársa, a felcsúti Fidesz-elnök férje), Flier János sem járt rosszul a magas szintű barátság elmélyítésével. Flier és családtagjai Felcsút, Óbarok, illetve Szár településeken nyertek 320 hektárt, amelyből a kimutatások szerint jutott a futballakadémia fő támogatójának, Flier Tamásnak és fiának is. Flierék és Mészárosék magabiztosságára jellemző, hogy olyan területeken is bátran vetettek őszi búzát, amelyekre a vetés pillanatában még nem hirdettek eredményt. Ez azonban nemigen számított akadálynak Fejér megyében. Itt az számított, hogy ki milyen viszonyban áll a Fidesz-kör megfelelő potentátjaival -vélik Kajászón a hajdani Dreherek földjén dolgozó zsellérek kisemmizett leszármazottai. - A háború előtt grófok és iparmágnások, most városi ügyvédek, strómanok, haverok és a Csákvári Állami Gazdaság vezetőinek rokonai birtokolják a földeket. Kajászóról azt híresztelték, hogy jobbikos falu, miközben 2010-ben itt a Fidesz több mint ötven százalékkal nyert. Az emberek hittek Orbánéknak, de most azt látják, hogy alaposan rászedték őket.

A Fejér megyei földbotrány azért is kínos Felcsút leghíresebb lakójának, mert neve rendre felbukkan a történetekben. Aki persze a politika magas szintjén, egy-egy parlamenti vitában hevesen utasítja vissza azokat a vádakat, hogy az állami földek bérleti pályáztatása tele van a csalás olyan lehetőségével, amelyet a fideszes földesurak bőséggel ki is aknáztak.

Hogy még jobban megértsük a rendszer működését, további történeteket kell felsorakoztatnunk. Kajászón a helyi gazdák úgy pályáztak a "blokkokra", hogy egyet gálánsan üresen hagytak. Tekintetbe vették, hogy ha valaki kívülről érkezik, annak is maradjon lehetősége a földbérletre. Ehhez képest úgy golyózták ki őket a fideszes bennfentesek, hogy nekik egy marék földet sem hagytak szabadon. Itt annak se jutott szántó, aki pedig előzőleg szerette volna magát bebiztosítani. A Keve Mezőgazdasági Zrt. amerikás magyar tulajdonosa a kajászói hírek szerint 25 millió forinttal támogatta a Puskás Akadémia működését, de valószínűleg későn, mert a végén lemaradt a pályázaton. Vértesacsáról egyetlen gazdálkodó pályázott, az a helybéli gazda, aki baromfit és marhát tart. Tudta - mert helyben az ilyet tudni lehet -, hogy ő az egyetlen aspiráns. Fehérvári ügyvédek vitték el az orra elől el a földet. Felcsúton egy gazda még a pályázati kiírás előtt lejegyezte, s a biztonság kedvéért közjegyzőnél letétbe helyezte azt a listát, hogy szerinte kik fognak nyerni a pályázatokon. Érdekes mód igaza lett. Ezekre az esetekre mondta Budai Gyula, hogy "hiteltelen emberek nevezik botrányosnak a pályázatok eredményeit". De az effélékre, illetve Fazekas Sándor agrárminiszter szövegére - "a magyar föld nemzeti kincs, megélhetést ad a magyar embereknek, a gazdáknak" - Kajászón ma már legyintenek. A Felcsút környékén túlságosan szem előtt lévő Orbán szenvedélyes szavaira is azt felelik, akkor beszéljen, ha nem lesz annyi sundám-bundám földügyekben. És pont ott, ahol ő él.

Arra, hogy a csúfos földkudarc nyomán mit lehet tenni, Kajászón azt felelték, a dolog eldőlt, kisemmizték őket. Szerintük Orbánék arra is képesek, hogy a földbérlethez juttatott klientúrát 2014 előtt tulajdonosokká tegyék. Mindenesetre ne lepődjön meg senki, mondták, ha két év múlva, a külföldiek távoltartására kiírt moratórium lejárta után az ezer-ezerötszáz hektáros táblák földtulajdoni lapjain ismerős nevekkel találkozunk.

Kajászó, az ősi föld

Arany János Keveháza című balladáját 1853-ban így kezdi: "Miért vijjog a saskeselyű? Miért szállong a turul s ölyű, Hadintéző, baljós madár, Széles Dunának partinál?" A római birodalmat keletről támadó hunok Százhalombattánál keltek át a Dunán, a Tárnok-völgyi ütközetben a hun Keve vezér is elesett. A település neve innen eredeztethető: eredetileg Keveháza, majd Keveaszó (Keueozou), később Keazó, végül mai kiejtéssel Kajászó lett. A falu neve 1491-től Kajászószentpéter, ezt a Belügyminisztérium 1950-ben Kajászóra rövidítette.
"Higgyünk a Darányi-tervben?"

- Kajászón elhappolták előlünk a földeket, itt sok időnek kell eltelni ahhoz, hogy Orbán és a Fidesz újra 50 százalék fölött szerepeljen - fogalmazott egy szintén kigolyózott gazda. - Nem járunk majd Pestre tüntetni, ettől nem kell tartani.

Dolgozunk és élünk tovább. De mindenkit megnyugtathatunk: a parasztember nem felejt.

"Fiam, aki a kiírásban szereplő feltételeket igyekezett maximálisan teljesíteni, valamint jómagam, kettő, illetve egy birtoktestre adtunk be pályázatot. Az NFA honlapján megjelent eredményhirdetés után megdöbbenve olvastuk a nyertesek neveit" - írta egy lovasberényi vesztes, Róth Tamás. - A névsor kizárólag a Csákvár Zrt. igazgatótanácsának és rokonainak neveit tartalmazta. Egyetlen négyzetmétert sem nyert fiatal, induló, új gazdaságot alapító, génmegőrzés céljából őshonos állatok tartását vállaló, vidéken letelepedni vágyó, életvitelszerűen mezőgazdasággal foglalkozó családi gazdálkodó. Természetesen olyan sem, aki már tart állatot és vállalta, hogy nyertes pályázat esetén bővíti állatállományát... Olyan érzésünk támadt, mintha a bírálóbizottság el sem olvasta volna a pályázatainkat... Bementem Székesfehérvárra az NFA irodavezetőjéhez, aki közölte, hogy összeesküvés-elméleteket lehet gyártani, de itt minden jogszerűen történt. Kétség nem fér hozzá, a kiírás az előírásoknak megfelelően történt, a határidők be lettek tartva, a pályázatok bontásán közjegyző jelenlétében én is részt vettem. Vajon miért van mégis olyan érzésem, hogy ez csak színjáték volt? Miért kellett belekergetni a még naivan a kormányzatnak hívő embereket fölösleges pénzkidobásba és a pályázat elkészítésével járó nem kevés munkába? Ezek után higgyünk a Darányi-Tervben, a Demográfiai földprogramban? Megjegyezni kívánom, hogy az általam leírtak nem kitalált dolgok, hiszen az adatok nyilvánosak, megtekinthetők az NFA oldalán, valamint a cégbíróságon." (Rab László)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A "zsidó-kereszténység" hamis mítosza - a globális megtéves
  2012-10-19 17:26:43, péntek
 
 
A "zsidó-kereszténység" hamis mítosza - a globális megtévesztés újabb kísérlete


2012. május 18-án Feldmájer Péter, a Mazsihisz elnöke és Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze aláírta a zsidó-keresztény civilizációk közti párbeszéd ,,erősítésére" létrejövő 'Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány' alapító okiratát. Hogy ki hatalmazhatta fel Németh Sándort arra, hogy a történelmi keresztény egyházak nevében eljárjon egyetemes egyházi ügyekben, arról sejtelmünk sincs, de azért jó lenne látni a megbízólevelét... Nincs is nála autentikusabb személy erre Közép-Európában, az biztos. Valószínűleg az egyezmény ,,titokzatos" szorgalmazói először más egyházi személyekkel próbálkozhattak, de úgy tűnik, más keresztény felekezet ezt nem vállalta fel, így maradt, a magát ,,neoprotestáns egyházként" definiáló, mazsihiszes szatelitszervezet, mellyel a megegyezés nem lehetett túl bonyolult feladat.

Az alapítók szerint ,,a zsidó-keresztény kultúra alapvető szerepet töltött be és tölt be a szabad világ, köztük Magyarország létrejöttében és fennmaradásában". ,,Ez egy fajta küzdelem a hazánkban növekvő antiszemitizmus és anticionizmus ellen, és egy fajta kiállás a mellett a város mellett, ahonnan kiindult az európai kultúra is" - mondta Feldmájer Péter.
Ugye-ugye, a régi-új szellemiség előpattan, és mielőtt az antiszemiták felocsúdhatnának, köszönés helyett csípőből lő egy sorozatot maga körül, a miheztartás kedvéért.
Ezután közli, hogy ez a város az eurokultúra megteremtője. Szerényen és mértéktartóan.
Az olyan zavaró és bosszantó dolgokat pedig, mint a boszniai piramisok vagy az altamirai festmények, esetleg Stonehenge kövei, valószínűleg a Templom-hegy környékéről exportálhatták akkori offshore cégek. És a megegyezés korszerűségére mi sem jellemzőbb, mint hogy utalásokat tartalmaz a legújabb ,,tudományos áttörésre", nevezetesen hogy maga Árpád vezér is kazár volt, és valószínűleg sábeszdekliben fogadta a szentimentális Szvatopluk hódolatát.
Nézzük csak meg kicsit közelebbről, hogy mi a jelképes értelme annak, hogy a cionisták magyarországi helytartója és a kereszténységgel köszönőviszonyban sem levő filoszemita szekta vezetője egy ilyen megmosolyogtató és semmitmondó gittegylet-alapítványt hoznak létre! (Ez első látásra ahhoz lenne hasonlítható, mintha 40 évvel ezelőtt az MSZMP és a Magyar-Szovjet Baráti Társaság létrehozta volna a Fényes Október Vörös Hajnala nevű harcos szervezetet, exportból visszamaradt spanyol polgárháborús veteránok és depressziós munkásőrök részére.)
Miért kell egy olyan szervezetet létrehozni, amiről már az alapítók is tudják, hogy úgysem fog semmi érdemi munkát végezni? Van ennek bármiféle üzenete? Van bizony. Egyfajta egybetartozást, valamiféle sorsközösséget próbál sejtetni a zsidó és a keresztény gyülekezetek között. Világszerte megfigyelhető ez az egybemosási kísérlet, mely együvé tartozónak állítja be ezen vallásokat. Még saját fogalmat is alkotott ez az igyekezet: ez a "zsidó-kereszténység" Azt próbálja sugallni, hogy a közös eredet okán a későbbi külön út, és a kétezer éves súrlódások ellenére alapvetően közös értékeket hordoz, és történelmileg egymásra utalt ez a két közösség.
Pedig valójában a zsidó és keresztény vallásnak és kultúrának az égvilágon semmi köze sincs egymáshoz. Illetve úgy igenis van, hogy egymás esküdt ellenségeként, halálos iszapbirkózásban töltve az utóbbi kétezer évet, megpróbálták egymást kiiktatni, a másik hatásait felszámolni, követőit ellehetetleníteni. Az izraeliták elleni mindenkori korlátozások következetes betartásának és betartatásának biztosítása jobb időkben minden pápa kötelező feladatai közé tartozott. A másik oldal erőfeszítései ellenben a kereszténység elleni mozgalmak létrehozására és általában a keresztény világ bomlasztására irányultak.
Az izraelita egy masszívan rasszista vallás, tele felsőbbrendűségi sugalmazásokkal, különállással, szemet szemért elvvel, szigorú szokás- és hagyományrenddel. És persze vaskemény, mindenen átívelő sorsszerű összetartással és összetartozással. A kereszténység egy egyenlőségi elven alapuló "szeretetglobalizmus", ami nem tűri a szemet szemért elvet és a rasszizmust. Sokkal kisebb a belső kohéziója, kevésbé szigorúak a szabályai és életmódja, és nagy a nemzetközi megosztottsága. A kereszténység elveinek gyakorlati megvalósulása nyilván erős vitákat gerjeszthet követőiben és ellenzőiben egyaránt, de ez nem témája a jelen írásnak. Az egyik követőinek száma sohasem haladta meg a tízmilliót, a másikat pedig majd kétmilliárd ember vallja magáénak. A kereszténység a judaizmus határvidékén született az egész akkori világ tagadásaként. Nagyon hamis tehát az a beállítás, hogy a keresztényi tanok a judaizmus valamiféle külön útját képviselik, lényegének valamiféle átfogalmazása során születtek volna. Ez semmiféleképpen sem fogadható el, és az új vallás szent könyveiben a zsidóság hagyományos képviselői kizárólag pejoratív kontextusokban, negatív szereplőkként jelennek meg (farizeusok, kufárok). Terjesztői között kétségkívül jelentős szerepet játszottak a zsidók (a saját hitüket elhagyók), de például a görögök és rómaiak is. Az új hitet világvallássá pedig egyértelműen Róma, a világbirodalom internacionalizmusa tette, ehhez az eredeti helyszínt adó, Isten háta mögötti provinciának sok köze már nem volt. Így a kereszténység elindult világhódító útján, a judaizmus pedig több évszázaddal később vándorútra indulván, a világnak ugyanazon térségein letelepedve, a helyi diaszpórák kicsiny, elkülönült kisebbségi hitközösségeit hozza létre.
A két vallás kapcsolatát és a két kultúrát kezdettől fogva a tűz és víz antagonizmusa jellemzi. A különállás és a taszítás rendkívüli erejét jól mutatja, hogy a kicsiny zsidó közösségek több mint ezer év alatt sem olvadtak bele sehol sem a keresztény tengerbe, és az erőszakos krisztianizálási kísérletek is csak helyi, átmeneti eredményeket hoztak csupán. Az összemosók gyakran megemlítik Jézus zsidó származását, mintha ez valamiféle összekötő kapocs lenne. Jézus személye valójában inkább további szétválasztó, hiszen őt és cselekedeteit tagadják meg szent könyveikben (Talmud), őt próbálják nevetségessé tenni, anyjára vonatkozó megjegyzéseiket pedig inkább ne is említsük. (Egyébként az ószövetséget az iszlám is implementálta, sőt az iszlámban Jézust is megtaláljuk, ilyenformán még közelebb is áll a kereszténységhez, mint a zsidó vallás.) Mellesleg Mária származását nem ismerjük, csak azt tudjuk, hogy galileai volt, ami akkor a pártus birodalomhoz tartozott, és ott a többség nem volt zsidó. József származása nem lényeges, hiszen a születésben nem volt szerepe. Az isteni származás pedig amúgy is felülír mindenféle földi genetikai megfontolást., ilyenformán pedig Jézus "privatizálása" tökéletes értelmetlenség.
És ha valaki azt akarja mondani, hogy ez egy árokásás a két vallás között, azt masszívan vissza kell utasítani. Nincs ott semmiféle árokásás, ahol az elvek és az értékrendek között ezer méter mély szakadékok húzódnak. Ott, ahol az egyik a másik tagadásából született. Ott, ahol az egyik Krisztust követi, a másik pedig maga a történelmi Antikrisztus. Ahol a két értékrend kétezer éves történelmi metamorfózisa és összeütközése adja a nagy történelmi változások eszmei hátterét. Ez figyelhető meg a római késői császárkor bomlás elleni harcaitól, a reneszánsz mélyében dúló ütközeteken át, az ún. felvilágosodás gyilkosan keresztényellenes küzdelméig.
És most hirtelen előbújnak valakik, és azt mondják, hogy e kettő tulajdonképpen egybetartozik. Miért kellene ezt elhinni a csalás nagymestereinek csak úgy első szóra? Mi lehet ennek a hátterében, mi szülhette ezt a hamis egybetartozást?
Bizonyos mértékig az átmeneti közös érdek, bizonyos mértékig pedig a kétségbeesés.
A XX. századra speciális helyzet állt elő e vallási mozgalmak viszonyában. (Az egyszerűség kedvéért most tekintsünk el attól, hogy e kortól kezdődően mindkét csoportban jelentősen megnőtt a nem gyakorló vallásos, de erkölcseikben azonosuló, a vallás értékrendje szerint élők száma.) Az egész évszázad során folyamatosan erősödő cionista pénzügyi csoportok kulcspozíciókat szereztek meg a világ vezető keresztény országaiban. Szervesen beépültek ezen államok gazdasági, politikai és kulturális vezetésébe, majd a II. világháború utáni időkre gyakorlatilag átvették a vezetést a nyugati világ legtöbb országában. Sajátságos szimbiózis alakult ki ezután a két kultúra és világnézet között. A keresztény kultúrkör a nyakába kapott egy cionista felső vezető réteget, mely ezentúl szigorúan meghatározta teendőit és haladási irányát. Befolyását egyre erősebben, sőt brutálisan felhasználva beleszólt a keresztény világ vezetési és intézményi rendszerének működésébe, beépült vezető tisztségeibe és megváltoztatta működését (pl. zsidó származású főpapok, gyanús halálesetek, II. vatikáni zsinat stb.). Napjainkban, zsaroló potenciáljukat felhasználva, kimondatták a pápával, hogy nem ők gyilkolták meg Jézust. (Hát persze. Hogyha nem ők, akkor a spanyolnátha vihette el szegényt. Mert valamitől meghalt. Na de hagyjuk ezeket az otromba képtelenségeket.) Azt is kimondatták vele, hogy a zsidók külön és majdnem automatikusan üdvözülnek. Azért itt egy kicsit túllőttek a célon. Ilyent még Péter utódja sem mondhatna ki, ahhoz nincs joga, hogy csak úgy magában módosítgassa a kereszténység alaptételeit. Képzelhetjük, mekkora lelkesedéssel tehette ezt a szentatya, mekkora kést szoríthattak a Vatikán torkának. A Vatikán körül kialakult pénzügyi és titkosszolgálati botrányok azért sejtetik, hogy a vallás frontján is döntő fázisába érkezhetett a globális küzdelem. Igazi információk hiányában csak egy dologban lehetünk biztosak: hogy bármi igaz lehet, kivéve a hivatalos változatot.
Zoom
És még egy fontos adalék a jelenkor történetéhez. A cionista vezető csoportok néhány évtized alatt a morális és most már anyagi pusztulás szélére sodorták a nyugati civilizációt. Ugyanaz történt nagyobb léptékben, mint az 5. századi Rómában, a 16. századi itáliai városokban, vagy a 18. századi Franciaországban, és még lehetne sorolni a példákat. A kezdeti fellendülés után az uzsorán alapuló rablógazdálkodás és a teljes erkölcsi lezüllesztés a társadalmi csődbe lökték ezeket az országokat. Most is ennek a küszöbén állunk, de immár kontinens méretekben.
Az összemosási kísérletek arra szolgálnak, hogy egy erős cinkostársi tudatot keltsenek a keresztény civilizációban. Egy hamis összetartozást bukás esetére, mert a bukástól való félelem egyre erősebb a cionista lelkekben. Érezhető egy folyamatosan erősödő kishitűség részükről a mind nagyobbra tornyosuló problémák láttán. Magában rejt ez egy fenyegetést is a kereszténység felé: ha én megbukok, akkor velem zuhansz te is a mélybe!
Természetesen itt is, mint minden cionista sugalmazásban, a kevés igazság mellett sok csalás található. A keresztény államoknak kétségkívül van felelősségük abban, hogy az immunrendszerük nem szűrte ki időben a beszivárgó cionista mételyt, és később sem tudta leállítani a pusztulás felé törő gépezetet.
De ettől még egyáltalán nem közös a sors, és nem közös a felelősség sem. Az ő felelősségük egy más nagyságrend, és csak az általuk ezerszer is megtagadott isteni személy lehet egyedüli elbírálója, és talán megbocsátója.
Sz. P.
(A szerző olvasónk.)



http://kuruc.info/r/9/102815/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2012.09 2012. Október 2012.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 392 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 370
  • e Hét: 10637
  • e Hónap: 21748
  • e Év: 175244
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.