Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
mondjuk ki nyíltan - retteg, mert fél a munkahelye elvesztés
  2014-04-10 21:47:01, csütörtök
 
  Lehet ma azzal villogni, hogy a Mercedes meg az Audi micsoda termelési kapacitásokat hozott létre az országban, de ez nem fogja vigasztalni azt a sokmilliónyi kisegzisztenciát, akit megetettek a szabadság illatával, és akiknek most korog a gyomra.
Lehet elmondani, hogy debezzeg most lehet utazni, ha egyszer csak egy nagyon szűk rétegnek jut rá pénz és lehet szabadságról papolni egy olyan országban, ahol az ország ötöde a létminimum alatt él.
Ahol a közbiztonság, a létbiztonság és a jogbiztonság a nulla felé konvergál.
Ahol a gyerekek előtt bezárult a felemelkedés kapuja, ahol a klérus - mely saját szervezetét sem képes tisztességesen működtetni - pukkadásig harácsolja magát, ahol az ország lakossága - mondjuk ki nyíltan - retteg, mert fél a munkahelye elvesztésétől, a megtorlástól.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Európai Unió több tagállama van bajban...
  2014-04-10 21:26:18, csütörtök
 
  Az Európai Unió több tagállama van bajban...
2014. április 10. SVPSZ

Sajnos nemsokára mi is közéjük fogunk tartozni!

Egy elemző azt írja, hogy a bajba kerülés egyik fő forrása az, hogy az unió által visszaosztott pénzekből (amit nálunk szokás uniós támogatásnak nevezni!) olyan létesítmények, beruházások valósultak meg, amelyek a megépülés után hatalmas fenntartási költséget generálnak. Ezek az országok eddig Görögország, Spanyolország és Portugália. A spanyolok talán Valencia városában építették fel a legköltségesebb beruházásokat.

Magyarország több esetben kapott rombolásra pénzt. Elég a cukorgyárakra vagy a szőlőkiirtásra gondolni. Olyan beruházás nem valósulhat meg, amely utána értékteremtő munkát végezhetne. Leépítették az élelmiszeriparunkat, ráadásul a kormányok "jóvoltából" az élelmiszer-forgalmazás gabonától a húson át a dinnyéig finoman a feketegazdaságon belül működik, durvábban a maffia kezében van. Ebbe belepusztul a termelő, a vásárló, de az állam is, mert jelentős adóbevételtől esik el.

A nemsokára jelentős fenntartási költségeket okozó beruházások vonatkozásában Békéscsaba könnyen éllovas lehet! Épül a kolbászfalu, a szabadidőpark, és 360 millióért felújítanak egy kisvasúti mozdonyt és három kocsit, idegenforgalmi látványosságnak. Ennél feleslegesebb esetleg a 40 centis kilátó megépítése lehetett 40 millióért...

Adószakértők a kieső adóbevételt 1000 milliárd forint körülire becsülik. Még ehhez hozzájön az egykulcsos adó miatt kieső bevétel, hiszen a hatalom és népes holdudvara, valamint a gazdagok alig adóznak.

Jelentős számú offshore lovagunk van, akik adóparadicsomokban bejegyzett cégeiken keresztül kivonják magukat a magyarországi adófizetés alól. Felháborító módon viszont ők nyerik az állami támogatásokat és az állami pályázatokat! Arról az asztalról lakmároznak, amelyikre soha nem tesznek semmit!

Folytatjuk! Ennyi volt a Fidesz és Orbán Viktor választási programja, és elképesztő módon erre leszavazott a devizahitelesek és a megszorításokba belefáradt, leszegényített magyar. A nagy győzelemhez szükség volt a Fidesz fazonjára igazított választójogi törvényre, a romák csoportos szavazásra szállítására (köztük nagyon sok volt az analfabéta, a kézfejükre ráírják, hányas sorszám alatt van a Fidesz... mert a számokat a segélyen szereplő pénzekről megismerik), és az erdélyi magyarok szavazataira. Ott egy cseppet Isten ujja belenyúlt, mert sok az érvénytelen szavazat.

A választás végeredményét várhatóan szombaton hirdetik ki.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Afrikai bevándorlók tartják rettegésben Balassagyarmatot
  2014-04-10 21:24:06, csütörtök
 
 
Afrikai bevándorlók tartják rettegésben Balassagyarmatot
április 9, 2014 betyarsereg.hu

Sportolás közben egy magyar lányt vettek üldözőbe az emberszabásúak. Ha továbbra is a nyugat példáját követjük, mindennaposak lesznek ezek a támadások. Az esetről a lokálpatrióta "Szíven szúrt város" portál számolt be még tegnap.

Történt ugyanis, hogy az iskola végeztével mikor végre kevesebb órája volt, és volt egy kis ideje arra, hogy az érettségire való tanulás mellett a testmozgással is foglalkozzon végre egy keveset, nem várt atrocitás érte. A fiatal hölgy a BSE pályához ment ki kocogni, ennek végeztével hazafelé vette az irányt. Ekkor lett arra figyelmes, hogy a pálya melletti lejtős úton 8-9 fős afrikai társaság vonul a vasúti átjáró irányába. Ezzel még egyéb baj nem is lett volna. Viszont ebből a csoportból 3 fő futásnak eredt a lány irányába. A megriadt lány nem igazán mérlegelhetett, hogy mit akarnak tőle. Mert valószínűleg nem az atlétikai edzéstervben akartak a segítségére lenni. Szerencsére a lány egy a srtandhoz közel eső utcában lakik így jóakarói csak az adott utca sarkáig merték kergetni. Az olvasóra bízom ezen egyedek indítékának kielemzését. De ha tekintetbe veszem, a leányzó irigylésre méltó megjelenését akkor nem kell többjegyű IQ a kérdés megválaszolásához.

Balassagyarmaton minden rendben van amikor fényes nappal 13.00-14.00 magasságában egy sportoló fiatal lányt négerek kergetnek azért, hogy...?

Nem csak Balassagyarmaton probléma - Vámosszabadi sem kér belőle. A kormány persze engedélyezte

Kapjon már a fejéhez az a városvezető és az a hivatalnok akinek köszönhetően ezek az események megtörténhetnek. A történet különösen azért rémisztő, mert több mint egy hétig a lány még a saját szüleivel sem tudta ezt a traumát megosztani, hanem csak magában őrlődött. Egy gyarmati szülő ezek után hogyan engedje el bárhova is a gyermekét.

Ez az eset a Ligeti Lajos utca végén történt. Balassagyarmat polgármestere törekedhetne ennek az egész problémának a megoldására, hiszen ha a saját utcájának a közelében ilyen esetek történnek akkor nem elég a pozíció. A saját környezetének biztonságához ennél többre van szüksége. Legyen kedves a város teljes lakosságának érdekében tenni ezért.

Egy igazi honleányt támadtak meg az afrikai bevándorlók

Azóta kiderült a megkergetett lány a balassagyarmati Jobbik IT tagja, és a helyi Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom egyik tagjának lánya. Testvérszervezetünk a HVIM közleményt adott ki, melyben hangsúlyozzák - "Mozgalmunk eddig is kiemelt feladatának tekintette a balassagyarmati idegenszálló problémájának megoldását, de egy ilyen incidens után energiánk legjavát a Legbátrabb Város megtisztítására fogjuk összepontosítani." A bátor kiállásnak meg kell legyen az eredménye, ahogy az megszálló Csehszlovák hatalom elleni támadás idejében is megvolt. Az ellenség akkor is túlerőben volt, ahogy sajnos most is. Persze most a regnáló kormány az ellenség...

("Szíven szúrt város" nyomán Betyársereg)

http://betyarsereg.hu/afrikai-bevandorlok-tartjak-rettegesben-balassagyarmatot/?h onnan=Nemzeti_Hirhalo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vasárnap a magyar nép megbukott az IQ teszten
  2014-04-10 21:21:53, csütörtök
 
  Vasárnap a magyar nép megbukott az IQ teszten

Kedves Mindenki!

Vasárnap a magyar nép megbukott az IQ teszten.
Az emberek jó része úgy döntött, hogy a szolgaság megfelel neki.

Nyugati demokrácia helyett a keleti diktatúrát választották.
Ezzel igazolták, hogy rabszolga nemzet vagyunk, hiszen eltűrnek mindent, amit a hatalom a nyakukba zúdít.

Orbán igazolva látja eddigi tevékenységét és ennek tudatában igazából most fog még csak akcióba lépni.

Tökéletesen ki fogja fosztani nem csak az államkasszát, hanem a magánembereket is. Semmi és senki nem lesz biztonságban tőle.
De az ország ezt választotta, ezért maximálisan megérdemli a sorsát.

Széchenyi István (nem biztos - KJ), a nagy magyar szavai szerint:
"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valamilyen oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi.
DE HA EGY HITVÁNY KORMÁNY HUZAMOSAN MARAD A HELYÉN, AKKOR BIZONYOS, HOGY A NEMZETBEN VAN A HIBA. Akkor a nemzet aljas, vagy műveletlen"

Remélem, hogy honfitársaim jó része nem aljas, de hogy műveletlen az biztos. Mindenki tudhatta, hogy az orbánrezsimet csak magas szavazási részvétellel lehet megdönteni, ennek ellenére millió maradtak otthon. Azok, akik arra sem képesek, hogy saját sorsuk alakulásának érdekében elmenjenek szavazni, azok meg is érdemlik azt, ami vár az országra. Önzésből, szolgalelküségből megakadályozták, hogy nekünk is jobb legyen. És akik az ellenzéki összefogásra adták a szavazatukat most a buták, a gyávák, a megalkuvók miatt nem tudtak fordítani a nemzet sorsán.

Nagy csalódást okoztak az erdélyi szavazók, akik 99 %-ban a fideszre voksoltak. Nem volt annyi méltányosság és annyi tisztesség bennük, hogy ne szóljanak bele a mi életünk alakulásába, hiszen semmit sem tettek ezért az országért, pedig a magyar nép adóforintjaiból évente milliókat kapnak. És ugyanakkor itthon gyermekek százezrei éheznek.

Kiábrándító, hogy négy év alatt sikerült ennek a rezsimnek megfélemlített, a sorsába beletörődött emberek sokaságát közömbössé tenni a fidesz országromboló tevékenysége ellen.

Éppen ezért, már nem érdemel sajnálatot és ne sírjon az, aki nem tudja a devizahitelét a fidesz éra óta fizetni, de nem szavazott ellene és ugyanez vonatkozik mindazokra, akik trafikjuk, nyugdíjmegtakarításuk, földjük, rokkantnyugdíjuk, munkavállalói jogaik stb. stb... elvesztése után sem segítettek megdönteni ennek az embertelen, hazug, tolvaj bandának a hatalmát.

"Ha önző, ostoba állampolgáraid vannak, akkor önző ostoba vezetőket kapsz"- mondta George Carlin.

Hát akkor kedves fideszmegtartó magyarok éljen a munkanélküliség, éljen a közmunka, éljen a tandíj, éljen a pedagógusokat megalázó portfólió, éljen a szociális temetés, éljen a paksi eladósítás, éljen a keleti diktatórikus rendszerekhez való kötődés, éljenek a stadionépítések, éljenek az egészségügyi várólisták, éljen a kamu rezsicsökkentés, éljenek az adók, éljen a 27%-os Áfa és minél többen meneküljenek el nyugatra ebből az országból, ahol a mostani lelkes fideszeseknek már nem lesz nyugdíjuk, mert nem lesz, aki megdolgozzon érte.

Győzött a fidesz, de azért NINCS IGAZA, mert ilyen alapon, ilyen logika szerint Hitlernek is igaza lett volna, mivel a Weimari Köztársaságban győzött a választáson. Hitler említésekor csak a jobbikra tudok asszociálni és a jobbikra szavazókat még alábbvalóknak tartom, mint akik nem mentek el szavazni. És végül, kicsit vulgárisan: A lószar is egészséges étel a ganajtúró bogaraknak.

Lehetett volna választani, mert a fideszéra egyenlő a fenti végtermékkel. De a szavazóképes állampolgárok 39%-a nem vette a fáradtságot, hogy válasszon és így a 27%-nyi fidesz szavazó hatalomra tudta juttatni a magyar Pinochetet.

Bravó Magyarország, tovább a lejtőn lefelé!
(Olvasónktól)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hoffmann Rózsa kegyvesztett lett!
  2014-04-10 20:56:26, csütörtök
 
  Hoffmann Rózsa kegyvesztett lett! Nem köznevelési államtitkárként folytatja munkáját, az oktatásügyben más feladatot kap - jelentette ki Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője. Az Index úgy tudja, Hoffmann Rózsa helyébe Hoppál Péter eddigi Fidesz-szóvivő vagy Sipos Imre, a köznevelésért felelős helyettes államtitkár léphet.

No hiszen! Csöbörből vödörbe!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A legdöbrögistább “magyar” falu: 101-ből 101-en
  2014-04-10 20:40:48, csütörtök
 
  A legdöbrögistább “magyar" falu: 101-ből 101-en szavaztak a narancshordára!

Posted on 2014/04/10 Szerző: Admin
A Somogy megyei Pálmajorban 211 szavazásra jogosult állampolgár volt a vasárnapi választáson, belőlük 101-en mentek el szavazni, és 101-en a Fidesz-KDNP jelöltjére, Móring József Attilára voksoltak - írja a Sonline nyomán az Index.

pálmajor
A Kaposvártól 20 kilométerre nyugatra fekvő Pálmajorban 359 ember él, 99 százalékuk cigány. A 2010-es statisztikák szerint az ország legszegényebb települése volt, az egy főre jutó jövedelem nem érte el a 33 ezer forintot.

Az Index összefoglalójában azt írja, hogy Móring József Attila máshol nem szerepelt ennyire eredményesen: a szavazatok több mint 99 százalékos feldolgozottságánál 47,6 százalékot ért el. Móring egyébként már az előző ciklusban is ott ült a parlamentben.
pálmajor2Mikola István: “Csak egyszer legyen kétharmadunk! Húsz évre biztositjuk a jövőnket!" Ime! Bizositva.
(HV)
Bal-Rad komm: Alapjában véve kölcsönösen megérdemlik egymást! A döbrögisták a cigányokat, a morek a döbrögistákat!
Segitik is egymást rendesen!
Persze nem csak Pálmajorban! A NER-jegyében!
Emlékeznek még kedves olvasóink, hogy mi az a NER?
Nemzeti Együttműködés Rendszere!
Narancshitű határon belüli nem cigányok, cigányok, és határon túli “újmagyarok"! Valamivel több mint kétmillióan!

https://balrad.wordpress.com/2014/04/10/a-legdobrogistabb-magyar-falu-101-bol-101 -en-szavaztak-a-narancshordara/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán szavazói , Hogy megértsed a fidesz győzelmét, nézd meg
  2014-04-10 20:35:39, csütörtök
 
  Orbán szavazói

Hogy megértsed a fidesz győzelmét, nézd meg ezt a kétperces videót!

https://www.youtube.com/watch?v=8ALKq4tVuUQ&feature=youtu.be
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Menekülnek fiataljaink!
  2014-04-10 20:27:28, csütörtök
 
  Menekülnek fiataljaink!


Posted on 2014/04/09 Szerző: Admin

Az ezredforduló óta másfélszeresére nőtt a külföldi munkavállalást vagy végleges letelepedést tervező magyar fiatalok aránya, mintegy harmaduk nem, vagy nem kizárólag Magyarországon képzeli el a jövőjét - derül ki a KSH Népességtudományi Kutatóintézetnek (NKI) a Tárki kutatásából.
A felmérés szerint fiatalok több mint tizede komolyan tervezi, hogy külföldön dolgozzon vagy éljen. Hozzátették: 2001-ben a 18-39 évesek 22 százaléka tervezett külföldi munkavállalást vagy letelepedést, 2005-ben ez az érték már elérte a 34 százalékot.

A hosszú távú - legalább néhány évig tartó - munkavállalási szándékkal bírók aránya a 2010-es 16 százalékot követően 2012-re több mint kétszeresére növekedett, majd 2013-ra 23 százalékra csökkent - állapították meg. Megjegyezték: a kivándorlást tervezők aránya 2005 és 2012 között folyamatosan emelkedő tendenciát mutatott, és csak 2013-ra következett be csökkenés. A 39 évnél idősebbek 4 százalékának volt 2001 és 2006 között migrációs terve, 2007 után ez az érték 7 százalék körül rögzült.
Míg az idősebbeknél mindhárom migrációs típus esetében Ausztria áll az első, Németország a második, Nagy-Britannia pedig a harmadik helyen, addig a fiatalok rövid távú munkavállalási terveiben elsősorban Ausztria és Németország szerepel, több évre szóló külföldi munka, illetve kivándorlás tervezése esetén pedig Németország és Nagy-Britannia a két legfontosabb célország. A kivándorlási célpontok harmadik helyén az Egyesült Államok és Ausztria osztozik - ismertették.
Az NKI 2013-as kutatásának - melynek adatgyűjtését a Tárki végezte - eredményei rámutatnak: a munkavállalás mellett a tanulási terveket is hozzászámolva 2013-ban a rövid távú migrációt tervezők aránya 27 százalék, a hosszú távú migrációt tervezőké pedig 28 százalék volt a 18-39 évesek körében, szemben a csak munkavállalást tervezők 25, illetve 23 százalékával.
A kutatás eredményei arra is rávilágítanak, hogy a migrációt tervezők csupán egy része tekinthető igazán komolyan tervezőnek. Ha azokat soroljuk ide, akik saját bevallásuk szerint komolyan gondolkodnak a migráción vagy már meghozták a döntést, illetve egy-két éven belül terveznek külföldre menni, valamint tervük megvalósítását nagyon valószínűnek vagy egészen biztosnak vélik, akkor a 18-39 évesek tizede tervez komolyan rövid távú és hosszú távú migrációt, míg a kivándorlást komolyan tervezők aránya 3 százalék.
A magyarországi népesség csaknem harmadát kitevő 18-39 éves korosztály több mint egytizede nem csupán tervezi a migrációt, de úgy véli, hogy egy-két éven belül biztosan vagy nagy valószínűséggel meg is valósítja ez irányú tervét - fűzték hozzá.
(MTI)
Bal-Rad komm: Banditisztán értelmes fiataljainak jó része nem látja értelmét Döbrögi szolgálatának-inkább elmegy!
De ebből Urunk és Parancsolónk kimondottan jól jön ki! Semmi szüksége az elégedetlenkedőkre!
Jönnek majd helyettük az Őt Imádó “újmagyarok"! Megkoronázásának föltétlen akarói.
No meg maradnak a derék morek is! A rejtett munkaerőtartalék-had! (Igaz persze, hogy csak addig rejtőzködnek, amig a munkáról van szó!) Ráadásul rendes szaporulattal, amire bármikor épitheti politikai bázisát!
Az a néhány itthonragadó kivénhedt magyar meg-akik nem az Őt Imádók Táborát jelentik-nem kell hogy gondot jelentsenek a Nemzet Patkányának! A Kubatov-lista alapján jelzi Flórinak: segilykiegészités engedélyezve!
Oszt' jónapot!

https://balrad.wordpress.com/2014/04/09/menekulnek-fiataljaink/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem döbrögista magyarok! Jaj nekünk! (Vagy NEKIK!)
  2014-04-10 20:21:54, csütörtök
 
  Nem döbrögista magyarok! Jaj nekünk! (Vagy NEKIK!)


Posted on 2014/04/10 Szerző: Admin

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o16QwTdMUdo

Honfitársaink!


Ez a vérlázitó “szavalat" a döbrögista horda kósavári (debreceni) kampányzáróján hangzott el! A Nemzet Patkányának szónoklata előtt.
Ennélfogva kezelhetjük ezt úgy, mint a ránk mérendő sorsot a NER-által!
RÁNK, NEM DÖBRÖGISTÁKRA MÉRENDŐ SORSOT!
Tekintettel pedig arra, hogy SENKI azóta a hordából nem kért bocsánatot öt és félmillió NEM DÖBRÖGISTA SZAVAZÓTÓL-AZAZ TŐLÜNK-szabad kezet kaptunk sorsunk alakitására!
ŐK MONDTÁK KI!

http://balrad.wordpress.com/2014/04/10/nem-dobrogista-magyarok-jaj-nekunk-vagy-ne kik/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zsidó riadalom az EP-ben
  2014-04-10 20:10:26, csütörtök
 
 


Zsidó riadalom az EP-ben


Egy zsidó író könyvbemutatóján háborogtak liberális politikusok a magyarországi választások kimenetele miatt az Európai Parlementben. Elsősorban a Fidesz győzelem és a Jobbik erősödése kapcsán az antiszemitizmus, a rasszizmus és a nácizmus hármasa volt a téma érdekesen módon, maga a könyvbemutató csak mint a témához kapcsolódóan nyújtott hátteret. A rendezvény szervezői Rui Tavares portugál és Ulrike Lunacek osztrák liberális zöldpárti képviselők voltak. Előbbi név az ún. ,,Tavares-jelentés" miatt lehet ismert számunkra itthon, hiszen az utóbbi években az európai demokrácia nagy ellenségét látja a jelenlegi Magyarországban a portugál politikus.

A rendezvényen Tavares kijelentette, hogy ,,az Európai Uniónak egy demokráciafigyelő testületet kellene létrehoznia, elsősorban Magyarország miatt". Mi csak reménykedhetünk abban, hogy a közeli jövőben valóban olyan változások lesznek itthon, hogy egy igazi, minden szarkazmus és idézőjel nélküli szélsőjobboldal irányítsa hazánkat és a Tavares meg Lunacek félék emiatt rettegjenek demokrata elvtársaik körében. Azonban, ha Magyarország jelenleg nem lenne a nemzetközi szabványoknak megfelelő demokrácia, akkor többek között például nem lennénk az EU tagjai és mondjuk nem lennének továbbra is védve kettős mérce által a zsidók vagy a cigányok. De úgy tűnik, a liberális érdekvédelmet sem lehet eléggé túlzásba vinni...

A bemutatott könyv Karl Pfeifer: Palesztinába majd vissza - Egy zsidó életút c. könyve volt. A szerző e kötetből felolvasott részletei és saját benyomásainak kifejtése adták az esemény hátterét. Pfeifer szerint ,,Orbán állítása ellenére, hogy zéró toleranciát hirdetnek az antiszemitizmussal és a kirekesztéssel szemben, a magyar vezetés tisztára akar mosni nyilas propagandistákat és elítélt háborús bűnösöket, mint Nyírő József és Wass Albert, és relativizálják a történelmet". Az izraeli rádió korábbi és a Hetek című hetilapnak jelenlegi tudósítója és emellett az osztrák Wiener Zeitungban lapba író Pfeifer szavaiban azonban látnunk kell, hogy a holocaust propaganda mellett személyes irigysége is egyértelmű. A Wass Albertet és Nyírő Józsefet nyilasozó zsidó újságírót láthatóan zavarja e két szerző növekvő népszerűsége, mely pedig nem azért van, mert nyilasok, vagy antiszemiták lettek volna.

,,Amikor Ausztriában egy osztrák írónő megkapta az irodalmi Nobel-díjat, akkor nem beszéltek arról, hogy az apja zsidó volt, ő maga kommunista volt. Örültek annak, hogy egy osztrák kapta meg az irodalmi Nobel-díjat. Magyarországon ellenben hogy fogadták Kertész Imrének a Nobel-díját? Ez mutatja, hogy milyen az atmoszféra Magyarországon" - Pfeifer itt szintén abban a hitben van, hogy Kertész Sorstalanság c. kötetét csupán azért nem becsülik, mert a szerző zsidó. A baj a Sorstalansággal az, hogy irodalmi szempontból értéktelen, valamint hogy csak a holocaust propaganda egyik könyve a sok közül. Ezt Kertész maga is elismerte tavaly szeptemberben, amikor önmagát holocaust-bohócnak nevezte az egész holocaust-iparban.

Az egykori SZDSZ elnök, Magyar Bálint is részt vett a bemutatón, ahol Orbánékat posztkommunista maffiaállamnak titulálta. Az egyébként kulturális-marxista zsidó politikust az nem zavarta ezek szerint, hogy a posztkommunista MSZP alatt oktatási miniszterként és SZDSZ tagként elvtársaival sok millió forintot loptak el az adófizetőktől, mely pénzekkel a mai napig nem számoltatták őket el. Szerinte az ,,Orbán-kormány félautokrata és puhán diktatórikus. Orbán választói rasszisták és Orbán legitimálta az antiszemita és rasszista nyelvezetet." Itt csak nevetni tudunk kínunkban, hogy ezt a bukott zsidó, Magyar Bálint komolyan gondolhatja. Ha már az Orbán-kormány ilyen indulatokat váltott ki egy egyszerű könyvbemutatón az EP-ben, mi lesz a jövőben, ahogy mi hungaristák erősödünk? Ezek az emberek kútba ugranak? Lehet, jobban is tennék.

Vass Zsigmond - Kitartás.net

http://kitartas.net/2014/04/09/zsido-riadalom-az-ep-ben
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 423 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1542
  • e Hét: 11809
  • e Hónap: 22920
  • e Év: 176416
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.