Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
Ausztria is kiléphet az Európai Unióból
  2015-06-29 23:15:53, hétfő
 
  hidfo.ru 2015.06.29. 15:03
Ausztria is kiléphet az Európai Unióból

Ausztriában aláírásgyűjtés van folyamatban egy petícióhoz, ami kezdeményezi, hogy az ország tartson népszavazást az uniós tagságról. A szervezők szerint Ausztria gazdasági helyzete jelentősen javulna, ha kilépnének az Európai Unióból.

Inge Rauscher, a petíció elindítója szerint a kilépés nem csak gazdasági, de környezeti szempontból is kedvező lenne Ausztria számára. Rauscher szerint a gazdasági válságért Brüsszel a felelős, és most is egy újabb nagy válság van kialakulóban Brüsszel elhibázott gazdaságpolitikája miatt: míg korábban a kvótarendszer semmisített meg teljes iparágakat, most az Oroszország elleni szankciók meghosszabbításával Brüsszel mintha szisztematikusan fel akarná számolni a hazai vállalkozásokat. A szankciók fenntartása miatt ugyanis tömegével szűnnek meg a vállalkozások, és az eddig relatív gazdasági jólétben létező Ausztriában is ugrásszerűen megnövekedhet a munkanélküliség.

“Többé nem vagyunk szuverén állam. A törvényeink 80%-át Brüsszel kényszeríti ránk. Úgy gondoljuk, Európa többé nem demokrácia, és a látszat ellenére az Európai Parlament sem rendelkezik törvényhozói hatalommal."

A Rauscher által elindított civil mozgalom július 1-ig folytatja az aláírásgyűjtést; addig összesen százezer aláírást kell megszerezniük ahhoz, hogy a nemzetgyűlésnek szavaznia kelljen a referendum kiírásáról.

A kezdeményezés szervezői úgy számoltak, hogy amennyiben az ország megszabadul az európai bürokrácia terheitől, minden egyes osztrák család éves bevétele közel tízezer euróval nőne meg. Az utóbbi hónapokban készült közvélemény-kutatások szerint ráadásul az osztrák lakosság több mint harmada támogatja a kilépést, ami egy hozzánk képest fejlett nyugati ország esetében igen beszédes mutató.


http://hidfo.ru/2015/06/ausztria-is-kilephet-az-europai-uniobol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A bevándorlók befogadása nagyon megkönnyíti az Iszlám Állam
  2015-06-29 22:16:13, hétfő
 
 
"A bevándorlók befogadása nagyon megkönnyíti az Iszlám Állam terrorszervezet behatolását Európába - jelentette ki Milos Zeman cseh államfő.
Az elnök megismételte korábbi felvetését, hogy katonai beavatkozásra van szükség az Iszlám Állam ellen és ehhez meg kellene nyerni az ENSZ Biztonsági Tanácsa állandó tagjainak beleegyezését.

"Ha az európai államok befogadják a menekülthullámot, akkor az egyik líbiai miniszter figyelmeztetése szerint is terrorista sejtek lesznek köztük, tehát mi a menekültek befogadásával tulajdonképpen nagyon megkönnyítjük az Iszlám Állam dolgát, hogy behatoljon Európába" - fejtette ki Zeman, aki határozottan ellenzi a közel-keleti és afrikai menekültek befogadását Csehországban és katonai akciót sürget az Iszlám Állam ellen.

Az államfő szerint a nyugati országok "gyáván és bután" viselkednek, amikor elutasítják a nemzetközi katonai akciót az Iszlám Állam ellen.
Zeman a hét végén egy lakossági fórumon azt is kijelentette, hogy értesülései szerint az Iszlám Állam Csehországban is híveket toboroz.
Ugyanakkor visszautasította az amerikai külügyminisztériumnak az emberi jogok helyzetével foglalkozó éves jelentésében a címére megfogalmazott bírálatot. Az amerikai külügyminisztérium szerint a cseh államfőnek nem lenne szabad ilyen kijelentéseket tennie."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezzel a remek oszlopsorral próbálják fent tartani a fonódó v
  2015-06-29 22:13:47, hétfő
 
  Ezzel a remek oszlopsorral próbálják fent tartani a fonódó villamosokat a Batthyány tér hév állomáson.


http://40.media.tumblr.com/5adc52a8ece80a43a5ffaf40acd3efd2/tumblr_nqq2k2LOBF1qbg oyio2_1280.jpg

http://40.media.tumblr.com/661d52b5a4ea349f2ea75a1b588fe71a/tumblr_nqq2k2LOBF1qbg oyio3_1280.jpg
 
 
2 komment , kategória:  Általános  
Öregszel Viktor, és középkori király vagy
  2015-06-29 22:07:45, hétfő
 
  Öregszel Viktor, és középkori király vagy

Serfőző Béla 2015. június 28., vasárnap 08:39

A gyengébb forint egyértelműen ellentétes az emberek érdekeivel, a gyengébb forint gyengébb államot jelent, és gyenge forintot csak gyenge emberek akarhatnak. Ezt nyilatkozta Orbán Viktor a Hír Tv-nek adott exkluzív interjújában, 2004-ben.

Orbán Viktor akkor azt mondta, hogy a forint gyengítésével tulajdonképpen ellopják a pénzt az emberek zsebéből. Ugyanis a bérből, fizetésből és egyéb járulékokból élők gyengébb forint esetén kevesebb árut tudnak megvásárolni a boltokban, a nyugdíjasok juttatása is kevesebbet ér. orbankiraly

A Fidesz elnöke szerint a kormánynak a forint gyengítését célzó utalásai és kísérletei a középkori királyok módszeréhez hasonlíthatóak, amikor is az uralkodók a pénzek nemesfémtartalmát próbálták meg minimálisan csökkenti, elcsalva azok értékéből.

Matolcsy - Orbán alkimistája - a kamatpolitikájával már lassan veszélyezteti a forint stabilitását, és a nemesfémtartalommal trükközik, ahogy Viktor mondta. Az ,,egészséges" kamatszintnek valahol úgy 4-5 százaléknál kellene lennie. De ez az unortodox kamatpolitika.

Igaz azt is tudjuk, hogy nem azt kell nézni, hogy mit mond Viktor a megválasztása érdekében, hanem azt, hogy mit cselekszik hatalomra kerülve.


http://patacsipilvax.hu/?p=54944
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A migrációkezelés csak a hadsereg részvételével megoldható!
  2015-06-29 22:05:22, hétfő
 
  2015. 06. 29. 18:23

A migrációkezelés csak a hadsereg részvételével megoldható!


Egyszerűen lehülyéztek, mikor a címben foglaltakról mint jövőbeli problémáról beszéltem a hadsereg vezetésének, mondván a Kárpát-medence a béke szigete és az is marad. Ekkor tombolt a hadsereg gyalázása, leépítése, szétzilálása... Higgyék el, nem örülök, hogy nekem lett igazam! Ennek ellenére térjünk vissza, csak funkcionális gondolkodás alapján, a jó tíz évvel ezelőtt leírt, és felvetett alapelvekhez.
Miért is van a migráció? Évezredes tendencia, hogy az emberek, érthető okokból, mindig a könnyebben megszerezhető anyagi javak irányába vándoroltak. Ha ezt még valakik megfejelik egy kis anyagi-, erkölcsi-, vallási-, gazdasági- és még ki tudja milyen kényszerrel, megállíthatatlan a folyamat! Az EU önsorsrontó politikája pedig érthetetlen: olyan szociális hálót kínálnak a bevándorlóknak, amiért megéri elindulni több ezer kilométerről.

Azt, hogy már indulásukkor hogyan lehet megállítani az elkeseredett tömegeket, nem túl bonyolult kérdés, de most nem célom ezen elmélkedni. Most tényhelyzet van, napról napra ezrek érkeznek, nagyjaink és vélemény-formálóink elképesztő agymenéssel indokolnak és cáfolnak ahelyett, hogy tennének valamit. Miközben Brüsszelben és hasonló semmittevő helyeken szócséplés folyik, addig a Szeged környéki falvakban, a környező tanyavilágban az érkező "sáskák", szó szerint értve, mindent fölzabálnak. Nem ér az elemzés semmit, ha nem ad legalább vázlatosan néhány javaslatot.
Kerítés, vagy humán védelem?
Mindkettő kell. Akadály nélkül megszámlálhatatlan élő erőre lenne szükség, ha meg csak akadály van, őrizet nélkül, az bontható.
"Lezárják a határt, ez vasfüggöny!"
- mondják a fanyalgók. Minden határátkelőhely működik, csak a zöldhatáron tiltott a belépés, ami egyébként most is tiltott. És a menekültek most is kérhetnék menekültjogi státuszokat a határátkelőn is.
Határozott intézkedést!

Az őr, ha határsértőt fog, nem igazoltat, nem egyezkedik, járműre tessékel és beviszi a meghatározott idegenrendészeti bázisra. Nem az ő dolga a humanitárius segítség, vagy a státusz tisztázása!
Az erőt fokozni kell!

Tipikusan riasztással vagy mozgósítással egybekötött katonai feladatról van szó, jellegéből adódóan. Az önálló határőrség nem véletlenül alakult ki. Rendszere rendkívül egyszerű. A 25-30 km-ként telepített 15-20 fős határőr örs, a hadsereg részeként, technikai illetve járőrözési tevékenységet végez. Egy határőr rendszeresen az adott szakaszon teljesít szolgálatot, így hatékonysága a helyismeret okán, a terepviszonyoknak és célnak megfelelő eszközrendszer meglétével többszöröse a Borsodból, Hevesből és az ország távoli pontjáról odavezényelt, nem erre a célra kiképzett és felszerelt rendőri egységeknél, akiknek lenne ugyebár jobb dolguk is a borsodi falvakban...
Az őrizetet, az elfogást ez esetben is az idegenrendészettől szervezetileg is elkülönített erőkkel kell végezni! Az egyik feladat katonai, a másik hatósági.

Veszély, illetve a határra nehezedő nyomás növekedése esetén a közeli, békében is élő katonai szervezetek riasztásával, majd a helyi tartalékos területvédelmi erők mozgósításával, megyénként több ezres védelmi erő állítható fel órák alatt.
A kibocsátás kérdése
A személyre szóló döntésig nincs szabad mozgása. A döntés után mehet, de csak oda, ahova az engedélye szól. Ha meghatározott országot kér célként, meg kell várnia a célország befogadó nyilatkozatát.
A bánásmódról
A menekülttábor nem luxusszálló! Van ellátmány, alapvető szükségletek biztosítva vannak, ezen felül semmi és kivétel nincs. Az érintett vagy kivárja az általa kiválasztott ország befogadó nyilatkozatát, vagy hazamegy. Az óhajtott ország nyilatkozatát igen meggyorsíthatná, ha a döntéséig az ellátás költségeit neki kellene viselni.

Ha ez, vagy ehhez hasonló szigorú, de humánus rend az EU nyálas hivatalnokainak vagy a hazai károgóknak nem tetszik, tapasztalatszerzés céljából költözzenek a megoldásig a Szeged környéki tanyákra! (Esetleg Debrecenbe, Bicskére, a menekültszállók mellé...) Meg kell értenie a nyafogóknak, tanácskozásokat hirdetőknek, kákán is a csomót keresőknek, hogy most először tenni kell, aztán ráérünk tanácskozni utána.

Tián József, utász ezredes

http://alfahir.hu/a_migraciokezeles_csak_a_hadsereg_reszvetelevel_megoldhato
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Görögország nem fizet az IMF-nek
  2015-06-29 22:00:11, hétfő
 
  2015. 06. 29. 19:16

Görögország nem fizet az IMF-nek

Görögország nem fizeti vissza a Nemzetközi Valutaalapnak (IMF) a kedden esedékes 1,6 milliárd eurós tartozását - mondta el egy görög kormányzati illetékes a Reuters hírügynökségnek hétfőn.

Christine Lagarde, az IMF vezérigazgatója vasárnap jelezte: amennyiben Athén nem teljesíti törlesztési kötelezettségét, Görögország ugyan továbbra is a pénzügyi szervezet tagja marad, változatlanul képviselteti magát az igazgatótanácsban, és jogosult lenne technikai jellegű segítségre is, nem lesz azonban hozzáférése újabb IMF-finanszírozásokhoz mindaddig, amíg a szervezettel szembeni törlesztési hátralékát fel nem számolja.

Megfigyelők biztosra vették az athéni bejelentést azután, hogy megszakadtak a hitelezők és Görögország tárgyalásai, így az országnak nincs honnan előteremtenie a szükséges összeget.

Görögország 2010 óta az első és a második mentőcsomag révén összesen 240 milliárd eurós támogatásban részesült az Európai Bizottság, az EKB és az IMF szervezésében összeállított hitelkeretekből. A 2010-ben indított második hitelprogram utolsó, 7,2 milliárd eurós részletének folyósítási feltételeiről folytak egyeztetések az elmúlt napokban, de szombaton eredmény nélkül értek véget a tárgyalások.


http://alfahir.hu/gorogorszag_nem_fizet_az_imf_nek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Százával, ezrével érkeznek a nemzetbiztonsági szempontból re
  2015-06-29 21:50:14, hétfő
 
  "Ahogy anno az SZBU, Janukovics 30.000 fős titkosszolgálata nem tudta, hogy mi van az országban, vagy vezető szinten nem voltak hajlandók lehetséges helyzetek elemzésével foglalkozni, majd felkészülni, úgy ez itthon is adott! Színlelt szakértelem, felelősi körök (,,nem az én asztalom"), hozzá nem értés, félsz, hogy mit szól a kolléga, acsarkodó politikusok stb.
Vezetői szinten ráébredtek arra, hogy nem rózsaszín a világ és ha megszólal a pragmatikus realizmus, ha hagyják egy kicsit eljátszani a ,,mi lesz akkor ha" gondolati síkokkal, talán olyan ötletek is előkerülnek amelyeket eddig nem vizsgált senki.

A gyermekeink jövője, társadalmi rendünk egysége, a kicsiny világunk épsége van jelenleg homályban és egyáltalán nem a regnáló politikai vonal miatt, hanem egy olyan országok fölötti szándék árnyékolja be, mely ellen küzdeni nem tudunk, csak felkészülni.
Magyarország társadalmi egysége (nyilván más országé is) könnyedén megbontható!!
Ne legyenek illúzióitok, mert csak képzettség, szándék, motiváció-függő.
A migráns áradat az én szememben részben egy ,,trójai hadsereget" takar, amelyben a sok szerencsétlen ember között olyan tervszerűen ártó szándékú elemek vannak, akiknek a nagy létszámú elterjesztése egy a közeljövőben beinduló folyamat iniciálói, vagy támogatói. ..
Százával, ezrével érkeznek a nemzetbiztonsági szempontból rendkívül aggasztó személyek, akik szerencsétlen emberek közé vegyülve a lebéklyózott ill. önnön korlátain átlátni képtelen szakszolgálatok orra előtt békében képesek elfoglalni a felállítási helyeiket.
Minden kétkedőnek javaslom, hogy látogasson ki egy délután a Nyugatihoz és sétáljon egy órát a Körúton. A hatalmas migráns emberáradat ,,trójai falovát" beengedve egy olyan false flag akcióknak hagyunk megágyazni, amelyeket nem fogunk tudni kezelni."

(Magyar buschraft közösség)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A britek kerítést küldenek a franciáknak, hogy húzzák fel
  2015-06-29 21:49:30, hétfő
 
  Nocsak!

A britek kerítést küldenek a franciáknak, hogy húzzák fel a csatorna elé. A csehek sátrakat nekünk. Ők napi kb. 40 menekülttel bajlódnak. Miért nem küldjük oda nekik - a sátrak fejébe. Egy kicsi sátor ide, egy kicsi bevándorló oda.
tongue hangulatjel

Olaszországba viszont özönlenek, a legtöbb afrikai. 21 csónakot mentettek ki a napokban. Elképesztő. Hanyatt estem, de komolyan! Azt mondja az egyik afgán, hogy ő GPS-el jött a határunkig.

Debrecen - friss. "Egy megtaposott Korán miatt tört ki zavargás hétfő délután a debreceni menekülteket befogadó állomáson. A rendőrségnek könnygázt is be kellett vetnie, hogy a rend helyre álljon- mondta Dobó Dénes, a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az M1 aktuális csatorna rendkívüli híradójában." A rendőrség közlése szerint két embernek vallási indíttatású nézeteltérése támadt. A konfliktus elmérgesedett, és az állomáson tartózkodó menedékkérelmet benyújtók közül több százan kapcsolódtak be - írták a Police.hu-n. A nézeteltérés oka az volt, hogy az egyik menedékkérő elvette a másik - egyes információk szerint a lapok között 200 eurót tartalmazó - Koránját, majd az egyik épületbe berohanva megtaposta. Két török veszett össze!! miért vannak törökök a táborban?!! Ez új nekem! Aki érti, szóljon! A rendbontásba torkollt konfliktus az utcán is folytatódott: a menedékkérők kukákat borogattak és gyújtottak fel, ott parkoló járműveket rongáltak meg. A rendőrség kordonokat állított fel, a feldühödött tömeg megfékezésére könnygázt használtak. A szegény, ártatlan menekültek. Egy menekült behúzza fülét, farkát és örül, hogy lyuk van... na, ott.
A Koránjukért miért a debreceni lakosok autóját dobálták és verték botokkal? Miért vagyunk mi hibásak, kedves EU és balibsi-bibsi társaság?! Szerintem is be kellene zárnia tábort. - Mi az, hogy kimehet és randalírozhat? Vagy eladhatja a nehéz munkával megszerzett pénzünkből fizetett ételét? Amíg még lehet, hagyják, had menjenek Ausztrián keresztül Isten hírével, a dicső nyugatra - családegyesítés végett. Na, ilyet is hallottam. Azt mondta az afrikai néger, hogy a családjához igyekszik nyugatra? akkor miért nem jön tényleg, repülővel?

ez már operett.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lassan kötelezö lesz buzinak lenni!
  2015-06-29 21:45:58, hétfő
 
  Tisztelt ismerőseim!
Sokáig vívódtam ezzel a bejelentéssel, hiszen senkinek sem könnyű ilyen helyzetben a nyilvánosság elé állni.
Végül egyeztettem a családdal, s a közeli barátaimmal, mivel lehet, hogy reájuk is kihatással lesz egy ilyen hatalmas horderejű vallomás. Ők megerősítettek, hogy támogatnak, bármi is lesz a következménye ennek a kinyilatkoztatá
snak. Hezitálásom legfontosabb okai közt szerepel, hogy a mai magyarországi közállapotok nem elég érettek az ehhez hasonló dolgok elfogadására. Mint tudjuk, mindenkor s mindenhol dühöng a negatív diszkrimináció s ellehetetlenítik a hozzám hasonlókat.
Nem szaporítom a felesleges, szánalmas magyarázkodásom.
Íme!
HETEROSZEXUÁLIS vagyok! Hú! Ez nehéz volt, ám végre túl vagyok rajta!
Gondolom sok embert ért ez a hír villámcsapásként, de hagyok időt feldolgozni!
Csak remélni tudom, hogy lesznek még olyanok, akik így is elfogadnak.
Akiknek életre szóló csalódást okoztam, azoktól elnézést kérek! Bennem is csak az utóbbi időben fogalmazódott meg a nyilvános felvállalás kérdése.
Maradok tisztelettel: Hetero, Zámbori Gusztáv
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Összeomlik a forint, ha becsődölnek a görögök?
  2015-06-29 19:02:50, hétfő
 
  Összeomlik a forint, ha becsődölnek a görögök?


2015. 6. 28. 13:45|Utolsó módosítás: 2015. 6. 28. 15:13
Mik ezek?

Átmeneti gyengülés jöhet

A forint árfolyama rövid távon gyengülhet, és a hosszú lejáratú, 10 éves kötvények hozama emelkedhet, ha Görögország csődöt jelent - mondta a Világgazdaságnak Balatoni András, az ING Bank vezető közgazdásza. Szerinte hazánk mellett Lengyelországban lesz nagyobb piaci reakció a régiós osztásokat tekintve.

A cikk a hirdetés után folytatódik
Balatoni rámutatott, hogy Magyarország és Görögország külkereskedelmi kapcsolati elenyészőek, vagyis ez nem jelent problémát számunkra. Ugyanakkor a nemzetközi kockázatkerülésnek lehet hatása a hazai eszközökre is - fejtette ki.

Emelkedhetnek a hozamok

Mivel az állampapír-piacon a rövid oldalon a hozamokat az MNB önfinanszírozási programja szorítja le (ez összesen 1000-1500 milliárd forint keresletet gerjeszt a bankok részéről), így itt nem várható hozamemelkedés Balatoni szerint. A hosszú oldalon azonban már más a helyzet: ezek a papírok eladói nyomás alá kerülhetnek a görög fizetésképtelenség közepette.

A hazai devizában kibocsátott állampapírok nagy arányát külföldiek birtokolják, és ha ők elkezdik eladni a kötvényeket, az a forintra is negatív hatással lehet - fejtette ki az ING közgazdásza. Szerinte 315-317-es szintig eshet a forint rövid távon, a hazai fundamentumok azonban a forint erősödése felé mutatnak, és Magyarország sérülékenysége sokat csökkent az elmúlt időszakban. Az elemző éppen ezért nem várja, hogy tartósan gyengüljön a forint.

Megszakadtak a tárgyalások

Az euróövezeti országok és Görögország között szombaton szakadtak meg a tárgyalások, miután a görög miniszterelnök bejelentette, hogy népszavazásra teszi fel a nemzetközi hitelezőkkel kötendő megállapodás kérdését. Az euróövezeti országok körében különösen nagy nemtetszést váltott ki a görög kormányfőnek az a javaslata, hogy a szavazók utasítsák el a megállapodást.

Kiléphetnek az EU-ből is?

Görögország csak úgy léphet ki az euróövezetből, ha először elhagyja az Európai Uniót - vélte az osztrák pénzügyminiszter. Jörg Schelling a Die Presse német napilap vasárnapi számában azt nyilatkozta, hogy Athén kilépése az euróövezetből "jelen pillanatban elkerülhetetlennek látszik". Technikailag erre azonban csak úgy kerülhet sor, ha Görögország először az Európai Unióból történő kilépését kéri, és ehhez megkapja a jóváhagyást a tagországoktól - tette hozzá. Az osztrák pénzügyminiszter megjegyezte: Az esetleges kilépés Görögországnak jobban fog fájni, mint a többi euróövezeti országnak.

Pierre Moscovici , az Európai Bizottság gazdasági ügyekért felelős biztosa szerint maga a görög kormány a felelős azért, hogy vége szakad a segélyprogramnak. Az esetleges veszély, hogy a görög példa más eladósodott országokat is megfertőzhet, mint Olaszország vagy Portugália, az EB-biztos hangsúlyozta: az eurózóna fel van vértezve mindenféle lehetséges rizikóra. "Számomra és a bizottság számára Görögország továbbra is euróország marad" - tette hozzá.

Nyugtalan napok jönnek

Wolfgang Schäuble német pénzügyminiszter a görög válság hatásairól szólva Brüsszelben leszögezte, hogy az EU tagállamai mindent meg akarnak tenni annak érdekében, hogy stabilizálják az európai valutauniót és elhárítsák a pénzpiaci zavarokat. Mindent megteszünk azért, hogy elhárítsuk a fertőzésveszélyt - hangoztatta Schäuble az euróövezeti pénzügyminiszterek tanácskozása után.

A német pénzügyminiszter megerősítette, hogy Görögország tagja marad az euróövezetnek és az Európai Uniónak. Ugyanakkor úgy vélte, hogy Görögország nehéz, nyugtalan napoknak néz elébe, nem lesz könnyű kötelezettségeinek eleget tenni. Már szombaton rendkívül nagy összegben vettek ki pénzt a görögországi bankokból - tette hozzá.

A népszavazásról Schäuble megjegyezte, hogy természetesen minden országnak jogában áll referendumokat rendezni, a gondokat azonban ezzel nem oldják meg. "A tárgyalásokat Athén szakította meg, elutasítva a hitelezők javaslatait. Ez nem lehet alapja a segélyprogram meghosszabbításának. A német szövetségi kormánynak ebben a kérdésben egységes az álláspontja" - hangsúlyozta.

Christine Lagarde , az IMF vezére a BBC televíziónak adott, vasárnap hajnalban sugárzott nyilatkozatában kifejtette: a Görögországnak összeállított európai pénzügyi segélyprogram június 30-án lejár, így a jövő hét végi referendum jogi értelemben olyan javaslatokról és pénzügyi mechanizmusokról szólna, amelyek akkor már nem lesznek érvényben.
Szerző: Világgazdaság Online


http://www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/osszeomlik-a-forint-ha-becsodolnek-a-goro gok-452747
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
2015.05 2015. Június 2015.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 671 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 569
  • e Hét: 14799
  • e Hónap: 25910
  • e Év: 179406
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.