Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 37 
Mindent vissza!!! :)
  2011-04-17 22:32:42, vasárnap
 
  2011-04-17. 21:35
Réthelyi hozzánk csatolta Auschwitzet - életmenetelt a politikai elitünk bábtagozata

Auschwitz, ahol több százezer honfitársunk lelte halálát, visszavonhatatlanul Magyarországhoz is tartozik - mondta Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter vasárnap az Élet Menete rendezvényén a Parlamentnél, az Alkotmány utca Kossuth téri torkolatánál felállított színpadról. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapjához kötődő megemlékezésre érkező menetnek kormánytagok, vezető kormánypárti és ellenzéki (a Jobbik politikusait nem kell ideérteni) politikusok is résztvevői voltak, bizonyítva azt, hogy Magyarországon van közös minimum a politikai erők többsége között, ez pedig a zsidók feltétlen kiszolgálása.
Az eseményen a színpadról külön köszöntötték hazánk szuverenitásának leépítésében döntő szerepet játszó politikusokat, Boross Péter, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon volt miniszterelnököt, Lévai Anikót, Orbán Viktor kormányfő feleségét, Eleni Tsakopoulos Kounalakist, az Egyesült Államok nagykövetét, Schweitzer József nyugalmazott országos főrabbit, Feldmájer Pétert, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) elnökét és Zoltai Gusztávot, a Mazsihisz ügyvezető igazgatóját, Köves Slomót, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető lelkészét, akiket a tömeg egyenként megtapsolt nevük említésekor.
A holokamu áldozataira vonuló tömeg találkozott egy tucatnyi, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület egyenruháit viselő magyarral is, akiket a rendőrség igazoltatott és meggátolt abban, hogy a menethez csatlakozzon - számolnak be róla a cionistákkal soha szembe nem szegülő portálok. Kérdés persze, hogy akartak-e csatlakozni, vagy csak épp bűnmegelőző dolgukat végezték a környéken, amikor az örök rettegők megzavarták őket.
(MTI nyomán)


http://kuruc.info/r/26/77745/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hatalmas nemzeti-euroszkeptiku
  2011-04-17 21:36:42, vasárnap
 
  2011-04-17. 21:20
Hatalmas nemzeti-euroszkeptikus áttörés Finnországban

A mai, sorsdöntő finn választások hozták az előrejelzéseket: a kifejezetten iskolázott, nyitott szemű finnek az euroszkeptikus pártoknak igen nagy mértékben szavaztak bizalmat.

A szavazatok 39,1%-ának összeszámlálásakor a Jobbiknak megfelelő Perussuomalaiset (PS) 18,7%-ot kapott, így a vezető, jobbközép, a Fidesznek megfelelő, ugyanakkor az ő primitívségükkel (Pintér, Lázár, Orbán hazaáruló tevékenysége) nem bíró, sokkal kiegyensúlyozottabb Kokoomus mögött 1,3%-kkal és a kifejezetten az euró megmentése ellen(!) fellépő, a Perussuomalaiset párttal lényegesen több kérdésben egyetértő szocdemek mögött 0,7%-kkal lemaradva.

Kivétel nélkül minden, Finnországot az utóbbi négy évben pocsékul (bevándorlásügy, EU-s seggek kinyalása stb.) vezető kormánypárt igen nagy veszteséget könyvelhet el. Még a vezető Kokoomus járt aránylag a legjobban: ők ,,csak" hat képviselői mandátumot vesztettek. A másik nagy kormánypárt, a negyedikként, 17,5%-on befutott Kepu egyenesen 14-et, a nyíltan hazaáruló, az LMP-nek megfelelő Zöldek majdnem a volt mandátumaik felét(!), 7-et. A mozlimimportja okán másik hazaáruló párt, a svéd RKP-t is igencsak a helyére tették a választók: 9-ről 7-re csökkent a mandátumaik száma.

A bevándorlópátyolgató, nem kormánypárti Baloldal (Vasemmisto) szintén erős hátraarccal (3 képviselővel kevesebb) kell szembenézzen. Ebben valószínűleg az elvtelen mozlim- és cigánybarátsága igen nagy szerepet játszott.

A legkevesebb mandátumveszteséget (1-1) az euro-szkeptikus szociáldemokraták, valamint a kifejezetten a buziházasság ellen fellépő, igen korrekt, a 2009-es EU-választásokon a PS-szel választási szövetségben induló Kereszténydemokraták szedvedték.

Összességében kifejezetten jó eredmények születtek - az euroszkeptikusok bekeményítettek, a rohadék Zöldek kegyetlenül szívnak, és a PS megsokszorozta négy évvel ezelőtti eredményét. Nem csoda, hogy pl. a Helsingin Sanomat, Finnország vezető napilapja is a következő címmel hozza a címlapos tudósítását: ,,A szavazatszámlálás kezdete a PS örömünnepe" (,,Ääntenlaskun alku perussuomalaisten riemujuhlaa"). Továbbra is tudósítunk a fejleményekről.
ITT lehet figyelemmel kísérni a szavazatszámlálás pillanatnyi állását.
(Kuruc.info)
Frisssítés (20:16): 47,5%-os szavazat-összesítésnél a sorrend:

Kokoomus (=Fidesz, de sokkal normálisabb kiadásban, Stubb-on kívül idióták nélkül): 18,9%, azaz a 39%-os szavazat-összesítéshez képest 1,1% visszaesés. Jó hír!

SDP (Szocdemek, közük nincs az MSZP-hez, mert sokkal-sokkal hazafiasabbak): 18,8% (szintén visszaesés a 39%-os állapothoz képest, egy szinten vannak a PS-szel). Jó hír!

PS: emelkedés 18,8%-ra, egy szinten az SDP-vel és 0,1%-kkal a Kokoomus mögött. Nagyon jó hír!

Egész Finnország tűkön ül: ha a Kokoomus tovább gyengül a további 53% átszámlálása során, akkor reális arra az esély, hogy a PS, esetleg a vele természetes szövetséges SDP alapíthat kormányt.
Frisssítés (20:25): 51%-os szavazat-összesítésnél a sorrend felborult: a PS első helyen! Egész Finnország ünnepel! Csak meg ne változzon a sorrend...
Frisssítés (20:36): Durvul a helyzet: a közszolgálati rádió/TV előrejelzése szerint a Kokoomus és a PS egyaránt 19,8%-on végez. A másik két nagy párt (SDP, KePu) jelentősen lemarad (18,5 és 16,4%). A Zöldek kicsit javítottak: most már ,,csak" 5 mandátumtól kénytelenek elbúcsúzni, de így is szerencsére csak 4.1%-on állnak, azaz sokkal rosszabb eredménnyel végeznek, mint négy éve.
Frissítés (20:58): 67%-nál a PS és a PS-hez hasonlóan szintén eurotámogatás- és NATO-ellenes SDP tovább erősödött (19,5%, ill. 19,2%), a Komoomus gyengült és visszaesett a harmadik helyre (18,4%).
Frissítés (21:12): 79%-nál a szavazatok számában a PS a nyerő (19,5%), ugyanakkor a mandátumszámban a 18,7%-os szavazatarányú Kokoomus. (Nem garantáltan az kapja a legtöbb mandátumot, akire a legtöbben szavaztak.)

http://kuruc.info/r/4/77741/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vajon ki vágja le egy élő tehé
  2011-04-17 20:57:06, vasárnap
 
  Vajon ki vágja le egy élő tehén combját?
2011. április 17. 20:35
Hunhír.info

Brutális éjszakai mészárlás történt kétszer is a bekeházai szarvasmarha-telepen a közelmúltban. Két szarvasmarhát megöltek és megcsonkítottak, kettőt pedig megsebesítettek - számolt be vasárnap internetes oldalán a Zala Megyei Hírlap.

Az ügyről Horváth Zoltán, a tejtermelő, tehéntartással foglalkozó Taxbi Kft. intézője adott tájékoztatást a lapnak. Az első eset hat hete történt. A cég bekeházi szarvasmarha-telepén az ismeretlen tettesek kifigyelhették az éjjeliőr mozgását, majd akcióba lendültek. Két vemhes üszőt többször fejbe vágtak valamilyen nehéz fémtárggyal, de az állatokat ezzel nem sikerült leteríteniük. Egy harmadiknak azonban elvágták a nyakát, majd mellső végtagjait - a jobb lapockát és a combot - levágták róla és elvitték. Ez csak részben sikerült, mert menekülés közben az első lábat elhagyták a közelben. A brutális módon leölt állat vemhes üsző volt, a telepet vezető szakember azt mondta, a kár mintegy 730 ezer forint.

Az eset azonban nem maradt ennyiben. E hét elején, szerdára virradó éjszaka minden megismétlődött. A kerítést átvágva ismét behatoltak a területre, és egy növendék üszőnek, mintegy két és fél mázsás, pihenő állatnak vágták át a torkát. Ez esetben a két hátsó lábat, a combokat távolították el a testről. Az állat értéke 250 ezer forintra becsülhető, vagyis a gazdaság kára csaknem egymillió forint. A telep vezetője szerint azonban most nem ez a legfontosabb. Mint mondta, hasonló brutális cselekményről korábban csak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében hallottak, és nem gondolta volna, hogy Zalában is megtörténhet hasonló.

A cég vezetése mindkét esetben megtette a feljelentést. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon lopás bűntett gyanúja miatt indítottak nyomozást, az eljárás jelenleg is folyamatban van. Aztán annyiban is marad, mert jönnek a jogvédők.

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=40071

*************************

NA KI? KREOL SVÉD,NORVÉG,PIRÉZ.MOZDONYSZŐKE!!!!!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jó hír!!!
  2011-04-17 20:32:27, vasárnap
 
  Szoros eredmény a finn választásokon
MTI
2011. április 17., vasárnap 19:48

A helsinki kormánykoalícióban részt vevő konzervatív Nemzeti Koalíciós Párt vezet a finnországi parlamenti választáson: a voksok mintegy egyharmadának összeszámlálása után 20 százalék az eredménye. Valamivel lemaradva az ellenzéki Szociáldemokrata Párt áll a második helyen, az euroszkeptikus és idegenellenes Igazi Finnek nevű párt pedig az eddig összeszámolt voksok csaknem 19 százalékát szerezte meg. A választáson 4,4 millióan adhatták le szavazatukat. A hivatalos eredmény vasárnap a késő esti órákban várható.

http://index.hu/kulfold/hirek/2011/04/17/szoros_eredmeny_a_finn_valasztasokon/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Németország megemeli a holokau
  2011-04-17 20:27:59, vasárnap
 
  Németország megemeli a holokauszttúlélők kártérítésének összegét


New York. A Német Szövetségi Kormány megemeli a "Conference on Jewish Material Claims Against Germany"-nek fizetett támogatást, amit az ápolásra szoruló holokauszttúlélők kapnak. A következő évben 110 millió eurórül 126 millió euróra emelik az összeget.

Az erről szóló megegyezés április elején született a Claims Conference és a Német Szövetségi Pénzügyminisztérium között. 2013-ban az összeg 136,7 millióra és 2014-ben 140 millió euróra emelkedik.

A hírek arról számolnak be, hogy "a német kormány vállalja történelmi felelősségét". A Claims Conference elnöke, Julius Berman szerint az összeg növekedését a holokauszttúlélők növekvő ápolási költsége indokolja.

A pénzt ügynökségeken keresztül továbbítják a szükséget szenvedőknek. Élelmiszer és ruházat vásárlására, valamint az idős áldozatok ápolására használják fel. Stuart Eizenstat a Claim Conference-től nyilatkozta: " A német kormány mégegyszer beismerte történelmi felelősségét és segíti a holokauszttúlélőket életük alkonyán."

Forrás: Junge Freiheit

Nagy Emese - Jövőnk.info
2011. április 15.


http://jovonk.info/2011/04/15/nemetorszag-megemeli-holokauszttulelok-karteritesen ek-osszeget

****************************


LICITÁLJUNK RÁ A NÉMETEKRE,A VÉGE ÚGYIS AZ LESZ(:

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A belügyér ámokfutása
  2011-04-17 20:22:57, vasárnap
 
  A belügyér ámokfutása
2011. április 17. - 10:06

Sokszor leírtam már, ha baj van, ha helyzet van, tilos hallgatni annak, aki lát és annak, aki nem fél! Sajnos helyzet van ismét, sokadszorra, mert kis szünet után újból tombol Orbán hazudós belügyére, Pintér Sándor, a tehetséges rendőrségi statisztika javító, a ,,kőbányai üzletember", Gergényi szemkilövető legjobb haverja, a valamikori elítélt és börtönbüntetését kitöltő terrorista Dietmar Clodo közismert ismerőse. Csak azt nem tudjuk, hogy a rókafogta csuka esete hogy működik Pintér és Orbán vonatkozásában, ki tartja a kezében kettejük közül a vezető szíjat?

Ne véletlenül tüntettünk a Fidesz székháza előtt a kétharmados fülkeforradalom után közvetlenül tavaly, mikor hírét vettük, hogy a leendő miniszterelnök minden logikát lábbal tiporva Pintért készül kinevezni a belügyi tárca élére. Sajnos eredménytelenül demonstráltunk.

Pintér újra egyik főszereplőjévé vált a belpolitikának azzal, hogy Orbánnak tett ígérete szerint nemcsak a bűnügyi statisztikák folyamatos manipulációja kapcsán kommunikál hagyományos narancsos módra, hanem a kriminológiát csaknem teljesen kitöltő cigánybűnözés tagadása mellett átveszi elődjétől, Draskovics Tibortól a politikai megrendelésre betiltott Magyar Gárda folyamatos üldözését, a kizárólagos állami erőszak monopóliumára történő hivatkozással.

A közvélekedés szerint minden törvényes szempontból már megnyitása óta gyanús körülmények között működtetett kőbányai piac első tulajdonosától, a már több évvel ezelőtt elhunyt Szetlik Ferenctől a tulajdonjogot átvevő jelenlegi belügyér, Pintér Sándor a piac őrzését a jelenleg is börtönben lévő, magát zsidónak identifikáló Tasnádi Péterre és csapatára bízta.

A már bevezetőben említett Dietmar Clodo gyanús nemzetközi titkosszolgálati háttérrel rendelkező ismerőse kapcsán, megkérdezte a közszolgálati rádió szerkesztője élő adásban évekkel ezelőtt, hogy milyen viszonyban volt a nálunk börtönéveit jogosan letöltő titkosszolgálati figurával. Pintér válasza szó szerint az volt: ,,Feltehetően ismertem Dieter Clodót". (Így, más keresztnévvel említve.)

Érdekes és elgondolkodtató Pintér emlékezőtehetsége és vállalt belügyéri felelős beosztása összefüggésében!

Emlékeztetnem kell olvasóimat arra a titokzatos robbantás sorozatra is, mely az első Orbán kormány megalakulása előtti kampány időszakban és előtte borzolta fel a közvéleményt 1998-ban. Mintha egy karmesteri pálca leintésére egy zenekar játéka, úgy szűnt meg a hírhedt robbantások sorozata abban a pillanatban, amikor Pintér átvette a belügyi tárcát az első Orbán-kormány megalakulása után.

Ez igen! - mondhatnánk. A rátermett belügyér hathatós azonnali lépései azonnal bizonyították kinevezésének jogosságát...

De itt van a "köztiszeletnek örvendő" Gergényi Péter, hírhedt és Demszky ex-főpolgármester által kitüntetett jóbarát, akivel éveken keresztül közös vállalkozásban utazási irodát működtetett Pintér Sándor.

Kacagnak a megélhetési cigánybűnözők Hajdúhadházon, amikor Pintér pandúrjai az orruk előtt a helybeli lakosság hívására folyamatosan járőröző Szebb Jövőért Polgárőrség tagjait igazoltatják, miközben a település lakosságának döntő többsége a folyamatos cigánybűnözést végképp megunva aláírást gyűjt, a polgárőrség maradásra bírásának szándékával.

Gyöngyöspatán igazán képben vagyok, merthogy baráti körömmel már 15 éve törzshelyünk a település és környéke. A korábban valóban nyugodt és békés életét élő gyönyörű fekvésű település életét néhány éve valóban felborította az egyre jobban elpofátlanodó és megtorlatlan ,,megélhetési bűneitől" egyre merészebb helyi réteg, mely rablásaival és a szorgalmas föld-, szőlő- és kertművelő helyi lakosság termékeinek ellopásával irritálta már a helyiek türelmét, a rendőrség tehetetlen közönye mellett.

Ezt megunva hívta a Szebb Jövő Polgárőrséget segítségül a lakosság elsöprő többsége. És Pintér - a draskovicsi hagyományok folytatásaként - ismét lépett, na nem a "megélhetési bűnözők" ellen, hanem a hazájukat szerető és nem zsoldosként működő önkéntes Szebb Jövő Polgárőrség tagjai ellen, akár a nemzeti ünnepünket méltó módon megünnepelni szándékozó Magyar Nemzeti Gárda tagjai ellen egyébként a rendőrség által korábban engedélyezett megemlékezésen!

Pintér, meddig tombolsz még? Nem veszed észre, hogy egyre több, a bolsevista országlást megunt és bizalmát ezért jóhiszeműen a Fidesznek adó választó fordul el tőletek, mert a vörösöket leváltó politikai szándékot nagymértékben befolyásolta a nem a Fidesz, hanem a Jobbik inspirációja által létrehozott, 2007-ben megalakult független Magyar Gárda példátlan országos népszerűsége? Ez a Gárda senki ellen nem irányult és irányul természetesen most sem, ezért az erősen megkérdőjelezhető jogrendünk általi betiltása nem a Gárdát, hanem betiltása megrendelőit minősíti!

Csak így tovább, Pintér belügyér! Egészen a Fidesz népszerűségének biztos halálugrásáig. Jóslatom beválik: Gárdánk lesz a kétharmados, a háttérhatalmat folyamatosan kiszolgáló narancsosok hatalmának sírásója!

Adjon az Isten Szebb Jövőt!

Reiner Péter

http://szebbjovo.hu/node/7498
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pintér-Holder - kontra szabads
  2011-04-17 20:20:37, vasárnap
 
  Pintér-Holder - kontra szabadságjogok

Az ember születésétől fogva szabad! Születésétől fogva joga van a korlátlan beszédre, írásra, ennek vezetékes- és vezeték nélküli továbbítására - vagy bármilyen, a jövő technikája által közvetítve -, véleményének kinyilvánítására, gondolatainak leírására, terjesztésére, ha úgy kívánja azt.

A magyarországi és európai szólásszabadság-tilalom miatt sok nemzeti szervezet tette át az internetes adásainak központját, vagy a szerverét az Egyesült Államokba, mert itt még mindig él a szólásszabadság emléke. Igen az emléke, mert itt is a cionista kormány próbálja azokat betiltani, korlátozni. Nemzetközi egyezményekre, szerződésekre, nemzetközi jogra hivatkozva szalámizzák le a cion-megszállt kongresszusban és a "fehér" házban ezeket a szabadságjogokat, Eric Holder közreműködésével.

A diktatúra "negatív jogok"-nak hívja itt a szabadságjogokat, a pozitív jogok pedig azok, amit ezek a cionisták akarnak betenni az alaptörvényekbe, ami a kormány jogait fektetné le. Mivel mind a kettőnek ugyanazok húzogatják a báb-madzagjait, ezért Pintér most Holder segítségét kéri a magyar nemzeti internetes oldalak betiltására, zaklatására.

Az első számú szabadságjogi paragrafus a szólásszabadság, amit a vallás szabadságára is egyből kiterjesztettek. Ha Holder betiltja a magyar nemzeti oldalakat, kiadványokat, akkor ő maga az amerikai alaptörvényeket, a SZABADSÁGJOGOKAT szegi meg. Hadd írjam le az első szabadságjogot, ami nem egy alaptörvény, ahogyan a cionista médiák publikálják otthon, hanem ez első számú szabadság jog:

- "Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the exercise therof;" Kongresszus ne hozhasson törvényt egy vallási intézmény létesítésére, vagy annak korlátozására;

- "OR ABRIDGING THE FREEDOM OF SPEECH ,OR THE PRESS," VAGY A SZÓLÁS SZABADSÁGÁT MEGCSONKÍTÁSÁRA, VAGY A SAJTÓ SZABADSÁGÁÉRA,"

- "or the right of the people peaceably to assemble," vagy a nép szabad békés gyülekezési jogára,

- "and to petition the Government for a redress of grievances ." és hogy petícióval-beadvánnyal kérhesse a kormányt fájó-fontos ügyeinek intézésére."

A kulcs itt a: "Congress shall make no law", magyarul, a kongresszus ne hozhasson törvényt, aztán ezt meghatározva, hogy hogyan, "abridging", ami megrövidítést, korlátozást, tiltást jelent. Először, ne lehessen egy államvallás, mint az anglikán vallás és a svéd-templom, amelyeknek a feje az angol és a svéd király. Vallás gyakorlása magánügy és jog. Másodszor, ne tilthassák a szólás- és a sajtó szabadságát. Harmadszor a nép békés gyülekezési jogát. Negyedszer a nép jogát az államhoz való beadványokhoz, bármilyen ügyben.

Ezt az első szabadságjogot a második szabadságjog garantálja, a fegyverviselés joga, amit törvénytelenül már igen megnyirbáltak, de ez egy második fejezet.

Akármilyen marhaságokkal etetnek benneteket otthon, az igazság az, hogy nem tilthatják be a magyar újságokat, weboldalakat Amerikában, a törvény megsértése nélkül.

Az is igaz, hogy nagyot tesznek ezek a cionisták itt a szabadságjogainkra, ezért a szabadság nincs ingyen, mint már valaki megírta , "a szabadság virága vérrel van öntözve".

Üdvözlet a vadnyugatról!

Kitartás!

Kiss László - Jövőnk.info
USA
2011. április 17.


http://jovonk.info/2011/04/17/pinter-holder-kontra-szabadsagjogok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
országunk áron aluli értékesít
  2011-04-17 19:55:18, vasárnap
 
  2011-04-17. 14:50
Olvasónk szerint országunk áron aluli értékesítésének célja áll a cigánybűnözés támogatása mögött

Sziasztok!
Csodálkozom, hogy még senki nem világított rá az összefüggésre a hét két legfontosabb belpolitikai eseménye kapcsán.
Az egyik, hogy kimaradt az Alkotmányból a föld (és ivóvíz) védelme. A másik pedig a hajdúhadházi események, azaz a magyarok kreatív próbálkozásai a cigány-sáskahad pusztítás megakadályozására, illetve legalább a figyelemfelhívásra, hiszen mindannyian tudjuk, hogy ha egy településen egy-két hétig meg is akad a gépezet, attól még országszerte dübörög tovább.
Hogyan is kapcsolódik össze a két esemény? Akik egy kicsit is figyelték az utóbbi 21 év (rabló)privatizációs gyakorlatát, azok megfigyelhették, ahogy a szándékosan tönkretett, ezáltal leértékelt cégeket, ingatlanokat hogyan értékesítettek fillérekért, hogy aztán az új tulajdonos keze alatt hirtelen minden jól működhessen.
A recept 21 éve működik: tedd tönkre, hogy olcsón megvehesd, aztán mikor a tiéd, rendbe teszed.
Az állami- és önkormányzati cégek és ingatlanok e taktika mentén történő szétlopása mellett, az utóbbi 21 évben országunk vezetői ugyanezen taktika mellett határozták el az ország értékesítését is.
Jól látható a vidék, és ezáltal Magyarország tönkretételének feladatával létrehozott cigány-sáskahad megteremtésének ösztönzése segélyekkel, juttatásokkal, ajándék házakkal stb., a bűncselekményeik alacsony büntetése, vagy büntetlensége, önkormányzataik, alapítványaik százmilliókkal, milliárdokkal történő kitömése, díszcigányok médiában történő futtatása, a témát szóba hozók nácizása és kriminalizálása. Mivel a gépezet még most is gőzerővel működik, egy-két hajdúhadházihoz hasonló esemény sajnos nem akasztja meg azt. A lepusztítás nemhogy még tart, de csak most fokozódik igazán. A tönkretétel mögött pedig nyilvánvalóan vásárlási szándék húzódik meg, ez is szépen látszik, kezdve az izraeli államfő nyilatkozatától, egészen a magyarok föld (és ivóvíz) védelmével kapcsolatos eheti arculcsapásáig.
Kedves magyar származású honfitársaim! A demokrácia jól működik - megyünk a levesbe.
Üdv,
X.Y.
(Kuruc.info)


http://kuruc.info/r/20/77724/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még ezren sem voltak a holomas
  2011-04-17 19:41:02, vasárnap
 
  Még ezren sem voltak a holomasírozók
2011. április 17. 19:17
Hunhír.info

A Fidesz, az MSZP, az LMP meg a hatszázezer civil szervezet még ezer embert sem bírt összetrombitálni az évi rendes egyik fő holomasírozásra. Nem akarák megérteni, a magyarokat egyszerűen nem érdekli a holokauszt. Hiába akarják a fejükbe verni, nem.

Megjelent Gyurcsány Ferenc MSZP-s politikus fiával, valamint Bajnai Gordon exkormányfő is. Ott parádézott Aliza Bin-Noun izraeli nagykövet, Lendvai Ildikó szocialista politikus, Balázsovits Lajos színházigazgató, Lomnici Zoltán, a Legfelsőbb Bíróság volt elnöke, Rogán Antal ötödik kerületi fideszes polgármester, Szászfalvi László nemzetiségi és Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár, Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter, Kökény Mihály és Hiller István volt szocialista miniszter.


Az idén kilencedik alkalommal megtartott felvonulást az Élet Menete Alapítvány, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, a Főpolgármesteri Hivatal, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége, meg ki tudja még hány zsidó, liberális, egyéb szervezet. Még ezren sem...

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=40068
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mennyi a pálinka és az aszpiri
  2011-04-17 19:35:00, vasárnap
 
  Mennyi a pálinka és az aszpirin összege? -??? - 11, ugyanis a pálinka üt, az aszpirin meg hat, és ugye üt meg hat az tizenegy.

Mi az? Állva kérik,ülve adják,hátul nyalják,elöl nyomják. A Bélyeg.

Mi az? -Gyufásdobozban egy tücsök. -Román tamagochi.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 37 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2090
  • e Hét: 12357
  • e Hónap: 23468
  • e Év: 176964
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.