Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
A cigánynyalás politikája: Gyö
  2011-04-22 21:51:28, péntek
 
  2011-04-22. 20:47
A cigánynyalás politikája: Gyöngyöspatára, a "szegíny romákokhoz" látogatott a belügyér

Futótűzként terjedt el a hír Gyöngyöspatán: Pintér Sándor látogat a településre, hogy személyesen tájékozódjon a helyi eseményekről. Néhányan azt mondták az MTI tudósítójának: bíznak benne, hogy a belügyminiszter megjelenésével nagyobb biztonságban lehetnek. Nagy az Isten állatkertje, mondjuk keserű szájízzel, amire az Úr vélhetően csak annyit tud hozzátenni, a baj, hogy alacsonyan van a kerítés.
Mintha az összes idióta, félőrült és pszichiátriai kezelés alatt álló ember ma Gyöngyöspatára ment volna felpaprikázni az amúgy sem túl csendes közhangulatot. Aztán a nap fénypontjaként maga a belügyér emelte hivatalos szintre az addig egyértelműen az LMP kampányfogásának szánt eseményt azzal, hogy ellátogatott Gyöngyöspatára. Még a narancssajtó is kezdte már kapiskálni, hogy az egész patai bolhacirkusz a magyar állam ellenében és az LMP megerősödésért jól megszervezett médiahekk, amikor Pintér Sándor gondoskodott arról, hogy az álmenekítés illúziója valósággá váljon.
Pintér Sándor - miután sajtótájékoztatót tartott a településen - Farkas Jánosnak, a Roma Polgárjogi Mozgalom országos alelnökének házában találkozott több helyi cigányvezetővel. Ígéretet tett arra, hogy rend és fegyelem lesz Gyöngyöspatán, nem hagyják, hogy szélsőséges, félkatonai szervezetek tagjai masírozzanak az utcákon, nem beszélt viszont arról, hogy az idős, egyedül élő magyarok legyilkolását is meg kívánják-e gátolni, vagy az nem számít bűncselekmények az új ország még újabb alkotmánya szerint. Amikor a miniszter kijött a házból, megtapsolták, ez viszont jól jellemzi a hazai közállapotokat. A cigányokon kívül talán már nincs is olyan adófizető, aki megtapsolná Pintért.
Ezúton is kérdezzük Pintér Sándor belügyminisztérium urat: tervezi-e, hogy ellátogat a közeljövőben a cigánybűnözéstől sújtott falvak százainak egyikébe? A válasszal nem kell fáradnia, sajnos...

(Hírszerző nyomán Kuruc.info)

http://kuruc.info/r/26/78026/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Orbán-kormány úgy táncol, a
  2011-04-22 21:00:19, péntek
 
  Szegedi Csanád: Az Orbán-kormány úgy táncol, ahogy Brüsszel fütyül
2011. április 22. - 08:44

Szegedi Csanád a Jobbik Európai Parlamenti képviselője tartott sajtótájékoztatót a magyar EU-elnökségről. A képviselő emlékeztetett arra, hogy a hat hónapos magyar elnökségnek több mint a fele már eltelt, így érdemes értékelni azt, valamint figyelmeztetni a kormányzatot arra a számos sarkalatos kérdésre, amelyeket sajnálatos módon nem vetettek fel, és a Jobbik álláspontja szerint feltétlenül fel kellene vetni a hátralévő időben.

A képviselő szerint a fontos kérdések felvetésének elmaradása nagyban köszönhető a kormány elhibázott politikájának, a médiatörvénnyel való nyitással majd az alkotmányozással teljes mértékben elvonták a figyelmet többek között a székely és az érmelléki területi önrendelkezésről, Szerbia uniós csatlakozása kapcsán délvidéki területi autonómiáról.

Szegedi rávilágított arra is, hogy a nyugaton jogkorlátozónak bemutatott - és a Jobbik álláspontja szerint is elhibázott - médiatörvényt a kormány végigvitte, akkor az lenne a minimum, hogy az uniós jogrenddel és normákkal abszolút mértékben ellentétes szlovák nyelvtörvényt és a Benes dekrétumok ügyét is fel kellene vetnie.

A másik legnagyobb hiba, amit elkövetett a Fidesz az elmúlt három hónapban, hogy beszállt egy olyan romastratégia kidolgozásába, amely a kelet európai országok érdekeit, így Magyarország érdekeit sem képviseli, és a cigány integrációval kapcsolatban mindenféle elvárás nélkül, csak plusz pénzeket biztosít a roma felzárkóztatás érdekében, márpedig több ország esetén láthattuk, hogy ez nem egy működőképes konstrukció, - fogalmazott Szegedi.

A képviselő a munkahelyteremtés területén az uniós támogatások célirányos felhasználására, valamint a kvótarendszer újratárgyalásának fontosságára hívta fel a figyelmet. A Jobbik álláspontja szerint a kvótákat ki kell bővíteni, hogy Magyarország előrébb tudjon lépni. Példának hozta fel többek között a szőlőtermelést, valamint a cukorrépa termesztést sújtó kvótákat. Utóbbi esetében megjegyezte, a 90-es évekig 600 ezer tonna cukrot állított elő Magyarország, ez mára az uniós kvóta alapján 130 ezerre csökkent!

Szegedi szerint, míg a kormány hivatalos kommunikációja szerint nagyon markánsan kiáll a magyar érdekek mellett, a valóságban az Orbán kormány úgy táncol, ahogy Brüsszel fütyül. Ennek alátámasztására a képviselő emlékeztetett, hogy a kormány a magyar érdekek fölé helyezte az Unió érdekeit, amikor leszavazta a magyar termőföld és vízkészlet alkotmányos védelmét biztosító Jobbik által benyújtott javaslatot.

A sajtótájékoztatón a jobbikos képviselő kitért Ante Gotovina súlyos büntetésére is, kifejtette, hogy pártja együtt érez a horvát társadalommal, és bízik abban, hogy a nemzetközi bíróság ezt az esetet át fogja vizsgálni, és enyhébb, igazságosabb ítéletet szab ki a tábornokra.

barikad.hu

http://szebbjovo.hu/node/7553
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A parlamentbe igyekvő nemzeti
  2011-04-22 20:57:37, péntek
 
  A parlamentbe igyekvő nemzeti pártok mindig Hitlerrel példálóznak


Nem a nagy nyilvánosság előtt, de zárt köreikben a nemzeti pártok valóban Hitlerre hivatkoznak. Amikor az ember kifejti, miért nem lehet egy nemzeti pártnak valóban nemzeti módon működni a mai "demokratikus" világunkban, miért nem tud sehol semmilyen eredményt egy párt sem felmutatni, még akkor sem, ha a parlamentbe került, azonnal erre hivatkoznak: "De hát Hitler is választással került hatalomra".

Ezt a kérdést nem árt tisztába tenni, mielőtt valaki ez alapján kezdene hinni a jelenlegi módon működő liberális demokráciában.

A XX. század első harmadában, a hatalmas világválság miatt rendkívül nehéz helyzetben volt Németország. Volt egy hatalmas gond, amivel Nyugat-Európa gazdag zsidósága nem tudott megbirkózni. Ez pedig az előretörő kommunizmus a Szovjetunió vezetésével. Lényegtelen, hogy az is cionbolsevista jellegű irányítás alatt állt, azonban a szovjet rendszer semmilyen eltérést nem engedett meg a hatalom berkeiben, mely a legkisebb formában is ellentétben állt a világfelszabadító gondolattal. A zsidóságra, különösen a keleti zsidóságra jellemző klikkesedést és hatalommegosztási igyekezetet a Párt - Sztálin vezetésével - halállal büntette (Trockij, Kirov, Buharin, Zinovjev és sok száz funkcionárius). A zsidóság a saját csapdájában vergődött, mert lehetett minden, csak igazi zsidó nem. Ezért vált életveszélyessé azok számára, akik létrehozták. Sztálin idején elképzelhetetlen volt minden nemzetközi zsidó praktika a Szovjetunióban.

Németországban 1933-ban 6 millió szavazója, és 800 ezer tagja volt a kommunista pártnak (csak szemléltetésképpen, amikor a Fidesz hatalomra jutott 1998-ban, mindössze 3000 tagja volt Magyarországon), ami hatalmas erő volt akkoriban is. A vezetői szintén zsidók voltak, de ha a szovjet példa nyomán itt is egy sztálinista-jellegű szovjet-kommunizmus alakult volna ki, a zsidó kommunisták csak kiszolgálói lehettek volna egy totális hatalomnak, mely minden bizonnyal őket is felemésztette volna. Rendkívül súlyos fenyegetés volt a két rendszer együttműködése minden kapitalista zsidó számára.

Ez volt az egyik ok.

A másikról sem beszélnek. Az igazi zsidóság faji vonatkozásban élet-halál harcot vívott a nem zsidó fajú zsidósággal. Nem Artur Koestler tizenharmadik törzsével, hanem a primitív, valóban alsóbbrendű ösztönemberekből álló, Európa és Ázsia minden szemetét magába foglaló zsidó vallású milliókkal. A kulturált, művelt, bár a saját normái szerint élő ősi (szefárd) zsidóságra rátelepedett ez a minősíthetetlen tömeg, és viselkedésével, antiszociális magatartásával, kulturálatlanságával rendkívül veszélyes helyzetbe hozta a mindig nyugalmat és zavartalan elvegyülés lehetőségét kereső ősi zsidóságot. Ennek a veszélyét felismerték, de ellene tenni - több okból is - nem tudtak és nem is akartak. A hitleri nemzetiszocializmusban felismerték a megoldás lehetőségét. Támogatták annak fejében, hogy a nem zsidó fajú zsidóságtól Hitler megszabadítja őket. Ha nem is teljesen, de annyira korlátok közé szorítja, hogy a nyomás elmúlik, és a tiszta fajú zsidóság hegemóniája megmarad. Hitler ezt az egyezséget nem tartotta be, mert a körülmények kényszerítő ereje nem tették lehetővé.

Ez volt a két fő oka annak, hogy a nemzetiszocialisták 1933-ban Németországban átvehették a hatalmat. Ez az, amit a Jobbik és más radikális nemzetiek nem tudnak, és ha ezt elolvassák, akkor sem lesznek okosabbak. Nincsenek tárgyalási helyzetben, mert nincs semmi a tarsolyban. Soha nem kerülnek hatalmi helyzetbe, illetve egyetlen esetben: ha totálisan kiszolgálják a zsidóságot. Nem a tiszta fajúakat, hanem a szemetet.

Ez a zsidó bármire képes a hatalomért. Nem a reklámhatalomért, hanem a valódi, döntéseket hozóért. Kifejtettük már, hogy a jelenlegi magyarországi cionista vezetés kérdés nélkül átadná - de csak legutolsó esetben - egy nemzeti pártnak a hatalmat, csak fogadja el az ő játékszabályait (demokratikus liberális játszóház). Ahhoz azonban létre kell hozni majd ezt a pártot, ugyanis SOHA TÖBBET, MÉG EGYSZER NEM FORDULHAT ELŐ 1933! A megszegett titkos egyezmények miatt.

Hitlernek meg volt a maga zsidó-ellenessége, nem véletlenül, hatalmas koponya volt, nagyon jól látta a helyzetet. A helyzetértékelése egyezett a tiszta fajú zsidóság helyzetértékelésével, bár mindkét irányzat a saját céljainak érvényesítése okán jutott ugyanarra a következtetésre. A baj egyik oka az volt, hogy elveszítették az ellenőrzés lehetőségét mindkét oldalon. A másik ok a nem zsidó fajú zsidóság ellentámadása volt, mely végül az USA hadba lépésével zárult. Így nem csak a nemzetiszocialista Németország, hanem a tiszta fajú zsidóság is elvesztette a háborút.

Ez természetesen Hitler eredményein semmit nem kisebbít, a nemzet érdekében kihasználta a lehetőségeket, a legmarkánsabban vállalta fel a fehér ember ügyét, és segítette ki a fél világot a gyarmati rendszerből. Hitler végrehajtotta a feladatát, amire az Isten teremtette. Nevét örökre beírta a szabadságharcosok közé.

De! Ezért nem fogják SOHA többé - még egyszer mondom -, hogy megjegyezhető legyen: SOHA TÖBBÉ NEM FOGJÁK ENGEDNI, HOGY EGY KÜLSŐ, TŐLÜK FÜGGETLEN PÁRT HATALMI HELYZETBE KERÜLJÖN. A liberális demokrácia és mindkét zsidó vonal tanult hibájából.

Olyan fékeket és ellensúlyokat, alkotmányi, törvénykönyvi gátakat építettek be, amelyek lehetetlenné teszik, hogy egy alulról jövő, igazi nemzeti párt megerősödjön és nyerő helyzetbe kerüljön. A másik, hogy minden esetben - mivel a párt csak pénz kérdés - létre hozhatja a saját nemzeti pártját. Meg is teszi. Vagy a meglévőre telepszik rá, mindegy, de a stratégia ugyanaz, nekik kell irányítaniuk. Ha nem tud egy pártot megszerezni, akkor egyszerűen formai okokra hivatkozva feloszlatják (vagy szétbomlasztják), lehetőleg a választások előtt, hogy ne tudjon újrarendeződni. Erre volt számos példa Európában.

Tehát úgy gondolni, hogy Hitler esete még egyszer megismétlődik, politikai analfabétizmus! Soha nem fog, előbb lesz polgárháború belőle, mint választás.

Ezek a liberális játékszabályok. Bárki komolyan gondolja, hogy egyetlen valódi, nem felülről vezérelt párt átveheti a hatalmat az ő játszóterükön, és csak nézegetni fognak nagy bambán, és sopánkodni? Bárki komolyan elhiszi azt, hogy egy szervezet bekerül a parlamentbe, és ott még egyszer megtisztítja tőlük a rendszert? Az gyengébb szellemi szinten áll, mint egy 3 éves kicsi gyerek.

Hogyan lehet mégis újra és újra eljátszani ezt? Azért, mert van egy emberi tulajdonság, amely állandóan hagyja becsapni az embert. A KÉNYELEM! A demokratikus rendszer velejárója volt az elkényelmesedés. Négyévente elmenni a szavazóurnákhoz, aztán várni, hogy majd más megoldja a problémákat... négy év az az idő, amire a polgárnak előre kell látni, a többi nem számít, majd négy év múlva megoldja valaki. Ilyen fokú rövidlátás mellett könnyű a tömegeket újra és újra ugyanazokkal a fogásokkal megvezetni. De mára már elmúlt az az idő, hogy elegendő legyen nagy kényelmesen elballagni az urnához, és szavazgatni. Meg néha-néha a neten jól megmondani a magamét. Ez mára világossá válhatott, hogy sehová nem vezet. Akinek ennyi átverés után is kihagy az emlékezete és tovább reménykedik, az megérdemli a sorsát!

Kemény Gábor - Jövőnk.info
2011. április 20.

http://jovonk.info/2011/04/20/parlamentbe-igyekvo-nemzeti-partok-mindig-hitlerrel -peldaloznak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
itt az utolsó felvonása a Ker
  2011-04-22 11:02:18, péntek
 
 
Most jöttem rá a Zsidók a Liberális politikával, milyen szörnyű bosszút álltak egész Európán, gyakorlatilag kiirtották az őslakosságot, Németországban Angliában, és részben már Magyarországon és Franciaországban is, ezt a segélyezéssel a bevándorlás erősítésével, a kisebbség gyermekvállalás ösztönzésével tették ezt, valamint az eredeti nemzet erőn felüli adóztatásával,már nem is nagyon van eredeti Német vagy Angol, Francia, és Magyarországon is 20 éven belül a Magyar nemzet lesz a kisebbség lesz. Megvalósították az ördögi terveiket a pénz és bankrendszer uralmával, az utolsó percben vagyunk, vagy eltűnik a dicső Magyar nemzetünk.... Lesz Mecset, zsinagóga, polgárháború, és vérengzések, itt az utolsó felvonása a Keresztény Európának!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1023
  • e Hét: 11290
  • e Hónap: 22401
  • e Év: 175897
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.