Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Érik a vihar
  2011-04-27 22:45:32, szerda
 
  Érik a vihar

2011. 04. 27. szerda. - 15:32
A most zajló gyöngyöspatai események lényegében előrevetítik a jövőképet. Az etnikai bomba ketyeg. A nép elfásult és dühös. A hatalom pedig nemhogy enyhítené, de szándékosan mélyíti a meglévő társadalmi feszültségeket. Egyik esemény generálja a másikat, s elindultunk egy katasztrófális végkifejlet felé.

A polgárháború előszelét mindannyian érezzük az arcunkon. A mesterségesen generált cigánykrízis lassan a tetőfokára hág. Sajnálatosan véres megoldások fognak születni a közeljövőben a válság kezelésére. Magyar részről is, cigány részről is. A nevető harmadik pedig már tűkön ülve várja, hogy feltegye az i-re a pontot, s egy megfelelő casus bellit találva szentesíthesse végelegesen az országrablást.

Ezerszer leírt/kimondott közhely már, de sajnos kénytelen vagyok én is leírni, mivel még mindig nagyon sokan nem értették meg a lényegét; ha a nemzeti ellenállás nem áll egységfrontba, nem kooperatív, józan gondolkodású s elszánt, akkor az íllriek ,szarmaták, gepidák, kelták és avarok után mi is csak archeológiai maradványok leszünk a Kárpát-medencében!

M. Gábor - Kitartás.hu
.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Jobbik a Betyárseregtől is e
  2011-04-27 21:58:51, szerda
 
  A Jobbik a Betyárseregtől is elhatárolódik


Az atv.hu kérdésére válaszolva Dúró Dóra elhatárolódott immár a Betyárseregtől is, mondván, a Jobbiknak semmi köze hozzájuk. Annak ellenére, hogy a csapat alakítója, Toroczkai a párt önkormányzati képviselője, harcostársa, Zagyva Gyula pedig országgyűlési képviselője. (Kíváncsi lennék, ő mit szól az elhatárolódáshoz?) Balczóhoz hasonlóan Novákné is elfeledkezik a hajdani szövetségkötésről, melyet annak idején olyan nagy hangon tettek közhírré.

A Jobbik megtette, ami tőle tellett. Felszította az indulatokat, aztán, mint aki jól végezte dolgát, hátralépett. A problémáikat pedig oldják meg a cserbenhagyott helyiek, megtámadott szövetségesek.

Kíváncsian várjuk, hogy fognak elhatárolódni, ha legközelebb a Szebb Jövő polgárőreit verik félholtra! Ha véletlenül megszegik a kijárási tilalmat, amit két hétre elrendelt nekik a pártvezetés...


Bükkfalvi Roland - Jövőnk.info
2011. április 27.

http://jovonk.info/2011/04/27/jobbik-betyarseregtol-elhatarolodik
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pintérék szerint "új bűnözési
  2011-04-27 21:49:04, szerda
 
  Pintérék szerint "új bűnözési forma" a cigányok által terrorizált magyarság védelme


2011. 04. 27. szerda. - 18:45
A minisztérium keddi közleménye szerint ezt a fent említett jogot akarják "kétes hátterű szervezetek kétségbe vonni, az egyenruha erejével visszaélve pedig bitorolni".

"Az elmúlt hetekben többször kíséreltek meg különböző félkatonai szervezetek etnikai konfliktust szítani, s ezzel új bűnözési formát teremtettek meg. Ezen szervezetek mögött láthatóan ott vannak a politikai felbujtók, akik rendet hirdetnek, és rendetlenséget okoznak" - olvasható a BM közleményében. Érti a kedves olvasó? Itt vannak a békés, rendszerető roma mintapolgárok, akik élik példaértékű életüket, és akkor jönnek ezek a gonosz magyarok rendetleníteni... Nem is csoda, ha fellépnek ellenük Görgényi barátai.

Hangsúlyozták továbbá, hogy három napja hatályban van a szigorított szabálysértési kormányrendelet, amely alapján nem lehet ,,következmények nélkül, egyenruhában jogtalanul járőrözni, másokban riadalmat és félelmet kelteni". Ez bűncselekmény, és az elkövetőket, a rendbontókat ,,a törvény erejével fogjuk felelősségre vonni" - közölték.

(kuruc.info)
.

http://kitartas.mozgalom.org/friss-hirek/pinterek-szerint-uj-bunozesi-forma-cigan yok-altal-terrorizalt-magyarsag-vedelme
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A gazdinak mindent szabad
  2011-04-27 21:34:38, szerda
 
  A gazdinak mindent szabad

Írta: kohalmiadam


Az Fn.hu érdekes elemzést adott közre a munkáltatók és munkavállalók kapcsolatának törvényi szabályozásáról. Ebből egyértelműen kiderül: a Magyar Köztársaság (igen, ma még az!) kormánya magasról tesz a népre, amely kétharmados parlamenti többséggel ruházta fel. Most figyeljetek, srácok, akik tavaly áprilisban, a választások éjszakáján, az utcákon gajdoltátok, hogy ,,kétharmad, kétharmad!". Gondolom, a többségetek abból él, hogy munkát vállal valahol. Nos, barátaim, látványosan arra szavaztatok, hogy bátran kiszívhassák az utolsó csepp véreteket is.


Figyeljetek jól:

- Mostantól indoklás nélkül ki lehet majd rúgni bárkit.
- Csak az lesz munkahelyi baleset, amit közvetlenül munka közben szenvedtek el.
- Nem lesz kötelező érdekvédelmi szervezetet fenntartani a munkahelyeken.
- Akár napi 12 órát is dolgoztathatnak, anélkül, hogy túlórapénzt kapnál.
- Kisebb lesz az éjszakai és a hétvégi bérpótlék.
- A végkielégítésnek is új szabályai lesznek. A fentiek alapján szerintetek többet kaptok majd, miután indoklás nélkül kirúgtak?
- Csökken a felmondási idő.
- A folyamatos munkarendű munkahelyeken 44 órára nőhet a munkaidő, de csak 40 órát kell majd kifizetni. Vicces, hogy ezt még a Gyurcsány-kormány találta ki.
- Egy ügyes húzás: nem lesz kötelező minden munkához a szakképzettség, de a bérminimum sem.
- A munkáltató úgy aprózza majd el a szabadságodat, ahogy nem szégyelli. Nem nagyon dumálhatsz: nem lesz érdekképviseleted, és indoklás nélkül kirúghatnak.
- Túlórapénz helyett plusz szabadnapot kapsz.
- Hat hónap lesz a próbaidő. Ezalatt bármikor kirúghatnak, bár indokolni máskor sem kell.
- A kismamáknak eddig járt a terhességük/távollétük alatt felhalmozódott szabadság, mikor visszatértek a munkába. Az esetek többségében utána kirúgták őket. Most ez a szabadság kevesebb lesz, és pénzre váltható. Aztán ki lehet rúgni a visszatérő munkaerőt, akinek otthon pici gyereke várja, hogy anyu fizetését kajára váltsák. Mert senki nem hobbiból megy vissza dolgozni szülés után.

Ha ez nem lenne elég, nézzünk kicsit be az egészségügybe is: az orvos nem írhat fel konkrét gyógyszert, és külön kell fizetnie annak, aki nem a legolcsóbb terápiát választja. No, kedves barátaim, annak idején a baromi nagy Fidesz-vezette népszavazás a 300 forintos vizitdíjról szólt. Most ugyanez a Fidesz durván megsarcolja majd a betegeket.


Felhívom a szíves figyelmét minden kedves munkavállalónak és betegnek, hogy mielőtt anyázni kezd a kormányra, nézzen magába, és gondolkozzon el róla, hogy egy éve, áprilisban, mi volt a véleménye... Netán az, hogy "kétharmad, kétharmad!"?



Kép:hisz.hu


http://egyenlito.blog.hu/2011/04/26/a_gazdinak_mindent_szabad
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Két hét, két pofon?
  2011-04-27 21:26:15, szerda
 
  Két hét, két pofon?


Arra a két pofonra gondolok, amellyel Orbán Viktor annak idején a Magyar Gárda hazazavarását ígérte - és arra a két hétre, amit választási nagyotmondásában Pintér Sándor határidőként szabott a közbiztonság rendbetételére.
Ha jól sejtem, a két pofon megvolt. Igaz, Gyöngyöspata lakossága osztotta ki éjszaka, és persze vissza is kapta. A két hétből pedig azóta ötvenkettő lett, mégsem láthatjuk az ígért bort-búzát-békességet-biztonságot. Ha nem tragikusak és ijesztőek lennének az elmúlt hetek eseményei, akkor azon elgondolkodhatnánk, hogy a hajdúhadházi polgárőrök valóban javíthattak volna a közbiztonságon, ha csak úgy tiltják ki a belügyminisztert, hogy a lakosságot nem terrorizálják.

Nem áll szándékomban a szélsőjobb terrorakcióiról tudósítani, sőt írni sem szeretnék róluk. Mindössze annyi most a célom, hogy felhívjam a figyelmet: egy múltba bámuló, a jelennel és a jövővel egyre kevesebbet foglalkozó kormány irányítja Magyarországot. Gyengekezű, ám a törvénytisztelő állampolgárokkal erősködő hatalom van kialakulóban. A háttérben pedig egy kemény, már-már terroristagyanús, szélsőséges erő szervezkedik, amelyet vitathatatlanul a Fidesz nevelt ki kétharmados győzelme melléktermékeként. Úgy látszik, a szellemet könnyebb kiereszteni a palackból, mint visszatuszkolni.

A két pofont most Orbán kapta, az a Vona Gábor hívta őt magyar-cigány párbeszédre, aki annak idején alapítója volt a Gárdának. A fagylalt tehát visszanyalt, illetve a Magyar Gárda visszaütött. A baj csak az, hogy a verbális pofozkodás mellett, egyre több a valódi összetűzés is. A kormány pedig közben alkotmányozgat, sajtótörvényezget, kioktatgatja Európát. Meg persze könnyíti a rezsimjét kiszolgáló munkáltatók dolgát. Vissza szépen a múlt század harmincas éveibe. És, sajnos minden jel arra mutat, hogy azokat ismét a negyvenes évek követik majd.


Vagy van még egy lehetőség: mához két hétre valóban nagyot javulhat hazánk biztonsága, ha Orbán és Pintér urak lemondanak.



http://egyenlito.blog.hu/2011/04/27/ket_het_ket_pofon
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyöngyöspata: Zámoly újratöltv
  2011-04-27 21:11:45, szerda
 
  Gyöngyöspata: Zámoly újratöltve


A véletlen - és egyéb ügyek - úgy hozta, hogy tegnap Strasbourgban akadt dolgom. Furcsa volt nézni, ahogy a helyieknek az AFP hírügynökség beszámolójában megtalálható "cigány" és "evakuálás" kifejezésekre ökölbe szorul a záróizmuk. Hiába, feltétlen reflex ez abban a városban, ahol ismerősként csengenek a Krasznai és Góman nevek.

A nap - számukra - legfontosabb kérdésévé vált, hogy a töketlenek, akiket mi kormánynak hívunk, vajon mit tesznek az ügy rendezése érdekében? Mert valahogy nem úsznának a boldogságban, ha újabb menekültcsoport érkezne a városba menedékjogra apellálva. Mit válaszolhattam volna? Bepróbálkoztam egy "csak kirándulni mentek" formulával Szijjártót plagizálva, de kiröhögtek. Ekkor bedobtam a Sanyi bácsi éppen most pofozza fel az összes jogsértőt Magyarországon, és rendet tesz két hét alatt - mondatot, de ekkor már sírtak is. Még csak a röhögéstől.

Erre alig érek haza és mit látok? A romák és a Jobbik birodalmi lépegetői pofozzák egymást, míg Pintér Satyek az igazak álmát alussza a felfordulás közepén. Az egyik oldal online forradalmárjai egymással vitatkoznak a faszbúkon, hogy akkor flash mobot vagy igazi tüntit szervezzenek, mer'az már régen volt, a másik oldalon meg a szent turulra tesznek igaz esküvést, hogy az nem létezik, hogy a Véderősök provokálni akartak. Közben a kormányzati szájhabzásban olyan mondat szédül ki Kontrát Károly szájából, hogy itten'kérem a közbiztonság napról napra javul. Nem tudom hol él ez, de nem itt köztünk, az kurvaélet.

Szerintem ebben az ügyben most van ideje a számvetésnek:

1: Az tarthatatlan, amit vidéken egyes helyeken néhány roma család megenged magának. Ezzel igenis tenni kell valamit, nem majd meg holnap, nem egyszer és kitudja mit. Éppen egy éve annak, hogy Balogh Zoltán az Index kérdéseire felelgetve elosztotta a semmit sokfelé, roppant rejtélyesen arra hivatkozva, hogy konkrétumokat mondani felelőtlen luxus kampány idején. Az eltelt egy évben is csak annyi derült ki, hogy nulla konkrétummal és elképzeléssel bír a kormány a cigánykérdésben, és Balogh Zoltán is egy közepesen felkészült széltoló.

2: Az is tarthatatlan, hogy a Jobbik a birodalmi lépegetőin keresztül igyekszik a szimpatizánsaihoz beszélni az egyetlen témában, amit nem lopott - még - el tőlük a Fidesz. Nekem ne gyertek, hogy ti csak a rend miatt, meg izé. Lófaszt gyerekek! Ott melegedtek a parlamentben ti is egy éve, nektek hány érdemi törvényjavaslatot sikerült kidolgozni a helyzet kezelésére? Úgy van, egyet sem. Mert a cigányláger és a születésszabályozásos marhaság nem az, bármennyire is szeretnétek. Úgyhogy Vona Gábor a mai kirohanás hevességével esetleg hívja vissza a pitbullokat, és üljön neki kidolgozni egy megvalósítható - jól figyeltél? - tervet. Már, ha nem csak klaffogni és trappolni akar, hanem érdemi megoldást is keresni.

3: A ballib oldalon is ideje volna tudomásul venni, hogy a romáknak nem csak jogaik vannak, hanem kötelességeik is. Lehet ellenvonulni meg tüntetni, nemes dolog a jogokért harcolni, csak faramuci, ha mellette az elmulasztott kötelességeket elfelejtitek számonkérni. A faszbúk csoport gründolás nektek is jobban megy, mint az életképes megoldás megtalálása. A jogok maradéktalan megőrzése közben eszetekbe jut beszélgetni a romákkal arról, mire jó az erdő azon kívül, hogy gyújtóst hasogatunk belőle? Vagy ilyenkor nem fontos a környezetvédelem, mert éppen más dolgunk akadt?

Időszerű lenne, ha Magyarország szabadon választott politikusai végre lendítenének valamit előre ezen az ügyön. Nyugodtan tegyétek le a kaszát, kapát, vascsövet, és próbáljátok meg a fejeteket másra is használni egymás izomból lefejelgetésén kívül. Akkor - talán - elkerülhetővé válik, hogy az egyszeri embernek ne égjen úgy a pofáján a bőr Európában, mint tegnap nekem.

Jah, még valami: Pintér Sándor ma reggel mikor tátott szájjal rácsodálkozik az eseményekre, akkor nagyon figyeljen: ha egy barna kerek valami esne ki a száján, harapjon rá jó szorosan, mert az már az ánusz gyűrűje lesz. Ugyanis éppen most rúgták seggbe romák és véderősök kézen fogva - mint a jogállam és a rend megtestesítőjét - olyan mértékben, hogy szerintem kiesik a saját száján.

Itt volna az ideje átengedni a rendcsinálást olyan embernek, aki nem csak a szájával ért hozzá.

http://varanus.blog.hu/2011/04/27/gyongyospata_zamoly_ujratoltve
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Száznál is több cigány támadt
  2011-04-27 21:08:50, szerda
 
  Száznál is több cigány támadt őrjöngve négy magyarra Gyöngyöspatán

2011. április 26. kedd, 23:46 Tomcat


Délután félelemtől eszüket vesztett, hátrányos helyzetű honfitársaink vették ostrom alá a helyi polgármesteri hivatalt, hogy megakadályozzák a Véderő parancsnokának lakcímbejelentését gyöngyöspatai birtokára. Este négy magyart botokkal vertek össze, valamennyien kórházban vannak.

A megtámadottak valamennyien civilben voltak, de egyikükről a cigányok tudták, hogy a Véderő tagja. A lincselési kísérlet után mindannyiukat súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Gyöngyöspatára azon nyomban több száz rendőrt vezényeltek, jelenleg az utcákon gyakorlatilag háborús állapotok uralkodnak. Ennek ellenére értesülésünk szerint a rendőrök senkit sem vettek őrizetbe. A cigányok szerint a véderősök "provokálták" őket, megpróbálták megfélemlíteni őket, állítólag egy pisztolyt is mutattak nekik. Egyesek közülük megkezdték családjuk "kimenekítését", ami természetesen érhető egy olyan helyen, ahol száz felfegyverzett bűnöző büntetlenül ronthat rá négy békésen sétáló járókelőre.

A balliberális sajtóban az eset kapcsán kirívó elfogultság figyelhető meg. Egyes lapok már meg is kezdték az áldozatokkal szembeni hangulatkeltést. Erőteljesen hangsúlyozzák, hogy azok "kiprovokálták" a verést (bár a mi tudomásunk szerint a Btk. nem ismer ilyen jellegű mentő körülményt), az Index.hu pedig egy nyilvánvalóan jó ideje tartalékolt, hosszú és szenzációhajhász cikket közölt arról, hogy a Véderő táborában "csendes ölést" tanulhatnak az odalátogatók, holott ez egyáltalán nem igaz, ellentétben bármelyik budapesti Krav Maga-sportklubbal. Ezidáig egyetlen lap sem kérdezte meg a Véderő vezetőit az esetről, s az áldozatok után sem érdeklődtek, kizárólag a cigányok oldaláról mutatják be a történteket.

Szerkesztőségünk ezúton felszólítja a politikai kampányt folytató lapokat, hogy térjenek vissza az újságírói szakma által megkövetelt etikai szabályokhoz. A gyöngyöspatai eseményeket a lehetőségekhez mérten folyamatosan követjük.


http://bombahir.hu/hirek/szaznal-is-tobb-cigany-tamadt-orjongve-negy-magyarra-gyo ngyospatan
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
V. PATKÁNYKÖZTÁRSASÁg
  2011-04-27 21:06:49, szerda
 
  ÁPRILIS 27 - V. PATKÁNYKÖZTÁRSASÁG
ORBÁN BEVEZETT BENNÜNKET AZ
V. PATKÁNYKÖZTÁRSASÁGBA


KÁROLYI MIHÁLYTÓL SCHMITT PÁLIG

I. patkányköztársaság (1918. november 16-1919. március 20, elnöke: Károlyi Mihály)
II. patkányköztársaság (1919. március 21-1919. július 31.) elnöke: Kun Béla
Átmeneti korszak (1919. augusztus 1- 1919. november 15-ig szakszervezeti kormány, a köztársasági államforma megmaradt. 1919. november 16-tól Horthy Miklós vezetésével nemzeti kormány alakult, de a királyság államformáját csak 1920. augusztus 19-én állítják vissza törvénnyel. 1920 - tól 1946. január 31-ig Magyarország újra királyság.
III. patkányköztársaság (1946. február 1- 1949. augusztus 19-ig) elnök: Tildy Zoltán)
IV. patkányköztársaság (1949. augusztus 20 - 1989. október 22.) elnökei: Szakasits Árpád, Rónai Sándor, Dobi István, Losonczi Pál, Németh Károly, Straub F. Brunó)
V. patkányköztársaság (1989. október 23 - ) elnökei: Szűrös Mátyás, Göncz Árpád, Mádl Ferenc, Sólyom László, Schmitt Pál) Kép: Károlyi vöröspatkány szobra a parlamernt mellett

http://1.bp.blogspot.com/-jKjWNR_JmCw/TbgVYdC2vYI/AAAAAAAARek/Nvy1bOGHWkE/s320/pa takany.jpg


http://elhallgatotthirek-hungariannews.blogspot.com/2011/04/aprilis-27-v-patkanyk oztarsasag.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
PINTÉr RENDŐRSÉGE ÚJBÓL LEVIZS
  2011-04-27 21:02:25, szerda
 
  2011. április 25., hétfő
ÁPRILIS 25 - PINTÉR RENDŐRSÉGE ÚJBÓL LEVIZSGÁZOTT
PINTÉR PANCSER PUCCSA

A hazai zsidók már a 80-as évek közepe óta nagyban támogatták a cigányokat. Olyan költőket, festőket, táncosokat dicsőítettek, díjaztak az akkori sajtóban a zsidókommunisták, akik valójában vagy tehetségtelenek voltak, vagy érdemtelenek, de a zsidók rögeszméje akkor az volt, hogy ki kell alakítani - ha kell erőszakkal is - egy cigány értelmiségi réteget. Azóta jó negyed század telt el, s látjuk milyen is lett ez a megélhetési bűnözőkből álló cigány értelmiségi réteg. Az utóbbi években ezeknek államtitkári és kormányhivatalokat adtak minisztériumokban, lapokat csináltak nekik, rádiót, stb. De semmi sem lett jobb az állami pénzek osztogatásából. Munkát nem adtak a munkanélküli cigányoknak, ugyanis manapság nincsenek olyan munkakörök, ahol a cigányok után kapkodnának. Gyorsan hozzá kell tennünk, hogy a Kádár-rendszer vezette be azt az aljas, magyarellenes gyakorlatot, hogy a züllött és bűnöző cigányok gyerekeit az állam fölnevelte, úgynevezett ,,állami gondozottak" címen. Erről az aljasságról bezzeg hallgatnak a szociológusok és politológusok. Ma a felnőtt cigányoknak egy tekintélyes része valamikor állami gondozottként nőtt fel. Már a Kádár-korszakban is a börtönök 80 %-át cigányok töltötték ki. Nos, a zsidók már a 80-as évek közepén, a magas cigány szaporulatot látva egy cigány-magyar polgárháborút terveztek meg, de erre nekik az idő csak most az utóbbi tíz évben jött el. Nem véletlen az, hogy a cigányok által elkövetett gyilkosságok több száz százalékkal növekedtek. Már 2006 óta többször próbáltak úgynevezett cigány-magyar polgárháborút kirobbantani, s ennek volt a része a Gyurcsány-kormány alatt a bérgyilkosok alkalmazása, amikor valakik 6 cigányt öltek meg, zavaros körülmények között. Ennek ügye évek óta húzódik, mert a hatalmas hazudozásokba most már a hiavatalos szervek is belezavarodtak. Pintér Sándor és súgói most Gyöngyöspatán próbálták kirobbantani ezt a háborút, de a pancserpuccsuk csúfos kudarcot vallott. Az a Pintér, akik törvényességről rikácsolt, saját rendőreivel törvénytelenségek sorozatát követte el. Reméljük a bíróságok igazat adnak a magyar meghurcoltaknak. Ezúttal újból a lezüllött Pintér-féle rendőrség bizonyította be az alkalmatlanságát. Kép: Pintér Gyöngyöspatán látványos módon a cigánybűnözőkkel bratyizott és iszogatott
Maga a Véderős tábor nem jelentett semmiféle kockázatot a gyöngyöspatai putri lakókra nézve. A kitelepítés és a romák felfegyverzése két okból történhetett. (A Föld napja alkalmából a cigány férfiak rendbe tették a falut. Sepregettek, lapátoltak, kaszáltak stb.) Nevetséges. 1. Rákészültek arra, hogy polgárháború törjön ki. Erre utal a sok külföldi hír médium jelenléte is. Magyarán lehet, hogy Pintér Sándor által kézivezérelt sündőrség megakadályozta a polgárháborút. 2. Ennek a nagy média cécónak a segítségével betiltanak minden kiképző tábort Magyarországon ami tudomásukra jut. Illetve betiltanak minden civil önvédelmi mozgalmat. Lásd Tiszavasvár Csendőrség esete ill. Szebb Jövőért Polgárőrség. A narancs diktatúra kiépülni látszik. A Gyurcsány-féle diktatúra gyermek csíny ehhez képest. Eszeséket szabálytalanul vitték el magánterületről. Az SZJP tagokat is szabálytalanul vitték el Hajdúhadházról. Kíváncsi vagyok a bíróság, hogy dönt a Véderősök ügyében. Félelmet keltő volt a Véderősök öltözéke. Arra lennék kíváncsi Pintér úr, hogy a Siófoki cigány erődemonstráció, élén az országos cigány vajdával, nem volt félelmet keltő? A román kisebbségi önkormányzati választásokon csalással létrejövő álönkormányzatok és az általuk vezető szerepében megerősített román beszélni nem tudó képviselők nem félelemkeltőek a magyarországi románság köreiben? A Cozma gyilkosságnál asszisztáló 30 fős csapatból szabadon kószáló cigányok nem félelemkeltőek? Stohl András, a drogos, iszákos tv celeb nem félelemkeltő példa az ifjúságnak? A sort hosszan sorolhatnám. Ma Magyarországon nincs közbiztonság. Nagy a munkanélküliség. Eladósodtak a családok. Sokakat kilakoltatnak. A rezsi tartozásokat felhalmozókra a kilakoltatási moratórium nem érvényes április 15-e óta. A gyöngyöspatai események alkalmasak arra is, hogy a figyelmet létező bajokról eltereljék. Mondok én magának valamit Pintér úr! Valós segítség nyújtás nélkül, munkahely teremtés nélkül, közbiztonság garantálása nélkül illetve a kettős mérce alkalmazása a polgárháborút vetít elő.


http://elhallgatotthirek-hungariannews.blogspot.com/2011/04/aprilis-25-pinter-ren dorsege-ujbol.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Össze volt kötve a kezük a Szi
  2011-04-27 20:59:12, szerda
 
  Össze volt kötve a kezük a Szikszón meggyilkolt idős magyaroknak

Összekötözték, megkínozták, megcsonkították, majd kivégezték idős áldozatukat a "vajonkik".


http://www.youtube.com/watch?v=JWJS6buiQDQ&feature=player_embedded

http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_04_27_ossze-volt-kotve-a-kezuk-a-szikszo n-meggyilkolt-idos-magyaroknak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 721
  • e Hét: 10988
  • e Hónap: 22099
  • e Év: 175595
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.