Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Korrupcióval és közpénzlopással gyanúsították meg Semjén főr
  2013-06-20 20:34:52, csütörtök
 
  2013-06-20. 20:31
Korrupcióval és közpénzlopással gyanúsították meg Semjén főrabbi haverját

Az izraeli rendőrség csalásokkal foglalkozó osztálya csütörtökön kihallgatta Jona Mecger askenázi főrabbit, akit korrupcióval és közpénzek elsíbolásával gyanúsítottak meg - jelentette az izraeli tízes tévécsatorna délutáni hírműsorában.

A rendőrség bizonyítékokat keresve átkutatta a főrabbi irodáját és otthonát, elvittek több számítógépet, és zárolták bankszámláját, miután titokban már hónapok óta megfigyelés alatt tartották a vallási vezetőt. A rendőrség előállította a főrabbi egyik munkatársát és két nagy szervezet vezetőjét is.
A rendőrség 2005-ben csalás gyanúja miatt hallgatta ki Jona Mecgert, de egy évvel később az államügyész lezárta az ügyet, és nem kezdeményezett ellene bírósági eljárást.
Izraelben az utóbbi években több politikai vezető ellen indult korrupciós eljárás, Ávraham Hirszon pénzügyminisztert és Arije Deri pártvezért elítélték, ők letöltötték börtönbüntetésüket. A korrupciós ügyekkel megvádolt és emiatt a miniszterelnöki tisztségről lemondó Ehud Olmertet viszont a bírák felmentették a legtöbb vádpont alól.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/113955/#ixzz2WmbGoGNP
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az anticionista csoporttal tesztelte le a szólássabadság hat
  2013-06-20 20:12:16, csütörtök
 
 


Az anticionista csoporttal tesztelte le a szólássabadság határait a Jobbik
2013. június 19. 16:20
Hunhír.info

zsidobeke250.jpgA Jobbik a keddi meghívójuk címével ellentétben nem hozza létre az "Országgyűlés Anticionista Csoportját", hanem ezzel az "akciójukkal csak sikeresen tesztelték a szólásszabadság határait" - jelentette ki a párt szerdai sajtótájékoztatóján Volner János. A Jobbik alelnöke elmondta: arra akarták felhívni a figyelmet, hogy Kövér László házelnök és a kormánytöbbség számára sem a cionista, sem az anticionista kifejezés "nem fér bele a szólásszabadságba".

A jobbikos politikus emlékeztetett rá: pártjuk kedden hirdetett meg egy sajtótájékoztatót szerdára "megalakul az Országgyűlés Anticionista Csoportja" címmel Hegedűs Lorántné, az Országgyűlés jegyzője és Novák Előd, a Jobbik alelnöke részvételével.

Az Országgyűlés elnöke még kedden a két jobbikos képviselőnek címzett levelében erre reagálva úgy fogalmazott: az Országgyűlés nem hozott és nem fog létrehozni semmilyen anticionista csoportot, vagy ehhez hasonló provokatív, Magyarország nemzeti érdekeit sértő egyéb képviselői csoportosulást. Kövér László levelében figyelmeztette az érintett képviselőket, hogy "az ezzel ellentétes látszatkeltéshez", amely egyben sérti az Országgyűlés méltóságát, nincsen joguk, ezért felszólította őket, hogy ettől a jövőben következetesen tartózkodjanak.

A szerdai sajtótájékoztatón Hegedűs Lorántné és Novák Előd helyett Volner János jelent meg, aki elmondta: akciójuk oka, hogy Kövér László korábban pénzbírsággal sújtotta Novák Elődöt "a cionista szó sértő jellege miatt". Ezért a Jobbik úgy gondolta, hogyha "ennyire sértő a cionista jelző", akkor az anticionista csoport létrehozásának hírével "tesztelik a szólásszabadság határait". Volner János úgy fogalmazott: abban bíztak, hogy "Kövér László ezt a küzdelmet a csoport vezetőjeként el fogja vállalni".

Hozzátette: a Jobbik "csodálkozik", hogy az anticionista kifejezés sem "fér bele a szólásszabadságba", ezért felkérik Kövér Lászlót, illetve a Novák Előd elleni pénzbírságot megszavazó kormánypárti frakciókat, hogy "konkretizálják melyik kifejezéssel vannak kibékülve és melyikkel nem".

Hunhír.info - MTI

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=65986
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Államosíthatják a patikákat is a trafikok után
  2013-06-20 13:21:26, csütörtök
 
  Államosíthatják a patikákat is a trafikok után

2013. 6. 20. 12:18|


Az állam szerez a gyógyszertárakban tulajdonjogot, ha a patikus nem tudja, vagy nem akarja megvásárolni annak - amúgy kötelezően eladandó - 25., illetve 50 százalékos tulajdonhányadát. Ezt a módosító indítványt nyújtotta be az érintett jogszabályhoz annak zárószavazása előtt a szaktárca.
Mik ezek?

Elővásárlási jogot kap az állam a patikák tulajdonjogának megvásárlására, amennyiben az ott dolgozó gyógyszerész, vagy bármely patikus a vételár közlését követő 30 napon belül nem nyilatkozik arról, hogy meg akarja venni az adott üzletet.

Ez annak a módosító indítványnak a lényege, amelyet ahhoz a jogszabályhoz nyújtott be az EMMI, amely előírja, hogy a gyógyszertárakban a gyógyszerészi tulajdonhányadnak 2014. január 1-jéig meg kell haladnia a 25, 2017. január 1-jéig pedig az 50 százalékot.

Az állam a tulajdonosi jogait gyakorló szervet kormányrendeletben jelölné ki, majd három éve lenne arra, hogy pályázat útján valóban gyógyszerészt juttasson tulajdonhoz. A pályázat kiírására és lebonyolítására vonatkozó részletes szabályok megalkotására szintén a kormány kapna felhatalmazást.
Szerző: Világgazdaság Online-H.É.


http://www.vg.hu/vallalatok/egeszsegugy/allamosithatjak-a-patikakat-is-a-trafikok -utan-406146
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
14 ezerért árulják az új, Matolcsy aláírásával ellátott kéte
  2013-06-20 12:42:31, csütörtök
 
  Fotó: 14 ezerért árulják az új, Matolcsy aláírásával ellátott kétezrest

2013. június 20., csütörtök, 08:50 • Utolsó frissítés: 2 órája
Szerző: hvg.hu



14 ezerért kínálnak a Vaterán egy új, kétezres bankjegyet, amin már Matolcsy György MNB-elnök aláírása szerepel.

14 ezer forintos fix áron lehet hozzájutni a Vaterán egy kétezres bankjegyhez, amin már Matolcsy György új jegybankelnök aláírása szerepel.

Mint megírtuk: először a 2000 forintos bankjegyeken találkozhatunk az új jegybankelnöki szignóval. A forgalomban lévő kétezer forintos bankjegyek készleteinek lecserélődése az elhasználódás függvényében néhány évig tartó folyamat lesz. Az idén még az 500 forintos bankjegyeket gyártathatja le a Magyar Nemzeti Bank (MNB). A következő években a forgalmi igényeknek megfelelően, folyamatosan gyártatnak a többi címletből.
Fotó: vatera.hu

Az 1997 óta forgalomban lévő és már több elnök aláírását tartalmazó, különböző évjáratú bankjegyeket az aláírások módosítása kapcsán az MNB nem vonja be, a korábbi aláírásváltozások esetén sem volt ez így.



http://hvg.hu/gazdasag/20130620_Foto_14_ezerert_aruljak_az_uj_Matolcsy_al
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elbuzuló magyarok?
  2013-06-20 12:35:32, csütörtök
 
  Elbuzuló magyarok?


Az Ipsos közvéleménykutató egy 1000 fős magyarországi minta alapján kihozta, hogy a lakosság 30 százaléka támogatja a homoszexuálisok házasságát. 50 százalék támogatja az élettársi viszony törvényes bejegyzését. Nagyjából a lakosság negyede teljesen elutasítja a törvényi erőre emelt homokosságot. Az elemzést közreadó hírügynökség nemzetközi összehasonlítással hozakodott elő, hogy márpedig a svédeknél mennyivel toleránsabbak. Álljunk meg egy szóra!

A közvéleménykutatásokat, miként a választásokat, tetszőlegesen lehet manipulálni, és az sem mindegy, hogy hol végzik a felméréseket. Budapest belvárosában nyilvánvalóan elégedettebbek a buzerancia erősödésével, míg például a férfi-női viszonyt jobban kedvelő területeken akár ölnének is a buziskodásért.

Tulajdonképpen nem a négy fal között űzött tevékenységekkel van a fő baj, azért majd Isten ítél. A gond az, hogy a modern társadalmakat szánt szándékkal homoszexualizálják. A nemek közti különbségek elmosásával és a szabad szexualitás hirdetésével ágyaztak meg a homokos propagandának. Miután pedig egy nemzet nem tudja reprodukálni magát (fogamzásgátlás, szinglikultusz és buziskodás miatt), pusztulásra van ítélve.

Véleményünk szerint összességében nem ilyen drámai a magyar helyzet, a magyarok többnyire a természetesség elszánt hívei, a természetellenességet pedig elutasítják. Ez így van rendjén.

Vass Csaba - Hídfő.net


http://www.hidfo.net/2013/06/20/elbuzulo-magyarok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A koncentrációs táborban a parancsnok:
  2013-06-20 11:53:26, csütörtök
 
  A koncentrációs táborban a parancsnok:
- Hozzák ide a legkeményebb zsidót!
A katonák elmennek, majd egy koszos, rongyos, öreg zsidóval térnek vissza. A parancsnok meg is jegyzi.
- Ez a legkeményebb zsidó a táborban?
- Ez, uram.
- Mindegy, vigyék a kazánba!
Mire a zsidó:
- Már megint?
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Számok tükrében
  2013-06-20 09:01:27, csütörtök
 
  Számok tükrében


Szerkesztőségünk számtalan cikkben foglalkozott már nemzetünk elkorcsosításával és lezüllesztésével. Az idegen hatalmak, és népnyúzó politikusaink, mindent meg is tesznek ennek az érdekében. Ha kezdetben lassan is, mára oly lendülettel teszik, hogy a Központi Statisztikai Hivatal számai megrázóak olyan hazafiak számára, akiknek még szent szó a faj védelme.

Az első negyedévi adatok szerint, a születendő gyermekek száma közel 6 százalékot esett! Már ez is oly nagy aggodalomra ad okot, hogy ez mellett nem mehetünk el szó nélkül. Továbbá, ismerve a hazánk faji összetételét (cigányok egyre nagyobb kolóniákat hoznak létre, rengeteg a cigány gyerek, ez mellett a külföldi bevándorlók akik letelepednek "magyarosodnak" ,zsidó térhódítás és fajkeveredés), még elkeserítőbb a helyzetünk.

Az erkölcstelen, lezüllesztett fiatalság nem lesz alkalmas a hazát megvédeni, és kiállni a fajtánk védelmében. Ez már ott érezhető, hogy a házasságok száma is csökkent 3,5 százalékkal.

Ez tökéletes táptalaj a sötétség erőinek, mivel fiataljaink már gyermekkoruktól nem látnak megfelelő példát a szülőktől. Sok esetben olyan rossz megítélési rendszerük van, hogy nem tudják eldönteni mi a jó, és mi a rossz.

Degenerált, széplelkű, elkorcsosult fiatalok nem képesek az életet szolgálni, csak a halált.

Most minden hazáját, fajtáját szerető magyarnak nagyon oda kell figyelni a jövő ifjúságára, gyerekeinkre!

Példamutató életet élni, és megalkuvást nem ismerő módon ragaszkodni a keresztény erkölcsökhöz! Őseink véréhez, hagyatékához, és a vérrel megszentelt drága magyar földhöz!

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Alföldi Pál- Jövőnk.info
2013. június 20.

http://www.jovonk.info/2013/06/20/szamok-tukreben
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mindent elveszít a pofozkodó villamosvezető
  2013-06-20 08:54:15, csütörtök
 
  Várom már, hogy mikor lesz a szerencsétlen vezetőből rasszista, meg fasiszta stb...... ............Biztosn szélsőséges párthoz tartozó, netán gárdista???? Ha simán átmegy a nőn, akkor lett volna egy rövid hírecske azt jóvan...... ..........Pontosan a BKV-nál van a legtöbb maffiózó, csaló, gazember, tanácsadó és stb. akiket már rég börtönbe kellett volna csukni. Erre elverik a port egy szerencsétlen életmentőn!! Természtesen a napi cigányterrorról kussolnak ezek a szemetek, az nem hír!!!

Mindent elveszít a pofozkodó villamosvezető

2013.06.20. 06:59
|
Frissült: 2013.06.20. 08:18



Lakását is elveszíti a terhes nőt megpofozó BKV-sofőr.

Azonnali elbocsátást vagy a munkaviszony közös megegyezés szerint felbontását ajánlották fel a férfinak, de ő még nem írta alá egyiket sem - értesült a Blikk. Kis Sándor ezzel nemcsak az állását veszíti el, hanem otthonát is, hiszen a BKV szolgálati lakásában él, hétéves kislányával.

,,A munkaszerződésem felbontásától számított egy hónapon belül kell elhagynom a lakást, amiért csak 17 ezer forint lakbért kellett fizetnem. Még nem tudom, hová megyünk. Valószínűleg albérletbe" - mondta a férfi, aki a történtek után teljesen összeroppant. Mint mondja, nem akarja mentegetni magát, vállalja a felelősséget; sőt szeretne a kismamától nyilvánosan bocsánatot kérni.

A BKV-nak azonban ez kevés, meg akarnak válni a korábban problémamentesen dolgozó villamosvezetőtől. A bulvárlap úgy tudja, az egyik BKV-s szakszervezet jogsegélyt ajánlott, a cégnél csupán annyit mondtak, hogy a vizsgálat még folyik a felfüggesztett sofőr ellen.


http://www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/06/20/kirugjak-a-pofozkodo-villamosvezeto t/?fb_comment_id=fbc_474436535967590_3510813_474448069299770
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vadkacsazabálás közben azért az idősekre is jut idejük a Sz
  2013-06-20 07:59:55, csütörtök
 
  2013-06-19. 17:23
Vadkacsazabálás közben azért az idősekre is jut idejük a Szegeden rejtőzködő erőforrásoknak

Maszkos rablók támadtak meg egy idős házaspárt Szegeden. A rendőrség félmillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a három támadó fejére.
Szerdán hajnalban rontott rá három maszkokat viselő támadó egy idős házaspárra a csongrádi megyeszékhely Szentmihályteleki utcájában. A házaspár lakásába behatoló támadók fenyegetéssel megszerezték az értékeket, némi készpénzzel és ékszerekkel távoztak.
A Szegedi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás miatt indított nyomozást. A nyomozás segítése érdekében 500 ezer forintos nyomravezetői díjat tűztek ki az ügyben. A rablótámadással, az elkövetők kilétével kapcsolatos bejelentéseket a Telefontanú ingyenesen hívható 80 555-111-es számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén várják a nyomozók.
(HavariaPress)
Kapcsolódó: "Azért vannak, hogy megegyük őket" - cigány horda falja fel a szegedi vadkacsákat

További részletek: http://kuruc.info/r/2/113906/#ixzz2WjXCqWaq
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kampánygondolatok pár percben X.
  2013-06-20 07:47:14, csütörtök
 
  2013-06-19. 20:48
Kampánygondolatok pár percben X.

Ígéretek és azok be / nem / tartása - valóban ilyenek lennénk mi, magyarok?
Kampányidőszakban általában ígéretek szoktak elhangzani, amiket a választások után a sikeres, kormányzathoz jutó pártokon számon kérhetnek a rájuk szavazók. Érdemes önvizsgálatot tartanunk ebből a szempontból is, mert lehet, hogy ezen a téren lenne korrigálni valónk.
Volt egyszer, hol nem volt egy ember, aki nem volt túl jó vagy túl tehetséges, de lehetőséget kapott rá, hogy írásai megjelenhessenek a szűkkörű magyar nemzeti sajtóban. Ezért úgy gondolta, hogy a kommunistáktól egy évszázada- s a kapitalistáktól egy évtizede agymosott magyarságot írásaival és más hű magyarok (munkásságának) bemutatásával segítenie kell: érdemes egy szebb magyar jövőt biztosító öntudatra ébresztenie. Hiába intette józanságra koreai felesége, ki tíz éven át élt Magyarországon, és naivnak tartotta - a magyar nemzeti összetartásban bízó - férjét: ,,Ti, magyarok mind ilyenek vagytok! A szátok nagy, és szépeket tudtok mondani, de mikor tettekre kerül a sor, alig lesz abból valami!"
De az ember mégis hitt a nemzettestvéreivel való eredményes együttműködésben, mert hinni akart. És sorra kezdett bele olyan általa tisztelt emberekkel készítendő interjúk kérdéseinek megírásába, akik készségesen megígérték, hogy válaszolni fognak, és hozzájárultak, hogy a feltett kérdésekre adott válaszaik megjelenhessenek.
És ez az író most már sajnos ott tart, hogy lassan nem tud ellenérveket hozni, mikor felesége megmosolyogja naiv, hazafias reményeit.
1. A püspökkel kezdődött, akit ifjú korában csodált mint papot, mert az ifjúságot bátran tanította, mikor ezért még súlyos állami meghurcoltatások jártak. A püspök interjút ígért, és a barátságos kérdések elolvasása után - minden további indok nélkül - visszavonta ígéretét, nem válaszolt a kérdésekre.
2. A sort az író egy másik régi, külföldön élő pap barátja követte, aki egyáltalán nem volt hajlandó interjút adni, hogy hozzájáruljon az egyház lelki tisztulásához, amiért egyébként egész életében bátran munkálkodott.
3. Egy más vallású, bátor lelkész barátjával is felvette volna a kapcsolatot, de annak felesége és harcostársa, aki közös levelezésüket kezeli, hónapok óta nem válaszol, vagy nem adja át a férjének szóló üzeneteket.
4. Egy fiatal harcostársának szintén aktív édesapjával sikerült interjút készítenie, s a cikkhez fiatal harcostársától, aki egyben remek fotós, kért 1-2 képet az apáról. Több hete hiába vár rá, így megjelenetlenül hever a kész interjú.
5. Egy kiváló, félmagyar nemzeti jogász is ígérte, hogy szívesen válaszol az író kérdéseire. A könnyebbség kedvéért két nyelven megfogalmazva küldte el neki emberünk a kérdéseit. A válaszokra hónapok óta /!/ hiába vár...
6. Egy nemzetiségi /félmagyar/ vezető szellemiség, az író fiatalkori barátja is interjút ígért, a tucatnyi kérdésre hetek óta nem jön válasz. Ismeretes, hogy az aktív emberek túlterheltek, de mégis furcsák ezek az esetek, hiszen egy intelligens ember pár kérdésre félóra alatt képes lenne megírni a válaszokat.
7. Egy hangszeres zenész is hasonló ígéretet tett. Érdekes módon ő is csak annyira levelezőképes, hogy a fia bontogatja elektromos leveleit. Ő nem találta meg az apjának írott kérdéseket, ezért az író más úton, személyes közvetítéssel is elküldte neki. Válasz ezek után sem érkezik...
8. Egy rádióadó bíztatta, hogy küldjön bizonyos anyagot. Bár ajánlva küldte, állítólag nem kapták meg, másodszor is küldte, de vissza sem jelezték, ezúttal megkapták-e vagy sem a küldeményt...
Írónk tisztában van vele, hogy találkozott már sok pozitív magyar példával is munkája során. S azzal is, hogy nem csak mostanában, hanem korábban is voltak tapasztalatai meg nem válaszolt levelekről. Végül azzal is, hogy más nemzetiségű emberekkel is járt már hasonlóképpen. Az általánosítás mindig sántít, de a kivételek szabályerősítőek lehetnek. Mert itt van a számok törvénye, az átlag, a viszonyítás más nációk sajátosságaihoz. ezért írónkban, elkeseredésében fel-felmerül a kísértő kérdés:
Megengedheti magának egy ennyit szenvedett nép azt a luxust, hogy ilyen módon passzívvá váljon, mikor a nemzeti túléléshez minden lehetséges segítő eszközt meg kellene ragadnunk? Megérdemeljük mi egyáltalán a túlélést?
Tarnóczy Szabolcs

További részletek: http://kuruc.info/r/7/113913/#ixzz2WjU001P2
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2013.05 2013. Június 2013.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 558 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 842
  • e Hét: 11109
  • e Hónap: 22220
  • e Év: 175716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.