Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Banki felvételek bizonyíthatják, hogy Kósa Lajos is járt Sv
  2018-03-27 22:04:43, kedd
 
 
Banki felvételek bizonyíthatják, hogy Kósa Lajos is járt Svájcban

MN

2018. március 27., kedd 12:30, frissítve: kedd 20:24

Fotó: Végh László


Szerdára idézte be a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) Szabó Gábornét, azt a csengeri asszonyt, aki állítólag mesés örökséget vár Svájcból, és akinek Kósa Lajos jelenlegi tárca nélküli miniszter ígért segítséget ennek megszerzésében és befektetésében. Helmeczy László, az asszony ügyvédje a Magyar Nemzetnek nem tudta pontosan megmondani, milyen ügyben nyomoz az NNI (ahová áttették az eljárást), hiszen ügyfelét még nem gyanúsították meg semmivel, csak feltételezi, hogy csalás lehet a gyanú az egyébként már január óta folyó eljárásban.


Hiába kézbesítették azonban rendőrök a csengeri családi házhoz az idézést múlt hét végén, Szabóné nem lesz jelen a szerdai kihallgatáson, mivel jelenleg is Svájcban tartózkodik - Helmeczy szerint részben gyógykezelés, részben ügyintézés miatt. Az asszony a Független Hírügynökségnek adott interjúban jelenleg is határozottan állítja, hogy Kósa állításával szemben nem szélhámos, mert létezik az 1300 milliárdos örökség, és Svájcban hozzá is fog jutni az ezt bizonyító iratok másolatához, sőt, még több pénzhez is, mint amennyiről eddig szó volt.

Kósa Lajos mert nagyot álmodni



Négymilliárd-háromszázötvenhárommillió euró felett rendelkezhetett Kósa Lajos a Magyar Nemzet birtokába került hiteles közjegyzői okirat szerint.

Helmeczy hisz az ügyfelének, ezért is indítványozta, hogy az eljárásban hallgassák ki tanúként Kósát, és ha szükséges, szembesítsék az ügyfelével. Kósa szerepéről egyébként Szabó Gáborné a FüHü-nek azt mondta: 2012 óta ismeri a korábbi debreceni polgármestert, akivel 2017 novemberében beszélt utoljára telefonon, korábban pedig Svájcban is voltak együtt. Helmeczy erről a Magyar Nemzetnek azt mondta: tudomása szerint bankbiztonsági okokból léteznek olyan felvételek külföldön, amelyeken Kósa beszél, és amelyek bizonyíthatják, hogy a miniszter hazudozik.

Kósa csak négy év után kezdett gyanakodni!

Belföld Szabó Zsolt
Kósa csak négy év után kezdett gyanakodni!

Elismerte, hogy hiteles a dokumentum, de nem akar lemondani, mert végül is nem kapott pénzt.

Magyar Nemzet hírlevél
Legizgalmasabb cikkeink naponta egyszer az ön e-mail-fiókjában!

A feliratkozással beleegyezik abba, hogy a Magyar Nemzettől hírlevelet vagy cikkeinkről szóló üzenetet kapjon postafiókjába. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.

Szabóné az interjúban arról is beszélt, hogy Kósa folyamatosan azt mondta neki: veszélyben lesz az ő és gyermekei élete is, ha Magyarországon megtudják, mekkora összeggel rendelkezik. ,,Ha ezt valakivel tudatjuk, onnan kezdve a gyermekeimet is elrabolhatják" - hangzott állítólag a polgármester fenyegetésnek is beillő figyelmeztetése. A volt polgármester ugyanakkor felajánlotta, mindenben segít, hogy a család biztonságban legyen.

Emiatt gondolta úgy Szabó Gáborné, hogy ezt valamilyen formában viszonozni kell, és ezért ajándékozott - vagyis ígért - két és fél millió eurót (nagyjából 800 millió forintot) előbb Kósa feleségének, majd édesanyjának. ,,Nem kérte, csak elfogadta" - mondta az asszony arra a kérdésre, hogy Kósa elvárta-e az ajándékot. Helmeczy ezzel kapcsolatban a Btk.-t idézte a Magyar Nemzetnek, miszerint az is elköveti a befolyással üzérkedés bűntettét, aki ,,a jogtalan előny ígéretét" elfogadja.

Kósa Lajos ragaszkodott a 800 milliós ajándékhoz



A miniszter ismerőseinek közös üzletük is volt a milliárdok állítólagos örökösével. A Szabó család csalódott Kósában.

Az ügyvéd szerint nagyon valószínű, hogy Svájcban per indul Kósa és Orendi Mihály, a Debreceni Sportcentrum korábbi vezetője, a Kósa által vezetett Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség igazgatója ellen, hiszen bizalmas információkat adtak ki egy kényes üzleti ügyről. Szabó Gáborné a FüHünek egyenesen azt mondta: közelebbről meg nem nevezett személyek 4 millió svájci frankot követelnek majd Kósától és Orenditől, akik korábban titoktartási nyilatkozatot írtak alá, de azt megszegték.

Szabó Gáborné ma már senkinek nem adna a pénzből, sőt, pár család és Csenger városának támogatásán kívül már semmit nem akar belőle Magyarországra hozni. ,,Sok embernek szerettem volna segíteni, de most már erről letettem. Azt az 50-60 millió eurót azoknak az embereknek juttatom, akik ebből talpra tudnak állni" - mondta a csengeri asszony, aki a férje halálát is ennek az ügynek tudja be. Most azt reméli, a vagyona segíti majd abban, hogy ne is kelljen visszatérnie Magyarországra.

https://mno.hu/belfold/banki-felvetelek-bizonyithatjak-hogy-kosa-lajos-is-jart-sv ajcban-2456294
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Atombomba robbanhat a gyémántba fektetett ellopott milliárdo
  2018-03-27 22:00:42, kedd
 
 
Atombomba robbanhat a gyémántba fektetett ellopott milliárdokban - Andy Vajna is nyakig benne van!


Írta:
Rubóczki Tamás -
2018. március 27.

A világ leggazdagabb embereit várja luxusüzletébe Andy Vajna felesége, Vajna Tímea./Kép. Blikk

Mintmár tudjuk, napok óta harsong a média arról, hogy az Egyesült Államokban egy olyan magyar állampolgár került az FBI tanúvédelmi programjába, akinek kulcsszerepe lehetett az itthon elsikkasztott uniós pénzek külföldre juttatásában. Az amerikai hatóságok a magyar férfit egy olyan hálózat részének tartják, aminek a segítségével az elmúlt években három-négy milliárd euró, vagyis 1300 milliárd forintnak megfelelő összeg szivároghatott ki Magyarországról arab és ázsiai számlákra.

“1300 milliárd forint pénzt menekíthetett ki gyémántban a Fidesz arab számlákra!"

Az amerikaiak gyanúja szerint a hatalmas összeg a nyertes uniós pályázatok után lehúzott alkotmányos költségek, vagyis a kormánypárti politikusok részére visszaosztott jutalék. Az FBI szerint az összeget az MKB-ból és más, a kormány által ellenőrzött magyar bankokból vették fel. Az FBI gyanúja szerint a pénz egy része strómanokon keresztül, arab befektetésnek álcázva érkezett vissza Magyarországra, ahol luxusszállodákat, kastélyokat és egyéb ingatlanokat vásároltak belőle. És mostjön a csavar. Emlékeznek még, hogy 2014 év végén ki vásárolt gyémántpalotát azaz üzletet a feleségének? Hát Andy Vajna Orbán Viktor filmügyi biztosa, kaszinómenje és strómanja. Akkor úgy számolt be róla a média, hogy a világ “leggazdagabb embereit" várja luxusüzletébe Andy Vajna felesége, Vajna Tímea. A Budapest belvárosában nyíló “Gyémántpalotában" különleges ékszereket lehet vásárolni vagy eladni. A Gyémántpalotát a Budapest belvárosában nyitják meg, az árukészlet összértéke pedig több mint 1 millió euró, azaz 300 millió forint - értesült a Blikk. A lap szerint nemcsak hagyományos kereskedés lesz a boltban: a vevők bőrüket aranypakolással frissíthetik majd fel. A hír igaz - erősítette meg a Blikknek Vajna Tímea, aki hozzátette:

“Reméljük januárban indulunk, de márciusnál tovább biztosan nem húzzuk a nyitást."

Andy Vajna neje hozzátette azt is, hogy nemcsak új, de később talán használt ékszerekkel is kereskednek majd. A teljes cikket egyébként itt olvashatja. A cég ügyvezetője és alapítója, Arik Herman 14 éve döntött úgy, hogy New York és Tel Aviv után Budapesten is megteremti a gyémántkészítés hagyományát. A szakember Közép-Európa ékszerközpontját akarja létrehozni Budapesten, az azonban üzleti titok, mennyit ér az árukészlet. Még nagyobb titokként kezelik a védelmét, amit azonban látni lehet, többnyire külföldi, vagy határunkon túl kiképzett őrök ,,hada" védi. - Tudom, hogy sokak számára elérhetetlenek ezek az ékszerek, de árulunk olyan eljegyzési gyűrűket is, amiket már többen megengedhetnek maguknak - mondta a Blikknek Arik Herman ügyvezető, aki a ,,Gyémánt termükbe" várja a hollywoodi hírességeket is. Arik Herman egyébként más üzleti tevékenységekben Andy Vajna partnere mint pl. a kaszinó bővítés. Szóval okkal feltételezhetjük, hogy Andy Vajna és a Fidesz ebben totálisan nyakig benne van.


https://olkt.hu/atombomba-robbanhat-a-gyemantba-fektetett-ellopott-milliardokban- andy-vajna-is-nyakig-benne-van/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezerrel pumpálják az Orbán-család ügyvédje alá a szavazókat
  2018-03-27 21:48:30, kedd
 
 
Ezerrel pumpálják az Orbán-család ügyvédje alá a szavazókat
2018. március 26. - 17:47
Belföld



Bajkai István az átjelentkezők tolhatják be a parlamentbe. - írja a nepszava.hu.

Fotó: Facebook / Bajkai István Forrás: nepszava.hu

Megnégyszereződött egy VII. kerületi választókör lakossága, ám nem a babyboom brutális, hanem az átjelentkezési hullám: az Orbán-család ügyvédje próbálja megfordítani a 2014-es eredményt.

A DK jelöltje a legesélyesebb Budapest VII. kerületében - 2014-ben is Oláh Lajos nyert itt. Éppen ezért joggal merül fel a kérdés, kinek az érdeke, hogy ebbe a választókerületbe áradnak az átszavazok, ha úgy tetszik, a voksmigránsok. Az biztos, hogy Oláhval itt Bajkai István, az Orbán-család ügyvédje néz farkasszemet.

A szabályok szerint választókerületenként egy szavazókörben voksolhatnak az átszavazók - ez a VII. kerületben a 10-es sorszámú "urnahelyiség". Ahol, írja a zoom.hu, decemberben még 530 választásra jogosult helyi lakost tartottak nyilván, ahogy az alábbi határozatban is olvasható. Ám a választási demográfia csodákra képes, azóta 2264-re növekedett a populáció.

Úgyhogy valószínűleg voksturizmusról van szó, ami annyit tesz, hogy egy-egy jelölt jobb választási szereplése érdekében tömegesen jelentkeznek át választópolgárok egyik körzetből a másikba. Hogy az átjelentkezők eldöntsék egy billegő köret sorsát, ahhoz nem kell más, minthogy valaki ténylegesen állandó lakcímet cseréljen a választás előtt, így már új lakóhelyén válik jogosulttá a voksolásra, és az ott induló jelöltek közül válogathat. Ez a módszer persze macerás, hiszen ha - mondjuk - Vas megyéből akarnak tömegesen átjelentkezni egy fővárosi kerületbe, az állandó lakcím (még akár csak ideiglenes, a választás után visszacsinált) változása egy sor gyakorlati kérdést tesz feleslegesen bonyolulttá: háziorvos, egészségügyi ellátás, helyi adók változása, ráadásul rengeteg papírmunka, ügyintézés kell hozzá.

De van egy sokkal egyszerűbb megoldás is a voksturizmusra, ez pedig a ,,települési szintű lakcímmel" való szavazás. Az ilyen választókat ugyancsak választókerületenként - Budapesten kerületenként - egy kijelölt szavazókörbe küldik, ami esetünkben, Erzsébetvárosban éppen a 3 hónap alatt négyszeresére duzzadt 10-es szavazóköre. Települési szintű lakcímet könnyű szerezni. Ha valaki megszünteti az állandó lakcímét és nincs ideiglenes lakcíme sem, az Erzsébetvárosi Okmányirodában település szintű lakcímként megjelölheti Erzsébetvárost, ahol majd gond nélkül szavazhat az alábbi öt jelölt bármelyikére, aki Budapest 5-ös körzetében indul.

És annak fényében, hogy Oláh Lajos négy éve alig 300 szavazattal nyerte a körzetet, a tömeges átjelentkezések megfordíthatják a jelölti erősorrendet.

nepszava.hu

https://civilhetes.net/ezerrel-pumpaljak-az-orban-csalad-ugyvedje-ala-a-szavazoka t
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
450 milliós agrártámogatást vett fel egy fideszes államtitk
  2018-03-27 21:31:23, kedd
 
 
450 milliós agrártámogatást vett fel egy fideszes államtitkár felesége

2018.03.26. 12:05 Módosítva: 2018-03-26 13:44:38

A fideszes Horváth István neje, Nestorovic Anica agrártámogatások terén lekörözi a teljes képviselői mezőnyt, 2017-ben 450 millió forintnyi uniós és állami pénzt vett fel - derítette ki a Hvg.hu

Horváth István Kósa Lajos államtitkáraként tevékenykedik, felesége pedig sikeres üzletasszonnyá lépett elő az elmúlt pár évben. Tavalyi második helye után idén magasan az elsőre ugrott a politikusfeleségeknek, illetve cégeiknek megítélt uniós támogatások listáján. Cégének, a nagydorogi székhelyű Bikácsi Agrár Kft.-nek 2017 januárja és decembere között

összesen 425,2 millió forintnyi támogatást ítéltek meg a nagyrészt uniós finanszírozású Vidékfejlesztési Programból.

Az államtitkár horvátországi születésű, de szerb-magyar származású neje néhány éve még angolt tanított a nagydorogi általános iskolában, a Bikácsi Agrárt 2011-ben alapította. Az első évben 4,7 millió fontos veszteséget termelt a cég, de még 2014-ben is csak 81 ezer forintnyi pluszt sikerült összehoznia. 2015 után viszont valóságos szárnyalásba kezdett: az időközben elnyert uniós forrásoknak és felvett hiteleknek köszönhetően a 2016-os, legutóbbi beszámolójában már 424 millió forintnyi eszközállományt tüntetett fel, pedig ebben értelemszerűen még nem lehetett benne az a több mint félmilliárd forintnyi támogatás, amelyet 2016 második félévében és 2017-ben nyert el a cég.


Nestorovic Anica után jócskán lemaradva, de a tavalyi győztesnél is nagyobb összegű támogatással a szintén fideszes Bánki Erik felesége, Bánki Ágnes lett a második az agrártámogatást bezsebelő felségek toplistáján. Bánkiék agrár-környezetgazdálkodási kifizetés jogcímen ítéltek 41,8 millió forintnyi támogatást a Vidékfejlesztési Programból. A tavalyi győztes, L. Simon László felesége idén nem került fel a listára.

https://index.hu/gazdasag/2018/03/26/450_millios_agrartamogatast_vett_fel_egy_fid eszes_allamtitkar_felesege/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Összeesküvés-elméletekkel terelné el a figyelmet Orbán a fid
  2018-03-27 21:26:51, kedd
 
  2018. 03. 27. 11:30

Összeesküvés-elméletekkel terelné el a figyelmet Orbán a fideszes korrupciós ügyekről

Hirtelen sokkal nagyobb lett a tét Orbán Viktor kormányfő számára a jövő havi parlamenti választásokon. Kiszivárogtatások csatája a magyar kampányhajrában címmel közölt cikket hétfőn a Politico.

A lap arról számolt be, hogy kevesebb mint két héttel az április 8-i választások előtt Orbán Viktor és egykori barátja, a nemezissé vált nagyvállalkozó, Simicska Lajos, ,,keserű, személyes viszályt" folytat a magyar sajtóban, és terhelő információkat jelentetnek meg, hogy rontsák az ellenfél esélyeit a szavazóurnáknál.

A Simicska tulajdonában lévő médiumok olyan sztorikat jelentettek meg a kormányzati korrupcióról, amelyek, ha igazak, egy választási kudarcon túl, bűnügyi eljárásokat is jelenthet Orbán számára

- írta a lap.

Az Orbán Viktor által irányított médiumok eközben felerősítették vádjaikat, melyek szerint ,,alávaló, idegen erők" akarnak beavatkozni Magyarország belügyeibe. A Politico említést tett arról a botrányról, amelyet a kormányközeli Magyar Idők indított a menekülteket segítő Migration Aid ellen. A magyar napilap ugyanis olyan hanganyagokat szivárogtatott ki, amelyek állításuk szerint Soros György támogatását és közvetlen beavatkozását igazolják, ugyanakkor a felvételek rögzítése titkosszolgálati módszereket sejtet a háttérben.

A Politico cikkírója, Bayer Lili szerint ezek a Soros-cikkek visszaüthetnek. Arra figyelmeztetett,

biztonsági szakértők körében már megkongatták a vészharangot: a kormány illegális tevékenységben vehet részt, akár együttműködve külföldi csoportokkal vagy hírszerzési ügynökségekkel, hogy terhelő felvételeket szerezzenek ,,független NGO-król".

A magyar Alkotmányvédelmi Hivatal tudomására hozták, hogy külföldi állampolgárok adatokat próbáltak gyűjteni ez év januárjában NGO-król

- mondta egy a nyomozásra rálátó személy a lapnak. A Politico részleteiben is írt arról, hogy gyanús személyek, akik különböző akcentussal beszéltek angolul, köztük izraeliek és franciák is megkerestek több Soros Györgyhöz köthető civil szervezetet, hogy ,,terhelő, titkos felvételeket szerezzenek munkatársaikról".
Változik a Jobbik megítélése a külföldi sajtóban

Bár a Politico cikke főként Orbánékat érinti, érdekesség, hogy a választási kampányt szemléltető kép alatt (melyen a Jobbik óriásplakátjai szerepelnek: ,,Ti dolgoztok. Ők lopnak.") a Jobbikot, mint magyarországi ellenzéki pártot (Hungary's opposition Jobbik party) nevezi meg a cikk írója. Korábban a külföldi lapok rendre szélsőjobboldali jelzővel illették a pártot, és ez még csak az enyhébb verzió volt. A Jobbik néppártosodása, és a Fidesz szélsőséges összeesküvés-elméletek felé való fordulása óta azonban a két párt helyet cserélni látszik a nemzetközi sajtóban. A közszolgálati Magyar Távirati Iroda (MTI) az angol nyelvű híreiben még mindig a külföldön negatív hangzású radikális nacionalista (Hungary's radical nationalist Jobbik party) jelzőt teszi a Jobbik elé.

A lap arra is kitért, hogy a Fidesz ,,erős helyzetben van" a választások előtt, ahol egy mélyen megosztott ellenzékkel néz szembe. Az összes választó körében március elején 39 százalékon állt a Fidesz, a biztos választók között 54 százalékon a Medián szerint - idézte a Politico. Hozzátette: a választók 29 százalékának azonban nincs pártpreferenciája, és az egymással vetélkedő kiszivárogtatások azt mutatják, a kormány is aggódik.

A Politico cikkében megemlítésre kerültek a Magyar Nemzet által kiszivárogtatott, Fideszt érintő botrányok is: Szabó Zsolt rejtegetett offshore-milliárdjai, Semjén Zsolt luxusvadászata és a legújabb ügy, vagyis hogy az FBI nyomoz egy, az Orbán-kormányhoz köthető pénzmosási séma után, amellyel 3-4 milliárd eurót juttattak ki az országból.

A botrány hétfői kipattanása után a cikkíró Bayer Lili szerint ,,szokatlan" közleményt adott ki a rendőrség, miszerint a Magyar Nemzet állításai távol állnak a valóságtól, a kérdéses ügynek pedig semmi köze közpénzhez vagy EU-forrásokhoz.

A NGO-kat támadó cikkek azonban azt mutatják, hogy Orbán Viktor nem változtatott választási stratégiáján, amely a civil szervezetek, Soros György, és a láthatatlan külső ellenségek ellen irányul - mutatott rá a Politico.

A lap beszámolt Orbán Viktor vasárnapi rádióinterjújáról, amelyben arról beszélt, hogy az ő dolga mobilizálni az embereket, figyelmeztetni őket arra, mi történik. Azt mondta, sok információjuk van ,,erről a hálózatról" és nyilvánosságra fogják hozni, a ,,Soros-hálózat" ellen a leleplezés a legjobb eszköz, vagyis meg kell mutatni, mit akarnak valójában elérni ezek a szervezetek.





https://alfahir.hu/2018/03/27/politico_orban_viktor_kampany_fidesz_valasztas_kisz ivargotatasok_simicska_lajos
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ügyvédje állítja, kihallgathatták volna a gyémánt-gate koron
  2018-03-27 21:23:37, kedd
 
  2018. 03. 27. 16:35

Ügyvédje állítja, kihallgathatták volna a gyémánt-gate koronatanúját

A fideszes kormányzati havalával összefüggésbe hozott védett tanú ügyvédje azt állítja, Faidt Péter jogszerűen távozott az Egyesült Államokba, és jogsegély keretében bármikor kihallgathatták volna.

Mint azt a Magyar Nemzet a tegnapi nap folyamán megírta, és mi is beszámoltunk róla, közel 3-4 milliárd euró, tehát 1300 milliárd forint szivároghatott ki a magyar kormányzati körökből az elmúlt években különféle arab számlára, hogy aztán a pénz a nemzetközi terrorizmust is mozgató havalán - az arab világ párhuzamos bankrendszerén - érkezzen vissza magánzsebekbe. A lap úgy tudja, hogy az üggyel kapcsolatban az FBI tanúvédelmi programjában tart egy magyar férfit az Egyesült Államokban, akit a magyar hatóságok valamiért annak ellenére sem akarnak kihallgatni, hogy ezt az amerikaiak többször felajánlották.

Később egyértelművé vált, az érintett személy neve Faidt Péter András.

A rendőrség tegnap délután reagált a cikkre, közleményük szerint ,,Faidtal szemben a nyomozást a KR NNI felfüggesztette mindaddig, amíg gyanúsítotti kihallgatása nem történik meg. A magyar nyomozó hatóság előterjesztést tett az amerikai igazságügyi hatóságok irányába a nemzetközi jogsegélykérelem teljesítésére".

Az ügyészség egy órával később adott ki kommünikét az ügyben, melyben azt állítják, ,,a kérdéses személy az eljárás során - a házkutatás előtt mindössze órákkal - külföldre szökött, míg társait elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. Az elszökött személlyel szemben európai és nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki". Egyúttal azt is állították, nincs arról tudomásuk, hogy ,,az USA igazságügyi hatóságai felajánlották volna a magyar hatóságoknak, hogy az USA-ban kihallgathatják a szökésben lévő személyt".

Az amerikai igazságügyi minisztérium nem kívánta kommentálni a Magyar Nemzet értesüléseit.

Faidt ügyvédje, Groó Judit azonban nyilatkozatot juttatott el a laphoz, melyben cáfolja a szökést, és közli: amerikai lakcímét a magyar hatóságokkal közölte, és jogsegély keretében bármikor lehetőségük lett volna kihallgatni védencét.

Az ügyvédi nyilatkozatot mi is szó szerint közöljük:

Sajtónyilatkozat

,,Ügyfelünk, Faidt Péter András felhatalmazása alapján a személyével és magyarországi folyamatban lévő büntetőügyével kapcsolatosan a sajtóban megjelent hírek okán az alábbiakat közöljük.

Ügyfelünkkel szemben 2014 óta pénzmosás miatt büntetőeljárás van folyamatban az NNI által közölt tényállás alapján.

Ügyfelünket büntetőügyében, az évek óta húzódó eljárásban a nyomozóhatóság azonban annak ellenére nem hallgatta ki a mai napig, hogy védői útján amerikai lakcímét a nyomozóhatóság és a bíróság részére bejelentette, ahogyan annak ellenére sem történt meg kihallgatása, hogy a két állam közötti kölcsönös protokolltájékoztatás keretében a magyar hatóságok hivatalos tudomást szereztek arról, hogy ügyfelünk az Amerikai Egyesült Államokban életvitelszerűen tartózkodik.

A Nemzeti Nyomozó Iroda sajtóban megjelent állításával szemben ügyfelünk kihallgatására a büntetőügyében nem azért nem került sor, mert megszökött. Faidt Péter Andrással a magyar nyomozóhatóság sem magyarországi tartózkodása idején, sem később, azaz a mai napig nem közölte a gyanúsítás tényét a büntetőeljárás szabályai szerint.

Ügyfelünk, aki büntetlen előéletű, az országot legálisan, a nemzetközi elfogatóparancsok kibocsátása előtt hagyta el, a vele szemben indult eljárásról az Amerikai Egyesült Államokban értesült.

Gyanúsítottkénti kihallgatását 2017. december 1-ig a magyar nyomozóhatóság a védelem számára ismeretlen okok miatt nem kezdeményezte annak ellenére, hogy ügyfelünk számtalan alkalommal védői útján jelezte, hogy a magyar hatóság rendelkezésére áll, s amelyre az Amerikai Egyesült Államok jogsegély útján történő megkeresésén keresztül a magyar nyomozó szerveknek mindenkor lehetőségük lett volna.

A sajtóban is hivatkozott, egyebekben Faidt Péter András védőinek indítványára a meghallgatása érdekében kezdeményezett jogsegély sorsáról a mai napig sem a Fővárosi Főügyészség sem a Legfőbb Ügyészség nem adott részünkre tájékoztatást."


https://alfahir.hu/2018/03/27/korrupcio_fidesz_gyemant_havala_terrorizmus_finansz irozas

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rabló fideszesek!
  2018-03-27 21:16:47, kedd
 
  Rabló fideszesek!

MAGUK ELTŰRTÉK A MNB 260 MILLIÁRD FT 6 ALAPÍTVÁNYBA ELTÜNTETÉSÉT, MAJD TITKOSÍTÁSÁT!
MAGUK ELTŰRTÉK A TRAFIK MUTYIT!
MAGUK ELTŰRTÉK AZ ÁLLAMI FÖLD PRIVATIZÁCIÓJÁT! Az állami földek 25% fideszesek kezéb került.
Mészárosnak 6500 hektár földje van. 2010-ben 1-2 hektár volt.
MAGUK ELTŰRTÉK SIMICSKA, MÉSZÁROS, TIBORCZ, VAJNA, GARANCSI, GIRÓ, HABONY, ROGÁN, SZÉLES, CSÁNYI, LÁZÁR, ORBÁN CSALÁD,ÉS TÖBBI FIDESZES ÁLLAMBÓL VALÓ MEGGAZDAGODÁSÁT!
MAGUK ELTŰRTÉK AZ ÁLLAMI SZERZŐDÉSEKBE VALÓ BELENÉZÉS KORLÁTOZÁSÁT, INFORMÁCIÓS TÖRVÉNY IGNORÁLÁSÁT (ÁTLÁTHATÓSÁG)!
MAGUK KÉPESEK KORMÁNY MELLETT TÜNTETNI!
MAGUK ELTŰRTÉK MINDEN ÁLLAMI POSZTRA FIDESZES HAVEROK BEÜLTETÉSÉT 6 ÉV HELYETT 9 ÉVRE PL. POLT PÉTER (94-BEN FIDESZ OGY. KÉPVISELŐJELÖLT)!
MAGUK ELTŰRTÉK A MOL-RA KIDOBOTT IMF UTOLSÓ RÉSZÉNEK AZ ELHERDÁLÁST (500 MILLIÁRD FT), MÉREG DRÁGÁN VETTÉK A MOL PAKETTEKET ÉS 50 ÉVRE TITKOSÍTOTTÁK!
Ettől nem került a részvényak 50% + 1 magyar kézbe. Államé lett 29%.
MAGUK ELTŰRTÉK A MANYUP 3000 MILLIÁRD FT ÁLLAMOSITÁSÁT! EBBŐL 1500 MILLIÁRD FT SENKI NEM TUDJA HOVÁ KERÜLT.
500 MILLIÁRDOT FT ÁTUTALTAK A KÖLTSÉGVETÉS SZÁMLÁJÁRA, DE UTÁNA KÖLTSÉGVETÉSI MÓDOSÍTÁS NEM TÖRTÉNT!
MAGUK ELTŰRTÉK, AZ MTVA KÖZTELEVÍZIÓT FIDESZES PROPAGANDA TÉVÉVÉ TEGYÉK ÉVI 80-90-100 MILLIÁRDBÓL!
MAGUK ELTŰRTÉK, ORBÁN TELKÉN ÉPÜLHETETT EGY 3.8 MILLIÁRDBA KERÜLT STADION, UTÁNA ÉPÜLT EGY 4 MILLIÁRDBA KERÜLŐ GYEPFŰTÉS KAZÁN, ÉS KISVASÚT, 6.5 MILLIRD FT SPORTCSARNOK!
MAGUK ELTŰRTÉK, 250-300 MILLIÁRD FT ELKÖLTÖTTEK ORBÁN HOBBIJÁRA A FOCIRA.
MAGUK ELTŰRTÉK, ORBÁN 50-80 MILLIÁRDOS VÁRI KÖLTÖZÉSÉT. NÉPLIGET TÖNKRETÉTELÉT!
MAGUK ELTŰRTÉK, PAKS2 ÜZLETI SZERZŐDÉSEK TITKOSÍTÁSÁT.
12 MILLIÁRD EURÓ-BÓL 10 MILLIÁRD EURÓ OROSZ HITEL 4.5 % KAMATTAL.PÉNZÜGYI PIACON 2.5-3 % A KAMAT!
REFERENCIA A VVER-1200 NEM MŰKÜDIK RENDESEN AZ OROSZOKNÁL.2 BEÜZEMELTEK, DE LEÁLLTAK, ÚJRAINDULTAK.
Bolgárok felbontották a szerződést. Finneknél 2017.02 dátumtól áll a beruházás, hiányos műszaki dokumentációk miatt.
MAGUK ELTŰRTÉK, KÖZBESZERZÉSEK VERSENY NÉLKÜLISÉGÉT. A MEGHÍVÁSOS TENDEREK SZÁMA MEGNŐTT.
MAGUK ELTŰRTÉK, ELTÚLZOTT, GAZDASÁGTALAN, DRÁGA ÁLLAMOSÍTÁSOKAT!
MAGUK ELTŰRTÉK, A FIDESZES ALAPÍTVÁNYOK ÁLLAMI TÁMOGATÁSÁT. PL. SZÁZADVÉG 11 MILLIÁRD FT.NÉZŐPONT KB. 5 MILLIÁRD FT. FIDESZES POLGÁRI ALAPÍTVÁNY ÉVI 600 MILLIÓ FT, CÖF STB.
MAGUK ELTŰRTÉK, UNIÓS TÁMOGATÁSOK ELTÜNTETÉSÉT. MEG NEM ÉPÜLT LÉTESÍTMÉNYEK UTÁN AZ NGM 500-800 MILLIÓKAT FIZET.
MAGUK ELTŰRTÉK, 2016-ban 10-12 milliárd elment a migráns kampányra, amiből NEM lett Alkotmánymódosítás. 8 millird ft fideszes zsebekbe kampány miatt..
MAGUK ELTŰRTÉK, betelepítési kötvény bizniszt, 30% jutalák offshore cégeknek megy. 1 betelepülő után 20 millió ft kaszáltak az offshore cégek.
Eddig fideszes offhore cégekhez került 155 milliárd ft.
MAGUK ELTŰRTÉK, Orbán veje Tiborcz a semmiből felvásárolja hazai kincseket a kastélyainkat.
12. kerület Orbán-hegyen vett egy 360-400 millió ft érő házat.
Orbán Ráhelnek vettek egy Gellért-hegyi 150 milliós társaslakást.
MAGUK ELTŰRTÉK, a Vízes VB 45 milliárd ft kezdőár után 170 milliárd ft.
MAGUK ELTŰRTÉK, Olimpia előkészítésre elköltöttek kb. 15 millird ft-ot. Visszavonás után még mindig dől a pénz a projektbe a semmire.
MAGUK ELTŰRTÉK, Mészáros, Vajna felvásárolta az pénzünkből a magyar médiapiac 80%-t. ...mind mind az adómból.
MAGUK ELTŰRTÉK, az állami dolgozók drasztikus növekedését. 2010-ban 750e volt, ma 850e + az értelmetlen 250e közmunkások.
MAGUK ELTŰRTÉK, a migrációra elköltött kb. 360 milliárd adóforintot.
MAGUK ELTŰRTÉK, Mészáros vagyona 2010: 100 millió ft, 2016 45 milliárd ft (Forbes listán


ptiszaii, 2018. március 27., kedd 19:10

https://www.napi.hu/forumtopic/mi_lesz_ha_aprilisban_veszit_a_fidesz_kulfoldi_vis szhang.55353.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 332 db bejegyzés
e év: 1581 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 181
  • e Hét: 14411
  • e Hónap: 25522
  • e Év: 179018
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.