Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Messi visszavonulása függ az argentinok vb-szereplésétől
  2018-06-15 17:40:54, péntek
 
  Az izlandi a hetedik válogatott lesz a világbajnokságok történetében, amely az argentin együttes ellen mutatkozik be, a két csapat a D csoport szombati nyitómérkőzésén először találkozik egymással 15 órától. Az argentinok, akik sorozatban a 12., összesítésben pedig a 17. világbajnokságukon vesznek részt, ezúttal is az ötszörös aranylabdás Lionel Messitől várják a megváltást. A 31. születésnapját jövő vasárnap ünneplő, negyedik vb-jén szereplő támadó a Barcelonával már minden lehetséges címet begyűjtött és 32 trófeája van, a válogatottal azonban még nem nyert nagy tornát.
A 124-szeres válogatott sztár a rajt előtt elmondta: az elért eredménytől teszi függővé, hogy a továbbiakban játszik-e még a nemzeti együttesben.
Önmagában ezért is érdemes lenne csapattársainak iparkodniuk.

Forrás: rangado.24.hu
 
 
0 komment , kategória:  Lionel Messi  - Barcelona   
Érdekes törvények vannak Oroszországban...
  2018-06-15 17:36:25, péntek
 
  Foci V.B. 2018
Bemutatott Robbie Williams a vb nyitónapján, meg is büntethetik érte.
Robbie Williams fellépése nyitotta meg a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokságot, a világsztár azonban nem a produkciójával tette emlékezetessé szereplését. Amikor a kamera közel ment hozzá flegma arcot vágott, felemelte a középső ujját és bemutatott egyet - Neveletlen viselkedés volt részéről. Arról nem is beszélve, hogy nem tartotta tiszteletbe a közönséget.és a stadionba lévő embertársait.- Maroka Egyelőre nem tudni, kinek is szánta pontosan ezt a gesztus, de most nagy bajba keülhet miatta - írja a Mirror.
Oroszországban ugyanis törvény tiltja 2014 óta a káromkodás minden típusát televízióban, színházban és mindennemű médiumon keresztül egyaránt. - Nagyon helyesnek tartom - Maroka
Az Independent azt írja, azok, akik megszegik a szabályozást, 70-1400 dollárig terjedő büntetésre számíthatnak, a súlyosságtól és attól függően, hogy magánszemélyről vagy szervezetről van szó. Ennek ellenére azt írják, szinte biztos, hogy a 44 éves énekes meg fogja úszni a bírságot
 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
Foci V.B. Orosz - Szaúd-Arábia 5:0
  2018-06-15 17:28:09, péntek
 
  Fölényes győzelem született a v.b. első mérkőzésén: Szaúd-Arábia 5:0
A mérkőzés összefoglalója videó Link
Fegyelmi vizsgálatot indítanak a szaúdi játékosok ellen a csúfos kudarc miatt.
Videóban kért bocsánatot a szaúdi néptől és a koronahercegtől az oroszoktól a nyitómeccsen elszenvedett 5-0-s vereség miatt Turki Al al-Sejk, szaúdi sportminiszter. Ő volt az, aki a meccs előtti utolsó edzésen megszakította a tréninget és beszédet intézett a játékosokhoz.
Magamra vállalom a teljes felelősséget a koronaherceg és a nép előtt. El kell ismernünk, hogy ez a nemzedék erre képes" - közölte Turki Al al-Sejk. Szerinte az a baj, hogy a játékosok a szaúdi ligában túl sokat keresnek, ezért nem mennek külföldre, hogy nemzetközi tapasztalatot gyűjtsenek.
Korábban már mondtam, hogy egyetlen szaúdi futballista sem érdemel többet évi egymillió riálnál (72 millió forint). Erre sokan nekem támadtak, de ez a realitás" - tette hozzá.
A szaúdi szövetségnek volt az a kísérlete, hogy nyolc játékost befizetett a kisebb költségvetésű spanyol csapatokba, minden költségüket, a bérüket is állva, hogy ott készüljenek fel a világbajnokságra. De a játékosok többsége egyetlen percet sem játszott. Kivétel volt Al-Muvallah, aki a bajnokság végén kapott lehetőséget kapott a Levantéban. Az oroszok ellen viszont csak csere volt.
A miniszter most azt mondta, hogy új futballgenerációt akarnak kinevelni, de úgy, hogy külföldre küldik az utánpótláskorú játékosokat.
Az orosz hírügynökség, a TASSZ idézte Adel Izzatot, a Szaúdi Labdarúgó-szövetség elnökét, aki bejelentette, hogy több játékos, így a kapus al-Majuf, a csapatkapitány Oszama Havszavi és a selejtezőkön a gólokat szállító al-Szahlavi csatár ellen fegyelmi indul.
Nagyon csalódottak vagyunk a vereség miatt. Az eredmény abszolút nem kielégítő, nem tükrözi a felkészülésünk szintjét" - nyilatkozott Izzat.
Szaúd-Arábia 2002-ben még ennél is rosszabbul rajtolt, akkor egy nyolcast kaptak a németektől, amit egy Kamerun elleni 1-0, majd egy írek elleni 3-0-s vereség követett. Rúgott gól nélkül szédültek ki. Most az oroszok ellen kaput eltaláló lövésük sem volt. A következő meccsen az oroszoknál is jóval erősebb Uruguay, majd Egyiptom ellen játszanak.
Közben a szurkolók között is arab belháború dúl. Marokkói szurkolók tegnap a szaúdiakat gyalázták, mert a 206-os világbajnoki rendezésről szóló döntésnél Szaúd-Arábia nem a marokkói, hanem a mexikói-amerikai-kanadai v.b. mellett voksolt.
 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
Árpád-házi Boldog Jolán szerzetesnő
  2018-06-15 16:46:34, péntek
 
  - Igenaptár oldalon
SZENTLECKE Szent János apostol első leveléből
Nekünk is életünket kell adni testvéreinkért.
Szeretteim!
Tudjuk, hogy a (lelki) halálból új életre keltünk, mert szeretjük testvéreinket. Akiben nincs szeretet, az (lelki) halálban marad. Aki pedig gyűlöli testvérét, az gyilkos. Viszont tudjátok, hogy egyetlen gyilkosnak sem lehet része az örök boldogságban.
Abból ismerjük meg (Isten) szeretetét, hogy életét adta érettünk. Nekünk is életünket kell adnunk testvéreinkért. De megvan-e bennünk az Isten szeretete, ha azt látjuk, hogy valamelyik testvérünk szükséget szenved, és elzárjuk előle szívünket, pedig módunkban állna, hogy segítsünk rajta?
Szeretteim, ne csak szóval és beszéddel szeressünk, hanem tettel és igazsággal!
Ez az Isten igéje. 1Jn 3,14-18

EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Legyetek irgalmasok, amint Atyátok is irgalmas!
Jézus a hegyi beszédben így szólt tanítványaihoz:
,,Nektek, akik hallgattok engem, ezt mondom: Szeressétek ellenségeiteket, tegyetek jót azokkal, akik gyűlölnek titeket. Azokra, akik átkoznak titeket, mondjatok áldást, és imádkozzatok rágalmazóitokért. Ha arcul üt valaki, tartsd oda a másik arcodat is. Annak, aki elveszi köntösödet, add oda a ruhádat is. Mindenkinek, aki kér tőled, adj, és aki elviszi, ami a tied, attól ne kérd vissza. Úgy bánjatok az emberekkel, ahogy szeretnétek, hogy veletek is bánjanak.
Mert ha csak azokat szeretitek, akik titeket is szeretnek, milyen jutalmat várhattok érte Istentől? Hisz a bűnösök is szeretik azokat, akik őket szeretik. Ha csak azokkal tesztek jót, akik veletek is jót tesznek, milyen jutalmat érdemeltek? Hisz ezt a bűnösök is megteszik. Ha csak a visszafizetés reményében adtok kölcsönt, milyen hálára számíthattok? A bűnösök is kölcsönöznek a bűnösöknek, hogy ugyanannyit kapjanak vissza.
Szeressétek inkább ellenségeiteket: tegyetek jót, adjatok kölcsön, és semmi viszonzást ne várjatok. Így nagy jutalomban részesültök, és fiai lesztek a Magasságbelinek, hisz ő is jóságos a hálátlanok és a gonoszok iránt. Legyetek tehát irgalmasok, amint Atyátok is irgalmas.
Ne mondjatok ítéletet senki fölött, s akkor fölöttetek sem ítélkeznek. Ne ítéljetek el senkit, s akkor titeket sem ítélnek el. Bocsássatok meg, és nektek is megbocsátanak. Adjatok, és akkor ti is kaptok. Jó, tömött, megrázott és túlcsorduló mértékkel mérnek öletekbe. Mert amilyen mértékkel ti mértek, olyannal mérnek majd nektek is."
Ezek az evangélium igéi. Lk 6,27-38

- Network oldalon
...... .......


1239-ben született. IV. Béla király leánya. Szent Margit és Szent Kinga testvére volt. Boleszláv lengyel fejedelemhez ment feleségül. Három lányát gondosan nevelte és férjét is átnevelte igazi keresztény uralkodóvá. Férje halála után Kingával együtt az ószandeci (Krakkó mellett) kolostorba lépett. Később a gnieznói klarissza rendház főnöknője volt. Meghalt 1298. június 11-én.
A szülői házban mindössze öt évet töltött melybe beleesik a tatárjárás borzalmas ideje. Szülei ekkor szentéletű nővére gondjaira bízták. 17 éves korában Boleszláv kalisi és gnieznói fejedelem személyében a legméltóbb férj oldalára került. 23 évet töltött példás keresztény házasságban. Három gyermeket szült mindenütt bőkezű ajándékokkal segítette a szegényeket, özvegyeket és árvákat. Két klarissza monostort alapított. Férje halála után a szintén özvegységre jutott Kinga nővérével vagyonát felosztva az ószandezi klarissza monostorba vonult. Szent Kinga halála után a gnieznói monostorba költözött. Kitűnt alázatosságával és imaéletével. 1298. június 11-én halt meg.

- Katolikus_network oldalon
Élete
Árpádházi Boldog Jolán királyi és szent család sarja. Apja IV. Béla, anyja a konstantinápolyi császári családból való Laszkarisz Mária. Nagynénje Árpádházi Szent Erzsébet és Prágai Boldog Ágnes, nővére Boldog Kinga, húga Szent Margit, unokatestvére Boldog Gertrúd és Boldog Szalóme.
A szülői házban mindössze öt évet tölthetett, amely öt évbe beleesik a tatárjárás is. Szülei ekkor Krakkóba vitték, és nővére, Kinga, Boleszláv lengyel király felesége gondjaira bízták. Szent életű nővérében Jolán megtalálta példaképét és a keresztény nő eszményét.
1256-ban felesége lett a kaliszi és gnieznói hercegnek, Boleszlávnak, akit a nép a Jámbor névvel illetett. A krakkói székesegyházban tartott esküvői szertartás után a fiatal pár a férj hazájába, Nyugat-Lengyelországba költözött.
Jolán 23 évet élt példás keresztény házasságban. Nemcsak származása, hanem erényei szerint is királyi lélek volt, ezért nem esett nehezére, hogy úgy engedelmeskedjék férjének, akárcsak az Úrnak, tudván, hogy ,,a férfi éppúgy feje az asszonynak, mint Krisztus az Egyháznak" (Ef 5,22). Véleményét, akaratát soha nem akarta ráerőszakolni urára. Nem vitatkozott és nem védekezett akkor sem, amikor a rossz tanácsadók férjét ellene és az Egyház ellen hangolták. Imádkozott, tűrt és várt. Isten pedig -- aki csak azért engedte meg egy időre férje elhidegülését, hogy próbára tegye és megtisztítsa szeretetét -- amikor a hamis tanácsadók gonoszságára fény derült, kétszeresen visszaadott neki mindent: ura szeretetét, tiszteletét, elismerését.
Jolán napjai a három gyermek (Hedvig, Anna, Erzsébet) nevelése mellett állandó imádságban, vezeklésben és jó cselekedetekben teltek. Segített a templomokban, kórházakban, saját kezűleg gondozta a betegeket, árvákat, szegényeket nagynénje, Árpádházi Szent Erzsébet példája szerint.
Abban a nyughatatlan korban a lengyel fejedelem sokszor volt kénytelen harcba indulni hol a németek, hol a litvánok ellen. Jolán ilyenkor megsokszorozta imádságait; férje-ura testi és lelki épségéért egyaránt könyörgött. Nemcsak azt kérte Istentől, hogy hozza haza hitvesét és gyermekei atyját, hanem azt is, hogy a csatában is őrizze meg férje szívét a kegyetlenkedés és a bosszú indulatától, hogy csak hazája java vezesse. S amikor Boleszláv az egyik csatából halálos sebbel tért vissza, Jolán -- éjjel és nappal el nem távozva a betegágytól -- egyszerre tartotta önmagában is, és férjében is a reményt, s készítette hitvesét az elköltözésre, arra ,,a kis időre" amíg nem látják egymást (Jn 16,16).
1279-ben halt meg Boleszláv. Jolán ekkor fölosztotta vagyonát az Egyház és a rokonai között, s visszatért a krakkói udvarba, Kingához. Hamarosan azonban Kinga is özvegy lett, s ekkor a két nővér az ószandeci klarissza kolostorba vonult, ahol 12 évet töltöttek egészen Istennek szentelt életben. Kinga halála után, 1292-ben Jolán átment a gnieznói kolostorba, melyet férje alapított. Apátnővé választották, de úgy élt, mint mindenki szolgálója. Alázata, rejtetten viselt szenvedései tökéletesen egyesítették a megfeszített Krisztussal, aki gyakran megjelent neki és kinyilatkoztatásokban részesítette. Így halála napját is előre megmondta.
Árpádházi Boldog Jolánt a gnieznói klarissza kolostor kápolnájában temették el. Tisztelete a halála után azonnal megindult, sírját zarándokok látogatták, és sokan nyertek rendkívüli kegyelmeket. Boldoggá avatását 1631-ben indították el. XII. Leó 1827. szeptember 22- én engedélyezte ünnepét a konventuális minoriták és a klarisszák számára. XIII. Leó kiterjesztette egész Lengyelországra.
/Diós István: Szentek Élete/
Imádság
Mindenható, örök Isten, ki Boldog Jolánt irgalmasan megóvtad attól, hogy foglyul ejtse a világ és a gazdagság, és megszerettetted vele Fiad keresztjét és az önmegtagadást, kérünk, érdemeiért és közbenjárására add meg, hogy merjük elveszíteni a földieket, és őszinte szívvel keressük a mennyek országát!Amen

- Turul info oldalon Link

- Magyar kurír oldalon
Árpád-házi Boldog Jolán szerzetesnő 2018. június 15. péntek
Árpád-házi Boldog Jolánra, Szent Kinga és Szent Margit testvérére emlékezünk június 15-én.
Segített a templomokban, kórházakban, maga is gondozta a betegeket, árvákat, szegényeket - nagynénje, Árpád-házi Szent Erzsébet példája szerint.
Imádság
Mindenható, örök Isten, te Boldog Jolánt irgalmasan kiemelted a földi jólét pompájából, és elvezetted szent Fiad keresztjének alázatos hordozására: a kemény önmegtagadó életre. Érdemeiért és közbenjárására add, hogy lemondva a földiekről, őszinte szívvel keressük a mennyei javakat. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön örökké. Ámen.
Bővebben Link

- Katolikus oldalon Link

- Wikipedia oldalon Link
 
 
0 komment , kategória:  Női szentek bemutatás  
Egy tál eper citrommal
  2018-06-15 16:44:14, péntek
 
  Én az epret tejszínhabbal szoktak enni
...... ........... ...........

 
 
0 komment , kategória:  blog partik  
10. évközi hét péntek 06.15
  2018-06-15 16:40:28, péntek
 
  Jézus a hegyi beszédben így szólt tanítványaihoz: ,,Hallottátok a parancsot: - Ne törj házasságot! - Én pedig azt mondom nektek, hogy aki bűnös vággyal asszonyra néz, szívében már vétkezett vele. Ha a jobb szemed bűnre visz, vájd ki, és vesd el magadtól. Jobb neked, ha elvész egy testrészed, minthogy egész tested a kárhozatra kerüljön. Ha a jobb kezed visz bűnbe, vágd le azt, és vesd el magadtól. Mert jobb neked, ha egy testrészed vész el, minthogy egész tested a kárhozatra jusson.
És ezt is mondták: - Aki elküldi feleségét, adjon neki válólevelet.- Én pedig azt mondom nektek, hogy aki elküldi feleségét - kivéve hűtlenség esetét - okot ad neki a házasságtörésre, és aki az elbocsátott nőt veszi feleségül, házasságtörést követ el."
Ezek az evangélium igéi. Mt 5,27-32

OLVASMÁNY a Királyok első könyvéből
Illés prófétának csendes szellő suttogásában jelenik meg az Úr.
A Kármel-hegyi istenítélet miatt Jezábel királyné bosszút lihegett Illés ellen. Menekülése közben a próféta elérkezett Isten hegyéhez, Hórebhez. Bement egy barlangba és ott töltötte az éjszakát. Ekkor az Úr azt mondta neki: ,,Menj, és a hegyen járulj az Úr színe elé!"
S íme, az Úr elvonult arra. Hegyeket tépő, sziklákat sodró hatalmas szélvész haladt az Úr előtt, de az Úr nem volt a szélviharban. A szélvésznek földrengés lépett a nyomába, de az Úr nem volt a földrengésben. A földrengés után tűz következett, de az Úr nem volt a tűzben. A tüzet enyhe szellő kísérte. Amikor ezt Illés észrevette, befödte arcát köntösével, kiment, és a barlang elé állt.
Ekkor íme, egy hang szólt hozzá és azt mondta: ,,Mit művelsz itt, Illés?" Ő azt felelte rá: ,,Emészt a buzgalom az Úrért, a Seregek Istenéért, mert Izrael fiai elhagyták szövetségedet, lerontották oltáraidat, karddal megölték prófétáidat, egyedül én maradtam meg, és most nekem is életemre törnek, hogy elvegyék."
Erre azt mondta neki az Úr: ,,Eredj és térj vissza utadon a pusztán át Damaszkuszba, és ha odaérsz, kend fel Házáélt Szíria királyává; Jéhut, Námsi fiát pedig kend fel Izrael királyává; végül Elizeust, az ábelmehulai Sáfát fiát kend fel prófétává magad helyett."
Ez az Isten igéje. 1Kir 19,9a.11-16

Imádság
Minden örömöm, Uram, amelyben nem te vagy, legyen félelmemre és utasítsam azt el! Csak téged keresselek! Érted dolgozni legyen igazi örömöm, és a nélküled kapott megnyugvás legyen terhemre! Add, hogy sokszor emelhessem hozzád a szívemet, és ha vétettem ellened, megbánással és új jó feltétellel ki tudjalak engesztelni!
Aquinói Szent Tamás
 
 
0 komment , kategória:  vallás  
Böjte Csaba a foci v.b.-ről:
  2018-06-15 16:33:40, péntek
 
  ........


Nézzétek a meccset, és döbbenjetek rá, hogy egy hazug világban éltek"
2018. június 15. péntek 09:27
Böjte Csaba ferences szerzetesnek a tegnap kezdődött labdarúgó-világbajnokságról június 14-én írt gondolatait adjuk közre, mely itt olvasható Link
 
 
0 komment , kategória:  Böjte Csaba atya miséi  
Magyarország adja a foci-vb egyik vezető hírét
  2018-06-15 16:25:37, péntek
 
  Hiába nem jutott ki Magyarország a 2018-as világbajnokságra, mégis rólunk szólnak a hírek. Mint egy korábbi, a világbajnokságot felvezető írásunkban beszámoltunk róla, hazánk a történelmi listavezető az egy vb-meccsen elért gólok számában.
Formation of Hungary's national football team prior to the 1954 FIFA World Cup final against Germany: Ferenc Puskas, Gyula Grosics, Gyula Lorant, Nandor Hidegkuti, Jozsef Bozsik, Jozsef Zakarias, Mihaly Lantos, Jenö Buzanski, Mihaly Toth, Sandor Kocsis and Zoltan Czibor.
Nem vagyunk ott a vb-n, de több rekord is a magyaroké. Az Aranycsapat számos elképesztő csúcsot állított föl, de akad csodacsere is a jelenleg még élő élő magyar vb-rekordok között.
Napra pontosan 36 éve, az 1982. június 15-én vertük a spanyolországi világbajnokságon El Salvadort 10-1-re.. A jeles esemény évfordulójáról a FIFA-médiacsatorna külön is megemlékezett, így elmondhatjuk, ugyan nem vagyunk ott, mégis a nap eddigi egyik vezető hírét Magyarország válogatottja szolgáltatta. A 10-1-es győzelem nem csak a tíz gól miatt vb-rekord, hanem Kiss László okán is, aki hét perc alatt lőtt mesterhármast - ezt még szintén senki sem tudta űberolni. 10-1 ide, vagy oda, mivel a franciáktól 4-1-re kikaptunk és Belgiummal csak 1-1-es döntetlenre futotta, Nyilasi Tiborék nem jutottak tovább a csoportból.

- Magyarország-El Salvador 10-1 videó Link Lejátszási idő másfél óra.
 
 
0 komment , kategória:  Magyar sikerek sportban  
A Real kapusa állítólag meg akarta ütni Zidane-t, mert .....
  2018-06-15 16:18:27, péntek
 
  A Real kapusa állítólag meg akarta ütni Zidane-t, mert nem őt rakta a kezdőbe. Elég erős sztori jelent meg a spanyol médiában. Cristóbal Soria sportújságíró egy televíziós műsorban beszélt arról, hogy
Kiko Casilla, a Real Madrid labdarúgócsapatának kapusa meg akarta ütni Zinédine Zidane vezetőedző, amiért a francia inkább a saját fiát, Luca Zidane-t nevezte a kezdőbe a Villarreal elleni, májusi bajnokin.
A madridi As azt írja, hogy Casilla oldaláról szinte azonnal érkezett a cáfolat. Azt írták: Zidane elmondta, a keretből egyedül a fia nem játszott még a szezonban, így őt küldené pályára, amit Kiko Casilla megértett és elfogadott. A bónuszról is azt mondták, ez az egy mérkőzés kevés lett volna hozzá, hogy érvénybe lépjen. Zinédine Zidane-nal kapcsolatban az is friss hír, hogy a britek tudni vélik a távozása okát, állítólag összekülönbözött Floréntino Pérez klubelnökkel az átigazolásokról. A francia múlt csütörtökön, pár nappal a zsinórban harmadszor is megnyert Bajnokok Ligáját követően jelentette be, hogy távozik a Realtól.

- Megvan, miért távozott sebesen Zinédine Zidane Madridból. A brit bulvárlap, a Sun írja - úgyhogy muszáj némi fenntartással kezelni az információt -, hogy a Real Madriddal zsinórban három Bajnokok Ligáját nyerő francia menedzser, Zinédine Zidane az átigazolások miatt összebalhézott főnökével, a Real Madrid elnökével, Florentino Perezzel. A bulvárlap forrása állítja, szerda este vesztek össze a felek, csütörtök délután egy órakor pedig a sajtótájékoztatón ezért búcsúzott a francia. A vita két pillére a Chelsea belga szupersztárja, Eden Hazard, illetve a Manchester United spanyol kapusa, David de Gea lehetett.
Előbbit Zidane szerette volna a csapatába, ám az elnök nemet mondott; utóbbit pedig maga az elnök szerette volna hosszútávú megoldásként Madridban látni, azt viszont a vezetőedző vétózta meg, mondván hisz jelenlegi első számú kapusában, Keylor Navasban. Mindez csak feltételezés, de a Sun úgy tudja, Zidane a vita hevében döntött a távozásról, és a végén még oda is bökte Pereznek, hogy ,,végeztem, tiéd a csapat."
A játékosként és edzőként is mindent megnyerő Zidane 2016 telén vette át a Real Madrid vezetését a bukdácsoló Rafa Beníteztől, majd nem egész két és fél év alatt három Bajnokok Ligája-győzelmet és egy bajnoki címet nyert. Regnálása alatt 149 meccsen ült a kispadon, a mérlege egészen parádés: 104 győzelem, 29 döntetlen és 16 vereség. Ez alatt az időszak alatt 393 gólt szerzett a csapata, és mindössze 160 gólt kapott. Helyére több igen komoly nevet hallani: az Arsenaltól 22 év után távozó Arséne Wenger, a Real Madrid legendája, Guti, de a Tottenham Hotspur menedzsere, Maurico Pochettino is esélyes lehet.
Forrás: 24.hu
 
 
0 komment , kategória:  Real Madrid - Cr. Ronaldo  
Felfüggesztett börtönbüntetést kapott Cristiano Ronaldo
  2018-06-15 16:10:41, péntek
 
  A Marca pénteken azt írta, hogy Cristiano Ronaldo megegyezett a spanyol adóellenőrökkel az adócsalási ügyében, ennek értelmében
kétéves felfüggesztett börtönbüntetést kap és be kell fizetnie 18,8 millió eurót.

A Real Madrid portugál válogatott játékosát azzal vádolta meg a Football Leaks, hogy 150 millió eurós összeget rejtegetett különböző adóparadicsomokban. Egy ideje már zajlottak az egyeztetések, a legutolsó hír az volt vele kapcsolatban, hogy akár nyolc éves börtönbüntetést is kaphat, mert nem fogadták el a 14,5 millió eurós ajánlatát. Pénteken aztán megszületett az egyezség, így nem kerül bíróság elé az ügy.
A 33 éves futballista így már minden idegszálával a világbajnokságra koncentrálhat, az Európa-bajnok Portugália pénteken a spanyolok ellen kezd.
Forrás: 24.hu

- Belegyalogolhatott Cristiano Ronaldo lelkébe a Real Madrid. Néhány perccel a zsinórban harmadik, összességében ötödik Bajnokok Ligája-győzelme után Cristiano Ronaldo még az ünneplés alatt azt mondta, nagyon örült, hogy a Real Madridnál játszhatott, és hogy a jövője rövid időn belül eldől. Másnap, Madridban már azt mondta, jövőre is a csapattal lesz. Az ötszörös aranylabdás szupersztár már a portugál válogatottal készül, ám ügynöke, Jorge Mendes találkozott és tárgyalásokat folytatott a klub vezetőivel Ha hinni elehet az AS információinak, Ronaldo nagyon szívére vette, az ott elhangzottakat - pontosan nem tudjuk, mi történt, de állítólag a 33 éves klasszis súlyosan megbántva érzi magát. Eddig úgy volt, hogy csak simán boldogtalan, de állítólag most még rosszabb a helyzet a két fél között.
Forrás: 24.hu
 
 
0 komment , kategória:  Real Madrid - Cr. Ronaldo  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 339 db bejegyzés
e év: 4978 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 8520
  • e Hét: 31580
  • e Hónap: 64734
  • e Év: 298481
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.