2012-04-14 22:23:57, szombat
|
|
|
Tócsni hússal dúsítva, egyszerű, gyors, laktató. (2 in 1)
A tócsnihoz finomra reszeltem kb. 50 dkg krumplit, hozzákevertem 2 tojást, 4 gerezd reszelt fokhagymát, 1 nagy csokor petrezselyemzöldet apróra vágva, 4 ek finomlisztet, sót, jó sok borsot és egy kisebb nyers csirkemellfilét egészen apróra vágva.
Teflonserpenyőben, nagyon kevés olajon, közepes lángon kis lepénykéket sütöttem belőle.
Mikor elfogyott a massza kétharmada, hozzákevertem egy nagyobb répát finomra reszelve. Mivel a reszelt répa elég nedves, tettem hozzá még 1 ek lisztet.
Nagyon finom mind a két változat, a krumplis ropogósabb, a répás puhább és szebb szinű lesz. Remek párolt vöröskáposztával ettük , recept Pákosztos macskától - nem ehhez készült, maradt vasárnapról.
Finom lehet valamilyen joghurtos szósszal, salátával.
|
|
|
0 komment
, kategória: főételek |
|
|
|