|
2016-01-31 17:43:36, vasárnap
|
|
|
Hozzávalók:
1 konzerv csicseriborsó vagy fél bögre száraz csicseriborsó
2 gerezd fokhagyma
2-3 ek tahini
1 ek citromlé
csipet római kömény
Só
Olíva olaj a tálaláshoz
Áztasd a nyers csicseriborsót hideg vízbe éjszakára, majd főzd 1.5- 2 óra alatt pépesen puhára.
A már puha csicserit vagy az előzőleg leöblített konzervet tedd robotgépbe a tahinivel, felaprított fokhagymával, citromlével, sóval és római köménnyel majd turmixold masszává. Ha túl sűrű, adj hozzá kevés vizet.
A már kész masszát terítsd szét egy lapos tányéron, locsold gazdagon olíva olajjal és szórd meg pirospaprikával. |
|
|
0 komment
, kategória: receptek |
|
Címkék: pirospaprikával, csicseriborsót, csicseriborsó, fokhagymával, citromlével, felaprított, robotgépbe, leöblített, hozzávalók, tálaláshoz, köménnyel, csicserit, tahinivel, konzervet, éjszakára, turmixold, fokhagyma, citromlé, gazdagon, előzőleg, tányéron, masszává, terítsd, pépesen, masszát, locsold, konzerv, olajjal, puhára, száraz, kömény, áztasd, gerezd, csipet, tahini, lapos, nyers csicseriborsót, előzőleg leöblített, lapos tányéron,
|
|
|
|
nyers csicseriborsót, előzőleg leöblített, lapos tányéron, pirospaprikával, csicseriborsót, csicseriborsó, fokhagymával, citromlével, felaprított, robotgépbe, leöblített, hozzávalók, tálaláshoz, köménnyel, csicserit, tahinivel, konzervet, éjszakára, turmixold, fokhagyma, citromlé, gazdagon, előzőleg, tányéron, masszává, terítsd, pépesen, masszát, locsold, konzerv, olajjal, puhára, száraz, kömény, áztasd, gerezd, csipet, tahini, lapos, sóval, kevés, római, vizet, hozzá, olíva, vízbe, hideg, nyers, alatt, szórd, bögre, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
0 db bejegyzés |
e év: |
0 db bejegyzés |
Összes: |
7620 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 632
- e Hét: 7410
- e Hónap: 11814
- e Év: 43543
|
|
|