Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
"Magyarországnak nincs szüksége Orbán Viktorra !!
  2015-05-29 21:26:56, péntek
 
  Erős szavak: nekiment Orbánnak a teljes ellenzék

/ 2015.05.29., péntek 16:59 / Hírforrás: MTI



Így reagáltak az ellenzéki pártok a miniszterelnök pénteki helyzetértékelésére.

A Jobbik értékelése szerint a kormányfő beszédében beismerte a kormányzatot átszövő korrupciót és a hatalmi arroganciát, azonban ezzel öt évet késett. Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője hiteltelennek nevezte a korrupció és a visszaélések ellen hirdetett zéró toleranciát és azt mondta: ha Orbán Viktor ténylegesen szeretne tenni valamit, akkor minimum eljárások megindítását kellett volna bejelentenie.

Az LMP szerint a hazai bérek mindennél árulkodóbbak, ha értékelni kell az elmúlt öt év kormányzását. Szél Bernadett, a párt társelnöke úgy vélte: Orbán Viktor értékelő beszédében "hőstörténetet adott elő", de az emberek nem így élték meg ezt az időszakot.

Az Együtt szerint az Orbán Viktor vezette kormány ötéves eredménye az, hogy soha nem volt annyi szegény ember Magyarországon mint ma, továbbá kétszer annyian hagyták el az elmúlt öt évben az országot, mint 1956-ban. Juhász Péter, a párt alelnöke úgy fogalmazott: "ma a Habony Árpádok féle embereknek áll a világ, és a keményen dolgozó kisembereket kisemmizték".

A Párbeszéd Magyarországért szerint a miniszterelnök politikai hagyatéka az, hogy a magyar fiataloknak Magyarország egy kies, depressziós és jövőkép nélküli ország lett. Az ellenzéki párt szakszóvivője, Barabás Richárd azt mondta, "ma egy álmodozó beszélt álomországról tátott szájú óvodásoknak".

A Magyar Liberális Párt szerint "Orbán Viktor Magyarországa" nem biztosít jólétet, demokráciát és jogállamot, s ebből nem kérnek. Bősz Anett, az ellenzéki párt ügyvivője azt mondta: szerintük öt év alatt a Fidesz lerombolta a jogállamot, a demokráciát, az egymás iránti toleranciát, az egészségügy pedig csak a benne dolgozók tisztes helytállásának köszönhetően nem omlott még össze.

A Demokratikus Koalíció szerint Magyarországnak nincs szüksége Orbán Viktorra, így ideje lenne előrehozni a változást. Gréczy Zsolt, az ellenzéki párt szóvivője azt mondta, a nettó államadósság emelkedett, a GDP változása pedig 2010 és 2014 között a statisztikai hibahatáron belül volt, amellyel a környező országok mindegyikénél rosszabbul teljesített Magyarország.

http://valasz.hu/itthon/eros-szavak-nekiment-orbannak-a-teljes-ellenzek-113100
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Minden másfeledik magyar háztartás nem tud fizetni a banknak
  2015-05-29 21:02:34, péntek
 
  Minden másfeledik magyar háztartás nem tud fizetni a banknak!


Posted on 2015/05/29 Szerző: Admin


Összesen 2 millió 74 ezer nem teljesítő lakossági hitelszerződés van ma Magyarországon, derült ki az MNB pénzügyi stabilitási jelentéséből, ami ma jelent meg. Ez elég sok, főleg ha figyelembe vesszük, hogy 3,7 millió háztartás van Magyarországon.
Összesen 2286 milliárd forint értékű hitelt törlesztőit nem fizetik a háztartások, ami az összes lakossági hitel 28 százaléka. Ebből 1277 milliárd forintot megtestesítő 671 ezer szerződés (átlagos tartozás: 1,9 millió forint) még a bankoknál és egyéb hitelintézeteknél van, a maradék - tehát darabszámra kétszer annyi, de átlagosan kisebb értékű szerződés - már átkerült a követeléskezelőkhöz.
Az se túl jó, hogy a legtöbb lakossági hitelszerződés-típusba folyamatosan nő a nem teljesítő hitelek aránya a bankoknál (ezt a piros vonal és a jobb skála mutatja):

stat
Az MNB a jelentésben megemlíti, hogy milyen eszközökkel próbálna ezen segíteni: a még tervezés alatt álló magáncsőd, a nem túl aktív nemzeti eszközkezelő apró bővítése, és persze az új lakossági hitelek kiszórásának további szigorítása.
(kím.)
Bal-Rad komm: A bankhitelek közel harminc százalékát NEM TUDJÁK FIZETNI A MAGYAR HÁZTARTÁSOK! (Persze csak a statisztikák szerint, mert azért van sok olyan háztartás, amely hitelmentes, és van igen sok, amelyek több hitellel is küzdenek!)
Az ok pedig NEM A FIZETÉSI SZÁNDÉK HIÁNYA, HANEM A GAZDASÁGI ELLEHETETLENÜLÉS!
A következmények pedig kiszámíthatatlanok!

https://balrad.wordpress.com/2015/05/29/minden-masfeledik-magyar-haztartas-nem-tu d-fizetni-a-banknak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha ez így megy tovább, összeomlik a magyar egészségügy
  2015-05-29 19:21:18, péntek
 
  Ha ez így megy tovább, összeomlik a magyar egészségügy

Posted on 2015/05/29 Szerző: Admin


A Magyar Rezidens Szövetség érdemi forrásbővítés nélkül nem látja biztosítottnak a betegek biztonságos ellátását, és a megfelelő mértékű munkabérek előteremtését.

Egységes aggodalom
A szövetség közleményében úgy fogalmazott, a rezidensszövetség támogatásáról biztosítja azon személyeket és szervezeteket, amelyek aggodalmuknak adtak hangot a jövő évi költségvetés tervezett egészségügyi kiadásait látva.
Nem vitatják azt a szemléletet, hogy lehetne a kórházstruktúrát hatékonyabban is működtetni, és támogatnak minden olyan intézkedést, ami a forráselosztás hatékonyságát, a jogszabályok betartását, a rendszer tisztulását segíti elő, továbbá bíznak abban, hogy a kormányzat kiemelt céljai között szerepel a biztonságos betegellátáshoz szükséges jövő évi forrás megteremtése.
A rezidensek közleményükben úgy fogalmaznak, tettre készen várják az új, tiszta, átlátható, hazugságmentes és hálapénz-mentes egészségügyet, amelyben tisztességben lehet gyógyulni és gyógyítani, és amely nem kárhoztatja az orvosokat megélhetési bűnözőkké. Hozzátették, szeretnének kötelességeiknek itthon eleget tenni, de jelenleg ehhez nem biztosítottak a feltételek.
Ennyiből nem fog menni
A Magyar Kórházszövetség elnöke közleményében azt írta, a társadalmat veszélyeztető kritikus helyzet elkerüléséhez módszeres és tervezett forrásbevonásra van szükség az egészségügyben, ezt a 2016-os költségvetési tervezet nem biztosítja.
Velkey György szerint a jövő évi költségvetés tervezete alapján az egészségügy jövőre sem számíthat arra, hogy a finanszírozás fedezné az ellátást.
Legalább 120 milliárd forinttal kell növelni az egészségügy 2016-os költségvetését, és ez is csak a legsürgősebb kárenyhítésre lenne elég - hangsúlyozta. Az egészségügyi közfinanszírozást véleménye szerint az ország hazai össztermékének, GDP-jének két százalékával kellene emelni.
(privatbankar)
Bal-Rad komm: Ha ez így megy tovább, összeomlik a magyar egészségügy, a magyar oktatásügy, a magyar szociális ellátási rendszer, a magyar...-És lehetne folytatni!
MÁRPEDIG EZ ÍGY MEGY TOVÁBB! ILLÚZIÓKAT SENKI NE TÁPLÁLJON!
Nyilatkozik mindenki. Mindenki pénzt követel-teljesen jogosan! De mintha nem tudnák, hogy a rávalót meg kell termelni!
MIVEL LEHETNE MEGTERMELNI? HISZEN NINCS GAZDASÁGUNK!
Nyilvánvaló, hogy ezzel a nyilatkozók is tisztában vannak! A probléma az, hogy SENKI EZT KIMONDANI NEM MERI! Mert ha bárki is kimondaná, milliónyi újabb kérdés fogalmazódna meg? Pl: hová lett? Ki adta el? Ki nyúlta le? Hol az ára? Ki a felelős?
És a legkényelmetlenebb kérdés: HOGYAN TOVÁBB AKKOR?!
Akinek van világos elképzelése!-az nem meri kimondani!
Akik pedig nyilatkoznak, azok csak “vetítenek"! Mert az a dolguk!


https://balrad.wordpress.com/2015/05/29/ha-ez-igy-megy-tovabb-osszeomlik-a-magyar -egeszsegugy/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ALKOTMÁNYOS KÖLTSÉGEk
  2015-05-29 19:10:14, péntek
 
  2015. május 29., péntek

ALKOTMÁNYOS KÖLTSÉGEK


A kenőpénzeket emlegetik alkotmányos költségként a vállalkozók de ennek ezennel vége - vagy kisnyúl
Nyilvánosságra hozta korrupcióellenes elkötelezettségéről elhíresült kormányunk a Nemzeti Korrupcióellenes Programot, mely a 2015-2018 közötti időszakra látja el instrukciókkal azokat, akiknek a jelenség üldözése hivatalból feladata.
A helyzet olyan, mintha a növényevők védelméről szóló programot a hiéna írná.
A nagy feladatot a belügyminiszter hangolja össze, mint az élet a kecseke a káposztatolvajok elleni harcot, feltehetőleg az olajmaffiától az alvilág egyéb csoportjai elleni harcig ívelő pályafutásának sikerei elismeréseképpen.
Az anyag gyönyörű, ötven oldal, én két dolgot hiányolok belőle, egyrészt a harmincnyolcadik oldalon azt a bekezdést, mely egy korsó sört helyez kilátásba annak, aki idáig elolvasta az irományt, a másik pedig a program elnevezésének hiánya.
E téren pedig igen kreatív a kormány, de úgy látszik, itt elakadtak, hát én segítenék: legyen a program elnevezése Tiborcz István Nemzeti Korrupcióellenes Program, a névadó igazán szépen jelképezi a korrupció elleni harc mai állapotát Magyarországon - de tudnék még egy-két nevet javasolni...

Most hirtelen nem jut eszembe a politikailag korrekt kifejezés arra, hogy ez az anyag egy nagy kalap szart se ér, habár tudom, hogy ez a megállapítás csak az állampolgár szemszögéből állja meg a helyét - a kormányzatnak és az országot irányító bűnszervezetnek aranyat ér.
Erre lehet majd hivatkozni ország-világ előtt, világgá kiáltva, hogy a magyar kormány kezét-lábát töri a korrupció visszaszorítása érdekében, hiszen ebben az anyagban vannak remek fogalmi meghatározások, meg felelősök, meg rengeteg töltelékduma, a szív megszakad a boldogságtól, ha elolvassa a címét valaki.
Tudományos is, például meghatározza az integritás fogalmát, mely szerintük egyén esetében olyan magatartásmódot jelöl, amely ,,meghatározott értékeknek megfelel, vagyis azt, hogy az egyén elfogulatlanul, józan módon, saját értékrendjének megfelelően viselkedik és cselekszik."
Gyönyörű.

Mondjuk, azt nem fogalmazza meg, hogy mi a teendő olyankor, ha az egyén elfogulatlan, józan értékrendjének csúcsán az egyéni haszonszerzés áll, és az érintett ennek megfelelően, józan módon viselkedik és cselekszik, és szünetmentesen lop, mint a gép.
Egyetlen pozitívuma azért mégis van a dolgozatnak, ez pedig a civil szervezetek megregulázással egybekötött megmogyorózása.
Az ötven oldalból kettő ezeknek a szervezeteknek és vezetőiknek megfegyelmezésével foglalkozik.
Nem kétséges, hogy a közpénzeket felhasználó szervezetek - a számukra adományozott közpénzek mértékéig - elszámoltathatók és ellenőrizhetők kell legyenek, ez a szervezetek vezetőire is igaz kell legyen.
Érdeklődéssel várom, hogy a sportegyesületekre és vezetőikre hogy terjed majd ki ez az elv, különös tekintettel az társasági adóból nyújtott támogatásokra (TAO) és az egyéb állami pénzekre.

Nem taglalnám részletesen a nagyívű programot, mely oly felesleges, mint libának a hózentráger, egy újabb parasztvakítás a sok közül.
A korrupció üldözésére rendelkezésre állnak a megfelelő állami szervek, léteznek a megfelelő jogszabályok, vannak börtönök, melyek tele vannak pártízezer forintos lopásokat elkövető cigánygyerekekkel, miközben a közösségtől milliárdokat lopó-csaló-rabló maffiózók szabadlábon szaladgálnak.
Ha el is fogják őket, hát a perük éveken át húzódik, majd az időmúlásra való tekintettel enyhítik a büntetésüket, miközben vígan költik a tőlünk lopott pénzt.
A nép pedig észre sem veszi, hogy milyen ostobának nézik és mennyire lenézik, és nagy indulattal követeli a libatolvajok kezének levágását, de szóba jöhet velük kapcsolatban a halálbüntetés is.
Ma azt tartja a közvélekedés, hogy rendjén van az, ha az uniós támogatások felét a kormányfő és köre azonnal lenyúlja, a másik felének a felét a helyi hatalmasságok szakítják le maguknak, de a kivitelező még így is el tudja végezni a pofátlanul túlárazott munkát, megéri neki.
Legfeljebb a dolgozóinak nem, de kit érdekelnek a lúzerek?

Sokan azt hiszik, hogy a korrupció úgy működik, hogy beleteszünk egy Nokiás-dobozba húszmilliót, és az érdekelt kezébe nyomjuk.
A faluszéli boltos is tudja, hogy a lopott árut nem a boltból kell kitalicskázni, hanem annak be sem szabad érkeznie a boltba, aztán a hasznon lehet felezni a szállítóval.
Az uniós pályázatok túlárazása közismert, időnként egy-egy elszánt idealista feszegeti ezt a kérdést, de tulajdonképpen, akik a pályázatok közelében vannak, mind abban érdekeltek, hogy az ár és a nyereség magas legyen.
Ha az enyém lehetne az az összeg, mely a pályázati ár és az elvégzett munka tényleges kivitelezőinek - az alvállalkozók alvállalkozóinak - valóságosan kifizetett összeg között van, gazdagabb lennék, mint a Nemzet Esze, akinek leginkább a lopáshoz van esze...


A korrupció során nem csak pénzzel lehet fizetni, lehet a fizetség egy állás, jólfizető másik munka, befolyásérvényesítés - ,,ne mi nyerjük a legtöbbet" -, egy bérautó, egy lakás és még ezerféle dolog
Nem kell, hogy saját néven jelenjen meg az ellenérték, a megbízható rokon is megfelel.
Nem kétséges, nehéz bizonyítani, de nem lehetetlen.
A tömeges korrupció nagyrészt annak köszönhető, hogy a társadalom látja, mit művelnek az állam felsőbb szintjein és ezzel felmentést is ad magának - magyarember alig várja, hogy valaki korrumpálja.
Ez meg azt eredményezi, hogy hülyének nézik, aki számlát kér, aki nem csalja az adót, aki megpróbál országban, nemzetben gondolkodni - nem csak a jelszavak szintjén.

Fejétől büdösödik a hal, tartja a népi bölcsesség és ez a korrupció esetében is igaz.
Mégis, örülök, hogy a kormányzat foglalkozott ezzel a kérdéssel, jól jön ez majd, mikor ott ülnek majd a vádlottak padján.
Al Capone se a brutális gyilkosságokon bukott meg, hanem adócsalás miatt került az Alcatrazba.
A szegedi Csillag is megfelel a célra, gondolom.

Ebben reménykedjünk.


http://www.pupublogja.hu/2015/05/alkotmanyos-koltsegek.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elhúz Magyarország mellett a régió
  2015-05-29 19:07:57, péntek
 
  2015. május 29., péntek 11:03 Napi.hu

Elhúz Magyarország mellett a régió

Felgyorsult a gazdasági növekedés Csehországban, a bruttó hazai termék (GDP) az idei első negyedévben éves szinten 4,2 százalékkal emelkedett - közölte a cseh statisztikai hivatal (CSÚ) pénteken. A negyedéves lengyel GDP-növekedés is nagyobb lett a becsültnél. MIndkét adat magasabb a magyar 3,1 százalékos adatnál.

A korábbi becsléshez viszonyítva a növekedés 0,3 százalékponttal magasabb. A tavalyi év utolsó negyedéhez viszonyítva az idei első negyedévi növekedés 3,1 százalékos. A gazdasági elemzők korábban ezt a mutatót 2,8 százalékra becsülték.

A CSÚ közléséből kiderül, hogy az idei negyedévi gazdasági növekedés az utóbbi évek rekordját jelenti. Éves szinten legutóbb 2007 utolsó negyedében volt ilyen mértékű a gazdasági növekedés.

A kedvező gazdasági növekedés gyakorlatilag az összes termelői ágazatban kimutatható. A feldolgozóipar növekedése 6,8 százalékos, az építőiparé pedig 2,6 százalékos volt. A növekedés a szolgáltatási ágazatok többségében is megmutatkozott. A kereskedelem, a közlekedés vagy a szállásadás például 3,1 százalékkal emelkedtek.

A GDP növekedését hazai és a külföldi kereslet is támogatta. "A hazai kereslet 2014-ben megindult erősödése folytatódott és erősebb volt, mint a külföldi keresleté" - állítja a statisztikai hivatal.

Az anyagokból kiderült, hogy a háztartási fogyasztás növekedése mellett a gazdasági növekedést a nagyobb beruházások is támogatták.

Pörög a lengyel gazdaság is

A lengyel statisztikai hivatal pénteken ismertetett végleges adata szerint a március végével záródott három hónapban a hazai össztermék (GDP) 3,6 százalékkal nőtt a tavalyi azonos időszakhoz mérten. A hivatal mintegy kéthete ismertetett előzetes adata minimálisan kisebb, 3,5 százalékos gazdaságbővülésről szólt. A tavalyi utolsó negyedévben a GDP 3,3 százalékkal emelkedett.

Az idei első negyedévben a GDP 1 százalékkal nőtt az előző negyedévvel összevetve, amikor kisebb, 0,8 százalék volt a bővülés - a szintén pénteken ismertetett végleges adat szerint, ami megegyezett az előzetesként közölt számokkal.

Éves szinten a hazai kereslet 2,6 százalékkal nőtt, a beruházások 11,4 százalékkal emelkedtek, a lakossági fogyasztás 3,1 százalékkal bővült.

http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/elhuz_magyarorszag_mellett_a_regio.598417. html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meg fog lepődni - már a szlovák átlagfizetés is magasabb, mi
  2015-05-29 18:55:45, péntek
 
  2015. május 29., péntek 18:09 Barabás T. János

Meg fog lepődni - már a szlovák átlagfizetés is magasabb, mint a magyar

Az Eurostat adatai szerint a szlovákiai átlagbér már lehagyta a magyart és a lengyelt is.

Bár a fizetések szempontjából Szlovákia a régió középmezőnyébe tartozik - a nettó havi átlagbér az uniós statisztikai hivatal, az Eurostat szerint tavaly 665 euró volt - a szlovák Postabank elemzése szerint a környező uniós tagországok közül ezzel sikerült megelőzni Lengyelországot és Magyarországot is. A lengyel nettó átlagbér nagyjából 30, a magyar 130 euróval marad el a szlováktól - írta a pozsonyi Új Szó.

Az alacsony magyar nettó fizetés a Postabank elemzői szerint az alkalmazottak nagyobb adó- és járulékterheivel magyarázható. Az Európai Unióban azonban még így sem ők a legrosszabbul fizetett munkavállalók, hiszen a nettó havi átlagbér Bulgáriában 325 euró, és Romániában sem haladja meg a 400 eurót. Régiónk országai közül ugyanakkor több is lekörözi Szlovákiát. Csehországban a nettó átlagbér 726 euró, és a szlovákiainál nagyobb fizetést kapnak a horvátok, a szlovének és az észtek is.

A nettó átlagfizetés azonban az egyik említett országban sem haladja meg az ezer eurót, ami azonban tőlünk nyugatabbra teljesen normálisnak számít. Ausztriában 2320 euró a havi átlagbér, Svájcban több mint a duplája, eléri az 5131 eurót. Az uniós tagországok közül a luxemburgiak viszik haza a legtöbbet, 3188 eurót, amit a svédek és a britek követnek, mindkét országban 2800 euró körül mozog az átlagkereset. Összehasonlításképpen: az Egyesült Államokban ez 2361, Japánban pedig 2269 euró.


http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/meg_fog_lepodni_mar_a_szlovak_atlagfizetes _is_magasabb_mint_a_magyar.598444.html

********

Közel negyvenezer forint a hátrányunk.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ukáz az izraeli nagykövettől: a szülők is adjanak gyermekeik
  2015-05-29 18:54:00, péntek
 
  Ukáz az izraeli nagykövettől: a szülők is adjanak gyermekeiknek holocaustterápiát

2015. május 29. 08:08
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

A Pázmányon ősztől bevezetendő holocausttanítással kapcsolatban aligha lehet újat mondani, de még mielőtt mégis megtenném, amit ilyenkor szükséges, leszögezem: volt egy olyan elszólás az új egyetemi kurzus bejelentésekor, amire tudtommal alig volt reakció.

Mégis mielőtt ezt ideidézném (és ami miatt jelen soraim megszülettek), ezúttal fejezem ki örömömet, amiért a jobb napokat is látott piliscsabai campus hallgatóinak nem kis hányada is nemtetszéssel fogadta az egyetemi hírt. Jó volt olvasni azokat a Facebook-üzeneteket, melyekből egyértelműen kiderült, hogy egyre több hallgató kezdi megelégelni azon arroganciát, ami az egyetem autonómiáját sem kíméli.

Talán a legnagyobb igazságot az írta, aki leszögezte: anélkül, hogy relativizálná a zsidó veszteségeket, tényként kell megállapítani, hogy aki nem akar többet tanulni a holocaustról, mint amit már eleddig is bőven tanult, még nem antiszemita ettől. Hozzátette aztán, hogy ilyen alapon lehetne kurzusokat indítani a hazai németek kitelepítéséről vagy a Don-kanyarba rekedtek sorsáról is, sőt végső soron bármelyik genocídiumról. Végül rámutatott: ha ennyire erőszakolnak valamit, akkor az ellenszenvet fog kiváltani.

Csak az a kérdés, miért a Pázmány vezetőségének ez a befarolása, miért, hogy - ezt is egy ottani hallgató jegyezte meg - a katolikus hittan megfelelő bemutatása messze nem kap akkora szerepet a tanmenetben, mint a holocaustté? Miért, hogy itt is a primus inter pares elve érvényesül, vagyis hogy van, ami első az egyenlők között? És ami a legfontosabb: csodálkoznak-e az efféle döntést meghozók, ha ilyetén valóban egyre többen fordulnak el a zsidóságnak attól a részétől, amely a szó szoros értelmében rövid pórázon akar tartani mindenkit, miközben esélyegyenlőségről hozsannázik?

Megannyi kérdés, de lássuk most már az új egyetemi kurzus bejelentésekor történt elszólást! Az Index május 26-i hírcikkét idézem: ,,Ilan Mor, Izrael budapesti nagykövete európai viszonylatban is egyedülállónak nevezte a PPKE kezdeményezését. Az oktatás jelentőségét hangsúlyozva arról beszélt, azt nem az egyetemen, nem a közoktatásban és nem is az óvodában kell elkezdeni, hanem már otthon. ,,A szülők jelentik a GPS-t gyermekeik számára" - mondta, hozzátéve, ha azonban ez az útmutatás hiányzik, az iskolában kell pótolni."

Szóval eszerint maga az egyetem kezdeményezte az új kurzus bevezetését? Eddig úgy tűnt, hogy külső nyomásra történt ez. Vagy mégsem? Ámde az igazi elszólás mégis az, hogy már a családi fészekben is kell a holocaustterápia. Belé kell verni már a járni, beszélni tanuló emberpalántába is, micsoda egy bűnös nemzethez tartozik, hiszen elei vagy aktív, vagy passzív résztvevői voltak a hazai zsidóság kiirtásának.

Mit is írhatnék zárszóként? Bízom mindazokban, különösen is mindazon piliscsabai hallgatókban, akik a jelek szerint nem hagyják magukat félrevezetni, akik kaphatnak majd akárhány holocaustterápiát, immunrendszerük mégsem fog legyengülni. Azt javaslom, bármennyire is nehéznek tűnik, legyünk ezúttal optimisták, bízzunk abban, hogy mégiscsak övék a jövő!


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=84376
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tudnám ennek a Nagynak ajánlani, hogy győzködje a saját famí
  2015-05-29 18:27:06, péntek
 
  Nagy István a Földművelésügyi minisztérium államtitkára azt mondta Parlamentben:
“meg kell győzni a fiatalokat, hogy sertéstenyésztő munkásnak lenni ma Magyarországon egy jó döntés (...) meg kell erősíteni őket abban, hogy ma egy vidéki iskolában maradni jó döntés"

Tehát nem piacképes fizetést kell adni, és megfelelő oktatás biztosítani, hanem meg kell győzni az embereket arról, hogy a szar is arany!
Tudnám ennek a Nagynak ajánlani, hogy győzködje a saját famíliájában az ÖSSZES gyereket - aztán majd számoljon be a sikerről!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ma ezeket lódította neked a miniszterelnököd
  2015-05-29 18:19:56, péntek
 
  Ma ezeket lódította neked a miniszterelnököd
2015. május 29. 17:56 - Első Kézből

Lelkifröccsöt adott az elkámpicsorodott Fidesz-szavazóknak Orbán Viktor. A beszéd hemzsegett a csúsztatásoktól és ordas lódításoktól. Nyugati Fény-gyorsreakció.

ovikamu.png

1. "Senki sem élhet vissza a hatalmával és nem állhat a törvények fölött" - Mondod ezt, majd bemész a minisztériumba és eldöntöd, ki fog nyerni a következő milliárdos középítkezési pályázaton. 15 éve még azt mondtad: "Ne mi nyerjük a legtöbbet!", most már minden arról szól, hogy kizárólag a te rokonaid, haverjaid és strómanjaid nyerhetnek meg minden állami pénzt.

2. ,,Nem az erő a legfontosabb mostantól, hanem a FIGYELEM. Figyelem az emberekre, a mindennapi problémákra" - Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem amit teszek. A 35%-os gyermekszegénységi rátánkkal még Romániát is alulmúljuk: egész Európában csak Bulgáriában rosszabb a helyzet. A pótolhatatlan munkát végző ápolónők, szociális munkások havi 70-80 ezer forintért güriznek.

3. ,,Aki hozzányúl a mostani adórendszerhez, az sikertelenné teszi a gazdaságot, ezért ezt az adórendszert meg kell védeni" - Ugye arról az egykulcsos adórendszerről beszélünk, amelyik még a kormányközeli Századvég szerint is 440 milliárd forintos lyukat vág a költségvetésben. Ennyit hagy az Orbán-kormány a legtehetősebbeknél évente. Az egykulcsos adó nem pörgette fel a gazdaságot, viszont négymillió szegényt eredményezett, közülük több mint egymillióan munkával keresnek kevesebbet, mint a létminimum. A műtét sikerült, a beteg meghalt.

4. ,,Az elmúlt évek munkája után most jött el az ideje, hogy megvalósítsák a polgári berendezkedést" - Maga G. Fodor Gábor, a milliárdokkal kitömött tanácsadód kotyogta ki egy őszintébb pillanatában, hogy a polgári Magyarország csak egy jól csengő szlogen ("politikai termék") volt, amivel a pillanatot akartátok uralni. Az is röhej, hogy polgári Magyarországról beszéltek, miközben az alattvalói attitűdökre és a kegyencrendszerre építitek az uralmatokat.

5. ,,Nekünk, magyaroknak a NATO és az EU a családunk. Nem válunk!" - Két hónapja Kazahsztánban még azt bírtad mondani a száddal: ,,a származásunk alapján mégiscsak idegenek vagyunk ott, ha Brüsszelbe utazunk. Ott ugyanis nincsenek rokonaink. Ám, ha idejövünk, Kazahsztánban vannak rokonaink." Mást mondasz a páros heteken és mást a páratlanokon. Aki fázik, arra meleget lehelsz, akinek melege van, arra hideget fújsz.

6. ,,Nem fogadhatjuk el, hogy azért támadjanak embereket, mert azok sikeresek. Amint az ország életében megjelennek az eredmények, az irigység felüti fejét" - Szégyellje magát minden keményen dolgozó kisember, amiért irigyli a Lázár Bendegúz nevére íratott budai villát, Szijjártó 160 milliós dunakeszi giccspalotáját, az Andy Vajna, Mészáros Lőrinc meg a Tiborcz-fiú zsebébe lapátolt milliárdokat! Tessék szépen visszamenni a gyártószalaghoz és nem a sikeres embereket irigyelni! Nincs itt semmi látnivaló!

7. ,,A valaha volt legjobb kormány akarunk lenni minden magyar embernek" - A valaha volt legnagyobb tolvajbanda vagytok - nem csak magyar, de európai viszonylatban is. De egyszer minden inga visszaleng. Egyszer fogtok bukni, de akkor nagyon...

http://nyugatifeny.blog.hu/2015/05/29/ma_ezeket_loditotta_neked_a_miniszterelnoko d
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gömöri Zsolt lett a FIFA elnöke
  2015-05-29 18:13:33, péntek
 
  Gömöri Zsolt lett a FIFA elnöke
2015. május 29., péntek | Szerző: SobriJózsef

,,Minden tulajdonsága megvan, hogy sikeres vezető legyen" - méltatta utódját Sepp Blatter.

201505-gomri.jpg

Óriási meglepetésre Ali bin al-Husszein, Blatter kihívója helyett Gömöri Zsoltra, a Magyar Paralimpiai Szövetség elnökére érkezett a legtöbb szavazat a FIFA elnökválasztó közgyűlésén. Az újdonsült elnök azonnal Katarba utazott előkészíteni a 2022-es pályázatot.

,,Ilyenkor Oroszországban elég hideg van, meg ott amúgy is minden rendben folyik az előkészületekkel, így 2018-at kipipálva már a jövőre kell koncentrálnunk" - nyilatkozta Gömöri, akinek legnagyobb bosszúságára épp a kinevezés előtt lopták el a 40 milliós Suzuki Swiftjét. Ez azonban - mint mondta - nem hátráltathatja abban, hogy megnyissa a hét év múlva esedékes játékokat. ,,Természetesen lesz egy-két extra kiadás a vb-vel kapcsolatban, például most építem az új házamat, meg a nyaralóm sem fog magától felújulni, de bízok benne, hogy ezeket a dolgokat megoldjuk az eddigi rendszer szerint" - nyilatkozott a feladatokról az új elnök.

,,Nézzék, én FIFA-elnök lettem, az ellenzőim pedig egyetlen épkézláb ötlettel sem tudtak eddig előállni. Én csak álltam a lépcső tetején, és odajött egyikük is gratulálni? Na, ennyit erről." - reagált a támadásokra Gömöri, majd felvette a Zürich-Budapest benzinvisszatérítést.

http://hircsarda.blog.hu/2015/05/29/gomori_zsolt_lett_a_fifa_elnoke
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2015.04 2015. Május 2015.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 578 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1542
  • e Hét: 11809
  • e Hónap: 22920
  • e Év: 176416
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.