Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Akkor bizony csomagolhatnának…
  2015-05-08 21:39:08, péntek
 
  Akkor bizony csomagolhatnának...

Posted on 2015/05/08 Szerző: Admin


Két napja csattog a hír a médiában, hogy az angliai választások után jaj nekünk. Mi várható, te rémült polgár? Nem mehet több munkavállaló a szigetországba, vagy aki már ott van, annak is haza kell kullognia? Tolonc, vagy nem tolonc? Mindenki nyugodjon meg, nagy levegő, kisüsti.
Aki már járt arrafelé, esetleg egy közeli rokona ott dolgozik, annak vannak fogalmai az ottani munkanélküliségről. Papíron jól mutat ugyan a valahány százalékos foglalkoztatottság, de a valóság kicsit más. Aki ott tartósan munkanélküli, az az is akar lenni. Nem azért nem dolgozik, mert nincs egy hely...nincs egy hely...Ja, ez Piramis. Tehát: ott azért nem dolgozik az angol munkanélküli, mert nem akar. Munka történetesen van. Nem csak Londonban, más városokban is. Csak éppen az írni-olvasni elég lájtosan tudó ifjú bennszülött nem fog minimálbérért beállni a pult, vagy a mosogatódézsa mögé. Szül egy gyereket (már amennyiben nőnemű) és kap lakahatási támogatást és minden egyebet. Valószínűleg többet, mint amennyit minimálbéren keresne. Pláne, hogy azért még dolgozni is kellene.
Aki járt már olyan városrészben, ahol ezek a figurák élnek, szembesülhetett vele, mekkora kihívást jelent némelyiküknek bekapcsolni a mosógépet. Aki képes kezelni a mikrohullámú sütőt, az már séfnek számít. Az angol munkáltató sem töri össze magát azért, hogy a nem túlságosan tanult, ellenben igen lusta, ámde kimondottan öntudatos ifjakat csábítsa, például egy eladói állásra. Mert azt senki nem veszi jónéven, ha az élelmiszerboltban őt kiszolgáló alkalmazott kicsit ápolatlan, ezzel szemben huszonöt gyűrű van a kezén és néhány lópatkó az orrában.
A magyar (és minden más nemzetbéli) fiatal meg azért megy oda, hogy dolgozzon. Ha mosogat, hát mosogat. Néhány hétig ki lehet bírni azt is. A biztos megélhetésből pedig egyszerűbb megkeresni a megfelelőbb munkát.
A választáson induló angol pártok egyike sem mondta, hogy akkor ők most kizavarnak mindenkit, különös tekintettel a magyarokra. Ők maguk is tudják, hogy külföldi munkavállalók nélkül leállna az angol gazdaság két hét alatt. A programjukban az szerepel, hogy a szociális ellátórendszerhez nem férhet hozzá külföldi, csak kettő-négy év munkaviszony után, amikor már tett is a rendszerbe. Amennyire tudom, ez Magyarországon, a magyar állampolgárok esetében is így van. Csak ameddig itthon bátran felfordulhat, aki minden ellátás nélkül maradt, addig az angliában munkát vállalók nem segélyért, hanem dolgozni mentek. Nem ki akarnak venni a közösből, hanem ők tesznek be abba. Tehát nem fogják őket hazazavarni.
Pedig hát...
Gondoljunk csak bele, mi történne! Nem az angolokkal, hanem velünk. Hazacsődülne az a nem kevés fiatal, aki aztán itthon még mosogatónak sem tudna elhelyezkedni. A mostani leeresztő-szelep funkciója a migrációnak megszűnne. Ha Angliába nem mehetnének, mennének az utcára. A kormány eddigi remekbe szabott kommunikációja náluk nem válna be. Valószínűtlen, hogy benyelnék azt a maszlagot, amit olyan sokan és olyan régen nyelnek. Nekik kevés lenne az óriásplakát, amin jobban teljesítünk.
Akkor bizony Orbán Viktor igen gyorsan kezdhetne csomagolni, minden pereputtyával, slapajával és kiszolgálójával együtt. Én speciel nem bánnám a dolgot. De majd meglátjuk hamarosan, ki fog csomagolni. Orbán, vagy a még itthon maradt, de már indulófélben lévő honfitársaink.
(kím.e.s.)
Bal-Rad komm: Annyit azért még hozzá kell tenni: Akkor bizony NEM CSAK Orbán Viktor, hanem MINDEGYIK POLITIKAI BŰNBANDA igen gyorsan kezdhetne csomagolni!

https://balrad.wordpress.com/2015/05/08/akkor-bizony-csomagolhatnanak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép új világ Magyarországon
  2015-05-08 21:35:58, péntek
 
  Szép új világ Magyarországon


2015. május 7., csütörtök 11:31

Hiába a hurrá optimista nyilatkozatok, a növekedést bizonygató számhalmazok, a győzelmi jelentések gazdaság és a politika területéről, a valóság köszönő viszonyban sincs a hatalmi szándékkal.

Múlt évben 31500-an hagyták el az országot. A külföldön dolgozó honfitársaink számát, az óvatos becslések is ötszázezer főre teszik. Itthon a fiatalok többsége, - a felnőttek jó része is - kilátástalannak tartja jövőjét. A mindenkori kormányoktól meg maximum a röghöz kötés ötlete az egyetlen intézkedési szándék, ami nem más, mint a szabadságjogok korlátozása,és a jobbágysorsba kényszerítés. magyarorszag

Néhány hónapja külföldön dolgozó ismerőseim mosogatással háromszázötvenezer forintot keresnek. Itthon az egyre erősödő és jobban teljesítő Magyarországon diplomásnak sem jut ennyi.

AzEmberek kormánya sorozatban gyártja teljes fölösleges, a polgárok napi, privát életébe beavatkozó döntéseit. A magánnyugdíjakról, az egészségügyről, gyerekeink iskoláiról és tankönyveiről, a boltok nyitvatartásiról. Hogy miért? Ők sem tudják. Kövér László meg azt nyilatkozza, hogy soha jobb 4 éve nem volt a kormánynak, mint az előző négy év. Példa rá az 500 ezer gazdasági menekültünk.

A nemzeti konzultációnak nevezett levélküldéstől, a nem érzékelhető rezsicsökkentésen át, a devizahitelesek álmegsegítéséig, a fideszes kormány azt a látszatot igyekszik kelteni, mintha szívügyük lenne a honi polgárok sorsa, miközben a tények mást mutatnak. Nem csak a valós állapotokról igyekszenek a figyelmet elterelni. Ez a szép új világ.

http://patacsipilvax.hu/?p=54607
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Két trafikért és havi ötszázezerért kinyalnád Orbán seggét?
  2015-05-08 21:34:12, péntek
 
  Két trafikért és havi ötszázezerért kinyalnád Orbán seggét?

Miközben egy ország találgatja melyik erkölcsös fideszes politikus kúrogatta a bérgyereklányt, addig engem a címben föltett kérdésre adott válaszok érdekelnének oldalaktól függetlenül.

Mert van itt ez a Németh Balázs - akinek már egyszer a Médiatanács szólt, ne nyaljon ilyen hevesen, mert az már fáj - aki két trafikért és havi ötszázért csak nem bírja ezt a szokását abbahagyni.

Tehát nyájas olvasó, a kérdés az, te mennyiért lennél némethbalázs?

http://varanus.blog.hu/2015/05/08/ket_trafikert_es_havi_otszazezerert_kinyalnad_o rban_segget
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felakasztotta magát a mozgássérült férfi, mert kilakoltattá
  2015-05-08 21:31:26, péntek
 
 
Felakasztotta magát a mozgássérült férfi, mert kilakoltatták volna


sarkadizs
baleset
ma 13:26


A mozgássérült, akinek korábban mindkét lábát amputálni kellett, ezért tolókocsival járt, 4 éve jogtalanul használta a kecskeméti önkormányzat egyik bérlakását, mert nem fizetett bérleti díjat. Az önkormányzat ezért döntött a lakó kilakoltatásáról. Április végén érkeztek meg a végrehajtók, de a bérlőt már holtan találták: felakasztotta magát a fűtőtestre. (Baon)


http://444.hu/2015/05/08/felakasztotta-magat-a-mozgasserult-ferfi-mert-kilakoltat tak-volna/

****

SENKIT NEM HAGYNAK AZ ÚT SZÉLÉN! BELÖKIK AZ ÁROKBA!!!!

A FIDESZ szociálpolitikája mindig beválik. Csökkentik az ingyenélők számát és az egészségügyre nehezedő terheket. Vajon hány tízezer ember halála szárad ennek a focimániás őrültnek a lelkén? És még mennyi fog?

Gondolom, fehér ember volt, különben évek óta ott tolongott volna körülötte az összes élőláncos jogvédő...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az MSZP tapolcai elnöke a Jobbikhoz pártolt
  2015-05-08 21:18:34, péntek
 
 
Az MSZP tapolcai elnöke a Jobbikhoz pártolt


tebege
politika
május 7., csütörtök 20:22


Lévai József, az MSZP tapolcai elnöke ma közölte, hogy elfogadja a Jobbik felajánlását a Rig Lajos országgyűlési mandátumával megüresedett tapolcai alpolgármesteri posztra. Lévai József döntését tudomásul vettük, írta közleményében a Magyar Szocialista Párt.

A párt egyúttal felszólítja Lévait, hogy az önkormányzati listás mandátumát adja vissza, mert az MSZP számára a szélsőjobboldali párttal való bármilyen együttműködés elfogadhatatlan.

Megerősítette az MTI-nek Lévai József alpolgármesteri jelölését Dobó Zoltán, Tapolca jobbikos polgármestere. Azt mondta, a város és a közvélemény érdekeit figyelembe véve döntött úgy, hogy Rig Lajos megüresedett alpolgármesteri helyére nem egy embert jelöl, hanem két alpolgármestere lesz a városnak: egy a Jobbikból, egy pedig az ellenzék soraiból.

Jobbikos alpolgármesternek Kozma Henrik Alajost, a párt önkormányzati képviselőjét javasolta, az ellenzékiek közül pedig az MSZP tapolcai elnökét. Elmondta, Lévai Józseffel a Jobbik tagsága előtt folytattak egyeztetéseket, majd a szocialista politikus időt kért a felkérés megfontolására, és csütörtökön jelezte neki, hogy elfogadja az alpolgármesteri posztot.

Tapolca korábbi jobbikos alpolgármestere, Rig Lajos Veszprém megye 3-as választókerületében az április 12-én rendezett időközi választáson nyert el országgyűlési mandátumot, ezért lemondott önkormányzati tisztségeiről. új alpolgármestereket pénteken választja meg a Veszprém megyei város képviselő-testülete. (MTI)


http://444.hu/2015/05/07/az-mszp-tapolcai-elnoke-a-jobbikhoz-partolt/


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gaskó elvtárs, vége a zsíros semmittevésnek!
  2015-05-08 21:08:12, péntek
 
  Megpuccsolhatták Gaskó Istvánt

Hír24
Megjelent: 2015.05.08. 11:29


Nem választották meg újra a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének elnökévé. Minden bizonnyal a Liga Szakszervezetek éléről is távoznia kell.


Megköszönte az elmúlt 25 évet Gaskó István, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének eddigi elnöke, miután nem választották újra - írja a VS.hu. Gaskó az egyetlen jelölt volt, de csak akkor szavazhattak volna róla, ha felkerül a szavazólapra. Ezt azonban a küldötteknek csak egynegyede támogatta. A portál szerint lényegében megpuccsolták Gaskót.

A szakszervezeti szövetség így elnök nélkül maradt, a következő tisztújításig ideiglenes ügyvivő testület veheti át az irányítást, de harminc napon belül ismét elnökválasztást kell tartani.

Tagszervezeti vezetőként Gaskó tölti be a Liga Szakszervezetek elnöki tisztét is, de a Liga nem adott tájékoztatást arra vonatkozóan, hogy mi lesz ezután, arra hivatkozva, hogy a küldöttgyűlés jelenleg is tart.

http://m.hir24.hu/hirek/belfold/Megpuccsolhattak-Gasko-Istvant
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
AK-63-ast találtak a cigány önkormányzat elnökének unokaöccs
  2015-05-08 08:40:55, péntek
 
  Cigánybűnözés : 2015. május 7. 21:56

AK-63-ast találtak egy családi házban Érpatakon - és egészen véletlenül pont a cigány önkormányzat elnökének unokaöccsénél volt


Engedély nélkül tartott automata gépkarabélyt foglaltak le a rendőrök Érpatakon szerdán, egy férfit őrizetbe vettek - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. A Nyíregyházához közeli településen egy családi házban bűnügyi információk alapján tartottak házkutatást. Az intézkedésbe a Terrorelhárítási Központ műveleti egységét is bevonták, tekintettel a lőfegyverrel való visszaélés gyanújára. A házban találtak egy engedély nélkül tartott, az előzetes szakvélemény szerint AK-63-as típusú fegyvert, egy ahhoz tartozó tárat és 27 lőszert - tette hozzá a százados. A rendőrség a házkutatás után egy 22 éves férfit őrizetbe vett, ellene fegyverrel és lőszerrel való visszaélés bűntette miatt indult eljárás. (MTI) Frissítés: "rendesen leápolták" a cigány önkormányzat elnökének unokaöccsét A fegyverről a helyi polgármester szólt a rendőrségnek, a helyi kisebbségi vezető unokaöccsét kommandósok vitték el - írja az Origó. A rendőrség és a Terrorelhárítási Központ (TEK) egységeit is bevetették Érpatakon, mivel értesüléseik szerint egy 62-63-as gépkarabélyt tartottak illegálisan az egyik családi házban. Az egyenruhások egy 22 éves férfit vettek őrizetbe a helyszínen, és lefoglalták a fegyvert, valamint a hozzá tartozó tárat és 27 lőszert is. ,,Én értesítettem a rendőröket, de nekem is szóltak, hogy fegyver van az egyik házban" - mondta el a lapnak Érpatak polgármestere. Orosz Mihály Zoltán hozzátette, az ő segítségével fogott el a korábban a rendőrség egy érpataki herbáldílert is. Mint az Origó megtudta, a gépkarabélyt az érpataki cigány kisebbségi önkormányzat elnökének unokaöccsénél találták meg. Orgován Zoltán megerősítette az értesülést. "A kommandósok rendesen leápolták a fiút, orrán-száján dőlt a vér, aztán még a helyszínen ellátták a sebeit" - mondta a kisebbségi vezető. Orgován Zoltán úgy tudja, még a rendszerváltás előtti időkből maradhatott rokonaiknál a gépkarabély. (És persze megint mindenki ártatlan.)

Forrás: https://kuruc.info/r/2/142925/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szijjártót meglátogatta román "kollégája" - nem kellett aggó
  2015-05-08 08:32:22, péntek
 
  2015. május 7. 19:36

Szijjártót meglátogatta román "kollégája" - nem kellett aggódnia amiatt, hogy Petike kellemetlen ügyeket vet fel neki


"Ésszerű együttműködésre" van szükség Magyarország és Románia között, "a vitákat ésszerű mederben kell tartani, hogy meg lehessen oldani őket" - beszélt mellé a "mi" tárcavezetőnk. Zoom Szijjártó Péter tárgyalt Bogdan Aurescu román külügyminiszterrel, majd a megbeszélésüket követő közös sajtótájékoztatón kiemelte: Magyarország "elkötelezett amellett, hogy a kisebbségekkel kapcsolatos vitákat európai módon, az európai értékeknek megfelelően kell rendezni, európai megoldást kell találni rájuk". (Tehát nem tesznek semmilyen lépést, várják a nagy, mindent megoldó európaiság eljövetelét.) Bogdan Aurescu hangsúlyozta: "a kétoldalú kapcsolatokban a legfontosabb a párbeszéd és a konszenzus, pragmatikus módon kell megbeszélni a nézeteltéréseket". (Magyarul: nem engednek semmilyen kérdésben, mert nincs is nyomás, aminek hatására engedniük kellene, így megy tovább minden, ahogy eddig - a szerk.) (MTI nyomán)


Forrás: https://kuruc.info/r/2/142966/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szijjártó Péter ellen vagyonosodási vizsgálatot indított a N
  2015-05-08 08:27:57, péntek
 
 
Szijjártó Péter ellen vagyonosodási vizsgálatot indított a NAV

Nagyító alatt a miniszter meggazdagodása.


Vizsgálódik a NAV Szijjártóval szemben?

Az RTL Klub Híradója szerint nem csak Habony Árpád, hanem Szijjártó Péter ügyében is vizsgálódik a NAV, de Szijjártó erről nem tud.


Az adóhatóság ellenzéki kezdeményezésre vizsgálatot indított Habony Árpád és Szijjártó Péter ellen - közölte az RTL Klub.

A Habonnyal szembeni vizsgálatról a Népszabadság már beszámolt, a kereskedelmi tévé híradója szerint ugyanakkor Szijjártó ügyében is vannak fejlemények, aki ellen a DK-s Vadai Ágnes kezdeményezett vagyonosodási eljárást azt tudakolva, vajon a miniszter meggazdagodása összefüggésben állhat-e a Quaestor-üggyel. Az adóhatóság Vadainak azt válaszolta, hogy a szükségessé vált intézkedéseket megtették. Azt viszont adótitokra hivatkozva nem árulták el, hogy ténylegesen milyen intézkedésektől van szó.

Szijjártó Péter nem tud vizsgálatról, hangzott el a Híradóban, ahol Szijjártó újságírói kérdésre azt mondta, úgy gondolja, őt is értesítették volna, ha lenne vizsgálat.


http://www.168ora.hu/itthon/vizsgalodik-nav-szijjartoval-szemben-135699.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Euronews: A politika csúcsáig vezet a brókerbotrány
  2015-05-08 08:25:30, péntek
 
 
Euronews: A politika csúcsáig vezet a brókerbotrány

A tévé tudósítója megjegyzi: a botrány immár magasabb politikai szintet ért el, ám az áldozatokat még mindig nem tájékoztatták a befektetésükről.


Az európai televízió azt emeli ki a brókerbotrányból, hogy a magyar kormány tagadja a bennfentes kereskedelem vádját - tudósít az Euronews.

A szocialisták távozásra szólították fel Orbán Viktort. Tóbiás József pártelnök úgy nyilatkozott az Euronews-nak, hogy a kabinet kivette a szövetségesek és a minisztériumok pénzét a Quaestorból, ezért a kormányfő méltatlanná vált tisztségére -

Az MSZP egyben azt követeli, hogy a külügyi tárca mondja meg: voltak-e bizalmas értesülései Tarsoly-féle vállalkozás anyagi helyzetéről. A cég ügyfelei közben vissza akarják kapni pénzüket. A károsultak képviselője kijelentette, hogy még mindig nem tudják, ki a felelős a történtekért, így jelenleg nem egyértelmű, kit kell beperelniük. Csak az világos, hogy nap mint nap nő azoknak a száma, akik rajtavesztettek.


http://www.168ora.hu/itthon/euronews-politika-csucsaira-vezet-brokerbotrany-13475 6.html

A tévé tudósítója megjegyzi: a botrány immár magasabb politikai szintet ért el, ám az áldozatokat még mindig nem tájékoztatták a befektetésükről. Nem tudják, hogy egyáltalán viszontlátják-e valaha is a tőkéjüket.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2015.04 2015. Május 2015.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 578 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1201
  • e Hét: 11468
  • e Hónap: 22579
  • e Év: 176075
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.