Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Fahéjas méz
  2013-09-19 23:10:16, csütörtök
 
  Gondolta volna, hogy a fahéjas méz ennyi mindenre képes?





A mézet keverje össze törött fahéjjal, és lekvár helyett ezt kenje a...
kenyérre. Fogyassza rendszeresen. Csökkenti a koleszterin szintet, és véd az infarktus ellen. Akik már átestek infarktuson, és rendszeresen fogyasztják ezt a a keveréket, nagy az esélyük arra, hogy következő roham nem, vagy csak később következik be. Ezen kívül könnyíti a légzést és erősíti a szív munkáját. Amerikában és Kanadában ezzel gyógyítják azokat a betegeket, akiknek koruk miatt ereik már nem annyira rugalmasak. A méz és a fahéj visszaadja az erek rugalmasságát.

Artritisz:

Az ízületi kopásban szenvedő betegek reggel, délben és este egy pohár meleg vízbe tegyenek két kanál mézet és egy kanál törött fahéjat.
A krónikus artritisztől is megszabadulhatnak, ha rendszeresen
fogyasztják. A copenhaveni egyetemen végzett felmérés szerint 200 beteg közül az ital fogyasztása után 73 beteg teljesen megszabadult a fájdalomtól, és azok, akik nem tudtak járni, fájdalom nélkül közlekedtek.

Hólyag fertőzés:

Egy pohár langyos vízbe tegyen két kanál mézet és egy kanál törött fahéjat.
Megszünteti a húgyhólyag és a húgy utak fertőzését.

Fogfájás:

Öt kanál mézet keverjen össze egy kanál törött fahéjjal, naponta
háromszor tegyen a masszából a fájós fogra. A fájdalom elmúlik.

Koleszterin szint:

Két kanál mézet és három teáskanál törött fahéjat keverjen össze 2 dl forró vízzel. Két órán belül 10 százalékkal csökkenti a
koleszterin szintet. Ha naponta háromszor alkalmazza, a krónikus magas koleszterin szint lecsökken.
Ha naponta fogyaszt mézet, megakadályozza a koleszterin szint emelkedését.

Megfázás:

Ha gyakran megfázik, három napon keresztül naponta háromszor egyen egy kanál mézet és negyed kanál törött fahéjat. Gyógyítja a megfázást, a krónikus köhögést és megtisztítja a légcsövet.

Gyomor panaszok:

A méz és a törött fahéj keveréke gyógyítja a gyomor fájdalmat és
megakadályozza a gyomor fekély kialakulását.

Az immunrendszer erősítése:

A méz és a fahéj rendszeres fogyasztása erősíti az immunrendszert, védi a szervezetet a vírusok, baktériumok ellen. A mézben nagyon sok vitamin és vas van. Rendszeres használata erősíti a fehér vérsejteket a baktériumokkal és a vírusokkal folytatott harcban.

Nehéz gyomor:

Egy kanál fahéj 2 kanál mézzel keverve megakadályozza a gyomor sav túlzott termelődését.

Nátha:

Spanyol tudósok rájöttek, hogy a méz olyan természetes anyagokat
tartalmaz, amelyek megölik a nátha baktérium törzseit.

Pattanás:

Három kanál mézet és egy kanál fahéjat keverjen össze. Lefekvés előtt kenje be vele a pattanásokat, majd mossa le meleg vízzel. Ha naponta elvégzi ezt a műveletet, egy héten belül eltűnnek a pattanások.

Bőr fertőzés:

A méz-fahéj páros gyógyítja az ekcémát, az övsömört és a bőr fertőzés minden formáját.

Fogyás:

Reggel éh gyomorra fél órával a reggeli előtt, este pedig lefekvés
előtt igyon meg egy mézes fahéjas italt. Rendszeres fogyasztása
csökkenti a súlyt a rendkívül kövérek esetében is. Még akkor is
megakadályozza a zsír lerakódását, ha nagyon zsíros ételeket fogyaszt.

Krónikus fáradtság:

A testi erőt legjobban, a mézben lévő cukor regenerálja. A mézet és fahéjat fogyasztó idős emberek erősebbek és mozgékonyabbak. Ha délután három óra körül fogyasztunk el ilyen italt, egy héten belül helyreáll a szervezet vitalitása.

Használja Ön is ezt a természetes egészséget kínáló megoldást, a
mézet és a fahéjat.

Forrás: Egészség Egyetem


 
 
2 komment , kategória:  Egészség  
Én Ariel a természet Angyala kérlek add közre az alábbi info
  2013-09-19 13:25:32, csütörtök
 
  Áldás, Békesség,


Én Ariel a természet Angyala kérlek add közre az alábbi infornációt:


"Elindult a fénytestek felvétele. Márciustól kezdve az emberi testek sejtjeinek fényfelvevő képességén dolgoztunk. Mindez annyit jelent, hogy a sejtek a meglévő "fénytároló" szekvenciák mellé plussz tárolókat kaptak Grálkehely és Sacra Korona formájában, melyek a tórikus rendszer két alapmintázata.

Grál kehely - Ősi Dns minták kódjainak fogadóhelye, melyek épp ezekben a pillanatokban játszanak nagy szerepet. A teljes test egy " Fény tunningot" kap. A Fény ezekben a tartókban tárolódik.

Sacra Corona - mint az Ősfény, az igazság Fényének megtartója.


Elindultak a kitelepítések a Földről. Éjszakánként már minden lélek, kinek gondolatai és ezáltal Fénytest felvétele megtörtént vagy éppen történik más bolygókon ismerkedik Új Hazájával.

A Fénytestet éppen felvevő testekben a Lélek szédül, hányingere lehet. Ilyenkor a legjobb amit tehetsz, hogy átalszod. Eddig három napnál tovább senkinél sem tartott.


Az utóbbi két hétben sokan lettek visszavonva a teremtésből egy hirtelen halállal baleset vagy önkezű cselekedetek által. Az önkezűség most nem úgy értékelődik, mint eddig, mert a teremtéssel és a végső Teremtő beleegyezésével történik. Ezek a testek már nem kompatibilisek az új fénnyel, ezért kivonásra kerülnek, kerültek.


A Hit Ereje határozza meg, ettől kezdve mi lesz a Te I G A Z S Á G O D és VALÓSÁGOD.

Gondolataid és hited most létfontosságúak. Ezektől függ, a Teremtés ezen a szinten együtt működik e Veled és Benne Fény formájában. Épp a hetedik dimenziós Erő kerül beépítésre a testekben mely 47,2 Hrz.


Vannak kik épp most találják meg az ikerlángjukat. Van aki azt hiszi nem találta meg, de közben már lélekszinten össze is olvadt Vele. EZEK A SZEMÉLYEK EGY MÉLY LELKI BÉKÉT ÉS KIEGYENSÚLYOZOTTSÁGOT ÉLNEK MEG. Ebben a 25.92o éves ciklusban a Teremtés a kor végén két ütemben küldött le olyan lelkeket, kik már az ikerlángjukkal érkezte a Földi világba.

Az első ütem a 8o-as évek, amikor az indigó gyermekek jöttek közénk. Az Ő aurájuk épp ezért speciálisan egyöntetű indigókék, mert együtt vannak a Teremtő párjukkal és ez által kiegyensúlyozódat egy Istenanyai minőségű burokkal. Ezek a gyermekek, kik azóta már felnőtté cseperedtek ezért nem mozdulnak a párkapcsolat irányában. Teljes egyensúlyban várakoznak a fináléra.


A 9o-es évek is tartogatott csodákat kristálygyermekek formájában. Ezek a gyermekek egytől egyig már világosodtak meg földi testben, azért "szivárványos" az aurájuk. Olyan mint egy csiszolt kristály, melyen a spektrum összes színe megcsillan. Gondoljatok csak a Pálosokra, kik az Égi "Mennyegzőt" , a megvilágosodást követő Mennyekbe vétetést megelőző aurát nevezték szivárványtestnek.

Ezen energetikai rendszer egy tobábbfejlesztett változatával érkeztek a kristálygyermekek.

A legújabb ember aurája a harmadik változat a szivárvány és kristály után. A szívből kiinduló tórusz (prózaian talán az autóbelsőhöz hasonlatos leginkább) elkezd először jobbra, majd balra pörögni. Így lép üzembe.
Ezen művelet után készen áll a T E R E M É S R E .
Ekkor a hét vagy több meglévő csakra (energiacsokor) összeolvad és egy kristályos gyémánt burkot alkot, mely valójában tórusz. A tórusz felülete mint rombusz alakú csiszolatokból áll. A tórusz közepe a Teremtés színhelye. Szívszeretet által itt teremtünk mindent, gondolataink alapján hitünk szerint.

Először legyetek óvatosak majd nagyok a Teremrésben.

Ilona

Istengyermek: http://istengyermek.blog.hu/

Szuromi Esztertő kaptam, köszönöm szépen.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Megint esik
  2013-09-19 13:23:15, csütörtök
 
  Nem tartott sokáig az örömöm, mert éjjel betört a hidegfront
és megint esőre ébredtünk.

Most pillanatnyilag nem esik, 16 fok van. Brrrrrrrrrrrrrrrrrr fázom,
mert még ráadásul a szél is fúj.

Kínlódik, de nem akar teljesen előbújni




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2013.08 2013. Szeptember 2013.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 162 db bejegyzés
e év: 2276 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 111
  • e Hét: 513
  • e Hónap: 6095
  • e Év: 122748
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.