Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Jó éjszakát, szép, békés álmokat!
  2014-03-13 23:56:39, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Jó éjszakát!  
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-03-13 23:55:57, csütörtök
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

Nézzetek fel az égre! Számoljátok meg a csillagokat. Túlságosan is sok van belőlük, pedig ezek még csak azok, amelyeket ti magatok is láthattok. De ezeken túl, szemeitek elől elrejtve, hihetetlen bőségük van az égen! Mégis, egyedül a ti Földetek van kikövezve a különleges feladatra, melynek teljesítésére jöttetek. Elképzelni sem tudjátok, mennyire különleges a feladat. Még mindig nem akarjátok elhinni, hogy többek vagytok a hatalmas tengerpart kis homokszemcséjénél. Ezzel szemben mi azt mondjuk nektek, hogy ti vagytok a teremtés hatalmas nagy kiterjedésében rejtező ékkő, mely alig várja már, hogy a világegyetem változásának és fejlődésének láncára felfűzzék. Eredményeitek révén az univerzum történéseinek iránya módosulni kényszerül. E pillanattól kezdve egész világok rendelkeznek majd olyan tervezettel, melynek úgynevezett szubsztanciája van. Itt ismét egy olyan fogalommal találjuk magunkat szemben, melynek lényegét ugyancsak nehéz megvilágítanom előttetek. Az univerzális terminusok nyelvén szólva, az általatok kitaposott ösvények és teljesített próbatételek megteremtették a csíráját és előzményeit bizonyos eljövendő eseményeknek. Bizonysággal szolgáltatok arra, hogy az ürességben, sötétségben fogságba esett létező természetszerűleg a szeretetforrás áradását lendíti működésbe! Noha ez első hallásra túlságosan is egyszerű és jelentéktelen kijelentésnek tűnhet, az igazság az, hogy ez a tény még soha nem nyert bizonyítást azelőtt. E dolog óriási jelentősége kétségkívül bámulatba ejt majd benneteket, ha végül az emberi test álruháját magatokról levetve a fátyol túlsó oldalára léptek.
Most pedig beszéljünk egy nagyon fontos időszakról. Emlékezzetek rá, hogy amiről most fogok beszélni, az már nagyrészt történelem. De amikor 1989-ben ezt átadtam nektek, akkor még mindez többnyire a jövőtök volt. Viszont a tegnap tanulmányozása a holnap bölcsessége. 1987. augusztus 16-a rendkívüli napot jelentett a Föld számára. E napon a Föld megmérettetett; s a fátyol túlsó oldalán létező lények legnagyobb meglepetésére és örömére úgy találtuk, hogy bolygótok jóval nagyobb energiaszinttel rendelkezik, mint az várható lett volna. Vajon tudjátok, mi is történt akkor? Dimenziókon átívelő ismereteket fogunk most átadni nektek. Mindegyikőtöknek, minden bolygón élő Embernek, az Angyalok csoportjának, akik vagytok, kikérték a véleményét, hogy neki megfelel-e, ha továbbléptek a következő szintre. A kérdés pedig az volt, hogy meg akarjátok-e valósítani ezt a tudatváltást a bolygó számára. Hogy hozzájárultok-e az eónokon át változatlan emberi DNS evolúciójához. Ez volt az idő, amikor az emberiség igennel szavazhatott, valójában ez a szavazás egy magasabb spirituális szinten történt. Azért volt szükség erre az engedélyre, mert biológiai részeteknek a múltbeli lehetőségeket meghaladó mértékben kell fejlődnie a következő szint eléréséhez. Az engedély megadására egy találkozás keretében került sor. Ez volt az első eset, hogy a beleegyezéseteket kérték az Emberiség biológiai és spirituális fejlődéséhez, és ti igent mondtatok.

Az Emberek hatalmas csoportja (mindenki, aki a bolygón tartózkodott) részt vett a véleménynyilvánításban. A szavazás sejtszinten történt, s igen nagy spirituális jelentősége volt. Valószínűleg nem emlékszel rá, hogy valamikor is megkérdeztek volna, pedig megkérdeztek - mindnyájatokat. Vannak olyan dolgok, amelyek a felsőbb részeidnél vannak, de ott vannak és nagyon is valóságosak. Mondanom sem kell, hogy nagy izgalmat keltett az esemény, méghozzá az egész Világegyetemben. Mindnyájan osztoztatok benne, mindnyájan éreztétek a felfokozott izgalmat. Felsőbb Énetek, aki mindent ismer, valóban tudta, hogy a bolygóra gyökeres változás várhat. Volt, aki megkérdezte: ,,Ha valóban Isten részei vagyunk, ha valóban angyalszerű lények vagyunk az emberi dualitás közepette, miért kellett bennünket megkérdezni? Nem lehetett előre tudni, hogy úgyis igent mondunk, mert ez fakad a Szellem energiájából?" A válaszból megállapíthatjátok, hogy mennyire tiszteljük az Embert, aki a szabad választás bolygóján él: a szabad választás révén jutottatok el addig a pontig, ahol a spirituális fejlődési folyamat részeként szükség volt az Emberek engedélyére, akik a bolygón éltek és a dualitás keretei között végezték munkájukat. Annak ellenére, hogy az "elrendezés" a helyén volt és minden elő volt készítve, még mindig meg volt a választás lehetősége, hogy nemet mondjatok. Ez a fordulópont jelentette a kezdetét annak az eseménynek, amely felett most én örömünnepet ülök. Mert e nap nélkül, és a megméretés nélkül, bizony semmi sem úgy történne, amiként azt most tapasztaljátok. A Föld drámai változásokon ment keresztül az utóbbi ötven évben, s ez adott okot az univerzumban felzendülő hatalmas örömujjongásra. Ez volt az a nap, amelyen a Kryon elhívatott. Én sem tudtam idejönni, amíg el nem kezdődött ez a váltás, mert a bolygó energiája nem volt szinkronban annak az információnak az energiájával, amit én most tanítok. Ez volt az a nap, amikor a vezető mestereket szólították, s minden entitás szerte a világegyetemben értesült a fordulatról. Nem kisebb dologról volt itt szó, mint, hogy valamennyiünk jövője átformálódott. Talán nem látjátok világosan, miként változtathatta meg a Föld sorsa az egész világegyetemet, de bizony megtette! Azután megérkeztünk, hogy elősegítsük az átalakulásokat, melyeket ti magatok indítottatok útjára magatok számára, s úgy találtuk, hogy az emberiség készen áll az új energia befogadására. A történések, ha lehet, még gyorsabb egymásutánban követték egymást, mint azt egyáltalán elképzelni tudtuk volna, és a mi feladatunk volt ezt az átmenetet az emberiség számára megkönnyíteni.

Folytatása következik

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-03-13 23:55:45, csütörtök
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

A bolygó energiája és rezgésszintje 25 évenként mérésre kerül, attól az időponttól kezdődően, amikor a spirituális Emberiség a Földre érkezett. Ezek a mérések azért történnek, mert ti itt vagytok: Vajon le tudnak-e jönni Isten részecskéi a Föld bolygóra, egy alacsony tudatosságú játéktérre, anélkül, hogy az Embernek álcázott angyalok felismernék ittlétük alatt, hogy kik ők és mégis felfedezik a szeretetet vagy a spirituális tudatosságot? Vajon mit fognak elszenvedni és mi mindenen fognak keresztülmenni, hogy megváltoztassák a bolygót? Vajon milyen valóságot fognak választani? És milyen megoldásokat fognak felfedezni benne? Amikor majd véget ér a kísérlet és a Föld energiáját megmérik, fogják majd az összes korszakok előkészületeinek - az elmúlt és a folyamatban lévő életek több tízezer ciklusának - eredményét és az univerzumban egy olyan helyen fogják alkalmazni, amiről neked fogalmad sincs. Amíg te ebben a Földi testedben tartózkodsz, minderről semmit nem fogsz tudni. Az energia, amit te azzal szolgáltatsz, amit most teszel és azzal, ahogyan megoldod most a dolgokat, milliókat fog érinteni olyan helyeken, amit te el sem tudsz képzelni. Ez az igazság. Ez "a szabad akarat egyedüli bolygójának" a próbatétele. Amit itt a Földön tesztek, az egész univerzumra hatással van, ez a legnagyobb titok, mely még mindig el van rejtve az emberiség elől. A titok, mely a fény és a sötétség egyensúlyának megteremtéséről szól. A Föld a kísérlet színtere, egyedülálló a maga nemében. Nincs még egy ilyen bolygó a fizikai Világegyetemben. Ami itt lezajlik, annak az energiája végül az új teremtési eseményhez fog kapcsolódni, ahhoz, amelyik tőletek 12 milliárd fényévre folyik! A 2012-ben, a spirituális naptár utolsó évében mért energia lesz az új, még névtelen Világegyetem energiája. Energiátok az új Univerzumhoz kapcsolódik a maga ismertetőjegyeivel egyetemben. Az Emberiség lenyomata lesz rajta, a ti nevetek szerepel majd rajta. A Földet ,,az egyetlen szabad választással rendelkező bolygónak" neveztük, ami természetesen egy metafora. Ideje megtudnotok, hogy ez mit is jelent: azt jelenti, hogy nincs még egy olyan bolygó, nincs még egy olyan életerő vagy életforma a fizikai Világegyetemben, amely képes saját tudatossága és szándéka által fejleszteni saját spirituális jellemzőit. Senki más nem képes erre! De ti igen. Más életeknek evolúciós folyamatra van szükségük a spirituális változás eléréséhez, és szándékuknak nincs hatóereje. Ezt jelenti a sokat emlegetett ,,szabad választás". Ti vagytok az egyedüliek, akik rendelkeznek vele! Az Ember az egyedüli ezen a bolygón, aki spirituális érzelmekkel rendelkezik és az egyedüli az Univerzumban, akinek interdimenzionális érzelmei vannak.
Ez az érzelmi jellemző "utazik" a mi oldalunk és a tiétek között. Érintetlenül jut át az Emberrel, amikor az megszületik és ez Istennek egy sajátossága. Valamennyi érzelem és az a képességetek, hogy érezzétek őket, a Szellem egy sajátossága és ez szent. Erre azt mondhatod: "Kryon, láttam már olyan állatokat, amelyek mutattak érzelmeket. Mit mondasz erről?" Hadd áruljam el, hogy amit az állatokban látsz, az ösztönös és nem szent. Habár láthattál sok olyan jelet, ami úgy tűnt, hogy érzés, az állatok absztrakt módon (elvonatkoztatva) nem éreznek. Nem tudnak nevetni és örülni, a dolgoktól elvonatkoztatva. Nem gyanakszanak, nem féltékenyek, nem aggódnak a jövő miatt, ahogy azt ti teszitek. Habár sok mindent kiolvashatsz a személyiségükből, ők nem rendelkeznek azokkal a szent érzelmekkel, amelyekkel ti. Képesek szeretni benneteket, de nem képesek Isten fogalmát szeretni. Érezhetnek szomorúságot veszteség miatt, de nem egy esetleges veszteség miatt. Tehát a szent érzelem egy olyan sajátosság, amely magába foglalja a múltat és a jövő lehetőségeit. Lehetővé teszi, hogy örüljetek az emlékezésnek, ugyanúgy ahogy örülhettek a jövőnek. Azonkívül a nemláthatót is magasztalja. Az érzelmek részévé válnak a saját elmétek és testetek valóságának. Úgy használhatod az érzelmeidet, ahogyan csak akarod, mi pedig tudatjuk veled, hogy ez Istennek egy szent jellemzője. Az Emberi érzelem valójában egy valóság-átalakító! Nincs olyan Ember, aki intellektusával fogja fel a kvantum állapotot, mert ez nem az állapot, amelyben megszületett és nem az, amelyben benne él. Ehelyett ez az intellektus és a szív egyensúlya. Az érzelmek a fátyolon jöttek keresztül éspedig nem ok nélkül.

Minden Univerzumban csak egy ilyen bolygó van és már korábban is léteztek más bolygók, ahol szabad választás volt. Nem ti vagytok az egyedüli bolygó, amelyik átélte ezt. Azonban, ti vagytok az egyetlen bolygó a galaxisotokban, amelyik most éli át. Léteznek emelkedett szintű bolygói a szabad választásnak, amelyek más bolygók számára szolgáltatják az élet csíráit, amelyek aztán az isteni szabad választás új bolygóivá válnak. És most itt vagytok, a bennetek lévő teremtő energiában pedig ott van a századok bölcsessége. Ez nem csak a ti földetek bölcsessége, de a galaxisotok korszakainak bölcsessége is. Az évmilliárdok során, amióta ez a galaxis létezik, előttetek már mások is részt vettek a tudatosság egyéb próbáin. Ők felemelkedtek a jóindulat új szintjeire, továbbadva azt a következő bolygónak. Ez egy hosszú távú esemény és végső soron ti is ugyanazt fogjátok tenni. Ilyen módon ti a saját magotokkal népesítitek be a galaxist és azoknak a magjával, akik előttetek éltek - az isteni szándék magjaival. A történelem során a spiritualitással foglalkozók és a tudósok intuitív tudomással bírtak arról, hogy a Föld egy nagyon-nagyon különleges bolygó. És valóban az!

Folytatása következik

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-03-13 23:55:30, csütörtök
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

Nehéz megmagyarázni a külvilágot egy halnak egy akváriumban, mert a hal csak azt az edényt ismeri. Ha mesélnél a halnak a naprendszerről és az azt körülvevő dolgokról, a hal nem tudná azt megérteni. Csak azt tudja, amit ismer. A skatulya, amelyben vagytok, a 4D-ban való túlélésnek a skatulyája. Ez minden, amit tudsz. Így, mindent, amit látsz és minden döntés, amit hozol, annak alapján hozod meg, amiről úgy véled, hogy tisztában vagy vele. Tulajdonképpen, tényleg lehetetlen számodra a dolgokat olyan alapokra helyezni, amelyekkel nem vagy tisztában - mi mégis azt kérjük, hogy próbálkozz. Ezért hadd mondjuk el újra, hogy amit ti ebben az edényben tesztek, az kihat valami sokkal nagyobb dologra, ott kint.
Nem ti vagytok a kísérlet, a próba tárgya. Az energiáról szól a kísérlet. Ti viselitek a fehér köpenyt, mert ti vagytok a kísérletezők, a kísérleti munkát végrehajtók. A 12 milliárd fényévnyi távolságra zajló teremtési esemény energiája nem teljes. Az anyag születése meg annak a milliárdnyi életformának a születése, melyek a világűrnek abban a részében fejlődnek majd, befejezetlen. Valami hiányzik. Milyen spirituális energiája lesz annak az új Világegyetemnek? Milyen szeretetformával rendelkezik majd az új Világegyetem? Ki fogja ezt eldönteni? Lesz, aki ezt válaszolja: ,,Hagyjuk a családra ennek eldöntését. A család a szeretetet hordozza, spirituálisan arra van ráhangolódva. A család - a fogalom meghatározása szerint - Isten! Kapcsolódjon a lehető legmagasabb spirituális energia ahhoz a születő Világegyetemhez. Legyen magas spirituális szintű!" Nem egyoldalú egy kicsit ez a megközelítés? Isten nem hozhat ilyen döntést. A Világegyetemnek egyensúlyban kell lennie, és egyszerűen egy magas szintű szeretetenergiát társítani ahhoz az új teremtési eseményhez, részrehajló döntést jelentene. Isten nem hozhatja meg azt az elfogult döntést. Ezért jött létre olyan megegyezés, hogy egy semlegesnek tervezett és kellőképpen elrejtett életet hordozó bolygó kerüljön megteremtésre azért, hogy a Nagy Központi Napból Származó Angyalok év tízezredeken keresztül benépesíthessék, és elvégezhessék a spirituális kiegyenlítettség kísérletét. Idejöttek a Földre, ahol el lett rejtve előlük, hogy kik ők. Magbiológiai részüket a fizikai Világegyetem más lakóitól kapták olyan módon, hogy az segítsen kiegyensúlyozni spirituális evolúciójukat. Plejádok-béli őseitek vannak, akik már nagyon, nagyon hosszú ideje élnek emelkedett állapotban, egy olyan bolygón, mint a tiétek, amely keresztülment egy ilyen próbatételen. Jóindulatúak és birtokolják a kvantumenergiát. Nem fogják megzavarni a szabad választásotokat. Ezért van az, hogy nem szállnak le és köszöntenek benneteket.

A Nagy Központi Napból Származó Angyalok emberi formában éltek, emberként meghaltak, aztán újraszülettek - meghaltak és újraszülettek. Az élet körforgása gyors volt. A 950 éves időtartamra tervezett biológiai testek először 30 éves lehetőséget kaptak, majd idővel 70- 80 évet. Az emberi DNS-be előre beprogramozott spirituális információ halált és betegséget és öregséget tartalmazott. Az egyik élet hatása áthúzódott a következő életbe és az ebből fakadó feladatok vagy megoldásra kerültek a kísérlet tárgyát képező energiával, vagy nem. A próbatételek megoldása pótlólagos energiát hozott létre, amely megváltoztatta a bolygó rezgésszintjét.
Rezonancia, ez egy kulcsszava mindannak, ami a bolygó rezgéseiben napjainkban történik. A bolygónak és a bolygón való életnek van egy alaprezonanciája. Talán tudományosnak tűnik, de egyben spirituális is. Évezredeken át egy nagyon alacsony frekvenciájú rezonancia vette körül az emberiséget és magát a földet is, amin járt. Ez a rezonancia a környezet energiájára adott válasz. A Föld bolygót és az őt körülvevő rétegek rezonanciáját használják a kommunikációs rendszerek. Ez a rezonancia mindig 7 és 9 rezgés/mp volt. Ez az érték az idők kezdete óta állandó volt. (Schumann rezonancia) Ez megfelel az emberi agy ,,tónusának" is, csakúgy, mint a Föld geológiai összetételének. Ez biztosítja a Földön az állat- és növényvilág energiáinak szimmetriáját. Átható, az élethez alapvetően szükséges ,,horgony" ez, fontos alapját képezi olyan ismérveknek, melyek még felfedezésre várnak. Mint ahogy azt már sok ízben elmondtuk, sejtjeitek és szerveitek ,,kórusa" ultra magas frekvencián rezeg, de az alaprezgés, a ,,horgony" jelenti a kulcsot minden számára. Bár sok különböző ,,frekvencia" létezik, most valami másról beszélünk - olyan rezonanciákról és energiákról, melyek rezgés intenzitása nagyobb, és amelyek a környezet hatására inkább hajlamosak a frekvenciaváltoztatásra. A következőképpen közelítsétek ezt meg: a rezonancia a harmóniáról szól. Ha valami rezonál, akkor azt a környezetben lévő, hasonló, de erőteljesebb harmonikus frekvencia vagy frekvencia együttes okozza. Azt akarjuk ezzel mondani, hogy a hálóigazítások célja részben a Föld alaprezonanciájának átállítása. Az új alapérték 11 körül, ill. afölött lesz. Nem tudjuk megmondani, mi lehet majd a végső érték, mert ezt az Ember módosítja azzal, hogy megoldja a bolygó számtalan problémáját. Amit most a hétköznapi életedben teszel, az hatással van a bolygó rezgésére. Amit itt teszel, az itt marad örökre. Minden egyes tisztességgel megtett lépés, bejut magába a bolygó magjába. És amikor készen van, az csak még egy lap az idő hatalmas naplójában, ahol minden lap egy élet és minden élet hozzáadódik az egészhez.

Folytatása következik

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-03-13 23:54:43, csütörtök
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:


Valahányszor emberi formát öltötök magatokra valamely bolygón, egy afféle jelvényként funkcionáló színjelleget szereztek, mely összevegyül a már meglévőkkel, s amelyek a fa évgyűrűihez hasonlóan a történetetekről mesélnek a szemlélőnek. A jelen pillanatban emberi testben a Földön tartózkodó valamennyi ember egy közös sajátossággal bír. Jellegzetes színeitek a maguk módján a bolygó történetéről beszélnek. A rátok pillantó entitás szeme előtt azonnal láthatóvá válik nagyszerű leszármazásotok históriája is. Ti voltatok azok, akik megterveztétek, majd teljesítettétek az egyik legnagyobb próbatételt, mely átformálta az egész világegyetem jövőjét. Azt mondod, túl grandiózus ez ahhoz, hogy elhihesd? Nos, akkor a dualitás igencsak nagy erővel dolgozik benned, s a lenyomat, melyet tudatodban hordozol, s amely elfedi a valóságot előled, teljes intenzitással működik. Elérkezik majd a nap, amikor e szavak igazságának ismét tudatában leszel, s tisztában leszel vele, hogy sokkal több vagy, mint egy, a bolygó földjét taposó, névvel felruházott biológiai szervezet. A színmű teljes hatalommal bíró entitásként helyez benneteket a bolygóra, akik számtalan más entitással egyetemben arra a feladatra választattak ki, hogy részt vegyenek az emberré válás hallatlan jelentőségű folyamatában, s hogy azután ennek tudását fátyol rejtse el előletek! Küldetésetek célja homályba burkolódzik előletek, sem azt, sem pedig szellemi fivéreiteket és nővéreiteket nem vagytok, nem lehettek képesek felismerni. Az emberi lét duális volta miatt nem ismeritek fel önnön hatalmatokat, sem pedig önvalótokat. Eljön majd az idő, amikor az univerzum végtelen útjait róva, s más entitásokkal összetalálkozva azok megállnak, s áhítattal tekintenek a történetetekről árulkodó színeitekre, s nagyszerű mivoltotokat azon nyomban felismerik. Megkérdezik majd tőletek, milyen volt részt venni a Föld nagy kísérletében! Mint magas rangú jelvények és kitüntetések, színeitek elbeszélik a harcosok kis csapatának históriáját, akik oly sokat tettek, oly sokakért! Legendátok univerzum szerte ismertté válik, s a Föld szó jóval több jelentést hordoz majd, mint pusztán utalást egy bolygóra.
Most pedig a fizikai Világegyetemről szeretnék beszélni nektek, és egy kicsit az egyensúlyról is. Egy ötmillió éves tervről van szó, amelynek ti csak az utolsó részében vettetek és vesztek részt. Mondtuk már, hogy Angyalok vagytok, akik a Nagy Központi Napból származtok - minden hallgató és olvasó Angyal. Az ,,angyal" szó nem teljesen pontos kifejezés, de jól jelzi a szent voltát annak, akik vagytok. A Földet Ember-Angyalok népesítik be, akik dualitásban élnek. Elrejtettünk benneteket Emberként ebben az egy Nappal rendelkező rendszerben. Egy Napot kaptatok. A Világegyetem telis-tele van élettel, telve van vele. A Világegyetemben a legtöbb életforma olyan rendszerben létezik, amelyben kettő Nap található. Amikor majd rájuk találtok, megtudjátok, hogy miért. Elrejtettünk titeket, mert el kellett végeznetek egy feladatot. A fizikai Világegyetemnek, hasonlóan saját bolygótokhoz, egyensúlyban kell lennie, és ezt az egyensúlyt az energia sokfajta formája biztosítja. Az energia változatai a szeretet különböző változatait jelentik ugyanúgy, mint a Földön. Néhány változatot egyesek negatív energiának tartanak, pedig nem azok. Minden egyensúlyt a szeretet változatai alakítanak ki. Talán olvastatok nem emberi lények harcairól, amelyek más világokban, más bolygókon folynak. A látók, az intuitív érzékeléssel bírók távoli világokban játszódó csodálatos és tragikus történetekről meséltek és írtak. Az ezekről a másfajta entitásokról szóló közvetítések korszakokon keresztül időről időre megjelentek, útmutatásként szolgálva arról, hogy egyensúly létezik a fizikai Világegyetemben ugyanúgy, mint a Földön.
Egy másik teremtési esemény zajlik, egy másik ,,robbanás" 12 milliárd fényévre tőletek, amely ,,mostanra" volt betervezve. Mindvégig az volt a terv, hogy most folyjék ez az esemény. Valójában egy másik ,,teremtő robbanás" bizonyítéka az, amit a csillagászok látnak. Egy másik teremtési esemény éppen most alakítja a Világegyetem egy másik részét! Ez is hozzácsatolódik majd Világegyetemetekhez, amint ez minden más teremtési eseménynél is történt. Sok tízezer évvel ezelőtt beleegyeztetek abba, hogy erre a bolygóra jöjjetek, és a dualitás álcája, az Ember energia beállítása mögé rejtőzzetek, amely elfedi előletek, hogy kik is vagytok valójában. Nagyon jól működik ez az energia beállítás, mert olyan kiegyenlített és semerre sem elbillentett játékteret biztosított a számotokra, melynek az energiapotenciálja semleges. A dualitás akadályoz meg benneteket abban, hogy meglássátok Belső Angyalotokat. Egyszerűen ez a dualitás lényege. Olyan helyzetet hoztatok létre, amelyben egyik részeteknek megengedtétek, hogy alacsonyabb rezgésszinten legyen, mint a többi részetek - azért, hogy a dolgokat a spirituális tudatosság semleges egyensúlyában tartsátok, melynek rendszerét ti magatok terveztétek meg. Látszólag ez a rendszer sötétségben hagy titeket, de így kell működnie. A semlegesség vagy dualitás az egyetlen mód a kísérlet elvégzésére, melynek során láthatóvá válik, hogy hová vezet ez az energia-egyensúly. Talán felmerül bennetek a kérdés: ,,Miért kell mindezen keresztülmenni évezredek hosszú során át? Miért kell idejönni és elmenni? Miért van dualitás? Miért folyik küzdelem? Mire jó ez az egész?" Drága családtagok, drága Angyalok, kik a Nagy Központi Forrásból származtok, és most hallgatjátok meg olvassátok ezeket a szavakat - sejtszinten tudjátok, hogy kik vagytok. Hogy lejöttök erre a bolygóra, annak olyan valami oka van, amit már sokszor megpróbáltunk elmagyarázni. Nehéz ezt megtenni, mert valójában nem sok köze van a Földhöz. Az Univerzumhoz van köze. A jövő energiáihoz van köze, amelyeket létrehoztok az itteni tapasztalataitokból.

Folytatása következik

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-03-13 23:52:10, csütörtök
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

Kryon pompás formával és sokféle színnel rendelkezik, melyek az általam teljesített szolgálatról mesélnek, s azokról a különféle helyekről, ahol feladataim végzése közben megfordultam. Alapszínem, csakúgy, mint az emberé, olyan jellegű, amit ti csillámlónak szoktatok nevezni. E csillámló árnyalatot az emberi szem által nem érzékelhető fényes, vibráló szín fedi. Ez a fényes, vibráló szín voltaképpen "szín-életrajzom" kezdetét képviseli, ellentétben a csillámló réteggel, mely az általam teljesített szolgálat mibenlétét tükrözi. A színek nyelvének értője számára azonnal világossá válik, hogy forrásom a központ, mivel e színjelleg alkotja legerősebb, legjellemzőbb tulajdonságaimat, s a mindenség legmagasabb vibrációját hordozza magában. A teremtő központot és a Fény Testvériségét képviseli. Az univerzum valamennyi entitásának tudomása van erről. E központ semmiképpen sem parancsokat közvetít felénk. Egyszerűen részegység, s mint ilyen, fontosságon alapuló hierarchiával - legalábbis amit ti értetek ez alatt - egyáltalán nem rendelkezik. Nagy hordereje sokkal inkább abban mutatkozik meg, hogy rendeltetéséért és az általa végzett szolgálatért ünneplik, azért becsülik, tisztelik. A "fontosságban" ekként a hivatottság ünnepe, nem pedig a rang előtérbe helyezése nyilvánul meg.
Képzelj magad elé két entitást, akik épp szembetalálkoznak az úton. Megállnak, hogy szót váltsanak egymással, majd hirtelen felismerik egymást: egyikük az elme, a másikuk pedig a szív. Milyen bámulattal szemléli az elme a szívet! Nem csoda, hisz hosszú évek alatt egyszer sem mulasztott el életet pumpálni a testbe. Gyakorlatilag mindketten partnerekként működtek együtt abban, hogy biztosítsák az élet forrását az egész számára, ám útjuk mostanáig mégsem keresztezte egymást. Az elme annyi, de annyi kérdést szeretne feltenni a szívnek, többek között arról, vajon milyen érzés lehet ilyen fontos szervnek lenni, vagy arról, milyen lehet az emberi szervezetet a véráram útján folyamatosan élettel táplálni. Ám a szív ugyanúgy bámulattal tekint az elmére! Hiszen a működéséhez szükséges parancsokat évek óta az elme szolgáltatja neki. Mennyi, de mennyi kérdés volt a tarsolyában, amiket már rég fel szeretett volna tenni az elmének! Vajon milyen lehet ilyen nagyszerű elektromos rendszerrel s oly bonyolultsággal bírni, ami lehetővé teszi, hogy minden szervvel egyidejűleg párbeszédet folytasson? Tehát e két teljesen különböző részegység letelepedik egymás mellé, s megvitatják, milyen is az egész érdekeit szolgálni. Amikor azután továbbindulnak, ki-ki a maga útjára, mindketten tudják, egy nagyszerű lénnyel találkoztak aznap, s mindketten jóleső érzéssel távoznak, tudván, gazdagabbá tette őket az élmény. Éppen így áll a dolog veled és velem is. Mindketten évek óta szolgáljuk a bolygó érdekeit, mindketten saját lehetőségeinkhez mérten. Ám most esik meg első ízben, hogy szembetalálkoztunk az úton; és jóllehet - mivel számodra én a Szellemet képviselem - a csodálat fényét látom tükröződni a szemedben, engem ugyanúgy lenyűgöz a személyed s nem győzőm hangsúlyozni, hogy a szeretetforrásból érkeztem, s az univerzum hatalmas szeretettel vesz körül benneteket! A különbség csupán abban rejlik, hogy mind ez idáig sohasem jelentünk meg a tér egyazon pontján ugyanabban az időben együtt. Most azonban épp ez történik.

Folytatása következik

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-03-13 23:49:34, csütörtök
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

Tanításaink nem szabályoknak engedelmeskedő tárgyakként kezelnek benneteket, nem akarnak szolgasorba hajtani, dobozba zárni, nem tiltják meg, hogy nézzetek szét a világban. Ennek pontosan az ellenkezőjéről van szó. Nincs szervezet, amihez csatlakoznod kell. Tanításaink szabaddá kívánnak tenni benneteket érzelmeitek és intellektusotok tisztelete mellett. Becsüljük spirituális logikátokat és gondolkodásotokat. Nincsen doktrína, amit meg kell tanulnod, csak egyetlen gondolat, amit el kell fogadnod, hogy talán örökkévaló vagy és a lelkedben ott van a teremtő egy darabja. Én csak egy darabját hozom a kirakónak. Nem látjátok, amit Én látok. Felhívom rá a figyelmeteket, ahhoz, hogy minden szükséges tudás birtokába juthassatok, nem elég pusztán egy csoport, egy segítő, vagy egy spirituális csatorna információval számolni. Mi valamennyien egy-egy bizonyos szakterületre specializálódtunk. Ne csupán egyikünket, hanem a többi információt közvetítő entitás üzeneteit is vegyétek tekintetbe, s az információtöredékekből összeállíthatjátok a kirakójáték egészét, mely nyomán elmétekben a szellemi világosság fénye ragyoghat fel. Tanulmányozzátok azokat is és "kössétek össze a pontokat." Hallgassatok a közvetítésekre. Hallgassatok a bölcsekre. Ismerd fel, mi van összhangban és mi nem. A félelmen alapszik-e az információ, vagy a szereteten? Válasszátok azt, amelyik a szívetekkel van összhangban, és ami legtöbb érzelmet vált ki. Higgy az első megérzésnek. Ne analizáld, ne filozofálj túl sokat. Csak hallgass a szívedre. Létezik egyfajta egyensúly, az intellektus és a szív között. Ne dobd el a logikádat. Erősítsd meg a szíveddel. Ezt nevezzük szabad választásnak. Összekapcsolva a részeket, lásd az összefüggő képet. Nézzetek körül és lássátok Istent magatokban!
Mindegyikőtöket ismerem, még azokat is, akik azt gondolják, hogy soha nem találkoztak velem. Ismerlek benneteket, méghozzá igen különös módon és ez megmelengeti szívem. Én a ,,mágnesesség mestere" vagyok, de egyben az is, aki búcsút vett tőled a fátyol másik oldalán, mielőtt beléptél volna a születés fuvallatába, és ide jöttél volna erre a bolygóra. Az én energiám érezted utoljára, miközben áthaladtál a fátyolon, hogy ide kerülj és itt legyél, ahol most vagy. Az első leszek majd, akit meg fogsz látni akkor is, amikor elhagyod ezt a bolygót és visszatérsz ide, áthaladva a Dicsőség Csarnokán és a Teremtés Barlangján. Kryon energiája Gaiához tartozik, mint említettem Mihály Arkangyal családjának része, egy angyali energia, akárcsak ti. Mindegyikőtök egy-egy csoport, de ti erről csak keveset tudtok. Csak azt az egyes számú éneteket ismeritek, lineáris éneteket, aki úgy tesz, mintha valóban egy Emberi Lény lenne a Földön a négy dimenzióban. Bárcsak tudhatnátok, hogy mindannyian egy isteni angyalcsoport vagytok, mindegyikőtök. Én minden ,,újabb körnél" találkozom veletek. Csoportom nőies jellegű, bár esszenciám férfias. Kiegyensúlyozott csoport vagyok, miként ti is. Bár nincs nemem, férfi-női jellegeim egyensúlya változó. Mindkettő vagyok és a körülményekhez alkalmazkodva változom. Formánk és színeink lényegében nevünket és szolgálatunk mivoltát árulják el a szemlélőnek. Azonkívül a színek az értő számára arról is beszámolnak, hogy merre jártunk az univerzumban, s miféle tetteket tudhatunk magunk mögött.

Folytatása következik

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-03-13 23:46:34, csütörtök
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

Minden gondolat, minden reakció, minden logika, minden spiritualitás át van szőve az elfogultságotokkal. Lesznek köztetek, akik hamarosan kilépnek belőle és többet meg fognak érteni abból, hogy mi is történik az életükben. Kvantum állapotúvá lenni már neked is kéznyújtásnyira van. Minden, amit tenned kell, hogy kitaláld, hogyan nyisd meg és zárd a különböző szinapszisokat (idegi kapcsolódásokat) ahhoz, hogy létrehozd az Emberi Lénynek azt a fajtáját, amelyik a kifejlődött egyed kezdete. Áldott az Emberi Lény, aki tudatos, mert maga a tudatosságra eszmélés az, amit a bolygóért teszel. Azért vagy itt, hogy tudatos legyél! Ha tudatában vagy a belső istenségnek, akkor eleget teszel a feladatnak tökéletesen. Válj kvantummá (elégedett a mostban.) Tanulj meg jövő nélkül élni. Az megtöri a lineáris berögződést, ami azt mondja, hogy a megvalósítás a siker mércéje. Egy lineáris idő-tudatosságban, igen; de egy kvantum tudatosságban ez inkább a békességednek a mércéje és a csak ,,létezés" örömének. Ez nem az ártatlanság, nem a tudatlanság, hanem teljes egészében a kvantum bölcsesség.
A felébredés egy nagyon személyes tapasztalat. Megbecsülés jár minden léleknek, függetlenül attól, hogy hiszed-e vagy sem, hogy ez a közvetítés valóságos. Isten egyformán szeret és becsül mindannyitokat. Érdekes ez a dolog, két ember ül egymás mellett, az egyik vitatja mindazt, ami történik, a másik viszont meggyógyul. Ez az üzenet a szabad akaratról szól és arról a választásról, hogy spirituálisan továbblépj. Szabad vagy, teljes mértékben szabad, hogy befogadd vagy elutasítsd az eléd helyezett energiát. Mivel ahol én vagyok, nem létezik 4D-s idő, ezért számomra nehéz olyan üzeneteket közölni társammal, amelyek szinkronban vannak azzal a valósággal, amelyben ti éltek. Sokszor metaforákban beszélek, de csak ezt tudjuk tenni, ha 4D-s fogalmakra akarjuk lefordítani az interdimenzionális információt. A metaforákat és allegóriákat, mint ,,tényleges jelentésükön túli jelentéssel bíró" történeteket meséljük el. Minél mélyebbre néztek, annál többet láthattok bennük. Gyakran inkább az energiákról és a potenciálokról kaptok tőlünk üzeneteket, amelyeket mi látunk és nem valamiről, ami a ti idővonalatokon történik. Az információk, melyeket nektek adunk, kiteljesedéseteket és felemelkedéseteket szolgálják. Ezek az információk olyan szintre segíthetnek benneteket, ahol képesek vagytok a hallottakat továbbfejleszteni, érvényességüket igazolni, majd a tanulásban önállóan továbbjutni! Pontosan erre szól felhatalmazásotok! Mivel a ti bolygótok jelenleg a szabad akarat bolygója, nem adhatunk útmutatást. Minden napvilágra kerülő dolognak már potenciálként jelen kell lennie az emberi gondolatban. Minden felfedezésre váró találmánynak csírájában már ott kell lennie az ember elméjében. És ha nincs ott, akkor nem is beszélünk róla. Mindez tiszteletben tartja az előttetek álló kísérlet folyamatát és azt a megtapasztalást, amiért ide jöttetek. Ez a ti megállapodásotok velünk. Ez a Szellem ígérete az emberiség számára.

Folytatása következik

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-03-13 23:43:59, csütörtök
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

A társam itt ül előttem, nincs önkívületben. Hallgatja, amit mondok, én pedig az ő személyiségét használom, a tudását, az anyanyelvét, az intellektusát és az Akasha tapasztalatait. Intuitív látomásokat juttatok el hozzá, sokszor olyan üzenetet, amivel még ő maga sincs tisztában, és ahogy veszi az adást, ő lefordítja ezeket a ,,valós időben". Az a hang, amit hall, a tudatosság, amit befogad és az őt körülvevő energia, mind segítségére vannak abban, hogy képes legyen a Szellemmel kvantum állapotban összeolvadni. Az emberi szállítóeszközt használom és az évek folyamán ez az általa, hozzám kialakított csatorna tisztasága és teljessége sokat fejlődött, ő pedig egyre nyitottabb lett. Az összeolvadás olyan dolog, amit minden ember meg tud tenni. Nem úgy, hogy emberek sokasága előtt ül egy széken és közvetít, ahogy azt most látjátok, hanem közvetlen kaput nyit a Teremtőhöz, minden szempontból. Ez egyáltalán nem szokatlan. Valójában ez az, amit a Földön minden egyes ember ösztönösen érez, - ez az, amire mindig is vágyott - a kapcsolat az otthonnal. Ha helyesen történik az összeolvadás, az eredmény végül az lesz, hogy összekapcsolódsz a Teremtő forrással. Ez a leginkább ősi és a legmélyrehatóbb módja annak, hogy a Teremtő beszéljen az emberiséghez. Mindig van mód a kapcsolatra, mert ez bele van építve az Ember-mivoltodba. Létezik egy közvetlen kapcsolat a Szellemmel és ti ezt Felsőbb Énnek neveztétek el. Az Embernek ez a spirituális része úgy működik, mint egy antenna, ott lobog a szélben, egész életed folyamán. Van köztetek, aki tudja, mit tegyen vele és kapcsolódik ehhez a szent vezetékhez. Legtöbben nem. Ám, amikor megteszed, az akkor van, amikor a legmélyebb meditációk történnek. Azért hívunk ebbe az energiába, hogy megtanuld kifejleszteni ezt a kapcsolatot és ráhangolódj erre az energiára. Sokan vannak, akik éppen csak, hogy elkezdték a ráhangolódást a Felsőbb Én energiára. Ők azok, akik először fedezik fel életükben, hogy többről van szó, mint amit Istenről gondoltak. Hadd mondjak neked valamit kételkedő, amiről szeretném, ha elgondolkoznál. Lehet, hogy nem hiszed el, hogy mindaz, ami pillanatnyilag ott az emelvényen történik valóságos. Még továbbra is kételkedsz ebben. Használjátok az ítélőképességeteket, amely emberként megadatott nektek. Ne engedjétek, hogy az, amit egész életetekben tanítottak nektek útjába álljon annak, hogy felfedezzétek azt a valóságot, amelyet még nem ismertek.
Nagyon erőteljes dolog az, amikor az ember felfedezi önmagában az istenséget. Erőteljes dolog, amikor meg tud bízni az intuíciójában és a saját érzelmeiben és figyelmen kívül tudja hagyni mindazt, amit igaznak tanítottak neki. Az emberi lény elfogultsága és bármiféle élő organizmusé, a túlélés. Merthogy a túlélésre való törekvés minden egyes emberi lény elfogultsága. Arra tanítottak benneteket, hogy mindig a saját valóságotokban értelmezzétek a dolgokat. Hitetek továbbra is próbára lesz téve, mert a dolgok, amelyekkel kapcsolatban azt kérjük tőletek, hogy megértsétek őket, mindig láthatatlanok. Nagyon-nagyon könnyű felépíteni egy falat, amely az intellektuson keresztül ítéli meg azt, hogy mi igaz és mi nem. Hadd mondjak neked valamit, intellektus embere. Olyan keveset tudsz arról, hogy ki vagy. Gyönyörű vagy, szeretetreméltó vagy, hatalmas energiád van. Megvan rá a lehetőséged, hogy a dobozban maradj, ha így döntesz, de legalább engedd meg magadnak a spirituális logikát. Lehetséges, hogy Isten nagyobb, mint ahogy azt mondták neked? Lehetnél te is nagyobb, mint ahogy azt mondták? Mint ember, szeretnélek néhány dologra bátorítani titeket. Próbáljátok egyesíteni az intellektusotokat a spiritualitással. Ismerjétek fel, hogy az elmétek nem az ellenségetek. Nyissátok meg a szíveteket. Gondolkodjatok a szívetekkel és érezzetek az elmétekkel. Nyíljatok meg saját magatok érzékelése előtt, amint egyensúlyba hozzátok az intuíciót az intellektussal. Felismeritek, hogy ezáltal sokkal egyszerűbb lesz közös sodrásba kerülni egymással és az univerzummal is. Ezért azt javasoljuk, hogy definiáljátok újra önmagatokat.
A tudat, már természeténél fogva kvantum állapotú. Az Emberi agy úgy lett tervezve, hogy kvantum módon gondolkodjon. Csak a logika és az értelmi egyensúly által történik, hogy a biológiai kapcsolódások lineárissá válnak. Fogjátok ezt a lineáris elfogultságot és mindenre ezt alkalmazzátok.

Folytatása következik

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-03-13 23:41:47, csütörtök
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatás:

Az utóbbi 50 év alatt előidézett változások, melyek átformálták bolygótokat, tették szükségessé ismét jelenlétemet. Az Új Kor egyik támogató angyala vagyok. Kozmikus családom energiája magában foglalja azt az entitást is, akit ti Mihály arkangyalnak hívtok. Gyakran együtt utazunk, és most ismét együtt dolgozunk bolygótokért. Részt veszek továbbá azoknak a spirituális entitásoknak a munkájában, akik a tudománnyal, fizikával és a szeretettel foglalkoznak. Korrekciókat hajtok végre mágneses hálótok rendszerében, hogy tudatmintáitokkal összhangban hatékonyan támogassa egészségeteket és szellemi világosság elérését szolgáló törekvéseiteket. A mágneses háló dualitásotok erősségére gyakorol befolyást, a tudatotokba áradó spirituális erőt szabályozza, meghatározva annak mértékét, hogy "valódi önmagatokból" mennyit pillanthattok meg. Feladatom nem csupán a spirituális növekedéseteket lehetővé tevő mágneses erővonalak kiigazítását foglalja magában, hanem a jelenleg zajló eseményekről is informálnom kell benneteket. Ez nem egy Kryontól származó üzenet. Ez a mindenségtől érkezett üzenet - egy üzenet a családtól, amit egy családtag hozott el. Semmi mást nem hozok, mint információt, s nem pedig hiedelemrendszert, amely mellett bárkinek is el kellene köteleznie magát. Sokszor az információ összetett, mégis egyszerű. Szükség van arra, hogy figyelj, hogy megértsd azokat a fogalmakat, amelyeket azok készítettek elő, akik a fátyolnak az innenső oldalán vannak, és akik tudják, hogy kik vagytok. Tevékenységem minden egyes mozzanata egyetlen célra fókuszál: hogy békességet teremtsek szívetekben a változásokkal kapcsolatban, s hogy olyan ismereteket adjak át nektek, melyek révén képessé válhattok arra, hogy önnön hatalmatokat birtokba vegyétek. Azért jöttem, hogy tájékoztassalak benneteket arról, hogy most lehetőség nyílik a beavatkozásra (a Szellem, a Lélek részéről) fejlődésetek folyamatába. Kérésetekre olyan új gondolatminták állnak rendelkezésetekre, amelyekkel valamennyi karmátokat semmissé tehetitek. Magatokhoz ragadhatjátok új hatalmatokat; s fénylényekké válhattok (a fény szó itt a felsőbbrendű énben rejlő erőre utal). Ezért így szólok hozzátok kedves család, kell, hogy legyen a bizalomnak egy olyan eleme, ami által kézen fogod a Szellemet és elkezdesz előre haladni. Léteznie kell a bizalomnak Isten szeretetében és ezt nevezzük kozmikus intelligenciának.
Fénymunkás bármely emberi lény, aki megvizsgálta a saját tudatosságát és úgy döntött, hogy létezik egy isteni része, amelyet a saját maga, valamint a Föld érdekében is hasznosíthat. A fény a bennetek gyúló szellemi ragyogást jelenti, és azt, hogy elismeritek önnön spirituális természeteteket, mely az emberi test álruháját öltötte magára, s amelyet erős és eltéphetetlen kötelék fűz össze a hatalmas központi forrással. Hasonlatok nyelvén szólva a fény megszabadulás a sötétségtől, ami pedig maga a félelem. A felvilágosult szellemiséggel bíró ember ennélfogva a fény harcosa, és a planetáris vibráció felerősítését célzó tudatosságot képviseli. Semmilyen elmélet nem kapcsolódik hozzá és nincs intézményesült háttere. Megváltoztathatjátok bolygótok rezgésszintjét. ,,Érett korba" léphettek, majd kapcsolatot alakíthattok ki más dimenziókkal. Ezért vagyok most itt, s e folyamat során a szeretet hatalmát hozom el nektek, amelyet most már a legapróbb sejtek szintjén is átérezhettek.
Az én nevem, a fátyol másik oldalán nem Kryon. Ez a név számotokra lett létrehozva. Mint egy csoport, elfoglalom társam energiáját ennek a kommunikációnak az idejére. Maga az ötlet, hogy a fátyolon túlról érkező üzeneteket emberi közvetítéssel kapjátok meg egyesek számára még mindig hihetetlen. Sokan úgy érzik, hogy a közvetítés nem helyénvaló. Azt mondják: ,,Tudod ez túlságosan is különös és furcsa. Itt vagyunk mi egy Emberi Lénnyel, aki üzeneteket kap a fátyol túlsó oldaláról. Hogy tudja ezt bárki is bizonyítani? Hol találkozunk ilyennel a spirituális történelemben?" Elmondom, mindig is ez volt ennek a módja. Így beszélt Isten az emberekhez évezredeken keresztül. Hogyha ezek a mélyen szántó írások megérintik a szíveteket, azok, amelyeket emberek írtak, akik a Forrással kapcsolatban álltak, akkor tudjátok, hogy ezt közvetítésnek hívják. Bolygótokon az összes szent iratot, egytől-egyig olyan emberek írták, akiket a szeretet befolyásolt és az üzeneteket a Szellem vezetésével közvetítették. Történelmetekben a legmélyrehatóbb Isteni igéket emberektől kaptátok, ahogy a Szellemet közvetítették. Azok nem Isten szavai, hanem Emberi Lények szavai, egy isteni Felsőbb Én befolyása alatt.

Folytatása következik

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 504 db bejegyzés
e év: 4790 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1622
  • e Hét: 11125
  • e Hónap: 25030
  • e Év: 154737
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.