Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/48 oldal   Bejegyzések száma: 476 
Cirenei Simon segít Jézusnak vinni a keresztet
  2018-02-28 17:33:28, szerda
 
  Nagyobb kép Link

...... .....

 
 
0 komment , kategória:  saját készítés  
Hosszú Katinka: A férjem otthon már ne mondja meg, ......
  2018-02-28 16:40:18, szerda
 
  Hosszú Katinka: A férjem otthon már ne mondja meg, hogy mit csináljak.
Videó Link

Hosszú Katinka a férjének köszönheti világsikerét? videó Link
Kálnoki Kis Attila sportújságíró elmondta, Hosszú Katinka új edzője miatt rengeteget fejlődött. Az újságíró szerint az úszó és férje közösen alakítottak ki egy teljesen egyedi brandet Katinkának. A sportújságíró véleménye, hogy Magyarországon nincs még egy olyan sportoló, aki képes volt ilyenfajta sportmárkát kiépíteni maga köré.

Miért tartja lázban Hosszú Katinkáék magánélete a magyarokat? Videó Link
Az ATV Start vendége Perlaky-Papp József docens, Budapesti Metropolitan Egyetem.
 
 
0 komment , kategória:  Magyar sikerek sportban  
Óriási szeretettel fogadták a két téli olimpiai bajnokot ...
  2018-02-28 16:37:20, szerda
 
  Óriási szeretettel fogadták a két téli olimpiai bajnokot Pécsen
Csodálatos körülmények között köszöntötték Pécsett a város két téli olimpiai aranyérmesét, a Dél-Koreából nemrég hazaérkezett rövidpályás gyorskorcsolyázókat, Knoch Viktort és Burján Csabát. A sportcsarnok tele volt gyerekekkel, szinte mindenki nyakában "Hajrá, Magyarok!" feliratú sál lógott, s féltucatszor biztosan felzúgott, hogy "Szép volt, fiúk!".
Tényleg szép volt, fiúk! Azt a váltó döntőt bármennyiszer szívesen visszanézzük, mint ahogy immár sokadszor végig ízgultuk most is, a hétfő délutáni eseményen. A képernyőre tapadt vagy ezerötszáz szempár, s a gyerekek és a felnőttek úgy izgulták végig az utolsó métereket, mintha nem tudták volna, mi lesz a végeredmény: magyar aranyérem! A főszereplők között két pécsivel!
Knoch Viktornak és Burján Csabának azóta valószínűleg elég kevés nyugodt pillanata volt. Kézről kézre adják őket a tévéstábok, az újságírók, a rajongók pedig szinte méterenként megállítják őket - így történt ez a Lauber Dezső Sportcsarnokban is. Sorra adták az interjúkat, közben gyorsan egy-két fotó a kislányokkal, kis srácokkal, majd újra egy-két frappáns, vidám mondat.
De láthatóan nem unták. Miként a mintegy ezerötszáz gyerek sem unta azt a szuper programot, azt a jókora bulit, amit a két olimpiai bajnok köszöntésére a város és klubjuk, a PSN Zrt. Sportiskola szervezett. A hangulatról az ismert lemezlovas, a sportot imádó DJ Dominique gondoskodott (Rátgéber László oda is súgta, hogy nagyon jóban vannak, s 1998-ban nekik is nagy bulit rendezett), aki alaposan átmozgatta, megénekeltette a kislányokat, kisfiúkat, akik között voltak kosarasok, focisták, dzsúdósok, aerobikosok, szinte minden sportág képviseltette magát.
Aztán, mire mindenki kellően bemelegedett, jöhettek a színpadra a főszereplők: Knoch Viktor és Burján Csaba! Óriási ödvrivalgás fogadta őket, jó volt mindezt látni, hallani - egyértelmű, új példaképek születtek a pécsi sportpalánták számára. A két téli olimpiai bajnokot köszöntötte a kétszeres nyári ötkarikás aranyérmes, Vári Attila, a PSN Zrt. vezérigazgatója, valamint természetesen dr. Páva Zsolt, Pécs város polgármestere. Az esemény szpíkere, az ismert sportriporter, Hajdú B. István előbb felsorolta mindkét sportoló fontosabb sikereit (hosszú volt a lista), majd mindketten átvehették Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlése által adományozott Pro Civitate Díjat. Ezt követően pedig azok vehettek át emléklapot, akik korábban vagy most segítették a két kiválóság pályafutását: Lakatos Tamás (a PSN Zrt. Sportiskola rövidpályás gyorskorcsolya szakosztályának vezetője, a junior válogatott edzője), Orendi Mihály (a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség ügyvezető igazgatója), ifjabb Telegdi Attila mesteredző, idősebb Telegdi Attila (a korábbi Pécsi Korcsolyázó SE elnöke), Telegdi Csaba (a korábbi Pécsi Korcsolyázó SE edzője), Knoch Balázs (korábbi téli olimpiai résztvevő, aki Pjongcsangban technikusként segítette a válogatottat), Aczél Tamás (a korábbi Pécsi Korcsolyázó SE vezetőedzője, a válogatott korábbi edzője).
A díjak átvétele után folytatódott az ünneplés, s a gyerekeken látszott, életre szóló élményben volt részük. Miként abban is biztosak vagyunk, hogy a két hősünk sem felejti el sosem ezeket a pillanatokat, mert szinte kézzel fogható volt a feléjük áradó szeretet.
Nagyon jó volt most (és múlt csütörtökön is) pécsinek lenni! Köszönjük, fiúk!

Hazatért két téli olimpiai bajnokunk, Burján Csaba és Knoch Viktor, akiket ünnepélyes fogadtatásban részesítettek február 26-án a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban.
Videó Link

- Fantasztikus pécsi siker: megvan az első arany a téli olimpián.
A Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor, Knoch Viktor, Burján Csaba összeállítású négyes megszerezte Magyarország történetének első téli olimpiai aranyérmét a rövidpályás gyorskorcsolyázók 5000 méteres férfi váltóversenyében a phjongcshangi játékok csütörtöki napján.
Knoch Viktor és Burján Csaba, a PSN Zrt. versenyzői a magyar rövidpályás gyorskorcsolya csapat tagjaiként szálltak harcba az olimpiai éremért.
A tavalyi világ- és az idei Európa-bajnokságon is bronzérmes magyar kvartett Kínát és Kanadát megelőzve érte el a történelmi sikert, a dél-koreai együttes negyedikként zárt, miután a döntőben elesett az egyik tagja.
A magyarok ezt megelőzően két ezüst- és négy bronzérmet nyertek a téli olimpiákon, legutóbb a Regőczy Krisztina, Sallay András jégtáncpáros végzett másodikként 38 évvel ezelőtt, az 1980-as, Lake Placid-i játékokon.
A magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók az utolsó esélyüket megragadva így tovább folytatták nagyszerű sorozatukat, ugyanis három éve minden világversenyről éremmel tértek haza, az elmúlt három világbajnokságon összesen kilenc medált gyűjtöttek és mindegyiken legalább kettőt.
A fináléban Liu Shaoang az élre rajtolt a dél-koreaiakat megelőzve, de az első váltásnál a hazaiak visszavették a vezetést, kisvártatva pedig a kínaiak is a magyarok elé kerültek. A futam eleje kissé ideges és feszült volt, mindenki próbált minél előrébb helyezkedni. Egy ideig Kína is vezetett a magyarok előtt, de aztán a dél-koreaiak a harmadik pozícióból ismét az élre álltak, sőt a magyar négyes visszaesett negyediknek, amikor az addig hátul ,,vonatozó" kanadaiak egy váltásnál elé kerültek.
A finálé egyik drámai pillanata az volt, amikor a dél-koreai váltó egyik tagja elesett. Ez megnyugtatta a másik három csapatot, hosszú ideig Kanada haladt az élen Kína és Magyarország előtt. Alig tíz kör volt hátra, amikor ismét megélénkült a verseny, Kína megszerezte a vezető helyet, de Kanada szinte rögtön visszavette azt. Ekkor a magyar kvartett ,,csak" utazott, várta az alkalmat, amikor meglepheti riválisait.
Ez a pillanat az utolsó két váltásnál jött el. Előbb Liu Shaoang parádés kigyorsítással megelőzte kanadai riválisát, majd váltott bátyjával, Liu Shaolin Sándorral, aki kínai ellenfelét lehagyva élre állt. Innentől pedig már nem engedte ki a kezéből az aranyérmet, hatalmas ökölcsapással haladt át a célvonalon elsőként. A váltó olimpiai rekorddal győzött.
Noha a zsűri még videózott, de az előzgetések ellenére nyugodt, vitás helyzetektől mentes verseny volt, így a magyarok egy hatalmas piros-fehér-zöld zászlóval a jégen korcsolyázva ünnepeltették magukat. Nem is kellett csalatkozniuk, nem történt kizárás, azaz megszerezték a történelmi aranyérmet, amely 177. a sorban Magyarország esetében, de a korábbiak mind a nyári játékokon születtek.
Rövid pályás gyors korcsolya, férfi 5000 méteres váltó, olimpiai bajnok: MAGYARORSZÁG (Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor, Knoch Viktor, Burján Csaba) 6:31.971 perc
 
 
0 komment , kategória:  Magyar sikerek sportban  
Három mentő rohant a szánkó balesethez a Remeterétre
  2018-02-28 16:33:04, szerda
 
  Még vasárnap este történt a sajnálatos eset, melynek során egy gyermek és egy felnőtt sérült meg.
Mint olvasónk tájékoztatta szerkesztőségünket, vasárnap este két mentő állt a Remeterétnél az út szélen. Mint Győrfi Páltól, az OMSZ kommunikációs és pr vezetőjétől megtudtuk, a megadott helyszínre egy szánkóbalesethez riasztották a mentőket. Három mentőegységgel, köztük egy gyermek mentőorvosi-kocsival vonultunk a balesethez. A mentők egy felnőtt és egy gyermek sérültet ellátást követően kórházba szállítottak.

Az elsődleges információk szerint a helyszíni vizsgálatok alapján könnyebbnek tűnő sérüléseket szenvedtek.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Megáldották a miskolci Semmelweis-kórház ökumenikus .....
  2018-02-28 16:30:32, szerda
 
  Megáldották a miskolci Semmelweis-kórház ökumenikus kápolnáját.
2018. február 28.
Ökumenikus kápolnát áldottak meg február 27-én a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Semmelweis Tagkórházában.
Bővebben Link
 
 
0 komment , kategória:  vallás  
Vajon demokrácia van a mennyországban?
  2018-02-28 16:27:03, szerda
 
  A budapesti Zappa Caféban folytatódott február 27-én a ,,Szólj be a papnak" beszélgetéssorozat. Ezúttal Gombkötő Beáta evangélikus lelkésznő, Fábry Kornél római katolikus pap és Boros Dávid baptista lelkipásztor várta a ,,beszólásokat" és válaszolt a kérdésekre.
2018. február 28. szerda
Bővebben itt olvasható Link
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
2. nagyböjti hét szerda 02.28
  2018-02-28 16:23:56, szerda
 
  ........


Jézus Jeruzsálembe indult. Útközben magához hívta tizenkét tanítványát, és bizalmasan közölte velük; ,,Most fölmegyünk Jeruzsálembe. Ott az Emberfiát a főpapok és írástudók kezére adják, halálra ítélik, majd kiszolgáltatják a pogányoknak, megcsúfolják, megostorozzák és keresztre feszítik, de harmadnapra feltámad." Ekkor odalépett hozzá a Zebedeus-fiúknak (Jakab és János apostoloknak) anyja, fiaival együtt, és leborult előtte, hogy kérjen valamit. Jézus megkérdezte tőle: ,,Mit kívánsz?" Ő azt felelte: ,,Intézd úgy, (Uram,) hogy az én két fiam országodban melletted üljön: az egyik jobbodon, a másik pedig bal oldaladon." Jézus így válaszolt nekik: ,,Nem tudjátok, hogy mit kértek. Készek vagytok-e arra, hogy kiigyátok azt a kelyhet, amelyet nekem ki kell innom?" ,,Készek vagyunk!" - felelték. Jézus erre így folytatta: ,,A szenvedések kelyhét velem együtt kiisszátok majd. De hogy ki üljön mellettem jobb és bal felől, azt nem én döntöm el. Azok ülnek majd ott, akiket mennyei Atyám erre kiválasztott." Amikor a többi tíz (apostol) ezt meghallotta, méltatlankodni kezdett a testvérpár viselkedése miatt. Jézus magához hívta őket, és így szólt hozzájuk: ,,Tudjátok, hogy a pogányoknál hogyan hatalmaskodnak a vezető emberek: akinek nagyobb a rangja, érezteti a hatalmát. Nálatok ne így legyen! Aki köztetek nagyobb akar lenni, legyen a szolgátok! És aki első akar lenni, legyen a cselédetek! Az Emberfia sem azért jött, hogy neki szolgáljanak, hanem hogy ő szolgáljon másoknak, és odaadja életét váltságul mindenkiért."
Magyar Kurír

Igenaptár oldalon
OLVASMÁNY Jeremiás próféta könyvéből
A gonoszok mindig üldözik a jókat, de Isten végül igazságot szolgáltat.
Miközben Jeremiás az Úr parancsát teljesítette, így fondorkodtak egymás között ellenségei: - Rajta! Szőjünk összeesküvést Jeremiás ellen, mert nélküle sem vész ki a törvény a papnál, sem a tanács a bölcsnél, sem a beszéd a prófétánál! Gyertek, vádoljuk be őt, és gondosan figyeljük meg minden szavát.
Jeremiás ekkor így imádkozott: - Figyelj rám, Uram, és halld meg ellenségeim szavát! Vajon rosszal szokás-e fizetni a jóért? Miért ásnak hát vermet nekem? Emlékezzél! A színed elé álltam, hogy közbenjárjak értük, és elhárítsam a haragodat róluk."
Ez az Isten igéje.
Jer 18,18-20

EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
Az Emberfia nem azért jött, hogy neki szolgáljanak, hanem hogy ő szolgáljon mindenkinek.
Jézus Jeruzsálembe indult. Útközben magához hívta tizenkét tanítványát, és bizalmasan közölte velük; ,,Most fölmegyünk Jeruzsálembe. Ott az Emberfiát a főpapok és írástudók kezére adják, halálra ítélik, majd kiszolgáltatják a pogányoknak, megcsúfolják, megostorozzák és keresztre feszítik, de harmadnapra feltámad."
Ekkor odalépett hozzá a Zebedeus-fiúknak (Jakab és János apostoloknak) anyja, fiaival együtt, és leborult előtte, hogy kérjen valamit. Jézus megkérdezte tőle: ,,Mit kívánsz?"
Ő azt felelte: ,,Intézd úgy, (Uram,) hogy az én két fiam országodban melletted üljön: az egyik jobbodon, a másik pedig bal oldaladon."
Jézus így válaszolt nekik: ,,Nem tudjátok, hogy mit kértek. Készek vagytok-e arra, hogy kiigyátok azt a kelyhet, amelyet nekem ki kell innom?"
,,Készek vagyunk!" - felelték.
Jézus erre így folytatta: ,,A szenvedések kelyhét velem együtt kiisszátok majd. De hogy ki üljön mellettem jobb és bal felől, azt nem én döntöm el. Azok ülnek majd ott, akiket mennyei Atyám erre kiválasztott."
Amikor a többi tíz (apostol) ezt meghallotta, méltatlankodni kezdett a testvérpár viselkedése miatt. Jézus magához hívta őket, és így szólt hozzájuk: ,,Tudjátok, hogy a pogányoknál hogyan hatalmaskodnak a vezető emberek: akinek nagyobb a rangja, érezteti a hatalmát. Nálatok ne így legyen! Aki köztetek nagyobb akar lenni, legyen a szolgátok! És aki első akar lenni, legyen a cselédetek! Az Emberfia sem azért jött, hogy neki szolgáljanak, hanem hogy ő szolgáljon másoknak, és odaadja életét váltságul mindenkiért."
Ezek az evangélium igéi.
Mt 20,17-28

Imádság
Istenünk, te jóságos vagy, mert képességet adtál nekünk, hogy téged megismerjünk. Te teremtetted a mennyet és a földet. Te vagy a mindenség Ura, az egyedül igaz Isten, akin kívül más Isten nincs. Urunk Jézus Krisztus által küldd el nekünk a Szentlélek országát! Segíts minden embert, hogy felismerjen téged: Urát és Istenét, és hogy mindig kitartson melletted!
Szent Iréneusz

Elmélkedés C. Horváth István Sándor
Jakab és János apostol azt kéri az Úrtól, hogy Jézus uralmának beköszöntekor majd ők ülhessenek mellette jobb és bal oldalon. A kérés a Messiás uralkodására vonatkozó korabeli elképzelésekből fakad, miszerint az eljövendő Messiás földi királyságot fog létrehozni. A jelenet azt bizonyítja, hogy még a Jézushoz legközelebb álló tanítványok, az apostolok is csak lassan értik meg, hogy Mesterük nem evilági uralomra törekszik.
Az uralkodás vágya helyett Jézus a következőt tanácsolja: ,,Aki köztetek nagyobb akar lenni, legyen a szolgátok!" A Szentírásban a szolgálat kétféle értelemben szerepel. Egyrészt jelenti a rabszolgaságot, amikor valaki kényszerűségből, alávetettségből a másik embert szolgálja. Ugyanakkor van egy pozitív értelme is, amikor valaki Istennek szolgál, illetve embertársait szolgálja, mert bennük Jézust látja és tiszteli. Ez is magában foglalja azt, hogy Isten nagyobb az embernél, de mégsem jelent megalázottságot, kiszolgáltatottságot és kényszert sem. Istennek önként, szabadon szolgálunk, mert felismerjük azt, hogy a mi szolgálatunk, a mi közreműködésünk által akar segíteni az embereken. Jézus maga is szolga volt, megváltásunk szolgálója, aki engedelmeskedett a mennyei Atyának. Szolgálatát szeretetből végezte, áldozatát önként hozta. Szolgálata így vált értékessé, így eredményezte üdvösségünket. Tanuljuk meg az Úrtól a szolgáló lelkületet!
 
 
0 komment , kategória:  vallás  
Örök tél - magyar történelmi filmdráma.
  2018-02-28 15:55:51, szerda
 
  Örök tél - A film, amely hitelesen mutatja be a kényszermunkára elvitt százezernyi magyar történetét.
Szász Attila rendezésében, a Gulag Emlékbizottság támogatásával létrejött magyar történelmi filmdráma.
Duna tv videó Link itt A film a vetítés után 7 napig megtekinthető itt, a Médiaklikken
1944 decemberében orosz katonák nőket gyűjtenek be egy dél-dunántúli kis faluban. Azt mondják, dolgozni viszik őket három hétre. Irén, a sváb fiatalasszony - akinek férje a fronton harcol - kislányát és szüleit hátrahagyva sorstársaival nekiindul az ismeretlennek. Bevagonírozzák őket és egy hosszú és keserves vonatút után a Donyec-medence egyik táborában találják magukat. A svábokat, mint háborús bűnösöket kezelik, és felelőssé teszik őket a német katonák által elkövetett borzalmakért. A táborban, a bányában embertelen körülmények vannak, keveset ér az emberi élet. A lelkileg és fizikailag is összetört Irén megtetszik, egy fogolytársának, a maga szabályai szerint túlélni igyekvő Rajmundnak, és életét is köszönheti. A férfi és a nő között különös kapcsolat szövődik, melynek épp úgy szabályai vannak, mint a túlélésnek. Vajon sikerül-e hazajutniuk? Milyen áron élheti túl az ember a poklot? Beteljesülhet-e egy lágerben született szerelem, ha mindkettőjüket család várja otthon?

A Félvilág és A berni követ alkotóinak, Szász Attila rendezőnek és Köbli Norbert forgatókönyvírónak új filmje a 250 ezer Szovjetunióba deportált magyar állampolgárnak állít emléket, akik közül 100 ezren soha nem tértek haza.
Magyar filmdráma, 2018

Forgatókönyvíró: Köbli Norbert, Szász Attila
Zene: Parádi Gergely
Operatőr: Nagy András
Rendezte: Szász Attila

Szereplők:
Gera Marina (Irén)
Csányi Sándor (Rajmund)
Döbrösi Laura (Anna)
Kiss Diána Magdolna (Éva)
Farkas Franciska (Rózsa)
Kurta Niké (Vera)
Orosz Ákos (Fábián)
Für Anikó (Irén anyja)
Gáspár Tibor (Irén apja)

Youtube oldalon Film előzetes bemutatása Link

Youtube oldalon teljes film Link Lejátszási idő közel 2 óra
Magyar történelmi dráma, 2018.
Rendezte: Szász Attila Főszereplők: Gera Marina, Csányi Sándor
1944 decemberében orosz katonák nőket gyűjtenek be egy dél-dunántúli kis faluban. Azt mondják, dolgozni viszik őket három hétre. Irén, a sváb fiatalasszony - akinek férje a fronton harcol - kislányát és szüleit hátrahagyva sorstársaival nekiindul az ismeretlennek
 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
VII. állomás Jézus másodszor esik el
  2018-02-28 15:48:37, szerda
 
  Forrás: Kristály Annuska Facebook Csíksomlyói templom oldal.
...... ............


Uram, ha fel tudnám fogni mily nagy dolog másokért szenvedni !
Minden szenvedésedben édesség van,mert tudod,hogy számunkra áldás és üdv fakad belőle.
Nem lehetne bennem is ugyanez a lelkület ? Nem viselhetném nehézségeimet én is másokért ? Nem lehetne minden gondomat , fáradságomat,fájdalmamat a Te megváltó szenvedéseddel egyesitve mennyei Atyánknak felajánlani ?
Mindazokért akik nekem kedvesek : házastárs,szülő,gyermek , testvér..... Minden szükséget szenvedőért....Minden nagy,szép,szent dologért, ami veszélyben van...A tévelygőkért,a bűnösökért,a kétségbeesettekért....
Akkor valóban megérteném,hogy szenvedésemből másoknak áldás fakad ! Hogy megváltó szenvedésed erejében osztozhatok. ! Hogy Isten munkatársa lehetek a szeretet és megváltás művében.
Egész lelkemmel kérlek Uram, add, hogy ezt átérezzem.
Tégy nyitottá és nagylelkűvé,hogy ezt a nagy igazságot megértsem és, adj szívemben szeretetet,hogy meg is valósítsam.
 
 
0 komment , kategória:  Csiksomlyo szentmisék  
X. állomás- . Jézust , megfosztják ruháitól
  2018-02-28 15:42:53, szerda
 
  Forrás: Kristály Annuska Facebook Csíksomlyói templom oldal.



Uram, erre a keserű órára emlékeztess, ha egyszer az én becsületem forog veszélyben. Ha szándékomat félreértik és rossz akarattal gyanúsitanak. Ha megrágalmaznak , jó hiremet elveszik.
Ha még azok is félreismernek,akik hozzám közel állnak, és akiknek tudnia kellene, hogyan gondolkodom.
Olyan kimondhatatlan gyalázatot kellett értem elviselned ! Ezen áldozatod által tégy engem erőssé ilyen órákban.
Isten ismeri az igazságot :,erre akarok hagyatkozni. Becsületem az Ő kezében van és Ő fog igazolni alkalmas időben.
Óvj meg ezért a türelmetlenségtől ! Ne engedd,hogy rosszért rosszal fizessek,pörlekedjek,, itélkezem, és magam is meg gyanusítsam azt , aki becsületemet megsértette.
Segíts,hogy igaz és nyugodt maradjak és bizalmamat mindig Beléd vessem
 
 
0 komment , kategória:  Csiksomlyo szentmisék  
     1/48 oldal   Bejegyzések száma: 476 
2018.01 2018. Február 2018.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 476 db bejegyzés
e év: 4978 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1293
  • e Hét: 2372
  • e Hónap: 15810
  • e Év: 218723
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.