Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Férfi labdarúgás B.L. középdöntő 2019 évben
  2019-03-13 09:28:38, szerda
 
  - Juventus - Atl. Madrid 3:2 Összesítésben jutott a legjobb 8 közé.
Juventus - Atlético Madrid 3-0 (2-0)
Gólszerző: Cristiano Ronaldo 27.48., 86. - a harmadikat tizenegyesből
- RONALDO: EZÉRT JÖTTEM A JUVENTUSHOZ, HOGY SEGÍTSEK
Cristiano Ronaldo nem magára, hanem a csapatára volt büszke, miután mesterhármasával a Juventus összesítésben kétgólos hátrányból fordított, és kiejtette az Atlético Madridot a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. ,,Nagyon speciális, nagyon különleges este volt. Nem a góljaim miatt, a csapat miatt. Ez a bajnokok mentalitása volt. Nagyon-nagyon büszke vagyok az egész csapatra" - értékelt közvetlen a lefújás után még a pályán a meccs legjobbja.
Majd akárcsak a kapu előtt a labdákra, úgy csapott le arra a felvetésre, hogy a torinóiak még soha nem fordítottak 0-2-ről BL-párharcot.
,,Ezért jöttem a Juventushoz, hogy segítsek rajtuk - mosolygott. - Ezért dolgozok nagyon keményen. Most nagyon boldog vagyok. Varázslatos este volt."
Az Atlétit is dicsérte, a mérkőzésről is azt mondta, meglehetősen nehéz volt, de nem tudta leplezni, mennyire elégedett az alakulásával. A döntőre azonban még nem is gondol. ,,Nem, nem. Ez nagyon korán van még."
- RONALDO ÍGÉRETE CSALÁDJÁNAK: MESTERHÁRMASOMMAL VERJÜK KI AZ ATLÉTICÓT
Az olasz Juventus, Cristiano Ronaldo mesterhármasának köszönhetően jutott tovább a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, habár az első mérkőzésen az Atlético Madrid 2-0-ás előnyre tett szert. A visszavágó előtt a portugál ígéretet tett, hogy három góljával fordítják meg a párharcot.
A spanyol Marca számolt be arról, hogy a Juventus legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo szinte mantraszerűen hajtogatta családtagjainak és közeli barátainak, hogy a madridi 2-0-s vereségtől függetlenül még mindig továbbjuthat csapata, méghozzá az ő mesterhármasával.
A 34 éves támadó betartotta ígéretét. Nem csupán családjának és barátainak, az egész világnak megmutatta, hogy felelőtlenség őt leírni, függetlenül korától. Ahol ő játszik, annak a csapatnak igenis van esélye arra, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját, legyen bármilyen kilátástalan helyzetben.
Megmutatta, hogy miért is vásárolta meg őt az olasz bajnok.
A Wanda Metropolitanóban megrendezett első mérkőzés után sok kritikát kapott a portugál. A vereség után a világsajtó arról írt, hogy a Juventusban korántsem annyira meggyőző a teljesítménye, mint korábban a Real Madridban, másfelől azért is elővették, mert nem viselte jól a pályán kapott zrikákat, és a kezével egy ötöst mutatott, jelezve, hogy ő már ennyiszer nyerte meg a BL-t (és az Aranylabdát).
Ezért persze mások is kikezdték, nem csak a sajtó, hanem például Álvaro Domínguez, aki korábban a Matracosok játékosa volt, de 27 évesen visszavonult a labdarúgástól sérülései miatt.
,,Cristiano Ronaldo viselkedése nem lep meg. Mindannyian tudjuk, mekkora egója van. Tökéletesen tudja, hogy kell megutáltatni magát. Pontosan emiatt vagyok biztos abban, hogy soha nem fognak rá úgy emlékezni, mint egy legendás labdarúgó. Xavi, Iniesta és Zidane soha nem vesztegették az időt arra, hogy az ellenfeleket feleslegesen provokálja, mindet megtapsolták, bármilyen stadionban játszottak" - állította Domínguez... A torinói mérkőzés, Ronaldo mesterhármasa, az Atleti kiesése előtt!...
A tények viszont nem hazudnak. A keddi esti torinói mérkőzés után még ezeket mondhatja el magáról:
Ő az egyetlen játékos, aki 127 gólt szerzett az UEFA kupakiírásainak történtében.
Ő az, aki 77 mérkőzésen a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában 78 gólban működött közre (62 gól, 16 gólpassz).
Ő az, aki már a nyolcadik mesterhármasát szerezte a Bajnokok Ligájában, erre csak egyetlen játékos volt képest, Lionel Messi, ugyanennyivel.
A többi trófeáját, amiket hosszú pályafutása után megszerzett, felesleges is újra végigsorolni.
Ettől még ugyanúgy megmarad a rajongótábora, ahogyan azoknak a tömege, akik eddig nem szerették, jó eséllyel a jövőben sem fogják. Az is kétségtelen hogy nagy az e gólja, de láthatóan jó energiák születhetnek belőle, illetve szavatartó ember.
...... .....



*

- Manchester City - Schalke 04 7-0 (3-0)
Gólszerzők: Agüero (35. - tizenegyesből, 38.), Sané (43.), Sterling (56.), B. Silva (71.), Foden (78.), Gabriel Jesús (84.)
Továbbjutott: a Manchester City 10-2-es összesítéssel
 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
Címkék: mesterhármasának, mesterhármasával, metropolitanóban, családtagjainak, kupakiírásainak, negyeddöntőjébe, mesterhármasát, felelőtlenség, rajongótábora, mantraszerűen, összesítésben, labdarúgástól, tizenegyesből, ugyanennyivel, teljesítménye, mesterhármasa, összesítéssel, megutáltatni, megrendezett, kilátástalan, megtapsolták, továbbjuthat, végigsorolni, ellenfeleket, továbbjutott, feleslegesen, visszavonult, meglehetősen, születhetnek, vesztegették, köszönhetően, alakulásával, történtében, tökéletesen, juventushoz, függetlenül, harmadikat tizenegyesből, csapatára volt, góljaim miatt, csapat miatt, bajnokok mentalitása, egész csapatra”, lefújás után, meccs legjobbja, kapu előtt, döntőre azonban, olasz Juventus, első mérkőzésen, visszavágó előtt, portugál ígéretet, spanyol Marca, madridi 2-0-s, Atlético Madrid, Cristiano Ronaldo, EZÉRT JÖTTEM JUVENTUSHOZ, HOGY SEGÍTSEK, Atlético Madridot, Bajnokok Ligája, RONALDO ÍGÉRETE CSALÁDJÁNAK, MESTERHÁRMASOMMAL VERJÜK KI AZ ATLÉTICÓT, Bajnokok Ligáját, Wanda Metropolitanóban, Real Madridban, Álvaro Domínguez, Bajnokok Ligájában, Lionel Messi, Manchester City, Gabriel Jesús,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  A sors  Nevem  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Fehér virág  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Png telefon  Png telefon  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png nő  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Gyökössy Endre - Virágok virág...  A boldog családok mind hasonló...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Paul David Tripp Április 20  Szép álmokat!  Szabolcska Mihály – Ákác...  Mindig jusson idő nevetni  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Sose bánj semmit  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Irgalom és ítélet  Bounty krémes  A jó emberek mindig szépek mar...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Nagyi telefonál  Próbálj meg ...  Boldog születésnapot a ma ünne...  A kételkedés kezelése  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A sors  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Örülök, hogy látlak!  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Mindig jusson idő nevetni  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Fekete István - Akác  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A sors  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Adakozás  Png kislány  Alázat  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  A Megváltó szolgálatában  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
harmadikat tizenegyesből, csapatára volt, góljaim miatt, csapat miatt, bajnokok mentalitása, egész csapatra&#8221, lefújás után, meccs legjobbja, kapu előtt, döntőre azonban, olasz Juventus, első mérkőzésen, visszavágó előtt, portugál ígéretet, spanyol Marca, madridi 2-0-s, egész világnak, csapatnak igenis, olasz bajnok, vereség után, világsajtó arról, pályán kapott, ötöst mutatott, labdarúgástól sérülései, legendás labdarúgó, időt arra, ellenfeleket feleslegesen, torinói mérkőzés, tények viszont, keddi esti, egyetlen játékos, nyolcadik mesterhármasát, többi trófeáját, mesterhármasának, mesterhármasával, metropolitanóban, családtagjainak, kupakiírásainak, negyeddöntőjébe, mesterhármasát, felelőtlenség, rajongótábora, mantraszerűen, összesítésben, labdarúgástól, tizenegyesből, ugyanennyivel, teljesítménye, mesterhármasa, összesítéssel, megutáltatni, megrendezett, kilátástalan, megtapsolták, továbbjuthat, végigsorolni, ellenfeleket, továbbjutott, feleslegesen, visszavonult, meglehetősen, születhetnek, vesztegették, köszönhetően, alakulásával, történtében, tökéletesen, juventushoz, függetlenül, varázslatos, családjának, megszerzett, mentalitása, aranylabdát, fordítottak, mindannyian, kétségtelen, juventusban, mérkőzésről, pályafutása, szakaszában, viselkedése, betartotta, barátainak, hajtogatta, legnagyobb, visszavágó, mérkőzésen, szavatartó, vereségtől, világsajtó, matracosok, játszottak, felvetésre, felesleges, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 9652
  • e Hét: 32712
  • e Hónap: 65866
  • e Év: 299613
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.