Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Európa szuperliga kupa 2013: Bayern München lett
  2013-08-31 10:47:12, szombat
 
  Európa szuperliga kupa 2013 08.30: Bayern München lett
...... .....



Bayern München (német)-CHELSEA (angol)
Videó Öszefoglaló Link
Mérkőzés leírása Link
Képek a mérkőzésről Link

Mourinho (balra) Chelsea és Guardiola Bayern München vezető edzők
.....


Tűz és víz. Észak és Dél. Jin és Jang. Guardiola és Mourinho. Nem, nem kakukktojást keresünk a felsorolásban, csupán általános ellentéteket említettünk. Mert bizony Pep Guardiola és José Mourinho az elmúlt évek alatt szinte azokká váltak - főként a spanyolországi évek alatt. Napjaink két kiváló edzőzsenije ma ismét összecsap egymással, ezúttal az Európai Szuperkupáért Prágában. A spanyol immár a Bajnokok Ligája-címvédő Bayern München edzőjeként, míg portugál kollégája ismét a Chelsea mestereként ül majd a kispadon. : Guardiola harmadszor lett az Európai Szuperkupa.

Az idén januárban 50. születésnapját megünneplő José Mourinho páratlan pályafutása alatt szinte mindent megnyert, amit lehetett. Európai Szuperkupát viszont éppenséggel nem. Vitrinjében a serleggyűjtemény azonban ma teljessé válhat, hiszen az előző idényben Európa-ligát (igaz, nem vele) nyerő Chelsea menedzsereként este 20.45-től a Bayern Münchennel csap össze a még hiányzó trófeáért. Megint a Bayern - mondhatnánk. Amikor José Mourinho legutóbb találkozott a német gigásszal, akkor a Real Madrid trénereként búcsúzni kényszerült a BL-től a legjobb négy között.
Azóta eltelt több mint egy év. A Bayern pedig immár friss BL-győztesként regnál Európa trónján, ráadásul új szakvezetővel, Guardiolával. Megint Guardiola - mondhatnánk. Hiszen Mourinho karrierje során talán senkivel sem mérte össze tudását többször, mint régi barcás cimborájával. Talán még Sir Alex Fergusonnal futott össze ilyen sokszor a futballpálya mellett.
Legutóbb tavaly áprilisban, a spanyol bajnokság 35. fordulójában ültek ellenfelekként a Camp Nou kispadján, akkor még az FC Barcelona és a Real Madrid vezetőedzőjeként. Mourinhóék 2-1-re nyertek 99 252 néző előtt. Ez volt Mourinho első győzelme a katalán stadionban edzőként. Azelőtt az Interrel és a Chelsea-vel sem sikerült két vállra fektetnie a Barcát - bár volt, hogy a vereség is elég volt Mourinho öröméhez.
,,Ez a meccs a Bayernről és a Chelsea-ről szól, nem az edzőkről - vélekedett Mourinho csütörtöki sajtótájékoztatóján. - A München ellen mindig nehéz futballozni, a csapategységben van az ereje. A kulcsjátékosai pedig pályafutásuk csúcsán vannak. Ribéry, Robben, Schweinsteiger - mindannyian a legmagasabb szinten játszanak évről évre. Az előző idényben a triplázással megmutatták, tökéletes csapatot alkotnak. Nem tudom, hogy az új edzővel is ennyire jók lesznek-e."
,,A Chelsea-nek nagyszerű trénere van, de a Bayernnek is - kontrázott rögvest Guardiola, aki a Mou vezette Real Madridot tizenegy alkalomból ötször legyőzte (négy döntetlen és két vereség mellett). - Amint a játékvezető a sípjába fúj, a figyelem a játékosokra terelődik, nem az edzőkre. Tisztelem Mourinhót és a munkásságát. Ha elveszítjük a labdát, halálosan tudnak kontrázni csapatai."
A Bayern és a Chelsea legutóbb tavaly májusban futott össze egymással a nemzetközi porondon. Hol máshol, mint a Bajnokok Ligája éppen Münchenben rendezett fináléjában, ott végül tizenegyesekkel a Chelsea nyert - története során először a kontinens legrangosabb kupájának döntőjében. A londoniak ezt követően vereséget szenvedtek az Európai Szuperkupában az Atlético Madridtól, így az 1998-as serleg még mindig magányosan porosodik a Stamford Bridge múzeumában. A Bayernnél ellenben csak az Európai Szuperkupának szánt hely porosodik, az ötszörös BEK/BL-győztes bajor gárda ugyanis háromszor is kikapott már a kontinens legjobbjáról döntő összecsapáson. A németeknek ma eljöhet az áttörés, hisz Guardiola eddig kettőből kettőt behúzott - még a Barcelona mestereként 2009-ben és 2011-ben.

 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
Címkék: vezetőedzőjeként, serleggyűjtemény, tizenegyesekkel, csapategységben, kulcsjátékosai, ellenfelekként, schweinsteiger, spanyolországi, születésnapját, menedzsereként, szakvezetővel, szuperkupáért, szuperkupának, összecsapáson, szuperkupában, felsorolásban, legjobbjáról, cimborájával, kakukktojást, futballpálya, fordulójában, triplázással, guardiolával, legrangosabb, pályafutásuk, ellentéteket, fergusonnal, mondhatnánk, vitrinjében, szuperkupát, éppenséggel, fináléjában, találkozott, említettünk, edzőzsenije, mestereként, elmúlt évek, spanyolországi évek, spanyol immár, idén januárban, serleggyűjtemény azonban, előző idényben, német gigásszal, legjobb négy, futballpálya mellett, spanyol bajnokság, katalán stadionban, edzőkről –, kulcsjátékosai pedig, legmagasabb szinten, triplázással megmutatták, játékosokra terelődik, Bayern München, Videó Öszefoglaló, Guardiola Bayern München, José Mourinho, Európai Szuperkupáért Prágában, Bajnokok Ligája-címvédő Bayern München, Európai Szuperkupa, Európai Szuperkupát, Bayern Münchennel, Amikor José Mourinho, Real Madrid, Megint Guardiola, Hiszen Mourinho, Alex Fergusonnal, Camp Nou, Real Madridot, Tisztelem Mourinhót, Bajnokok Ligája, Európai Szuperkupában, Atlético Madridtól, Stamford Bridge, Európai Szuperkupának,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esti kép  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Mi lenne ha  Leonardo da Vinci gondolata  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Próbálj meg ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Albert Einstein gondolata  Neked tudnod kell  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Reggel van  Akarat  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Png telefon  Még csak most kezdődik a nap  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png férfi  Szabolcska Mihály – Ákác...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Rátalálsz  Nem számIt  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Soha ne kedvezz...  Nem méltó hozzád  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Adakozás  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Ágai Ágnes – Csendélet  Még csak most kezdődik a nap  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Kövesd a cowboyt!  Egy lelki imádság  Nem méltó hozzád  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Zilahy Lajos gondolata  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png fotel  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Reménység és erő Krisztustól e...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Png telefon  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Egy hatékony szolga  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Kaffka_Margit  Albert Einsteinről  A televizió nem a kultúrát kép...  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Egy hatékony szolga  Nem tudhatod 
Bejegyzés Címkék
elmúlt évek, spanyolországi évek, spanyol immár, idén januárban, serleggyűjtemény azonban, előző idényben, német gigásszal, legjobb négy, futballpálya mellett, spanyol bajnokság, katalán stadionban, edzőkről &#8211, kulcsjátékosai pedig, legmagasabb szinten, triplázással megmutatták, játékosokra terelődik, nemzetközi porondon, kontinens legrangosabb, 1998-as serleg, kontinens legjobbjáról, vezetőedzőjeként, serleggyűjtemény, tizenegyesekkel, csapategységben, kulcsjátékosai, ellenfelekként, schweinsteiger, spanyolországi, születésnapját, menedzsereként, szakvezetővel, szuperkupáért, szuperkupának, összecsapáson, szuperkupában, felsorolásban, legjobbjáról, cimborájával, kakukktojást, futballpálya, fordulójában, triplázással, guardiolával, legrangosabb, pályafutásuk, ellentéteket, fergusonnal, mondhatnánk, vitrinjében, szuperkupát, éppenséggel, fináléjában, találkozott, említettünk, edzőzsenije, mestereként, játékosokra, győztesként, kényszerült, trénereként, játékvezető, elveszítjük, munkásságát, pályafutása, mindannyian, öszefoglaló, mérkőzésről, megmutatták, futballozni, legmagasabb, mourinhóék, szuperkupa, szenvedtek, alkalomból, megünneplő, németeknek, stadionban, magányosan, vélekedett, szuperliga, harmadszor, áprilisban, nemzetközi, csütörtöki, münchennel, döntőjében, edzőjeként, múzeumában, münchenben, kontrázott, barcelona, londoniak, mourinhót, kupájának, guardiola, kontinens, bayernről, trófeáért, kontrázni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1159
  • e Hét: 24219
  • e Hónap: 57373
  • e Év: 291120
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.