Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szomorú hír: a magyar női vízilabda csapat nem jutott...
  2017-07-25 10:10:08, kedd
 
  Szomorú hír: a magyar női vízilabda csapat nem jutott a legjobb négy közé.
Kanada - Magyarország 6:4 lett az eredmény.
5.- 8. helyért kell majd küzdeni a lányoknak.

- Példátlan vereség a magyar póló történetében.
Sokkoló vereséget szenvedett a magyar női vízilabda-válogatott Kanada ellen a vizes vb negyeddöntőjében. A kötelezőnek elkönyvelt győzelemből 6-4-es vereség lett, úgy, hogy a hazai csapat három negyedben nem dobott gólt.
Közvetlenül a meccs után szinte lehetetlen beszélni a vereség okairól, az mindenesetre látszott, hogy roppantul - talán görcsösen is - akarnak a lányok, de a játék nem ment senkinek. A csapat 34 lövésből ért el négy gólt (Kanada 21/6-tal zárt), öt emberelőnyből egyet sikerült kihasználni.
A kanadaiaknál Eggens Monika öt gólt dobott, vagyis egymaga megverte volna Magyarországot. A hazaiaknál pedig egyik kulcsembernek sem ment: Bujka Barbara öt, Keszthelyi Rita négy lövésből nem szerzett gólt, Csabai Dóra szintén 5/0-val zárt, Szilágyi Dorottya 7/1-gyel.
...... ......



- Tóth Ildikó: Amint elveszitek előlem a mikrofonokat, elmegyek sírni.
Tóth Ildikót szintén nagyon megviselte a vereség, amit nem is rejtett véka alá.
Annyi történt, hogy nem tudtuk belőni elől a helyzeteinket, pedig megvoltak. Hat kapott góllal meccset lehet nyerni. Itt az idő, hogy az eredeti célunkat újragondoljuk. Nagyon szeretném megköszönni, hogy ilyen sokan kijöttek nekünk szurkolni és arra biztatom őket, hogy továbbra is jöjjenek, mert nekünk nagyon sokat jelent. Igyekszünk összeszedni magunkat a következő két napban. Rettenetesen csalódott vagyok, és amint elveszitek előlem a mikrofonokat, mindjárt elmegyek sírni. Köszönöm

- Keszthelyi Rita, a nemzeti csapat kapitánya könnyeivel küszködött a találkozót követően.
a legnagyobb probléma szerinte a gyenge helyzetkihasználás volt.
Abban látom a hibát, hogy többet lőttünk kapura, de nem pontosan. Türelmetlenek voltunk talán, nem tudom. Vissza kell néznem ahhoz a meccset, hogy lássam, miért kaptunk ki. Azt gondolom nonszensz, hogy egy játékos öt gólt lő. Lehet rosszat tett az is, hogy három nap pihenőnk volt

- Illés Anna is azt emelte ki, hogy pontatlanul lőttek az ellenfél kapuja előtt, és a támadásokat sem az eredeti tervek szerint építették fel. Az ilyen vereség benne van a sportban, ebből tanulnunk kell. Nem gondolom, hogy a lelki gátak miatt kaptunk volna ki, mentálisan és fizikailag is felkészítettek minket a találkozóra. Tudatosan passzoltunk ilyen sokat, nem a jobbnál is jobb helyzetet kerestük, hanem magát a lövési lehetőséget.

- Bujka Barbara: Kérdésre válaszolva elmondta, Bujka Barbara azért játszott kevesebbet, mert gyorsan összeszedett két kiállítást, és egyébként sem tudták őt megjátszani centerben a társak.

Gurisatti Gréta: ,,Kicsit úgy érzem, mintha megbabonáztak volna minket a kanadaiak, pedig nem hiszek az ilyenekben. Oda kellett volna menni és belőni a helyzeteket az első támadásból kezdve. Kapufával, fölével, mellével kezdtünk. Ha ezek bemennek, másként alakul a meccs, de a végén is ott volt még a lefordulás, minden kapufára ment, a gólvonalra pattant, s amíg nálunk a blokkról befelé, náluk kifelé pattant a labda. A kanadai csapat megdolgozott azért, hogy több szerencséje legyen, bár úgy gondolom, mi is sokat dolgoztunk. Fel kell még dolgoznom a történteket. Két napig videóztuk az ellenfél védekezését, edzésen jól ment az, amit ez ellen kell csinálni. Voltak olyan üres kapus helyzeteink, amit a végsőkig kijátszottunk, ott volt a hely, aztán beugrott még egy blokk, vagy kapufát lőttünk. Nem gondolom, hogy túlpörögtük volna a meccset. Az elején kellett volna belőni a helyzeteket. Talán határozottabbnak kellett volna lenni. Sajnálom."

- Takács Orsolya: ,,Egyértelműen a támadásainkon ment el a meccs, nem tudtuk feltörni a kanadaiak védelmét. Nagyon kellemetlen zónájuk volt, nem találtuk a megoldást. Nem jellemző ránk, hogy négy negyed alatt négy gólt szerezzünk, nyilván az volt a kanadaiak célja, hogy bizonytalan helyzetekbe kényszerítsenek minket, és ez sikerült nekik. Nagyon szomorú vagyok, de a világbajnokságnak még nincs vége."

- Bíró Attila szövetségi kapitány az előtte szólókhoz hasonlóan azzal magyarázta a vereséget, hogy túl sok volt a pontatlanság. Gyatra volt a lövőszázalékunk, ami eddig nem volt jellemző ránk, és remélem nem is lesz a közeljövőben. Nem tudom, hogy mennyire izgúlták túl a lányok, én nem láttam őket izgatottnak, kellően fel is voltak tüzelve. Nyilván volt egy olyan védekezés, ami ellen néha nem találtuk az ellenszert.
...... ...........


6-4-re kapott ki Kanadától a magyar válogatott, amely vereség után Bíró Attila szövetségi kapitány elsősorban a pontosságot hiányolta a játékunkból. Meglepte a csapatot a kanadai válogatott játéka?
Nem csinált semmi olyat az ellenfél, amire nem készültünk volna - kezdte Bíró Attila, a női válogatott szövetségi kapitánya. - A saját pontatlanságunk miatt veszítettünk, gyatra lövőszázalékkal fejeztük be a helyzeteinket, ami eddig nem volt ránk jellemző, remélem, nem is lesz a közeljövőben.
Miért voltunk pontatlanok? Nem tudom, hogy mennyire izgulták túl a lányok a meccset, de a találkozó előtt nem láttam izgatottnak a csapatot. Kellően fel voltak tüzelve, volt egy olyan védekezés, amely ellen néha nem találtuk az ellenszert. Ugyanakkor rengeteg lövőhelyzetet kidolgoztunk, de a pontatlanság miatt hiába. Hogy mi az oka? Lehet, hogy megremegett egyszer-kétszer a lányok keze.

Bujka Barbara miért játszott keveset?
Már az első félidőben két kiállítása volt, tartalékolni kellett a végére. Illetve nehezen jutott be centerbe és nem is tudtuk beadni a labdát, így nem volt indokolt. Játszott annyit, amennyivel lehetett volna többet mutatnia, de sajnos így is majdnem kipontozták. Mennyire ment el a csapat önbizalma a sorozatos sikertelen próbálkozások után? Ennyire. Ahogy látszott is. Mert kívülről úgy tűnt, hogy egy idő után nem mertek lőni a lányok, rendre még tovább passzoltuk a labdát, hátha adódik egy jobb lehetőség. Megvolt a taktika, hogy játsszuk végig a helyzeteket az M-zóna ellen. Ugyanakkor az utolsó lövés pont nem sikerült, vagy az, akire kijátszottuk, annak pont nem sikerült, nem úgy jött össze, ahogy elterveztük, begyakoroltuk. Ez függ az ellenféltől, a kapustól, sok összetevője van. Pontatlanság miatt vesztettünk.

- Megvan a vízilabda-válogatott ellenfele a vigaszágon. A a mieink Görögországgal játszanak majd a vigaszágon,


Magyar női vízilabda mérkőzések:
- 07.16 Magyarország - Japán 20:11
- 07.19 Magyarország - Franciaország 24:5
A vb legszemtelenebb gólja mtv videó Link
- 07.20 Magyarország - Hollandia 10:8
Csoport elsőként be jutott a csapat a nyolcad/kieséses szakasz
...... .........


NYOLCAD DÖNTŐ: kieséses szakasz
- Kanada - Magyar 6:4
Ötödik - nyolcadik helyért játszunk.
Magyarország- Görögország
 
 
0 komment , kategória:  Vizes OB, VB 2017_Magyarország  
Címkék: negyeddöntőjében, határozottabbnak, legszemtelenebb, lövőszázalékunk, kényszerítsenek, lövőszázalékkal, pontatlanságunk, felkészítettek, magyarországot, görögországgal, kijátszottunk, kulcsembernek, lövőhelyzetet, türelmetlenek, emberelőnyből, támadásainkon, megbabonáztak, begyakoroltuk, franciaország, próbálkozások, helyzeteinket, újragondoljuk, pontatlanság, magyarország, tartalékolni, egyértelműen, mikrofonokat, megdolgozott, közeljövőben, rettenetesen, történetében, veszítettünk, összeszedett, kijátszottuk, kanadaiaknál, mindenesetre, legjobb négy, magyar póló, kötelezőnek elkönyvelt, hazai csapat, meccs után, vereség okairól, mindenesetre látszott, kanadaiaknál Eggens, hazaiaknál pedig, eredeti célunkat, nemzeti csapat, találkozót követően, legnagyobb probléma, ellenfél kapuja, eredeti tervek, ilyen vereség, Eggens Monika, Bujka Barbara, Keszthelyi Rita, Csabai Dóra, Szilágyi Dorottya, Tóth Ildikó, Tóth Ildikót, Illés Anna, Gurisatti Gréta, Takács Orsolya, Bíró Attila, NYOLCAD DÖNTŐ, Magyarország- Görögország,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kerüld el az evangélium örömén...  Paul David Tripp Április 21  Paul David Tripp Április 21  Kerüld el az evangélium örömén...  Elköszönt  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam Krisztinától  Esti kép  Albert Einsteinről  Png csokor  Png ház  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Nagyi telefonál  Próbálj meg ...  Mai harmónia kártyám  Nem számIt  Lóhere  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Szívem tiéd  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Alázat  Alázat  Mindig jusson idő nevetni  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Kövesd a cowboyt!  Akarat  Facebookon kaptam  Alázat  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Reggel van  Alvó cicák  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Nem számIt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idő  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Jó éjszakát  Gonosz démon-álarc  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Soha ne kedvezz...  Png nő  Png telefon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Png ház  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Alázat  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Tóth Ágnes - Szervusz pad 
Bejegyzés Címkék
legjobb négy, magyar póló, kötelezőnek elkönyvelt, hazai csapat, meccs után, vereség okairól, mindenesetre látszott, kanadaiaknál Eggens, hazaiaknál pedig, eredeti célunkat, nemzeti csapat, találkozót követően, legnagyobb probléma, ellenfél kapuja, eredeti tervek, ilyen vereség, lelki gátak, lövési lehetőséget, első támadásból, gólvonalra pattant, blokkról befelé, kanadai csapat, ellenfél védekezését, végsőkig kijátszottunk, elején kellett, támadásainkon ment, kanadaiak védelmét, kanadaiak célja, előtte szólókhoz, olyan védekezés, magyar válogatott, pontosságot hiányolta, kanadai válogatott, saját pontatlanságunk, találkozó előtt, pontatlanság miatt, lányok keze, első félidőben, csapat önbizalma, sorozatos sikertelen, jobb lehetőség, utolsó lövés, negyeddöntőjében, határozottabbnak, legszemtelenebb, lövőszázalékunk, kényszerítsenek, lövőszázalékkal, pontatlanságunk, felkészítettek, magyarországot, görögországgal, kijátszottunk, kulcsembernek, lövőhelyzetet, türelmetlenek, emberelőnyből, támadásainkon, megbabonáztak, begyakoroltuk, franciaország, próbálkozások, helyzeteinket, újragondoljuk, pontatlanság, magyarország, tartalékolni, egyértelműen, mikrofonokat, megdolgozott, közeljövőben, rettenetesen, történetében, veszítettünk, összeszedett, kijátszottuk, kanadaiaknál, mindenesetre, kidolgoztunk, megremegett, összeszedni, támadásokat, pontatlanul, összetevője, elterveztük, helyzeteket, ellenféltől, izgatottnak, vesztettünk, helyzeteink, kipontozták, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2483
  • e Hét: 25543
  • e Hónap: 58697
  • e Év: 292444
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.