Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Halálos baleset miatt leállították a Miskolc-ralit
  2020-08-15 21:08:21, szombat
 
  A Rally1-es kategóriában versenyző Dudás Gergő, Tóth Zsolt páros szenvedett verseny balesetet, melynek következtében a navigátor olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette.
...... ............
A szombati Miskolc Rally második szakaszán (Bánkúti elágazás-Mályinka) a Rally1 kategóriában versenyző Dudás Gergő, Tóth Zsolt páros versenybalesetet szenvedett, és a sérülések következtében a navigátor tragikus módon életét veszítette.
Zsolt régóta tagja a rally társadalomnak, halála óriási veszteség mindannyiunk számára. Az MNASZ vezetősége, versenyzők, csapattagok és a ralis társadalom minden tagja együtt érez a versenyző hozzátartozóival, és ezúton is őszinte részvétét fejezi ki Tóth Zsolt közvetlen családjának.
A baleset pontos körülményeinek vizsgálata a rendőrség bevonásával még zajlik. Dudás Gergő a baleset következtében nem szenvedett sérüléseket.
A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) közleménye szerint a Rally1-es kategóriában versenyző Dudás Gergő, Tóth Zsolt páros verseny balesetet szenvedett, melynek következtében a navigátor olyan súlyosan megsérült, hogy életét veszítette. Dudás nem sérült meg komolyabban, de a mentőorvosok sokkos állapotban kezelték. Tóth Zsolt 48 éves volt.
,,Zsolt régóta tagja a ralis társadalomnak, halála óriási veszteség mindannyiunk számára" - írta Facebook-oldalán az MNASZ, amelynek tájékoztatása szerint a baleset körülményeit a rendőrség bevonásával még vizsgálják.
Az MNASZ, a versenyigazgatóság, a rendező és a versenyzők képviselőjének javaslata alapján a felügyelő testület azt a döntést hozta, hogy a rendezvény nem folytatódik.
,,Az MNASZ vezetősége, versenyzők, csapattagok és a ralis társadalom minden tagja együtt érez a versenyző hozzátartozóival, és ezúton őszinte részvétét fejezi ki Tóth Zsolt közvetlen családjának" - olvasható az MNASZ közleményében.
Az MNASZ és a rendezők a Diósgyőri VTK stadionja mellett kialakított szervizparkban 13 órára megemlékezést szerveztek.
Holczer Dániel navigátor a Kossuth Rádiónak úgy nyilatkozott, hogy szörnyű tragédia történt, ami nagyon ritkán, de előfordul.
"A világ legbiztonságosabb autóival versenyzünk, azt kell, hogy mondjam, hogy méltó körülmények mellett, olyan biztonsági terv, betartott és betartatott biztonsági követelmények mellett, amelyek mellett százezerből egyszer, de sajnos előfordulhat (ilyen baleset). Nincs garancia. Zsolttal most olyan tragédia történt, ami, azt gondolom, hogy évtizedenként egy sajnos előfordul és megtörténik."
Hangsúlyozta, hogy "nagyon komoly személyiséget, egy nagyon komoly egyéniséget, egy értékes sportembert veszítettünk el itt ma", és hozzátette, a versenyzőtársaknak egyértelmű volt, hogy egy ilyen baleset után nem folytatódik a viadal.
"Számunkra ez teljesen evidencia. Azt gondolom, abban a pillanatban, ahogy híre ment, mi történt Zsoltival, mindenki levette a bukósisakot és lekapcsolta a motort. Egy ilyen helyzetben, egy ilyen szituációban, egy ilyen veszteség mellett, én azt gondolom, hogy nem lehet tovább versenyezni" - mondta.
Az MNASZ és a rendezők a Diósgyőri VTK stadionja mellett kialakított szervizparkban 13 órára megemlékezést szerveztek.

Forrás: M4 sport hírek
 
 
0 komment , kategória:  Egyéb sport  
Címkék: versenybalesetet, hozzátartozóival, képviselőjének, körülményeinek, szervizparkban, társadalomnak, évtizedenként, tájékoztatása, megemlékezést, következtében, közleményében, személyiséget, követelmények, mindannyiunk, szituációban, nyilatkozott, körülményeit, kategóriában, veszítettünk, hangsúlyozta, előfordulhat, mentőorvosok, bevonásával, családjának, folytatódik, sérüléseket, komolyabban, csapattagok, lekapcsolta, versenyzünk, sportembert, versenyezni, körülmények, megtörténik, százezerből, betartatott, navigátor olyan, szombati Miskolc, sérülések következtében, navigátor tragikus, rally társadalomnak, ralis társadalom, versenyző hozzátartozóival, baleset pontos, rendőrség bevonásával, baleset következtében, mentőorvosok sokkos, ralis társadalomnak, baleset körülményeit, versenyzők képviselőjének, felügyelő testület, döntést hozta, Dudás Gergő, Tóth Zsolt, Miskolc Rally, Magyar Nemzeti Autósport Szövetség, Diósgyőri VTK, Holczer Dániel, Kossuth Rádiónak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  A kételkedés kezelése  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Még csak most kezdődik a nap  Png nő  Alázat  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Alázat  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Erdőn  Egy hatékony szolga  Nem tudhatod  képre írva  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  A jó emberek mindig szépek mar...  Szívem  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Kövesd a cowboyt!  Egy lelki imádság  Nagyon különös  Popper Péter szavai  Szívem  Nem méltó hozzád  Alázat  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Soha ne kedvezz...  Szívem tiéd  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Nagyi telefonál  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Zilahy Lajos gondolata  Jónás Tamás – Végtelen b...  Makszim Gorkij gondolata  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Gonosz démon-álarc  Garai Gábor - Takarítás  Kövesd a cowboyt!  Mindig jusson idő nevetni  Radikális szeretet  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Nevem  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Erdőn  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése 
Bejegyzés Címkék
navigátor olyan, szombati Miskolc, sérülések következtében, navigátor tragikus, rally társadalomnak, ralis társadalom, versenyző hozzátartozóival, baleset pontos, rendőrség bevonásával, baleset következtében, mentőorvosok sokkos, ralis társadalomnak, baleset körülményeit, versenyzők képviselőjének, felügyelő testület, döntést hozta, világ legbiztonságosabb, sajnos előfordul, nagyon komoly, értékes sportembert, ilyen baleset, ilyen helyzetben, ilyen szituációban, ilyen veszteség, versenybalesetet, hozzátartozóival, képviselőjének, körülményeinek, szervizparkban, társadalomnak, évtizedenként, tájékoztatása, megemlékezést, következtében, közleményében, személyiséget, követelmények, mindannyiunk, szituációban, nyilatkozott, körülményeit, kategóriában, veszítettünk, hangsúlyozta, előfordulhat, mentőorvosok, bevonásával, családjának, folytatódik, sérüléseket, komolyabban, csapattagok, lekapcsolta, versenyzünk, sportembert, versenyezni, körülmények, megtörténik, százezerből, betartatott, kialakított, bukósisakot, pillanatban, egyéniséget, közleménye, hozzátette, egyértelmű, szerveztek, vizsgálata, szenvedett, helyzetben, állapotban, vizsgálják, versenyzők, vezetősége, biztonsági, veszítette, társadalom, rendezvény, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3025
  • e Hét: 26085
  • e Hónap: 59239
  • e Év: 292986
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.