Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Roger Moore linkjei
  2010-10-14 12:03:42, csütörtök
 
  Roger Moore linkjei

Születésnapi ünneplés Roger Moore-ral
Link
Ez volt a küldetése átitatott top titok lenne méltó James Bond - és még a meghívás olvasható: "Psszt ...." A telek már keltették hónappal ezelőtt, és sikeresen végzett tegnap este Aquavit, egy népszerű éttermet svéd off Park Avenue-n New Yorkban. Az áldozatot csábította abba a csapdába, segítségével egy gyönyörű kettős ügynök-a saját felesége. Az alkalom: egy meglepetés 80. születésnapja fél Sir Roger Moore. Sir Roger egy forgószél nemzetközi menetrend, a felesége Lady Kristina gondoltam, hogy jó ötlet, hogy megünnepeljük a legutóbbi mérföldkő születésnapját egy kis hangulatos összejövetel a barátokkal és kollégákkal. A fő probléma az, hogyan lehet biztosítani, hogy egy férfi állandóan változó ütemezése a nemzetközi utazás lehet hivatkozni, hogy megjelenik egy adott helyen és időben. A vacsora és a tervek szerint egybeesik egy esemény Sir Roger követték el, hogy részt vegyen-egy ünnepségen az Egyesült Nemzetek Szervezete a mai napon, amelyben tiszteletben tartják az méltóságok a fáradhatatlan munkáját az UNICEF nevében. Annak ellenére, hogy a legjobb tervek, mindig volt valami az esélye volna baj. A tíz meghívott vendégek, köztük Mozi Retro's Gareth Owen és Lee Pfeiffer, összegyűltek egy privát ebédlőben, hogy megvárja Sir Roger és Lady Christina érkezése. Ez volt a sor, hogy Lady Kristina, hogy biztosítsák a férfi az óra érkezett időben - nem kis bravúr tekintve a folyamatosan változó menetrend.
Mégis, 7:30-kor éles voltunk figyelmeztetni az étterem személyzete, hogy a Moores érkezett. Sir Roger volt terelte be az ebédlőbe, a kórus a Boldog születésnapot tört ki. Ha a hirtelen kántálása nem riasztó neki, mint az off-kulcs minőségét az ének biztosan kell. Sir Roger elismerte, ő volt a "Gobsmacked", és már teljesen becsapott hívő volt részt venni egy nyugodt vacsora a feleségével. Az este volt a kis kulcsot, de tele nevet, és lehetővé tette Sir Roger, hogy pihenjen egy kicsit. Ő még csak most jönnek a Los Angeles, ahol megtisztelte Thalians egy ünnepségen, hogy újraegyesített őt Bond lányok Maud Adams, Gloria Hendry és Lois paprika. Mivel a bor és a pálinka folyt szabadon, így nem a humor - a legtöbb azt Roger költségén, noha ő bizonyult tudott dobálják ki bő saját tüskék. Lee Pfeiffer lobbed a régi Henny Youngman sort tőle: "Amikor Roger született, a Holt-tenger volt, csak beteg!" amely Sir Roger válaszolt ... nos, ez a legjobb baloldali nyomott.
A csúcspontja az esti történt, amikor Gareth Owen olvasni számos születésnapi üdvözletet Sir Roger a világ méltóságok és a hírességek köztük a volt ENSZ-főtitkár Koffi Annan, Mia Farrow színésznő, és egy személyes levelet írt Gordon Brown miniszterelnök. Sir Roger ezután bemutatásra ajándékot barátai és kollégái UNICEF. Néhány ajándék egyértelműen nyelv-in-pofa. Lee Pfeiffer és Gareth Owen emlékeztette Sir Roger, hogy az ő első nagy film felülvizsgálat a 1950-es évek pulyka nevű Diane amelyben a vele együtt játszotta Lana Turner fiatalabb szeretője. A bíráló elutasította Sir Roger teljes teljesítményének utalva rá, mint "egy darab angol marhasült". Hogy megemlékezzenek a "nagy" felülvizsgálat, Lee és Gareth bemutatott Sir Roger egy eredeti MGM lobby kártyát ábrázoló neki Lana Turner a filmben. A duó ezután tréfásan tette a bejelentést, hogy Sir Roger alkotó saját ruházati vonal annak érdekében, hogy a stílusérzéke és kifinomult az átlagember a költségvetést. Az úgynevezett "Moore kevesebbért", közölték a vonal lenne elérhető a K Mart üzletekben és bemutatott Sir Roger a prototípus az első termék a ruházati vonal: egy rikító piros nyakkendőt ábrázoló Sir Roger Octopussy. Bár Sir Roger ordított a nevetéstől, reméljük, csak viccel, amikor azt mondta, "Most, hogy egy nagyszerű ötlet!"



Ahogy az óra telt el, Sir Roger egyértelműen élvezte a kellemes estét. Rengeteg kis beszélni hogy a filmek, mint a A vadludak, a tengeri farkasok és Arany, de még Cinema Retro dolgozók részére kell meg időben, sem az anekdoták kerültek rögzítésre. Ugyanakkor azt feltételezi, hogy meg fogják mondani részletesen Sir Roger közelgő önéletrajzában.
Végén az esti, egyértelműen érzelmi Sir Roger bőven megköszönte minden tanulóknak, hogy ravasz abban, hogy a meglepetés-parti siker. A résztvevők minden egyetértett abban, hogy ugyanazon a helyen, hogy megünnepeljük Sir Roger 100. születésnapját -, és bár azt mondta, mint egy vicc, nem egy személy jelen kételkedett ez valószínűleg egy olyan esemény, ami a megvalósulásra.




Ünneplése filmek az 1960-as és 1970-es években
Link
Az 1961-es nyugat-MGM A Thunder a Dob már megjelent a Warner Levéltár, a cég írás-to-order szolgáltatást. A film szabványnak tekinthetőek oater annak idején, de azóta épült hűséges követői, akik már alig várja, hogy a film elérhető a hazai piacon videó. Mi határozza meg A Thunder a Dob kívül számos megkülönböztethetetlen western az időszak a downbeat történet és intelligens szkript, amely nyilvánvalóan irányul a felnőttek, szemben a moppets. Létezik még a lenyűgöző szereplők: Richard Boone, George Hamilton, Charles Bronson, Arthur O'Connell, Richard Chamberlain és Slim Pickens között them.The film nyit egy sorozat, ami nagyon nyugtalanító és megdöbbentő a maga idejében: egy indiai támadás egy nyugodt tanya. Egy kislány is kénytelen tanúja a csoportos nemi erőszakot és a gyilkosságot az anyja és a nővére tizenéves. A telek ezután vált át a helyi erőd parancsnoka, amikor Boone is felügyeli a rendelkezik kellő lovasság függő, hogy meg kell találnia, és győzd le a rabló törzs, amely már levágott számos telepesek és katonák. Az indiaiak kirakatrendezés a történetben: névtelen, arctalan ellenfelek, akik nem kapnak különösebb motiváció a vadság. (Ezek az volt, emlékszem, sokkal kevésbé felvilágosult időkben, és az ilyen konfliktusok általában be nem árnyalatot.)

Sir Roger Moore George, KBE (Született október 14, 1927) egy Angol színész és filmproducer, talán a legismertebb ábrázolása brit titkos ügynök James Bond A Hét film 1973-1985. Azt is ábrázolt Simon Templar A hosszú ideig futó brit televíziós sorozat
Minden lében két kanál - főcím - Klasszikus szinkron
videó link Link

Roger Morr Web oldala Link

Élete munkássága Link
52 évesen


 
 
0 komment , kategória:  ma is élő híres Emberek  
Címkék: teljesítményének, kirakatrendezés, megemlékezzenek, felülvizsgálat, születésnapját, megvalósulásra, figyelmeztetni, miniszterelnök, újraegyesített, önéletrajzában, megünnepeljük, szolgáltatást, nyilvánvalóan, költségvetést, fáradhatatlan, születésnapja, felvilágosult, születésnapot, folyamatosan, egyértelműen, filmproducer, emlékeztette, születésnapi, nyugtalanító, tiszteletben, stílusérzéke, konfliktusok, segítségével, összegyűltek, legismertebb, megtisztelte, elutasította, összejövetel, tekinthetőek, valószínűleg, gyilkosságot, küldetése átitatott, meghívás olvasható, népszerű éttermet, áldozatot csábította, gyönyörű kettős, forgószél nemzetközi, felesége Lady, legutóbbi mérföldkő, férfi állandóan, nemzetközi utazás, adott helyen, tervek szerint, fáradhatatlan munkáját, legjobb tervek, esélye volna, privát ebédlőben, Roger Moore, Roger Moore-ral, James Bond, Park Avenue-n New Yorkban, Lady Kristina, Egyesült Nemzetek Szervezete, Mozi Retro, Gareth Owen, Lady Christina, Maud Adams, Gloria Hendry, Henny Youngman, Amikor Roger, ENSZ-főtitkár Koffi Annan, Gordon Brown, Lana Turner, Roger Octopussy, Cinema Retro, Warner Levéltár, Richard Boone, George Hamilton, Charles Bronson, Arthur, Richard Chamberlain, Slim Pickens, Roger Moore George, James Bond Hét, Simon Templar, Roger Morr Web,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Gyökössy Endre - Virágok virág...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png kislány  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam Krisztinától  Nevem  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Jó éjszakát  Fehér virág  Facebookon kaptam  Png virág  Akarat  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Popper Péter szavai  Png cica  Még csak most kezdődik a nap  Esti kép  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png telefon  Nem számIt  A boldog családok mind hasonló...  Makszim Gorkij gondolata  Egy maradéktalanul uralt világ  Irgalom és ítélet  Egy hatékony szolga  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Fekete-erdő desszert  Radikális szeretet  Png kutya  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Gonosz démon-álarc  Hazára minden embernek szükség...  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Egy lelki imádság  Bertolt Brecht -től idézet  Az igazi szeretetért rendszeri...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Bertolt Brecht -től idézet  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Szép estét  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Nevem  Aki nem dolgozik, ne is egyék  210 éve született a SZÓZAT meg...  Akarat  Garai Gábor - Takarítás  Irgalom és ítélet  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Nem tudhatod 
Bejegyzés Címkék
küldetése átitatott, meghívás olvasható, népszerű éttermet, áldozatot csábította, gyönyörű kettős, forgószél nemzetközi, felesége Lady, legutóbbi mérföldkő, férfi állandóan, nemzetközi utazás, adott helyen, tervek szerint, fáradhatatlan munkáját, legjobb tervek, esélye volna, privát ebédlőben, folyamatosan változó, étterem személyzete, hirtelen kántálása, off-kulcs minőségét, ének biztosan, nyugodt vacsora, este volt, pálinka folyt, régi Henny, legjobb baloldali, esti történt, világ méltóságok, hírességek köztük, volt ENSZ-főtitkár, személyes levelet, 1950-es évek, vele együtt, bíráló elutasította, darab angol, vonal lenne, első termék, ruházati vonal, rikító piros, nagyszerű ötlet, kellemes estét, tengeri farkasok, anekdoták kerültek, meglepetés-parti siker, résztvevők minden, személy jelen, olyan esemény, 1961-es nyugat-MGM, film szabványnak, film elérhető, hazai piacon, downbeat történet, lenyűgöző szereplők, maga idejében, indiai támadás, nyugodt tanya, csoportos nemi, nővére tizenéves, telek ezután, helyi erőd, rendelkezik kellő, rabló törzs, indiaiak kirakatrendezés, ilyen konfliktusok, legismertebb ábrázolása, hosszú ideig, teljesítményének, kirakatrendezés, megemlékezzenek, felülvizsgálat, születésnapját, megvalósulásra, figyelmeztetni, miniszterelnök, újraegyesített, önéletrajzában, megünnepeljük, szolgáltatást, nyilvánvalóan, költségvetést, fáradhatatlan, születésnapja, felvilágosult, születésnapot, folyamatosan, egyértelműen, filmproducer, emlékeztette, születésnapi, nyugtalanító, tiszteletben, stílusérzéke, konfliktusok, segítségével, összegyűltek, legismertebb, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 11351
  • e Hét: 34411
  • e Hónap: 67565
  • e Év: 301312
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.