|
2010-11-10 19:35:59, szerda
|
|
|
Libamájjal töltött libamell
Hozzávalók:
4 db libamell
60 dkg libamáj
20 dkg aszalt szilva, só,bors
Elkészítése
A mellet megszabadítjuk a zsírtól, de a bőrt rajta hagyjuk. A bőrt beirdaljuk. Sóval és borssal fűszerezzük. Hasábokra vágott libamájat a sóval, borssal ízesítjük.
A mellekbe éles késsel bevágunk, és ebbe töltjük a májat. Serpenyőben a bőrös felével lefelé elősütjük, majd sütőben készre sütjük. Aszalt magozott szilvával tálaljuk.
...... ........... ........... .............
|
|
|
0 komment
, kategória: receptek |
|
Címkék: megszabadítjuk, fűszerezzük, elkészítése, serpenyőben, libamájjal, beirdaljuk, hozzávalók, ízesítjük, szilvával, libamájat, hasábokra, elősütjük, libamell, tálaljuk, bevágunk, mellekbe, magozott, sütőben, hagyjuk, töltjük, borssal, felével, libamáj, zsírtól, töltött, aszalt, szilva, lefelé, készre, sütjük, mellet, késsel, vágott, bőrös, sóval, rajta, mellet megszabadítjuk, bőrt rajta, bőrt beirdaljuk, mellekbe éles, bőrös felével,
|
|
|
|
mellet megszabadítjuk, bőrt rajta, bőrt beirdaljuk, mellekbe éles, bőrös felével, megszabadítjuk, fűszerezzük, elkészítése, serpenyőben, libamájjal, beirdaljuk, hozzávalók, ízesítjük, szilvával, libamájat, hasábokra, elősütjük, libamell, tálaljuk, bevágunk, mellekbe, magozott, sütőben, hagyjuk, töltjük, borssal, felével, libamáj, zsírtól, töltött, aszalt, szilva, lefelé, készre, sütjük, mellet, késsel, vágott, bőrös, sóval, rajta, májat, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
0 db bejegyzés |
e év: |
0 db bejegyzés |
Összes: |
47466 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 4105
- e Hét: 27165
- e Hónap: 60319
- e Év: 294066
|
|
|