Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Kurcz Szandi és Lőrincz Álmos: An Angel
  2013-05-22 17:26:00, szerda
 
  ...... ........


mtv videó Link
Keresgéltem a szavakat, fantasztikus jó volt..." - Szulák Andi így véleményezte a duettet. Kurcz Szandi és Lőrincz Álmos két 4-est kapott Hajós Andrástól és Szanditól, Viktor és Szulák Andi pedig 4/5-ödre értékelte a produkciót.



Kelly Family: An Angel / Live at Lorelei 1995
Videó Link
I wish I had your pair of wings
Had them last night in my dreams
I was chasing butterflies
Till the sunrise broke my eyes

Tonight the sky has glued my eyes
Cause what they see´s an angel hive
I´ve got to touch that magic sky
And geet the angels in their hive

Refrain
Sometimes I wish I were an angel
Sometimes I wish I were you
Sometimes I wish I were an angel
Sometimes I wish I were you

And all the sweet honey from above
Pour it all over me sweet love
And while you´re flying around my head
Your honey kisses keep me fed

I wish I had your pair of wings
Just like last night in my dreams
I was lost in paradise
Wish I´d never opened my eyes

Refrain
Sometimes I wish I were an angel
Sometimes I wish I were you
Sometimes I wish I were an angel
Sometimes I wish I were you

But there´s danger in the air
Tryin´so hard to be unfair
Danger´s in the air
Tryin´ so hard to give us a scare
But we´re not afraid

 
 
1 komment , kategória:  8-14 éves korig_ének iskolája  
Magyar_Király Gábor 1860 München válogatott kapusa,
  2013-05-22 12:35:44, szerda
 
  Király Gábor


Élete egyik legemlékezetesebb napjaként élt meg a szezon utolsó, Aalen elleni bajnoki mérkőzését Király Gábor, az 1860 München válogatott kapusa, aki a vasárnapi összecsapás után személyesen találkozhatott egyik kedvenc zenészével, Jon Bon Jovival.
3-0-ra győzött idei utolsó bajnokiján az 1860 München labdarúgócsapata az Aalen ellen, de ahogy a hazaiak kapusa, Király Gábor a saját honlapján elárulta, a lefújás után még nem ért véget számára az ünneplés.
- A vasárnapi mérkőzés lefújása után a csapat sajtófőnöke közölte velem még a pályán, hogy kivételesen nem a mixed zone-ba kell mennem interjút adni, hanem egy óra múlva legyek ismét a pályán, mert személyesen itt lesz Bon Jovi, de nem tudhat róla sem a média sem senki - írta Király.
- Nem akartam elhinni ezt a hírt. A mérkőzés utáni adrenalin még bennem volt és a győzelmi mámor hangulatában tudtam meg ezt a hírt. Nem találok szavakat, hogy mit éreztem.
- A nagy Bon Jovi-val találkozhatok, akinek a zenéjére 2000 óta minden hazai mérkőzésemen melegítek, akár hol is legyek. Izgultam és boldogság öntött el. Hamar eljött az idő. Családom kíséretében izgatottan vártuk, hogy megérkezzen a rocksztár.
...... .......


Mindenkivel kezet fogott és én büszkén néztem feleségemre Zsanettre és gyermekeimre. A sort én zártam. Brutális érzés volt, amelyre 20 éve vártam. Így még soha nem izgultam. Király az öltözőben átadta Bon Jovinak a mezét, amelyet szívesen elfogadott.
...... ...........


- Említettem neki, hogy megyünk a stuttgarti koncertjére az egész családdal. Azt mondta, ha akarunk, bemehetünk a kulisszák mögé is. Nagy örömmel vettük ezt az ötletet. Ennél jobban nem is végződhetett volna a szezon számomra.


Bon Jovi Koncert videó Link
 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
Neymar Messi mellé a Barcelona csapatához igazol
  2013-05-22 12:11:14, szerda
 
  Messi és Neumer
........


A Santos csillaga, Neymar már bejelentette, hogy legkésőbb a világbajnokságot követően távozni fog jelenlegi együttesétől. A legtöbb forrás szerint a Barcelona vezeti a támadóért folyó versenyfutást, és ezt erősítik meg Luiz Felipe Scolari szavai is.
- A mintasportoló megtestesítője, követendő példa lehet mindenki számára. Beszéltem Sandro Rosellel arról, hogyan viselkedik az edzéseken, és milyen a személyisége. Tényleg követendő példa lehet mások számára. Egyértelműen a Barcelona vezeti az érte folyó versenyt. Komoly erősítés lenne a katalánok számára. A következő szezonban Lionel Messi mellett ő lehetne a bálvány a szurkolók számára - mondta a tréner a Canal+-nak.

Neymar


.........


A Santos csillaga, Neymar a Barcelonát és a Real Madridot is nagyon sokra tartja, de még mindig nem tudja, mikor fogja áttenni székhelyét Európába. A támadó azt is elmondta, nála Lionel Messi a világ legjobbja. A Santos és a brazil válogatott gólfelelősét, Neymart a világ összes topklubja, így a Barcelona és a Real Madrid is szeretné soraiban tudni. Az ifjú támadó egyelőre nem tud választani a két spanyol gigász között.
- Nem részesítem előnyben sem a Barcelonát, sem pedig a Real Madridot. Mindkettő nagyszerű, sokak által tisztelt klub, fantasztikus játékosokkal és gazdag történelemmel. A Barcelona az elmúlt években az egész világot lenyűgözte a játékával, ők a legjobbak között vannak - nyilatkozta Neymar a Cope c. lapnak, majd kitért esetleges Európába költözésére is.
- Továbbra is arról álmodom, hogy Európában játszhassak, de nem tudom, hogy mikor fog bekövetkezni. Csak akkor fogok váltani, ha úgy érzem, azt kell tennem, az én döntésem lesz. Ha úgy érzem, mennem kell, azonnal menni is fogok, ha ez az érzés csak öt év múlva jön el, akkor fogom megtenni - fogalmazott a támadó.
Neymar azt is elmondta, szerinte ki a jobb: Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo.
- Két olyan nagyszerű játékosról beszélünk, akiknek a világ bármely klubja örülne. Nem lehet összehasonlítani őket, mert mindkettőjüknek megvannak a saját maga tulajdonságai. Viszont, ha szavaznom kellene a világ legjobbjára, akkor Messire tenném a voksom - zárta a támadó.


Neymar egymaga kiütötte az ellenfelet_ mesternégyest rúgott.
A brazil paulista A1 labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a Santos 4-0-ra nyert idegenben az Uniao Barbarense ellen. A Santos brazil csillaga, Neymar ismét parádézott, négy gólt lőtt a találkozón.
A videót sajnos törölték.

 
 
1 komment , kategória:  Lionel Messi  - Barcelona   
Jose Mourinhotávozott Madridból
  2013-05-22 12:06:11, szerda
 
  Forrás: Spanyol foci

Jose Mourinho vezetőedző
.........


Végeredményben a portugál sikeredző is az évszázados spanyol-portugál ellentétnek lehetett az áldozata. Mourinho kétséget kizáróan az utóbbi évtized legeredményesebb madridi edzője. Regnálása alatt a Real Madrid három trófeát nyert - hogy ez sok, vagy kevés, netán éppen elegendő, arról megoszlanak a vélemények. Tény azonban, egyszer Király Kupa-győztes (2011), egyszer bajnok (2012), kétszer bajnoki második (2011, 2013), és egyszer Szuper Kupa-győztes (2012) volt csapatával.
- Nehéz portugálként Spanyolországban élni!
- Ezek után nem is lehet csodálkozni azon, hogy Mourinho hivatalba lépése után bő egy évvel, 2012 elején már arról cikkezett a spanyol Marca, hogy a madridi öltözőben portugál és spanyol klikkek alakultak, ami viszályhoz vezetett. Akkor még a csapatkapitányi karszalag birtokosa, Iker Casillas mindezt tagadta, de nyilván nem zörög a haraszt.... Meglehet, a csapat legnagyobb sztárja, a szintén portugál C. Ronaldo folyamatos távozási szándéka is az öltözői hangulatnak tudható be.
- Mourinho zsenialitása éppen abban rejlett, hogy eddigi állomásain játékosai egy emberként álltak ki mellette, még a 24. kispados futballisták is beálltak a sorba, elismerték, becsülték az igen erős egyéniségű edzőt.
- Iker Casillas és Sergio Ramos ezzel ment szembe, amikor azt hitték, személyes véleményük, érdekük mindennél előrébb való, ergo a Real Madrid, a csapat van őértük és nem fordítva. Ramos később beállt a sorba, a madridi ikon Casillas nem, ezért kézsérülését kihasználva végképp kispadra ragasztotta Mourinho.
- Mourinho feladta, a 2013-as szezon végére végleg elszakadt nála a cérna - annak ellenére, hogy 2016-ig szólt a mandátuma. Bárki jön a helyére azonban - Carlo Ancelottival kokettálnak -, fel kell kösse a gatyáját. Borítékolható ugyanis, nem lesz könnyű dolga überelni az elmúlt évek eredményeit.


- A két ország ellentétének évszázados történelmi távlata és gazdasági jelene is van. Portugália és Spanyolország tengeri nagyhatalom volt, évszázadokig vetekedett egymással a gyarmatokért, mégis a luzitánok a spanyolokkal szembeni 1640- es győztes háborúnak köszönhetik, hogy ma önálló állam és nem az egységes Ibéria része. Ennek megfelelően a két nemzet hagyományosan utálja egymást. ,,Spanyolország felől jó szélre, jó házasságra nem lehet számítani" - szól a régi portugál közmondás. Míg a spanyolok - különösen a spanyol-portugál közösségekben, pl. jelenleg is a Dél-afrikai Köztársaságban - lenézik, nemes egyszerűséggel "fehér kaffereknek" csúfolják a portugálokat. Amit a spanyolok a múltban katonai erővel nem értek el, azt gazdasági nyomással próbálták napjainkban megvalósítani - spanyol cégek vásárolták fel a portugál vállalatokat, és spanyol áruk öntötték el a portugál piacokat. Ezért portugálok gyakorta ellenszenvvel tekintenek még a hangos, magabiztos spanyol turistákra is.
 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
Két skót lakberendező beszélget:
  2013-05-22 11:24:28, szerda
 
  Két skót lakberendező beszélget:
- Képzeld, kibővítettük a lakásunkat!
- Tényleg? És hogyan?
- Lekapartuk a tapétát!
 
 
1 komment , kategória:  Viccek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2013.04 2013. Május 2013.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 167 db bejegyzés
e év: 4484 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3341
  • e Hét: 38327
  • e Hónap: 71481
  • e Év: 305228
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.