Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Keszthelyi KIRÁLYNŐ....Női vízilabda EB 2016
  2016-01-18 23:32:11, hétfő
 
  Két nagyon biztos győzelem után az oroszok ellen szállt medencébe a magyar női vízilabda-válogatott a belgrádi Európa-bajnokság A-csoportjának 5. fordulójában. A tét a csoport második helye volt. Három remek és egy gyengébb negyed után Keszthelyi parádéjával egy góllal (11-10) nyertünk. Ezzel elkerültük a másik ágról az olasz és a spanyol csapatot is.
...... ......


Végre egy meccs, amelyre fel lehetett pörögni. Két lagymatag találkozó, nagy különbségű győzelem (a törökök és a portugálok ellen) után félteni lehetett a magyar csapatot, hogy az elmúlt hat nap nihilje miatt nem lesz elég éles az oroszok elleni, tulajdonképpen sorsdöntő utolsó csoportmeccsen. A lányok azonban nagyon jó hőfokon érkeztek meg a találkozóra.
Ha Gangl Edina védett, az egész kispad egy emberként ugrott fel, együtt örült a nemcsak szép, remek formában is védő kapussal.
Keszthelyi Rita is ezer fokon égett, de ami egy klasszist igazán klasszissá tesz, az az, hogy a kellő pillanatokban higgadt marad. Keszi ezt megtette: az első két góljánál nagyon pontosan célzott, amikor a többiek még nem mertek vállalkozni. Ráadásul az egy másodperccel az első negyed vége előtt megeresztett csavarja is gólt érdemelt volna.
Aztán a második negyedben a többieken volt a sor. Kisteleki Hannának és Czigány Dórának is bejött egy-egy lövés, ami után meg Bujka Barbarának volt egyszerű bejátszani a labdát. Ha pedig ő megkapja, akkor annak vagy kiállítás, vagy ötméteres a vége.
Aztán jött egy csodálatos csuklómozdulat, egy ejtésgól Keszthelyitől... A női Varga Dénesünk első félidei mesterhármasának is köszönhetően nagyszünetben 6-2-re vezettünk.
Eddig csak a támadásokról írtunk, de talán a védekezésünk még ennél is jobb volt. Nem véletlenül készültünk az oroszok kétcenteres játékára, Bíró Attila, úgy tűnt, nagyon megértette a lányokkal, hogy mit kell ez ellen a rendszer ellen tenni. Amikor pedig távolról próbálkoztak az oroszok, kiválóan blokkoltunk.
Nagyon nem is kellett izgulnunk az első félidőben, s úgy tűnt, a magyar szurkolók sem tették ezt: ,,Kapcsoljátok már le azt a ... fűtést!" - üvöltött az egyikük. A három pont helyére tetszőleges csúnya szó behelyettesíthető.
A harmadik negyedben egy szempillantás alatt lőtt kettőt az orosz válogatott, hirtelen mínusz négy helyett már csak mínusz kettőnél jártak. Ki nem találják, hogy mi vetett véget a magyar rövidzárlatnak! Egy Keszthelyi-gól... Majd Kisteleki Hanna is megmutatta, hogy nem csak a gyenge csapatok ellen képes gólt lőni. Második találatát szerezte a meccsen. Újra helyreállítva a nyugalmunkat.
Persze igazán ezt Keszthelyi tudta megtenni velünk, akinek a hatodik gólja egy nyolcméteres ejtés volt. Ilyen találata még pont nem volt ezen a meccsen. Hat perccel a vége előtt 10-6-ra vezettünk úgy, hogy az iksz is elég lett volna a csoport második helyéhez. Bíró Attila le is hozta pihenni a királynőt. Nem kellett volna...
Az oroszok ugyanis sorozatban három gólt szereztek, majd emberelőnybe kerültek. Természetesen ekkor megy pont egy centivel ment át a labda a gólvonalon.... Egyenlítettek az oroszok, és ekkor már ismét a vízben volt Keszi.
A slusszpoén végül a miénk volt: Illés Anna egy szövevényesen megjáratott fór végén eldöntötte a meccset. Ekkor lélegezhettünk igazán nagyot. Jöhet a negyeddöntő, valószínűleg a franciák ellen. Legutóbb tízzel vertük őket.

MAGYARORSZÁG-OROSZORSZÁG 11-10 (2-1, 4-1, 3-3, 2-5)
Belgrád, 300 néző. Vezette: Alexandrescu (román), Putnikovics (szerb)
MAGYARORSZÁG: Gangl - KESZTHELYI 6, Antal, Garda, BUJKA 1, Szücs G., KISTELEKI H. 2. Csere: Takács O., Tóth I., Csabai, Illés A. 1, Czigány D. 1

Keszthelyi: Fejben már az elődöntőre készülhetünk videó Link
 
 
0 komment , kategória:  vízi sport  
Címkék: mesterhármasának, tulajdonképpen, rövidzárlatnak, lélegezhettünk, csoportmeccsen, csuklómozdulat, nagyszünetben, természetesen, szövevényesen, szempillantás, helyreállítva, pillanatokban, keszthelyitől, egyenlítettek, kapcsoljátok, alexandrescu, köszönhetően, magyarország, fordulójában, próbálkoztak, nyugalmunkat, védekezésünk, megeresztett, másodperccel, készülhetünk, emberelőnybe, csoportjának, nyolcméteres, valószínűleg, támadásokról, parádéjával, kétcenteres, putnikovics, oroszország, tetszőleges, vállalkozni, oroszok ellen, belgrádi Európa-bajnokság, csoport második, gyengébb negyed, másik ágról, spanyol csapatot, portugálok ellen, magyar csapatot, oroszok elleni, lányok azonban, egész kispad, emberként ugrott, nemcsak szép, klasszist igazán, kellő pillanatokban, első negyed, Keszthelyi KIRÁLYNŐ, Európa-bajnokság A-csoportjának, Gangl Edina, Keszthelyi Rita, Kisteleki Hannának, Czigány Dórának, Bujka Barbarának, Varga Dénesünk, Bíró Attila, Majd Kisteleki Hanna, Illés Anna, Szücs, KISTELEKI, Takács, Tóth, Illés, Czigány,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A televizió nem a kultúrát kép...  Mi lenne ha  Akarat  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Esti kép  Akarat  Jónás Tamás – Végtelen b...  Alázat  Paul David Tripp Április 19  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Nagyi telefonál  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Png nő  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Png virág  Egy maradéktalanul uralt világ  Bertolt Brecht -től idézet  Png nő  Adakozás  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Adakozás  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png rózsa csokor  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Albert Einstein gondolata  Nem méltó hozzád  Szép álmokat!  Kövesd a cowboyt!  Minden harmadik...  Nevem  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png telefon  Jó éjszakát  A televizió nem a kultúrát kép...  Éretlen vers  Zilahy Lajos gondolata  Egy hatékony szolga  Fehér virág  Adakozás  Png kislány  Szívem tiéd  Radikális szeretet  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Nem méltó hozzád  Paul David Tripp Április 21  A jó emberek mindig szépek mar...  Png virág  Png rózsa csokor  Hiányzik  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Adakozás  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Örülök, hogy látlak!  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png rózsa csokor  Png csokor  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Png csokor  Adakozás  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Leonardo da Vinci gondolata  Adakozás  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Fekete István - Akác  képre írva  Illyés Gyula - Milyen hamar.  A másik dolog,  A tömeg, a Mester, a módszer, ... 
Bejegyzés Címkék
oroszok ellen, belgrádi Európa-bajnokság, csoport második, gyengébb negyed, másik ágról, spanyol csapatot, portugálok ellen, magyar csapatot, oroszok elleni, lányok azonban, egész kispad, emberként ugrott, nemcsak szép, klasszist igazán, kellő pillanatokban, első negyed, második negyedben, többieken volt, csodálatos csuklómozdulat, ejtésgól Keszthelyitől, támadásokról írtunk, oroszok kétcenteres, rendszer ellen, első félidőben, magyar szurkolók, három pont, harmadik negyedben, szempillantás alatt, orosz válogatott, magyar rövidzárlatnak, gyenge csapatok, hatodik gólja, nyolcméteres ejtés, vége előtt, oroszok ugyanis, centivel ment, vízben volt, slusszpoén végül, miénk volt, szövevényesen megjáratott, franciák ellen, elődöntőre készülhetünk, mesterhármasának, tulajdonképpen, rövidzárlatnak, lélegezhettünk, csoportmeccsen, csuklómozdulat, nagyszünetben, természetesen, szövevényesen, szempillantás, helyreállítva, pillanatokban, keszthelyitől, egyenlítettek, kapcsoljátok, alexandrescu, köszönhetően, magyarország, fordulójában, próbálkoztak, nyugalmunkat, védekezésünk, megeresztett, másodperccel, készülhetünk, emberelőnybe, csoportjának, nyolcméteres, valószínűleg, támadásokról, parádéjával, kétcenteres, putnikovics, oroszország, tetszőleges, vállalkozni, negyeddöntő, blokkoltunk, találkozóra, megjáratott, sorozatban, bejátszani, különbségű, csodálatos, portugálok, válogatott, barbarának, keszthelyi, klasszissá, elődöntőre, megmutatta, slusszpoén, eldöntötte, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 10221
  • e Hét: 33281
  • e Hónap: 66435
  • e Év: 300182
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.