Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
Kormányvezérelt, tudatos rombo
  2008-05-26 22:55:18, hétfő
 
  Kormányvezérelt, tudatos rombolás zajlik Cser szerint

Elég volt a társadalmi egyeztetés nélküli kormányzásból az Egészségügyi és Szociális Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének országos vezetősége szerint.

Cser Ágnes, az érdekképviselet elnöke lapunknak elmondta: a kormány - miközben nincs társadalmi felhatalmazása és társadalmilag elfogadott programja - sajátos törvénymódosítást akar végrehajtatni.

Eszerint - mondta - Magyar Bálint (SZDSZ) és Filló Pál (MSZP) egyéni képviselői indítvánnyal kívánja módosíttatni a közalkalmazotti törvényt, így a nem szakirányú végzettségű dolgozókat a jövőben a munka törvénykönyve alapján foglalkoztatnák a közszférában, s ez lényegesen kevesebb juttatással járna. Példaként Cser Ágnes a kórházakban, szociális otthonokban, iskolákban dolgozó informatikusokat, takarítókat, konyhásokat és más munkavállalókat említette.

Az EDDSZ szerint az EU-s csatlakozás óta nemhogy javulna a közszolgáltatások minősége és helyzete, hanem kormányvezényelt, tudatos rombolás zajlik, ezért követelik, hogy azonnal kezdődjön meg a súlyos károk felszámolása, s ebben aktívan részt kívánnak venni. S felszólítják a Szakszervezetek Együttműködési Fórumát, hogy állítsa le az egyéni képviselői indítványba rejtett, a közalkalmazottakat sújtó törvénymódosítást. 

NIC

http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=147726
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A lisszaboni szerződés megszün
  2008-05-26 22:52:35, hétfő
 
  A lisszaboni szerződés megszünteti Németországot?
A német nyelvterület lapszemléje
2008. május 24. 11:34 Keresztes Lajos - MNO

A Süddeutsche Zeitung beszámol arról, hogy Peter Gauweiler (CSU) képviselő alkotmánybírósági beadványban fordult a Németországot felszámoló lisszaboni szerződés ellen. A Frankfurter Allgemeine Zeitung arról ír, hogy koalíciós válsággal fenyeget az SPD köztársaságielnök-jelölése. A Die Welt az újabb Stasi-akták alapján valószínűsíti, hogy Gregor Gysi, a Baloldali Párt frakcióvezetője ügynök volt.

Frankfurter Allgemeine Zeitung (faz.net)

A konzervatív német napilap a "CSU óv Schwan jelölésétől" című cikkében a szociáldemokraták döntése miatt Berlinben kirobbant koalíciós vitával foglalkozik. Horst Köhler ismételt elnökjelöltségével egy időben láthatóan megromlott a berlini koalíciós klíma. Peter Ramsauer, a berlini CSU-képviselőcsoport vezetője pénteken felszólította az SPD-t: vonja vissza jelölését Gesine Schwanra. Karl-Theodor zu Guttenberg CSU-s Bundestag-képviselő odáig ment, hogy a koalíciós szakítás veszélyére is figyelmeztetett. Ezzel szemben Wolfgang Jüttner, az alsó-szászországi SPD frakcióvezetője védelmébe vette a főiskola vezetőjének jelöltségét. A zöldek bejelentették, ők először a szeptemberi bajor tartományi választások után döntenek arról, jövő májusban kit fognak elnökként támogatni.

Die Welt (welt.de)

A konzervatív német napilap "Az új akták megerősítik a Gysivel szembeni Stasi-gyanút" című cikkében a Baloldali Párt frakcióvezetőjével szembeni legújabb vádakat ismerteti. A Stasi-aktákat kezelő Birthler-hivatal pergyőzelmét követően nyilvánosságra hozott Gysi-akták igen kellemetlen kérdéseket vetnek fel az egykori NDK-s ügyvédről. Az egykori disszidens fő vonalaiban megerősítette az aktán szereplő megjegyzéseket, s ez valószínűsíti, hogy Gysi a Stasinak dolgozhatott. Thomas Klingenstein - aki az NDK-ban élő költő volt, 1981-ben az NSZK-ban publikálta verseskötetét, bár akkor már börtönben ült - szerdán tanúként kívánt megjelenni a Gysivel szemben kezdett perben. Mivel a tárgyalás elmaradt, Klingenstein most a sajtó elé tárta a történteket, főként azt a nyolcszemközti találkozót, amire 1979. október 3-án került sor. E napon látogatta meg a két ismert kelet-berlini ellenzékit, Robert és Katja Havemannt. Klingenstein úgy emlékszik, hármukhoz késő este megérkezett Gregor Gysi. Egy egy-két oldalas, átfogó, 1979. október 5-i keltezésű Stasi-feljegyzésben - azaz két nappal a találkozó után - "célzott ügynöki akcióval" az elvtársak már pontosan tudták, miről beszéltek Havemannéknál.

Süddeutsche Zeitung (sueddeutsche.de)

A baloldali német napilapban Heribert Prantl "Fel az utolsó csatára - ezúttal Karlsruhéban" című cikkében ismerteti az európai reformszerződéssel szembeni alkotmánybírósági beadványt. A Bundestag már egy hónappal ezelőtt elfogadta a lisszaboni reformszerződést, a Bundesrat ezt péntek este tette meg. Német részről szinte már semmi sem állja útját a hatalmas reformmű elfogadásának. Szinte. Peter Gauweiler CSU-s Bundestag-képviselő valójában szinte súlytalan a szerződést kidolgozó uniós bürokraták hadával szemben. Most a kívülállónak számító Gauweiler egy olyan hatóságot hív segítségül, melynek az utolsó pillanatban még esélye van arra, hogy beavatkozzon az európai történésekbe - a karlsruhei alkotmánybíróságot. A beadvány, mely már pénteken a bíróság elé került, az alkotmánybírák utolsó lehetséges eszköze, hogy a bírák saját hatalmuk korlátozása ellen tegyenek valamit. A taláros testület arról kell döntsön, hogy feloldódjon-e Németország egy európai szövetségi államban.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gépkocsibehajtás csellel
  2008-05-26 22:50:57, hétfő
 
  2008-05-25

Gépkocsibehajtás csellel

A takarékos Kolber István kétmilliót spórol meg az adófizetőknek.
Budavári lakosnak jelentkezett be Kolber István államtitkár, s ezzel kétmillió forintot takaríthat meg az adófizetőknek. A Miniszterelnöki Hivatalnak ennyit kellene kifizetnie behajtási engedélyéért, hogy eljuthasson bérelt lakásáig.
Nem volt eredménytelen a Magyar Hírlap cikksorozata, amelyben Kolber István budavári lakásbérlésének a költségvetést érintő részleteiről szólt. Mint megtudtuk, a fejlesztéspolitikáért felelős kaposvári illetőségű államtitkár a közelmúltban a budai vár területén állandó lakcímmel rendelkező lakosok körébe jelentkezett be.

Aki ebbe a csoportba tartozik, és rendszeresen fizeti a gépjárműadót, csupán ezerötszáz forintot fizet az éves behajtási engedélyért. A hozzájárulást az I. kerületi önkormányzat állítja ki, az ideiglenes engedélyt a fővárosi tulajdonú Parking Kft. bocsátja ki, méghozzá 2,4 millió forintért. Kolber István, akinek havi húszezer forintért bérel egy száz négyzetméteres lakást a Fortuna utcában a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság, cikksorozatunk elején még az utóbbiak közé tartozott.

A Várba szóló ideiglenes behajtási hozzájárulása január végén lejárt, ezért az adófizetők zsebéből 2,4 millió forintot kellett volna kivenni, hogy bérleményét továbbra is megközelíthesse autóval. A díjat 2008-tól a Fővárosi Közgyűlés a tízszeresére emelte, de a Miniszterelnöki Hivatal sokallta, és fizetés helyett alkudozni kezdett.

"Mivel még nem zárultak le az egyeztetések a Várba való behajtás költségeiről, az idei évre nem vett a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság behajtási engedélyeket. Az ügy lezárásáig a tavalyi behajtási engedélyek érvényesek" - közölte másfél hete szerkesztőségünkkel a Kormányszóvivői Iroda.

A Parking Kft.-nél nem tudták megmondani, Kolber miként hajthatott be február óta a várba. Herdinand Norbert üzemeltetési igazgató kijelentette: lejárt engedéllyel elvileg nem lehet bejutni, ha mégis, akkor használója bírságra számíthat.

Az I. kerületi polgármesteri hivatal igazgatási irodájának vezetője ugyancsak csodálkozott a sajátos jogértelmezésen. "Minden magyar állampolgártól elvárható a jogkövető magtartás. Ha Kolber István a tavaly kiadott hozzájárulást használja, akkor az jogszerűtlen, hiszen érvényessége 2008. január 31-én lejárt" - mondta az iroda vezetője, Majoros Ildikó. A MEH és a főváros egyezkedése Kolber egyedi behajtási díjáról tehát nem vezetett eredményre. Jogállami keretek között ezen aligha lehet meglepődni, hiszen a díjtételek módosítására csak a Fővárosi Közgyűlésnek van joga, a Parking Kft.-nek egyedi igények elbírálása nem áll módjában. A díjcsökkentés egyébként ellentétes lett volna a főváros szándékaival, decemberben éppen az emelés céljával változtattak a rendeleten.

A Somogy megyei 2-es választókerületből a parlamentbe jutó szocialista képviselőnek már van lakása a fővárosban, igaz, az a Duna másik oldalán található, a ferencvárosi Angyal utcában felerészben birtokol egy garzont. Ezenkívül résztulajdonosa egy 260 négyzetméteres kaposvári ikerháznak 1079 négyzetméternyi telken, Balatonföldváron egy 53 négyzetméteres lakásnak 1100 négyzetméteres telekkel, továbbá felerészben birtokosa egy 800 négyzetméteres kaposvári kertnek.

Az államtitkárt feltehetőleg nem viseli meg az 1500 forintos kiadás, hiszen tisztségéért havi 997 ezer forintot kap. Jövedelme kiegészül 220 ezer forintos országgyűlési képviselői fizetésével és a Somogy megyei önkormányzati tisztségért járó 171 ezer forinttal.

Zsidai Péter

http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=147668
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Íme a médiakuratóriumok új tag
  2008-05-26 22:48:48, hétfő
 
  Íme a médiakuratóriumok új tagjai!

MTI
2008-05-26 22:11

http://www.hirszerzo.hu/cikk.ime_a_mediakuratoriumok_uj_tagjai.67334.html



Az Országgyűlés hétfőn kiegészítette a médiakuratóriumok elnökségét és az Országos Rádió és Televízió Testületet.


A döntésre azért volt szükség, mert az SZDSZ delegáltjai május elsejétől - a párt koalícióból való kilépésétől - az ellenzéki oldalhoz tartoznak, így a törvény alapján a közmédiumok kuratóriumi elnökségében, illetve az ORTT-ben ismét egyensúlyba kell hozni a két oldal létszámát.

A döntés alapján az eddig tíztagú testületek közül a Magyar Rádió és a Magyar Televízió kuratóriumi elnöksége 14-14, a Duna Televízióé pedig 12 fősre duzzad, az ORTT-be pedig egy plusz tagot választottak.

A Magyar Rádió és a Magyar Televízió kuratóriumi elnökségének kibővítésével a Fidesz és a KDNP nem ért egyet; az ORTT új elnökségi tagjára és a Duna Televíziót felügyelő Hungária Televízió Közalapítvány kuratóriumi elnöksége kiegészítésére igennel szavazott. Az ORTT új elnökségi tagjának Gyuricza Pétert választották meg.

A Magyar Rádió Közalapítvány Kuratóriumának elnökségébe Kocsis András Sándort, Egri Oszkárt, Hortobágyi Évát és Nagy Balázst választották. A Magyar Televízió Közalapítvány Kuratóriumának elnökségében új tag lett Bereczky Lóránd, Hábetler Helga, Madaras Péter és Bölcskey Károly.

A Duna Televíziót felügyelő Hungária Televízió Közalapítvány Kuratóriumának elnökségébe Takács Ildikót és Halák Lászlót választották meg új tagnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A modern és művelt faj
  2008-05-26 22:41:18, hétfő
 
  2008. május 26.
A modern és művelt faj

Hogy mennyire is primitív és elavult vallás a kereszténység, elmaradott és mucsai, tele hülye rituálékkal, arra napról-napra harcos és hangos megmondóemberek hívják fel figyelmünket. Hogy Jézus nem élt, vagy élt, de csak bűvész volt, vagy csak Mel Gibson találta ki. Hitünk csak babonahalmaz. Eme nagy-nagy gondolatokat kiötlő elmék természetesen rendkívül haladó és modern gondolkodású újságírók, publicisták, esetleg hajléktalan külsejű filozófusok, netán droggal élő ápolatlan kölykök, akik egy-egy internetes hírportál irodáit takarították, és onnan kerültek "médiamunkás" pozícióba.
Miközben savas és epés gúnnyal átitatott irományaikkal folyamatosan igyekeznek a kereszténységet rombolni, folyton megfeledkeznek egy másik vallásról, vagyis inkább úgy helyes: egy másik faj vallásáról. Természetesen mindez tudatos, hiszen eme modern elmék nagy része pontosan beletagozódik ama fajba, amely torz lelkivilágát vallássá avanzsálta úgy jó 5000 éve.
Igen. Hát persze. Az 5 ezer éves nagy nép. Már most kijelentem, hogy azt a hamis gondolkodást, miszerint az csak egy vallás, rögvest meg lehet cáfolni: az utcán járva-kelve, a televízióban nézve nem ismerheted fel a reformátust és a katolikus arcvonásairól, külsejéről. Viszont az izraelita vallásút azonnal. Vagy esetleg a hitük alakította külsejüket? Ez esetben érdekes genetikai csodával találhatjuk szembe magunkat.
Nos eme faj vallása azok számára, akik voltak oly' bátrak, és elolvasgatták a Talmudot (melyet ők a mai napig próbálnak hamisítványnak kikiáltani, erről így ír Luzsénszky, a fordító, előszavában: "Az én fordításomról pedig már több ízben azt írák, hogy az egészet Rohling könyvéből ollóztam ki, holott én ötszörte több passzust adtam a Talmudból, mint amennyit Rohling lefordított. Azt viszont nem akarják tudomásul venni, hogy az én fordításom teljesen megegyezik Dr. Goldsmidt Lázár főrabbi német fordításával (Berlin, Jüdischer Verlag 1932) akit sehogysem lehet hamisítással vádolni! (Ezt az egyezőséget a budapesti büntetőtörvényszék is megállapította.) Goldschmidt főrabbi német fordítását manapság már meg lehet találni a legtöbb közkönyvtárban, sőt magánembereknél is. Nagy vakmerőség kell tehát ahhoz, hogy valaki a keresztény fordításokat hamisítványoknak mondja, mikor azoknak minden sorát bárki ellenőrizheti.") vagy a Sulchan Aruch-ot az tudja, hogy hemzseg az egész őrültségektől és bizarr parancsolatoktól. Ismerősi köreimben jókat mulattunk a sok deviáns és gusztustalan baromságon, amit ez a nagy nép alkotott...
Jöhet a szöveg, hogy, ugyan, már nem tartják be ezeket a parancsolatokat, két pofára zabálják már a sonkát, de ne higgyük, hogy maguk között azért nem követik ezeket a vallási szabályokat. Hiszen sajnos folyton láthatjuk a televízióban az esküvői szertartásaikat, és magánéletükbe is bepillantást nyerhetünk, ahol bizony még erősen megfigyelhetők a hagyományok. A másik pedig az, hogy vallott hitük a néplélekből született, ez a faj a gondolkodását plántálta szent szövegeibe. Nem véletlenül olyan mániákusan bosszúálló tömeggyilkos az ő jahve istenük. Nem véletlen a sok értelmetlen és torz parancs, amelyet hosszú évszázadok alatt a rabbijaik firkáltak bele a felekezeti iratokba.
Hogy mi is kicsit röhöghessünk már azokon, akiken manapság tilos, íme néhány kérdés és válasz, amelyet a Jewish Meeting Point internetes oldalán találhatunk, tehát, a Rabbi válaszol:
295. Tisztelt Rabbi!
Sabbatkor fel kapcsolhatom-e a lámpát a szobában, nem számít ez talán munkának?
A következő kérdésem intimebb.
Elektromos vibrátort használhatok-e ilyenkor?
Válaszát előre is köszönöm!
Válasz: (...) "eletromos (sic), elemes vibrátort szombaton nem lehet használni!
a "mechanikus" vibrátor, az elemes vibrátor hétköznapi használatáról, és az egyéb szexuális segédeszközök (tilalmáról illetve engedélyezéséről) hosszan lehetne írni, de most nem ez volt a kérdés."
263. Kedves Rabbii! miért nem lehet gyönygytyukot enni zsidoknak? Köszönettel...
239. Rabbi! új konyhai eszközt vásároltam, régen nagymamám intézett minden ilyen beszerzést ha Én nem tudom a mikvében se folyóba mártani akkor mit tegyek?"
"A kérdésem pedig némileg egyszerü de mégis összetett:
Az iszlám vallás valoban lopott vallás?
Én ugy hallottam, hogy egy irástudatlan hallgatozásának és továbbköltésének az agyszüleménye aki tollbamondta egy irástudonak..és a későbbiekben profétának vallotta magát!
Ez eléggé sarkított de röviden ez a lényeg."

Nesze neked bazmeg tolerancia, meg tisztelet.

209. Tisztelt Radnóti Rabbi Úr!
A szombattartással próbálkozva eljutottunk a sábbáti ebéd melegentartásának a problémájához. Egyelőre még nem rendelkezünk elektromos lappal, de (Önre hivatkozva) azt hallottuk egy ismerősünktől, hogy mikrosütővel felmelegíthetjük az ételt szombaton, ha nem a megszokott módon, hanem másképpen (pl. könyökkel meglökve a gombot) indítjuk el a melegítést.
Mi az oka, hogy ez esetben beindíthatunk egy elektomos szerkezetet?
162. Miért nem szabad tisabeáv előtti kilenc napon ágyneműt és fehérneműt váltani ill. fürödni vagy zuhanyozni?
Válasz: Kedves Ábris, Mivel tisabeáv gyásznap ezért már az azt megelőző időszakban sem teszünk bizonyos dolgokat, hogy így is erősítsük a gyász érzését.egy pár mondatban összefoglalom, milyen szimbolumokkal vesszük magunkat körül ezekben a napokban: Tisabeáv napján nem szabad: 1. Széken ülni - a délutáni imáig 2. Ételt és italt fogyasztani - teljes 25 órás böjt van 3. Fürdés, fogmosás, arcmosás (csak reggel és WC használat után szabad kezet mosni) 4. bőrcipőt hordani 5. nemi életet élni 6. tanulni (kivéve gyásszal kapcsoltas dolgok, történelem, pl Jób könyve vagy a pusztulásról szóló részeket) 7. nem szokás dolgozni (szabad, de az igazán vallásosak nem dolgoznak ezen a napon) Tisabeáv előtt 3 héttel nem szabad (drei vohen): 1. hajat vagy körmöt vágni 2. nem veszünk új ruhát (persze ha látunk valamit 70%-os árleszállításon, akkor megvehetjük...anyagi kárt ne okozzunk magunknak, de tisabeávig nem vehetjük fel) 3. kicsit hidegebb vízben fürdünk Áv hó 1-től (9 nappal Tisabeáv előtt - nájntég) 1. csak zuhanyozni szabad 2. lehetőleg ne kössünk üzletet, ne adjunk el lakást stb. 3. Nem eszünk húst, csak szombaton 4. Nem iszunk bort, csak szombaton és ha valamilyen micve miatt kell bort inni pl: brit mila (körülmetélés) 5. Nem veszünk fel ünneplő ruhát, csak ha pl: brit mila van, és akkor is csak akkor, ha az a családban van, 6. Nem veszünk fel tiszta ruhát, csak fehérneműt (ilyenkor szokás pár inget, pólót stb felvenni pár percre, majd azokat hordani az elkövetkező pár napban. A lényeg, hogy olyan ruhát hordjunk, amely volt rajtunk legalább pár percig. Ez vonatkozik az ágyneműre is..-tehát nem koszos, csak pár percig volt rajtunk, viszont éppen ezért már nem is nevezhető tisztának)

Újabb kis toleráns:

155. Arab-zsidó kérdés.
Lehetséges az,hogy azért is van viszály,mert az arabok nem tudják és nem is akarják elfogadni azt hogy ők egy szolgálóleány (Hágár )utódai?
119. Én régen skin head voltam (17 éves koromban). Most 32 vagyok és keresztény. Nem kérdésem lenne, csak szeretnék bocsánatot kérni minden egyes gondolatomér, szavamért, cselekedetemért, amivel a zsidó népet megbántottam.

Menj, bégess a legelőn a testvéreiddel, hülye gój.

79. Tisztelt rabbi
nekem egy nem hétköznapi kérdésem lenne önhöz....
fital vagyok még (22 éves)....
férfi vagyok és a saját nemehez vonzódok...
szeretném tartani a vallásom de nem látom hogy az én élet formám hogy épülhet be egy vallásos közegbe.....(...)
Válasz: Kérdése semmilyen erkölcsi határt nem hág át, csak az életformája. komoly viták voltak rabbik között is erről a kérdésről, ám mint azt valószínűleg ön is tudja, a zsidó vallás (Tóra) tiltja a saját nemmel létesített szexuális kapcsolatot, halálos bűnök egyikeként tartja számon. Ezen a legliberálisabb rabbik sem változtathatnak, ám a kérdéshez való hozzáálláson igen. A Tízparancsolat hetedik törvénye: Ne paráználkodj! Ezenkívül Mózes harmadik könyve hosszan beszél a 18. fejezetben. Attól nem kell tartania, hogy önt ezért halálra ítélik, viszont nem is fogják pártolni efféle életvitelében. A ,,sokasodjatok és szaporodjatok" előírásának (micvának) egy azonos neművel folytatott kapcsolatban ön nem tud eleget tenni. Arról nem is beszélve, hogy a zsidóság anyai ágon öröklődik, tehát egy zsidóapától származó gyermek még nem számít automatikusan zsidónak.

Hehe, ezt beszoptad (hogy stílszerű legyek) buzi zsidó...

37. Miért kell étkezés előtt kezet mosni?

Hülye, hogy ne a szaros kezeddel zabálj, barom...

11. A temetőbe csak célzottan, kimondottan egyenes úttal lehet e kimenni, vagy tényleg nem illik "beugorni" útközben?

De, a Dunába...

Szóval sok érdekességet tudhatunk meg napjaink zsidóiról ezen az oldalon. Többek között arra is jó ez, hogy amikor a nagyokosok ismételten rákezdenek a keresztény vallás gyalázására, gondoljunk csak erre a sok marhaságra, és tegyük fel a kérdést, ki is a primitív és maradi? Miért nem készül ezekről a sok-sok gúnycikk, és szarkazmussal átitatott lenéző csipkelődés?
De megtudhatunk eme honlapon olyan értékes információkat, hogy pl.: "A rágógumi általában nem kóser, kivéve az Orbit-Wrigleys...", vagy "Coca-Cola, Pepsi-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes akár diétás, akár light változatai megengedettek, de figyelnünk kell peszáchkor, mert ilyenkor ezek nem fogyaszthatóak, csak a nem visszaváltható üvegben, palackban tárolt ásványvizek. ". ÉS bizony tilos vegetáriánus étteremben étkezni, mert nem szabad enni a nem zsidó főztjéből.
Igen. Bizonyára sokan most csalódottan ülnek. Mert a szupercivilizát zsidóság, a haladó értelmiségi felsőbbrendű nép önmagában ugyanaz maradt, mint a gettóban tolongó koszos őseik, akik a csodarabbi lábvízét is megitták.
Sajnálom, ha csalódást okoztam.
UI:
Hehe, ez meg itt a végére egy kis kedvenc:
"277. Rabbi!
Van illő áldás a miniszterelnökre?
köszönettel: F.P.
Válasz: kedves Péter!
Áldás mindenre és mindenkire van (még a cárra és a varrógépre is)
Ha találkozik vele (vagy más nem zsidó vezetővel, uralkodóval), akkor a következő áldást kell mondani:
Báruh Átá Á-D-O-N-Á-J E-L-O-H-É-N-U meleh háolám, senátán mikvodo lebászár vádám.
(Áldott vagy Ö-ó I-tenünk, aki a halndó embernek részt adott a dicsőségéből.)"
Puff neki, ez a "lebászár vádám" elég furcsán hangzik. A helyesírási hibákat a nagy tiszteletű Radnóti Zoltán rabbi ejtette, héberül biztos jobban tud hülyeségeket írkálni... Ti pedig kedves olvasók áldjátok Gyurcsány Ferit minden nap ezzel a vidám hadovával. És szombatonként ne használjatok vibrátort!


http://jobbradikal.blogspot.com/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bűnös-e bárki azért, ha ügynö
  2008-05-26 22:37:11, hétfő
 
 
Bűnös-e bárki azért, ha ügynök? - Avagy honnan, hová vezette a gyávaság, a dilettantizmus és az ostobaság ezt az országot?

2008 Május 25. •

Kezdjük egy példánál:
nem hiszem, hogy bárki mondani tudna csupáncsak egyetlen, a hajdani III-as főcsoportfőnökségből bárkit, vagy a mostani NBH-ból, vagy a hajdani rendszer összes titkosszolgálataiból akárkit, aki akárcsak a nyomába léphet Kozenkay Jenő kémelhárítónak, sőt, a világon senkit a magyarságból, aki akármi láthatót letett volna az asztalra. Egyszerűen nincsen senki az elmúlt fél évszázadból, amit annak idején pontosan ilyen éllel hiányoltam, mondván - amikor még azért akartak megölni, mert bírálni mertem az NBH-t (ilyen idők is voltak a XXI. században is) -, hogy külföldön fel-felbukkannak hősök, akik elkezdenek borogatni, de itt nincsen senki.

Na, mostmár van, és később lesz több is, minthogy egy példa sok más példát szül, egy jó példa sok követőre vezet.

Szabad-e együttműködni magyar vagy külföldi titkosszolgálatokkal?

Itt is kezdjük példával:
Amikor Magyarországon az NBH-val harcászkodtam, a Fidesz pedig - miután Orbán Viktor, akkori miniszterelnökhöz fordultam - segítségnyújtás helyett azonnal ügynököket küldött rám, majd módszeresen megpróbált végleg eltakarítani, az oroszokhoz fordultam (igen, az FSB-hez), mert úgy véltem, ellenérdekeltek a Fidesszel, hogy Orbánt megbuktathassam külföldről. Akkoriban más világ volt, be is voltam tojva, hogy ahová (az FSB-hez) besétálok, onnan kijönni már nem fogok. Hogy miért lett az, ami lett, itt nem fedem fel.

Később a Saddam Hussein-féle Iraq-kal is kapcsolatba kerültem még a háború előtt, sőt, nagyon jóban voltam velük egy ideig annyira, hogy többször hívtak Bagdadba, hogy - idézem őket: - “disszidáljak", mégsem hazaáruló voltam, hanem pont ellenkezőleg:

Az abszolúte tönkre vágott Magyarország és Brüsszel megbuktatását terveztük Iraq-ból, minthogy a világon minden nemzetközi olajügyet, gyilkossági ügyek és robbantásos merényletek tömegét tussolta el az EU a magyaroknak és viszont, és az ember ennek az országnak, valamint egész Európának is - mert ilyen tétekben nyomultam, sosem lokálisan - azzal használt a legjobban, ha a magyar politikai maffiával nem koherens vagy kifejezetten ellenséges titkosszolgálatokkal/államokkal szövetkezett. Mert vannak, akik pénzért vagy hülyeségből teszik, és vannak, akik azért, hogy a bűnöző rezsimet megbuktassák.

A titkosszolgálatokról és az ügynöklétről roppant téves elképzelések vannak Magyarországon, amit az önmagát hazafinak képzelő, de teljesen tehetségtelen, sőt, tanulni semmit nem akaró, de még a tanulástól és okulástól el is zárkózó ún. “szélsőjobboldal" nevelt bele önmagába, megtoldva a morálisan szintén analfabéta, viszont jól tájékozottságukat gyávaságból és karrierért, valamint a médiában való csillogásért rejtegető, javában ún. “jobboldali" szóvivőkkel, elnökökkel stb., akik hivatalosan sosem beszervezettek, mégis állami ügynököknek tekintendők.

Nos: az újonnan elterjedt hülyeségekkel szemben nem az a bűnös, aki akár az NBH-val vagy annak szárnyával szövetkezik, sem az, aki Iraq-kal, a Mossad valamely érdekcsoportjával vagy a KGB-vel (FSB-vel) szövetkezik, hanem az, aki nem azért teszi, hogy minimum a saját országának használjon ezzel. A médiából is ismert nagyszájú jobboldaliak között vannak azok a halmozottan dilettáns és tehetségtelen figurák, akik képtelenek különbséget tenni a fehér és a fekete között. Bölcsességük semmi, csak nagy szájuk van, és valami idiotizmusból fakadóan magukat még hazafiaknak is képzelik. Totálisan semmire valók és teljesen hasznavehetetlenek, legyenek bármennyire beavatva bármibe. Gyávák, az utcán nagy a pofájuk, de valójában nem beszélnek soha, semmiről, amit az állam titokként őrizget, mert mindazt, amit tudnak, éppen az NBH kegyei elnyerése érdekében rejtik el. Arra elegendők, hogy azokat az egyszerű gyerekeket, akiknek gőzük nincs arról, miben élnek, önmagukat valami tisztának kiállítva - egyébként annyi közöttük a beszari félügynök és ügynök, mint a tenger - maguk után csődítsék. Ez az a réteg, amelyikkel az ég egy adta világon semmit nem lehet kezdeni, semmit nem lehet velük építeni, mert a nagy pofájukon és a melldöngetésükön kívül valóban a világon semmi lelki értékük és stratégiai képességük, továbbá bátorságuk nincsen. Márpedig bátorság nélkül senki, semmire sem való. Nem is tudnak felmutatni többet, csak némi reklamálást a pártok ellen azóta, hogy ezt sokan meg merik tenni, mert pár éve még sehol nem voltak, amikor az állam súlyosan megtorolta, ha valaki nagyobbat beszólt a kormánynak vagy annak vezetőjének. Amit pedig ma felmutatnak, az maximum egy banda, amelyikkel lehet hangoskodni, de hogy bármiről le mernék rántani a leplet, azt nem! Aki konkrét veszélyben van, azt messze elkerülik, nehogy nekik is bajuk essen az NBH-tól vagy más, külföldi állami lobbiktól. Ezen vezetők, akik szónokolnak a Kossuth-téren és a Külügyminisztériumnál, szépen, sorban tudják, hogy mit küzdöttem az elmúlt lassan egy évtizedben, de gyávaságból, valamint állásért, az országos tévékben való szereplésért és pénzért a világon nem segítettek soha, semmit, senkinek, pedig tudták, hogy hányan életre-halálra küzdöttek az életükért, és tudták, hogy az iméntin túl én is lassan tíz éve a politikusi bűnözők megbuktatásáért és az ország teljes átformálásáért harcoltam, azzal a céllal, hogy lerombolhassam azt a borzasztó egységes és az országot Európában is az utolsók közé vető hallgatás falát, amelyet ők emeltek, szépen, kézen fogva, pár évvel ezelőtt, amikor még csak a magunkfajta mert reklamálni és harcolni, összetojva magukat a “titkosszolgálat" vagy az “NBH" szavak puszta említésétől is, ahogyan egyébként sokuk ma is összetojja magát, ha az ember pl. annyit, nem többet mond, hogy “Molnár" vagy - az ellenpólusból is említsünk - a szlovák “Rohac".

Na most: akik nem merik használni azt a kifejezést sem, hogy “politikai gyilkosság", akik nem mernek még csak fingani sem Veér Andrásról, éppen azért, mert olyan jól tájékozottak ezekben az ügyekben, és rólam is az NBH-tól és ilyen kapcsolatoktól szerezték az információkat - kapták is cserébe a civil szervezetnek nevezett szervezetek elnöki posztjait -, azoknak javát pontosan ismerjük, és csodák csodája - ezen is változtatni fog ez az ország - mi nem mondunk róluk semmit, pedig mind tudjuk, hogy hozzánk képest betoji nyulak, és totális erkölcsi roncsok, akik egész életükben rémülten futottak el, ha jobbról vagy balról azt látták, hogy egy államgörény - országos vagy nagyobb utasításra - csupán ingatja a fejét.

Elég az, ha az ember szépen, lépésben - ahogyan ők nem tudnak - halad előre. Le lesznek leplezve a gyáva ügyvédek, a “civil" szervezetek kapzsi és betoji elnökei (hol voltak pár éve, honnan lett hirtelen ez a rengeteg NBH-t ugató vakarék, hiszen pár éve ha csak elhangzott a társaságukban az “ügynök" kifejezés, szemük rebbent, fülük vörösödött, hogy jaj-jaj, mi lesz, mert tabuszó hangzott el!), akik (ezek) az NBH-nak és az állami mosléknak falaznak. Nem szükséges, hogy mindig a legjobbak hallgassanak, miközben gyávák viszik a prímet, és semmire vezető ordibálásokhoz és idétlen vágtákhoz vezetik ki az embereket, mert csupán ennyi, amit önmaguk érdekében tenni mernek, és amikből semmiféle haszna nincsen senkinek.

Én is jegyzem a neveket, mindazokét, akik mossák kezeiket, és mindazokét, akik mások előtt úgy tesznek, mintha nem ismernének, négyszemközt pedig - mert annyira hülyék, hogy le vannak maradva több évvel - az országosan ismert és jutalmazott médiabűnözők és gazságszolgáltatási hullák egykori terrorizálásait - ahogyan évtizedekkel ezelőtt a KGB dolgozott - ismétlik.

Akik pedig - mielőtt arccal is megjelentem az Interneten - a híremet hallották (sok nagyszájú a Kossuth-térről), gyakran megrettennek, amikor mások társaságában bemutatkozom, mert 2001 óta mindenki ismer a keleti határtól a nyugatiig, és mindenki tudja, hogy az ellenem vétlenségem és igazságharcom ellenében folytatott állami üldözés és kollektív bűnözés lassan 10 évre megy vissza.

Egyenként, szépen-sorban fel kell fedni őket, a valódi ügynököket, akik azért szégyellik, hogy ügynökök, mert soha, semmit nem fedtek fel, soha, semmi hasznosat nem végeztek; és én itt megint a pentatolon morfiumot és más igazságkemikált ajánlok, mert arra minden száj megnyílik. Ha egyszer bevetésre kerül - az egészségre nem káros - lesz jaj és tömegével elhullás azok közül, akikről még csak nem is feltételezi az egyszerű ember, mi mindent tudnak, és ennek ellenére a világon mindenről, de valamennyien, kivétel nélkül, egységesen, gyáva és hitvány, utolsó, erkölcstelen és jellemtelen módon hallgatnak.

Súlyos-súlyos bűncselekmény, súlyos-súlyos bűnözők. A haza és az egész Emberiség ellenségei. A gyávák és a kapzsik: az Emberiség örökké magunkkal hurcolt rákfenéi.

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.


http://molnarfarpad.wordpress.com/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem ijed meg Orbán fenyegetőzé
  2008-05-26 22:33:26, hétfő
 
  Nem ijed meg Orbán fenyegetőzésétől a Magyar Gárda
2008.05.26. 15:05

Két pofontól nem fogunk megijedni és hazamenni, kaptunk mi már többet is - reagált a Magyar Gárda vasárnapi debreceni rendezvényén Bíró László megyei Gárda-kapitány a likudista Orbán Viktor minapi kijelentésére.

A II. világháború és az '56-os forradalom hőseire emlékezett a Magyar Gárda és a Jobbik debreceni szervezete vasárnap délután a megyeszékhely főterén.

- Két pofontól nem fogunk megijedni és hazamenni, kaptunk mi már többet is - reagált a rendezvényen Bíró László, a Gárda megyei szóvivője az álnemzeti Orbán minapi kijelentésére, miszerint azt teszi majd a Gárdával, amit Horthy (szerette volna) a nyilasokkal.

Két pofon után haza lesznek zavarva - fogalmazott a Fidesz elnöke, naiv magyarjaink hőse egy előadáson. Ha Viktor elfelejtette volna továbbgondolni, hogy is folytatódik a történet az után a bizonyos pofozkodás után, bátorkodunk eszébe juttatni: a nyilasok hatalomátvételével (megjegyezve: nem az eszme bukott meg, hanem a háborút vesztettük el) - a szerk.

Az eseményen - ahol Baranyai Imre személyében egy Don-kanyart is megjárt veterán, mai Gárda-tag emlékezett a háborús időkre - a szónokok időről időre arra emlékezettek, hogy nem elég kormányt váltani.

- Cél a teljes rendszerváltás és a vétkesek elszámoltatása. Aki a Gárda ellen van, az a haza ellen van - hangzott el.

(Kuruc.info - Boon korrigálva)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ma van 2 éve! Igazságbeszéd a
  2008-05-26 22:28:09, hétfő
 
  Ma van 2 éve! Igazságbeszéd a hazugságról és hazug igazságokról hazudtak.

hétfő, 2008. május 26.

Az őszödi beszéd elhangzásának második évfordulóján ismét kordonokat emeltek a Parlament köré. A Köztársasági Őrezred a Magyar Nemzeti Bizottság 2006. estére bejelentett tüntetése miatt rendelte el a zárást.

Az őrezred szerint ugyanis nem zárható ki, hogy szélsőséges csoportok próbálnak majd meg zavart kelteni. Közben a Rendszerváltó Fórum, valamint a Nemzeti Érzelmű Motorosok autókkal, motorokkal indultak a balatoni kormányüdülőhöz. Őszödön az évforduló alkalmából vízre bocsájtanak majd egy papírból készült Gyurcsány-Nemzetromboló Cirkálót is, amelynek gyors süllyedésével a kormány gyors távozását szeretnék szimbolizálni.

Gyurcsány Ferenc hazugságbeszéde 2006. május 26-án hangzott el az MSZP frakciócsoportjának őszödi ülésén, zárt ajtók mögött. Az azóta sem derült ki, hogy ki szivárogtatta ki a hangfelvételt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MédiaUnió - civil összefogások
  2008-05-26 22:26:28, hétfő
 
  MédiaUnió - civil összefogások vágtája

hétfő, 2008. május 26.

Magyarország egy adaptált kultúra, az adaptáltságból adódó összes hibával, és nagyon kevés előnnyel (pedig bármit lehetne úgy adaptálni, hogy beleépítjük a nyugati, eredeti verziók fejlődési eredményeit is egyből). A MédiaUnió újabb adaptáció, amellyel kapcsolatban azonban kivételesen kevés negatív körülmény látszik körvonalazódni - a jól kivehető pozitívumok mellett.

A MédiaUnió külföldi minták után Geszti Péter kezdeményezése (Akció reklámügynökség (Posta Bank, SZDSZ, Magyar Köztársaság Kormánya), Szeretem Magyarországot, Nemzeti Vágta). A kezdeményezést a párt- illetve kormány-függetlennek nem nevezhető Szeretem Magyarországot ,,mozgalom" hozta létre, de később bevontak ellenzéki (nem SZDSZ-es, nem MSZP-s) média-személyiségeket is a kuratóriumba, hogy a kép kerek legyen.

A projekt lényege a társadalom számára jótékony hatású reklámkampányok tervezése, szervezése, lefolytatása - a szövetségben, unióban résztvevő sajtóorgánumok, média-felületek által kínált nyilvánosság segítségével. A projektek szigorúan pártpolitika mentes, és nem kereskedelmi-, társadalmi célú reklámkampányok tervezéséből és lefuttatásából állnának - 1 év során 1 nagy kampány formájában.

Ebből a konstrukcióból máris látszik, hogy évente 1 darab jófej kampányra abszolút számíthatunk, amely körülmény jelentőségét lebecsülni, alábecsülni soha nem érdemes. Ugyanígy látszik azonban néhány másik körülmény is, melyek ugyancsak kristálytisztán látszanak - már most.

Először is, a döntési mechanizmusból, miszerint egy-egy kampányötlet akkor kap zöld utat, ha az összes résztvevő médium zöld utat ad neki, máris látszik, hogy a gazdasági függetlenség fikció, illetve sajnos két irányban is fennáll. Az van ugyanis, hogy olyan társadalmunkat érintő kérdésnek, mint a dohányzás terjedésének, illetve a rászokásnak a feltartóztatása, csupán annyi esélye van, hogy zöld utat kapjon, amennyire egyetlen, szavazattal rendelkező alapító médium (RTL, Pesti Est, Est Média, Est Tv, ARC, Origó, Rádió és Televízió Újság) gazdasági érdekeit, illetve e médiumok ügyfeleinek gazdasági érdekeit sem sérti az adott projekt.
A dohányzás remek példa, a kuratórium kérdésünkre válaszolva elmondta, hogy nagyon is elképzelhetőnek tartják egy dohányzás elleni kampány kivitelezését, ezzel együtt, ha véletlenül mégsem jön össze, amiatt, hogy évente csak 1 db kampány fog megvalósulni, gyakorlatilag évtizedek is eltelhetnek dohányzás ellenes kampány nélkül, úgy, hogy a kuratórium közben folyamatosan támogatja az ötletet :)

A dohányzás jó példa, mert őrült nagy pénzek vannak benne, és senki sem tarthatja véletlennek, hogy igazi dohányzás ellenes kampány, mely mögött bármely újság szerkesztősége felsorakozott volna, még sosem jött létre. A dohányzás azért is jó példa, mert a dohányzás az immár legeslegeslegjobban visszaszorított kártékony, az életmódot érintő fogyasztási cikk, szenvedély, függőség. A dohányzás ma már alig valahol reklámozható (bár nálunk kormányrendeletek a GM részéről a Forma 1-en az utolsó percig különleges helyzetet biztosítottak multi gigacégek egészségroncsoló termékeinek reklámozására), ezért lenne várható, hogy az újságok jól összefognak, és megfogalmazzák üzenetüket, hogy a dohányzás rossz. A dohányzás elleni kollektív média-föllépés egy társadalmi összefogás jegyében talán még a legkevésbé illuzórikus elképzelés, mégis, ezennel fogadunk, 10 darab túrórudiban, hogy 2009-ben nem a dohányzás elleni kampány ötlete lesz a befutó. Aztán ott vannak a cukrozott üdítők, cukrozott szendvicsek, cukrozott ásványvizek (!), ott vannak a hatalmas adag popcorn-ok és kólák a mozikban, melyekkel szemben a föllépés (mint az elhízás, a cukorfüggőség és cukorbetegség okozóival és e függőségből profitot generáló gazdasági tevékenységekkel szembeni fellépés) nem tűnik túl valószínűnek, elképzelhetőnek.

Iraki háború? Terror elleni háború? Mohamed-karikatúrák? Fogolykínzások? Rendőri erőszak? Korrupció? Mutyizás? Microsoft? Cisco? Úgy tűnnek ezek a célok, mint amelyeket a nagy hatalmú ,,multi-média" megszavazna, hogy köszi, épp egy ilyen jó kis projektre vártunk, hogy a nevünket és felületünket adjuk hozzá ingyen? Egy olyan országban, ahol Tibet mellett az 5 párti kiállás sem nagyon akar összejönni - Németországban sem jött össze, de ott a sajtó darabokra szedte a kormányt és a pártokat, nálunk ennek, lássuk be, eléggé pici az esélye.

A média üzenete nem más, mint önmaga - azaz, ahogyan McLuhan mondja, ,,az üzenet, maga a médium". Miért lenne ez másképp a MédiaUnióval? Persze, természetesen tök jó dolog, hogy majd a cukorbeteg-alapítvány, a korai fejlesztés, a családon belüli erőszak, a mellrák megelőzésének szent ügyei nem csupán egy párt kampányaiban jelennek majd meg, hanem pártok feletti média-összefogás keretein belül is, azt azonban nem árt fejben tartani, hogy ezek multicégek, és/vagy nem kicsik, és érdekeik sosem lehetnek azonosak a civil társadaloméval. Márpedig a MédiaUnió kerek perec egy civil összefogás formáját ölti, amely majd kurátori asztalánál várja a civil szerveződésektől, hogy az általuk képviselt ügyeket lobbizgatva a kuratórium színe elé vigyék.

A MédiaUnió, az azt alkotó média-óriásokkal, illetve ,,multi-médiával"a hazai civil kezdeményezések legmagasabb hivatalává lép elő. Így anélkül, hogy a résztvevő médiumok bármilyen módon alulról jövő kezdeményezéseket produkálnának, gyakorlatilag fölébe kerekednek a hazai civil mozgalmaknak. Az Élőlánc például havonta szervez meg projekteket, résztvevői civilek, céljuk a társadalom bajaira megoldást adni, tudatosságot gerjeszteni, stb, stb. A Nagycsaládosok, a Védegylet, a TB-mentők nem kis dolgot hoztak létre az ősszel esedékes népszavazás előfeltételeinek megteremtésével, a civil kezdeményezések kora éppen most érkezett el, egy ország éppen most eszmél rá, hogy csak magára számíthat, az ember-ember közti összefogás erejében, őszinteségében. Ekkor azonban megalapul a multikból és magyar gigákból egy testület, amely majd a magyar vágtához hasonlóan versenyezteti a magyar civil kezdeményezéseket, hogy végül a kuratórium eldöntse, melyik 1 darab projekt nyert - elhomályosítva egy egész évre az összes többit. Az 1 darab projekt természetesen nyereség - ám az elhomályosított összes többi a civil mozgalmak elsorvasztásával rokonértelmű tényező. 3 év múlva, valószínű, hogy amikor 3-4 fiatal összedugja a fejét egy sörözés/borozás során, hogy valami közjót szolgálhatnának, mérlegelni fogják, hogy vajon egyáltalán van-e esélyük, hogy a MédiaUnió évenkénti összefogás-pályázatát megnyerik, és valószínű, hogy rájönnek, hogy nem, nincs, ami élből visszaveti a dolgot.
A civil kezdeményezésektől azt várjuk, arra szolgálnak, hogy hetente állítsák meg a hatalmat gyakorlókat abban, hogy valami durva dolgot elkövessenek - lásd a VI. kerületiek összefogása a fasorért a Nagymezőben. Hetente egy összefogás - nem évente egy. Ha az összefogásokat évente egyre egyszerűsítik, mégpedig profitorientált médiaóriások, az enyhén szólva elfojtólag hat a civil szférára, és nem katalizálja azt. Az, ami az USA-ban média-összefogás, az nálunk a civil kezdeményezések felülről irányított egérfuttató versenye - lehet. Garancia lehet erre Geszti Péter személye, aki az ,,a békés többség én vagyok" (és te ki vagy?) - kampányt megfogalmazta, ami egy egyszerű csoport-polarizáció, mely során egy egy többséget szembeállítanak egy, a többség keretein kívül rekedt kisebbséggel, és annak alárendelik, kisajátítva a nemzeti zászlónk színeit is. A MédiaUnió sem más, mint egy csoport-polarizáció, ahol egy hivatalt építenek az alulról jövő kezdeményezések kezelésére.

Ezek után, ha egy giga-médiumot megkérdeznek, hogy nem tartja-e fontosnak, hogy a világ bajos dolgaival is törődjön, hogy ne csak a profitot hajszolja, immár azt felelhetik, hogy minden problémára nem adhatnak orvosságot, nem adhatnak média-felületet minden apró civil-kezdeményezésnek, ám a legnagyobbra, a legtekintélyesebbre a lehető legnagyobb erőforrást különítik el, azaz senki sem nevezheti őket rosszfejeknek, ha az év 365 napjában az ország 3650 civil kezdeményezései közül csupán csak egyetlen nekik tetsző darabot hajlandóak komolyan venni :)

A civil kezdeményezéseket hagyjuk meg a civileknek, civil kezdeményezéseket becsüljük meg, és figyeljünk rájuk oda, mert ezek társadalmunk valódi energiaforrásává, életerő-forrásává válhatnak, a médiának pedig adjuk meg legalább elviekben a lehetőséget, hogy az évi több száz civil kezdeményezést támogassák, ha másképp nem, legalább azzal, hogy egyáltalán hírt adnak róluk, és például nem gúnyolják ki azokat. Azután, persze, hogy a giga-médiumok a társadalmi célú hirdetésekre kötelezően elkülönített kereteiket a MédiaUnió kötelékén belül elköltötték, passzív együttérzésen kívül alig lesz várható valami :(

*********************


Elég Geszti Péter Magyarországából!


Szűnjön meg örökre a médiaburzsuj szemétáradata! Ő az egyik leggennyesebb fertőző góc Magyarország kulturális életében. Most nacionalizmusban utazik: bekeni cukormázzal a kimúlt turult és újra föltálalja.
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Fájni fog, nem kicsit...
  2008-05-26 22:24:13, hétfő
 
  Fájni fog, nem kicsit...

hétfő, 2008. május 26. .

Orbán tiszta vizet öntött a pofánkba.

Orbán tiszta vizet öntött a pofánkba. Végre. Aszonta, fájni fog. Méghozzzá nagyon. Korábban ugye arról volt szó, hogy nem fog, de ezt eddig is csak néhány, a szellemi kihívásokkal reménytelen harcot folytató idióta hitte el, vagyis az ország túlnyomó többsége. Höhö. Én azonban sosenem tartoztam közéjük. Orbán persze valószínűleg kamuzik. Ahogy eddig is. Nem lesz itt semmiféle hardcore népnevelés. De ne legyen igazam. Bárcsak dominaként csattogtatná ostorát a horn gyulai értelemben vett állampolgárok feje fölött, miután back to the power. Mert megérdemelnénk.

Majd meglátjátok, hogy mit fog csinálni az igazságtalan minisztérium. Semmit az égvilágon. És milyen szépen hallgat a gyáva
Sólyom László. Isten ments a kétszínü Fodor Gábortól is.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
2008.04 2008. Május 2008.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 831 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2090
  • e Hét: 12357
  • e Hónap: 23468
  • e Év: 176964
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.