Belépés
faciendum.blog.xfree.hu
"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül." HELEN KELLER dr Szűcs Ildikó
1961.01.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
hajhullás
  2012-06-15 12:38:39, péntek
 
  Elképesztő okok
a hajhullás hátterében

Ha a hajhullásra ajánlott összes csodaszer hatna, már csak sokhajú emberek sétálnának az utcán. A bőrgyógyásznál gyakori diagnózis már az ajtóból: hormonális, férfias, androgén kopaszodás, s a megoldás a beletörődés. A laborleletek jók, szervi panasz nincs, ugyan ki gyanakodna penészgombára, ételintoleranciára, kullancs-csípésre, netán tetű-irtóra, vagy egyéb vegyszerre?

Az alternatív számítógépes állapotfelmérések sokféle betegséget kimutatnak, de nem tudják teljes bizonyossággal megmondani az összefüggéseket a hajproblémák és a kimutatott eltérések között. Néhány példával szeretném érzékeltetni, milyen okok állhatnak a hajhullás hátterében.

Ételintolerancia - Nem ételallergiáról beszélek, melynél a szervezet azonnali immunválasszal reagál az elfogyasztott allergénre, hanem ételintoleranciáról, melynél az enyhébb tünetekért ,,csak" az emésztőrendszer a felelős. A krónikus székrekedés esetében a vastagbélterületen, az irritábilis bélszindróma esetén viszont a vékonybél fejbőrön lévő zónája jelez eltéréssel. Mivel a hajhagymák, az anyasejtek - mátrixsejtek - különösen érzékenyen reagálnak a szervezet eltéréseire - legyen az lelki, energetikai, szervi egyensúlyzavar - sokkal előbb tapasztalhatunk haj vagy fejbőrpanaszokat, mint testi tüneteket.


Méréseink alapján kiderülhet, hogy a tej vagy épp a fehérliszt fogyasztása indukálja a szervezet ,,segélykérő" jelzéseit annak ellenére, hogy egyéb panasszal nem jár. Persze, az sem meglepő, hogy a spenót segít a Coli baktériumnak a bejutásban, óriási károkat okozva a szervezetben. A nátrium-glutamát - mint tartósítószer - hatásáról bővebben weboldalam tudástárában olvashat.

Penészgomba - Mikroorganizmusok között élünk, ők viszont bennünk élnek. A penészgomba és némely baktérium előszeretettel ver gyökeret a prosztata, here, mellékhere, mellékvese szervekbe, mindez pontosan látható a fejbőr adott területein. E szervekben zavar támad a hormontermelésben is, ami az egész rendszert megzavarja. Elsőként a fejbőr jelez, csak ezután jönnek a szervi panaszok, a prosztata gyulladása, megnagyobbodása, vizelési vagy potenciazavarok stb.

Honnan kerül ide a penészgomba? A génmódosított gabonából származó fehérliszt, a többnapos ételek, a rostos gyári gyümölcslevek, a gyógyszerek, antibiotikumok stb. fogyasztása ad erre lehetőséget. A kicsit penészes gyümölcs, kenyér vagy akár lekvár elfogyasztásával az emésztőrendszerbe kerülnek a gomba spórái. A penészgombákat az élelmiszeripar is használja bizonyos termékek elkészítésekor. Segítségükkel lesz például laza és pelyhes a liszt, a gyümölcslevek készítéséhez használt gyümölcsök ,,előre összetörődnek" és néhány húsárunak is jobb lesz az íze a penészgombától. A nem megfelelően karbantartott légkondicionáló berendezések, a nem jól szellőző lakások is lehetőséget adnak a spórák belélegzéséhez.

Az elsavasodott szervezet kedvező telephelyet biztosít a gombaspórák számára. A gombás fertőzést nem mindig egyszerű felismerni, a hagyományos gombatesztek (pl. székletvizsgálat alkalmával) nem adnak teljes bizonyosságot.

Gyógyszerterhelés - Rövidebb-hosszabb ideig szedett gyógyszerek maradványai fel tudnak halmozódni egyes szervekben, s ott működészavarokat okoznak. Mindezt a hajas fejbőr jelzi a megfelelő ,,szervterületen". Néhány perces, fájdalom és tűszúrás nélküli méréssel pontosan kimutatható, hogy konkrétan mi okozza a panaszokat.

Tetűirtó - Gyermekközösségekben időnként előfordulnak fejtetű-fertőzések, amikor minden gyermek (és a szülők) fejbőrét tetűirtóval kezelik. Így járt egy 11 éves, feltűnően sokhajú lányka is. Édesanyja rögtön megkezdte a vegyi hadjáratot az új lakók ellen. A lány haja rövidesen csomókban kezdett hullani. Műszeres mérésünk kimutatta a vegyi - rovarirtó szer - terhelést a kislány veséjében, az agy területén és egyéb szervi területeken, ahová vélhetően belélegzéssel és a bőrön keresztül juthatott el a szer. Szerencsére időben kezdtük el a kezelést a markáns vegyi anyag szervezetből történő kivezetésére.

Kullancs - A kullancs által hordozott - Lyme-kórt okozó - Borrelia burgdorferi baktérium csípéssel a szervezetbe jutva különböző gyulladásokat (például ízületi- és izomgyulladást) okozhat, mindez igazán veszélyessé válhat, ha a szívet is megtámadja. Az adott gyulladásos területnek megfelelő fejbőrzónán ilyen esetben bőrpanaszok, illetve a haj minőségromlása. Figyelem! Fertőzött tehén tejének fogyasztásával is bejuthat a szervezetbe a kórokozó! A hajproblémák jelzése alapján, még a testi panaszok jelentkezése előtt kiszűrhető a baj, s a kezelés megkezdhető.

A hajproblémák belső okának kiszűrése után, a célzott, a megfelelő szervre irányított speciális méregtelenítés, a szervek időben elkezdett harmonizálása meghozza az eredményt: a kopaszodás, a hajszálak elvékonyodása, a hajhagymák sorvadása, pusztulása is megállítható.
 
 
0 komment , kategória:  egészség  
Címkék: székletvizsgálat, elfogyasztásával, fejbőrpanaszokat, működészavarokat, ételintolerancia, potenciazavarok, tapasztalhatunk, légkondicionáló, emésztőrendszer, ételallergiáról, összefüggéseket, megnagyobbodása, minőségromlása, méregtelenítés, szervterületen, előszeretettel, belélegzéséhez, immunválasszal, antibiotikumok, fogyasztásával, penészgombától, élelmiszeripar, egyensúlyzavar, bőrgyógyásznál, izomgyulladást, penészgombákat, elkészítésekor, bizonyossággal, gyümölcslevek, segítségükkel, gyulladásokat, összetörődnek, génmódosított, karbantartott, tartósítószer, elfogyasztott, hajhullás hátterében, hajhullásra ajánlott, bőrgyógyásznál gyakori, alternatív számítógépes, kimutatott eltérések, szervezet azonnali, elfogyasztott allergénre, enyhébb tünetekért, krónikus székrekedés, irritábilis bélszindróma, vékonybél fejbőrön, anyasejtek –, szervezet eltéréseire, fehérliszt fogyasztása, szervezet „, spenót segít,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Ágai Ágnes – Csendélet  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Reggel van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Paul David Tripp Április 19  Nevem  Alázat  Png kislány  Őrizkednünk kell...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Radikális szeretet  Png virág  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Erdőn  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Nevem  Lóhere  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Popper Péter szavai  Gonosz démon-álarc  Png virág  Erdőn  Leonardo da Vinci gondolata  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Hiányzik  Még csak most kezdődik a nap  Alázat  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nagyi telefonál  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Mai harmónia kártyám  Akarat  Az igazi szeretetért rendszeri...  Alázat  Mi lenne ha  Hiányzik  Png férfi  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Bounty krémes  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Nevem  Akarat  Akarat  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png telefon  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  képre írva  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Nevem  Irgalom és ítélet  210 éve született a SZÓZAT meg...  Szép estét  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Png virág 
Bejegyzés Címkék
hajhullás hátterében, hajhullásra ajánlott, bőrgyógyásznál gyakori, alternatív számítógépes, kimutatott eltérések, szervezet azonnali, elfogyasztott allergénre, enyhébb tünetekért, krónikus székrekedés, irritábilis bélszindróma, vékonybél fejbőrön, anyasejtek &#8211, szervezet eltéréseire, fehérliszt fogyasztása, szervezet &#8222, spenót segít, nátrium-glutamát &#8211, fejbőr adott, egész rendszert, fejbőr jelez, szervi panaszok, prosztata gyulladása, génmódosított gabonából, többnapos ételek, rostos gyári, kicsit penészes, emésztőrendszerbe kerülnek, gomba spórái, gyümölcslevek készítéséhez, spórák belélegzéséhez, elsavasodott szervezet, gombaspórák számára, gombás fertőzést, hagyományos gombatesztek, hajas fejbőr, megfelelő &#8222, vegyi hadjáratot, lány haja, vegyi &#8211, kislány veséjében, bőrön keresztül, markáns vegyi, kullancs által, szervezetbe jutva, adott gyulladásos, hajproblémák jelzése, testi panaszok, kezelés megkezdhető, hajproblémák belső, megfelelő szervre, szervek időben, hajszálak elvékonyodása, hajhagymák sorvadása, székletvizsgálat, elfogyasztásával, fejbőrpanaszokat, működészavarokat, ételintolerancia, potenciazavarok, tapasztalhatunk, légkondicionáló, emésztőrendszer, ételallergiáról, összefüggéseket, megnagyobbodása, minőségromlása, méregtelenítés, szervterületen, előszeretettel, belélegzéséhez, immunválasszal, antibiotikumok, fogyasztásával, penészgombától, élelmiszeripar, egyensúlyzavar, bőrgyógyásznál, izomgyulladást, penészgombákat, elkészítésekor, bizonyossággal, gyümölcslevek, segítségükkel, gyulladásokat, összetörődnek, génmódosított, karbantartott, tartósítószer, elfogyasztott, belélegzéssel, elvékonyodása, penészgombára, bizonyosságot, harmonizálása, baktériumnak, megállítható, készítéséhez, hajproblémák, jelentkezése, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7620 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1736
  • e Hét: 5964
  • e Hónap: 10368
  • e Év: 42097
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.