Belépés
faciendum.blog.xfree.hu
"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül." HELEN KELLER dr Szűcs Ildikó
1961.01.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Regenor életmód
  2019-08-21 20:35:07, szerda
 
 







Regenor sejt szinten tisztít
Miben segíthet a Reg-Enor (kúra)?

Szabó Sigfrid reflexológus, feltaláló szerint:
Amikor azt mondjuk, hogy a Reg-Enor® bármiben segíthet, akkor mindig egy három elemből álló rendszerről beszélünk. Az alapja természetesen az étrend-kiegészítő folyadék, de kiemelten fontos a fogyasztása alatt, tehát a Reg-Enor kúra idején az ajánlás szerinti étrend, és az életmódváltás, ami nem csupán ételeink megválogatásában jelentkezik, hanem javasolt a fizikai aktivitásban is, amennyire lehetséges. Mozgás nélkül ugyanis hosszú távon nem igazán lehet egészség.

Ezek összessége alapján az mondható, hogy a Reg-Enor® étrend-kiegészítő folyadék (az étrenddel és életmódváltással karöltve) elősegítheti az emésztés megfelelő működését, segíthet a szervezetből a káros lerakódásokat kipucolni, a természetes, öngyógyító folyamatok beindítása által. S igen, mint a példák mutatják, sok esetben akár súlycsökkenés is lehet a komplex folyamat egyik eredménye.

Mi lehet manapság a fő problémaforrás?
Sajnos, sok olyan anyagot fogyasztunk, amelyek tartósítószereket tartalmaznak, rengeteg a készétel a menünkben, a nyers táplálék helyett az úgynevezett feldolgozott élelmiszer. Tény, hogy gyakran veszünk magunkhoz olyan eledelt, amelyek az indokoltnál több cukrot, finomított szénhidrátot tartalmaznak. S az is lehet, hogy a mértékkel van gond, hiszen ezeket mértéktelenül fogyasztjuk. Tudományos körökben is elfogadott nézet, hogy a modern kor táplálkozása erősen túlterheli a kiválasztószerveket, hosszabb távon csökkentve a természetes regeneráció esélyét, így sok esetben a szervezetnek már nincs válasza. Mindehhez hozzájárul a mozgásszegény életmód, a stressz, a pihenés hiánya, amik csak fokozhatják az előbb-utóbb kialakuló gondokat, tüneteket. Manapság tipikusak azok a betegségek, melyek alapjai a rossz emésztés, az anyagcsere-zavar, a túlsúly.

Hogyan lehet jó válasz a Reg-Enor?
Újra hangsúlyozzuk: egy kúra, tehát egy rendszer, egy életmódváltás részeként, melyben fontos szerepet kap az ételeink tudatos megválasztása.

Találjunk vissza nagyszüleink, dédanyáink, ükapáink étkezési szokásaihoz! Nem afféle városi legenda, hogy az előző generációk sokkal egészségesebben, tudatosabban éltek. Persze, igaz, hogy ,,lassúbb" volt a világ, mások voltak a teendők, de miért felejtenénk el végleg azt, ami akkor működött? Ami évszázadokon keresztül bevált, az ma is érvényes lehet. Ráadásul az ízlésünk nem veszett el útközben: ma is nagyon népszerűek a ,,magyaros" étrend alkotóelemei. Tanuljunk meg újra ,,hagyományosan" enni, és még koplalnunk sem kell a Reg-Enor kúra ideje alatt! Mindez változatos, kiegyensúlyozott étrendet jelent, a régen megszokott alapanyagokat előtérbe helyezve, s a kúra ideje alatt elhagyva bizonyos dolgokat.
Ha komolyan gondoljuk a váltást, olyan finomságokat fogyasszunk, amelyek nem erjednek/rothadnak az emésztőrendszerünkben, szemben a magas cukortartalmú ételekkel. Ez utóbbiak ugyanis nagyban hozzájárulhatnak a fentebb részletezett, számunkra negatív folyamatok kialakulásához. S ki örülne annak, ha szembesülnie kellene azokkal az új, a modern korban megjelenő és teret nyerő fogalmakkal, mint gombásodás, savasodás?
Segítsük a szervezet megtisztulását a lerakódott, pangó, idegen anyagoktól. Minden, ami már nem a szervezetbe való, az terheli az egész rendszert, így közvetetten hozzájárulhat a problémák kialakulásához. Ne feledjük, amíg az akár egészséges kiválasztórendszerünknek ezekkel kell küzdenie, s egyre nagyobb mértékben, előbb-utóbb elérhetnek egy szintet, ahol már nem lehet válaszuk. Ha viszont segítjük az emésztést, a kiválasztást, akkor esélyt adunk magunknak arra, hogy könnyebben távozhassanak az esetlegesen gyulladást okozó anyagok.
Támogassuk, erősítsük az immunrendszert! A fentiek tükrében ez nem lehet meglepő, de azért érdemes újra leírni, mert egészséges immunrendszerrel nagyobb valószínűséggel kerülhetők el vagy kezelhetők a civilizációs ártalmak.
Kezdjünk el mozogni! Az életmódváltás lényege része a fizikai aktivitás, még akkor is, ha ez az elején nehézségekbe ütközhet. Szinte bármi jó, ami egy kicsit kimozdítja a szervezetet a holtpontról, s később ez az erő- és energiaállapot fényében fokozható.

A Reg-Enor a kulcs

Mint látható, folyamatosan egy hármas rendszerről beszélünk. Nagyon lényeges eleme a kúrának az étrend helyes megválasztása (ezekhez bőségesen adunk tanácsokat az ÉTRENDI JAVASLATOK menüpontban) és nem megkerülhető a mozgásszegény állapot elhagyása. De a kulcs a Reg-Enor! Az elmúlt évtized sok tízezernyi tapasztalata szerint a termék úgy működik, mint egy kulcs a motorhoz. Azaz: beindítja és mozgásban tartja a folyamatokat, amelyek a vágyott siker alapfeltételei. De az is igaz, hiába a termék, ha a kúra ideje alatt nem javasolt ételeket fogyasztjuk... S aki a kisujját sem mozdítja meg, csak várja a változást, az is csalódhat. A kúra tehát nem csak termékből áll, viszont az megkerülhetetlen.

Mit tartalmaz maga a folyadék?

A Reg-Enor tartalmaz például C-vitamint, melynek felbecsülhetetlen szerepét ma már talán szükségtelen bemutatni.
A grapefruitmag-kivonat a népgyógyászatban régóta ismert komponensei szintén jelentős szerepet tölthetnek be.
A Reg-Enorban vannak még poli- és oligopeptidek, amelyeknek fontos szerepük lehet: előbbiekben ugyanis rengeteg aminosav megtalálható, mely egyre ismertebb fogalom a laikusok számára is, így szerepüket felesleges hangsúlyozni.
Alapjaiban ez egy tejfehérje oldat, s az évszázados népi megfigyeléseket nem érdemes sutba dobni...
Várható tapasztalatok:

Ne lepődjünk meg, ha a Reg-Enor fogyasztásakor akár egy hét múlva színesebbé válik a vizelet, inkább örömmel nyugtázzuk, hogy a három elemből álló kúra hatásaként beindulhatott az erőteljesebb kiválasztás, melynek már számunkra is látható jelei vannak. S a tapasztalatok szerint ez egyre inkább kívülről is megfigyelhető lehet, amikor a test kezd átalakulni egy türelemmel, de koplalás nélkül végzett kúra hatására...
Bármilyen szintű jel, átalakulás, eredmény akár már egy-két hét elteltével is észlelhető a visszajelzések szerint, de a kúra ettől persze tovább tart. (Ld. a KÚRA MENETE részben.)
Ha a Reg-Enor segítségével képzelik el a változást az életükben és betartják az étrendi előírást, akkor az evés öröme jórészt megmaradhat, viszont a jótékony hatások is jelentkezhetnek! Gondoljuk csak el: beindulhat a szervezet, távozhatnak számunkra már haszontalan anyagok, felszabadíthatjuk a kiválasztószerveket, kiegyensúlyozott étrendet követünk, nem csoda, ha rengetegen arról számolnak be, hogy könnyebbnek érzik magukat! És ez érvényes akkor is, amikor a szobamérlegre lépnek... Az elhízás vagy kórós soványság egyik oka lehet a kutatások szerint az emésztőrendszer rossz működése. A Reg-Enor kúra egy jó válasz lehet!
 
 
0 komment , kategória:  REGENOR életmód és diéta  
Címkék: megkerülhetetlen, kiegyensúlyozott, életmódváltással, immunrendszerrel, népgyógyászatban, megválogatásában, hozzájárulhatnak, jelentkezhetnek, megfigyeléseket, emésztőrendszer, egészségesebben, valószínűséggel, immunrendszert, problémaforrás, kialakulásához, fogyasztásakor, megtisztulását, alapfeltételei, visszajelzések, energiaállapot, hozzájárulhat, beindulhatott, életmódváltás, oligopeptidek, megválasztása, mozgásszegény, lerakódásokat, tapasztalatok, mértéktelenül, távozhassanak, alapanyagokat, hangsúlyozzuk, cukortartalmú, szobamérlegre, grapefruitmag, természetesen, három elemből, alapja természetesen, étrend-kiegészítő folyadék, fogyasztása alatt, ajánlás szerinti, fizikai aktivitásban, emésztés megfelelő, káros lerakódásokat, példák mutatják, komplex folyamat, nyers táplálék, úgynevezett feldolgozott, indokoltnál több, természetes regeneráció, mozgásszegény életmód, pihenés hiánya, Szabó Sigfrid, ÉTRENDI JAVASLATOK, KÚRA MENETE,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  A Megváltó szolgálatában  Szívem  Paul David Tripp Április 20  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Tanuld meg ezt a versemet  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Garai Gábor - Takarítás  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  s immár én is felragyogva, ért...  Hogy lehet megtartani  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem számIt  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Régi emberek, akikre máig büsz...  s immár én is felragyogva, ért...  Éretlen vers  s immár én is felragyogva, ért...  Albert Einsteinről  Nem számIt  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Sose bánj semmit  Egy lelki imádság  A sors  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Németh László tollából  Nem számIt  Paul David Tripp Április 19  A másik dolog,  Akarat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Sokan azt tartják  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Őrizkednünk kell...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Png kutya  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Nagyi telefonál  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Neked tudnod kell  Szép estét kedves látogatóimna...  Az engedelmesség miért nem vál...  Rátalálsz  Hazára minden embernek szükség...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Szép estét kedves látogatóimna...  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Elköszönt  Még csak most kezdődik a nap  Mai harmónia kártyám  Nem számIt  Julian Brass gondolata  Kerüld el az evangélium örömén...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  képre írva  Szép álmokat!  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  képre írva  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Neked tudnod kell  Png férfi  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
három elemből, alapja természetesen, étrend-kiegészítő folyadék, fogyasztása alatt, ajánlás szerinti, fizikai aktivitásban, emésztés megfelelő, káros lerakódásokat, példák mutatják, komplex folyamat, nyers táplálék, úgynevezett feldolgozott, indokoltnál több, természetes regeneráció, mozgásszegény életmód, pihenés hiánya, előbb-utóbb kialakuló, rossz emésztés, életmódváltás részeként, ételeink tudatos, előző generációk, régen megszokott, kúra ideje, magas cukortartalmú, fentebb részletezett, modern korban, szervezet megtisztulását, szervezetbe való, egész rendszert, problémák kialakulásához, akár egészséges, esetlegesen gyulladást, fentiek tükrében, civilizációs ártalmak, életmódváltás lényege, fizikai aktivitás, elején nehézségekbe, kicsit kimozdítja, hármas rendszerről, étrend helyes, mozgásszegény állapot, elmúlt évtized, vágyott siker, kúra tehát, népgyógyászatban régóta, laikusok számára, tejfehérje oldat, évszázados népi, erőteljesebb kiválasztás, tapasztalatok szerint, test kezd, visszajelzések szerint, kúra ettől, étrendi előírást, evés öröme, jótékony hatások, szobamérlegre lépnek&#8230, elhízás vagy, kutatások szerint, emésztőrendszer rossz, megkerülhetetlen, kiegyensúlyozott, életmódváltással, immunrendszerrel, népgyógyászatban, megválogatásában, hozzájárulhatnak, jelentkezhetnek, megfigyeléseket, emésztőrendszer, egészségesebben, valószínűséggel, immunrendszert, problémaforrás, kialakulásához, fogyasztásakor, megtisztulását, alapfeltételei, visszajelzések, energiaállapot, hozzájárulhat, beindulhatott, életmódváltás, oligopeptidek, megválasztása, mozgásszegény, lerakódásokat, tapasztalatok, mértéktelenül, távozhassanak, alapanyagokat, hangsúlyozzuk, cukortartalmú, szobamérlegre, grapefruitmag, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7620 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 741
  • e Hét: 4969
  • e Hónap: 9373
  • e Év: 41102
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.