|
2014-10-13 21:18:38, hétfő
|
|
|
Kelbimbó - gyomorfekély és rák ellen
A kelbimbó azon ritka zöldségek közé tartozik, melyek nem érzékenyek a hidegre. Sőt, akár előnyösek is lehetnek számára a mínuszok - a hideg fokozhatja a bimbókban a cukortartalmat.
Az apró, káposztára emlékeztető zöldség talán nem tartozik a kedvenceid közé, ha azonban megismered egészségügyi szempontból előnyös tulajdonságait, esetleg közelebbi barátságba kerültök.
Francia kutatások szerint a szervezetbe kerülve pusztítja a Helicobacter pylorit. Ezt a baktériumot hozták összefüggésbe a gyomorfekély kialakulásával, így a kelbimbó kiváló táplálék lehet, ha meg akarod előzni a betegséget.
A benne lévő szulfafaránnak köszönhetően fokozza a májban azoknak az enzimeknek a termelését, melyek a méreganyagok kiválasztásáért felelnek. Ily módon fogyasztásával csökkenthető a daganatos betegségek kialakulásának kockázata. |
|
|
0 komment
, kategória: egészség |
|
Címkék: kiválasztásáért, szulfafaránnak, tulajdonságait, cukortartalmat, fogyasztásával, kialakulásával, kialakulásának, összefüggésbe, köszönhetően, csökkenthető, egészségügyi, gyomorfekély, méreganyagok, helicobacter, szempontból, emlékeztető, szervezetbe, baktériumot, enzimeknek, fokozhatja, termelését, megismered, káposztára, betegségek, betegséget, kedvenceid, érzékenyek, barátságba, daganatos, kockázata, pusztítja, közelebbi, kutatások, előnyösek, bimbókban, zöldségek, kelbimbó azon, hideg fokozhatja, kedvenceid közé, szervezetbe kerülve, baktériumot hozták, gyomorfekély kialakulásával, kelbimbó kiváló, benne lévő, májban azoknak, méreganyagok kiválasztásáért, daganatos betegségek,
|
|
|
|
kelbimbó azon, hideg fokozhatja, kedvenceid közé, szervezetbe kerülve, baktériumot hozták, gyomorfekély kialakulásával, kelbimbó kiváló, benne lévő, májban azoknak, méreganyagok kiválasztásáért, daganatos betegségek, kiválasztásáért, szulfafaránnak, tulajdonságait, cukortartalmat, fogyasztásával, kialakulásával, kialakulásának, összefüggésbe, köszönhetően, csökkenthető, egészségügyi, gyomorfekély, méreganyagok, helicobacter, szempontból, emlékeztető, szervezetbe, baktériumot, enzimeknek, fokozhatja, termelését, megismered, káposztára, betegségek, betegséget, kedvenceid, érzékenyek, barátságba, daganatos, kockázata, pusztítja, közelebbi, kutatások, előnyösek, bimbókban, zöldségek, felelnek, mínuszok, kelbimbó, kerültök, lehetnek, tartozik, táplálék, szerint, számára, azoknak, francia, pylorit, hidegre, fokozza, kerülve, azonban, előnyös, zöldség, esetleg, kiváló, melyek, hozták, májban, akarod, előzni, módon, lehet, ellen, benne, hideg, talán, ritka, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
0 db bejegyzés |
e év: |
0 db bejegyzés |
Összes: |
7620 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 1125
- e Hét: 7903
- e Hónap: 12307
- e Év: 44036
|
|
|