Belépés
faciendum.blog.xfree.hu
"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül." HELEN KELLER dr Szűcs Ildikó
1961.01.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
mustárszószos csirke
  2018-07-09 19:11:07, hétfő
 
 



Hozzávalók

5 bőr nélküli csirkemell vagy csirkecomb
10 dkg kockára vágott szalonna
80 ml tejszín
2,5 dl tej
3 evőkanál méz (szigorú diétában 1/2 tk. Lovely Sweet édesítő)
3 evőkanál mustár
1,5 evőkanál darált fokhagyma
1 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál keményítő összekeverve 1 evőkanál vízzel
só, bors
2 evőkanál apróra vágott, friss petrezselyem

1. Keverd össze a mézet (vagy az édesítőt), a mustárt, az olajat, a fokhagymát és a sót. Alaposan forgasd át a pácban a húsdarabokat, majd tedd egyelőre félre tálat.

2. Egy serpenyőben süsd ki a felkockázott szalonnát. A már ropogós szalonnadarabkákat szedd ki szalvétára, majd ugyanebben a serpenyőben pirítsd át a pácból kiemelt csirkét. Nem kell teljesen megsütnöd, csak majdnem készre, hiszen még újra fogod hőkezelni a mártással együtt. Tedd ki a húst egy tányérra.

3. A megmaradt mustáros páchoz öntsd hozzá a tejet és a tejszínt, a serpenyőben keverve kezdd el melegíteni, majd öntsd hozzá a vízzel elkevert keményítőt. Keverd folyamatosan, míg szépen besűrűsödik az állaga.

4. Az elősütött húsokat tedd vissza a serpenyőbe, így párold néhány percig együtt a szósszal. Amikor elkészült, hintsd meg a szalonnával és a petrezselyemmel.

Frissen tálald, de később is fogyaszthatod a maradékot megmelegítve. Kiválóan illik hozzá a párolt zöldség, a rizs, és jó választás a krumplipüré is.
 
 
0 komment , kategória:  receptek  
méregtelenítés fogyás
  2018-07-09 18:42:17, hétfő
 
  MÉREGTELENÍTÉS, FOGYÁS
Az életkor előrehaladtával egyre több méreganyag, és plusz súly rakodik le a szervezetünkben. Ezekkel együtt pedig kezdenek jelentkezni a különböző betegségek is. Szabaduljunk meg a méreganyagoktól természetes módon, és kerüljük el a betegségek kialakulását!
Aki ezt a módszert kipróbálta, az csak pozitív eredményekről számolt be eddig.
Az állandó fáradtság, a plusz kilók a nem megfelelő életmód, és a helytelen táplálkozás következtében alakulnak ki. Gondoltál már arra, hogy itt az ideje életmódot váltani?
Ehhez a legelső lépés az, hogy meg kell szabadulni a felgyülemlett méreganyagoktól. Az alábbi keverék felgyorsítja az anyagcserét, hatására beindul a méreganyagok kitisztítása, és a zsírégetés.

Hozzávalók:
2 citrom
5 cikk fokhagyma
1 db 2 cm-es gyömbérgyökér
1 liter víz

Elkészítés:

1.Mossuk meg, és vágjuk félbe a citromokat, majd csavarjuk ki a levüket.
2. Zúzzuk szét a megtisztított fokhagymákat, majd keverjük össze az apróra reszelt gyömbérrel.
3.Töltsük egy edénybe a vizet, majd adjuk hozzá a citromok héját, ami megmaradt, miután kifacsartuk belőlük a levet.
4.Főzzük fel.
5.Ezután vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a fokhagymát, és a gyömbért, majd fedjük le. Hagyjuk állni 20 percen keresztül.
6.Szűrjük le, adjuk hozzá a citromlevet, és töltsük egy üvegbe. Minden reggel ébredés után igyunk meg 150-200 ml-el ebből a csodálatos hatású léből, mindaddig, amíg el nem érjük a kívánt hatást. Adhatunk hozzá egy kevés mézet, és friss mentalevelet is.
10-14 nap állandó fogyasztás után tartsunk egy 10 napos szünetet, majd ismételjük meg a kúrát, ha szükséges.
Ha túl savanyúnak tűnik a lé, akkor keverjük el egy kevés vízzel. Ha magas vérnyomási problémákkal küzdünk, akkor hagyjuk ki belőle a gyömbért.
 
 
0 komment , kategória:  egészség  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2018.06 2018. Július 2018.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 23 db bejegyzés
e év: 237 db bejegyzés
Összes: 7620 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 970
  • e Hét: 5198
  • e Hónap: 9602
  • e Év: 41331
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.