Belépés
wob.blog.xfree.hu
" Egy ember értékét saját maga adja, és nem az amije van " ... weisz tomy
1949.09.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Az élet ajándéka : a mosoly
  2015-11-30 15:52:17, hétfő
 
 


V.Borge írja : " A mosoly a legrövidebb út két ember közt"
A mosoly fel vidítja életed, és a legnagyobb ajándék amit kaphatsz az élettől, főleg, hogy megtarthatod vagy elajándékozhatod akárkinek akármikor.
Ne engedd meg magadnak, hogy ne mosolyogj egy jó viccen, egy jó mesén, egy komikus filmen, vagy akármin ami eléd kerül életed során.
Taníts meg másokat is környezetedből mosolyogni. Meglásd így sokkal könnyebb lesz mindnyájatok élete.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az élet ajándéka : egy segitő kéz
  2015-11-26 14:20:58, csütörtök
 
 


Nagyon sokszor találkozunk életünkben különösebbnél különösebb dolgokkal, amik az első látásra túlszárnyalják képességünket, de e feladatot is meg kell oldanunk valahogy.
Első látásunk, hogy ez kifogott rajtunk, vagyis túlszárnyalja képességünket. De ez csak az első látásra tűnik így nekünk. Nem is kell olyan különleges képességekkel rendelkeznünk megoldásukra.
Értékelni kell azokat akik ilyen esetben felajánlják segítő kezüket számunkra. Ők lehetnek :munka társak, szomszédok, barátok, ismeretlenek vagy akárki. Ne légy közömbös tettével, keze nyújtásával feléd, és ne feled evvel akár egy nagyon jó barátra is szert tehetsz.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az élet ajándéka : meg tudod osztani örömöd
  2015-11-20 15:37:21, péntek
 
 


Léteznek annyira magukba fordult emberek is, akik nem tudnak megosztani baráti körükben, semmilyen öröm vagy bánat hírt ami velük kapcsolatban van. Ez nem jó mert felemésztődnek lelkileg lassan. Vannak olyan téged ért dolgok amit tiszta szível megoszthatsz körödben, had örvendjenek ők is veled együtt. Gondolok itt egy jó Tv sorozatra, egy jó filmre, egy menő és olcsó vendéglőre, egy becsületes szolgáltatásra valamilyen téren, egy általánosan fontos hirdetésre, egy koncertre vagy közvetített zenére, vagy akármi ami gazdagítja lelked világát és életedet. Nagyon könnyen megeshet, hogy őket is pont úgy érdekeli az mint téged, csak mellettük elment a róla szóló információ.
Csak arra gondolj, hogy e dolog neked, életedben,lelkedben egy nagy örömet okozott, lehetséges úgy teljes a kép ha ezt megosztod mással is. Ha ő tenné ezt veled bizonyára neked is jól esne.
Nagyon fontos azért, hogy kellő képen tudjuk meghúzni a határokat az általános és a privát dolgok közt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az élet ajándéka : idézetek felhasználása
  2015-11-18 16:53:11, szerda
 
 


Egy idézet szépsége abban rejlik, hogy nem túl hosszú, pontosan témába vágó, nagyon okos és értelmes, célba találó és melegíti a sértet lelki világát.
Találjatok minden esetre megfelelő tematikájú idézeteket amit elküldtök barátaitoknak, akár ajánljátok fel a reá szorultaknak. Lásd ilyen egyszerű csak örömet szerezni, és komoly szolgáltatásokat tudsz evvel tenni barátaidnak is. Próbáld ki és meglásd nem fogsz csalódni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az élet ajándéka : meglepetések
  2015-11-14 16:45:09, szombat
 
 


Te is biztos nagyon jól érzed magad, amikor váratlan és előre nem bejelentet barát vagy ismerős toppan be hozzád. Avval kezdi, hogy elmondja ,hogy azért keresett fel mert nagyon nagyra becsül és nagyon hiányoztál már neki. Hát nem ez az igazi barát ?
Teljesen megváltoztathat az a perc amikor : jön egy telefonhívás, egy levél, egy e-mail, ez mind váratlan érint téged és képes pár perc alatt megváltoztatni a lelki állapotodat, az életkedvedet, a lelkedet és máris rozsa színben látod a világot, már nem is lógatod az orrodat olyan nagyon ha le vagy törve. Igaz milyen kellemes érzés ez ?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mire is képes a szeretet
  2015-11-08 13:27:00, vasárnap
 
 


A szeretet mindent félbeszakít, hogy a gyermekét átölelje és örömöt szerezzen neki,
A szeretetre mindig kell legyen időd, akkor is ha az szikiben van nagyon.
A szeretet hagyja a házi teendőket, hogy meg csókolhassa a hazaérkező család tagot.
A szeretet soha sem irigyel másokat vagyonukért, amiben minden a legdrágább, még ha soha sem használja azokat, csak a látszat kedvéért tartja ott.
A szeretet nem kiált reá a gyermekére, hogy menjen már félre az útjából, hanem hálát ad, hogy ott lábatlankodnak előtte.
A szeretet ad mindenkinek függetlenül attól, hogy kap e valamit cserébe, vagy viszonozzák e azt.
A szeretet minden elvisel, mindenben hisz, állandóan remél és mindent eltűr.
A szeretet soha nem múlik el akármi történik is vele.
Minden az életben amit ajándékba kapsz tönkremehet, csak a szeretet soha.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Soha ne ad fel
  2015-11-03 15:34:13, kedd
 
 



Ne feled a 3 legnehezebb dolog az életben :a titok megtartása, a megbocsájtás, és az időd kihasználása maximálisan. Mindig van egy barátod aki egész életedben veled van, jóban és rosszban, és az nem más mint TE saját magad. Ne feled azt sem , hogy csak addig élhetsz amíg pont életben vagy !!Éppen ezért mindig vedd magad körül olyan dolgokkal amik örömet okoznak neked, mint például, a családod, a barátaid, a zene, a növények, az állatok vagy akármi amit te nagyon szeretsz.
Az egészségednek is mindig örvendj, ha nem stabil akkor kezeltesd, és ne szégyellj segítséget kérni ha erről van szó. Sose hanyagold el saját egészséged mert az meg bosszulja magát. Minden alkalmat ragadj meg, hogy kifejezd szeretteidnek, hogy milyen fontosak ők számodra és mennyire szereted őket.
Minden napodat úgy kell megélned mintha az volna életed utolsó napja. Mindent amit ad az élet neked ne feled megköszöni, és sose haragudj azért amit nem kaptál meg az élettől.
Szerintem csak így lehetnek boldog éveid, hátralevő életedből.
 
 
2 komment , kategória:  Általános  
Emlékezés
  2015-11-01 13:57:46, vasárnap
 
 



 
 
1 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2015.10 2015. November 2015.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 86 db bejegyzés
Összes: 803 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 76
  • e Hét: 114
  • e Hónap: 485
  • e Év: 10391
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.