Belépés
wob.blog.xfree.hu
" Egy ember értékét saját maga adja, és nem az amije van " ... weisz tomy
1949.09.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Miként lehet könnyen és gyorsan társalogni
  2015-07-30 14:08:54, csütörtök
 
 


A figyelem egyike a legszebb bókoknak amelyekkel megörvendeztethetünk valakit. Fogadd meg a tanácsot mi szerint : elismerni és megdicsérni nem csak meghallgatni kell az embert!
A modern időkben aki csak magáról beszél törvényszerűség, hogy csak magára gondol is.És aki csak magára gondol az reménytelenül neveletlen, bárhol nevelkedett is.
Ha jó társalgó akarsz lenni, légy jó hallgató, légy érdeklődő, ha érdekes akarsz lenni. Tégy fel olyan kérdéseket amelyekre a másik szívesen felel majd. Bátorítsd, hogy önmagáról és saját eredményeiről beszéljen, még ha untat is az téged.
Soha ne feledd el, hogy mindenki, akivel beszélsz, százszor jobban érdeklődik önmaga, saját vágyai és problémái iránt, mint a te személyed, vágyaid és problémáid iránt. Egy saját pattanása a nyakán jobban fáj neki mint negyven földrengés Afrikában. Erre nagyon figyelj oda.
Amikor valamit meg akarsz tudni valakiről, légy neki jó hallgatója, bátorítsd őt, és akkor csak önmagukról fognak beszélni neked.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bajbajutásod elkerülése
  2015-07-23 16:59:06, csütörtök
 
 



Általában a legtöbb embert csak a saját neve érdekli, másé nem. Talán elkerülőd annak fontosságát, hogy ha megjegyzed az átlag ember nevét is, és gondolkodás nélkül nevén tudod szólítani, ő azt bóknak fogja tekinteni. De ellenben, ha elfelejted vagy hibásan írod le vagy mondod ki, evvel egy ellenséget szerzel magadnak.( a sok másikok mellé)
Sokan annál az egyszerű oknál fogva, elfelejtik a neveket, mert még arra is sajnálja az idejét, hogy fáradságot vegyen e nevek megjegyzésére vagy a kitörölhetetlen bevésésére az agyába.
Ne feledjétek a jóindulat megszerzése bevált módja: nem felejtjük el az ember nevét!, és elismerjük személyének fontosságát !. Vajon hányan tesszük ezt ?
Sokan megismerkednek valakivel, beszélgetnek vele több percig, és már elválásukkor a nevét elfelejtették! Pedig a nevek megjegyzése és helyes használata nekünk is haszonnal jár, mert egy jókor és helyesen kimondott név egyedivé tesz, megkülönböztet minket másoktól és mágikus hatással van arra a személyre. Ennek fontos szerepe lehet ha közölni vagy kérni akarunk az illetőtől valami fontosat nekünk.
Azt gondolom, hogy mindegy kivel van dolgunk a módszer csodálatosan fog működni számunkra, ha pontosan megjegyzünk minden fontosnak gondolt nevet. E módszer nem érvényes az alkalmi és jelentéktelen ismerkedésekre.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kelts jó benyomást
  2015-07-19 18:02:25, vasárnap
 
  A cselekedetek hangosabban beszélnek a szavaknál. Minden mosoly azt mondja : kedvellek, boldoggá teszlek, örülők, hogy látlak,stb.
A mosolynak hatalma van még akkor is ha láthatatlanban marad! Tehát mosolyogjunk akkor is ha a telefonon beszélgetsz, mert partnered megérzi azt.
Jókedvűnek kell lenni mások előtt, ha azt akarod, hogy ők is jókedvűek legyenek veled.Ha akarod, hogy sikerüljön amit csinálsz azt mindig jókedvvel kell tenned.
Ha nincs kedved mosolyogni, akkor erőltesd meg magad,
A világon mindenki a jókedvet és a boldogságot hajszolja.. Minden ember annyira boldog amennyire boldog akar lenni, és itt nincs kimagyarázkodás. Mert boldog lehet az is aki a toló székben ül! Minden jó dolognak vágy a szülője, és minden őszinte imádságot meghallgat az ég. Olyanokká leszünk amilyennek a szívünk mélyén lenni is akartunk. Van egy régi kínai közmondás:"Ha valaki nem tud mosolyogni az ne nyisson üzletet."
Mert senkinek nincs annyira szüksége a mosolyra mint annak aki már nem tud mosolyogni.
.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A barátokról
  2015-07-12 12:58:33, vasárnap
 
 


Két hónap alatt több barátot szerezhetsz, ha őszintén érdeklődsz mások iránt, mint 2 év alatt, ha arra törekszel, hogy mások érdeklődjenek irántad.
Te nem érdekled különlegesebben az embereket, én sem érdeklem őket. Csak önmaguk érdeklik önmagukat, mikor? hát: reggel, délben, este. Azok akiket ember társaik nem érdekelnek, a legnagyobb nehézségekkel küzdenek az életben, és egy nagy akadályt jelentenek mások számára. Minden emberi balsiker tőlük származik. A barátok szerzésének munkájában ne sajnáljunk fáradságot,és tegyünk olyan szolgáltatásokat másoknak, amelyek igénybe veszik időnket, erőnket, önzetlenségünket és figyelmünket.
A barát szerzésben, lendületesen és lelkesen köszöntsük az embereket ! A mások iránti érdeklődéssel nem csupán barátokat szerezhetünk de ügyfeleink körében is növelhetjük a cégünk iránti bizalmat..
Ha meg akarod szerettetni magad az emberekkel, ha segíteni akarsz másokon, miközben magadon is segítesz, soha ne feled az első alapelvet!!!: őszintén érdeklődj mások iránt !! Ne te légy a központban, a nap minden órájában, mert az rossz benyomást kelt másokban. Légy szerény.
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Mit is akarunk
  2015-07-08 17:27:57, szerda
 
 



Mi a fenének beszélünk mindig csak arról, amit mi akarunk? Téged az érdekel, hogy te mit akarsz, és senki más!Ez így nem működik. Pont ezért a mások befolyásolásának egyetlen módja, ha arról beszélünk, amit ők akarnak és rámutatunk miképpen érhetik el céljaikat. Gondolj erre akár holnap, amikor rábeszélsz valakit, valamire.
Minden cselekedet abból születik amit erőteljesen akarunk.
Ne felejtsd el, hogy az emberek befolyásolásának egyetlen módja, ha kívánságuknak megfelelő irányba vezetjük őket akár tudatukon kívül is teheted.
Indításként: kelts mohóságot a másik emberben! Ha netán holnap már rá akarsz bírni valakit valamire, mielőtt kinyitod a szádat, állj meg egy pillanatra és kérdezd meg magadtól: Hogyan csináljam, hogy ő is akarja azt amit én. Mert ha a másik emberbe tudod képzelni magad, akkor megérted az esze járását, ami segít az elönyős egyezség megkötésében vele.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elismerés és hizelgés
  2015-07-03 19:18:12, péntek
 
 



Mi a különbség az elismerés és a hízelgés között ? Egyszerű ! Az egyik őszinte a másik pedig nem. Az egyik szívből jön, a másik csak szájból. Az egyik önzetlen, a másik önző. Az egyiket mindenütt szívesen fogadják , a másikat mindenütt elutasítják.
Sose kívánj és sohase fogadj el olcsó dicséretet. A hízelgés azt mondja nekünk, amit mi gondolunk magunkról. Ha csak egy kis ideig nem csak magunkra gondolunk, hanem a velünk szemben ülőkre is, a jó tulajdonságukra, akkor nem szükséges olcsó és hamis hízelgésekhez folyamodjunk, amely szinte már túl gyanús mindenki számára.
Ami jót megtehetsz ma, ne halaszd holnapra! Ha elhalasztod vagy figyelmeden kívül hagyod, egyszerűen nem lesz ilyen lehetőséged soha.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2015.06 2015. Július 2015.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 6 db bejegyzés
e év: 86 db bejegyzés
Összes: 803 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 37
  • e Hét: 75
  • e Hónap: 446
  • e Év: 10352
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.