Belépés
wob.blog.xfree.hu
" Egy ember értékét saját maga adja, és nem az amije van " ... weisz tomy
1949.09.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Ah...Mi az ?
  2016-10-17 16:23:51, hétfő
 
 


Ah...Mi az?... Rettenetes hangokat hallok. Egyszerre eltűnnek az édes hangok.. Zaj és lárma tőri meg a csendet és harmóniát. Még homályos előttem a kép, de kezdenek kibontakozni az alakok és látom az ordítozó figurákat !
Nagy fényesség veszi körül mindegyiket. Alakjuk hízott, vagy sovány, de mindegyiknek száz kísérője van. S ni-ni ! A fejük felett az üresség, s kísérőik mind nagy pallosokkal s korbácsokkal.. Mi ez ? O! A politikusok ők ! Már látom színüket, hallom hangjukat, s érezzem illatukat.
Kíváncsi vagyok. Hegyezem füleimet s meresztem szemeimet, hogy jobban halljak és lássak..
O milyen sokan vannak! Nem annyian,mint amennyi szükséges! hanem sok-sok, Úgy, hogy ellepik az egész országot.
S milyen elevenek és frissek. Kiabálnak, vezényelnek bottal, korbáccsal, karddal, fustéllyal, meg törvényekkel. Ellőttük a nagy tömeg ember, kiknek kiáltását csak én hallom. Pedig látom, o! már tisztán látom, hogy a politikusok nyomorgatják azokat akik megválasztották őket ! A választok jajszavát nem hallják, mert ezeknek, látom, jól látom, nincs is fülük. Oh Istenem miért teremtettél ilyeneket ?
Gondolom, de nincs időm álmélkodni, mert egész közel jutottak hozzám, s most már engem más foglal el. Az egyik politikus cilinderben, a másik kockás sapkában, van aki kucsmában, a van aki kalapot hord. Van török sapkás, vagy kínai mandarinos is. Uram milyen tarkaság?. de mind egyet fújnak a parlamentben, mikor törvényt hoznak saját javukra.
Van kövér, sovány, szőke, barna, alacsony, magas, azonban mindegyik fent hordja orrátt, nagy a szájuk, s mily rettenetes sok foguk van. S nincs fülük !! S a koponyájuk belül üres...és mindegyiknek puffadt a hasa. Tele a gyomruk és mégis milyen falánkok, éhesek !Törvénnyel, ostorral, bottal, korbáccsal ütik a választókat, hogy adjanak nekik enni...S az emberek mély gödröket kaparnak, s hozzák nekik az ennivalót, a fényes aranyat, a fekete szenet, a csillogó érceket, az energiát, ruhákat, kocsikat, mindent, mindent. Káprázik a szemem...Mi ez ? Gyermekek, asszonyok, öregek, nyomorék-ok és félholtak hordják nekik a földi javakat, s tömik a falánk szájukba.
Mint tavaszii áradat után, úgy mozognak, vajúdnak kínjaikban a választok, s jaj annak aki a felszínen marad és ellenszegül, s nem nyújt semmit a betelhetetlen politikusnak.
Rettenetes ezt látni! Mikor fogják ezeket jól lakatni az emberek ? És folyton nőnek, szaporodnak! Van aki már a fellegekig ér, de mindig nagyobb és nagyobb az éhiségük..Látom jól őket, nincs se szívük, se tüdejük az egyiknek sem. Az egész egy nagy gyomor !! A lábuk is béna, csak kocsival tudnak járni, a kezük hátul, minden porcikájuk üres és csak egyfolytában "emészt".
Rettenetes látvány..Félek..Izzadság lepi el homlokomat, futni szeretnék, s már indulok is, futok...rohanok..nehogy engem is felfaljanak az éhezők...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2016.09 2016. Október 2016.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 103 db bejegyzés
Összes: 803 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 503
  • e Hét: 1402
  • e Hónap: 2316
  • e Év: 13075
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.