Belépés
wob.blog.xfree.hu
" Egy ember értékét saját maga adja, és nem az amije van " ... weisz tomy
1949.09.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Számomra elgondolkoztató
  2012-07-08 15:50:39, vasárnap
 
   
 



Nézzétek meg a képen, a Bábel torony modern mai változatát. Bizony úgy van az nem más mint az EU parlament, ami 1999-n volt átadva rendeltetésének.
Hányan tették fel már a kérdést: mi is történik velünk valóban manapság? , mit és kit is képvisel tulajdonképp az EU ? Megosztom veletek nézeteimet erről.
Az EU már alakulásától kezdve, bizonyos jól meghatározott ipari és pénzügyi érdekeket képvisel, ami lassan mint egy nagy polip rátelepedik, és leigáz minden Európai államot. Minden állam anyagi léte, életszinvonala tőle függ, megszabja azt is ki és honnan eredő árúnak lesz a fogyasztó piaca.
A 80-as években egy érdekes reklámot hozott forgalomba az EU. Ez egy flamand festő, Peter Brueghel, 1563, művét ábrázolja, a Bábel tornyot, modern változatban. Tehát az EU csillagok feltüntetésével, és egy szlogen kíséretével. A szlogen így fordítható: Sok nyelv, beszéd van, de hang csak egy!! Ez mindnyájunkat emlékeztethet a Bábel torony legendájára, ott is mindenki más nyelvet beszélt de még is tökéletesen értették egymást.
Mit jelenthet ez: valójában az EU elkezdte a modern Bábel tornyot felépíteni? A kép szerint a Strasbourgban 1999-n átadót parlament épülete, hasonmása a Bábel toronynak. Érdekes még, hogy egy nagy szobor csoport is található, ami nem más mint modern ábrázolása a legendának, ami szerint Zeusz egy fehér erős bikává változva, levetette magát a szépséges Európa Isten-nő lábai elé, aki hátára ült, amikor Zeusz a vízbe vetette magát, és elúszva Kréta szigetére rabolta el szerelmét.



Mit jelenthetne a szobor nekünk? Talán tudtunkra akarja adni:
-az EU gazdaság olyan mint e erős bika, és biztonságot akar nyújtani nekünk.
- a szépséges Isten nőt ma a Maszonok képviselik, ők vezetik kontinensünket. Ők áldozatul ejtették minden ország kormányát, leigázták, és rájuk kényszerítették saját gazdasági politikájukat. Majdnem Európa minden országának kormánya már rajta ül az erős bika hátán
De hát az EU, nem más mint egy jól meghatározott céllal felépített, érdekeket képviselő,gazgasági és politikai hálózat.



Milyen ország az amikor már nincsenek országhatárok, saját pénznemed, saját katonasága, saját ipara vagy földművelése, tan ügye, egészségügye, stb. és kényszerítve van EU-s törvények betartására, amik nem a te érdekeidet képviselik, egyszóval ki vagy teljesen szolgáltatva másoknak.
Magyarországra is rákerült mostanság a sor, és hatalmas gazdasági-pénzügyi nyomás alá tették, a behódolás céljából, ami után mindent kivisznek az országból.(ami még maradt) Csak a Görögök próbálnak még ellenállni, aminek kimenetelét csak sejteni tudjuk. Mi jöhet még? Csak következtettek,hogy lassan minden ország parlamentjét meg kormányát feloszlatják, helyesitve egy EU képviselettel, oly területi képviselettel. E képviseletek majd meghatározzák minden terület anyagi szükségletét, életszinvonalát, ipari termelését, szaporulatát, álmaidat megmondják, valamint szükségleteidet is előírják. Nincs kizárva, hogy a mai Kinai politikára is fognak alapozni tetteikben.
A nagyhírű Cesar Vidal, említi írásában, éspedig: A Maszonia, a történelem legerősebb titkos egyesülete, amely a kétezres években teljesült ki. Ő ezt csak írja, de sajna mi, meg utódaink bőrünkön fogjuk mind jobban megtapasztalni.
Ezen mélálkodtam az utóbbi időben, és most megosztottam veletek is gondolataimat.
 
 
3 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szükségleteidet, életszinvonalát, kényszerítették, feltüntetésével, rendeltetésének, kontinensünket, magyarországra, életszinvonala, következtettek, megtapasztalni, emlékeztethet, meghatározzák, strasbourgban, képviselettel, mindnyájunkat, gondolataimat, meghatározott, országhatárok, politikájukat, kényszerítve, tulajdonképp, egészségügye, szolgáltatva, földművelése, parlamentjét, megosztottam, szaporulatát, alakulásától, feloszlatják, szükségletét, képviseletek, betartására, legendájára, mélálkodtam, tökéletesen, kíséretével, nagy polip, fogyasztó piaca, 80-as években, érdekes reklámot, flamand festő, szlogen kíséretével, modern Bábel, nagy szobor, fehér erős, szépséges Európa, vízbe vetette, szobor nekünk, szépséges Isten, erős bika, behódolás céljából, nagyhírű Cesar, Peter Brueghel, Európa Isten-nő, Majdnem Európa, Cesar Vidal,
lovaszmarika (#1)   2012-07-10 12:20:27
Kedves Tomy! Az EU-ról írtak, sajnos, sok mindenben megfelelnek a mai valóságnak. De egy kicsit pesszimista a megállapításod a jövőt illetően. Más lenne az EU, mint jelenleg az USA? Ott is van gond, de hol nincs?
Tulajdonképpen csak egy képet hoztam, és ezt a szöveget találtam, ami érdekes fejtegetés is egyben. A kép:



weisz tomy (#2)   2012-07-10 19:40:50
Köszi szépen a képet a szöveggel. Nagyon tetszik ez is az is.
Máskülömben a gondjaik más államoknak nem annyira érintenek egyenesen minket mint a EU-é. Na de meglátjuk, mondá a vak is, mit hozz a jövő számunkra. Csak egészség legyen, és a többi jön magától. Tomy
Harmati János (#3)   2018-10-24 21:26:48
Hiszem a teljes írást . Bábel ott a globális összefogás mindet megoldást jelent . Istenfelejtést . Az egység az isten . Charlie hebdo búcsúztatásán ilyen feliratok voltak egy vagyunk veled Charlie .
Ö egy szélsőséges istenkáromló .
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Mindig jusson idő nevetni  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Mi lenne ha  Alázat  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Mai harmónia kártyám  Julian Brass gondolata  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Csak a fogyatkozás látható  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  A boldog családok mind hasonló...  Hiányzik  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Akarat  George Byron - Ahogy itt jár -...  Kellemes délutánt kívánok  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Makszim Gorkij gondolata  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Png virág  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Paul David Tripp Április 21  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png lepke  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Egy maradéktalanul uralt világ  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Hogy lehet megtartani  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Lóhere  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Alázat  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  képre írva  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Minden harmadik...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Egy bizonyos határt  Alvó cicák  Facebookon kaptam Krisztinától  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép napot kívánok  Png fotel  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Elköszönt  Alázat  Facebookon kaptam Krisztinától  Irgalom és ítélet  Gonosz démon-álarc  Éretlen vers  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Png ház  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Bertolt Brecht -től idézet  Fekete-erdő desszert  A sors  A másik dolog,  Fekete-erdő desszert  Albert Einsteinről  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Hiányzik  Szívem 
Bejegyzés Címkék
nagy polip, fogyasztó piaca, 80-as években, érdekes reklámot, flamand festő, szlogen kíséretével, modern Bábel, nagy szobor, fehér erős, szépséges Európa, vízbe vetette, szobor nekünk, szépséges Isten, erős bika, behódolás céljából, nagyhírű Cesar, történelem legerősebb, kétezres években, utóbbi időben, szükségleteidet, életszinvonalát, kényszerítették, feltüntetésével, rendeltetésének, kontinensünket, magyarországra, életszinvonala, következtettek, megtapasztalni, emlékeztethet, meghatározzák, strasbourgban, képviselettel, mindnyájunkat, gondolataimat, meghatározott, országhatárok, politikájukat, kényszerítve, tulajdonképp, egészségügye, szolgáltatva, földművelése, parlamentjét, megosztottam, szaporulatát, alakulásától, feloszlatják, szükségletét, képviseletek, betartására, legendájára, mélálkodtam, tökéletesen, kíséretével, kimenetelét, jelenthetne, biztonságot, változatban, rátelepedik, felépített, fordítható, felépíteni, ábrázolása, legendának, képviselik, országának, katonasága, politikára, változatát, megmondják, termelését, ellenállni, helyesitve, érdekeidet, tetteikben, történelem, egyesülete, forgalomba, legerősebb, nézeteimet, található, toronynak, kormányát, hasonmása, ábrázolja, valójában, próbálnak, jelenthet, csillagok, teljesült, parlament, szigetére, törvények, gazdasági, egyszóval, leigázták, érdekeket, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 803 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 121
  • e Hét: 1599
  • e Hónap: 2513
  • e Év: 13272
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.