Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Először imádkozz, és imádkozz többet!
  2013-05-29 11:22:59, szerda
 
  "Ezek után a móábiak, az ammóniak és a meúniak egy része háborút indított Jósafát ellen. Jósafát megijedt a hír hallatán és az Úrhoz könyörgött útmutatásért." (2 Krón 20:1, 3 NLT fordítás)





Néha úgy tűnik, hogy semmi sem jön össze. A Utah állambeli Provóban Brian Hicenak is ilyen napja volt. Először a felső szomszédjánál csőtörés volt és elázott a lakása. Amikor elindult szőnyegtisztítóért rájött, hogy lapos a kocsijának a kereke. Kicserélte, aztán bement, hogy felhívja egy barátját, hogy megkérje egy kis segítségre. Azonban ahogy a vízben állt és megfogta a telefont, az úgy megrázta, hogy kitépte a telefont a falból. Amikor végre elindult, a víztől úgy bedagadt az ajtó, hogy nem tudta kinyitni és a szomszédnak kiabált át, hogy rúgja be az ajtót. Mindeközben valaki ellopta Brian autóját. Aznap este egy katonai ünnepségen vett részt az egyetemen és súlyosan megsérült amikor valahogy beleült a saját bajonettjébe ami az autó első ülésére lett téve. A doktorok összevarrták a sebét de már senki nem tudott segíteni a négy kanáriján amiket a szétázott mennyezet nyomott agyon. Amikor hazaért az egyetemről megcsúszott a nedves szőnyegen és megütötte a farkcsontját. Brian ekkor már azon gondolkodott, hogy "vajon Isten megakarja-e ölni csak egyszerűen nem sikerül neki?"

Volt már ilyen napod? Mit csinálsz amikor rengeteg kezelhetetlen problémád van?

Mielőtt bármit tennél, menj egyenesen Istenhez! Mondd azt, hogy "Istenem, ez már túl sok!" és kérdezd meg: "Istenem, mit gondolsz Te erről?" A te nézőpontod véges, míg Istené végtelen. Ő látja a kezdetet és a véget is. Egyszerre látja a múltat, a jelent és a jövőt is. Egy teljes képet kell láss arról a problémádról ami most olyan nyomasztó.

Túl sokszor tekintünk az imára úgy mint az utolsó menedékre és nem úgy mint az első opcióra.
Az ima sokszor egy olyan dolog ami csak a lista legalján van, miután már minden mást kipróbáltál. Az emberek azt szokták mondani, hogy "most már nincs mit csinálni, csak imádkozni!" mintha az lenne az utolsó lehetőség.

Az ima legyen az első, ne az utolsó! Ha azt szeretnéd, hogy Isten segítsen esélyt adni az életed bármelyik területén, akkor fordulj hozzá először.

“Ezek után a móábiak, az ammóniak és a meúniak egy része háborút indított Jósafát ellen. Jósafát megijedt a hír hallatán és az Úrhoz könyörgött útmutatásért." (2 Krón 20:1, 3 NLT fordítás) Az "ezek után" egy nagy, országos, lelki ébredésre utal. Jólét és áldás volt az országban, majd hirtelen jött egy háború.
Minden magaslat után jön egy mélypont. Minden győzelem után van egy csalódás. Minden áldással jár egy próba. Lehet, hogy épp most nem kell háborúban lenned, de lehet, hogy holnap vagy azután, vagy azután igen.

Várd az áldás, de légy készen a harcra. Nehéz idők előtt állunk.

Nem szabad viszont, hogy egy lehetetlen helyzet megfélemlítsen. Arra kell készítsen, hogy többet imádkozz, és, hogy Istenhez fordulj először.

Beszéljetek róla:

Milyen lehetetlennek tűnő helyzet előtt állsz ma?
Hova fordulsz ha bajod van? Kivel akarsz először beszélni?

Napi remény
Link Link
 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
Címkék: megfélemlítsen, kezelhetetlen, lehetetlennek, szomszédjánál, farkcsontját, gondolkodott, útmutatásért, bajonettjébe, problémádról, összevarrták, kipróbáltál, mindeközben, beszéljetek, szomszédnak, megcsúszott, kicserélte, könyörgött, nézőpontod, egyetemről, kocsijának, segítségre, lehetetlen, egyszerűen, ünnepségen, állambeli, imádkozni, szeretnéd, területén, háborúban, bármelyik, egyetemen, megsérült, lehetőség, kanáriján, egyszerre, megakarja, része háborút, felső szomszédjánál, vízben állt, szomszédnak kiabált, katonai ünnepségen, saját bajonettjébe, autó első, doktorok összevarrták, négy kanáriján, szétázott mennyezet, egyetemről megcsúszott, nedves szőnyegen, teljes képet, utolsó menedékre, első opcióra, olyan dolog, Provóban Brian Hicenak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Még csak most kezdődik a nap  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png virág  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam Krisztinától  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Sose bánj semmit  Png csokor  Akarat  Albert Einsteinről  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Akarat  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Akarat  Lóhere  Alázat  Nem méltó hozzád  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Popper Péter szavai  Leonardo da Vinci gondolata  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Albert Einstein gondolata  Albert Einsteinről  Varga János Veniam - Fontos sz...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Soha ne kedvezz...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Ágai Ágnes – Csendélet  A kételkedés kezelése  Soha ne kedvezz...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png telefon  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Png lepke  Minden harmadik...  Nevem  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  képre írva  Az engedelmesség miért nem vál...  Akarat  Albert Einsteinről  Nagyi telefonál  Png csokor  Jó éjszakát  Mai harmónia kártyám  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png rózsa csokor  Alázat  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szép napot kívánok 
Bejegyzés Címkék
része háborút, felső szomszédjánál, vízben állt, szomszédnak kiabált, katonai ünnepségen, saját bajonettjébe, autó első, doktorok összevarrták, négy kanáriján, szétázott mennyezet, egyetemről megcsúszott, nedves szőnyegen, teljes képet, utolsó menedékre, első opcióra, olyan dolog, lista legalján, utolsó lehetőség, életed bármelyik, lehetetlen helyzet, megfélemlítsen, kezelhetetlen, lehetetlennek, szomszédjánál, farkcsontját, gondolkodott, útmutatásért, bajonettjébe, problémádról, összevarrták, kipróbáltál, mindeközben, beszéljetek, szomszédnak, megcsúszott, kicserélte, könyörgött, nézőpontod, egyetemről, kocsijának, segítségre, lehetetlen, egyszerűen, ünnepségen, állambeli, imádkozni, szeretnéd, területén, háborúban, bármelyik, egyetemen, megsérült, lehetőség, kanáriján, egyszerre, megakarja, tekintünk, ébredésre, problémád, országban, egyenesen, megütötte, nyomasztó, készítsen, menedékre, mennyezet, szétázott, szőnyegen, országos, elindult, hirtelen, hallatán, telefont, fordítás, megrázta, bedagadt, megfogta, doktorok, végtelen, kezdetet, csinálsz, rengeteg, gondolsz, istenhez, legalján, segíteni, ammóniak, indított, segítsen, súlyosan, csinálni, valahogy, megijedt, kinyitni, áldással, csalódás, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 686
  • e Hét: 9535
  • e Hónap: 20588
  • e Év: 81889
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.