Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Öt dolog amitől megszabadulsz majd a Mennyben
  2015-03-30 11:41:02, hétfő
 
  "Le fogja törölni a könnyet a szemükről, és nem lesz többet halál, vagy szomorúság, vagy sírás, és fájdalom. Mindezek örökre elmúlnak." (Jelenések 21:4, NLT fordítás)
A mai modern kultúra sok dolgot mond nekünk arról, hogy milyen is lesz a Menny. A legtöbbje nem a Biblián alapul. Az igazság az, hogy a Menny leírása túlmutat a legjobb írók képességein is. Egyszerűen sokkal csodálatosabb, mint ahogy azt puszta szavakkal ki lehetne fejezni.

Van azonban néhány sejtésünk arról, hogy milyen is lesz majd a Menny. Már említettem öt dolgot, amelyek ott lesznek a Mennyben. Ugyanakkor lehetséges, hogy a legvilágosabb része a Biblia Mennyel kapcsolatosan arról szól, hogy mi nem lesz ott.

Íme öt olyan része a mi földi létezésünknek, ami nem lesz része a mennyei életünknek:

Betegség. (1 Korintus 15:42-43) Lesz tested a Mennyben, de tökéletes lesz. Nem lesz több betegség. Nem lesz több rosszullét. Nem lesz több éhség. Még gázok sem lesznek benned a Mennyben! A Menny tökéletes hely. A tested is tökéletes lesz.

Szomorúság. (Jelenések 21:4) Sosem fog összetörni a szíved a Mennyben. Sosem leszel elutasítva. Sosem fogsz gyászolni. A Biblia igazából azt mondja, hogy Isten letöröl majd a szemedről minden könnyet. Billió és trillió évet fogsz eltölteni a Mennyben, és ennek az időnek egy percét sem fogod szomorúsággal tölteni.

Szenvedés. (Jelenések 7:16) A Biblia azt mondja: "Nem lesz több éhség, nem lesz több szomjúság, nem lesz több perzselő hőség." A Mennyben nekem és a feleségemnek nem kell majd különböző fokozatra kapcsolni a termosztátot! Minden szükségünk ami van, be lesz töltve.

Bűn. (Júdás 1:24) A Menny tökéletes hely. Ezért jött Jézus - hogy meghaljon a kereszten, hogy a tökéletlen emberek, mint te és én, a Mennybe kerülhessenek. A Biblia azt mondja, hogy amikor majd színről színre látjuk Jézust, a jellemünk azonnal el fog változni az Övének mintájára. Lesz saját személyiséged, Jézus jellemével.

Halál. (Jelenések 21:4) Örökké fogsz élni a Mennyben, de nem fogsz örökké élni azokkal a betegségekkel, bűnökkel, és tökéletlenségekkel, amikkel most küzdesz. Örökké élhetsz majd egy tökéletes testben.

Nem tudom, te hogy vagy vele, de számomra ez nagyon izgalmas! Mindez az öt dolog nélkül élhetek majd.

(Többet megtudhatsz arról, honnan lehetsz biztos benne, hogy a Mennyben fogod e tölteni az örökkévalóságot a honlapomon: rickwarren.org/know-god. És ha imádkozol, hogy Jézus legyen az életed ura, tudasd velem is! Írj nekem a rick@rickwarren.org címen.)

Beszéljünk róla!

Mit fog számodra jelenteni, hogy tökéletes tested lesz a Mennyben?
Ha egy nem hívő barátodnak mesélnél azokról a földi életet jellemző dolgokról, amelyek a Mennyben nem lesznek, melyikről beszélnél leginkább? Miért?
Az öt földi életre jellemző dolog közül, ami nem lesz része a Mennynek melyik felől vagy a legizgatottabb, hogy többet nem kell vele együtt élned? Miért?


* (Rick Warren, Daily Hope, 2015.03.23.) Napi remény
Link Link
 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
Címkék: örökkévalóságot, legizgatottabb, kapcsolatosan, személyiséged, legvilágosabb, szomorúsággal, létezésünknek, kerülhessenek, csodálatosabb, betegségekkel, termosztátot, feleségemnek, képességein, megtudhatsz, említettem, összetörni, elutasítva, barátodnak, szomorúság, jellemével, egyszerűen, lehetséges, beszéljünk, rickwarren, tökéletlen, életünknek, rosszullét, ugyanakkor, szükségünk, honlapomon, gyászolni, szemedről, melyikről, beszélnél, tökéletes, imádkozol, legjobb írók, legvilágosabb része, mennyei életünknek, szemedről minden, tökéletlen emberek, jellemünk azonnal, tökéletes testben, földi életet, Biblia Mennyel, Rick Warren, Daily Hope,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png telefon  Facebookon kaptam  Akarat  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png kutya  George Gordon Lord Byron: Inez...  Nevem  Bertolt Brecht -től idézet  A Megváltó szolgálatában  Alvó cicák  Png cica  A másik dolog,  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Egy hatékony szolga  Próbálj meg ...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Egy bizonyos határt  Esti kép  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Április 21  Szép napot kívánok  Varga János Veniam - Fontos sz...  Zilahy Lajos gondolata  Esti kép  Facebookon kaptam  Png cica  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam Krisztinától  Irgalom és ítélet  Png virág  Leonardo da Vinci gondolata  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Szép napot kívánok  Irgalom és ítélet  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Akik bántanak téged  Egy maradéktalanul uralt világ  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Ágai Ágnes – Csendélet  Nem számIt  Alázat  Alázat  Egy bizonyos határt  Alvó cicák  Adakozás  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Régi emberek, akikre máig büsz...  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Alázat  Facebookon kaptam  Erdőn  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Akarat  Nem tudhatod  képre írva  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Akarat  Jó éjszakát  Nem tudhatod  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szívem tiéd  Nem tudhatod  Png férfi  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png lepke  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Adakozás  Facebookon kaptam  Rátalálsz 
Bejegyzés Címkék
legjobb írók, legvilágosabb része, mennyei életünknek, szemedről minden, tökéletlen emberek, jellemünk azonnal, tökéletes testben, földi életet, örökkévalóságot, legizgatottabb, kapcsolatosan, személyiséged, legvilágosabb, szomorúsággal, létezésünknek, kerülhessenek, csodálatosabb, betegségekkel, termosztátot, feleségemnek, képességein, megtudhatsz, említettem, összetörni, elutasítva, barátodnak, szomorúság, jellemével, egyszerűen, lehetséges, beszéljünk, rickwarren, tökéletlen, életünknek, rosszullét, ugyanakkor, szükségünk, honlapomon, gyászolni, szemedről, melyikről, beszélnél, tökéletes, imádkozol, jelenteni, eltölteni, jelenések, sejtésünk, dolgokról, szavakkal, leginkább, kapcsolni, legtöbbje, szomjúság, különböző, fokozatra, jellemünk, mintájára, szenvedés, szemükről, kereszten, meghaljon, elmúlnak, korintus, betegség, fordítás, mesélnél, számodra, mennyben, jellemző, változni, fájdalom, mindezek, mennynek, bűnökkel, túlmutat, számomra, igazából, izgalmas, perzselő, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4608
  • e Hét: 13457
  • e Hónap: 24510
  • e Év: 85811
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.